10 myter om kryptovaluta og blockchain

Noen ganger kan det være vanskelig å skille fakta fra fiksjon. Hva er en myte og hva er sannheten? Dette gjelder veldig mye for kryptovaluta og blockchain. Så hvis du er forvirret om tiltrekningen og lokken til bitcoin og kryptovaluta, kan vi hjelpe. Alle har hørt om bitcoin og blockchains, men hva er virkeligheten ved å bruke og handle med dem? Vel, nedenfor undersøker vi ti myter du bør vite om kryptovaluta og blokkjeder, slik at du får et klart og ærlig bilde.

1. Ingen reell pengeverdi

pengeverdi, myter om kryptovaluta

En utrolig populær myte som stadig ser ut til å sirkulere er at blockchain og cryptocurrency ikke har noen reell pengeverdi i vår moderne verden. Bare et blikk på de nåværende kryptokursene vil fortelle deg at dette ikke er sant i det hele tatt. Så når vi vurderer verdien av blockchain, vel, det er så mye som beviser at de er verdt noe. Blockchains har en rolle å spille for å forbedre logistikken for journalføring, og til og med med fremveksten av et avansert energinett. Faktisk har både blockchain og cryptocurrency virkelig verdi.

Se også: Alt du bør vite før du investerer i kryptovaluta

2. Kryptovaluta er ikke sporbar

Dette er en myte like gammel som tiden, og en som er helt ubegrunnet. Det er også en av de mest destruktive mytene og kaster et negativt lys på kryptovaluta- og blockchain-transaksjoner. Denne myten startet sannsynligvis og spredte seg da bitcoin først ble brukt som en valuta som ble brukt av den kriminelle underverdenen. Men de brukte også tradisjonell valuta. På den tiden var bitcoin i favør fordi den ikke kunne overvåkes av FBI. Imidlertid er bitcoin og kryptovaluta generelt sporbar. Blokkjeder er også fullt sporbare.

3. Transaksjoner vil bli endret for alltid via blockchain

Dette er virkelig en halv sannhet. For det første, la oss se på sannheten. Cryptocurrency tilbyr en sikker og sikker transaksjonsprosess. Måten vi betaler på vil også endre seg, avhengig av hvilken type kryptovaluta vi bruker. Hvem vet, i fremtiden kan kryptokurrency være den viktigste betalingskilden for varer og tjenester. Bare tiden vil vise. Myten i denne uttalelsen er at blokkjeder vil endre alt når det gjelder økonomiske forhold. Vel, vi vil fortsatt betale med kreditt- eller debetkort, men kryptovaluta vil bli brukt (forhåpentligvis) ved siden av dem.

Du vil kanskje også like: 3 handelstips som kan øke fortjenesten din

4. Blockchain-investering er bare for økonomiske veivisere

Denne påstanden er så galt på så mange nivåer. Det kan ha vært noen sannheter i denne uttalelsen tidligere, men det er ikke sant nå. Mange individer kommer nå inn i verden av blokkjeder og kryptovaluta uten en grad i matematikk eller informatikk. I dag kan alle med en tørst etter kunnskap for kryptovaluta og blokkjeder lære alt de trenger å vite via spesialiserte online kurs og e-læring, for eksempel de som tilbys av Trading Education. De vil lære deg det grunnleggende og sette deg på din valgte karrierevei.

5. Bitcoin og kryptovaluta er ikke trygge investeringsvalg

bitcoin og kryptovaluta er ikke en trygg investering, kryptovaluta-myter

Det ble en gang trodd at bitcoin- og kryptovalutaverdenen var for volatil og ikke sett på som sikre investeringsvalg. Dette er ikke lenger tilfelle. Enhver investering kan betraktes som ustabil, da det er investeringen, med verdien som endres hele tiden, så det er galt å skille ut kryptovaluta. Det som er viktig å huske er at ustabile innsatser ofte kommer med store belønninger. Bare tenk på alle disse bitcoin-millionærene der ute.

Folk leser også: Lær hvordan du kan generere inntekt til pensjon

6. Bare kriminelle bruker kryptovalutaer og blokkjeder

Dette er en myte som en gang var sant, men det er en som i dag undergraver integriteten og bruken av kryptovaluta. Silk Road-nettstedet som ble funnet på Dark Web, ble betalt for kriminelle ved hjelp av bitcoin, men det ble raskt stengt. Å tro at bitcoin bare brukes av den kriminelle underverdenen er fullstendig skadelig. Den hverdagslige personen på gaten kan lykkelig og lovlig bruke bitcoin. Faktisk godtar de fleste større banker og til og med Microsoft nå kryptovaluta.

7. Hvis du investerer i bitcoin, trenger du ikke betale skatt

Woah, vi må virkelig ta et stort skritt fra denne, ettersom du trenger å betale skatten. Hvis du tjener en netto gevinst mens du investerer i bitcoin, må du betale skatt. Å velge å ikke informere skattemyndighetene kan bety en enorm bot eller muligheten for fengselsstraff. Så ikke ta den risikoen. Bare husk at kryptovalutaoverskudd er skattepliktig. Så det er verdt å undersøke disse skattelovene.

Ikke gå glipp av: Hvorfor Blockchain Technology er en stor avtale?

8. Kryptovaluta blir ofte stengt

Mange tror fortsatt at kryptokurver lett kan stenges av myndighetene. Men dette er ikke sant. Vi aner ikke hvordan denne myten begynte, men det er en som er vanskelig å riste av seg. Sannheten er at ettersom det ikke er noen sentralisering, kan ikke kryptokurver stenges. Faktisk er det den desentraliserte valutaen som er mye sterkere enn de organisasjonene som drives av regjeringen, og kanskje skremmer dette mange mennesker.

9. Kryptovaluta er helt annerledes enn ‘ekte’ penger

kryptovaluta er helt annerledes enn ekte penger

Kanskje dette var sant for hundre år siden, men i dag er verdien av ekte og flate penger ganske så vilkårlig som digital valuta. Faktisk er digital valuta like ekte som ‘ekte’ penger, siden bitcoin nå kan brukes som en faktisk mynt som den kommer med en digital kode. Dette gjør det like fysisk som vår normale valuta.

10. De vil aldri bli akseptert i butikken

Dette er en enorm myte og en som ganske enkelt ikke er sant. Mange butikker aksepterer nå bitcoin, inkludert Shopify, Expedia og Etsy. Denne listen fortsetter å vokse på daglig basis. Bitcoin er nå hot business, og hvis du vil betale med det, er oddsen at du kan. Bare se på dette rommet.

Her på Trading Education hjelper vi enkeltpersoner fra alle samfunnslag til å navigere seg gjennom kryptovalutaverdenen. Vi gir alle våre kunder online utdanningsverktøy og råd om handel i kryptovaluta finansielle markeder. Ta kontakt med oss ​​i dag for å lære mer om tjenestene våre.

Neste gang: Handelsbibelen som vil endre måten du ser markedet på

Hvis du likte å lese denne artikkelen fra Trading Education, kan du gi den en like og dele den med alle andre du tror det kan være av interesse også.

Kilde: https://thechain.media

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me