Hvilke aksjer å kjøpe i 2021?

De beste aksjene å kjøpe i 2021

Hva er de beste aksjene å kjøpe i 2021 spør du? Sannsynligvis disse!

Er det noen gode aksjer å se på i 2021? Vil 2021 være et godt tidspunkt å kjøpe aksjer? La oss se på noe av det beste og finne ut av det.

Når vi ser på hvilke aksjer du skal kjøpe i 2021, du kan ikke unnslippe pandemien som har karakterisert 2020 og vil trolig fortsette gjennom store deler av 2021.

Mens det først høres ganske skummelt ut, burde det ikke være, for bak hver forferdelige ting som noen gang har skjedd i aksjemarkedet, er det alltid noen som tjener penger et sted ut av det.

Mens noen aksjer kan virke veldig åpenbare – Zoom, for eksempel (mer om dem nedenfor!) – er det nok du kanskje ikke er klar over som hadde et enormt 2020 og sannsynligvis vil fortsette det til 2021.

Men husk det, bare fordi en aksje anses som en flott lager å kjøpe i 2021, det betyr ikke at det nødvendigvis vil være tilfelle. Du må være en aktiv deltaker i aksjemarkedet.

At penger vil ikke ‘passivt’ gjøre seg selv; du må komme inn og ut i riktig øyeblikk fordi sjansene er at når pandemien går over, vil ting endres igjen.

I denne artikkelen ser vi på hvilke aksjer vi skal kjøpe i 2021 og hvorfor de kan være gode investeringer. Selvfølgelig, skjønt, bør du gjøre din egen forskning før du blir involvert i noen aksjer som er nevnt i denne artikkelen!

Hvordan velge de beste aksjene å kjøpe i 2021?

Det er ikke en enkel oppgave og ikke en du sannsynligvis vil få et direkte svar for, den du spør.

Sannheten er at aksjemarkedet endrer seg mye. Flott aksjer å kjøpe i 2021 kan være en forferdelig aksje å eie i 2022!

Du må holde fokus på hva som fortsetter å gi dem verdi og selvfølgelig vurdere hvor lenge du vil ha den aksjen i.

Videre til det, ikke bare følg lageret, du må følge lignende aksjer, se hva som virkelig skjer i aksjemarkedet.

En flott måte å få øye på hva som kan være en flott aksje å kjøpe i 2021, ville være å se på hva som gjorde det spesielt bra i 2020, antar at mye av 2021 vil være likt.

Den mest sannsynlige grunnen til at dette kan være tilfelle er på grunn av koronavirus. I siste halvdel av 2020 har antall saker begynt å øke igjen, og det ser ut til at det vil sette trenden for mye av vinteren 2020/2021, dessverre.

Så det ville være lurt å se opp for aksjer som gjorde det bra under pandemien og hold deg unna aksjene som slet.

Husk at for noen aksjer kan noen måneder uten salg eller i det minste redusert inntekt drepe dem.

På grunn av dette er det veldig viktig at du er mer forsiktig enn de fleste andre år.

Hold deg våken til din risikostyringsstrategi, tenk på det som din beste venn som prøver å holde deg borte fra fare.

På toppen av det kan det være bedre å se på å investere mer i verdipapirer i stedet for vekstaksjer som har større risiko, men det er ikke alltid tilfelle.

Når det er sagt, gjorde de fleste av våre topp 10 aksjer å kjøpe i 2021 mer utrolig i løpet av 2020 enn noe annet år.

Topp 10 aksjer å kjøpe i 2021!

La oss se på 10 aksjer som er verdt å vurdere i 2021:

 1. Amazon (AMZN)
 2. West Pharmaceutical Services (WST)
 3. PayPal (PYPL)
 4. Regeneron Pharmaceuticals (REGN)
 5. DexCom (DXCM)
 6. DocuSign (DOCU)
 7. Etsy (ETSY)
 8. Tesla (TSLA)
 9. Zoom (ZM)
 10. Nikola (NKLA)

Du kan kjøpe noen av disse aksjene, så vel som mange andre, på eToro og betale 0% provisjon!

De fleste selskapene i denne listen har økt i pris på grunn av pandemien. Spesielt, sammen med tekniske aksjer, vil du se mange selskaper som jobber med legemidler.

Her er vår liste over de beste aksjene å kjøpe i 2021! Skriv dem ned, sjekk dem og undersøk dem!

1. Amazon (AMZN)

Amazon-pristabell

Er du virkelig overrasket over å se Amazon i denne listen? Amazon-aksjen er bare uslåelig!

Veksthistorien deres er rett og slett fantastisk, og det ser ikke ut til å stoppe. Stort sett alt de involverer seg i blir til gull.

Ikke bare er de et av verdens største og mest vellykkede e-handelsselskaper, men de har også fått involvert i cloud computing med AWS og streaming med Amazon Prime.

Alt dette laget Jeff Bezos, verdens rikeste mann, enda rikere i 2020

I første halvdel av 2020, Amazon steg i pris 49,3%, gjør det til en av de beste aksjene å kjøpe i 2021.

Det er vanskelig for et gigantisk selskap som Amazon å vokse, de fleste selskaper når et visst punkt, og det er det. Men Amazon er helt klart et spesielt tilfelle, det er allerede så stort, og likevel fortsetter det. Når du vokser så mye i denne størrelsen, er det ganske sinnssykt!

Ville du vurdert å kjøpe Amazon lager?

2. West Pharmaceutical Services (WST)

wst aksjediagram

West Pharmaceutical Services er sannsynligvis et selskap du aldri har hørt om før. Etter å ha hatt sin børsintroduksjon i 1988, har de faktisk eksistert en god stund, og generelt sett er de ganske stabile.

Men alt endret seg da pandemien startet. Du skjønner, West Pharmaceutical Services spesialiserer seg på injiserbare farmasøytiske emballasje- og leveringssystemer.

Så det er egentlig ikke en overraskelse at de hadde et godt 2020. Det er selskaper som West Pharmaceutical Services som kan bidra til å levere vaksinen vi trenger for å bekjempe dette viruset.

Med det sagt, prisene falt i februar 2020, men da mars kom, skutt de opp i verdi og ser ut til å være igjen der.

I første halvdel av 2020, West Pharmaceutical Services steg i pris 51,4%.

Har du vurdert å kjøpe WST lager?

3. PayPal (PYPL)

PayPal-aksjediagram

PayPal gjorde det veldig bra i 2020, og du kan helt se hvorfor. Alle jobber hjemmefra, og ingen kan møtes personlig.

De ble standard måten å sende folk penger under låsing og hjemmeordre, enten det er for slektninger, e-handel, jobb eller for å betale regninger.

PayPal også hatt nytte av økt interesse for eBay også under pandemien, og PayPal har vært eBays viktigste betalingsleverandør siden 2003.

Husk imidlertid at PayPal har mange rivaler i denne bransjen, med et stadig økende antall oppstarts tjenester som søker å overgå dem.

I første halvdel av 2020, PayPal steg i pris 61,1%, gjør det til en av de beste aksjene i 2021.

Noen har antydet at PayPal er ganske overvurdert for øyeblikket, og det er sannsynlig at når pandemien slutter, kan de falle i pris.

Har du vurdert å kjøpe PayPal lager?

4. Regeneron Pharmaceuticals (REGN)

Regeneron Pharmaceuticals er en annen aksje som er steget opp i pris på grunn av coronavirus.

De er en bioteknologiselskap som har forsket på og produsert medisinske produkter for et stort utvalg av forskjellige medisinske lidelser.

Det som har gjort dem til en så verdifull aksje akkurat nå, er at de har vært godkjent av US Department of Health and Human Services for å produsere antistoffer for coronavirus.

Med andre ord kan behandlingene de produserer redde mange menneskers liv hvis de viser seg å være effektive. På noen måter er de ganske like West Pharmaceutical Services.

I første halvdel av 2020, Regeneron Pharmaceuticals steg i pris 66,1%.

Når det er sagt, gjør oppmerksom på det aksjekursene har vært spesielt ustabile de siste årene, skyter ofte dramatisk opp og faller deretter ned like dramatisk.

5. DexCom (DXCM)

DexCom er et annet helserelatert selskap på denne listen over beste aksjer å kjøpe i 2021, men her er det som gjør det annerledes: det har ingenting å gjøre med pandemien!

Faktisk steg DexCom veldig dramatisk til tross for pandemien. Hvis pandemien ikke fant sted, hvem vet hvor godt den kan gjøre akkurat nå.

DexCom produserer kontinuerlige glukosemonitorer, enheter som hindrer diabetikere i å måtte stikke fingeren hver gang de vil kontrollere blodsukkernivået.

Slik teknologi er det veldig fordelaktig for personer med diabetes som vil kunne kontrollere glukosenivået når de vil.

I første halvdel av 2020, DexCom steg i pris 85%. Og i motsetning til mange av aksjene på denne listen, har DexCom en veldig god sjanse for å fortsette å vokse etter at pandemien har passert.

Har du vurdert å kjøpe DexCom lager?

6. DocuSign (DOCU)

Jobber du hjemmefra? Trenger du å signere mange papirer? Kanskje du til og med startet eller avsluttet en jobb i 2020? Vel, da signerte du sannsynligvis ikke personene, ikke sant??

Med alle på låsing som jobber hjemmefra, kan de fleste ikke bare gå ut og signere det viktige papiret, du måtte sannsynligvis gjøre en e-signatur, som er akkurat det DocuSign gir.

Deres e-signaturverktøy er spesielt nyttige for enhver HR-avdeling, regnskapstjenester eller ethvert selskap der signering av avtaler er veldig viktig.

På toppen av dette tilbyr de også det de kaller ‘Agreement Cloud’ som kan integreres med over 350 forskjellige verktøy som Salesforce og Google Suite..

I første halvdel av 2020, DocuSign steg i pris 132,4%.

7. Etsy (ETSY)

Etsy er en interessant aksje for denne listen over de beste aksjene å kjøpe i 2021, som spesialiserer seg på et bredt utvalg av håndlagde og vintageprodukter som selges på deres e-handelsplattform.

Det som gjør dem til en spesielt interessant aksje å involvere seg i i 2021, er hvor bra de har gjort det på grunn av pandemien, får enormt ut av etterspørselen etter masker.

Videre ønsket mange forbrukere å kjøpe nisje håndlagde produkter eller som ønsket å kjøpe håndverksforsyninger.

Og det faktum at de er en e-handelsplattform, fremskyndet bare forbrukernes interesse for dem, ettersom de ikke trengte å gå ut og handle.

I første halvdel av 2020, Etsy steg i pris 139,8%. Vær oppmerksom på at noen tror de kan slite med å fortsette med denne trenden etter pandemien.

8. Tesla (TSLA)

Hvem vet, om noen tiår fra nå, kan ideen om å kjøre en elbil ikke bare bli en realitet, men normen, og den prestasjonen kan ligge nesten helt på Teslas skuldre.

Så langt, i 2020, har Tesla stormet sammen for å komme nærmere og nærmere deres mål om å lage 1 million biler i året – en påstand som fikk Tesla mye kritikk tilbake i 2016 da de bare produserte 50 000 biler på et år.

I begynnelsen av Oktober 2020 hadde Tesla produsert 318 000 biler, en utmerket forbedring fra 2016, og de sikter mot 500 000 Innen utgangen av året.

Det får deg til å lure på hva de kunne ha oppnådd hvis pandemien aldri skjedde!

I første halvdel av 2020, Tesla steg i pris 158,1%.

Har du vurdert å kjøpe Tesla lager?

9. Zoom (ZM)

zoom aksjediagram

Når vi alle er gamle, om 50 til 60 år fra nå, vil vi alle mimre om hvordan vi brukte Zoom for å holde kontakten med venner og familie gjennom hele pandemien!

Zoom på denne listen er i det hele tatt ingen overraskelse. Du kan til og med kalle det et av årets merkevarer, et selskap som definerer 2020.

Det vil imidlertid være veldig interessant å se hvordan Zoom fortsetter når pandemien slutter.

Det vil trolig trenge å inngå noen større partnerskap med store selskaper for å bli deres primære verktøy for videokonferanser å holde fast.

Men faktum er at mange selskaper allerede har en dedikert tjeneste for dette, og det som sannsynligvis driver Zooms verdi er uavhengige brukere som holder kontakten med sine nærmeste.

I første halvdel av 2020, Zoom steg i pris 272,6%, gjør det til en av de beste aksjene å vurdere i 2021.

10. Nikola (NKLA)

Nikola aksjekurs

Tesla må være ganske bekymret for hvor raskt Nikola har vokst i løpet av 2020!

De er et av de raskest voksende selskapene på aksjemarkedet i dag, og det ser ut til at den trenden kommer til å fortsette.

Det skal imidlertid nevnes at Nikola hadde noen problemer senere i 2020, synkende i pris ganske dramatisk et par ganger i løpet av året, og så bør aksjehandlere være litt forsiktige.

Når det er sagt, har Nikola vist en utrolig vekst siden midten av november 2020, sannsynligvis på grunn av deres partnerskap med General Motors som kjøpte 11% av selskapet.

Dette er enorme nyheter som kan akselerere antallet elektriske biler på veiene våre i nær fremtid.

I første halvdel av 2020, Nikola steg i pris 554,4%.

Klar til å kjøpe Nikola lager?

Avsluttende ord om hvilke aksjer du skal kjøpe i 2021

Forbered deg på de verste og best mulige tilfellene! Pandemien kan rydde opp raskere enn forventet eller somle på mer enn forventet.

Du må planlegge forskjellige scenarier: ‘Hvis dette skjer, vil jeg gjøre det, eller hvis det skjer, vil jeg gjøre dette’ osv.. Jo mer forberedt du er, desto mindre sannsynlig vil du bli sjokkert hvis ting går dårlig.

Pandemien vil trolig fortsette i store deler av 2021. Det er også muligheten for at vi også kan se mer av det i 2022.

Aksjer som sannsynligvis bare vil være bra for pandemien, vil sannsynligvis ikke henge etter at pandemien er over. På samme måte vil aksjer som gjør det dårlig nå, sannsynligvis komme tilbake til en viss følelse av normalitet etter hvert.

‘Pandemiske aksjer’, hvis du vil referere til dem slik, er på kort sikt, ikke på lang sikt.

Langsiktige aksjer kan bli ganske skadet under pandemien, men vil sannsynligvis komme seg til slutt.

Pandemien kan være en god mulighet til å få foten din inn på døren på gode aksjer til en lavere enn vanlig pris. Du må bare sitte tett og huske å komme deg ut av ‘pandemiske aksjer’ når pandemien slutter.

En annen viktig ting å merke seg er at de beste handelsmennene kan overleve ethvert marked, men det er bare fordi de setter sitt overlevelse før overskudd.

Du vil bare noen gang tjene ekte penger hvis du lærer å overleve først ved å gjøre at pengene varer lenger; det handler om lang sikt, ikke om sprinten!

Hvis du fortsatt ikke er sikker på hvilke aksjer du skal kjøpe i 2021, kan du prøve å se på situasjonen i et annet lys.

Se etter sikkerhetene som pandemien har forårsaket, og lær å handle pandemien, ikke frykt for den. Se etter det nye tilbudet og etterspørselen det har forårsaket, og få det til å fungere til din fordel.

Hvis du virkelig vil være forsiktig gjennom hele 2021, må turmålene sannsynligvis være strengere.

Selvfølgelig, husk at hvis ting blir veldig ille, er den beste handelen å gjøre ingen handel. Du må kanskje lære å sitte på hendene mer i 2021, men det er ikke nødvendigvis en dårlig ting!

eToro – Topp aksjemegler, kjøp aksjer med 0% provisjon

etoro megler

eToro har vist seg å være pålitelig i aksjemarkedet gjennom mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Viktige punkter

Hvis du har lært noe fra Hva lager du kan kjøpe i 2021 ?, gjør det til disse viktige punktene.

 • West Pharmaceutical Services og Regeneron gir store gevinster på grunn av koronavirus. West Pharmaceutical Services tilbyr injiserbar farmasøytisk emballasje og Regenerons godkjenning for å lage koronavirusantistoffer.
 • Amazon fortsetter å vokse til nye høyder. Allerede et stort konglomerat, vokser Amazon fortsatt, både når det gjelder tjenester og lagerverdi.
 • DexCom vil sannsynligvis være et gjennombruddsbeholdning i 2021. Deres innovative teknologi vil trolig fortsette å pløye sin aksjeverdi opp gjennom 2021, til tross for pandemien.
 • Nikola vokste mer i aksjekurs enn Tesla i 2020. Dette er sannsynligvis på grunn av partnerskapet med General Motors.

Hvis du likte å lese Hva lager du kjøper i 2021, kan du dele det med alle andre du tror det også vil være av interesse.

Ansvarsfraskrivelse: Investering i aksjer innebærer betydelig risiko for tap og er ikke egnet for alle investorer. Du bør nøye vurdere investeringsmålene og risikoappetitten før du tar en beslutning om å kjøpe aksjer. Viktigst, ikke invester penger du ikke har råd til å tape.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me