Hva er de 8 beste turistbeholdningene å kjøpe i 2021?

De beste turistbeholdningene du kan vurdere å kjøpe i 2021

Ønsker du å investere i turistaksjer som er på randen av å skinne igjen når vi beveger oss lenger inn i 2021?

Ta en titt da vi har valgt åtte fremtredende turistbestander som har mye potensial å tilby deg når vi nærmer oss for å kunne reise verden igjen.

De 8 beste turistbeholdningene du kan vurdere i 2021:

Så la oss ta en titt på åtte av de beste turistaksjene over forskjellige markeder å se ut til å være en del av i 2021.

1. EasyJet

2. Walt Disney

3. Airbnb Inc.

4. Booking Holdings

5. Royal Caribbean Cruises

6. InterContinental Hotels Group

7. Uber Technologies

8. Expedia-gruppen

Du kan kjøpe alle disse toppaksjonene, så vel som mange andre, på eToro og betale 0% avgifter!

Turisme Aksjer for 2021

Reiselivsnæringen har slått mildt sagt i 2020.

Over hele verden har hoteller, fornøyelsesparker, Airbnb, feriesteder, luftfartsindustrien og mange flere alle stoppet opp ettersom koronavirusinfeksjonen tok over og fortsatt dominerer.

Ettersom Storbritannia for tiden er innenfor sin tredje nasjonale lockdown-periode, sammen med at andre land har innført portforbud og begrensede reisebegrensninger. Dette har en enorm innvirkning på den globale bilindustrien på 9 billioner dollar.

For å vise deg hvor stor denne bransjen er i Storbritannia, har det blitt spådd at turistnæringen i Storbritannia vil være på 257 milliarder pund innen 2025, og skape rundt 3,8 millioner jobber som utgjør rundt 11% av det totale antallet jobber innen Storbritannia.

Det er utrolig hvor stor reiselivsnæringen er og hvor mye globalt, vi stoler alle på denne kraftige kraften i en bransje når den blir tatt fra oss.

Med den globale store vaksinasjonsoperasjonen på gang, gir dette positive håp for mange bransjer, og turistnæringen er en stor bransje sammen med luftfarts- og gjestfrihetssektoren. Alle som uten tvil har vært de hardest rammede næringene over hele verden.

De siste dagene har turistaksjer i ulike markeder sett en økning i aksjekursene. Når vi nærmer oss å løfte restriksjonsmålinger over hele kloden, vil folk kaste bort tid i det hele tatt for å treffe himmelen og bestille ferier eller korte utflukter midt i slutten av 2021.

I likhet med det online reisebyrået Booking.com, kan du se på å bestille og sikre deg tilbud uten forhåndsbetaling og med en gratis avbestillingspolicy..

Dette gjør det mulig for enkeltpersoner å bestille på forhånd med håp om å bare bestille last-minute-flyreiser når de har fått klarhet til å reise.

Selv om det tar tid å gå tilbake til den nye normalen, som går langsommere enn forventet, er positive håp og tid det som lar investorene se eller hoppe inn i disse aksjene. Når det gjelder dagen når verden kan operere mer normalt, vil de se dem stige igjen.

I tillegg er disse aksjekursene til relativt gode priser en stor fordel for investorer, da de absolutt vil se disse aksjene prestere og vokse godt i året og de kommende årene..

Topp 8 turistbeholdninger å vurdere å kjøpe i 2021!

Her er listen vår over 8 av de beste turistandeler fordelt på forskjellige bransjer og land:

1. EasyJet plc (EZJ)

Det første navnet som kom på listen over de beste turistaksjene er det britiske flyselskapet EasyJet.

Denne aksjen har vært vitne til at aksjekursen har økt de siste ukene, ettersom investorene er optimistiske om at når innmeldingen til vaksinasjonene har kommet lenger, vil dette se reisekorridorer åpne og luftfarts- og turistnæringen begynner å løfte fra bakken.

Ikke bare har aksjekursen drevet oppover, i en uttalelse nylig uttrykte administrerende direktør Johan Lundgren sin tillit til bransjen når de nåværende begrensningene er opphevet..

Det ble bekreftet at easyJet har sett en enorm økning i sommerbestillinger allerede sammenlignet med 2020, etter å ha steget enormt med 250%, med mai som den mest populære måneden for reisende som ønsker å ta av.

EasyJet holidays er en relativt ny sektor for merkevaren da den kom til spill mot slutten av 2019, og fra da av har den egentlig ikke hatt noen klar mulighet til nå å utmerke seg, ettersom 2020 ble overtatt av Covid-19.

Dette tallet er en stor indikasjon på hvor etterspurt reiselivs- og turistnæringen er for øyeblikket, og etter hvert som vi går, er vi sikre på at den vil øke ytterligere.

Selskapets strategiske planer fremover er satt fast på å levere det beste for forbrukerne sammen med å fokusere på selskapets balanse, forbedre kostnadsposisjonen og maksimere inntektene med sitt sterke nettverk.

Analytikere gir det britiske flyselskapet en prognose for vekstinntjening på 77,76% per år når vi går videre.

Med en nåværende konsensusvurdering på ‘Hold’ basert på 10 analytikere spådommer som dekker firmaet.

Selskapets aksjekurs, som nevnt, har vokst de siste ukene, og som det ser ut, ligger skrivingen av denne rapporten på 846,80p og fortsetter oppgangen oppover.

Selskapet har for tiden et 52-ukers utvalg på 470,70 på det laveste og 1552,00 på sitt høyeste.

2. Walt Disney Co (DIS)

Walt Disney Co er et merke som uten tvil alle på denne planeten kjenner veldig godt. Ikke bare for fornøyelsesparkene, men det har også føtter som styrker i cruiselinjedrift, sammen med andre veier selvfølgelig.

Alle Disney-parkene over hele verden trekker inn imponerende inntektsresultater hvert år, med Florida som den største tjeneren, da den er den største av alle seks av Disneyland-parkene..

Før koronaviruspandemien i 2020 førte denne turistveien til enorme resultater, til det hele krasjet da merkevaren måtte stoppe cruiseskipene for å stoppe og stengingen av alle Disneyland-parker over hele verden..

Fra i dag har Disneyland Paris fått ordre om å utsette gjenåpningen i ytterligere to måneder, som nå er satt til å gjenåpnes den andre uken i februar.

Mens andre alpinanlegg i Disneyland er åpne, men følger Covid-19 sikkerhetstiltak for å holde spredningen av viruset i sjakk og som fortsatt gir inntekter og glede for enkeltpersoner.

Disneys cruiseskip er fortsatt suspendert inntil videre.

I selskapets resultat for 4. kvartal var inntektene fra Disney-parkene, opplevelser og produkter nede med totalt 61% til 2,6 milliarder dollar, sammen med segmentets driftsresultat fra 2,5 milliarder dollar til et tap på 1,1 millioner dollar. Disse resultatene var et solid og direkte resultat av det Coronavirus-pandemien har ført til selskapet.

Selv om det kan ta litt tid før Disney-parkene er tilbake på full kapasitet og cruise-operasjonene når høyder og kan operere fullt ut, kan det hende at Disney må fortsette å stole på andre veier. Inkludert en imponerende aveny, Disney+.

Disney + som hadde en omsetning på 1,94 milliarder dollar ved utgangen av 2020 med over 73 millioner abonnenter ved utgangen av 4. kvartal, vil potensielt arkivere 4 milliarder dollar bare i USA innen 2022.

Disney har en aksjekurs i dag på 172,54p med en 52-ukers 82,72 på det laveste og 182,38.

Med forventet inntektsinntekt vil vokse med 45,81% per år fremover.

Selv om Walt Disney har enighet om Zacks Rank # 4 ‘Sell’, tror vi nå at det faktisk kan være et passende tidspunkt å vurdere å holde eller se på denne turismebestanden, da det bare er et spørsmål om tid før vi håper å komme tilbake til normalitet.

3. Airbnb Inc (ABNB)

Airbnb er uten tvil en av de mest omtalte og mest attraktive turistaksjene på markedet i dag.

Ettersom vi ser ut til å kunne jetsette rundt hele verden igjen snart, har ABNB bevist at det faktisk er mer populært enn hotellkjeder over hele verden.

Det amerikanske ferieutleieselskapet tilbyr enkelhet, enkelhet og viktigst av alt rimelig overnatting over hele kloden for enkeltpersoner å nyte og nyte.

Denne unike tjenesten som ABNB tilbyr har vært ekstremt populær, selv blant Covid-19-pandemien, slik at folk kan ha korttidsleie til en relativt rimeligere pris i motsetning til å bo på et hotell mens de måtte se lengre opphold på grunn av låsingstiltak.

Fordi denne aksjen var i stand til å operere i en eller annen form under pandemien, genererte ABNB fremdeles et overskudd på 219 millioner dollar i selskapets 3. kvartals handelsoppdateringsrapport. Selv om inntektene falt med 19%, var det å forvente gitt verdensbegivenhetene.

Når vi ser på fremtiden, vil Airbnb være populært, det kan ikke benektes, og det vil gi gode inntektsresultater på kort tid vi forventer.

Når det gjelder selskapets aksjekurs, kan noen si at denne aksjen er høyt priset. Men når det gjelder dette selskapets fremtidige vekstpotensial, ser det kanskje ikke ut til å være så høyt som de i utgangspunktet tror.

Selskapets aksjekurs står på 168,83p med et 52-ukers utvalg på 121,50 på det laveste og 187,42 på sitt høyeste.

Slik det for øyeblikket ser ut, er det ennå ikke lønnsomt, men dette tror vi bare vil være en midlertidig stilling ettersom verden går videre etter den globale vaksinasjonsregistreringen..

Selskapet har en inntjeningsvekst på 24,71% per år fremover.

Med en Zacks Rank # 3 ‘Hold’ -vurdering for aksjen med en karakter B-score for vekstpotensial.

4. Bookings Holdings Inc (BKNG)

Det er uten tvil et av de mest populære online reisebyråene på markedet i dag, Booking.com er en turistaksje som kan levere i 2021 og de kommende årene..

Fremtiden ser sterk ut for denne aksjen, da den fortsetter å tilby mange fordeler når du ønsker å planlegge den perfekte ferien. Enten det er en helg med en lengre periode fra hele verden, kan booking.com imøtekomme dine behov.

Å gjøre en bestilling på Booking.com-nettstedet eller -appen har en unik fordel ved å tilby en avbestillingsregler, med noen regler som gjelder samme dag som du skal ankomme.

Denne skiller seg ut funksjonen er en stor funksjon som tiltrekker forbrukerne til å operere gjennom dette ledende merkevaren.

Sammen med hotell-, leilighet- og husbestillinger tilbyr booking.com også mye mer, inkludert drift av leiebil gjennom Rentalcars.com.

Det er ikke rart med så sterke veier, bestrider Covid-19-pandemien aksjen fikk 5,4%.

I dag ligger selskapets aksjekurs på 2.131,87, med en 52-ukers periode mellom 1.107,29 som er den laveste og 2290,04 som er den høyeste.

Analytikere har gitt en konsensus ‘Hold’ -vurdering for aksjen gitt av 37 analytikere som dekker denne aksjen.

Etter hvert som trinnene nærmere kommer til å gå nærmere normaliteten, er folk allerede et skritt foran når de fortsetter å bruke booking.coms unike avbestillingsfunksjon for å videresende bokferier i år.

Booking.com-aksjer kan stige i årene som kommer, noe som er en god langsiktig investering å ha i aksjesamlingen din.

5. Royal Caribbean Cruise Ltd (RCL)

Royal Caribbean cruiselinjer er et lager for å holde øye med å lede inn i året, da vi realistisk kan se cruiseskip seile oftere i havet i 2022.

Cruise er veldig populært og ser ut til å være enda mer populært blant den eldre generasjonen, men når det er sagt, hopper flere og flere av den yngre generasjonen som leter etter en tur som inkluderer litt av alt, på denne alléen.

På grunn av koronaviruspandemien, tok RCL en stor hit i begynnelsen av året, som endte opp med et tap på 44% på slutten av året..

Men fremtidsutsiktene ser veldig optimistiske ut for denne seilbestanden, ettersom det er rapportert at selskapets fortjeneste kan slå rundt 1,5 milliarder dollar per år, forutsatt at verden går tilbake til det normale eller den ‘nye normale’ etter Covid-19.

I de siste nyhetene er Royal Caribbean innstilt på planen om å selge Azamara Line for $ 201 millioner, dette vil da gi mer penger til selskapet ettersom det fortsetter å avvente retur..

Tatt i betraktning dette aksjens potensial er den nåværende aksjekursen 74,29p med et 52-ukers utvalg på 19,25 på det laveste og 133,35 på sitt høyeste.

Siden inntjeningen har blitt forventet å vokse med hele 85,05% per år.

Royal Caribbean-aksjen er absolutt en turismebestand å vurdere i 2021.

6. InterContinental Hotels Group Plc (IHG)

InterContinental Hotels Group plc er et britisk multinasjonalt hotellfirma som administrerer, eier, leier og franchiserer hoteller over hele verden..

IHG eier noen av de mest kjente hotellmerkene, inkludert Holiday Inn Express, InterContinental, Kimpton Hotels and Resorts, Crowne Plaza og mer.

Men det britiske selskapet driver ikke bare hoteller, selskapet driver også alpinanlegg, restauranter og mye mer.

Selskapet rapporterte fallende resultater naturlig, i selskapets Q3-rapport da lockdown-tiltak hadde stor innflytelse over hele verden. Konsernets omsetning gikk ned med 52,3%, men andre veier fortsatte å klare seg godt, inkludert åpningen av 82 hoteller. Når det gjelder selskapets kontantstrøm, var dette positivt da det økte til 2,1 milliarder dollar.

Med så mange som forbereder seg på å ha en velfortjent ferie, forhåpentligvis ser dette merket ut i år som det er klart til å få god fart og vekst når vi ser på lang sikt.

Faktisk er det forventet at IHG vil se ‘Stor vekst’ innen 2026 sammen med andre hotellkjeder, rapporterte Market Insight.

I tillegg til Market Insights forventede prognose, har ytterligere analytikere også gitt merkevaren en prognose for vekstinntekter på 87,54% per år, ettersom de ser dette merket utmerket, og de nåværende restriksjonene ser ut til å løfte.

Selskapets aksjekurs i dag er 4.885,00 er litt opp fra dagen før, med et 52-ukers intervall mellom 2.385,50 og 5.121,00 på sitt høyeste.

InterContinental Hotels Group har hatt mye oppmerksomhet de siste månedene, og lagereksperter mener at denne turismebestanden er en som man kan holde øye med i 2021 når verden sakte åpner seg.

7. Uber Technologies Inc (UBER)

Det amerikanske Ridesharing-selskapet som også er mye mer, har en god start på 2021.

Selskapets aksjer er allerede oppe med rundt 16% ettersom vi sitter i den tredje uken i januar, ettersom investorer som ikke var en del av denne aksjen, har blitt en del av den voksende aksjen. Mens de nåværende aksjonærene sitter i en positiv posisjon i aksjen.

Dette selskapet drar enormt fordel av turisme, uansett hvor du drar i verden, vil det være Uber-operasjoner uten tvil. Dette er en enkel vei da du kan holde deg i din nåværende app mens den oppdaterer posisjonsinnstillingene dine.

I tillegg til turisme har lokale som er faste brukere av Uber-firmaet ikke brukt dette selskapet til å reise mye det siste året. Dette kan være av en blanding av grunner, inkludert at de er redde eller rett og slett at de ikke har noe å gå, da verden sitter med strammere begrensninger.

Selskapets Uber spiser virksomhet har vært til stede for å hjelpe gjennom denne utfordrende perioden, ettersom bilsiden av virksomheten rammer problemer, matleveringstjenester har økt tempoet gjennom årene.

Denne aksjen er veldig populær blant den yngre generasjonen, da den gir enkelhet sammen med tidseffektivitet i begge avdelinger.

Det er ikke rart og ingen tvil om hvorfor investorer hopper mer på denne aksjen i nyere tid og når vi fører videre inn i 2021.

Selskapets aksjekurs i dag er 55,69 og har en 52-ukers periode mellom 13,71 på det laveste og 59,08 på sitt høyeste.

Hva har fremtiden for denne aksjen?

Vel, som vi har forklart, vil denne aksjen ikke gå noen steder snart, hvis vi tror det vil fortsette eller bli enda mer populær etter hvert som årene utvikler seg.

Da Ubers aksjekursmål har økt til $ 70,00, har trettisju analytikere også gitt aksjen en konsensusrangering for å bekrefte hvilken vei de ser denne aksjen gå fremover i alle områder.

Uber Technologies inntekter er forventet å øke med 22,26% per år.

8. Expedia Group Inc (EXPE)

Den siste turismebestanden som ble kåret på listen som en å se på i 2021, er Expedia Group Inc..

Det amerikanske reiseselskapet er populært blant forbrukere og investorer, selv om det til og med har blitt ansett som overvurdert av analytikere de siste dagene. I tillegg har aksjen fått et økt kursmål som har steget til $ 175,00 av analytikere.

Expedia Group trodde å ha vært en av de beste utvinningsaksjene i løpet av andre halvdel av 2020, men hadde sine utfordringer da den ble hardt rammet i begynnelsen av året med Covid-19-pandemien..

Men driften av å kutte kostnader og regenerere aksjen var på selskapets liste over oppgaver å utføre. Å se på å komme tilbake på sporet er en stor grunn til denne aksjens økende etterspørsel de siste par månedene ettersom reisesektoren ser ut til å komme tilbake i løpet av de neste månedene, alt sammen bra.

For å gi deg en ide om selskapets fremtidige planer, har de som mål å bruke selskapets 2019-ytelse til å se fremover..

Selskapets aksjekurs i dag er 107,22 med et 52-ukers utvalg mellom 40,76 på det laveste og 147,55 på sitt høyeste.

Det er satt en inntjeningsprognose for at selskapet skal vokse med 68,95% per år.

Kan denne aksjen se på å bli det beste online reiseselskapet i verden? Bare tiden vil vise.

Sammendrag

Disse topp 8 turistaksjene ser ut som gode tillegg når vi ser fremover.

Disse aksjene tilbyr et fantastisk vekstpotensial sammen med å være gode langsiktige investeringer som har god verdi som fører til 2021 og som realistisk setter seg fint opp for 2022 og utover..

Selv om disse aksjene utgjør sine egne risikoelementer, anbefales det å foreta videre forskning før du investerer.

Så nå er det kanskje på tide å se på å utforske turismeaksjer når de gjør seg klare til å sette seil igjen.

Hvordan investere i de beste turistbeholdningene?

Nå har vi oppdaget 8 av noen av de beste potensielle turistaksjene som ser ut til å ha et positivt syn når verden er i stand til å operere normalt, nå er det på tide å lære hvordan du kan se på å investere i dem.

Å investere i aksjer på tvers av forskjellige markeder har aldri gått så raskt og enkelt.

Det er også klokt å følge og holde seg til riktig veiledning, sammen med å ikke plukke opp noen “tips” underveis..

Det første trinnet du må gjøre er å se etter en megler eller den beste online handelsplattformen som passer og tilfredsstiller alle dine investeringsbehov.

Det er mange online handelsplattformer og meglere på markedet i dag, men når du velger, er det lurt å sørge for at din valgte megler eller plattform har lisens til å handle.

Du vil se på selskapets handelsnettsted om den har de regulerte lisensene den trenger for å fungere, da den vil bli vist på selskapets hjemmeside sammen med en pålitelig megler, hvis lisens kanskje ikke er synlig online, hvis ikke kan du bekrefte før du velger.

Når du har en megler og / eller en handelskonto i tankene, er du klar til å begynne og starte reisen din til å handle aksjer.

Hvis det er internasjonale aksjer du også ønsker å investere i, er dette et annet viktig poeng der forskning er nyttig, er å sørge for at megleren din har lisens til å operere i internasjonale markeder..

Når dette er sagt, bringer vi oss til å introdusere deg for den ledende online handelsplattformen – eToro.

Med over 17 millioner kunder på den ledende plattformen i dag, med tilgang til over 16 internasjonale markeder som gjør at du kan investere i noen av de beste aksjene vi alle kjenner og elsker, sammen med disse 8 beste turistaksjene, det er vennlig megler klar til å utmerke din handelsreise sammen med den enorme ekstra fordelen ved å tilby nullprovisjonsgebyrer.

Åpne en handelskonto den eToro ved å følge de enkle trinnene på selskapets nettside, er det raskt, enkelt og enkelt. I løpet av få minutter vil du ha en aktiv konto sammen med en pålitelig megler og tilgang til alle de 16 internasjonale markedene innen fingertuppene..

Når du har åpnet en konto, får du også den fantastiske fordelen av å kunne polere og få en ytterligere forståelse av hvordan aksjehandel fungerer sammen med å lære viktige strategier..

eToro – Topp aksjemegler, kjøp aksjer med 0% provisjon

etoro megler

eToro har vist seg å være pålitelig i aksjemarkedet gjennom mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Kapitalen din er i fare. Andre avgifter kan påløpe

Viktige takeaways

  • Reiselivsnæringen er en enorm sektor og er til nå verdt omtrent 9 billioner dollar.
  • 8 Topp turismeaksjer er pent innstilt for å potensielt kunne fungere som i år, og 2022 ser oss forhåpentligvis inn i den nye normalen.
  • Reiselivsnæringen i normale tider er definitivt en etterspurt bransje.
  • Noen av disse aksjekursene for turisme er allerede på vei opp, og andre sitter pent og relativt billig med tanke på deres potensial for vekst i årene og mange flere år framover.
  • I følge aksjeneksperter er turistaksjer gode langsiktige investeringer.
  • Det anbefales alltid å gjennomføre ytterligere undersøkelser av de valgte turistaksjene før du ønsker å investere.
  • Å investere klokt og smart anbefales alltid, så vel som å investere innenfor dine økonomiske midler.

Hvis du likte å lese Hva er de 8 beste turistbeholdningene du kan kjøpe i 2021? Vennligst del med noen andre du tror det vil være av interesse for.

Merk: Tidligere resultater er ikke en indikasjon på fremtidige resultater. Verdien av investeringene kan både gå ned og opp. Eventuelle meninger, nyheter, undersøkelser, analyser, priser eller annen informasjon på dette nettstedet er gitt som generell markedskommentar, og utgjør ikke investeringsrådgivning. Trading Education er ikke ansvarlig for tap som skyldes investeringer basert på anbefaling, prognose eller annen gitt informasjon.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me