9‌ ‌Aksjer‌ ‌Det‌ ‌Kan‌ ‌Lag‌ ‌Du‌ ‌A‌ ‌Millionær‌

Beste aksjer å kjøpe nå som kan se ut til å gjøre deg millionær på lang sikt

Ønsker du å investere i noen av de beste aksjene på markedet som kan se ut til å gjøre deg millionær? Ta en titt da vi har valgt 9 aksjer som kan se på å gjøre deg millionær i det lange løp og gi deg den perfekte pensjonssikkerheten.

De 9 største aksjene for millionærprodusenter for 2021:

  1. Innovative industrielle eiendommer
  2. Tilray
  3. Intuitiv Kirurgisk
  4. ETSY
  5. Lovesac
  6. Shopify
  7. Chipotle meksikansk grill
  8. Teladoc Health
  9. Altimmune

Du kan kjøpe alle disse toppaksjonene, så vel som mange andre, på eToro og betale 0% avgifter!

En nøkkelfaktor som mange investorer ser etter å strebe etter før de ønsker å investere, er å lykkes. Hvis det lykkes betyr å se på å bli millionær, ja det er mer enn mulig å oppnå dette målet. Imidlertid krever realistisk å arkivere et slikt mål mange elementer spredt over en periode fra dedikert investering.

Hvis du har riktig disiplin når det gjelder å bruke, spare og investere, har du muligheter for å arkivere. Det hele kommer til stor due diligence med sterk kunnskap og forståelse av markedet og internasjonale markeder, sammen med å investere smart.

Mange kan til og med være under inntrykk av at du må investere store beløp for å oppnå et slikt mål, men dette kan ikke være lenger fra sannheten. Små beløp som er investert i aksjeporteføljen din, kan utmerke seg og vokse betydelig gjennom årene. Hvis du begynner tidlig å investere, er det noen fantastiske selskaper som har potensial til å vokse betydelig og vil fortsette å vokse over mange år, og gi deg gode avkastninger.

Når det er sagt, kan noen av verdens gigantiske selskaper som er på markedet i dag som trekker inn enorme inntektstall og fantastisk avkastning, også bidra til at du tjener fantastisk inntjening på lang sikt, selv om prisen for disse større aksjene vil være mye høyere i forhold til mindre aksjer.

Når det gjelder mindre aksjer, viser mange fantastiske resultater, og disse aksjene kan bare overraske deg pent med hvor raskt de kan oppnå suksess. Å drive forskning og bruke tid på disse blomstrende aksjene kan se etter deg for å nå dine mål raskere enn du trodde.

Så hvordan ser du etter å finne slike aksjer som kan se på å gjøre deg velstående gjennom å investere? La oss ta en titt på hvordan du ser etter å finne aksjer som kan gi deg store potensielle inntekter.

Hvordan velge de beste aksjene som kan gjøre deg til millionær

Den neste delen av prosessen er å se på hva som bestemmer en aksje som en aksje å se på for å gi deg slik økonomisk avkastning, og hvilke elementer du trenger å se på for å bestemme et potensielt fremtidig utsikter for aksjer.

Det første du må gjøre er å sette av tid og forske i ulike aksjer, se på tidligere forestillinger for å se hvor godt de har prestert de siste dagene. Selv om det ikke er garantert at en aksjes fortid kommer til å være aksjens fremtid, gir den deg en god indikasjon på hva selskapet er i stand til å oppnå, og sammen med å se på selskapets vekstpotensial for fremtiden. I tillegg til dette er det gunstig å lage en plan for din aksjehandel som inkluderer mulige aksjer og dine personlige økonomiske grenser.

Mens du forsker på visse aksjer, er det verdt å merke seg hvor bra de har gjort det i et år som 2020. Siden 2020 har vært en vanskelig utfordring for de fleste, men dette vil gi deg et større bilde av at hvis selskapet har prestert bra i vanskelige tider, så har det muligheten til å fortsette sin økning i vekstpost – Covid-19. Men når dette er sagt, vil disse selskapene fortsatt ha sine egne risikoelementer.

Når du har satt av tid og forskning er det nå å se på statikk i forskjellige aksjer.

En god indikasjon å se på med en aksje er å se avkastningen den har brakt inn de foregående årene og til hvor den sitter i dag. I tillegg til å se på andre aspekter, inkludert selskapets P / E (pris / inntjeningsforhold) og forward P / E ratio, selskapets balanse sammen med selskapets aksjekurs og 52-ukers rekkevidde. All denne statistikken vil gi deg en forståelse av hvordan selskapet går videre når det gjelder vekst, hvis aksjen er under eller overvurdert basert på aksjekursen og hvilke avkastninger du kan se for å arkivere fra en aksje.

En fantastisk formel å vurdere når vi skal finne ut om en aksje kan se ut til å være millionær, er ‘Regel på 72’. Denne formelen er designet for å være rask og nyttig når du ønsker å få et estimat på hvor mange år det kan ta å doble pengene dine, eller du kan bare bruke denne formelen på alt som vokser. Denne formelen er svært populær i finansverdenen, da den gjør det mulig for investorer å få en rask tilnærmet verdi på en bestemt aksje.

La oss nå se på måten formelen fungerer på. La oss ta det mega-gigantiske merket Amazon som et eksempel. Tilbake i september var selskapets avkastning 20,07%, nå hvis vi bruker formelen 72 delt på 22.07 (72 / 22.07), vil dette komme ut 3.26, noe som betyr at tre og et halvt år vil ta denne aksjen om mulig for å se på dobling pengene dine, men med tanke på hvor mye du har investert i denne aksjen.

For å se på det større bildet, ta den populære indeksen Dow Jones Industrial Average som returnerte 9,70% i 2020, men å ta utbytteavkastning igjen forlot indeksen med en avkastning på 6,87%. Gitt, denne indeksen, som er hjemmet til noen av de største selskapene i verden, fikk en hit i 2020 på grunn av Coronavirus-pandemien, mens S&P 500-indeksen var en av de beste amerikanske indeksene innen 2020. Men når du bruker regel 72, etterlater dette et utfall på 10,48, så over 10 år å se på å doble pengene dine.

Men å holde en solid forståelse på markedet og utføre ytterligere undersøkelser anbefales alltid før du dykker rett inn for å investere i aksjer, spesielt hvis du er ute etter store avkastninger, er det lurt å undersøke smart.

Nå har vi sett på måter å avgjøre om en aksje er en potensiell ‘millionær-maker’, la oss ta en titt på 9 aksjer som har potensial til å nå det målet.

Topp aksjer som kan gjøre deg millionær:

1. Innovative industrielle eiendommer (IIPR)

For å starte listen, må Innovative Industrial Properties Inc (IIPR) komme først. Når vi leder inn i 2021, vil marihuanaindustrien bli underdogindustrien som er satt for stor suksess, og det er også en industri som vil fortsette å vokse over hele verden ettersom potensielt flere land ser ut til å legalisere bruk av marihuana..

Etter at president Joe Biden lykkes med å bli USAs nye leder, har dette økt cannabisindustrien enda mer, ettersom president Biden og teamet hans er innstilt på å godkjenne bruk av marihuana til både fritids- og medisinsk bruk på tvers av forskjellige eller ikke alle amerikanske stater.

I lys av denne nyheten som mange investorer har ventet på og etterlengtet, IIPR, er en aksje i bransjen en som er en stor konkurrent til å se for å nå store høyder.

Innovative Industrial Properties Inc er en banebrytende eiendomstillit for medisinsk bruk av cannabisindustrien. Selskapet spesialiserer seg og fokuserer sterkt på eiendomsmidler for regulert medisinsk bruk av marihuana, sammen med å tilby andre eiendomsløsninger for investorer å være en del av.

Men denne veien er absolutt en som er et sentralt fokus, selskapets fokus er å fortsette å anskaffe mer medisinsk bruk av cannabisoperasjoner, ettersom flere amerikanske stater gjør bruk av medisinsk marihuana lovlig..

Innovative Industrial Properties eier for øyeblikket over 67 eiendommer i 16 stater i USA, med 100% leid per 25. januar 2021, som bekrefter at selskapet allerede ligger foran rapporten fra november 2020. Som flere stater legaliserer bruken av marihuana, kan du forvente å se disse tallene på kort tid for dette ledende eiendomsselskapet..

I selskapets 2020-rapport bekreftet selskapet at kapital som ble samlet inn (inkludert egenkapital og omsettelige sedler) var 1,43 milliarder dollar, med en leieinntekt på 3. kvartal på 126,1 millioner dollar, investert 1,18 milliarder dollar sammen med nesten 95% av leide enheter..

I tillegg til alt det positive som omgir denne aksjen, er det også en utbyttebeholdning som selskapet har ansett som en av deres mest attraktive egenskaper, og selskapet betaler 90% av sin skattepliktige inntekt i utbytte til aksjonærene som er betalt kvartalsvis og har vært siden 2017.

Ser vi tilbake til 2019, vokste cannabisomsetningen i USA til et estimert tall på rundt 12,4 milliarder dollar, som vokste 37% fra 2018, og fremover har industrien forventet å nå 34 milliarder dollar innen 2025. Dette er en svimlende mengde å vurdere og stor indikasjon på hvilken retning denne bransjen er på vei med, 35 amerikanske stater bekrefter bruken av lovlig medisinsk marihuana-bruk.

Hvor sitter aksjen i dag?

IIPR-aksjekursen per i dag er på $ 211,47 med et 52-ukers utvalg på $ 40,21 som den laveste og $ 211,47 på det høyeste sammen med en P / E (pris / inntjeningsgrad) på 43,78.

Selskapets årlige utbytte ligger på $ 4,96, fra den siste utbetalingen 15. januar.

Dette NYSE-børsnoterte eiendomsmeglerfirmaet er en aksje som du ser, har et enormt potensial for å få enorm vekst ettersom cannabisindustrien er i ferd med å sveve, for ikke å inkludere andre veier i eiendomsverdenen som denne aksjen har.

For denne aksjens positive balanse, sterke posisjonering i en voksende bransje og strategiske planer for utvikling, gjør denne aksjen til en der det kan se ut til å gjøre deg velstående på lang sikt, og en aksje å holde tak i når verden fortsetter å utvikle legalisering av marihuana for begge bruksområder.

2. Tilray (TLRY)

52 ukers rekkevidde – $ 2,43 – $ 28,86

La oss finne ut hvorfor Tilray kan være en millionær-lager.

Ved å holde seg til cannabisindustrien kommer Tilray Inc (TLRY) neste på listen over aksjer som potensielt kan treffe jackpotten..

Som nevnt når vi diskuterer IIPR, forventes det at cannabisindustrien i år og leder videre vil øke, så hvorfor ikke legge til en ledende cannabisprodusent på listen over aksjer som kan gjøre deg rik på lang sikt.

Tilray inc er et kanadisk farmasøytisk og cannabisfirma med hovedkontor i Toronto, Ontario. Opererer over hele USA, Tyskland, New Zealand, Australia, Latin-Amerika og mer. En viktig faktor å nevne om denne aksjen er at Tilray kunngjorde i desember 2020 en fusjon med Aphria Inc (APHA), som vil fortsette å bli handlet under TLRY, og nå sitter denne aksjen som det største multinasjonale cannabisfirmaet basert på inntekter i verden.

Denne positive nyheten er bare en stor del av aksjens posisjonering når vi ser fremover, sammen med hva analytikere spår for denne spennende og utviklende industrien. Ser tilbake på Tilrays forestillinger gjennom årene har det vært veldig opp og ned, men jevnt, og det inkluderer ikke selvfølgelig det som fremdeles kommer.

Tilray har sett aksjekursen svinge gjennom årene, og den ligger rimelig godt på $ 25,72 i dag. Men med fusjonen med Aphria Inc, nå er denne aksjen uten tvil den største driveren bak TLRY-aksjen ettersom den strever for fremtidig stor suksess.

Aphria Inc, før fusjonen med Tilray, bekreftet i selskapets 3. kvartalsresultater at selskapet de siste seks månedene hadde økt omsetningen til $ 306 221 fra tallene for seks måneder i 2019 som endte 30. november på $ 246 712. I tillegg til dette tallet, økte cannabisinntektene i løpet av samme seksmånedersperiode som endte i november med over det dobbelte fra 2019, som var $ 64,943 til $ 131,402 innen 30. november 2020.

Nå hvis du legger til disse blomstrende tallene i Tilray-resultatene hvis inntekter var opp til $ 153 922 i løpet av de første ni månedene av 2020, sammenlignet med $ 120 043 i 2019, ser dette ut som en styrke å være en del av innen cannabisindustrien. I tillegg fortsetter TLRY-aksjen i de siste nyhetene de positive utsiktene, og det har også fått den første gangen for markedsføringstillatelse for å tilby medisinsk cannabisprodukter i Portugal..

Hvor sitter TLRY-aksjen på markedet i dag?

Tilray’s aksjekurs i dag ligger på $ 25,65, som er betydelig under den høyeste aksjekursen tilbake i 2018. Potensialet er imidlertid der, og det er allerede forventet at aksjekursen vil sveve ettersom sprøyten fortsetter å omgi denne bransjen.

Tilray Inc har et 52-ukers utvalg på $ 2,43 på det laveste på $ 28,86 på sitt høyeste.

Tilray viser poenget med denne aksjens oppdrag, som du kanskje vil hoppe ombord mens denne aksjen fortsetter rettferdig med aksjekursen til dags dato for hvilken svimlende inntjening du potensielt kan oppnå på lang sikt, som prognoser fra analytikere som har spådde at denne ledende inntekten for cannabisaksjer vil vokse med 53,07% per år sammen med en markedsandel på nesten 20% innen marihuanaindustrien.

3. Intuitiv kirurgisk (ISRG)

52 ukers rekkevidde – $ 360,50 – $ 826,81

Intuitive Surgical Inc er et amerikansk medisinsk selskap som det er verdt å vurdere å legge til i porteføljen din, da denne aksjen tilbyr vekst, styrke og høyt inntjeningspotensial..

Det amerikanske selskapet produserer, utvikler og annonserer medisinske robotprodukter med sikte på å forbedre kliniske resultater fra pasienters kirurgiske inngrep. Bedriftens hittil mest imponerende design, da Vinci Surgical System, vil utvikle seg i løpet av de kommende årene og gjør det allerede ettersom det fortsetter å imponere fagfolk og pasienter med sine resultater.

Da Vinci Surgical System har blitt ansett som et kunstverk innen medisinsk industri. Robotkirurgisk system er opprettet og designet for å bli kontrollert av en kirurg gjennom en konsoll. Når en kirurgisk prosedyre utføres, er det bevist å se hva det blotte øye kanskje ikke er i stand til, da medisinske fagpersoner er i stand til å komme nærmere området mens du bruker og retter det medisinske utstyret som er i endene av hver arm på konsollen, snarere enn kirurgens egne hender som bruker utstyret. Prisklasser for da Vinci Surgical System, men samlet koster det omtrent $ 1,5 millioner per stykk, med den nye modellen da Vinci SI som ble utgitt i april 2019, var høyere til $ 1,75 millioner per stykk.

Selv om denne futuristiske teknologien er imponerende, men likevel litt kostbar, har den klart å selge godt med salg som fortsetter sammen med spådd for ytterligere suksess, ettersom resultatene fra visse prosedyrer og tid effektivt hersker over. Slik det ser ut i dag, har selskapet solgt like under 6000 da Vinci kirurgiske systemer spredt over USA, Europa og videre over hele verden..

I selskapets Q4-rapport rapportert 21. januar bekreftet selskapet de positive utsiktene da verdensomspennende da Vinci-prosedyrer økte med 6% sammenlignet med 2019, med tanke på Covid-19-pandemien som har stoppet mange prosedyrer..

ISRG bekreftet også at inntektene i fjerde kvartal i 2020 økte med 4% til 1,33 milliarder dollar fra 4. kvartal 2019 på 1,28 milliarder dollar, sammen med installasjonsbasen da Vinci Surgical System økte med 7% til 5989 innen 31. desember 2020.

Ser vi på det større bildet, har Intuitive Surgical Inc en god økonomisk stilling fra den siste rapporten. Selskapet avsluttet 4. kvartal 2020 med 6,9 milliarder dollar i kontanter som økte med 508 millioner dollar bare i 4. kvartal, fra forskjellige operasjoner, som bekreftet at selskapets inntekter økte med 4%, inntektene til instrumenter og tilbehør økte også med 11% drevet av volumet av da Vinci-prosedyren, GAAP driftsinntektene økte også til $ 416 millioner sammenlignet med 2019.

Med disse resultatene er det ingen tvil om at sykehus over hele verden kommer til å kreve å ha disse utstyrene som et viktig verktøy innenfor sine fasiliteter, som i håp om at den dødelige sykdommen Covid-19 blir stadig nærmere en dag å være under kontroll. , vil vi sikkert se at flere prosedyrer blir utført og salgskjøring høyt med etterspørselen etter da Vinci Systems over hele verden.

Hvor sitter aksjen i dag?

I dag ligger ISRG-aksjekursen på $ 762,25, som har et 52-ukers utvalg på $ 360,50 på det laveste og $ 826,81 på sitt høyeste.

Basert på selskapets aksjekurs, kan P / E-forholdet på 86,08 være denne aksjen, men til riktig pris er denne aksjen absolutt en som kan se på å slå den høye tonen når vi går videre.

Det er rikelig med vekstpotensial i horisonten for dette ledende selskapet, da de uten tvil vil se på å utvide andre robotkreasjoner potensielt langs linjen sammen med å fokusere på å utvide og utvikle sitt nyeste da Vinci-system, denne aksjen kan gi deg fantastiske avkastninger og er en perfekt langsiktig investering.

4. ETSY (ETSY)

52 ukers rekkevidde – $ 29,95 – $ 226,72

ETSY Inc, en aksje som blir stadig mer populær og kjent over hele kloden, har den definitive foten å bli millionærprodusent.

Det amerikanske e-handelsnettstedet som fokuserer og er hjemmet til selgere over hele kloden som lager og selger hjemmelagde produkter, har vært vitne til en enorm økning i løpet av 2020, som setter sitt preg på fremtiden. Ettersom både kjøpere og selgere over hele verden kommer i kontakt med sine kreative sider og søker å kjøpe og lage unike håndlagde design, fra tegninger til klær, fra forsyninger til hjemmeinnredning, er det ingenting du ikke finner på denne e- handelssted.

ETSY-aksjen har vokst godt for et relativt stort selskap sammenlignet med andre e-handelsnettsteder, og siden denne aksjen ble grunnlagt tilbake i 2015, som fortsatt er en baby som bare har vært i drift i 15 år, viser at den er mer enn i stand til å levere fantastiske avkastninger og har en enorm vei å utmerke seg og se på å potensielt bli et topp e-handelsnettsted på planeten når tiden går fremover med sin egenart.

Da Covid-19-pandemien tok over kloden i 2020, begynte Etsy Inc å tilpasse endringene de trengte å gjøre, inkludert en oppfordring til alle selgere om å lage ansiktsmasker for å forhindre og bekjempe viruset. Etter denne nyheten skapte selgere unike design og ble solgt over hele verden mens det ble rapportert at masker utgjorde 11% av selskapets salg i 3. kvartal angivelig solgte $ 24 millioner alene..

På baksiden av Covid-19-pandemien med enkeltpersoner begrenset til hjemmene sine og på jakt etter nye veier å utforske, steg Etsy-aksjen betydelig, så mye at den blåste spådde prognoser fra analytikere over vannet med en enorm mengde etter hvert som individer brukte tid og penger på nettstedet.

Selskapet ønsker å rapportere sin neste inntjeningsrapport 24. februar 2021, som vil bekrefte hvor godt denne aksjen har prestert over 2020. Ser vi på selskapene tidligere økonomiske kunngjøringer om dette er noe å gå etter, er det ikke rart at analytikere har gitt denne aksjen henholdsvis en “bedre resultater” og “kjøp”.

I 2019 økte Etsys inntekter med 35,6% året før til $ 818,4 millioner fra $ 603,7 millioner i 2018, med nettoinntekt på $ 18,4 millioner opp til $ 95,9 millioner i 2019 fra året før.

Etsy Inc har en god økonomisk posisjon for en mindre e-handelsaksje som kan fortsette å hjelpe lokale virksomheter over hele verden til å operere når den utvikler sin digitale tilstedeværelse sammen med å balansere ut gjeldsnivået. Denne aksjeandelen er høy på 158,2%, men den dekkes godt ved å åpne kontantstrøm.

I løpet av 2020 har Etsys aksjekurs steget i været og har vokst imponerende siden april 2020, og har vokst med nesten 5 ganger så mye som den ligger i dag på $ 231,12 fra starten av april 2020 på $ 38,15 før den steg.

Det er ingen tvil om at denne aksjen har den definitive muligheten og grunnlaget for å gjøre deg velstående hvis du investerer på lang sikt, som det nå er et godt tidspunkt å se på å kjøpe inn denne aksjen, da den ser ut til å være undervurdert basert på økonomi og gitt vekstpotensial. 15 av 17 Wall Street-analytikere har gitt denne kreative aksjen en konsensus ‘Buy’ -rating med inntektsprognose som vil vokse med 25,06% per år.

5. Lovesac (LOVE)

52 ukers rekkevidde – $ 4,00 – $ 61,46

Lovesac Co (LOVE) holder seg langs e-handelssiden, og er en amerikansk møbelforhandler som tilbyr unike design, inkludert sine signaturstore bønneposer, sofaer, tepper og mye mer..

Dette glødende selskapet har hovedkontor i Stamford, Connecticut, har økt i løpet av 2020, noe som uten tvil har blitt hjulpet av det pågående Covid-19-viruset, da det har gjort det mulig for enkeltpersoner å utnytte tiden sin og utforske denne unike, rimelige møbelforhandleren som har makten å se på å skape mer suksess når vi beveger oss fremover i den nye-normale verden.

Hentet fra selskapets 3. kvartals finansrapport, så selskapet en positiv stråle spredt over alle veier i styret. Det ble bekreftet at nettoomsetningsveksten økte med 43,5%, til en skrytende omsetning på $ 74,7 millioner foran med rapporterte $ 8,6 millioner, som ble himmelsk drevet av merkevarens online tilstedeværelse med internettomsetning på 125,2%.

Men to enorme resultater rapportert om selskapsrapporten var det for selskapene Driftsinntekt som var $ 2,5 millioner i tredje kvartal 2021 sammenlignet med et tap på $ 6,9 millioner i forrige år med en driftsmargin på 3,4% sammenlignet med 13,2% av nettoomsetningen i tredje kvartal i 2020.

Naturligvis førte dette til at New Income kom i grønt, selskapets nettoinntekt kom inn på $ 2,5 millioner i 3. kvartal 2021 sammenlignet med året før, hvor nettoinntekten kom inn med et tap på $ 6,7 millioner i samme tredje kvartal. Nå hvis dette ikke er en aksjemarked som vokser, vet vi ikke hva som er.

Uansett hvordan du ser på denne aksjen, har den potensial og positivitet rundt den som tallene og etterspørselen er tydelig fra det siste året. Hjelpen fra sosiale medier sammen med det dominerende nettsalget, dette vil bare utvikle seg etter hvert som flere husholdninger blir oppmerksomme på dette merket over hele USA, og hvem vet hvilke andre veier dette selskapet kan se ut til å gå ned i fremtiden hvis etterspørselen forblir høy.

Hvor sitter denne aksjen i dag?

LOVE-aksjen har en aksjekurs i dag som holder $ 57,26 med en 52-ukers rekkevidde på $ 4,00 som er den laveste og $ 61,46 på sitt høyeste.

Selskapet har for øyeblikket et P / E-forhold på 13,79, sammen med en sunn kontant posisjon og uten gjeld fra og med 1. november 2020.

Hva har analytikere spådd for denne aksjen?

Denne aksjen har blitt favorisert godt i lys av resultatene det siste året av analytikere som også ser på det større bildet. 7 av 7 Wall Street-analytikere har gitt denne aksjen en ‘Buy’ -rating med Zack Rank Investment B-rangering for vekst.

For dette møbelmaterialet som har mottoet “Designed for life” møbler, er dette lageret absolutt en å enten se opp for eller å se på å kjøpe inn, da dette er en som kan utmerke seg veldig bra på kort tid og gi deg eksepsjonell avkastning.

6. Shopify (BUTIKK)

52-ukers rekkevidde: $ 305,30 – $ 1,285,18

Shopify Inc har økt betydelig det siste året på grunn av Coronavirus-pandemien. For å si det enkelt hvis du har investert i denne aksjen de siste 5 årene med en sum på rundt $ 40.000, vil du nå være over millionmerket på grunn av denne aksjens ytelse, til tross for den lave nedgangen i aksjekursen i mars 2020 som markedet og verden ble truffet med et smell.

Hva er Shopify Inc.?

Shopify Inc hvis du ennå ikke er kjent med denne aksjen, er et Canadain multinasjonalt e-handelsselskap med base i Ottawa, Ontario.

Plattformen gjør det mulig for forhandlere å ha alt under ett tak med en rekke forskjellige tjenester som inkluderer markedsføring og annonsering av virksomheten, betaling, frakt og tilbyr verktøy for kundengasjement for å kunne nå ut til forbrukerne.

På grunn av pandemien har det uten tvil skryt av selskapet til et nytt nivå til det det ble portrettert litt på forhånd. Ettersom verden har og stadig tilpasser seg tiltak fra fjernarbeid fra hjemmet over hele verden, har Shopify gjort bedriftseiere til en jevnere, tilgjengelig og effektiv måte i slike utfordrende tider..

I en uttalelse hadde selskapet bekreftet at det per januar 2021 er over 1 million bedrifter fordelt på rundt 175 land over hele verden som opererer gjennom Shopify..

Denne aksjen skinner for øyeblikket, men mange investorer og ved å se på selskapets statistikk som den for øyeblikket har, har det overvurderte utsikter for øyeblikket. Men dette er ikke å si at denne aksjen ikke er å vurdere, det betyr bare å få den til riktig pris og ta hensyn til de fremtidige aspektene når verden nærmer seg en ny normal.

Innenfor selskapets nylige tredje kvartalsrapport blåste aksjen over med resultatene. For å starte rapporterte selskapet en økning på 96% i forhold til året i totalinntekt i tredje kvartal, som var $ 767,4 millioner. Driftsinntektene for tredje kvartal 2020 var $ 50,6 millioner sammenlignet med et tap på $ 35,7 millioner i 2019, Nettoinntekt beviste og bekreftet også hvor godt denne aksjen har klart seg gjennom året da den bekreftet en nettoinntekt for 3. kvartal 2020 på $ 191,1 millioner, eller $ 15,54 per utvannet aksje sammenlignet med et nettotap på $ 72,8 millioner eller $ 0,64 per grunnleggende og utvannet aksje.

Disse resultatene er mildt sagt imponerende.

Med mange andre bemerkelsesverdige faktorer førte dette til at selskapet ble lønnsomt innen kort tid, det ser ut til at selskapets fortjenestemargin har økt med 17% fra 19% til 8%. For ikke å nevne det rekordhøye salget på tvers av Black Friday og Cyber ​​Monday, som nådde over $ 5,1 milliarder dollar over hele verden.

Aksjen ligger for øyeblikket på $ 1 287,76 på markedet i dag, som har økt enormt siden april 2020, hvor den ble plassert til $ 357,65 i starten, før aksjen begynte å ha små oppturer og nedturer, før den raket til sine nye høyder..

Men basert på andre faktorer som denne aksjen har, inkludert den nå opererende kontantstrømmen og fremtidige prognoser som inkluderer, forventes den høye avkastningen på eiendeler å øke med 10%, inntektene vil øke med 38,15% per år og slå markedssnittet og til slutt selskapet er mer effektivt på å generere en avkastning på 1,6%.

Selv om denne aksjen ikke utgjør risikoelementer og er på den høye siden basert på verdsettelsen, er denne aksjen absolutt en som kan gjøre deg velstående i de langsiktige utsiktene..

Selskapet skal offentliggjøre sine finansielle resultater for fjerde kvartal 17. februar 2021.

7. Chipotle Mexican Grill (CMG)

52- Ukers rekkevidde: $ 415,00 – $ 1,553,55

Den amerikanske hurtigmatkjeden Chipotle Mexican Grill Inc opererer også i forskjellige andre land, inkludert USA, Storbritannia, Tyskland, Frankrike og Canada har klart å gjenvinne en viss positiv bevegelse det siste året, til tross for Covid-19-pandemien som rammet hotellbransjen enormt. hard.

De siste dagene har selskapet kunngjort resultatene for fjerde kvartal og helår for 2020, og denne hurtigmatkjeden har vist hva som er oppnåelig når det er midt i en global pandemi..

Innen fjerde kvartal Totale inntekter var opp til $ 1,6 milliarder, en økning på 11,6%, digitalt salg som har vært en redning for selskapet i løpet av året, økte med 177,2% i 4. kvartal, som utgjorde nesten halvparten av selskapets totale salg, salg av restauranter vokste med 5,7%, åpning av 61 nye restauranter, utvannet inntjening per aksje inkludert en inntektsskatt på $ 3,77 ble bekreftet til $ 6,69, delvis motregnet med et gebyr på $ 0,56 fra utgifter knyttet til andre kostnader, som var en økning på 162,4% økende fra forrige tall på $ 2,55.

Innenfor selskapets helårsprestasjoner er høydepunktene imponerende, da den totale omsetningen økte med 7,1% til 6,0 milliarder dollar over året. Digital salg økte med 174,1%, noe som utgjorde i underkant av halvparten av selskapets totale salg på 46,2%, åpningen av 161 nye restauranter totalt i løpet av året som inkluderer seks flyttinger og 9 nedleggelser og utvannet EPS økte med 1,1% til $ 12,52.

CMG har bevist om ikke annet at du innen utfordrende tider fremdeles kan levere fantastiske resultater. Og mye ros må sies for dets digitale utseende for denne aksjen, ettersom mange butikker over hele verden har blitt påvirket av sikkerhetstiltak på grunn av den pågående pandemien, og som mange er stengt over hele Europa.

Hva holder dette for fremtiden?

Chipotle Mexican Grill Inc, selv om det kan skryte av et fantastisk vekstpotensial, da det ikke bare har blitt påvist i det utfordrende året 2020, men i mange år, siden det har levert imponerende resultater. Men denne aksjen blir ikke billig, siden den for øyeblikket har et P / E-forhold på 174, men det har potensial for en langsiktig investering for å gjøre deg velstående over tid..

Selskapets aksjekurs ligger i dag på $ 1 506,88, hvis du ser over en femårsskala, har denne aksjekursen vokst med over 5 ganger så mye til der den står i dag. I tillegg til at året i år så en nedgang i begynnelsen av pandemien rundt mars / april-tiden, men fortsatte å utmerke seg betydelig, som mange aksjer som gleder seg over denne listen og som ingen har dyppet siden siden aksjekursene fortsetter å øke. Når du sammenligner CMGs aksjekurs til 27. mars 2020 til $ 635,03, kan du se at denne aksjen har mer enn doblet seg i kursen i dag.

Til tross for de imponerende tallene, er selskapets strategiske planer for arkivering og levering av ytterligere vekst tydelig på kortene, ettersom de ser ut til å åpne nye butikker over hele USA og potensielt internasjonalt med en klar drivkraft for å fortsette å presse på digitalt salg på grunn av populariteten. Men dette kan føre til tvil til investorer etter post-pandemien om det digitale salget fremdeles kan oppnås hva det nå oppnår..

I den moderne verden vi strever mot, med slike som hurtigmatkjeder som er mer populære enn noen gang før, er dette en hurtigmatlager som vi tror vil utmerke seg i mange år fremover, og det er derfor å investere i denne aksjen for lang sikt kan potensielt få deg til sekssifret beløp.

8. Teladoc Health (TDOC)

52-ukers rekkevidde: $ 102,01 – $ 294,74

Teladoc Health Inc, det amerikanske multinasjonale telemedisinske og virtuelle helseforetaket som ikke bare viser strålende resultater, men dets kreative fremtidsrettede planer fører fremover og sammen med det er satt til å gi flere gode avkastninger.

Helsemerket er stolt av ikke bare å levere de grunnleggende primære tjenestene til sine klienter, men det ser også inn i fremtiden med sine lisensierte plattformtjenester som tilbyr kunder on-demand ekstern medisinsk behandling via telefon, programvare for videokonferanser og mobile applikasjoner. Disse tjenestene er bare ikke bare tilgjengelige for amerikanske borgere, TDOC er faktisk aktiv i over 130 land, og data har bekreftet at det i 2019 betjente rundt 27 millioner kunder over hele verden..

Merket har gått fra ett til et annet ved å skaffe seg styrke gjennom å skaffe seg toppbedrifter som BetterHelp og Best Doctors, til nylig i 2020 kjøpte TDOC InTouch Health og har fullført fusjonen med Livongo Health i en avtale verdt $ 18,5 milliarder dollar. Realistisk vil det være et spørsmål om tid før dette helsevesenet ser ut til å skaffe seg mer til sin voksende virksomhet.

Siden 2015 har denne aksjen satt i gang sine faste planer, for å redusere kostnadene i visse områder, for deretter å føre til å bygge opp sine planer og etablere sine unike fjerntjenester, og i lys av Covid-19-pandemien, passet den riktig for det rette tidspunktet for dette merket som enkeltpersoner var og er for tiden i stand til å søke profesjonell medisinsk råd fra hjemmet.

Denne unike tjenesten legger til et enormt ekstra positivt syn på at denne aksjen er et sett for å gjøre deg velstående på lang sikt, da denne avenyen uten tvil vil være etterspurt etter Covid-19..

I selskapets resultater for tredje kvartal overgikk selskapet forventningene på mange nivåer. I fjor økte Q3-inntektene til $ 288,8 millioner, økte med 109%, mens det totale medlemsbesøket økte til $ 2,8 millioner, opp 206% i løpet av 3. kvartal. Ser vi på det større bildet de siste ni månedene, økte selskapets inntekter med 79% til $ 710,6 millioner, med totalt medlemsbesøk økt til 7,6 millioner året før..

Ser vi på fremtiden, er det forventet at Teladocs inntekter vil vokse med en imponerende hastighet på 75,95% per år, med 15 av 23 Wall Street-analytikere som gir denne aksjen en anbefalt “Buy” -rating, sammen med en A-rating for vekst gitt av Zacks Investment Forskning.

Selskapets aksjekurs i dag ligger på $ 285,03, som allerede har steget betydelig fra begynnelsen av året da analytikere bekreftet at selskapets visjon om organisk vekst ser mulig ut, noe som da førte til at selskapets kursmål ble økt litt gitt av ulike analytikere som dekker Aksjen.

Ettersom Teladocs telehelsesektor øker, noe som er blitt ansporet på grunn av pandemien, fører det til at denne veien ser ut til å akselerere ytterligere organisk vekst, som potensielt kan se på å øke med minst 40% de neste årene..

Ettersom selskapets aksjer har økt med over 161% det siste året, ser ikke denne aksjen ut som den vil avta når som helst snart, snarere det motsatte som fører til at dette helsevesenet er et lager å holde tak i på lang sikt som det ser ut til å gi fantastiske avkastninger som potensielt blir den millionærprodusenten.

9. Altimmune (ALT)

52-ukers rekkevidde: $ 1,60 – $ 35,10

Den siste aksjen som nådde listen over 9 aksjer som kan se ut til å gjøre deg millionær, er Altimmune Inc..

Altimmune Inc (ALT) er et biofarmasøytisk selskap som har som hovedmål å fokusere på intranasale vaksiner, behandlinger for leversykdom og modulerende terapier..

Selv om dette selskapet er et mindre og roligere biofarmasøytisk selskap i forhold til andre selskaper på markedet i dag, er denne aksjen en aksje du kanskje ønsker å bli kjent med og raskt, da dens fremtidige potensiale kan gjøre at du sitter i en sunn og velstående posisjon nedover linje.

Selskapet har en sunn rørledning med vaksiner mot miltbrann, hepatitt B, influensa og potensielt en av de mest etterspurte vaksinene som kan være årsaken til at denne aksjen utmerker seg raskere enn forutsagt, er proprietære intranasale vaksiner for Covid-19..

Selskapets AdCOVID-vaksine som for tiden er i røret, er et enkeltdoseskudd i motsetning til andre vaksiner som for tiden er på markedet i dag, og som krever at enkeltpersoner har to doser for at vaksinen skal ha full effekt. Denne nyheten er positiv av en rekke årsaker bortsett fra den tydelige åpenbare begrunnelsen for at den er etterspurt, er vi sikre på, men for det andre med et enkelt skudd betyr det at det er enklere og flere doser kan gis til flere individer, noe som også vil øke hastigheten på prosessen av kanter nærmere normaliteten.

Hvordan har Altimmune-aksjen prestert?

I selskapets 3. kvartalsrapport var inntektene opp til $ 2,9 millioner sammenlignet med $ 0,6 millioner i 2019 og $ 206,8 millioner i kontanter, kontantekvivalenter og kortsiktige investeringer per 30. september 2020.

Selskapet bekreftet også høye utgifter på grunn av økte ansattes nivåer, administrasjonskostnader og saksomkostninger på $ 4,8 millioner. Forsknings- og utviklingskostnadene økte også med $ 17 millioner sammenlignet med $ 8,7 millioner i 2019 på grunn av ulike forpliktelser knyttet til selskapets vaksinekreasjoner.

Slik det står i dag er selskapets aksjekurs 18,36 dollar og har en 52-ukers spekter på mellom 1,60 dollar på det laveste og 35,10 dollar på sitt høyeste, noe som gir en god tid å se på å investere i denne aksjen..

Selv om dette selskapet anses å være et aksjemarked da det har en markedsverdi på bare $ 681,94 millioner, noe som også betyr at denne aksjen utgjør flere risikoelementer i forhold til andre farmasøytiske selskaper. Imidlertid har denne aksjen steget kraftig i 2020.

For at denne aksjen skal se på å gjøre deg den sekssifrede summen, må du realistisk sett investere et godt beløp og på lang sikt, men det er oppnåelig. Faktisk kan denne aksjen være en aksje som kan treffe dette merket nærmere enn du tror, ​​spesielt hvis selskapenes vaksine AdCOVID oppfyller alle FDAs godkjenninger og blir tilgjengelig på det åpne markedet i løpet av det kommende året, vil dette være en aksje som investorer ønsket de hadde sett til rett tid.

Millionaire-Maker Aksjer for 2021 – Sammendrag

Så her har du en liste over de valgte 9 aksjene våre hentet fra forskjellige bransjer som har grunnlaget for å potensielt belønne investorer med seks-sifret inntjening, hvis du kjøper til riktig pris ettersom disse aksjene fortsetter sine voksende suksesshistorier.

Å ta hensyn til hver av disse valgte aksjene, er positive, inkludert å se på visse økonomiske elementer før du velger å investere i en av disse ‘millionærprodusentene’, inkludert å se på et selskaps fremadrettede P / E-forhold, da dette vil gi deg en god indikasjon. av et selskaps vekstutsikter sammen med å gi deg en klar indikasjon om en aksje anses å være over eller undervurdert.

I tillegg til å ta hensyn til selskapets strategier og en aksjemarkedsverdi, vil disse to elementene gi deg en annen klar indikasjon på hvor selskapet har som mål å bevege seg når vi utvikler oss i fremtiden, sammen med sitt rom for vekst.

Det er lurt å huske at selv om disse aksjene har utmerket seg i et så utfordrende år som 2020, utgjør de likevel sine egne risikoelementer. Derfor anbefaler vi og er lurt å utføre ytterligere undersøkelser før vi investerer i dine valgte aksjer.

eToro – Kjøp aksjer med 0% provisjon

etoro megler

eToro har vist seg å være pålitelig i aksjemarkedet gjennom mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Kapitalen din er i fare. Andre avgifter kan påløpe

Les mer:

Hvilke 15 største aksjer vil eksplodere i 2021?

7 britiske utbyttebeholdninger å kjøpe nå som tilbyr en attraktiv inntektsstrøm

Prediksjon for Tesla aksjekurs for 2021 og videre

Hva er de 7 beste aksjevalgene for 2021?

Topp 10 britiske aksjer å vurdere i 2021

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me