De beste 15 mid-cap-aksjene å kjøpe i 2021

Topp Mid Cap-aksjer å investere i 2021

Leter du etter aksjer som kan tilby det beste fra begge verdener? Som kan gi deg balansen og sikkerheten med potensialet for økonomisk vekst? Da er disse topp mid-cap aksjene du kan vurdere å kjøpe i 2021.

Med 2020 som nærmer seg slutten, er det trygt å si at for bedrifter over hele verden er utfordrende bare ett ord i hvordan man kan beskrive dette året, på grunn av innvirkningen som coronavirus har hatt, ikke bare i folks personlige liv, men også virkningen av viruset har hatt forretningsmessig også.

Dette året har vist mer enn noe annet år, at uansett størrelse på et selskap, store, mellomstore eller små, har de alle like positive og skadelige effekter som hverandre.

COVID-19 har rammet selskaper over hele forskjellige bransjer, over hele verden hardt. Å innføre reiseforbud for internasjonale og nasjonale reiser, som har etterlatt seg et stort hull i luftfartsmarkedet på grunn av at flyreiser er jordet i flere uker til noen til og med måneder, og nå med mangel på etterspørsel fra forbrukerne på grunn av den varige spredningen av koronavirus som etterlater nøl forbrukernes sinn.

Til nedleggelser og innlevering av konkurs fra veletablerte firmaer, som Friendly’s, det amerikanske matvareselskapet, under FIC-restauranter som ble grunnlagt i 1935, søkte konkurs 1. november, men heldigvis for dem var det frivillig konkurs og er satt til holde åpent, i motsetning til tusenvis av store og små organisasjoner over hele verden.

Ettersom økonomien forsøker å komme seg fast på to føtter i 2021 (forhåpentligvis), ser investorer over hele verden plassere sine investeringer i midten, i mid-cap-aksjer som setter vei fremover og fører inn i 2021 etter 2020-nedgangen, med håper på potensiell vekst og avkastning, hvilke mid cap-aksjer som er perfekte for å oppnå vekst og finansiell stabilitet.

“Hva er mid cap-aksjer? Hvordan investerer jeg i mid-cap aksjer for 2021? Er mid-cap aksjer risikabelt? Hvilke selskaper er de beste midcaps-aksjene å kjøpe i 2021? ”

Vi har alle svarene dine på spørsmålene dine og mer, ettersom vi tar en titt og dykker ned i 15 av de beste mid-cap aksjene å investere i 2021.

Topp 15 Mid-Cap-aksjer å kjøpe i 2021

 1. Skechers (SKX)
 2. Deckers (DECK)
 3. Peloton Interactive (PTON)
 4. Redfin (RDFN)
 5. Aecom (ACM)
 6. Spillverksted (GAW)
 7. Helen of Troy (HELE)
 8. FreshPet (FRPT)
 9. Coty
 10. Hill-Rom (HRC)
 11. LendingTree Inc. (TREE)
 12. Diamondback Energy (FANG)
 13. Nordstrom (JWN)
 14. Plug Power (PLUG)
 15. Fem under (FEM)

Usikker på hva Mid-Cap-aksjer er? La oss forklare.

Hva er Mid-Cap-aksjer?

Mid-Cap aksjer, eller ellers kjent som mid-capitalization, er definisjonen av selskaper med en markedsverdi (market cap) mellom $ 2 og $ 10 milliarder dollar..

Ja, som du kanskje trodde, er det også store selskaper og små selskaper som avhengig av selskapets nåværende verdi faller inn i deres klassifiserte tak. Imidlertid kan selskapets verdi som noe endres over en periode, ettersom de fleste selskaper er i horisonten for å vokse.

Mid-cap-aksjer er ekstremt attraktive for investorer, særlig enda mer innenfor dette øyeblikket med økonomien under slik usikkerhet, selv med bekreftelse av en vaksine for å forhindre den dødelige koronavirus sykdommen. Mid-cap aksjer tillater og gir deg som investor det beste fra begge verdener, og gir deg friheten til potensiell vekst, men med fast stabilitet underveis.

Men når det er sagt, vær oppmerksom på at det å investere i aksjer i mid cap har noen risiko, da aksjene kan være ustabile.

Når det gjelder investorer, høres det litt for bra ut til å være sant, ikke sant? Vel, dette er faktisk hvorfor mid-cap aksjer er populære å kjøpe inn, og enda mer attraktive som fører til 2021. Small-cap aksjer gir deg kanskje ikke den økonomiske sikkerheten så mye som en mid-cap aksje kan gi og en store aksjer vil gi deg litt mindre vekst i forhold til aksjer.

Begrunnelsen bak dette vil vi utforske nærmere.

Forskjellene mellom Small-Cap, Mid-Cap og Large-Cap Aksjer.

Hvis du er nybegynner for investering og aksjer spesielt, er du kanskje ikke helt klar over forskjellene mellom de tre markedsverdiene, så vi har dratt det tilbake til begynnelsen for å forklare.

Et selskap begynner å ha alle sine sentrale prioriteringer på plass, og deretter kommer den viktigste delen, drift. Når et selskap starter driftsprosessen handler det om vekst. Hvor populært og etterspurt selskapet blir hos forbrukere og investorer, dekning det får gjennom muntlig, tilstedeværelse i media, anmeldelser og verdensomspennende anerkjennelse, vil naturlig nok sette selskapet innenfor en bestemt kategori med rom for videre vekst.

Men normalt starter flertallet av selskaper innenfor small-cap-området og vokser lenger opp på stigen.

Small-Cap – markedsverdi på mindre enn 2 milliarder dollar

En liten cap er der alle nye selskaper først og fremst starter fra, og gradvis og forhåpentligvis vokser herfra, men for å starte har de en markedsverdi på mindre enn $ 2 milliarder, og det er grunnen til at de starter i small cap.

Fakta: Amazon (AMZN) og Tesla (TSLA) startet begge som små aksjer.

Men som enhver ny virksomhet som starter, ja, det er en risiko når det gjelder investering, ettersom du ikke vet hvor godt virksomheten kommer til å gjøre det, er det det ukjente. Dette er grunnen til at small-cap kan og anses å være ustabil og ikke gir deg den økonomiske sikkerheten så mye som en mellom- eller stor-cap gjør.

Innen 2020 har småbedriftene for flertallet gjort det bra med at avkastningen var sterk på grunn av å komme fra bjørnemarkedsbunnen. Det som har ført til at investorer ønsker å være en del av de mindre selskapene som leder inn i 2021, men som er oppmerksom på at de mindre selskapene har større økonomiske tap enn aksjer i mid cap, er nøkkelen å huske på..

Men for en langsiktig investering med økonomiske risikoer, er småkapitalaksjer din favoritt.

Definisjon av Bear Market

Et bjørnemarked er når et marked opplever prisfall over lengre tid, og vanligvis når investeringer faller med minst 20%.

Mid-Cap-aksjer – markedsverdi fra $ 2 milliarder til $ 10 milliarder

Som allerede nevnt ovenfor er Mid-cap-aksjer mektige selskaper som lykkes veldig bra i virksomheten, med en markedsverdi mellom $ 2 milliarder til $ 10 milliarder dollar, men de er der ennå ikke for å bli plassert i storkapital-kategorien.

Bedrifter som har mid-cap, klarer seg ekstremt bra, som tilbyr deg som investor mange positive ting nå og fremover, og tilbyr også en god balanse mellom risiko og belønning. De er allerede etablert, men det er sannsynlig at de alle vil arkivere og sikte på mer storhet, og med dette gir den den ekstra fordelen av økonomisk sikkerhet, samt å presse på for mer vekst, og hvis du er heldig, vil ikke bare mid cap-aksjer være og kan være en langsiktig investering, men de gir deg også det beste av alt.

Fakta: Domino’s Pizza og det amerikanske selskapet Bed, Bath and Beyond er eksempler på Mid-Cap-selskaper.

Stor cap – markedsverdi på $ 10 milliarder dollar og over

Til slutt beveger vi oss til de store aktørene i bransjene, firmaet som folk flest vil ha hørt om da disse selskapene har vist seg å være enormt suksessrike i sin bransje eller noen selskaper til og med spredt over forskjellige bransjer..

Disse selskapene har ingen grenser når det gjelder mer storhet, de har vokst, vokst noe mer og utvikler seg ytterligere i veksten hver vei de muligens kan. Som investor hvis du var heldig som fikk øye på et selskap da det var et mindre selskap, gjør du det ekstremt bra å være på toppen nå.

Bedrifter som Apple, Microsoft og Amazon som ble nevnt tidligere, startet i markedet for små selskaper og har presset og overskredet alt og går fremdeles for storhet.

Men med store selskaper, da de allerede har oppnådd gode ting, kan større vekst faktisk overskrides av mindre eller mellomstore selskaper, da disse store aktørene allerede er på toppnivå. Den økonomiske gevinsten er selvfølgelig klar, og veksten er også, men du kan se mindre og mellomstore selskaper komme med ytterligere vekst.

For å oppsummere aksjer med store selskaper, anses de å være den tryggeste innsatsen, ettersom de alle er veletablerte selskaper med mindre risiko for å mislykkes i motsetning til mellomstore eller små selskaper. Men mer enn sannsynlig vil du ikke oppnå høy økonomisk avkastning i forhold til andre selskaper i mindre selskaper.

Med en klar oversikt over hva en mid-cap aksje er, er det nå på tide å se på hvilke som er de beste mid-cap aksjene å kjøpe for 2021. Med hvert av disse veletablerte selskapene har vi gitt et innblikk i hva som setter disse selskaper bortsett fra resten fremover i 2021, sammen med noen fakta og fordelene hvert selskap har å tilby som gjør dem til å kjøpe i 2021.

Listen over de 15 beste mid-cap-aksjene å kjøpe i 2021

1. Skechers (SKX)

skechers logo

Skechers kommer først på listen. Det verdens anerkjente fottøymerket som ble grunnlagt i 1992 av Michael Greenberg, er nå et veletablert selskap som handler fra hele verden og er veldig suksessfull med både den yngre og eldre generasjon med sine fancy, komfortable og rimelige fottøy.

Enten du er en personlig fan av merket eller ikke, kan det ikke benektes at selskapet har hatt en berg-og-dalbane-tur i år, akkurat som alle andre selskaper, men med den internasjonale utvidelsen som den viktigste kilden for inntektene i år, det har blitt rapportert at selskapet bare hadde en nedgang på 16% i løpet av de første 9 månedene, med hovedinntektskilden fra internasjonalt salg.

Med tanke på innvirkningen som coronavirus har hatt på kloden, virker det ikke så ille av et tilbakeslag. Faktisk var e-handelssiden av virksomheten angivelig opp med 172% i forhold til året før i vekst fra onlineinntektene.

To hovedfaktorer som skiller seg ut for dette selskapet å kjøpe i 2021 er:

Skechers-merket er et internasjonalt marked i tillegg til å være et respektert selskap i USA, men med det internasjonale markedet som et sterkt marked for merkevaren, som om det ikke var for den internasjonale ekspansjonen, ville ikke selskapet være der de sitter nå innen 2020, som er et godt sted å gå inn i 2021 for å arkivere videre vekst.

For det andre er det bekreftet av selskapets økonomidirektør John Vandemore at Skechers vil investere videre. I løpet av det kommende året og videre til et potensielt par år, satser selskapet på å koble kundene enda lenger med en relansering av nettstedet, en ny fersk mobilapp og angivelig innføre et lojalitetsprogram for sin lojale kundebase.

Med de to nøkkelfaktorene i tankene viser at det kjente merkevaren setter opp sine planer om å skape god vekst i 2021 og utover, ettersom verden sakte begynner å åpne seg, noe som vil gjøre det mulig for butikker å få mer opptak gjennom dørene samt fortsetter med sitt dominerende salg og tilstedeværelse på nettet, er det ikke rart Vandemore ser optimistisk ut for fremtiden som han ble sitert og sa.

Med aksjer for merkevaren for tiden under 20% fra begynnelsen av året, er dette selskapet en å se etter å kjøpe.

Ikke gå glipp av denne, Skechers er et mid-cap-sett som skal vokse i 2021.

2. Deckers Outdoor Corp (DECK)

dekk aksjediagram

Deckers Outdoor fottøy holder seg til mote- / skobutikkindustrien, et selskap som må navngis og tas med på listen over 15 mid cap-aksjer å kjøpe i 2021..

Deckers fottøy gir stilig, behagelig og er anerkjent globalt med sine fottøymerker, inkludert uggs støvler, Teva og Hoka One One. Merkene er alle under ett tak og til relativt gode og rimelige priser, noe som har blitt bevist av den globale salgsveksten i år og gjennom tidligere år.

For en virksomhet med relativt god størrelse som ikke er den største moteforhandleren på noen måte, men det den drar nytte av er den enorme økningen i aksjekursen over 20% de siste par månedene på NYSE (New York Stock Exchange) og har gjort en imponerende prosentandel på 315% de siste fem årene, noe som gir bevis for at dette merket er klart for det nye året og også er i det for lang tid.

Dette selskapet, hvis du er nybegynner i aksjer eller aksjer generelt, er en stor ressurs for porteføljen din. Det forventes og forventes at Deckers Outdoor-fottøy angivelig vil vokse med 38% eller mer i løpet av de kommende årene, og med en høyere rapportert kontantstrøm, bringer det de to store elementene økonomisk vekst og stabilitet til bordet, sammen med noen andre store sentrale faktorer, inkludert langsiktig investering.

Nå er det en flott tid å komme ombord og kjøpe inn Decker for 2021, ettersom Decker har bevist at gitt den vanskeligheten som 2020 har sprunget blant oss, setter merkevaren tydelig vei som et godt eksempel på en mid-cap-aksje som er kommer til å imponere.

Men vær oppmerksom, gjennomfør alltid endelige videre studier før du hopper inn for å investere bare slik at du er klar over hva du investerer og kjøper inn i.

3. Peloton Interactive (PTON)

Et fantastisk, raskt voksende selskap som kommer neste på listen er Peloton Interactive.

For de som kanskje ikke har hørt om denne voksende treningsplattformen, vil du snart høre om det, ettersom selskapet er klar for fantastisk vekst de neste årene. Treningsplattformen har et fellesskap med over 2,6 millioner medlemmer til dags dato, og øker når det kobler medlemmene til å gjennomføre sine online treningsstudier, streaming av toppkvalitetsbutikk og instruktørledede klasser, når som helst og hvor som helst i verden gjennom deres online plattform. For ikke å nevne at Peloton også opprettet internettkoblede treningssykler og tredemøller, det er det mange forbinder selskapet med.

Ettersom desember nå er blant oss, er det spådd at Peloton vil se en enda større økning og økning i salget når forbrukerne fortsetter å kjøpe online, så vel som den nye veien for online interaktive treningsøkter som øker før de festlige dagene denne måneden..

Da Peloton kom til Nasdaq-børsen, har merket gjort det betydelig bra, spesielt i lys av COVID-19-krisen som har sett treningssentre over hele verden i nærheten, noe som har gjort at enkeltpersoner har trent et hjem gjennom elektroniske plattformer, for eksempel Peloton..

Etter hvert som kvartalsrapporten i september kom gjennom, viste den en voldsom vekst på 172% for selskapet som passerte alle forventninger fra analytikere om selskapets potensielle vekst. Og en imponerende 66% økning til $ 524,6 millioner i fjor fra året før, som var på $ 316,7 millioner.

Når vi ser på det større bildet for den endelige 2020-rapporten, rapporteres det at Peloton ønsker å sikte på å oppnå rundt $ 1,74 milliarder dollar, noe som er en enorm 89% årlig økning og også tilsidesetter analytikernes spådommer med $ 19 millioner som de spådde $ 1,55 milliarder dollar..

For å oppsummere viser den ledende treningsplattformen bare å være en stor suksess både økonomisk og har vekstpotensialet, men det er også “Ledende treningsveien gjennom neste generasjon”.

Dette er en god mid cap-aksje å se i 2021.

4. Redfin (RDFN)

I lyset av at 2020 har sett selskaper stige til topps på grunn av årets hendelser, har Redfin skrøt av i eiendomsverdenen.

Det amerikanske eiendomsselskapet, akkurat som britiske eiendomsselskaper, har sett stor etterspørsel i år, noe som har vært fantastisk og noe overraskende med tanke på hendelsene som har tatt over hele verden i år.

Men ettersom boliglånsrentene har vært konkurransedyktige og med god verdi kjøpt på boligprisene, inkludert den faktoren at folk har brukt mer tid i hjemmene sine, har de tatt beslutningen i tankene om å diskutere et potensielt trekk som er en stor grunn til hvorfor den plutselige økningen har brutt ut innen eiendomsbransjen.

For Redfin er aksjene for dette selskapet for tiden nede med rundt 20% siden rapportene for siste kvartal ble gitt. I lys av de nylige hendelsene har selskapet nesten doblet seg i 2020 da pandemien tok over verden, det førte selskapet til å gå videre med teknologi og kombinere de to, teknologi og eiendom for en jevnere, raskere transaksjon, noe som gjør det til en kutt over resten.

Slik det ser ut, har Reffin en markedsverdi på 4,7 milliarder dollar, noe som viser at de har mye mer rom og mulighet til å vokse videre og i lys av å ta eiendommer virtuelt, viser dette at de leder den veien for større vekst inn i 2021, siden det har vist en inntektsøkning på 31% fra den nye virtuelle løsningen.

Da kontantstrømmen økte for selskapet på slutten av kvartalet og angivelig tjente $ 575 millioner, men selvfølgelig hadde balansegjeld som skulle betales, men dette viser fra mai da tallet var $ 453 millioner at selskapet beveger seg i en retning, de går fremover.

Hvis du er i USA, eller hvis du liker å kjøpe i amerikanske selskaper, er dette en liten og kommende mid-cap-aksje for å legge til porteføljen din innen eiendomsbransjen.

5. Aecom (ACM)

aecom aksjediagram

Nå ser vi å gå inn i ingeniørverdenen, med ‘one to watch’, Aecom.

Aecom er et amerikansk multinasjonalt firma med opprinnelig navnet AECOM Technology Corporation, men i dag er det nå bare kjent som AECOM. Oppført på nr. 157 på America’s Fortune-liste ut av en liste på 500, viser skalaen til hvilken vei selskapet er på og planlegger å gå videre.

Tallene som hittil er synlige for selskapet viser en inntekt på 13,2 milliarder dollar med en netto tjenesteinntekt på 6,2 milliarder dollar, noe som året før viser en nedgang på 2%.

Imidlertid har selskapet vist og rapportert i nyere rapporter at de har økt med 25% med driftsinntekter og tilleggsytelser som førte til at kontantstrømmen økte med 28%, og nettoinntektene steg også i underkant av 30%.

AECOMs administrerende direktør, Troy Rudd, uttalte seg i en uttalelse om utfordringene teamet har møtt og hvor godt de har håndtert den pågående koronaviruspandemien.

“Jeg er utrolig stolt over hvordan teamene våre reagerte på de enestående utfordringene det siste året med å levere til våre kunder og lokalsamfunn og å posisjonere virksomheten for fortsatt suksess i 2021 og utover. Jeg er takknemlig for våre fagpersoner for deres fokus på helsesikkerheten til deres familier og klienter, og på helsen til vår virksomhet. Vi er forpliktet til å sette en ny standard for ekspertise i profesjonelle tjenester. “

Med forpliktelsen til å legge til statistikken, er AECOM et lyst, organisert og et selskap som satser på et stort år framover, noe som gjør dette mid-cap-selskapet til et å kjøpe i 2021.

6. Spillverksted (GAW)

gaw aksjediagram

For en Nottingham-basert virksomhet viser Games Workshop at det ikke bremser opp når som helst snart, og har vist seg å være en liten showstopper i FTSE 350.

Games Workshop har uten tvil vært den best ytende innen FTSE 350 de siste fem årene, som det ble rapportert at med avkastningen, og inkluderer også reinvestert utbytte på 1.600%. Som når du tenker, er en enorm vekst for å levere en slik avkastning.

Den unike virksomheten som tjener mye av overskuddet fra “Warhammer” -franchisen, har bevist at alt er oppnåelig, ettersom det fremdeles tar sikte på å skape ytterligere vekst og god økonomisk avkastning. I økonomiske termer har Games Workshop samlet tjent en inntekt på £ 70 millioner, som er et stort hopp fra £ 12,3 millioner i 2015.

Som Warhammer-fanatikere, ikke bare i Storbritannia, men internasjonalt, kan de samlet komme sammen på nettsamfunnet, som i 2016 trakk inn rapporterte 5 millioner brukere og 70 millioner sidevisninger de første to årene. Tallene fra februar 2020 viser at over 500 videoer har blitt lastet opp hvert år, som når den nye rapporten kommer gjennom neste år med årets tall, mer enn sannsynlig vil ha økt.

Så for et britisk selskap er dette mid cap-selskapet et å holde øye med og potensielt investere i å lede inn i 2021.

Merk: Vær oppmerksom på at tallene med dette selskapet er i GBP.

7. Helen of Troy (HELE)

Helen of Troy Limited er en amerikansk forbrukerbedrift med hovedkontor i både El Paso, Texas og Hamilton, Bermuda.

Hvis du ikke har hørt om selskapet, er HELE hjemmet til noen av de mest anerkjente merkene innen skjønnhets-, helse- og husholdningsindustrien, inkludert kjente merker som REVLON (skjønnhetsmerke), VICKS og Honeywell, for bare å nevne noen under Bedriften.

Denne aksjekursen økte i begynnelsen av året med over 20% i aksjekursen, og til tross for de siste begivenhetene er det fortsatt bra å sette vei inn i 2021. Det er forventet av analytikere at selskapet er i ferd med å vokse med rundt 28% de neste årene fremover, med høyere kontantstrøm som også anses å være i horisonten, noe som uunngåelig vil endre aksjekursene.

De store merkevarene under selskapets belte er uten tvil krefter å ikke regne med, noe som er en stor faktor sammen med å grave videre for å finne virkeligheten av hvor godt Helen of Troy faktisk er satt til å være rettferdig og vokse på lang sikt.

For en vekstinvestering er Helen of Troy en flott mulighet som leder an for 2021 og er også rangert Zack’s # 1 liste som et av de beste mid-cap selskapene for investorer å kjøpe inn, og ikke bare for veksten i inntjeningen, men på lang sikt fremover i de kommende årene.

8. FreshPet (FRPT)

freshpet aksjediagram

Dette året har vært et fantastisk år for kjæledyr over hele kloden, da tusenvis av hunder og katter over hele verden kom inn i nye husholdninger på grunn av effekten av pandemien som førte til at husholdningene brukte mer tid hjemme, med mye mer tid på hendene, har sett en enorm økning i kjæledyr som blir hjem og re-hjem.

Så naturlig nok er en knock-on effekt kjæledyrmat som forbrukerne trenger å kjøpe, det er her Freshpet har kommet inn og stjålet rampelyset over konkurrentene og skapt dette enestående merket.

Hva er Freshpet?

Mennesker vil spise sunt, hvorfor skal kjæledyret ditt være annerledes?

Enkelt og greit, Freshpet er en amerikansk produsent som skaper sunne, friske, næringsrike kjæledyrmat rik på vitaminer for både hunder og katter ved å bruke bare naturlige ingredienser. Det som setter denne unike kjæledyrvirksomheten fra resten, er ganske enkelt dens menneskelige tilnærming hele veien igjennom fra produksjonsprosessen, som blir utført og ferdigstilt på kjøkkenet mens vi tilbereder maten til godhet av hva hvert deilig måltid øker av virkelig et enestående merke som det har vist med sin vekst gjennom årene.

I tillegg til å levere mat til næringsrik godhet til kjæledyr, distribuerer Freshpet også kjøleskap til forhandlere varehus for å tilby sine produkter som har gitt en fantastisk inntekt for merkevaren..

Freshpet ble grunnlagt i 2006, og har siden da vokst jevnt og trutt. Rapportene i kvartal 3 var jevne, resultatene viste at selskapet økte forbruksveksten med 31% og i tillegg har 251 netto nye butikker blitt lagt til i 2020.

Tallene viser godt, men litt etter hvor analytikere forventet at de skulle være og kan potensielt bli sjenerte for 322 millioner dollar i omsetning i år, men selskapet viser godt potensial fremover i 2021 med aksjer som økte 2,36% fra og med mandag 30. November plasserer Freshpets markedsverdi til 5,56 milliarder dollar.

Med selskapsdrevet og overskridende salg, og med økende markedsverdi, er dette selskapet en mid-cap-aksje å komme inn i 2021.

Merk: Hvis aksjekursen ikke er helt riktig, kan det være lurt å vurdere kjøpet ettersom dette selskapet er satt til å ha en stor vekstsuksess.

9. Coty

coty aksjediagram

Skjønnhetsselskapet som har gått gjennom det hele i sin tid, pryder Coty sin tilstedeværelse på topp 15-listen som et midtaksjeselskap å være en del av i 2021.

Coty huser noen av verdens mest luksuriøse skjønnhetsmerker, og er ingen nybegynner på markedet. Når det er sagt, har firmaet pre-coronavirus sett mange oppturer og nedturer, noe som faktisk har sett at aksjene har gått ned gjennom årene med 80%, men faktorene som bidro til dette beløpet var tunge faktorer, som nå har utjevnet at selskapet kan trykke framover.

I påvente av offisiell bekreftelse, vil Coty snart kunngjøre salgstallene sine, ifølge Zacks-rapporter kommer til å komme ut på $ 1,40 milliarder dollar for tredje kvartal. Nå når du sammenligner dette tallet med 2,35 milliarder dollar i år, viser det akkurat hvilken innvirkning coronaviruspandemien har hatt sammen med endringene i selskapet.

Men etter å ha nevnt det ovennevnte når det kommer til helårsrapporten, har det i år blitt forventet av analytikere et område mellom 4,38 milliarder dollar og 5,17 dollar, men for året etter har det blitt spådd med estimater fra 4,44 milliarder dollar til 5,59 milliarder dollar som indikerer jevn vekst.

Hvis skjønnhetsmerket vil treffe det forventede helårsomsetningen, ser det usannsynlig ut med tallene og vil mer enn sannsynlig bli sjenert, siden selskapet fra november rapporterte at selskapet var nede på alle områder som året før viste inntektene er redusert med 13%.

Likevel, dette merket, selv om det ikke har hatt det beste året i år, presser seg fremover i 2021. I november økte aksjen med 12% i en enkelt økt med et kursmål på 10 dollar og tirsdag 24. november dirigerte Robert S. Singer kjøpte 5000 aksjer i Coty-aksjen med andre store navn i etterkant.

Når det kosmetiske selskapet går videre, har Coty sett ned kostnadene og porteføljestørrelsen når de ser ut til å renovere selskapet, og med tillegg av Kylie-kosmetikk under merket, er det forhåpentligvis satt til spiralsalg i 2021 og årene som kommer.

Skjønnhetsselskapet Coty er en mid-cap aksje å kjøpe i 2021.

10. Hill-Rom Holdings (HRC)

hill-rom aksjediagram

Hvis du ikke er innenfor helsefagfeltet, er oddsen du kanskje ikke har hørt om dette helsefirmaet før. Hill-Rom Holdings er en medisinsk teknologileverandør som går foran med sine kreasjoner. Fra senger og overflater til pleiekommunikasjon, helsemøbler og mye mer, etterlater selskapet ingen stein urørt.

For et selskap som ble grunnlagt i 1915, har gjort det utrolig bra å komme så langt og fremdeles satser på å utvikle seg. Selskapet har vist et lavt utbetalingsforhold i år, noe som fører til å tro at selskapet gjør en god reinvestering i virksomheten, noe som er et godt grunnlag fremover for vekst..

Over hele kloden i år har helsepersonell blitt strukket til sitt ytterste uten tro og med kunngjøringen om en vaksine som kommer raskere enn vi kanskje trodde, denne nyheten som ikke bare gjør det mulig for enkeltpersoner å gå tilbake til en ny normal, men for Hill -Rom åpner det nye veier for videre salg med teknologi og sengenheter. Med ett område som allerede er etterspurt, er driftsbelysning.

Hill-Rom har høye spådommer for sitt inneværende kvartal, med spådommer fra $ 650,00 millioner til $ 657,40 millioner av analytikere. Selskapet som rapporterte et salg på $ 685,00 millioner i fjor, er forventet å være nede på grunn av innvirkningen av koronaviruspandemien som har hatt en utfordrende innvirkning på helsevesenet..

Totalt sett er helårsrapporten satt til å være innenfor estimatene rundt $ 2,77 milliarder dollar, og med en prognose for selskapet i det neste regnskapsåret hadde analytikere spådd et salg på mellom 2,94 milliarder dollar og 2,89 milliarder dollar..

Round up – Selv om HRC har vært opp og ned gjennom hele 2020 og angivelig har falt med 20% fra året før, er tegnene og hendelsene fortsatt der for helsefirmaet, og hvis selskapet treffer riktig notat på aksjen, er dette selskapet er en god mid-cap aksje å kjøpe og holde tak i i porteføljen din gjennom 2021 og videre.

11. LendingTree Inc. (TREE)

utlånetre aksjediagram

LendingTree (TREE) er en online utlånsmarked som gjør det mulig for potensielle investorer å samhandle og få kontakt med en eller flere låneoperatører som er på jakt etter de beste lånene, kredittkortene, innskuddene og mye mer.

Det amerikanske selskapet som har hovedkontor i Charlotte, North Carolina, har sett blandede resultater gjennom kvartalsrapportene i år. Likevel er selskapet absolutt en å holde øye med.

Plattformen gir deg letthet og muligheten til å handle og utforske hvilket utfall du måtte ønske, enten det er for pantelån, studielån eller kredittkortavtaler og det beste, du kan sammenligne priser og utforske de siste tilbudene.

Det høres nesten for rett frem til å være sant.

Mer i år enn noen år før har dessverre etterlatt tusenvis om ikke millioner bekymringer for deres økonomiske situasjon. Og med den høye arbeidsledighetsgraden på en heltidshøyde over hele verden, har det gjort det vanskelig og utfordrende for långivere å låne ut i slike usikre tider, noe som har hatt en naturlig innvirkning på LendingTree-aksjen.

Statistikk for bedriftsvekst har imponert de siste 5 årene med en årlig inntjening på rundt 129,7%, men med 2020 et tilbakeslag på -65,3%.

Men foruten det åpenbare, når økonomien tar seg opp, vil også muligheten til å låne ut, og det er derfor det forventes at inntektene i løpet av det neste året vil øke med 20% ifølge eksperter på Wall Street..

Som tross alt får penger verden til å gå rundt.

LendingTree er en god mid-cap aksje for 2021.

12. Diamondback Energy (FANG)

Diamondback Energy-aksjediagram

Diamondback Energy-selskapet (FANG) er kåret til en av de topprangerte mid-cap-aksjene som er involvert i akkurat nå og fører til 2021.

Ettersom dette året har sett dramatisk færre innsendinger av karbonbrensel imploderer miljøet, på grunn av låsingstiltak med retningslinjene ‘stay home, work from home’, har gjort Diamondback-energi så populær. For ikke å nevne, når olje er under $ 40 fatet, kan diamondback-energi faktisk tjene penger.

Diamondback Energy er angivelig steget med svimlende 148% de siste 10 årene, og med den nylige virksomheten som har skjedd, har selskapet fått Wall Street-eksperter til å favorisere merkevaren enormt ettersom energiselskapet begynner å bli sterkere. I tillegg ser og realiserer forbrukerne også selskapets bevegelser, inkludert å kutte kostnader og betale ned gjeldsbetalinger, som er lagt til faktorer for at forbrukerne skal stå fast med merkevaren sammen med ekspertene..

Akkurat som de fleste selskaper, er diamondback heller ikke noe unntak, og selv om selskapet har sett et fall over hele linjen i år på mer enn 25%, gjør det fremdeles veldig bra med å føre til fremtiden, og som med alle selskaper, vil de fortsatt ha sine utfordringer å overvinne.

Med over 1,7 milliarder dollar i kontantstrøm opp fra september og fremdeles ikke å legge til de resterende 3 månedene, viser et lignende bilde til 2019 da tallet var 1,8 milliarder dollar, noe som gjorde energiselskapets lønnsomhet stabil og inkludert at aksjene var på en prosentandel på 80 % opp i november, ser det bra ut for dette energiselskapet.

Å konkludere:

Alle investeringer medfører risiko, til og med mid-cap-aksjer, da ingenting er garantert, men når det gjelder energidivisjonen, er Diamondback på vei til å bli det beste energiproduksjonsselskapet å være en del av i 2021.

13. Nordstrom (JWN)

nordstrom aksjediagram

Nordstrom, Inc er et amerikansk varehus som har over 100 butikker over hele USA og innen tre provinser i Canada.

For det første har dette selskapet vist et enormt comeback i år etter å ha falt i begynnelsen av coronaviruspandemien i mars, for nylig har det blitt rapportert at selskapet har en estimert $ 150 millioner driftskontantstrøm fra november og ser en fantastisk økning i salgstall med deres e-handelsside av virksomheten, spesielt når vi går videre til en av årets sesonger for forretningsferien.

Dette selskapet kommer utvilsomt til å gjøre et stort ytterligere salg i løpet av de neste 4 ukene.

Selv om Nordstrom-aksjen er nede mer enn halvparten i 2020 til dags dato, som med de fleste forhandlere med de nye måtene som fører frem i e-handelsindustrien og med bekreftelse av en vaksine, har det gitt selskapet god plass til vekst fremover.

Som av det samlede bildet har analytikere spådd en potensiell reduksjon på 15% til rundt 3,12 milliarder dollar i år, og å se et tap per aksje på mellom 0,09 dollar – 0,10 dollar i kvartalet, men gitt årets katastrofale hendelser, kommer merkevaren sterkt tilbake.

For å oppsummere, selv om detaljhandelen har blitt rammet ekstremt hardt i år, kommer Nordstrom godt tilbake og er et godt kjøp inn i 2021 ettersom verden sakte begynner å tilpasse seg de nye normale og detaljhandelsmerkene som presser på for å bli sterkere.

14. Plug Power (PLUG)

Vel, vel, vel Plug Power hører allerede sin stemme i markedet, ikke sant?

Plug Power Inc.. er et amerikansk selskap for produksjon av elektrisk utstyr som fokuserer solid på hydrogenbrenselcellesystemer som erstatter batterier i utstyr og også kjøretøyer som drives av elektrisitet. Selv om selskapet har hovedkontor i New York City, har det også kontorer i Washington og et ekstra kontor i NYC.

Ifølge rapporter er det elektriske produksjonsfirmaet opp med 106% år-til-år-vekst, noe som får Wall Street til å ha et naturlig sus rundt dette energiske selskapet, og med selskapet noe som kan skryte av ‘kjendisstatus’ i Wall Street. markedet for tiden.

Men selv om de gode nyhetene som omgir selskapet, er det fortsatt ikke lønnsomt og har vist et tap per aksje på $ 0,11 i motsetning til det forventede tallet på $ 0,07. Men innenfor det større bildet, er dette selvfølgelig ikke gode nyheter for selskapet, men det er ikke bekymringsfullt, ettersom planene som er satt på plass for dette kraftproduksjonsselskapet allerede er i gang.

For en aksje som sikkert kan svinge fra en vei til en annen, har det sett en 52-ukers høy karakter på $ 19,02 og en stigning på over 700% i 2020. Inkludert i den stigningen var selskapets femårsplan som ble kunngjort i fjor. Selskapet vil potensielt skape en milliard dollar i bruttofakturering og 170 millioner dollar i driftsresultat innen utgangen av 2024.

Med denne planen i gang og med de nylige tallene og prognosene som er spådd, fanger den øynene til mange investorer, hvorav noen kanskje ikke har hatt selskapet i sikte tidligere, som kommer til å komme ombord med dette kjøpet.

Med selskapets markedsverdi på 5,6 milliarder dollar og selskapets mål om å sikte på 1 milliard dollar inntekter, sammen med den nye fremtiden for elbiler som leder an, er dette en ‘banebrytende hydrocelelløsning’ som ikke må gå glipp av i 2021.

15. Fem under (FEM)

fem under aksjediagrammet

Som den siste oppføringen på listen tar Five Below plassen.

De amerikanske lavprisbutikkene er spesielt populære hos den yngre generasjonen, hvor de kan kjøpe etterspurte varer, men til nedsatte priser. Med over 900 butikker plassert rundt i USA, og med butikkene som tilbyr alt fra søtsaker til klær og mye mer, er det et detaljhandelsmerke som gjør det bra, med tanke på å gå inn i den siste måneden av året.

Å ha skissert de positive resultatene nedenfor, er imidlertid ikke på farten når det gjelder e-handelssiden av virksomheten, som har vist seg å være nesten ikke-eksisterende for merkevaren, som spesielt, de har knapt tjent noe over internett . Men med hensyn til dette er de nye på markedet for online shopping, og det kan ta tid før denne veien begynner å gi gode inntekter.

Siden høytiden er blant oss, har Five Below vært vitne til en nylig nedgang i salget på grunn av gjeninnførte låsingstiltak i USA, som har forkortet shoppingsesongen for selskapet. Men på baksiden av dette har analytikere spådd at Five Below kommer til å se sin sterkeste vekst i kvartalet, som Wall Street har spådd en potensiell 18% økning i nettoomsetningen..

Butikken har en god fordel i forhold til andre forhandlere, ettersom selskapet løper på linje med tanke på hvilken innvirkning økonomien har i øyeblikket. Å tillate forbrukere å kjøpe produkter som økonomisk passer inn i deres nåværende utgiftsområde, noe som sikkert vil øke bedriftens nettosalg.

Mens verden sakte kryper fremover, jobber Five Below med forbrukerne for å passe og dekke deres behov. Og for et selskap som har en markedsverdi på $ 8,83 milliarder dollar, er det bevist hva det gjør best når det vil vokse frem til 2021.

Fakta: Ledetråden er innenfor navnet, alt i detaljhandelen er $ 5 eller lavere. Imidlertid har selskapet nettopp pålagt et nytt utvalg av $ 10 dollar-kjøpere for å skape en ny vei innen merkevaren.

Avsluttende ord om de beste mid cap-aksjene å investere i 2021

Og der har du det, de 15 beste og ikke å gå glipp av mid-cap aksjer for å kjøpe frem til 2021.

For å huske, sammen med de 15 mid-cap-aksjene som er nevnt ovenfor, er det også mange flere aksjer som kommer opp for stor vekst i 2021, noe som alltid er lurt å gjøre så mye forskning som mulig, før du velger hvilke aksjer du vil kjøpe.

Er Mid-Cap-aksjer riktig for deg?

Fra alle de ovennevnte er det gitt at mid cap-aksjer kanskje ikke er for alle. Men hvis du er en investor som liker å holde tak i langsiktige investeringer (fem år eller mer), ser etter balansen mellom høyere vekst blandet med lavere volatilitet, men med sporadisk opp og ned her og der (som ingenting i å investere eller i livet er garantert), så er mid-caps aksjer designet perfekt for deg og for å bygge porteføljen din.

Siste merknad, gjennomfør alltid den nødvendige undersøkelsen du føler du trenger å foreta, til du føler deg komfortabel og har en god forståelse av hva du går inn i, det gjelder alle investeringer du legger inn.

Ønsker å begynne å investere i de 15 Mid-Cap-aksjene for 2021?

Har du all den informasjonen du trenger klar og frisk i tankene dine og tilgjengelig, er du klar til å kjøpe de beste mid cap-aksjene frem til 2021? Nå må du finne den mest passende megleren for å starte reisen din til mid-cap aksjer for 2021.

Det er mange ledende handelsplattformer som kan tilby deg alt tilgjengelig 24/7 når du trenger det, men en plattform som raskt blir en verdens anerkjent handelsplattform er eToro.

Multiavgiftsplattformen gir deg tilgang til alle, om ikke de aller fleste aksjer i mid cap og andre kategori på fritiden. Du kan kjøpe inn så mange aksjer du ønsker, med et lite innskudd så lite som $ 200, og det som gjør det enda søtere, er 0% provisjon.

eToro – Topp aksjemegler, kjøp aksjer med 0% provisjon

etoro megler

eToro har vist seg å være pålitelig i aksjemarkedet gjennom mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Kapitalen din er i fare. Andre avgifter kan påløpe

Enten du er en nybegynner for aksjer eller en nybegynner av å investere, kan du lære alle triks i handelen gjennom denne enkle, rett frem, moderne plattformen.

Eller hvis du føler at du ikke er helt klar ennå, er det ikke noe press, du kan bare ta et skritt tilbake, lære og utføre så mye forskning som mulig, og til og med holde øye med aksjene du tror du kanskje interessert i, slik at du kan se før du investerer hvordan aksjekursene holder seg, og på den måten gir du deg selv en bedre fordel før du begynner å investere kapitalen din, ettersom du vil få en dypere forståelse av hvordan investering i aksjemarkedet fungerer.

For ytterligere gode lesninger om de beste aksjene å investere i 2021, sjekk ut disse to artiklene nedenfor som vil legge til din kunnskap og legge til mer innsikt i flere selskaper som er verdt å holde øye med å gå inn i 2021:

Topp 10 vekstbeholdninger å kjøpe i 2021

Hvilke topp 15 aksjer er satt til å eksplodere i 2021?

Viktige punkter:

 • En mid-cap aksje er en betegnelse gitt for selskaper med en markedsverdi (markedsverdi) mellom $ 2 milliarder og $ 10 milliarder.
 • De fremtredende nøkkelfunksjonene som mid cap-aksjer appellerer til investorer, er veksten som en investering og øker økonomisk fortjeneste, markedsandel og til slutt i den for lang tid.
 • Mid-cap aksjer er ikke like risikable som små cap aksjer, de anses å være mer stabiliserte.
 • Finansrådgivere har anbefalt at nøkkelen til å minimere risiko er å ha en variert portefølje under beltet.
 • Mid-cap aksjer har risiko akkurat som alle investeringer, men i mindre skala sammenlignet med små aksjer.
 • Til slutt må du sørge for at du føler deg 100% komfortabel med den valgte investeringen, gjennomfører så mye tid og forskning som du trenger for å starte eller fortsette gjennom investeringsreisen din.

All handel medfører risiko. Tidligere resultater er ingen garanti for fremtidige resultater.

Meningene som uttrykkes på dette nettstedet utgjør ikke investeringsråd, og uavhengig økonomisk rådgivning bør søkes der det er hensiktsmessig.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me