De 11 beste hasjlagrene i 2020

Topp Cannabis-aksjer

Ønsker du å gå inn på aksjemarkedet for cannabis i 2021? Vil du vite at de beste aktørene innen cannabisaksjemarkedet går inn i det nye året? La oss ta en titt på de beste cannabisaksjene i 2020 og setter vei som ledende i 2021.

Hvis du lurer på om du leser dette riktig, ja, cannabisaksjer eksisterer og er lovlige å handle og investere i. Faktisk har dette markedet blitt stadig mer populært blant investorer gjennom årene, så la oss ta en titt på resonnementer om hvorfor denne spennende bransjen fanger øynene til mange.

Innen Canada har marihuana vært lovlig for både fritids- og medisinsk bruk, men i USA har bare forskjellige stater, eller 12 for å være nøyaktige, lovliggjort rekreasjonsbruk av marihuana eller ‘Pot’, som er navnet det oftest kalles. For de gjenværende statene er det imidlertid fortsatt ulovlig og er bare tilgjengelig for medisinsk bruk. Innenfor Storbritannia er dette også tilfelle, og det er ulovlig over hele landet, med bare en begrenset bruk av marihuana kun for medisinsk bruk.

Men hva er tiltrekningen av cannabisaksjer du kan spørre?

Som svar på spørsmålet er og har det vært mye interesse fra investorer over hele kloden innen denne sektoren på grunn av de betydelige endringene i USA og Canada i forskjellige stater som gjør marihuana lovlig. Etterspørselen fra forbrukere over hele verden er høy og med medisinsk bruk fremdeles etterspurt for å lage toppresterende medisiner samlet, noe som gjør grunnen til at næringslagrene har økt betydelig fra og med 2018.

Fra 2018 og frem til nylig med nyheten om Joe Bidens triumf for å bli den nye presidenten i USA, har det imidlertid gitt håp om at denne sektoren vil være åpenbar for å komme tilbake i søkelyset igjen veldig snart, og vil bekrefte om lovene om marihuana vil utvikle seg videre, for begge former for bruk medisinsk og fritidsaktiviteter i forskjellige stater eller å gjøre det lovlig over hele landet.

Ettersom anerkjente selskaper fortsetter å banke på dørene til disse statene der hindringene er i tråd med de strenge lovene om bruk av marihuana, vil resultatet på en eller annen måte ha stor innvirkning på cannabisaksjemarkedet..

Stater inkludert New Jersey, Arizona og Montana så velgerne 3. november 2020 stemme for godkjenning for fritidsbruk av marihuana som skal legaliseres i sine stater, med Mississippi som godkjenner at marihuana kun skal legaliseres for strengt medisinsk bruk.

Cannabisaksjekursene i år har kanskje bare gått greit for noen, men for andre har det fremdeles klart briljant med tanke på utfordringene 2020 har spratt blant oss alle, eller for noen har de sett tapene forverres på grunn av ulike faktorer. En av de viktigste faktorene i USAs valg, men for det andre har selskapene investert i virksomheten sin for å øke hastigheten på produksjon og distribusjon ved å kjøpe utstyr som vil gi inntekter raskere. Etter det amerikanske valget har prisene på cannabisaksjer imidlertid sett en økning på kort tid for forskjellige selskaper, med håp om nye endringer som kommer til å gå inn i 2021 for cannabisindustrien..

Hvis du lurer på hva cannabisaksjer er, vil forståelsen bli tydelig når vi går inn i neste avsnitt.

Hva er cannabisaksjer?

Cannabisindustrien har kommet langt gjennom årene, som har sett tusenvis eller til og med millioner av turister strømme til Amsterdam der rekreasjonsbruk av marihuana har blitt lovliggjort i mange år, og medisinsk sett er marihuana et respektert stoff for å hjelpe med forskjellige sykdommer for å bli stabilisert.

Men hva er en cannabisbeholdning?

Cannabisaksjer er rett og slett aksjer du kan kjøpe i legaliserte cannabisfirmaer som lager cannabis for medisinsk bruk, og nå som det blir legalisert for fritidsbruk, fra både private og offentlige firmaer.

Men sprøytenarkomanen som omgir dette produktet globalt, forårsaker en betydelig økning i aksjekursene. Etter hvert som det økende antall individer støtter legaliseringen av dette produktet, har det fått offentlige og private selskaper til å vokse raskt, noe som har sett investorer holde øye med denne raskt utviklende industrien, som da har ført til at mange investorer ble en del av den nylig ferske, dynamiske, voksende industrien som viser og har potensialet til å gjøre det ekstremt bra i nåtid og på lang sikt.

Og bevisene er der for å bli sett, fra og med 2018 tjente cannabisindustrien 13,8 millioner dollar fra både offentlige og private firmaer. Med et lite tilbakeslag i år, ser bransjen ut til å gå opp i 2021 i en skala som kan overraske både investorer og ikke-investerende individer, noe som gjør nå det rette tidspunktet å bli kjent med inn og ut i den nye blomstrende industrien og se på de beste cannabisaksjene som har prestert bra i 2020 og er klar til å prestere frem mot 2021 og utover.

De best utførte cannabislagrene i 2020

Fra bransjens oppturer og nedturer, den har opplevd de siste årene, er det ingen tvil om hvordan fremtiden ser fremover for den utviklende cannabisindustrien..

Ifølge data er marihuanaindustrien innen 2025 satt til å øke til en næring verdt over 38 milliarder dollar, og det er grunnen til at denne muligheten til å være en del av en så rask vekst ikke må gå glipp av.

La oss nå kaste bort mer tid og se på de beste 11 Cannabis-aktørene i 2020 som også ønsker å sprenge videre i 2021.

De 11 beste cannabislagrene utøver for deg i 2021:

 1. GW Pharmaceuticals (GWPH)
 2. Canopy Growth Corporation (CGC)
 3. Aphria (APHA)
 4. Scotts Miracle-Gro (SMG)
 5. ETFMG Alternative Harvest ETF (MJ)
 6. Novartis ADR (NVS)
 7. Green Thumb Industries (GTBIF)
 8. Cresco Labs (CRLBF)
 9. Aurora Cannabis (ACB)
 10. Cronos (CRON)
 11. Innhøsting, helse & Rekreasjon (HRVSF)

1. GW Pharmaceuticals (GWPH)

gw farmasøytisk aksjekursdiagram

Det første selskapet som kommer på listen er GW Pharmaceuticals (GWPH). Det britiske selskapet som har satt sitt navn sterkt i bransjen etter å ha produsert to cannabisprodukter kjent og distribuert til over 30 land over hele verden tilgjengelig for medisinsk bruk.

Nabiximols, som var den første naturlige cannabisplanten som ble produsert, fikk godkjenning og autorisasjon ikke bare fra Storbritannia, men over alle land der marihuana-distribusjon er tilgjengelig for medisinsk bruk, og den andre Epidiolex, som har blitt det andre produktet som nylig ble godkjent av amerikanske mat- og medikamentadministratorer, vil være en ytterligere suksess for selskapet som har fått autorisasjon for lovlig bruk.

Spesialiserer seg i forskning og utvikling av reseptbelagte cannabismedisiner mot sykdommer som multippel sklerose, som GWPH er verdenskjent for, og som utfører videre forskning for å skape en vellykket medisinering for sjeldne og katastrofale former for barneepilepsi..

Det biofarmasøytiske selskapet som har en markedsverdi på 4 milliarder dollar, vil være på sporet for ytterligere suksess, ettersom det er bekreftet at selskapet hadde inntekt på 442 millioner dollar per juni 2020, mens det førte til 2021, ønsker selskapet å se potensielle svimlende tall fra den nyeste medisinopprettelsen og med de nye produktene i horisonten.

Selv om selskapet ikke har oppnådd tallene de i utgangspunktet forutslo og forventet i år, er selskapet angivelig fortsatt opp YTD med 25%.

Med de nye medisinske produktene i ferd, er det ingen tvil om at dette kjøpet er på lang sikt med stor lønnsomhet.

2. Canopy Growth Corporation (CGC)

CGC aksjekursdiagram

Canopy Growth Corporation, et kanadisk cannabisfirma som ble grunnlagt i 2013 og er basert i Smith Falls, Ontario, Canada.

CGC er et selskap for øyeblikket som investorer ser nøye på etter valget for å bekrefte Joe Bidden som er satt til å bli den nye presidenten i USA, har fått mange til å tro eller spekulere i at marihuana-legalisering potensielt kan bli legalisert på tvers av de fleste Amerikanske stater, som visepresident Kamala-Harris har uttrykt og støttet legaliseringen av cannabisbruk.

Selv om dette året har sett nedgang for den ledende organisasjonen som har en markedsverdi på rundt 10 milliarder dollar, har selskapet i lys av de siste begivenhetene avskjediget ansatte og har sett nedleggelser av forskjellige drivhus for å redusere utgiftene da selskapet rapporterte et nettotap på 1,3 milliarder dollar. på grunn av betydelige renoveringer i selskapet som siden det ble sett lys på enden av tunnelen etter en slik snuoperasjon.

Imidlertid har det kanadiske selskapet i år økt med 38% og fortsetter å gjøre det betydelig bra gitt de globale effektene, og har til og med blitt kåret til den største pottebeholdningen i markedet, med september i september C $ 1,32 milliarder nettoomsetning.

Med de nye aksjonærene Constellation Brands og den nye konsernsjefen David Klein som driver det regenererte selskapet, vil denne suksessen med merkevarer fortsette å fortsette inn i det nye året og utover.

3. Afria (APHA)

apha aksjekursdiagram

Et annet kanadisk cannabisselskap for å bekjempe listen over cannabisfirmaer med beste ytelse i 2020, og et å kjøpe eller beholde er, Aphria.

Aphria er rangert i Canada som nummer 1 firma for inntekter, og de fleste kommer fra fritidsbruk av marihuana. Selskapet som i dag har en markedsverdi på 1,29 milliarder dollar, fører an med nettoomsetningen som overstiger de fleste eller alle konkurrentene, noe som indikerer at den er 16% høyere enn året før og er rangert som nummer 12 av 240 medisinsk – farmasøytiske aksjer.

Det kanadiske farmasøytiske selskapet har sett sine ulemper også i år, med et rapportert tap på 5,1 millioner dollar i løpet av første kvartal, men det var fortsatt et av de bedriftene som presterte bedre blant konkurrentene for tap hvert selskap har tatt i 2020.

Mellom Aphria og Canopy Growth har disse kanadiske merkene hatt mye lys på de to som sammenlignes med hverandre for å se hvem som kommer bedre ut når det nye året kommer, men realiteten er at begge er like sterke selskaper å være atskilt fra.

Selv om baldakinveksten er mer etablert, CGGs markedsandeler er større og inntektene vokser raskere, er Aphria ikke å overse, ettersom dette selskapet har stor suksess og har vist seg så langt.

4. Scotts Miracle-Gro (SMG)

SMG er et av USAs største produksjonsbedrifter kjent oftere over hele verden for sine plen- og skadedyrbekjempelsesprodukter er nå raskt i ferd med å komme inn i cannabisindustrien.

På grunn av nylige hendelser i år, har millioner over hele verden vært begrenset til å holde seg hjemme og har sett en betydelig økning i salget med sine produkter.

I nyere tid har selskapet kommet seg inn i cannabisindustrien og er den som skal overvåkes, ettersom deres hydroponiske produkter som er viktige for å dyrke mange plantebaserte produkter, men spesielt cannabis, leder an i salg.

Det kommer ikke som noen overraskelse at selskapet legger opp til storhet, ettersom Scotts overtok et nytt tilskudd i den voksende organisasjonen Sunlight Supply tilbake i 2018, som vokste betydelig og rapporterte en økning på 59% per september 2020.

Selskapet som har en markedsverdi på 9,6 milliarder dollar, vil øke i de kommende årene og har vist seg å være mer populært blant profesjonelle cannabisvoksende individer og selskaper som kjøper sin egen vekst av cannabis, og det er dette som gjør dette selskapet til å være et en del av å gå inn i fremtiden.

5. ETFMG Alternative Harvest ETF (MJ)

MJ aksjekursdiagram

Hvis du er kjent med cannabisindustrien, vil du uten tvil ha hørt eller kommet over ETFMG Alternative Harvest EFT (MJ).

MJ er et amerikansk børsfond som vil spore selskaper som sannsynligvis vil ha nytte av ulike cannabisbruk. Med hele 569,69 millioner dollar i netto eiendeler under beltet, vet organisasjonen en god virksomhet hva den ser en, inkludert to kanadiske selskaper som laget listen Canopy Growth group og Aphria er innenfor MJ topp 10-listen..

Fondet ser etter cannabisselskaper som skal gjøre det globalt i bransjen og selskaper som er lovlige til å operere med riktige tillatelser og lisenser. Bortsett fra cannabisselskaper, ser MJ også etter selskaper som faktisk har potensial til å utvide sin virksomhet innen feltet.

Med noen av de beste cannabisaktørene innen cannabisindustrien under beltet, er denne organisasjonen uten tvil den store kraften i bransjen

6. Novartis ADR (NVS)

NVS aksjekursdiagram

Novartis International er et sveitsisk farmasøytisk selskap med hovedkontor i Basel, Sveits.

Selskapet som produserer helseprodukter distribuert over hele verden, er et av de største farmasøytiske selskapene både i markedsverdi og med nettosalg, og viser seg å være en ustoppelig kraft i bransjen..

Med en markedsverdi på 200,9 milliarder dollar hittil, kommer forbindelsen med marihuana inn gjennom en avtale som ble signert i 2018 med Tilray-partnere med merkevarens første globale partnerskap som delte sitt mål om å “utvide seg i flere markeder raskere”.

NVS, i likhet med andre selskaper, har prestert jevnt med et år til i dag -3,2%.

Med medisinene som farmasøytisk selskap har som mål å produsere og med deres engasjement i cannabisindustrien, fører dette til at dette selskapet er en av de beste aktørene innen 2020 og ser etter suksess i mange år fremover.

7. Green Thumb Industries (GTBIF)

GTBIF lager

Green thumb Industries (GTBIF) er et amerikansk cannabisfirma med base i Chicago, Illinois. Et selskap som produserer cannabis for både medisinske og fritidsformål i USA.

GTBIFs tilstedeværelse i USA øker, for øyeblikket er deres mål å prøve å sette ut og plassere en butikk i hver stat som skal gjøre fritidsmarihuana lovlig. Som i stater der ugress er legalisert for øyeblikket, som er 12 stater oppdatert, har merkevaren gjort deres tilstedeværelse tydelig med driftssår for publikum.

Mens aksjen deres for øyeblikket har økt med 1,74% i løpet av den siste uken, og med nyhetsbekreftelse av merkevarenes 50. butikk som skal åpnes i Rise Kendall, Florida.

Dette cannabisselskapet er en av de beste aktørene innen 2020, og etter utseendet er det et selskap som skal gi mye mer i 2021.

8. Cresco Labs (CRLBF)

CRLBF lager

Cresco Labs, et annet marihuana-selskap i Illinois, kommer inn på listen over toppartister som har et skinnende år til tross for at de er rundt 20% lavere på aksjer i år, fremdeles presterer bra og til og med har overgått noen av de ledende kanadiske marihuana-selskapene..

Ikke bare har dette amerikanske selskapet på en smart måte dominert feltet, utsiktene selskapet har for det nye året fremover, og i årene som kommer planlegges allerede briljant.

Selskapet setter en strategisk plan sammen med å få hjulene i gang for øyeblikket for butikker som skal være lokalisert i statene som har stemt på at fritidsmarihuana skal legaliseres..

Snakk om å være et skritt foran, ettersom det fortsatt er en risiko for at disse statene ikke får myndighet.

Med gode inntekter, konsistente inntekter og planen for å komme videre, er dette selskapet allerede på vei inn i fremtiden.

9. Aurora Cannabis (ACB)

ACB-aksjekursdiagram

Aurora Cannabis, et kanadisk marihuanaproduserende selskap som har utviklet seg betydelig gjennom årene siden det ble grunnlagt tilbake i 2013.

Selv om, i likhet med mange andre medisinske selskaper, i år så en utfordrende start på året, og dette selskapet er heller ikke noe unntak, med aksjen som falt rundt 60%, men med valgnyhetene så ACBs finansiering øke og fortsatt stige, ser selskapet raskt vei til den nye spennende banen i 2021.

Selskapets nye konsernsjef Miguel Martin som tok ansvaret i år, har mål om å gjøre ACB til et av de ledende selskapene i bransjen, og sier “Vi har til hensikt å demonstrere at Aurora kan være lønnsomt, vekstorientert og ledende innen cannabinoidmarkedet”.

Med ACBs nye konsernsjef og selskapets attraktive fremtidsutsikter, er dette selskapet ikke bare et av de beste selskapene i år, men er satt til å oppnå suksess innen 2021.

10. Cronos (CRON)

CRON aksjekursdiagram

Et av de viktigste punktene å nevne om denne aksjen er at den store aksjeeieren Altria spiller en stor rolle i virksomhetenes strategiske planlegging, noe som har vist seg å ikke bare være en stor del, men også en viktig del for virksomheten..

I slutten av september oversteg Cronos sitt YTD-tall og nådde 11 millioner dollar, noe som er dobbelt så mye som selskapet tjente året før i 3. kvartal..

Med god inntektsbalanse har selskapet også fokusert på andre områder, inkludert en serie velvære- og helseprodukter, slik at mer vekst kan legges til under et av deres merkevarer..

Og til sist å nevne, Cronos har også signert en avtale med Ginkgo Bioworks, som er et bioteknologisk selskap som innoverer cannabisstammer, som vil bli implementert for medisinsk bruk..

11. Innhøsting, helse & Rekreasjon (HRVSF)

HRVSF lager

Innhøsting, helse & rekreasjon er et vertikalt integrert cannabisfirma grunnlagt i 2007 i Arizona, USA.

HRVSF er det største medisinsk godkjente cannabisfirmaet i Arizona og har nylig sett velgere som stemmer på staten for å gi lovgivning for fritidsbruk av produktet, som vil være en stor generator for selskapet.

For dette selskapet er det spådd 225 millioner dollar at selskapet vil tjene på inntekter på slutten av året, og med den håpefulle nyheten om fritidsbruk som skal legges til, øker det veletablerte Arizonian-selskapet frem til 2021.

Topp Cannabis-aksjer – Sammendrag

Og der har du noen av de beste cannabisutøverne innen 2020. Selv om det er flere selskaper som vil arkivere suksess i løpet av det kommende året, er det alltid verdt å holde et øye med andre selskaper som er oppe og kommer også.

Som vi vet er alt mulig og til og med innen kort tid.

Nå som vi har fastslått hvem som var de beste spillerne i 2020, er det nå å lære å investere i og være en del av de beste cannabisaksjene..

Hvordan investere i cannabislagre?

Når du ønsker å investere i cannabisaksjer, må du ha tid, forståelsen av cannabisindustrien og forståelsen for hvert enkelt selskap du er interessert i, for å lære og se hva selskapet har å tilby og deres bakgrunn, inkludert hva som er positive og risikoer som omgir hver enkelt før du søker å investere i et selskap. Derfor er det viktig å bruke tid på å lære og undersøke investeringer i enhver bransje.

For det første, som du nå er klar over, er det to typer marihuana-produkter, medisinsk og fritidsmarihuana, så dette punktet er en du må flate ut selv om hvilken rute du ønsker å gå ned. Å undersøke bransjen som anbefalt og selskapets positive og potensielle risikoer er ditt første og viktigste utgangspunkt.

Når du har utført all nødvendig forskning og føler at du er trygg på dine erfaringer, er neste trinn å åpne en meglerkonto. Det er ingen grunn til bekymring hvis du er nybegynner eller investor som ønsker å handle innenfor cannabisindustrien, eToro en online handelsplattform kan hjelpe deg fra begynnelsen.

Fra å åpne en meglerkonto til å være tilgjengelig for deg når du er klar til å starte reisen din i cannabisaksjer, sammen med å ha en mangfoldig portefølje med noen av de beste medisinsk marihuana-aksjene å være en del av. eToro har også tilgang til det amerikanske markedet, som vil gjøre det mulig for deg å investere i noen av USAs beste selskaper.

Når du har åpnet kontoen din, bekreftet en megler, kan du starte din spennende reise til å investere i cannabisaksjer. Det er ikke nødvendig å få panikk, mens du blar gjennom de beste kjøpene, kan du også få en beskrivelse av det valgte selskapet du ser på som vil gi deg selskapene virkelighetsstatistikk før du hopper inn, statistikk som meglerrangering og utbytte, alt informasjon vil være tilgjengelig foran deg når som helst.

eToro – Topp aksjemegler, kjøp aksjer med 0% provisjon

etoro megler

eToro har vist seg å være pålitelig i aksjemarkedet gjennom mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Kapitalen din er i fare. Andre avgifter kan påløpe

Viktige takeaways

 • Gjør alltid ytterligere undersøkelser av valgte aksjer
 • Merk – det er to typer marihuana produkter medisinsk marihuana og fritidsmarihuana
 • Forsikre deg om at du forstår risikoen ved å investere i marihuanaindustrien (sammen med andre aksjer)
 • Invester nøye og klokt i marihuana-aksjer
 • Til slutt, ta deg god tid.

Ansvarsfraskrivelse: Denne informasjonen skal ikke tolkes som en godkjenning av futures, aksjer, ETF, CFD, opsjoner eller noen spesifikk leverandør, tjeneste eller tilbud. Det bør ikke stole på som investeringsråd eller tolkes som å gi anbefalinger av noe slag. Futures, aksjer, ETF-er og opsjonshandel innebærer betydelig risiko for tap og er derfor ikke passende for alle investorer.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me