7 britiske utbyttebeholdninger å kjøpe nå som tilbyr en attraktiv inntektsstrøm

Disse topp 7 britiske utbytteaksjene lover en Attractice Income Stream

Beste britiske utbyttebeholdning å kjøpe i 2021

Er du en nybegynner i aksjehandel og ønsker å legge til mangfold sammen med litt vanlig inntekt i aksjeporteføljen din? Eller er du en investor som ønsker å legge til de beste britiske utbytteaksjene i samlingen din, men ikke sikker på hvilke utbytteaksjer som er de beste aksjene å velge? Ta en titt da vi har valgt 7 britiske utbytteaksjer å kjøpe nå som tilbyr en attraktiv inntektsstrøm.

Topp 7 UK Utbytte Aksjer til Kjøp akkurat nå

Før vi ser nærmere på de beste britiske utbytteaksjene i 2021, er dette våre topp 7 valg:

1. PayPoint PLC

2. Lovlig & General Group PLC

3. GlaxoSmithKline

4. Unilever PLC

5. Moneysupermarket.com Group PLC

6. Tate & Lyle PLC

7. Wm Morrisons Supermarkeder

Du kan kjøpe alle disse topputdelingen i Storbritannia, så vel som mange andre, på eToro og betale 0% avgifter!

UK-utbyttebeholdninger med en attraktiv inntektsstrøm

For mange investorer er det å tjene godt på det de fleste investorer sikter mot når de ønsker å begynne å investere i markedet. Men det mange investorer overser og kanskje ikke er klar over, er at utbytteaksjer kan gi deg store fordeler, inkludert god avkastning, og blir også ansett for å være raskere og tryggere spill enn vekstaksjer..

Utbytteaksjer gir deg som investor det beste fra begge verdener. Å være en del av noen av de mest kjente spennende selskapene på planeten med rom for potensiell vekst, sammen med sikkerhetsnettet for ikke å miste mye penger underveis.

Når det er sagt, er vekstaksjer også gode investeringer, da de vil gi deg god avkastning, hovedsakelig fra aksjekursen. Vekstaksjer er imidlertid lengre investeringer når det gjelder å tjene penger, og de anses å være mer risikofylte enn utbytteaksjer. Men er like selvfølgelig gode investeringer.

Så hvis du er en pasientinvestor som vil være en del av begge verdener, anbefaler vi at du har en variert samling av begge.

Hvis du ønsker å finne ut hvilke som er de beste vekstaksjene du kan investere i for 2021, må du lese Top 10 britiske aksjer å vurdere i 2021.

Men hvis en vanlig passiv inntektsstrøm er det du leter etter i handelsreisen din, la oss ta en titt på 7 av de beste britiske utbytteaksjene du kan kjøpe nå, og som kan gi deg attraktiv avkastning..

TOPP 7 UK-utbyttebeholdninger å kjøpe nå som gir en attraktiv inntektsstrøm

Her har du listen vår over 7 britiske utbytteaksjer som ser ut til å være de mest attraktive aksjene på det britiske markedet i dag. La oss se nærmere på hvor godt disse aksjene kan prestere de neste årene. Hold øye med dem! De kan gjøre det eksepsjonelt bra neste år.

1. PayPoint PLC (PAY.L)

Utbytteutbytte: 6,01%

Den første britiske utbyttebeholdningen som kommer på listen er PayPoint plc.

Dette engelske selskapet som ble grunnlagt i 1996 og har hovedkontor i Welwyn Garden City, opererer også i Romania sammen med Storbritannia. Selskapet er designet for å hjelpe enkeltpersoner med å betale regninger på en rask, enkel måte, med noen få klikk på en knapp.

Ikke bare har selskapet vokst og forventet å vokse videre i løpet av de kommende årene, selskapet betaler også et pålitelig utbytte til aksjonærene, med forrige utbytte som ble utbetalt 29. desember 2020 på 7,80 p per aksje og selskapets neste utbetaling på grunn av betalt 8. mars 2021.

Denne aksjen i Storbritannia ser ut som den fortsetter og setter seg fint opp for året fremover fra selskapets nylige handelsrapport utstedt 21. januar 2021.

Selskapet rapporterte at selv om den underliggende konsernets nettoinntekt fra fortsatt drift var ned 10,8% til £ 3,0 millioner fra £ 27,5 millioner i 2020, sammen med britiske detaljhandelstjenester nettoinntekt redusert med 1,4% til £ 10,6 millioner, har selskapet fortsatt vist noen sterke resultater.

Selv om inntektene i Storbritannia for detaljhandelstjenester var nede, opplevde de fremdeles økninger i kortbetalingstransaksjoner sammen med at den nye næringslivet vant digitale betalinger..

Selskapets plan når det gjelder vekstutvidelse ser ut til å fortsette ettersom selskapet kunngjorde at oppkjøpet for både Handepay og Merchant Rentals ser ut til å bli fullført tidlig i 2021 med forbehold om godkjenning. Sammen med det fullførte anskaffelsen av i-movo i slutten av november 2020, som vil skape flere spennende muligheter for merkevaren.

Merket at dette selskapet også opererer i Romania, har selskapet bekreftet at de forfølger å disponere den rumenske siden av virksomheten, noe som vil gjøre det mulig for selskapet å ha gratis betydelig fortjeneste for å kunne fortsette veksten i den britiske virksomheten og utvikle seg bevegelsen av den britiske strategien.

Hva er analytikernes tanker og prognoser for denne aksjen fremover?

Det ble bekreftet, selv om selskapet fortsatt hadde en omsetningsinntekt, vokste selskapet med 3,7% det siste året.

Fremover har 4 av 5 byanalytikere gitt denne aksjen en konsensus ‘Buy’ -rating med et gjennomsnittlig tolvmåneders kursmål på 880,60p sammen med områdekursmål mellom 540p på det laveste og 1 263p på sitt høyeste.

2. Juridisk & General Group PLC (LGEN.L)

Utbytteutbytte: 6,97%

Forsikringsselskapet Legal & General er en pålitelig og stabil delt britisk aksje som du bør vurdere å kjøpe inn.

For å gi deg en oversikt over hva LGEN tilbyr, tilbyr selskapet forskjellige forsikringsprodukter sammen med å tilby sine tjenester over hele verden, og opererer i forskjellige segmenter, inkludert pensjon, kapitalforvaltning, kapital og forsikring.

I 2020 betalte selskapet et utbytte på 4,93 p per aksje som ble utbetalt 24. september 2020.

Etter usikkerheten som 2020 har vist oss alle, har denne forsikringskonsernet klart seg det siste året, og fremover har forsikringsselskapet fått en vekstinntjeningsprognose på 9,24% per år.

Etter å ha levert tosifret inntjening det siste tiåret, uttalte forsikringsselskapet i sine nylige tall i selskapene november 2020-rapporten at 2020 er et “Pause” -år, da hele virksomheten har hatt som mål å oppnå driftsresultatet i 2019 på £ 2,3. milliarder, i lys av nylige hendelser.

Men selskapets ambisjoner fremover på tvers av alle de fem sterke forretningsområdene forventes å utvides ytterligere globalt. Fra å tilby nye produkter sammen med løsninger for å få på plass strategier.

Hva tror analytikere denne aksjen kan bringe i fremtiden?

Hvis du følger de siste investeringsnyhetene, har denne britiske aksjen nettopp fått en revidert Zacks Rank konsensusvurdering til en ‘Hold’. I det større bildet betyr dette faktisk at det nå kan være en god tid å hoppe inn på denne aksjen.

Fra 12 byanalytikere har denne aksjen blitt mer favorisert og har fått en “Buy” -rating av 5 analytikere, 4 som gir aksjen en “Hold” og 3 “Sell” -rangeringen.

Analytikere har også gitt denne aksjen et tolvmåneders kursmål på 245,82p sammen med et lavt kursmål på 165,00p og et høyt kursmål på 344,00p.

Selv om denne aksjen har hatt en omvendt vurdering, tilbyr denne utbytteaksjen fortsatt mye potensial, inkludert to store faktorer når det gjelder vekstutsikter og utbytte. Gjør dette til en av de 7 britiske utbytteaksjene å kjøpe.

3. GlaxoSmithKline PLC (GSK.L)

Utbytteutbytte: 5,51%

Det britiske multinasjonale farmasøytiske selskapet er en britisk utbytteaksje, som uten tvil du har hørt eller sett mye av denne aksjen de siste par månedene, da den fortjener å bli gitt oppmerksomhet.

Ettersom 2020 er overtatt av Coronavirus-infeksjonen, har alle selskaper i denne bransjen vært bedriftens å se etter, men GSK har litt mer å tilby enn andre.

Som et av de største farmasøytiske selskapene i verden i dag, har selskapet nylig sett den nye oppfinnelsen ‘Cabenuva’, under merket ViiV blitt FDA-godkjent, som er det første langvarige medikamentet for behandling av HIV-1-infeksjon hos voksne..

Sammen med selskapet som leverte den første malaria-vaksinen, RTS, S i 2014.

Farmasøytisk selskap har mange alléer og har til og med gått sammen i 2018 med den ledende organisasjonen Pfizer som kombinerer deres divisjoner for forbrukerhelse..

I selskapets nylige økonomiske rapport er det klart å se at legemiddelsegmentet er den viktigste motstanderen innen det globale merkevaren, ettersom omsetningen stiger over de andre segmentene til £ 4,2 milliarder -3% sammenlignet med Vaksinesegmentet til £ 2,0 milliarder – 9% og dets forbrukersegment på £ 2,4 milliarder + 2%.

Noen imponerende resultater ble vist av helsevesenet i 2020.

Selskapets siste utbytte ble utbetalt til aksjonærene 14. januar 2021 kl. 19.00 per aksje.

Hva synes analytikere om at dette farmasøytiske utbyttet fortsetter?

Ser vi på det faktum at selskapets inntjening har vokst med 39,7% det siste året, er det ikke rart at selskapet har blitt forventet å arkivere ytterligere vekst fram til 2021.

Inntektene er forventet å vokse med 4,76% per år, med 19 Wall Street-analytikere som gir aksjen en bevisst “Hold” -rating gitt av 10 analytikere, med 7 analytikere som gir aksjen et “Buy” og 2 som gir aksjen et “Selg”. vurdering.

Et tolvmåneders prismål er gitt på 1732,38P sammen med et lavt prismål på 1300,00P og et høyt prismål på 1,732,38P.

Sammen med at selskapet betaler et pålitelig utbytte på 5,51%.

I lys av hva verden for tiden gjennomgår, og naturlig nok, vil vi ha behov for flere vaksiner og medisiner i fremtiden, gjør dette UK-utbyttelageret til å kjøpe inn, men å også beholde og holde i veldig lang tid, den perfekte pensjonsinvesteringen.

4. Unilever PLC (ULVR.L)

Utbytteutbytte: 3,4%

Ok, Unilever Plc, det britiske multinasjonale forbruksvareselskapet, har sannsynligvis det minste utbytteavkastningen på denne listen over 7 britiske utbytter å kjøpe. Imidlertid har denne aksjen kommet på listen av flere grunner, og en grunn er selvfølgelig dens pålitelige utbytte selv i tøffe tider.

Unilever (ULVR) er et britisk forbruksvareselskap som er hjemmet til noen av verdens kjente merkevarer under beltet, inkludert Dove, Hellman’s og Lipton, for bare å nevne tre av de femten selskapene som bringer inn over en milliard euro hver alene. Dette er ikke å nevne at det ledende forbrukermerket totalt har over 400 merker.

Innenfor forbruksvarer har denne aksjen en imponerende samling av merker som er etterspurt av forbrukere over hele verden, og ikke bare fra Storbritannia.

I lys av Brexit-avtalen tok selskapet i 2020 beslutningen om å slå sammen Unilever N.V. med Unilever plc som ble kunngjort 30. november 2020 og bekreftet at det nå har en aksjeklasse..

Selskapet har også vist sin støtte til helsearbeidere og over hele landet i lys av Covid-19-pandemien, ettersom de har bidratt med å bidra med over 100 millioner euro i såper, håndrens, blekemiddel og mat.

I selskapets oktober 2020-rapport rapporterte selskapet en underliggende salgsvekst på 4,4% mot 2019 og en 9 ni-måneders USG på 1,4%.

Selskapet ønsker å endre utsiktene og ønsker å bli mer miljøvennlige, ettersom de har bekreftet sine planer om å øke sitt årlige salg av plantebaserte kjøtt- og meieriprodukter til EUR 200 millioner mellom 5-7 år. Sammen med å prøve å utrulle merkevarene CleanFuture-strategi når de søker å eliminere fossilt drivstoffkull fra rengjøringsprodukter innen 2030.

Da selskapet kunngjorde at deres fokus fortsatt er på ‘vekst, leverer absolutt overskudd og fri kontantstrøm’.

Hvordan ser fremtiden ut for selskapet?

Unilever har fått en inntjeningsvekst på 5,63% per år, sammen med et pålitelig utbytte på 3,4%.

Ifølge 10 Wall Street- og byanalytikere som dekker denne aksjen, har den fått en bevisst ‘Hold’ -rating, med 5 analytikere som har gitt aksjen en ‘Buy’, 2 ‘Hold’-rating og 3′ Sell’-rating. Det er forventet et tolvmåneders kursmål på 4,822,00 for aksjen, med et lavt kursmål på 3,800P og et høyt kursmål på 5,500P

5. Moneysupermarket.com Group PLC (MONY.L)

Utbytte: 4,33%

Det britiske sammenligningsnettstedet er uten tvil et av de mest kjente, sammen med en av nasjonene som er valgt sammenligningssider på markedet i dag.

Spesialiserer seg innen finansielle tjenester som inkluderer at enkeltpersoner kan sammenligne de beste tilbudene for forsikring, hjemmetjenester, pantelån, reiseforsikring, kredittkort og mer. Firmaet har vært en suksess over hele landet, med enkeltpersoner som alltid er på jakt etter en god eller bedre avtale, spesielt i vanskeligere tider.

Finansguru Martin Lewis, en av nasjonene som går til menn for å kutte og spare kostnader, var eieren av Money Saving Expert til han solgte selskapet til Moneysupermarket i 2012.

Selskapets siste utbytte ble utbetalt 11. september 2020 til 3,10 p per aksje.

Hvordan ser fremtiden ut for denne aksjen?

Framtidsutsiktene for denne aksjen ser fortsatt positive ut. Selskapet har en komfortabel økonomisk helsestilling, sammen med vekstutsikter og gjeld dekket godt.

Analytikere har gitt aksjen en inntjeningsprognose på 12,84% per år, sammen med en konsensus ‘Hold’ -rating gitt av 6 av 11 byanalytikere, hvor 5 gir aksjen et ‘Buy’..

Denne aksjen ser ut som et godt kjøp, med tanke på all usikkerheten rundt disse enestående og utfordrende tider, vil enkeltpersoner se etter de beste tilbudene på tvers av alle veier. Og når tidene blir mer normale, er det menneskelig natur å få en god avtale.

Selskapet har for tiden et utbytte på 4,33%.

6. Tate & Lyle PLC (TATE.L)

FTSE 250s konkurrent Tate & Lyle Plc kommer som en pålitelig utbyttebeholdning å se etter å kjøpe innen 2021.

Den globale leverandøren av mat og drikke tilbyr næringsrike søtningsmidler sammen med helse- og velværeingredienser, for å nevne to produktkategorier.

I de siste nyhetene har merket bekreftet sine vekstplaner for selskapet ettersom merket har utvidet sin serie tapiokabaserte stivelser. Dette ønsker å forbedre og levere overlegne produkter gjennom en forbedret prosess.

I tillegg til å legge til selskapets portefølje, har merkevaren også kunngjort en finansdirektør som vil komme til makten i mai 2021.

Med sikte på å generere et bedre liv, ble selskapets salg i selskapets 2020-rapport oppe til £ 2,882 millioner, resultat før skatt opp til £ 296 millioner over året, med justert fri skattestrøm som viser en enorm forskjell til £ 247 millioner opp fra £ 212 millioner i 2019 og til slutt en avkastning på kapital på 17,5%.

Hvordan ser aksjeprognosen ut for fremtiden?

Ser vi fremover, ser denne aksjen fast på å levere de beste og sunne matingrediensene og -drikkene over hele verden som etterspørselen er åpenbar.

Da inntjeningen økte med 6,9% det siste året, er en prognose for vekstinntjening satt til 4,84% per år.

Av 9 analytikere har 5 gitt aksjen en konsensus ‘Hold’ -vurdering, med 3 som gir aksjen en ‘Kjøp’ og en ‘Selg’ -rating. Det gjennomsnittlige tolvmåneders prismålet er 706,67P med et lavt prismål 630 og det høye prismålet 770P.

Med lockdown-målinger som for øyeblikket er på plass med Storbritannia, og flere individer som velger en sunnere livsstil, ser denne utbytteaksjen perfekt ut som en langsiktig investering.

7. Wm Morrisons Supermarkets (MRW.L)

Utbytteutbytte: 4,1%

Den siste britiske utbytteaksjen som kom på den siste av de 7 beste aksjene som kan tilby en attraktiv inntektsstrøm, er Wm Morrisons Supermarket (MRW).

Det britiske supermarkedmerket blir en sterk konkurrent når det gjelder utbetaling av utbytte, ettersom selskapet betalte et spesielt utbytte på £ 4,00 25. januar 2021.

MRW er satt til å betale sitt neste utbytte 24. juni 2021.

Dette spesielle utbyttet kommer fra de imponerende inntektsresultatene som det ledende supermarkedmerket har innbrakt i løpet av året, og mer i selskapets senere måneder, og det er godt julefest.

Ved siden av kunngjorde Morrisons supermarked at de vil øke de ansattes nasjonale minstelønn til £ 10 per time, som MRW er det eneste ledende supermarkedet som betaler sine ansatte denne lønnen med de fleste som holder seg til nasjonal minstelønn..

Morrison’s har søkt nye måter å nå ut til sine kunder i løpet av disse utfordrende og vanskelige tider som Covid-19 har pådratt seg, ettersom deres nettbutikk har fungert godt sammen med familiehemmere som er tilgjengelige for bestilling via Amazon Prime Abonnement.

I de siste nyhetene har supermarkeder i Morrisons bekreftet at de viser sin støtte enda mer for matbanker, ettersom de leverer en forpliktelse på £ 5 millioner for å holde matbankene på lager i disse usikre og utfordrende tider..

Hva synes analytikere om at denne aksjen ser fremover?

3 av de 6 analytikerne har gitt aksjen en “Buy” -rating, hvor 2 gir aksjen “Hold” og 1 som gir aksjen “Selg” -rangeringen.

Det gjennomsnittlige tolvmåneders prismålet for supermarkedmerket er 194P med et lavt prismål på 175P og et høyt prismål på 221P.

Sammen med en inntjeningsprognose som vil vokse med 16,27% per år.

Dette supermarkedmerket er en britisk utbyttebeholdning som har vært en konkurrent de siste 10 årene med sitt utbytte og ønsker å fortsette lenger inn i fremtiden.

UK Dividend Aksjer – Sammendrag

Og der har du våre utvalgte 7 britiske utbytteaksjer å se på for å vurdere, som kan gi deg en attraktiv inntektsstrøm gjennom året og gi deg en god langsiktig investering.

Disse 7 beste britiske utbytteaksjene har ikke bare vist gode resultater i løpet av et utfordrende år i 2020 ettersom de har fortsatt å vokse, men de har også vist en sterk bakgrunn i mange år og fortsetter fortsatt å vokse når vi går fremover i fremtiden..

For å konkludere viser disse aksjene vekst, sikkerhet og et attraktivt utbytte, tre viktige elementer å se på når du ønsker å investere i utbytteaksjer.

Når det er sagt, selv om disse aksjene har vist imponerende resultater tidligere, er det lurt å ikke gå på aksjens fortid når man ønsker å investere. Selv om det gir deg en indikasjon på hvordan aksjen kan og har utført, er det fortsatt et element av risiko som du må tenke på før du investerer..

Hvordan investere i britiske utbyttebeholdninger?

Nå har vi sett på 7 av de beste britiske utbytteaksjene, la oss ta en titt på hvordan du kan starte reisen din til å investere i dem og få deg en del av handlingen.

Å investere i aksjer i dag er ikke bare spennende og veldig populært, det er også greit, enkelt og enkelt. Så lenge du har riktig veiledning og riktig tankesett, vil dette være tilfelle gjennom hele handelsreiser.

På det notatet er det lurt å ikke ta tips fra mennesker eller ta muntlige tips av enkeltpersoner, med mindre du har gjort din egen undersøkelse og har en klar forståelse av at denne aksjen er noe du ønsker å være en del av. av.

For det første er ditt første skritt å se på å skaffe megler til å investere i dine valgte aksjer.

Det er mange handelsmeglere å velge mellom, da jeg er sikker på at hvis du har gjort noen undersøkelser, vil du se at det er mange mengder handelsplattformer sammen med individuelle meglere å velge mellom.

Men et stort fordelaktig råd er å velge megleren klokt og sørge for at megleren eller handelsplattformen har de riktige lisensene for å handle.

De regulerte lisensene finner du på nettstedet for handelsplattformer sammen med meglerlisenser som er tilgjengelige eller på forespørsel.

Når du har funnet din valgte megler eller online handelsplattform, er du realistisk klar til å gå.

Selv om du ønsker å ha en lang, vellykket vei inn i aksjehandel, må du bruke tid og krefter på å ta deg tid til å undersøke den valgte aksjen eller aksjer som er av interesse..

Hvis du leter etter en pålitelig online handelsplattform for å starte din investeringsreise, anbefaler vi den prisbelønte online handelsplattformen, eToro.

Den pålitelige online handelsplattformen eToro er den perfekte plattformen hvis du er en nybegynnerinvestor som akkurat har begynt på reisen. Med sin enkle utforming og nyttige veiledning vil du snart gjøre handelsreisen din til virkelighet. I tillegg til den ekstra fordelen av å ha mye læremateriell fra kurs til lesestoff, med online veilederklasser for at du skal kunne få all din tvil besvart av fagpersoner..

Etoro er nå hjem til over 19 millioner kunder over hele verden, med tilgang til over 16 internasjonale markeder for å kunne handle inn, som også inkluderer disse 7 britiske utbytteaksjene sammen med mye mer. Alt med den ekstra fordelen ved å tilby gebyrer uten provisjon når du investerer i dine valgte aksjer.

Å åpne en konto med eToro alt du trenger å gjøre er å følge trinnene på selskapets hjemmeside. I løpet av få minutter vil du oppdage at du har en handelskonto sammen med en valgt megler, med tilgang til en virtuell online plattform for å kunne lære og øve på $ 100.000 i virtuelle midler for å lære, øve og lage en investorportefølje.

For en jevn, enkel og enkel transaksjon inn i aksjehandelen, er eToro din pålitelige plattform som kan få dine handelsforsøk til å fungere problemfritt.

eToro – Kjøp de beste britiske utbyttebeholdningene uten provisjon

etoro megler

eToro har vist seg å være pålitelig i aksjemarkedet gjennom mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Kapitalen din er i fare. Andre avgifter kan påløpe

Viktige punkter:

Hvis du husker noe fra Top 7 UK Dividend Aksjer å kjøpe nå, gjør det til disse viktige poengene.

  • 7 britiske utbytteaksjer å kjøpe inn i dag tilbyr en attraktiv inntektsstrøm som du kan legge til din ekstra økonomiske inntekt.
  • Utbytteaksjer er aksjer som gir deg økonomiske utbetalinger kjent som utbytte.
  • Et utbytte blir ofte utbetalt hvert kvartal (3 måneder) til sine aksjonærer, som kommer fra selskapets beholdt inntjening.
  • Utbytteaksjer anses å være tryggere og kjent for å være litt mer pålitelige i motsetning til vekstaksjer.
  • Utbytteaksjer gir stort mangfold i porteføljen din hvis du ønsker å legge til vekstaksjer i blandingen også.
  • Utbytteaksjer er fantastiske langsiktige investeringer.
  • Selv om utbytteaksjer har mange fordeler, har de sine egne risikoelementer, som anbefales å utføre ytterligere undersøkelser før du investerer i dine valgte aksjer..
  • Velg en pålitelig megler og handelsplattform for å bli med deg på reisen din til aksjehandel.
  • Invester alltid innenfor dine midler.

Merk: Tidligere resultater er ikke en indikasjon på fremtidige resultater. Verdien av investeringene kan både gå ned og opp. Eventuelle meninger, nyheter, undersøkelser, analyser, priser eller annen informasjon på dette nettstedet er gitt som generell markedskommentar, og utgjør ikke investeringsrådgivning. Trading Education er ikke ansvarlig for tap som skyldes investeringer basert på anbefaling, prognose eller annen gitt informasjon.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me