3 potensielt eksplosive kryptovalutaer å se denne måneden

Lurer du på hvilke kryptovalutaer du vil se denne måneden? I dette innlegget vil vi utforske kryptovalutatrender for å gi deg tre potensielt eksplosive kryptokurver å se på denne måneden.

Spekulativ investering ikke din stil? Hvis du har fulgt spådommer om kryptovaluta 2021, er denne artikkelen noe for deg. Verden av kryptovaluta kan bevege seg raskt – men ved å holde oversikt over trendene, kan du ta informerte beslutninger når det gjelder porteføljen din.

→ Klikk her for å utforske de beste kryptovalutaene denne måneden

Fra store navn til altcoins på toppen, har vi laget en liste over noen av de mest spennende kryptovalutaene på markedet. Dette er tre potensielt eksplosive kryptokurver å se på for mars 2021.

3 potensielt eksplosive kryptovalutaer å se denne måneden

1. Ethereum (ETH)

Hvis du søker etter andre store kryptovalutaer enn Bitcoin, Ethereum er sikker på å være på radaren din. Ethereum er en blockchain-plattform som bruker ‘smarte kontrakter’ for å utføre digitale transaksjoner. Det er for øyeblikket den nest største kryptovalutaen etter markedsverdi, med en kapitalisering på $ 82,443,650,059. (Bitcoin er først, med $ 511,735,326,591).

Ethereums ytelse gjennom 2020 gjør det verdt enhver investors overvåkningsliste. La oss ta en titt på noen av de viktigste faktorene som gjør denne kryptoen potensielt eksplosiv.

Les mer: Er Ethereum en god investering? og Ethereum Vs. Bitcoin

Veksten av desentralisert økonomi

Takket være en økende interesse for Desentralisert økonomi (ellers kjent som DeFi), Ethereum-plattformen – som støtter mange av kryptoene i DeFi-sektoren – har sett en enorm økning i handelsvolumet. Gjennom 2020 så langt har Ethereum behandlet desentraliserte børser til en verdi av 13,5 milliarder dollar. Det er en økning fra under 3 milliarder dollar i 2019!

Ettersom etterspørselen etter desentraliserte tjenester som forsikring, sparing og lån fortsetter å vokse, har noen handelsmenn spådd at Ethereum til og med vil overgå Bitcoin i nær fremtid..

Lanseringen av Ethereum 2.0

Ethereum 2.0, eller Eth2, er den etterlengtede oppgraderingen til den opprinnelige Ethereum blockchain-plattformen. Grunnen til å være fullført innen 2021, er oppgraderingen delt inn i forskjellige faser, med fase 0 planlagt å finne sted en stund i 4. kvartal 2020.

Ikke bare vil den nye Eth2-plattformen kunne behandle flere transaksjoner enn forgjengeren, den er også designet for å være mye mer energieffektiv. For øyeblikket krever en enkelt Ethereum-transaksjon svimlende 22,65 kWh energi. I løpet av et år betyr dette at Ethereums strømforbruk er sammenlignbart med det i Costa Rica!

Som en del av oppgraderingen vil Ethereum bytte fra en bevis på arbeid algoritme (PoW) til en bevis på innsatsen algoritme (PoS). I et PoW-system må gruvearbeidere av kryptovaluta løse matematiske ligninger ved hjelp av maskinvaren deres for å legge til nye transaksjoner i blockchain. Denne prosessen er utrolig energiintensiv. I et PoS-system kan imidlertid folk ganske enkelt ‘stake’ kryptovalutaen som sikkerhet for å validere transaksjoner.

I slekt: Hva er forskjellen mellom bevis på arbeid og bevis på stav?

Når investorer forventer den trinnvise lanseringen av Eth2 – og fordelene den forventes å gi – tror mange handelsmenn at prisen på Ether (Ehtereums opprinnelige kryptovaluta) kan skyte i været de neste månedene.

2. Basic Attention Token (BAT)

Hvis du tar dine første skritt inn i kryptovaluta-sektoren, har du kanskje ikke hørt om Grunnleggende oppmerksomhetstoken. Men dette altcoinet – et ERC20-token som bruker Ethereum blockchain-teknologien – blir raskt en til å se denne marsjen.

Basic Attention Tokens støttes av Modig, en åpen kildekode-nettleser som ble grunnlagt av skaperen av JavaScript i 2015. Brave er designet for å gjøre prosessen med online annonsering mer rettferdig, både for innholdsskapere og sluttbrukere.

Brukere kan bestemme om de vil se annonser eller ikke, og blir belønnet med mikrobetalinger av grunnleggende oppmerksomhetsmerker for alle de velger å se. Tokene bruker smarte kontrakter for å måle hvor lenge hver annonse holder brukerens oppmerksomhet. Annonsører blir også betalt i BAT, basert på suksessgraden for annonsene deres.

Selv om teamet hos Brave hevder at BAT bare er et ‘utility token’, er det mulig å handle valutaen uavhengig på kryptobørs. Markedsverdien er for tiden $ 297 716 512.

Så hvorfor antyder kryptovalutatrender at BAT er en av de mest potensielt eksplosive altcoins å se etter i mars 2021?

Les mer: Topp 7 største Altcoins etter markedsverdi

The Rise Of Brave Browser

Siden lanseringen i 2019 har Brave Browser blitt lastet ned mer enn 30 millioner ganger på Android (den er også tilgjengelig på iOS). To millioner av disse nedlastningene var bare i august 2019!

Populariteten til plattformen har raskt drevet adopsjonen av BAT. Antall BAT-brukere økte fra 98 000 i april 2019 til mer enn 200 000 i november 2019 – og dette tallet har fortsatt å øke gjennom hele 2020, med innholdsskapere som allerede høster fordelene av BAT på plattformer som YouTube, Twitch, Reddit og Twitter.

I februar 2020 konkluderte School of Computer Science and Statistics ved Trinity College i Dublin at Brave var den mest private nettleseren foran Chrome, Firefox og Safari. Etter hvert som bekymringene over Internett-personvern blir mer og mer presserende, kan dette være en viktig faktor for å tiltrekke nye brukere til nettleseren – og følgelig til BAT-verdenen..

→ Klikk her for å begynne å handle BAT

3. Enjin Coin (ENJ)

Enjin Coin er en kryptokurrency som brukes i Enjin, verdens største online spillfellesskap. Som Basic Attention Tokens er ENJ et ERC20-token, noe som betyr at det er drevet av Ethereum blockchain.

Enjin Coin ble designet for å være den mest passende digitale valutaen for bruk i spillindustri. Den desentraliserte betalingsportalen betyr at brukere kan omgå de høye transaksjonsgebyrene som ofte danner snublesteiner når de kjøper virtuelle varer online. (Etherereum tar svært lave avgifter).

Kan det nå være på tide å begynne å se etter Enjin Coin? Fortsett å lese for å finne ut.

Onlinespill er mer populært enn noensinne – og vokser

Husker du lanseringen av Fortnite World Cup i fjor? Videospillindustrien har blitt storbedrift, spådd å være verdt hele 159,3 milliarder dollar innen utgangen av 2020. Ifølge noen kilder er det mer enn musikk- og filmindustrien til sammen!

Etter hvert som e-spillsektoren vokser og flere brukere blir med i Enjin-samfunnet (som allerede har mer enn 20 millioner brukere over hele verden), vil vi sannsynligvis se en positiv effekt på prisen på Enjin Coin. Dette gjør det til en viktig kryptovaluta å se etter mars.

Partnere med høy profil

Enjin Coin traff overskriftene tilbake i 2019, da det ble kunngjort at selskapet samarbeidet med teknologigiganten Samsung. Allerede før detaljene i partnerskapet var bekreftet, steg prisen på kryptovalutaen, og økte med over 75% i løpet av 24 timer etter kunngjøringen!

Og det slutter ikke der. De siste par årene har Enjin også inngått samarbeid med Microsoft, Ubisoft, PC Gamer og Integrated Engineering Blockchain Consortium (blant andre). Disse høyprofilerte partnerskapene har ikke bare vært gode nyheter for spillere – de har også lansert Enjin Coin på radaren til kryptovalutainvestorer..

Med full virkning av disse partnerskapene som fortsatt skal oppdages, kan vi godt se mer eksplosiv handling fra Enjin Coin snart.

→ Klikk her for å begynne å handle ENJ

Viktige punkter

  • Bitcoin kan være det største navnet i markedet, men ved å følge trender i kryptovaluta kan du oppdage potensielt eksplosive altcoins.
  • Tre potensielt eksplosive kryptokurver å se denne måneden er Ethereum (Ether), Basic Attention Token og Enjin Coin.
  • Alle tre potensielt eksplosive kryptokurver bruker Ethereum blockchain.
  • Prisen på disse kryptoene kan bli påvirket av faktorer som bransjetrender, bedriftsoppgraderinger og nye partnerskap.
  • Økende etterspørsel etter DeFi-tjenester kan utløse en eksplosjon for kryptoer i sektoren.
  • Fortsett å overvåke spådommer for kryptovaluta 2020 for å holde deg oppdatert.

Selv om ting kan endre seg raskt i kryptoverdenen, er disse potensielt eksplosive kryptokurvene absolutt de å se på for mars 2021. Enten du leter etter en ny investeringsmulighet eller bare vil holde deg informert, gjør vi det enkelt for deg å holde tritt med de nyeste kryptovalutatrendene.

→ Klikk her for å utforske de beste kryptovalutaene denne måneden

Videre lesning

Topp 10 kryptovalutaer å investere i 2021

Cryptocurrency Day Trading i Storbritannia

Mest populære kryptovalutaer i USA

Beste kryptovalutaer å investere i Australia

Vi i Trading Education kan hjelpe deg med å mestre kunsten med kryptohandel. Bare registrer deg på et av våre kurs i kryptohandel for å bli en proff i verden med kryptovalutahandel.

Nå vet du de beste eksplosive kryptovalutaene du kan se denne måneden. Hvis du føler deg inspirert til å begynne å handle kryptovaluta, kan du være glad for å vite det etoro gir muligheten til å kjøpe Crypto eiendeler på opptil 90+ kryptovalutaer. Crypto Traders kan bygge en diversifisert portefølje med de mest populære myntene.

3 potensielt eksplosive kryptovalutaer å se denne måneden: Infographic

eksplosive kryptokurver infografisk

Hvilken kryptovaluta vil du se denne måneden?

Vi håper artikkelen vår 3 potensielt eksplosive kryptovalutaer å se denne måneden var nyttig til deg og sparte deg litt tid i forskningen din.

Ansvarsfraskrivelse: Kryptovalutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare, og tidligere resultater er ikke en indikasjon på fremtidige resultater.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me