7 gyldne regler for å tjene penger på Crypto Market

Gyldne regler for å tjene penger på Cryptos

Den eneste måten å velge en perfekt kryptomynt eller fond, er å gå tilbake i tid. Men det betyr ikke at du må gjette.

Her på Trading Education har vi valgt våre beste tips for å investere vellykket i kryptomarkedet.

1. november 2015 var en Bitcoin verdt $ 325,43. I dag er en Bitcoin verdt $ 13 726. Bitcoin er valgt som den beste investeringen i tiåret. Hvis du hadde investert for fem år siden, ville du være takknemlig nå!

Bitcoin har overgått alle konkurrentene sine i løpet av det siste tiåret og opplevd utrolig vekst. Kryptovalutaer, i de første årene av eksistensen, hadde ingen betydelig verdi, men gjennom årene har verdien økt.

Hvis vi bare går fem år tilbake og ser på prisene på kryptovaluta 1. november 2015, vil vi forstå hvor mye de har økt. Slik så topp 10 ut deretter:

markedsverdi for kryptovaluta

Et historisk øyeblikksbilde av kryptomarkedets topp 10 for 1. november 2015. Kilde: https://coinmarketcap.com/historical/20151101/

Prisen på Bitcoin var på $ 325,43. XRP var ikke engang nær en cent ennå. Ethereum ble rangert som 4. og var verdt like over en dollar.

Vel, hvis vi tar en titt på Coinmarketcap topp 10 i dag, står ting helt annerledes. Bitcoin står på toppen av $ 13,726. Ethereum er andre nær $ 400, mens som nevnt ovenfor i 2015 var verdt like over en dollar. Og XRP er nå nummer fire på $ 0,23.

Så hvis du hadde bestemt deg for å kjøpe en Bitcoin den gang, ville du kjøpe den for $ 325. Nå vil Bitcoin være verdt $ 13,726. Og forestill deg om du eide flere bitcoins!

I følge eksperter vil prisene bare fortsette å øke ettersom kryptokurver blir en integrert del av finansverdenen.

Hvis du var heldig nok til å ha investert den gang i noen av disse kryptovalutaene, ville avkastningen din vært enorm i dag.

Du kan ikke engang komme i nærheten av å tjene denne summen med andre investeringer, det være seg aksjer, obligasjoner, gull osv. Kryptovalutaer har overgått alle eiendeler bokstavelig talt..

Hvordan kjøpe en kryptovaluta?

Den enkleste måten å kjøpe kryptovaluta er gjennom kryptovalutautvekslinger. Noen av de beste kryptokursutvekslingene er eToro, Binance, Bittrex, Coinbase og Kraken.

Du må bare velge en av dem, opprette en konto, koble kreditt- eller debetkortet og foreta din første investering.

Hva kryptovaluta å kjøpe?

Vel, det kommer an på hva du foretrekker. Det er ingen spesifikk kryptovaluta du må kjøpe. Selv om Bitcoin er den mest anerkjente kryptovalutaen og folk pleier å kjøpe den mer, er andre kryptovalutaer også gode alternativer.

Iht Coinmarketcap, det er 7575 kryptokurver akkurat nå. Med unntak av Bitcoin er noen andre kryptovalutaer som blomstrer Ethereum, Cardano, Litecoin og Chainlink.

Andre altcoins kan også ha stor avkastning på investeringene. Noen nye mynter opplever 300-400% vekst over 24 timer.

Kryptovaluta er spekulativ, slik at man aldri helt kan vite hvilken som vil prestere best.

Hva er den tryggeste måten å kjøpe kryptovaluta på?

Det er forskjellige måter å kjøpe kryptovalutaer trygt. Du kan bruke en crypto-minibank og kjøpe crypto med debet- / kredittkortet ditt. Likevel er den mest populære og sikreste måten å kjøpe krypto på ved å bruke en hederlig kryptovaluta-utveksling. eToro er en prestisjetung megling som er stolt av deres sikkerhet.

Hvor skal jeg beholde kryptovalutaen min??

Etter at du har kjøpt den foretrukne kryptovalutaen din, må du lagre den i en kryptolommebok.

Det er varme cryptocurrency-lommebøker og kalde. Varme lommebøker er nettsteder / plattformer, og åpenbart er de koblet til internett mens kalde lommebøker er maskinvare, ofte i form av USB. De er ikke koblet til internett, noe som faktisk gjør dem tryggere siden de ikke kan bli hacket.

Er det en god idé å investere i kryptovaluta?

Foreløpig går kryptokurver gjennom en flott periode. Banker og finansielle selskaper hopper inn i kryptosfæren som tilbyr kryptotjenester.

Kryptoeksperter forutsier prisøkninger, selv om kryptokurver gjennom hele sin korte eksistenshistorie har vært ustabile, så det er vanskelig å forutsi hva prisen deres vil være i fremtiden.

Samlet sett anses kryptokurver som risikable, men er kjent for god avkastning på investeringene.

Er Bitcoin den beste kryptovalutaen du kan investere i?

Bitcoin er den mest anerkjente kryptovalutaen. Det var den første som ble gitt ut i 2009, og ledet veien for resten. Bitcoin er ofte synonymt med kryptovalutaer.

Det er en tendens til å investere mer i Bitcoin enn i andre kryptovalutaer på grunn av omdømmet som Bitcoin har. Bitcoin har alltid vært leder for kryptovaluta siden lanseringen, og på en eller annen måte er andre kryptovaluta korrelert med den.

Men omdømmet gir det mer aksept enn sine rivaler over hele verden.

De 7 gyldne reglene for investering i kryptovalutaer

Når det gjelder investering, er det noen regler du bør følge. Her på Trading Education har vi valgt ut de 7 gyldne reglene for investering i kryptovalutaer.

1. Å kjøpe lavt, selge høyt

Det høres kanskje klisje ut, men "kjøp lavt, selg høyt" er grunnregelen når det gjelder investering i kryptovalutaer. Det er enkelt og lett å forstå.

Som en person som ønsker å investere i kryptokurver, må du finne tiden når kryptokurver har en lav pris og kjøp. Så, når prisen går opp, selg.

Denne regelen kan brukes på kryptokurver da kryptokurvernes natur er ustabil, noe som betyr at deres pris ofte opp- og nedturer.

2. Unngå følelser

Den mye omtalte "følelser" bare vondt deg som investor. Hvis du lar følelser kontrollere deg når du investerer i kryptovalutaer, er sjansen stor for at du har tatt feil avgjørelse.

Du har kanskje hørt om begrepet FUD som er slang for "frykt, usikkerhet og tvil". Dette er de tre vanligste følelsene du kan oppleve som investor i kryptovalutaer.

Selvfølgelig blir vi som mennesker begeistret, nervøse, desperate, men i kryptoinvestering må vi prøve å bli kvitt følelser.

Så du trenger ikke å skynde deg. Analyser markedet og ta rasjonelle beslutninger. Ikke la følelsene dine ta avgjørelser for deg.

3. Unngå frykten for å gå glipp av – FOMO

Den såkalte FOMO – frykten for å gå glipp av betyr generelt når vi som individer tror at andre opplever noe tilfredsstillende, mens vi ikke er der eller fraværende.

I kryptokurver spiller FOMO inn når prisen på kryptokurver stiger og inntrykket skapes at alle selger, så du kan tenke at du også bør selge fordi du er redd for at du mister muligheten.

FOMO vises også når du ser en kryptovaluta som du ikke har investert i, vokser. Og så selger du kryptovalutaene du eier for å kjøpe den.

Så prøv å unngå FOMO og hold deg til mynten din.

4. Holde deg til planen din

Du, som investor i kryptovaluta, må følge planen din. Det er forskjellige bevegelser i markedet, men du kan ikke endre strategien hver gang markedet endrer seg.

Så du må lage en strategi og holde deg til den. Definer din investeringsstil – enten du vil gå med langsiktig eller kortsiktig investering. Sett også stopp-loss-ordrer slik at du automatisk kan selge når prisen når målet ditt. Å plassere stopptap vil hjelpe deg ved å holde deg til planen din, da det vil forhindre handling basert på dine følelser.

5. Investere på lengre vilkår

Få mennesker trodde på kryptovaluta da Bitcoin ble lansert i 2009. Likevel vokste de jevnt og trutt og skapte en oppsiktsvekkende historie med opp- og nedturer i verdi. De som investerte i de første dagene av kryptovaluta, angrer nå uten tvil, siden de bare har hatt nytte av investeringen.

Kryptovalutaer får bare mer rykte og respekt, spesielt nylig da mange banker og finansinstitusjoner lanserer kryptovaluta-tjenester.

Derfor forventes det at de bare øker i verdi, så vurder å gjøre investeringer i det lange løp. Dette er annerledes kjent som HODLing, en slang for "holder" kryptovalutaer. Du vil med all sannsynlighet være takknemlig i fremtiden.

6. Diversifisering

Siden investering i kryptovaluta har sin egen risiko, er det best å investere i mer enn en kryptovaluta. På denne måten er du mindre utsatt for risikoen for å miste noe aktivum. La kryptoporteføljen din diversifiseres med investeringer i forskjellige mynter.

Siden kryptokurver er korrelert, fungerer de på samme måte som hverandre; noen av dem presterer likevel bedre enn andre. Spesielt noen altcoins som ikke har så mye rykte, noen ganger vet de hvordan de skal overraske for godt.

Invester derfor i mer enn en mynt, og la porteføljen din bli diversifisert.

7. Invester bare det du har råd til å tape

Vi nevnte volatilitet flere ganger i løpet av artikkelen, og igjen må vi si akkurat som det gir mange profittmuligheter, kan volatilitet også være en risikofaktor for deg som investor.

Kryptovaluta er risikabelt, og du bør være forsiktig med å investere alt du har i kryptovalutaer. Det er bra å investere så mye du har råd til å tape, så i tilfelle et krasj, vil du ikke bekymre deg for mye om eiendelene du til slutt kan miste.

Hvor kan jeg lære å investere i kryptovaluta?

Investering i kryptovalutaer kan læres på nettkurs. Her på Trading Education har vi forberedt kurs som lærer de nyeste metodene for investering og handel med kryptovalutaer.

Vår entusiasme for handel styrer oss virkelig, og leksjonene våre blir undervist av enkeltpersoner som er lidenskapelige og har oppsiktsvekkende erfaring med å investere og handle.

I tillegg til å tilby kurs om hvordan du kan investere i kryptovaluta, kan vi lære deg tradingteknikker i forex og aksjer. Hvis du er interessert i å starte dine egne opplevelser innen handel, så bli med i det bredere samfunnet i akademiet for handelsutdanning.

Hvorfor bør du investere i kryptovalutaer med eToro?

etorox, kryptovalutahandel

eToro har den mest avanserte regulerte kryptokursutvekslingen kalt eTorox som tilbyr en progressiv kryptohandelopplevelse for algoritmiske handelsmenn, institusjonelle investorer og erfarne kryptohandlere.

eToroX tilbyr dyp likviditet, og det er ingen gebyrer for innskudd av krypto. Handelsgebyrer kan være så lave som 0,03%. eToroX tilbyr et betydelig antall kryptovalutaer, valutahandelspar og tokeniserte stablecoins, som USDEX, GOLDX, EURX, GBPX og mer.

eTorox er en av de sikreste kryptovalutautvekslingene, og den trives med å gjøre din investeringsopplevelse best mulig.

eToro – Den beste kryptovalutautvekslingen for både investorer og handelsmenn

etoro megler

eToro har vist seg å være pålitelig i bransjen gjennom mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Viktige punkter

  • Hvis du hadde kjøpt en Bitcoin 1. november 2015, ville det kostet deg $ 325,43. I dag vil Bitcoin være verdt $ 13 726.
  • Kryptovaluta ekspanderer mye, og det forventes en økning i prisene.
  • Den enkleste måten å kjøpe en kryptovaluta på er gjennom en kryptovalutautveksling.
  • Kryptovaluta lagres i programvare- eller maskinvarelommebøker.
  • Takket være sitt rykte har Bitcoin mer aksept enn sine rivaler over hele verden.
  • Å kjøpe lavt og selge høyt er grunnregelen når det gjelder investering i kryptovalutaer.
  • Følelser må unngås når du investerer i kryptovalutaer.
  • Kryptovalutaer bør være en langsiktig investering.
  • Du bør ha en plan og holde deg til den.
  • Å investere i mer enn en mynt er en utmerket måte å minimere tap i tilfelle et myntkrasj.

Det er mange muligheter der ute for å tjene penger på å investere i kryptovalutaer. I det siste har kryptokurver og blockchain fått oppmerksomhet, og eksperter omtaler dem ofte som "fremtiden for penger og økonomi". Ifølge eksperter er det nå et godt tidspunkt å foreta investeringer da kryptovalutas fremtid er veldig lovende.

Vi håper disse 7 gyldne reglene for å tjene penger på kryptomarkedet vil lede deg mot toppene dine for suksess i kryptoinvesteringsverdenen. Hvis du har likt denne artikkelen, gi oss en like og del den, i tilfelle noen andre ønsker å dra nytte av de 7 gyldne reglene for investering i kryptovalutaer.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me