Welke top 10 groeiaandelen om in 2021 te kopen?

Beste groeiaandelen in 2021

Bent u van plan om in 2021 in aandelen te investeren? Wilt u de voorraadtrends voor blijven? We hebben het u gemakkelijk gemaakt met onze complete gids voor de 10 beste groeiaandelen die u kunt kopen voor 2021.

Vroeg beginnen met de beste groeiaandelen voor 2021 kan veel opleveren!

Wat zijn de beste groeiaandelen voor 2021? Zullen er in 2021 goede groeiaandelen zijn? Waar kan ik de beste groeiaandelen voor 2021 vinden? Maak u geen zorgen meer! We hebben ze opgepakt!

Bekijk hieronder onze lijst met de 10 beste groeiaandelen voor 2021 om te kopen! We hebben ze allemaal behandeld!

Wacht, wat is een groeiaandeel en waarom zou ik erin investeren?

Laten we het uitleggen.

Groeiaandelen zijn enorm populair in het handelsspel, typically biedt een aantal van de beste rendementen in de hele aandelenmarkt. Als ze nog niet op uw radar staan, zouden ze dat moeten zijn!

Ze zijn als ‘megavoorraden’ en als je op het juiste moment instapt, zullen ze je een heel gelukkige aandelenhandelaar maken.

Wat ze zo waardevol maakt, is dat ze altijd ‘groei‘In hun gedachten – van hen wordt verwacht dat ze groter en groter worden, wat impliceert dat hun aandelenkoers ook hoger zal worden!

Maar het is niet allemaal plezier en spelletjes met groeiaandelen! Er zijn genoeg dingen om in gedachten te houden, zoals grote koersschommelingen wanneer de aandelenmarkt bearish wordt.

Daarom moet u slim zijn en leren beleggen in groeiaandelen. Het is cruciaal om het juiste moment te weten om mee te doen!

In dit artikel gaan we uitleggen wat groeiaandelen zijn, hoe je erin investeert en hopelijk de top 10 van beste groeiaandelen voor 2021 ontdekken om te kopen.

U kunt al deze groeiaandelen en vele andere kopen bij eToro en betaal 0% commissie!

Wat is een groeiaandeel? En waarom zou ik er in 2021 in investeren??

EEN groei voorraad is elk bedrijf waarvan wordt verwacht dat het sneller zal groeien dan gemiddelde aandelen. Bedrijven die groeiaandelen zijn, willen doorgaans hun winst herinvesteren om te blijven groeien.

En het is deze uitgestrektheid die ze zo aantrekkelijk maakt voor handelaren in aandelen. Hun groei houdt in dat het goed met ze gaat en zal het goed blijven doen.

Een groeiaandeel kan elke bedrijfstak zijn, het is niet beperkt tot die voorwaarden. Groeiaandelen zijn dat meestal verstoorders van de industrie die een verandering teweegbrengen in een gevestigde industrie.

Opgemerkt moet worden dat groeiaandelen dat wel zijn niet hetzelfde als waardeaandelen. Het is echter een goed idee om in beide te investeren om uw portefeuille divers te houden en de risico’s te minimaliseren.

Houd daar rekening mee groeiaandelen kan riskanter zijn om te handelen dan gemiddelde aandelen, de neiging om volatieler te zijn en grote prijsschommelingen zowel naar beneden als naar boven te ervaren.

Dat gezegd hebbende, groeiaandelen doen het vooral goed tijdens bull markets. Tijdens bearmarkten kunnen groeiaandelen afnemen omdat beleggers wegblijven en zich meer richten op waardeaandelen, dus zorg ervoor dat u het juiste moment herkent om deel te nemen aan een groeiaandeel..

U wilt waarschijnlijk ook niet investeren in bedrijven die te snel groeien. Als je daar tekenen van ziet, kan het zijn dat je wegblijft.

Dit geldt met name voor bedrijven die groeien in onzekere tijden in sectoren die het niet zo goed doen of geen toekomst hebben.

Je zou ook moeten vermijd risico door te zoeken groeiaandelen die al inkomsten genereren, vermijd degenen die nog niet op dat punt zijn (ze kunnen nog steeds falen).

En als u uiteindelijk besluit om in groeiaandelen te investeren, investeer dan verstandig. Het is niet nodig om al uw geld erin te steken. Als alles goed gaat, heb je niet zo veel nodig, maar als het slecht gaat, heb je tenminste niet zwaar geïnvesteerd.

Als je van risico en volatiliteit houdt, dan groeiaandelen zijn voor jou. Als dit niet het geval is, moet u zich waarschijnlijk in plaats daarvan concentreren op waardeaandelen.

Beste groeiaandelen voor 2021 om te kopen!

Hier is onze lijst met beste groeiaandelen voor 2021 om te kopen – zorg ervoor dat u ze allemaal bekijkt!

1. Netflix (NFLX)

Het is geen verrassing dat Netflix zichzelf op onze lijst met beste groeiaandelen voor 2021 heeft geplaatst!

Het is een begrip geworden en per definitie een disruptor in de branche, waardoor mensen wegblijven van de bioscoop en tv, en in plaats daarvan voor het laptopscherm.

Dat gezegd hebbende, beginnen dingen te veranderen en streamingdiensten zoals Netflix beginnen de norm te worden, dus er kan worden gezegd dat het meer een marktleider is in plaats van een disruptor in die zin..

De grootste verandering van de afgelopen jaren komt in de vorm van HBO Max, Disney + en Amazon Prime Video, om er maar een paar te noemen.

Hoewel deze bedrijven nieuw zijn in de streaminggame, zijn ze niet nieuw voor de tv- en filmindustrie en kunnen ze een grote bedreiging vormen.

Desalniettemin heeft Netflix het redelijk goed gedaan voor zichzelf gewaardeerd in waarde ongeveer 30.200% sinds de beursgang in 2002.

Heeft u overwogen om te kopen Netflix voorraad?

neetflix aandelenhandel

2. Adobe Systems Inc. (ADBE)

U kunt worden vergeven dat u denkt dat Adobe gewoon een mooie applicatie is om pdf’s te lezen en memes te maken in Photoshop!

Eigenlijk is Adobe een gigantische onderneming die een breed scala aan diensten aan andere bedrijven levert.

Enkele daarvan zijn Adobe Campaign, waarmee bedrijven marketingmateriaal, zoals e-mails en pushmeldingen naar gebruikers kunnen sturen, en Adobe Experience Manager, een uitstekende tool voor het maken van websites..

Wat deze tools onderscheidt van andere, is dat ze bijna geen codering nodig hebben om in te stellen, wat betekent dat bijna iedereen ze kan gebruiken met relatief weinig training.

Sinds de beursintroductie van Adobe in 1986 is het ongeveer 119.200% gestegen (het hoogste in deze lijst!), waardoor ze een van onze beste groeiaandelen voor 2021 zijn om te kopen, vooral als ze sterke partnerschappen blijven aangaan met andere grote bedrijven.

Bovendien zijn de aandelen van Adobe de afgelopen vijf jaar gestegen van ongeveer $ 93,94 naar $ 466,11 (op het moment van schrijven).

Heeft u overwogen om te kopen? Adobe voorraad?

handel in aandelen

3. MercadoLibre Inc. (MELI)

We kennen allemaal Amazon en Alibaba, maar wist je dat er een nieuwe speler is in eCommerce Town? En dat ze bijna heel Latijns-Amerika gaan domineren? (dat zijn ongeveer 652 miljoen mensen!)

Nou, dat is er, en de naam is MercadoLibre! Eigenlijk, zoals vele anderen in deze lijst, bestaat MercadoLibre al geruime tijd en werd oorspronkelijk opgericht in 1999 in Argentinië.

En de afgelopen jaren is het echt een moord begonnen en een belangrijke kracht in e-commerce worden.

2020 was een bijzonder goed jaar voor hen, met een dramatische prijsstijging sinds maart (waarschijnlijk gerelateerd aan het coronavirus!).

MercadoLibre is een online marktplaats voor e-commerce en online veilingen, en dus lijkt het in sommige opzichten een beetje meer op eBay dan op Amazon.

Desalniettemin is hun aanwezigheid enorm en blijft het groeien, waardoor ze een van de beste groeiaandelen zijn voor 2021 en daarna.

Heeft u overwogen om te kopen? MercadoLibre voorraad?

4. Five Below Inc. (VIJF)

Five Below is een relatieve nieuwkomer die misschien nog veel mensen nog niet kennen, vooral voor degenen buiten de VS..

Voor degenen die het niet weten: Five Below is een keten van discountwinkels die producten verkoopt voor meestal maximaal $ 5 (vandaar de naam Five Below – best slim!).

Een andere factor die hen zo uniek maakt dat ze misschien als een ‘branche-disruptor’ worden beschouwd, is hun focus op de ‘winkelervaring’, waarmee ze proberen het idee van winkelen opwindend te maken.

Door dit te doen, denken ze dat ze de verkoop kunnen stimuleren, waarbij ze opmerken dat de meeste discountwinkels er niet op gericht zijn de consument te laten genieten van de winkelervaring.

Five Below is rond 2011 echt begonnen met het uitbreiden van hun assortiment en locaties en is sindsdien nauwelijks gestopt om op adem te komen.

Tegenwoordig zijn er ongeveer 900 Five Below-winkels in 38 staten van de VS..

Heeft u overwogen om te kopen Vijf hieronder voorraad?

5. Align Technology Inc. (ALGN)

Align Technology is een zeer interessante keuze voor de beste groeiaandelen en waarschijnlijk niet een die u meteen te binnen schiet als u aan aandelen denkt om te kopen.

Ze zijn een fabrikant van digitale 3D-scanners, die voornamelijk worden gebruikt voor orthodontie (een tandheelkundig specialisme dat zich voornamelijk bezighoudt met het corrigeren van verkeerd uitgelijnde tanden en bijtpatronen).

Net als alle andere aandelen op deze lijst, hebben ze de mooie gewoonte om uit te breiden en worden ze sinds 2001 openbaar verhandeld.

Interessant feit, Ongeveer 8% van de mensen die een beugel dragen, hebben producten gebruikt die verband houden met Align Technology, wat je enig idee geeft van hoeveel impact ze op de markt hebben gemaakt.

Bovendien zijn ze sinds ongeveer maart 2020 hard aan het stijgen. Houd er echter rekening mee dat ze de afgelopen vijf jaar minstens drie keer een piek en dieptepunt hebben bereikt, maar nogmaals, deze keer ziet er een beetje anders uit.

Heeft u overwogen om te kopen Uitlijnen voorraad?

6. Tesla (TSLA)

Tesla is de enige echte speler in de elektrische auto-industrie. Ze maakten elektrische auto’s niet alleen cool, maar ze maakten ze ook een reële mogelijkheid – ze waren een paar decennia geleden niet meer dan een droom!

En met de steeds uitgeputte voorraad olie en andere fossiele brandstoffen, hebben we ze echt nodig om erdoor te komen.

Maar Tesla is niet zonder problemen. Om te beginnen hebben ze nu wat rivalen. Eén in het bijzonder, Nikola, begint echt vaart te krijgen.

Maar nog belangrijker is dat er een stedelijke legende is dat elke keer dat Elon Musk tweets een investeerder een traan laat vallen (Elon tweets, investeerders huilen!).

Nou ja, niet letterlijk, maar De Twitter-gewoonte van Musk heeft de aandelenkoers van Tesla vaak pijn gedaan.

Tesla is sinds de beursgang in 2010 ongeveer 1.280% gestegen en daarom is het een van de toonaangevende aandelen voor 2021.

Heeft u overwogen om te kopen? Tesla voorraad?

7. Peloton Interactive Inc. (PTON)

Wilt u graag fit blijven en regelmatig sporten? Waarom investeert u dan nog niet in Peloton Interactive??!

Peloton Interactive is een van de beste bedrijven voor fitnessapparatuur ter wereld, ondanks dat het slechts acht jaar bestaat.

De topproducten van Peloton zijn een hometrainer en een loopband, maar wat deze producten echt onderscheidt, is dat eigenaren een maandelijks abonnement kunnen nemen om op afstand deel te nemen aan bewegingslessen die worden gestreamd op het scherm van de fiets of de loopband.

Dus, zoals u kunt zien, is Peloton Interactive niet alleen geïnteresseerd in het verkopen van uw fitnessapparatuur, ze zijn ook geïnteresseerd in het genereren van inkomsten met uw hele trainingsroutine.!

De interactieve oefensessies van Peloton bleken ook een grote hit te zijn tijdens de pandemie van het coronavirus, waarbij velen van ons vastzaten en nergens konden sporten..

Heeft u overwogen om te kopen? Peloton voorraad?

8. Beyond Meat (BYND)

Beyond Meat zijn de snelstgroeiende producenten van plantaardig voedsel ter wereld (nog een groeimarkt voor diegenen die geïnteresseerd zijn in gezond leven!).

Zij hebben profiteerde van het groeiend aantal mensen dat de veganistische / vegetarische levensstijl begon, of dat nu om gezondheidsredenen, dierenrechten of milieuredenen is.

En wat hen misschien zo succesvol heeft gemaakt, is hoe goed ze echte vleesproducten nabootsen, zoals kip, hamburgers en worst, naast de lof van beroemdheden en grote partnerschappen..

Beyond Meat is duidelijk een disruptor in de sector die in de lift zit en de groei zeker in hun hoofd heeft, waardoor ze een van de beste groeiaandelen voor 2021 zijn..

Houd er echter rekening mee dat Beyond Meat te maken heeft gehad met zorgen over voedselveiligheid, waarbij sommigen beweren dat hun voedsel ongelooflijk wordt verwerkt, wat voor sommige consumenten een afknapper is..

Heb je overwogen Verder kopen Vleesbouillon?

9. Amazon (AMZN)

Is er iets dat Amazon niet kan doen? Ze hebben zich nu op zoveel verschillende markten begeven dat het moeilijk is om de tel bij te houden!

Tegenwoordig zit Amazon niet alleen in de e-commerce-industrie, ze zijn ook uitgebreid met streamingdiensten (Amazon Prime Video) en cloud computing (Amazon Web Services), waardoor ze rivalen zijn met veel van de aandelen op deze lijst.!

Het is moeilijk te geloven dat dit hetzelfde bedrijf uit 1999 is dat in dezelfde straat zat als een pandjeshuis, een heroïne-naaldenruil en een film ‘salon’ voor volwassenen.

Ja, Amazon is nu een enorm bedrijf, maar ongelooflijk blijft het groeien en groeien.

Amazon heeft sinds de beursgang in 1997 ongeveer 86.260% gewaardeerd, een goddeloze hoeveelheid in iets meer dan twee decennia.

En het is die enorme groei die Amazon misschien wel een van de beste groeiaandelen van vandaag maakt en een van de beste groeiaandelen voor 2021 in het bijzonder.

Heeft u overwogen Amazon-aandelen te kopen??

10. Microsoft (MSFT)

Microsoft heeft de computer bij iedereen thuis gebracht zoals we die nu kennen. Hoewel ze een grote rivaliteit hebben met Apple, is het duidelijk dat Microsoft de echte winnaars is.

Hierdoor kun je ook zeggen dat Microsoft misschien meer brancheleiders is in plaats van disruptors.

Je zou zelfs kunnen zeggen dat ze een sterk monopolie op de industrie hebben (als je geen Microsoft- of Apple-computer gebruikt, wat gebruik je dan in vredesnaam?).

En Microsoft houdt ervan om aandelen terug te kopen van de markt, waardoor de aandelenkoers snel kan stijgen.

Microsoft heeft ongeveer 104.000% gewaardeerd sinds de beursgang in 1986, waardoor ze duidelijk op de beste groeiaandelen voor 2021 staan.

Heeft u overwogen Microsoft-aandelen te kopen??

Kernpunten

Er zijn veel kansen om in 2021 op de aandelenmarkt te beleggen, maar wat dit jaar duidelijk is geworden, is dat het de moeite waard is om naar de best mogelijke groeiende aandelen te kijken. Hieronder staan ​​de belangrijkste kernpunten voor groeiaandelen in 2021.

Als u zich iets herinnert van Best Growth Stocks For 2021 To Buy, maak het dan tot deze kernpunten.

  • Groeiaandelen zijn aandelen waarvan wordt verwacht dat ze veel sneller zullen groeien dan gemiddelde aandelen. Meestal hebben ze een sterke focus op herinvestering en uitbreiding.
  • Wellicht bent u minder bekend met MercadoLibre, Five Below, Align Technology, Peloton Interactive en Beyond Meat. Maar deze aandelen zijn tegenwoordig grote spelers en u zou ze in de gaten moeten houden.
  • Het is niet verwonderlijk dat veel van de top groeiaandelen zijn techbedrijven. Amazon, Microsoft, Adobe, Netflix, Tesla – de lijst gaat maar door!
  • Amazon en Microsoft staan ​​bovenaan onze lijst van beste groeiaandelen voor 2021. Beiden hebben het in 2020 buitengewoon goed gedaan en hebben een sterke groeigeschiedenis.

Wilt u beginnen met beleggen in de top 10 groeiaandelen?

Nu u weet wat de belangrijkste groeiaandelen zijn om in 2021 te investeren, heeft u een solide basis om te beginnen met beleggen in aandelen. De volgende stap is het vinden van een gerenommeerde effectenmakelaar

Op het multi-assetplatform eToro, u kunt alle top 10 aandelen kopen die op deze lijst worden genoemd. Of u nu eerder in aandelen heeft gehandeld of net begint met deze vorm van beleggen, de gebruiksvriendelijke service is een geweldige manier om valuta’s te vergelijken en vandaag nog te beginnen met handelen..

Als u een beginner bent die op zoek is naar de beste effectenmakelaars 2021, is eToro innovatief CopyTrader-functie kan u waardevolle inzichten geven in de beste strategieën voor aandelenhandel. Met deze functionaliteit kunt u de acties van ervaren investeerders in realtime bekijken en vervolgens automatisch hun beslissingen kopiëren. Het is een geweldige manier om verschillende strategieën uit te proberen voordat u de winnende formule voor u vindt.

eToro – Koop de beste groeiaandelen met 0% commissie

etoro makelaar

eToro heeft zich gedurende vele jaren bewezen als betrouwbaar binnen de aandelenmarkt – we raden u aan ze uit te proberen.

Bedenk echter dat zelfs de beste groeiaandelen niet gegarandeerd geld opleveren. Dit betekent dat het belangrijk is om uw due diligence te doen en een robuuste risicobeheerstrategie te vinden voordat u gaat handelen in aandelen.

We hopen dat onze lijst met de 10 beste groeiaandelen die we in 2021 kunnen kopen, nuttig is geweest.

Disclaimer: aandelen zijn zeer volatiel. Uw kapitaal loopt gevaar

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me