Welke aandelen te kopen in 2021?

De beste aandelen om te kopen in 2021

Wat zijn de beste aandelen om in 2021 te kopen, vraag je je af? Waarschijnlijk deze!

Zijn er in 2021 goede aandelen om in de gaten te houden? Zal 2021 een goed moment zijn om aandelen te kopen? Laten we enkele van de beste bekijken en erachter komen.

Als je kijkt naar welke aandelen je in 2021 kunt kopen, je kunt niet ontsnappen aan de pandemie die 2020 kenmerkt en zal waarschijnlijk gedurende een groot deel van 2021 doorgaan.

Nu, hoewel dat aanvankelijk best eng klinkt, zou dat niet zo moeten zijn, want achter al het vreselijke dat ooit op de aandelenmarkt is gebeurd, is er altijd wel iemand die er ergens geld mee verdient..

Hoewel sommige aandelen misschien heel voor de hand liggend lijken – Zoom bijvoorbeeld (meer hierover hieronder!) – zijn er genoeg waarvan u zich misschien niet bewust bent met een geweldig 2020 en die waarschijnlijk zullen doorgaan tot 2021..

Maar onthoud wel, alleen omdat een aandeel als geweldig wordt beschouwd voorraad om te kopen in 2021, het betekent niet dat dit noodzakelijkerwijs het geval zal zijn. Je moet een actieve deelnemer zijn op de aandelenmarkt.

Dat geld verdient zichzelf niet ‘passief’​je moet op het juiste moment in- en uitstappen, want de kans is groot dat wanneer de pandemie voorbijgaat, dingen weer zullen veranderen.

In dit artikel bekijken we welke aandelen we in 2021 kunnen kopen en waarom dit geweldige investeringen kunnen zijn. Maar u moet natuurlijk uw eigen onderzoek doen voordat u zich bezighoudt met aandelen die in dit artikel worden genoemd!

Hoe u de beste aandelen kiest om in 2021 te kopen?

Dat is geen gemakkelijke taak en niet een waarvoor u waarschijnlijk een duidelijk antwoord zult krijgen, voor wie u het ook vraagt.

De waarheid is dat de aandelenmarkt veel verandert. Super goed aandelen te kopen in 2021 zou in 2022 een vreselijke voorraad kunnen zijn!

Je moet gefocust blijven op wat hen waarde blijft geven en natuurlijk bedenken hoe lang je die voorraad wilt aanhouden.

Volg verder niet alleen de voorraad, u moet de vergelijkbare aandelen volgen om te zien wat er werkelijk gebeurt op de aandelenmarkt.

Een geweldige manier om te ontdekken wat een geweldige voorraad zou kunnen zijn om in 2021 te kopen, zou zijn kijk wat het bijzonder goed deed in 2020, ervan uitgaande dat een groot deel van 2021 vergelijkbaar zal zijn.

De meest waarschijnlijke reden dat dit het geval kan zijn, is vanwege de coronavirus. In de tweede helft van 2020 is het aantal gevallen weer begonnen te stijgen, en het ziet er naar uit dat het de trend zal zetten voor een groot deel van de winter 2020/2021, helaas.

Het zou dus een goed idee zijn om kijk uit voor aandelen die het goed deden tijdens de pandemie en blijf uit de buurt van de aandelen die het moeilijk hadden.

Onthoud dat voor sommige aandelen, een paar maanden zonder enige verkoop of op zijn minst een verminderd inkomen hen kan doden.

Daarom is het super belangrijk dat je voorzichtiger bent dan de meeste andere jaren.

Houd u waakzaam aan uw risicobeheerstrategie, beschouw het als je beste vriend die je uit de buurt van gevaar probeert te houden.

Bovendien is het misschien beter om te kijken naar meer beleggen in waardeaandelen in plaats van groeiaandelen die meer risico met zich meebrengen, hoewel dat niet altijd het geval is..

Dat gezegd hebbende, deden de meeste van onze top 10 aandelen om in 2021 te kopen het in 2020 verbazingwekkender dan enig ander jaar.

Top 10 aandelen om te kopen in 2021!

Laten we eens kijken naar 10 aandelen die het overwegen waard zijn in 2021:

 1. AmazonAMZN
 2. West Pharmaceutical ServicesWST
 3. PayPal PYPL
 4. Regeneron Pharmaceuticals REGN
 5. DexCom DXCM
 6. DocuSign DOCU
 7. Etsy ETSY
 8. Tesla TSLA
 9. Zoom ZM
 10. Nikola NKLA

U kunt elk van deze aandelen, evenals vele andere, kopen bij eToro en betaal 0% commissie!

De meeste bedrijven op deze lijst zijn door de pandemie in prijs gestegen. Het meest opvallende is dat u naast technische aandelen veel bedrijven tegenkomt die met geneesmiddelen werken.

Hier is onze lijst met de beste aandelen die u in 2021 kunt kopen! Schrijf ze op, bekijk ze en onderzoek ze!

1. Amazon (AMZN)

Amazon prijsgrafiek

Ben je echt verrast om Amazon in deze lijst te zien? Amazon-aandelen zijn gewoon onverslaanbaar!

Hun groeiverhaal is gewoon geweldig, en het ziet er nooit naar uit dat het zal stoppen. Vrijwel alles waar ze bij betrokken raken, verandert in goud.

Ze zijn niet alleen een van ‘s werelds grootste en meest succesvolle e-commercebedrijven, maar ze hebben het ook betrokken bij cloud computing met AWS en streaming met Amazon Prime.

Dit alles gemaakt Jeff Bezos, ‘s werelds rijkste man, nog rijker in 2020

In de eerste helft van 2020, Amazon steeg in prijs met 49,3%, waardoor het een van de beste aandelen is om te kopen in 2021.

Het is moeilijk voor een gigantisch bedrijf als Amazon om te groeien, de meeste bedrijven bereiken een bepaald punt en dat is het dan. Maar Amazon is duidelijk een speciaal geval, het is al zo groot en toch gaat het door. Als je zo veel kweekt op deze grootte, is dat behoorlijk krankzinnig!

Zou je overwegen om te kopen Amazon voorraad?

2. West Pharmaceutical Services (WST)

wst voorraadgrafiek

West Pharmaceutical Services is waarschijnlijk een bedrijf waar u nog nooit van hebt gehoord. Met hun beursintroductie in 1988, bestaan ​​ze eigenlijk al een tijdje en over het algemeen zijn ze redelijk stabiel.

Maar dat veranderde allemaal toen de pandemie begon. Zie je, West Pharmaceutical Services is gespecialiseerd in injecteerbare farmaceutische verpakkingen en toedieningssystemen.

Het is dus helemaal geen verrassing dat ze een goed 2020 hadden. Dat zijn bedrijven als West Pharmaceutical Services zou kunnen helpen het vaccin af te leveren dat we nodig hebben om dit virus te verslaan.

Dat gezegd hebbende, de prijzen zijn in februari 2020 gedaald, maar toen maart aanbrak, schoten ze in waarde omhoog en lijken ze daar te blijven.

In de eerste helft van 2020, West Pharmaceutical Services steeg in prijs met 51,4%.

Heeft u overwogen om te kopen WST voorraad?

3. PayPal (PYPL)

PayPal voorraad grafiek

PayPal deed het erg goed in 2020 en je kunt helemaal zien waarom. Iedereen werkt vanuit huis en niemand kan elkaar persoonlijk ontmoeten.

Ze werden de standaardmanier om mensen geld te sturen tijdens lockdown en thuisblijvende bestellingen, of dat nu voor familieleden, e-commerce, werk of om rekeningen te betalen is.

PayPal ook profiteerde van de toegenomen interesse in eBay ook tijdens de pandemie, aangezien PayPal sinds 2003 de belangrijkste betalingsprovider van eBay is.

Onthoud echter dat PayPal veel rivalen heeft in deze branche, met een steeds groeiend aantal startende diensten die hen willen overtreffen.

In de eerste helft van 2020, PayPal steeg in prijs 61,1%, waardoor het een van de topaandelen is in 2021.

Sommigen hebben gesuggereerd dat PayPal momenteel behoorlijk overgewaardeerd is en dat het dus waarschijnlijk is dat wanneer de pandemie eindigt, ze in prijs kunnen dalen..

Heeft u overwogen om te kopen PayPal voorraad?

4. Regeneron Pharmaceuticals (REGN)

Regeneron Pharmaceuticals is een ander aandeel dat in prijs gestegen is vanwege het coronavirus.

Ze zijn een biotechnologiebedrijf dat medische producten heeft onderzocht en geproduceerd voor een groot aantal verschillende medische aandoeningen.

Wat ze op dit moment zo’n waardevolle voorraad heeft gemaakt, is dat ze dat ook zijn geweest goedgekeurd door het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid en Human Services om antilichamen tegen het coronavirus te produceren.

Met andere woorden, de behandelingen die ze produceren, kunnen het leven van veel mensen redden als ze effectief blijken te zijn. In sommige opzichten lijken ze behoorlijk op West Pharmaceutical Services.

In de eerste helft van 2020, Regeneron Pharmaceuticals steeg in prijs 66,1%.

Dat gezegd hebbende, houd er rekening mee hun aandelenkoersen zijn de afgelopen jaren bijzonder volatiel geweest, vaak dramatisch omhoog schieten en dan even dramatisch weer naar beneden vallen.

5. DexCom (DXCM)

DexCom is een ander gezondheidsgerelateerd bedrijf op deze lijst met beste aandelen om in 2021 te kopen, maar hier is wat het anders maakt: het heeft niets te maken met de pandemie!

Ondanks de pandemie is DexCom zelfs zeer dramatisch gestegen. Als de pandemie niet heeft plaatsgevonden, wie weet dan hoe goed het op dit moment zou kunnen zijn.

DexCom produceert continue glucosemeters, apparaten die voorkomen dat diabetici elke keer hun vinger moeten prikken als ze hun bloedsuikerspiegel willen controleren.

Dergelijke technologie is enorm voordelig voor mensen met diabetes die hun glucosespiegel kunnen controleren wanneer ze maar willen.

In de eerste helft van 2020, DexCom steeg in prijs 85%. En, in tegenstelling tot veel van de aandelen op deze lijst, heeft DexCom een ​​zeer goede kans om te blijven groeien nadat de pandemie voorbij is.

Heeft u overwogen om te kopen DexCom voorraad?

6. DocuSign (DOCU)

Werken vanuit huis? Moet u veel papieren ondertekenen? Misschien ben je in 2020 zelfs met een baan begonnen of gestopt? Nou, dan heb je die papieren waarschijnlijk niet persoonlijk ondertekend, of wel?

Omdat iedereen op lockdown thuis werkt, kunnen de meeste mensen niet zomaar naar buiten gaan om dat belangrijke stuk papier te ondertekenen, je moest waarschijnlijk een e-handtekening doen, en dat is precies wat DocuSign biedt.

Hun tools voor elektronische handtekeningen zijn met name handig voor elke HR-afdeling, boekhoudkundige diensten of elk bedrijf waar het ondertekenen van overeenkomsten superbelangrijk is.

Bovendien bieden ze ook wat zij de ‘Agreement Cloud’ noemen, die kan worden geïntegreerd met meer dan 350 verschillende tools zoals Salesforce en Google Suite.

In de eerste helft van 2020, DocuSign steeg in prijs 132,4%.

7. Etsy (ETSY)

Etsy is een interessant aandeel voor deze lijst met beste aandelen om in 2021 te kopen, gespecialiseerd in een breed scala aan handgemaakte en vintage producten die worden verkocht op hun e-commerceplatform.

Wat hen tot een bijzonder interessant aandeel maakt om mee te doen in 2021, is hoe goed ze het hebben gedaan vanwege de pandemie, enorm profiteren van de vraag naar maskers.

Daarnaast wilden veel consumenten hun niche kopen handgemaakte producten of die knutselbenodigdheden wilden kopen.

En het feit dat ze een e-commerceplatform zijn, heeft de interesse van consumenten in hen alleen maar vergroot, omdat ze niet de deur uit hoefden te gaan om te winkelen.

In de eerste helft van 2020, Etsy steeg in prijs 139,8%. Houd er rekening mee dat sommigen denken dat ze moeite zullen hebben om deze trend na de pandemie voort te zetten.

8. Tesla (TSLA)

Wie weet, over een paar decennia zou het idee om in een elektrische auto te rijden niet alleen realiteit kunnen worden, maar ook de norm, en die prestatie zou bijna volledig op Tesla’s schouders kunnen liggen..

Tot dusverre, in 2020, stormt Tesla steeds dichterbij en dichter bij hun doel om 1 miljoen auto’s per jaar te maken – een claim die Tesla in 2016 veel kritiek opleverde, toen ze in een jaar tijd maar 50.000 auto’s produceerden.

Aan het begin van Oktober 2020 had Tesla 318.000 auto’s geproduceerd, een uitstekende verbetering ten opzichte van 2016, en ze mikken op 500.000 aan het eind van het jaar.

Je vraagt ​​je af wat ze hadden kunnen bereiken als de pandemie nooit had plaatsgevonden!

In de eerste helft van 2020, Tesla steeg in prijs 158,1%.

Heeft u overwogen om te kopen Tesla voorraad?

9. Zoomen (ZM)

zoom voorraad grafiek

Als we allemaal oud zijn, over 50 tot 60 jaar, zullen we allemaal terugdenken aan hoe we Zoom hebben gebruikt om tijdens de pandemie in contact te blijven met vrienden en familie!

Zoom op deze lijst is helemaal geen verrassing. Je zou het zelfs een van de merken van het jaar kunnen noemen, een bedrijf dat 2020 definieert.

Het zal echter heel interessant zijn om te zien hoe Zoom verder gaat als de pandemie eindigt.

Het zal waarschijnlijk enkele belangrijke partnerschappen moeten aangaan met grote bedrijven om hun belangrijkste hulpmiddel voor videoconferenties te worden.

Maar het feit is dat veel bedrijven hier al een speciale service voor hebben en wat de waarde van Zoom waarschijnlijk drijft, is dat onafhankelijke gebruikers contact houden met hun dierbaren..

In de eerste helft van 2020, Zoom steeg in prijs 272,6%, waardoor het een van de beste aandelen is om te overwegen in 2021.

10. Nikola (NKLA)

nikola aandelenkoers

Tesla moet zich behoorlijk zorgen maken over hoe snel Nikola is gegroeid in 2020!

Ze zijn momenteel een van de snelstgroeiende bedrijven op de aandelenmarkt en het ziet ernaar uit dat die trend zich zal voortzetten.

Er moet echter worden vermeld dat Nikola later in 2020 enkele problemen had met het behoorlijk dramatisch in prijs dalen van het jaar, en daarom moeten aandelenhandelaren enige voorzichtigheid betrachten..

Dat gezegd hebbende, heeft Nikola sinds half november 2020 een ongelooflijke groei laten zien, die waarschijnlijk te wijten is aan hun partnerschap met General Motors die 11% van het bedrijf verwierf.

Dit is enorm nieuws dat het aantal elektrische voertuigen op onze wegen in de nabije toekomst enorm zou kunnen versnellen.

In de eerste helft van 2020, Nikola steeg in prijs 554,4%.

Klaar om te kopen Nikola voorraad?

Laatste woorden over welke aandelen te kopen in 2021

Bereid je voor op de ergste en best mogelijke gevallen! De pandemie kan sneller verdwijnen dan verwacht of langer aanhouden dan verwacht.

U moet verschillende scenario’s plannen: ‘Als dit gebeurt, doe ik dat of als dat gebeurt, doe ik dit’ enz. Hoe beter je bent voorbereid, hoe kleiner de kans dat je geschokt zult zijn als het slecht gaat.

Pandemie zal waarschijnlijk gedurende een groot deel van 2021 aanhouden. Het is ook mogelijk dat we er in 2022 meer van zullen zien..

Voorraden die waarschijnlijk alleen goed zijn voor de pandemie, zullen waarschijnlijk niet blijven hangen nadat de pandemie is geëindigd. Evenzo zullen aandelen die het nu slecht doen, uiteindelijk waarschijnlijk terugkeren naar een gevoel van normaliteit.

‘Pandemische aandelen’, als u er zo naar wilt verwijzen, zijn voor de korte termijn, niet voor de lange termijn.

Voorraden op lange termijn kunnen behoorlijk beschadigd raken tijdens de pandemie, maar zullen zich waarschijnlijk uiteindelijk herstellen.

De pandemie kan een goede gelegenheid zijn om uw voet tussen de deur te krijgen op goede aandelen tegen een lagere prijs dan normaal. U hoeft alleen maar stil te zitten en te onthouden om uit de ‘pandemische voorraden’ te komen wanneer de pandemie eindigt.

Een ander belangrijk ding om op te merken is dat de beste handelaren elke markt kunnen overleven, maar dat is alleen omdat ze hun overleven vóór winst.

Je zult alleen echt geld verdienen als je eerst leert hoe je kunt overleven door dat geld langer mee te laten gaan; het gaat om de lange termijn, niet om de sprint!

Als u nog steeds niet zeker weet welke aandelen u in 2021 moet kopen, probeer de situatie dan in een ander licht te bekijken.

Zoek naar de zekerheden die de pandemie heeft veroorzaakt en leer de pandemie te verhandelen, wees er niet bang voor. Zoek naar de nieuwe vraag en aanbod die het heeft veroorzaakt en laat het in uw voordeel werken.

Als je in 2021 echt voorzichtig wilt zijn, moeten de tourdoelen waarschijnlijk strenger worden.

Natuurlijk, Onthoud dat als het echt slecht wordt, de beste transactie geen ruil is. Misschien moet je in 2021 leren om meer op je handen te blijven zitten, maar dat hoeft niet per se slecht te zijn!

eToro – Top effectenmakelaar, koop aandelen met 0% commissie

etoro makelaar

eToro heeft zich gedurende vele jaren betrouwbaar bewezen op de aandelenmarkt – we raden u aan ze uit te proberen.

Kernpunten

Als je iets hebt geleerd van What Stocks To Buy In 2021?, Maak het dan deze kernpunten.

 • West Pharmaceutical Services en Regeneron boeken enorme winsten vanwege het coronavirus. West Pharmaceutical Services biedt injecteerbare farmaceutische verpakkingen en de goedkeuring van Regeneron om antilichamen tegen het coronavirus aan te maken.
 • Amazon blijft groeien naar nieuwe hoogten. Amazon is al een enorm conglomeraat en groeit nog steeds, zowel in termen van diensten als aandelenwaarde.
 • DexCom is waarschijnlijk een doorbraak in 2021. Hun innovatieve technologie zal, ondanks de pandemie, hun voorraadwaarde waarschijnlijk in 2021 blijven ploegen.
 • Nikola groeide in 2020 meer in aandelenkoers dan Tesla. Dit komt waarschijnlijk door de samenwerking met General Motors.

Als je het leuk vond om te lezen Welke aandelen te kopen in 2021, deel het dan met iemand anders waarvan je denkt dat het ook interessant zal zijn.

Disclaimer: beleggen in aandelen houdt een aanzienlijk risico op verlies in en is niet geschikt voor alle beleggers. U moet uw beleggingsdoelstellingen en risicobereidheid zorgvuldig overwegen voordat u besluit om aandelen te kopen. Het belangrijkste is dat u geen geld investeert dat u niet kunt missen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me