Hvordan velge de beste aksjene å kjøpe nå

I dette stadig konkurransedyktige landskapet i utvikling er en av de beste måtene å få god avkastning å investere i aksjer. For investorer som ønsker å gjøre en passiv inntekt, er utbytteaksjer alltid et alternativ. Det kan tjene en avkastning på 3% og en høyere rente sammenlignet med andre sparekontoer. Å være en investor i aksjemarkedet har både fordeler og risiko. Å velge de beste aksjene å kjøpe er faktisk en neglbitende beslutning som bør støttes av pålitelige og robuste forskningsanbefalinger.

Tips for valg av de beste aksjene du kan kjøpe nå

Selv om populariteten til børshandlede fond (ETF-er) har redusert de enkelte aksjekjøperne og deres marked, kan aksjemarkedet fortsatt være et vellykket investeringsprosjekt med god forskning. Uansett hvilken handelsstil du har, det være seg dagshandel eller til og med stiler som swinghandel, posisjonshandel eller investering, bør det være et spesielt kriterium for valg av aksjer..

Her er noen gyldne regler og tips for å velge den beste aksjen i markedet.

Planlegg for en langsiktig investering

Uansett hva dagens scenario er, bør investeringsplanene alltid være på lang sikt. Før du investerer i et bestemt firma, må du analysere historikken ved å gå gjennom utbytteutbetalinger, kontantstrøm og handelsprestasjoner. Historikken er kanskje ikke en pålitelig måler for fremtidig ytelse, men den kan skape en oversikt for en god start.

Hold kapitalbevaring den ultimate prioritet

Aksjeinvestering og handel er ikke et gjetningsspill. Snarere trenger den en bestemt plan og forskning. Å bevare kapitalen og minimere risikoen bør være av største prioritet mens du investerer i en aksje. Det ville være best hvis du hadde en klar idé om hvor mye penger du har råd til å tape, og hvordan du velger aksjer deretter på lang sikt. Å være i spillet og bevare kapital er en av de mest kritiske målene.

Plan On Risk Management

Bestem risikonivået du har råd til og leve med. Fokuser på å bevare hovedsteder og alltid starte med å minimere risikoen. Når ferdighetene og erfaringene dine i feltet øker, gradvis, kan du vurdere å utvide risikoen basert på aksjene du velger å handle.

Beste aksjer å kjøpe nå i markedet

Som hele verden forventer hva "ny normal" holder for oss, er det avgjørende å vurdere tidligere trender, det nåværende markedet og flere andre faktorer mens du velger ønsket aksjemarked. Her er noen av de beste aksjene som har imponerende relativ styrke sammenlignet med andre som kan prestere bra i dette markedet.

FMCG-sektor (raskt bevegelige forbruksvarer)

British American Tobacco og Imperial Brands er de beste og raskt bevegelige forbruksvarefirmaene (FMCG) som topper listen over beste aksjer å kjøpe nå. Dette er to røykselskaper som tilbyr over 7% avkastning, til tross for at tobakkssektorer er i favør hos investorer. Dette er ganske imponerende, så vel som et fristende grunnlag for å høste fordelene av aksjeinvesteringer.

Unilever Ltd., overherren til FMCG, engasjert i produksjon av merkede og pakkede produkter, er enda et blomstrende lager å vurdere. Unilever har et utbytteavkastning nær 3,5%, noe som er i denne nåværende lavrenteøkonomien, veldig fristende og trolig. Å være en all-tid dyr aksje, kan plutselige markedsforstyrrelser også gi muligheter til å plukke opp aksjer billigere enn vanlig.

Brusleverandøren Britvic og alkoholholdig drikkeselskap Diageo er to andre FMCG-selskaper som kan kategoriseres under de beste aksjene å kjøpe tittelen. Med et fristende utbytte på over 3,5% og en historie med blomstrende ytelse, Britvic har et marked fylt med mange muligheter for investorer. På den annen side har Diageo et lavt avkastning relativt, som er nær 2,5%. Men deres rekord i utbytteveksten er opp til merket for å gjøre det til en betydelig aksje å kjøpe.

Teknologi

Teknologi ser ut som Facebook, Netflix, Google, og eple opprinnelig dominert sektoren og ble kjent i aksjemarkedet. Flere investorer så visst vekstpotensial i disse spirende bedriftene, og det er fortsatt et av de beste alternativene for investorer.

I følge Netflix siste inntjeningsrapport, Netflix-aksjen har blitt styrket dramatisk, og det har vært en økning i dens relative styrke som faktisk er en innflytelsesrik faktor.

Til tross for å gjennomføre en prisøkning, Netflix har tilført 860 000 nye abonnenter i USA og Canada i kvartalet, og selskapet endte med sterke 203,7 millioner abonnenter over hele verden i 2020, og gjorde det til et ideelt grunnlag for aksjemarkedsinvesteringer. Wells Fargo-analytiker Steven Cahall sa inn notatet hans til klienter det, "Vi har gått fra en historisk bjørn på NFLX til en kortbærende okse."

Teknologigiganten Apple (AAPL) ble det første amerikanske selskapet med en markedsverdi på over $ 2.3 billioner i januar 2021. Til tross for pandemien som rakte landet, klarte iPhone-produsentens andel å ha et sprang på mer enn 50% i år, noe som gjorde det til et ideelt valg for investorer å prioritere sine kapital og tjene passive inntekter ved siden av.

Finansiere

Ved å utnytte fordelene ved digital transformasjon skalerer globale finanssektorer veksten med spesielle tjenester som bank, investering og forsikring. Vær det Intuit. Inc (INTU) med sin løsning for å lage sømløs og rimelig skatteregistrering eller Mastercard (MA) som utnytter fordelen av et voksende samfunn uten penger. Disse merkene er klare til å opprettholde et stabilt og kontinuerlig marked gjennom hele, selv i kaos.

Konklusjon: The Boon And Bane

Etter ødeleggelsen av pandemien forutsettes markedene å komme seg, og aksjene viser et positivt tegn på stigning, noe som gjør det til et ideelt tidspunkt å investere i aksjemarkedet. Risikoen er bestemt til å være involvert i aksjemarkedsinvesteringer, men til tross for risikoen er disse nevnte aksjene noen av de beste aksjene å kjøpe nå for å øke din passive inntekt for dette året og de kommende årene.

eToro – Kjøp aksjer med 0% provisjon

etoro megler

eToro har vist seg å være pålitelig i aksjemarkedet gjennom mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Kapitalen din er i fare. Andre avgifter kan påløpe

Les mer:

Topp 10 britiske aksjer å investere i 2021

Hvordan velge aksjer: En komplett guide for nye investorer

Hva er de 8 beste turistbeholdningene du kan kjøpe i 2021?

Hva er de 5 beste utbyttebeholdningene du kan investere i for 2021?

Topp 7 utførende telekommunikasjonsaksjer å kjøpe i 2021

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me