Top 7 groeiaandelen om in 2021 te investeren

Beste groeiaandelen om te overwegen te investeren in 2021

Groeiaandelen hebben de neiging om beter te presteren dan de algemene markt vanwege hun toekomstige potentieel.

Wilt u uw voorraadreis beginnen in 2021? Bent u een stap voor en kijkt u naar de beste groeiaandelen om in 2021 te investeren? We hebben het allemaal geregeld voor jou met 7 beste groeiaandelen om te investeren in 2021.

Nu 2021 steeds dichterbij komt na een uitdagend en moeilijk jaar voor velen van ons als gevolg van de COVID-19-pandemie, was zelfs de financiële markt geen uitzondering, maar het heeft het goed gedaan.

In het licht van het recente nieuws dat er nu een vaccin beschikbaar is, staat de aandelenmarkt gretig klaar om terug te keren naar de stijgende top waar ze jaar in jaar uit altijd aan gewend is. Dat is nu een goed moment om een ​​stap voor te zijn en te kijken welke groeiaandelen bovenaan staan ​​en er in 2021 sterk zullen uitzien om te kopen..

Van de beste aandelen in het VK tot beleggingen in internationale aandelen die in 2021 zullen groeien en het goed zullen doen, er zijn voldoende hoeveelheden groeiaandelen om mee te doen voor het komende jaar. We zullen u gaandeweg alle inzichtinformatie geven die u nodig heeft.

Tip: als u vroegtijdig onderzoekt in welke aandelen u wilt investeren terwijl we een nieuw jaar ingaan, kan dit mogelijk de grootste beloning voor u zijn.!

Voor al die onbeantwoorde vragen die in je opkomen: “Welke aandelen moet ik investeren in 2021? Wat zijn de beste groeiaandelen om in 2021 te beleggen? Hoe kom ik erachter welke aandelen het beste zijn om te investeren in 2021? “

Er zijn geen verdere vragen.

Top 7 groeiaandelen om te investeren in 2021

Laten we eens kijken naar zeven groeiaandelen die het waard zijn om in 2021 te investeren:

1. Amazon (NASDAQ: AMZN

2. Tesla (NASDAQ: TSLA

3. Netflix (NASDAQ: NFLX

4. Microsoft (NASDAQ: MSFT

5. Pinterest (NYSE: PINS

6. PayPal (NASDAQ: PYPL

7. Disney (NYSE: DIS

U kunt al deze topaandelen, evenals vele andere, kopen bij eToro en betaal 0% kosten!

Nieuw bij aandelen? We hebben ook dat antwoord op uw vraag behandeld!

Wat is een groeiaandeel?

Als u nieuw bent met beleggen in aandelen, dan wilt u natuurlijk een uitsplitsing hebben en precies weten wat een groeiaandeel eigenlijk is en hoe groeiaandelen werken..

Een groeiaandeel is in eenvoudige bewoordingen in feite een bedrijf op elk gebied waarvan wordt verwacht dat het veel sneller en sneller zal groeien dan andere aandelen.

U zult merken dat groeiaandelen of bedrijven, bijvoorbeeld Adobe Inc, hun inkomsten opnieuw in het bedrijf investeren om het nog groter te laten groeien, dit is hoe bedrijven op grotere schaal groeien.

En dat is de duidelijke definitie van wat een groeiaandeel eigenlijk is.

Een ander belangrijk en goed voorbeeld is een bedrijf dat iedereen kent, Amazon. Nu is Amazon een van de beste, grootste bedrijven ter wereld en in 2020 werd Amazon uitgeroepen tot een van de top 3 bedrijven voor marktkapitalisatie.

Marktkapitalisatie (marktkapitalisatie): Marktkapitalisatie betekent simpelweg de totale marktwaarde van de aandelen van een bedrijf op de markt. Het is een goede manier voor investeerders die willen investeren om de omvang van een bedrijf te zien, wat intern zal helpen bij het maken van hun keuze met de risico-implicaties van investeren in zijn aandelen..

In de ogen van de investeerder toont dit dus aan dat het bedrijf in kwestie een goed bedrijf is om in te investeren, aangezien het grote kracht en kracht heeft getoond binnen zijn groei, wat het aantrekkelijk maakt voor investeerders die deel willen uitmaken van een dergelijk bedrijf. groei.

Zoals hierboven vermeld, kan elk bedrijf binnen een sector een groeiaandeel worden, maar meestal zijn het de bedrijven die iets nieuws, anders en unieks aanbieden dat de aandacht van individuen trekt, waardoor stagiair hen wil investeren en het evolueert van daaruit.

Maar, zoals u wellicht weet, als u van aandelenbelegt of als u net begint met aandelen en uw onderzoek doet, moet u er rekening mee houden dat groeiaandelen anders zijn dan waardeaandelen wanneer u wilt beleggen in.

Waarde aandelen

Waardeaandelen zijn bedrijven die handelen onder wat dat bedrijf werkelijk waard is, wat in feite betekent dat het rendement hoger kan zijn. Waardeaandelen in vergelijking met groeiaandelen worden als een lager risico beschouwd en hebben minder volatiliteit.

Als u een belegger bent of een beginner bent met beleggen en u in het begin misschien geen grotere risico’s wilt nemen, zullen waardeaandelen beter bij u passen tot de dag komt dat u klaar bent voor het nieuwe avontuur in groeiaandelen..

Groeiaandelen zijn ideaal voor u als belegger die op zoek is naar langetermijninvesteringen binnen een bedrijf dat op zoek is naar grote groei gedurende jaren. Maar met dat gezegd zijnde, zoals met alles in het leven, hoe groter de organisatie, hoe groter de kans op risico’s die ze met zich mee zal nemen.Daarom is beleggen in groeiaandelen riskanter en volatieler in vergelijking met waardeaandelen..

Als het gaat om beleggen in groeiaandelen alleen omdat ze gericht zijn op het groeien en groter worden, betekent dit niet noodzakelijk dat u met grote contante bedragen moet beleggen. Zoals eerder vermeld, kunnen de risico’s en de volatiliteit binnen groeiaandelen ertoe leiden dat u uw investering verliest, ongeacht wat uw investeringsbedrag is, het kan allemaal snel verloren gaan..

Maar als je verstandig investeert en met de sensatie en adrenaline om deel uit te maken van dergelijk investeren, je drijft, dan zijn groeiaandelen iets voor jou.!

7 beste groeiaandelen om te investeren in 2021

Zonder verder oponthoud is het tijd om in te springen om te zien welke groeiaandelen het waard zijn om in 2021 te bezitten.

1. Amazon (AMZN)

Amazon is een van de drie grootste bedrijven ter wereld en breidt nog steeds uit voor meer grootsheid, wat investeerders van over de hele wereld aantrekt om te investeren in deze wereldwijde smash van een bedrijf.

Amazon domineert niet alleen met hun online winkelruimte, die naar verluidt tussen juni 2019 en 2020 maar liefst $ 163 miljard verdiende aan de verkoop van alleen al het product. Het volgde en er werd gemeld dat Amazon in het derde kwartaal van 2020 een totale nettoverkoopwinst van bijna $ 96,15 miljard Amerikaanse dollars genereerde, waarbij het grootste deel van zijn inkomsten afkomstig was van hun online winkelmarkt. Nu Black Friday en Cyber ​​Monday eraan komen, wordt geschat dat de verkoop nog verder omhoog zal schieten, samen met de effecten die COVID-19 ons heeft toegebracht en waardoor online winkelen de enige manier is om vooruit te komen tijdens lockdown-periodes..

Nu online winkelen de weg effent voor de toekomst, heeft Amazon al gearchiveerd en blijft het zichzelf vestigen als waardige leiders in de e-commerce-industrie.

Amazon krijgt letterlijk bijna alles in handen. Zoals hierboven vermeld, is de online winkelmarkt een dominante positie binnen het bedrijf, maar Amazon is ook sterk betrokken en naar verluidt de nummer één deelnemer in de cloud computing-markt, die een enorme hoeveelheid groei kent binnen de branche..

Cloudtechnologie is de thuisbasis van de meeste technologieën die we hebben en die de meesten van ons dagelijks gebruiken, die binnen deze technische gadgets vallen: e-mailen, streaming, sociale media en nog veel meer. Als Amazon hier een groot deel van heeft, zal dit zeker profiteren van de groei van de industrie.

Voor een e-commercebedrijf dat voor het eerst zijn reis begon als een online boekverkoper die in 1994 werd gelanceerd, is Amazon sindsdien een van de e-commerce-giganten in de wereld geworden..

Amazon is een groot potentieel groeiaandeel om in 2021 te investeren.

Heeft u overwogen om te kopen? Amazon voorraad?

2. Tesla (NASDAQ: TSLA)

Terwijl we vooruitgaan in het leven, evolueert al het andere en gaat met ons mee, inclusief technologie en dat geldt ook voor de auto-industrie.Daarom komt Telsa binnen als een goed groeiaandeel om in 2021 te investeren..

Het nieuws verspreidt zich dat binnenkort elektrische auto’s de enige voertuigen zullen zijn die tegen 2040 worden verkocht, waarvan Telsa onder leiding van Chief Executive Elon Musk een snelle stijging van de verkoop heeft, die sterk is gestimuleerd door het feit dat de voertuigen geen uitstoot hebben..

Met de verkoop komt het inkomen en van het inkomen komt de winst en groei. Met zijn vijfde kwartaalrapport dat winstgevendheid aantoont, is Telsa geaccepteerd in S.&P 500 vanwege de snelle groei van het bedrijf die de voorspellingen van analisten voor het bedrijf heeft overtroffen.

In het laatste kwartaalrapport werd gemeld dat het autobedrijf een kredietomzet van $ 397 miljoen behaalde die zijn voorspellingen overtroffen.

Elon Musk heeft plannen bevestigd dat hij op weg is om het merk Telsa uit te breiden met de bouw van zijn derde fabriek in Duitsland, die momenteel aan de gang is, en Musk adviseert dat hij wil leiden tot het creëren en bouwen van 20 miljoen elektrische voertuigen per jaar. de komende 10 jaar.

Met zo’n snelle escalatie en groei voor meer Tesla moet het echter opnemen tegen zijn concurrenten die een gerenommeerde reputatie hebben binnen de auto-industrie en ook op zoek zijn naar verder groot succes, zoals Ford Motors (F), Volkswagen Group (VWAGY) en BMW ( BMWYY) om er maar een paar te noemen. Met de lopende plannen van een derde productiebedrijf op Duits grondgebied, moet Tesla het opnemen tegen enkele van ‘s werelds beste die zullen zien en laten zien hoe Telsa zich zal verhouden tot enkele van de grootste namen.

Het is geen wonder dat investeerders uitblinken op Tesla, aangezien het wordt beschouwd als een van de belangrijkste groeiaandelen om te overwegen en om in de gaten te houden terwijl we naar de toekomst kijken.

Zou je overwegen om te kopen Tesla voorraad?

3. Netflix (NFLX)

We betwijfelen of iemand verrast zal zijn om te zien dat Netflix zijn weg naar de lijst heeft gevonden. De streaming-entertainmentservice die zijn weg naar de meeste huishoudens over de hele wereld heeft gestreamd, is klaar om door te gaan tot 2021.

Netflix, een bedrijf dat in 1977 begon als een dvd-mailverhuurdienst en naar verluidt de reden was dat Blockbuster uit dienst ging, heeft vandaag zijn weg gevonden naar online streaming. Met meer dan 195 miljoen gerapporteerde abonnees vanaf het kwartaalrapport 2020, behoort het streamingbedrijf tot de top 3 voor de meeste abonnees geabonneerd met de VS met de meeste abonnees in een land met iets minder dan 75 miljoen.

Met meer concurrenten die in de mix kwamen, zoals Disney +, Amazon Prime Video, HBO max, Apple TV en meer, slaagde Netflix er nog steeds in om zijn inkomsten op jaarbasis te verhogen, vanaf het kwartaalrapport van september steeg de omzet tot 23% met Netflix verdient 18% aan inkomsten.

Netflix is ​​altijd op zoek om hun grenzen te verleggen, bijvoorbeeld door hun ‘Netflix Original’-aanpassingen aan te bieden die de groei een boost zullen geven en hun uniekheid bieden, aangezien concurrenten steeds dichter bij vergelijkbaar succes zullen komen..

Een goed voorbeeld van Disney + die nieuw is in de streaming-scene, maar op zichzelf een groot, gevestigd merk is met connecties met verschillende andere industrieën, is een concurrent die niet lichtvaardig moet worden opgevat.

Is Netflix-aandelen het waard om in 2021 te investeren??

Hoewel Netflix aan het einde van het jaar onder zijn voorspelling kan eindigen, is Netflix nog steeds een groeiaandeel met veel financieel potentieel in de richting van 2021. Met zijn year-to-date cijfers en het is een pijplijn van Netflix Original-aanpassingen deze indrukwekkende streaming tycoon is er een om in 2021 te kopen.

Klaar om te kopen Netflix voorraad?

neetflix aandelenhandel

4. Microsoft (MSFT)

Bill Gates en Paul Allen’s gigantische softwarecreatie Microsoft, hebben een solide basis als groeiaandeel in 2021.

Het meesterbreinbedrijf dat ons de Windows-besturingsservice bracht, is in de loop der jaren geëvolueerd en uitgebreid naar verschillende wegen, waaronder videogames, internetdiensten, serversoftware, pc-hardware en meer, en loopt nog steeds voorop.

Vanwege de wijdverbreide pandemie van het coronavirus heeft Microsoft enorm geprofiteerd van een toename van de verkoop als gevolg van de implicaties van thuiswerken over de hele wereld en heeft het een stijging gezien van verschillende producten, van Microsoft-pc’s tot de Windows-service, waardoor mensen de mogelijkheid hebben om werk en leer vanuit huis.

Met het bovenstaande in gedachten, groeide Microsoft met 12% jaar-op-jaarcijfers ten opzichte van het rapport van september en met de verwachting tot aan de feestelijke periode zal het bedrijf verder groeien, waarbij Microsoft verwacht tegen het einde een omzet van $ 39,95 miljoen te genereren. van het laatste kwartaal.

Feit: In 2019 versloeg Microsoft Amazon om een ​​groot Amerikaans contract voor cloud computing, Joint Enterprise Defense Infrastructure (JEDI), binnen te halen, dat over een periode van 10 jaar $ 10 miljard waard is.

Microsoft’s belangrijkste concurrent Apple volgt achterop, maar tussen de twee giganten heeft Microsoft de meeste macht en is het de leider binnen de software-industrie.

Met werken en leren op afstand in opkomst en permanent aanpassingen aan de nieuwe normale realiteit, meer dan ooit tevoren, maakt Microsoft een duidelijk groeiaandeel om te kopen in 2021.

Heb je overwogen om te kopen Microsoft voorraad?

5. Pinterest (PINS)

In een wereld waar sociale media alle generaties overspoelt, is Pinterest (PINS) een social media-platform dat nog steeds een sterke kanshebber is.

Wat is Pinterest?

Voor degenen die het misschien niet weten: Pinterest is een platform voor sociale media dat zijn weg heeft gevonden naar de moderne realiteit. U kunt uw eigen visuele moodboards maken op elk ontwerp dat u wilt, om u te helpen inspireren met eindeloze ideeën en projecten.

Pinterest stelt je ook in staat om producten te kopen via de mediasite en heeft onlangs nieuwe functies gelanceerd waarmee je direct de nieuwste pins kunt kopen (items die in de afbeelding worden weergegeven), samen met advies over hun beschikbaarheid op voorraad, en tot slot kun je verschillende retailers voor het door u gekozen product.

In tegenstelling tot andere sociale mediaplatforms is Pinterest meer aan de creatieve kant in tegenstelling tot andere platforms die met die intentie beginnen, maar elders kunnen leiden, dwz (interactief), wat het sociale platform uniek maakt en een investering om op lange termijn vast te houden. rennen.

De inkomsten van Pinterest zijn zelfs met maar liefst 58,2% gestegen in het derde kwartaal dat eindigde in september 2020, wat het cijfer op jaarbasis $ 442,62 miljoen opleverde, niet slecht voor een socialemediaplatform, toch?

Nu we de laatste maand van het jaar ingaan, die voor ons allemaal om vele redenen altijd een actieve tijd van het jaar is, voorspellen analisten dat de omzet van het bedrijf een grote stijging zal hebben van mogelijk tot wel 60,5%..

Het sociale mediaplatform is een van de groeiaandelen van 2021 om deel van uit te maken.

6. PayPal (PYPL)

PayPal is ‘s werelds grootste digitale platform dat geldovermakingsdiensten aanbiedt.

Een betere introductie kan er niet zijn voor dit snelgroeiende bedrijf dat vele barrières overschrijdt.

PYPL is als het ware de afgelopen 10 jaar van de grond gekomen, met zijn enorme inkomsten en zijn indrukwekkende winst per aandeel van 99 (EPS) blijft een sterke omzetgroei zien. De voorspellingen van dit jaar door analisten die zijn uitgebracht, streven naar een groei van 28% op jaarbasis, maar nu de wereld met de dag digitaler wordt, lijkt het niet zo onmogelijk voor het gigantische bedrijf, toch?

Naast de voorspellingen van dit jaar heeft PayPal ook nog een hoge prognose voor volgend jaar, daarom staat PYPL op de lijst van een van de top 7 om in 2021 te investeren.

Concurrenten zoals Apple Pay (AAPL), Alphabet (GOOGL) en Amazon Payments (AMZN) en meer lopen allemaal achter op de kracht die PayPal laat zien.

De PayPal-inkomsten meldden dat het 361 miljoen actieve accounts had die in het laatste kwartaalrapport werden aangekondigd.

Aangezien de evolutie van de digitale wereld blijft evolueren, is dit de reden waarom het kopen van PayPal in 2021 er een is die je niet mag missen.

Klaar om te kopen PayPal voorraad?

7. Disney (DIS)

Op een dag kwamen de dromen van Disney allemaal uit, en ze komen nog steeds uit en evolueren naar streaming met Disney +, wat een redder is gebleken voor de organisatie.

Presentatie van de klassieke originelen zoals Sneeuwwitje, Beauty and The Beast en nog veel meer. De entertainment-krachtpatser werkt ook samen met andere grote namen, waaronder Pixar, Marvel en National Geographic om meer abonnees te lokken.

Disney met Disney-themaparken in Parijs, Hong Kong, Shanghai, Tokio, Californië en het meest beruchte Florida, moest helaas hun deuren sluiten en voor sommigen is onlangs begonnen met heropenen, maar met strikte beperkingen vanwege de coronaviruspandemie, die een groot verlies voor de Disney-organisatie. Om nog maar te zwijgen over de themaparken, een stop in opkomende filmproducties, cruise hold-ups en sluitingen in winkels heeft Disney hard getroffen.

Disney is dit jaar tenminste één kant op gegroeid met Disney+.

Dit jaar hebben veel voorraadniveaus laten zien, ook voor Disney. Maar voor Disney + groeit het nog steeds en is het zelfs enorm gegroeid sinds maart 2020 met 73,7 miljoen abonnees die aan het einde van het kwartaal van september aan het netwerk zijn toegevoegd..

Het is onvermijdelijk dat wanneer de wereld een beetje normaal begint te werken, Disney er geen tijd voor nodig heeft om de krachtpatser weer naar de top te brengen.

Disney heeft onlangs ook aangekondigd dat het een grote reconstructie doormaakt, waardoor de aandelen van de gigantische merken met 3% zijn gestegen..

Daarom is het ingaan van 2021 het meest geschikte moment om aan boord te komen.

Heb je overwogen om te kopen Disney voorraad?

Hoe te investeren in de beste groeiaandelen?

Nu we zeven van de beste groeiaandelen hebben besproken om in 2021 in te beleggen, is het verstandig om in gedachten te houden dat er ook nog veel meer groeiaandelen zijn om van te genieten.

Voor een lijst met verdere aandelen die 2021 stormenderhand zullen veroveren, lees 15 voorraden die in 2021 exploderen.

Als u er zeker van bent dat u klaar bent om te beginnen met beleggen in de beste groeiaandelen en u nu op zoek bent naar de ideale makelaar, ga dan naar eToro.

eToro is een vertrouwd multi-platform dat ongelooflijk populair is geworden bij investeerders over de hele wereld en dat zelfs de toename van Amerikaanse investeerders aan boord ziet komen. eToro heeft de beste en beste groeiaandelen op uw gemak klaarstaan ​​om uw reis naar het beleggen in aandelen te beginnen, en er is nog veel meer voor u beschikbaar.

Als u een beginner bent die net begint in aandelen of als u een ervaren belegger bent, kunt u dit gebruiksvriendelijke platform gebruiken om te leren, handelsprijzen te vergelijken en te beginnen met handelen op welke weg u wilt..

Een vriendelijke herinnering om altijd te onthouden is dat de koersen van groeiaandelen binnen de kortste keren kunnen veranderen. Als de vraag en het aanbod van een bedrijf hoog zijn, zal de aandelenkoers net zo snel veranderen.

En het laatste advies is om dat te onthouden niets is gegarandeerd met beleggen in aandelen, weet dat het belangrijk is of het groei- of waardeaandelen zijn waarin u belegt.

Ongeacht de door u gekozen route, het is altijd de moeite waard om in veel onderzoek te duiken en te kijken naar het opstellen van een risicobeheerstrategie, zodat u altijd vooruit plant voor plan B.

eToro – Top effectenmakelaar, koop aandelen met 0% commissie

etoro makelaar

eToro heeft zich gedurende vele jaren betrouwbaar bewezen op de aandelenmarkt – we raden u aan ze uit te proberen.

Het komt neer op

Belangrijkste punten om van de beste groeiaandelen af ​​te halen om in 2021 te investeren:

  • Een groeiaandeel is een aandeel in een bedrijf dat naar verwachting sneller zal groeien dan de gemiddelde groei.
  • De zeven belangrijkste groeiaandelen zijn ideale groeiaandelen om in 2021 in de gaten te houden.
  • Amazon- en Microsoft-aandelen staan ​​bovenaan onze lijst van beste groeiaandelen om in 2021 te investeren.
  • Houd er naast de zeven hierboven genoemde topspelers rekening mee dat er nog veel meer groeiaandelen zijn waarin u nationaal en internationaal kunt beleggen..
  • Als je nog nooit hebt gehoord van een bepaald bedrijf dat is genoemd als een bedrijf om in de gaten te houden, doe dan altijd eerst ons eigen onderzoek voordat je meteen investeert. Onthoud dat nieuwe bedrijven elke dag pushen en hun weg naar de top vinden.
  • U kunt alle groeiaandelen kopen die u maar wilt eToro.

We hopen dat onze lijst met de 7 beste groeiaandelen om in 2021 te beleggen nuttig is geweest.

Disclaimer: aandelen zijn zeer volatiel. Uw kapitaal loopt gevaar. U moet uw beleggingsdoelstellingen en risicobereidheid zorgvuldig overwegen voordat u besluit om aandelen te kopen. Het belangrijkste is dat u geen geld investeert dat u niet kunt missen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me