7 topp kryptovalutaer som kan gjøre deg millionær i 2021

Her er syv kryptovalutaer som kan hjelpe deg med å bli millionær i år

Dagens artikkel introduserer syv kryptoer som kan hjelpe deg med å komme deg på vei til å bli millionær.

Det er rimelig å si at 2020 var et uvanlig år for finansmarkedene, men et uventet resultat av COVID-pandemien var en revurdering av investeringsstrategier, ettersom tilliten til de globale økonomiene ble hardt slått.

Dette har blitt spioneringen som en av årsakene til de økende prisene som noen kryptokurver opplevde i slutten av 2020. Da finansinstitusjoner over hele verden forsøkte å redusere skaden forårsaket av pandemien, vokste frykten for inflasjon og økonomisk ustabilitet, og investorene justerte strategiene deretter. – mye til fordel for kryptovalutamarkedet.

Til tross for en usikker start på året, har kryptovalutamarkeder økte til $ 760 milliarder dollar innen utgangen av 2020, nærmer seg bransjens rekordhøye verdi på 800 milliarder dollar i 2017, og en betydelig forbedring av verdsettelsen på 185 milliarder dollar ved begynnelsen av året.

Naturligvis har den utrolige ytelsen til Bitcoin og andre topptegn i 2020 generert stor interesse for kryptovalutapotensialet for det kommende året. Men hvilket token vil være den beste kryptovalutaen å kjøpe i 2021?

Ytterligere undersøkelser kan hjelpe investorer med å finne kryptoer som kan ha sterkere ytelse enn aksjer eller gull. Derfor lønner det seg å gjøre din due diligence og være investert i kryptomarkedet regelmessig.

Så, hva er den beste kryptovalutaen som kan gjøre deg til en formue i år? Vi har samlet en liste over 7 alternativer du kan vurdere.

Med den informasjonen er det syv kryptovalutaer som kan gjøre deg millionær i 2021:

Hvis du vil dykke inn i kryptomarkedet raskt og enkelt, med 0% provisjon, sjekk ut eToro Exchange!

Hvorfor investere i kryptovaluta?

Tidligere har investering i kryptovaluta hatt rykte for å være risikabelt – til og med dumdristig – og i en grad det omdømme har blitt fortjent. Selv tilfeldige observatører av markedet vil ha lagt merke til at prisene har en tendens til å svinge betydelig, dag til dag, uke til uke og måned til måned.

Dette kan imidlertid snart endre seg, ettersom 2020 så et økende antall institusjonelle investorer og etablerte betalingsplattformer som tok i bruk kryptovaluta. Dette representerer en utvikling som alle kryptoanalytikere har ventet på, og det er håpet at økt støtte vil resultere i et mer stabilt kryptovalutamarked..

I januar 2021 uttrykte Goldman Sachs for eksempel støtte for krypto, med toppanalytiker Christian Mueller-Glissman som sa at “den sterke ytelsen til Bitcoin og altcoins som Ethereum i 2021, samt kunngjøringer om store investeringer fra hedgefond, multi-asset investorer og selskaper “hadde ført til” økt fokus på [kryptovaluta]. ”

Tilsvarende hadde JPMorgan Chases milliardærs styreformann og administrerende direktør Jamie Dimon nylig et hjerteforandring med hensyn til kryptovaluta. Etter å ha tidligere avvist digital valuta som svindel, innrømmer Dimon nå at han er en “troende” i blockchain-teknologi.

Det er nok å si at støtte fra finansielle kraftverk som JP Morgan og Goldman Sachs sannsynligvis ikke blir lagt merke til, og deres følelse alene er nok til å stimulere okseløp over kryptomarkedene når vi går inn i 2021.

Cryptocurrencis som kan gjøre deg millionær

1. Bitcoin

Riktignok kan Bitcoin virke som et opplagt valg for å være den beste kryptovalutaen til å kjøpe i 2021 – men det er med god grunn. BTC er den klart største kryptovalutaen som eksisterer, både når det gjelder markedsverdi og enhetspris, så vel som kjent. Dette vil neppe endre seg snart, og når vi går videre inn i 2021, forventes det at Bitcoin nesten vil vokse betydelig.

Når vi ser på noen bransjeanalytikeres spådommer for BTC de neste månedene, er det vanskelig å ikke bli litt begeistret. Blant de mest fremtredende stemmene er Citibanks Thomas Fitzpatrick, som mener at Bitcoin kan nå svimlende $ 300 000 per token innen desember 2021.

Mr Fitzpatrick er heller ikke alene om sin bullishness over Bitcoin. Det har vært et kor av stemmer fra bransjen, med Mike Novogratz og DeVere Groups Nigel Green blant de som retter oppmerksomheten mot Bitcoin og roser den som den beste kryptovalutaen å kjøpe i 2021.

Det er ikke alt snakk heller. Finans- og forsikringsselskaper, inkludert Microstrategy, Square Investment og MassMutual, presenterte alle enorme investeringer i BTC i slutten av 2020 – med MicroStrategy alene kunngjorde over 1 milliard dollar i totalt Bitcoin-anskaffelse.

Alt i betraktning, hvis du ønsker å kjøpe krypto i 2021, er det vanskelig å argumentere mot at BTC er den første mynten som vurderer å legge til i porteføljen din.

2. Ethereum

Det er sannsynligvis rettferdig å si at Ethereum er den mest kjente kryptovalutaen etter Bitcoin. Takket være Ethereum-blockchain-evnen til å støtte smarte kontrakter og distribuerte applikasjoner, har det blitt gjort mye av potensialet for å revolusjonere ikke bare økonomi, men også mange andre sikre forretningsprosesser, som endringer i eiendomseiendom og ansettelseskontrakter.

Etheruem er også den nest største kryptovalutaen etter markedsverdi – og har vært det i noen tid. Selv om det fortsatt er langt bak Bitcoin, betyr Etheruems potensiale alene at det konsekvent blir kåret til de beste kryptoinvesteringene. Men er det den beste kryptovalutaen å kjøpe i 2021?

Ethereum er mildt sagt et interessant prospekt. Til tross for et dempet 2020 steg ETH til $ 615 på slutten av året, drevet av den etterlengtede lanseringen av Ethereum 2.0-infrastrukturoppgraderingen. Oppgraderingen har lovet å forbedre blokkeringshastigheten og redusere transaksjonskostnadene – noe som har plaget Ethereum tidligere.

Ser vi lenger inn i 2021, er det flere faser av utbyggingen av Ethereum 2.0 som forventes å ha en positiv innvirkning på altcoin verdien. Dette plasserer uunngåelig ETH på senter når det gjelder investeringer, og Cointelegraph Markets-analytiker Michaël van de Poppe mener at altcoin godt kan toppe $ 10.000 i året som kommer..

Les mer: Ethereum-prisforutsigelse

3. Bitcoin kontanter

Bitcoin Cash ble dannet da den opprinnelige Bitcoin-kryptokurven traff en hard gaffel tilbake i 2017.

Som vi har nevnt ovenfor, stoler kryptokurver vanligvis på blockchain-teknologi, som lagrer informasjon i datablokker. Vi bemerket også at de fleste blokker inneholder en løpende oversikt over hele historien til en gitt kjede – inkludert hver transaksjon. Da kryptokurrency ble mer populær, betydde dette at blokker fylte seg mye raskere, noe som resulterte i langsommere og dyrere transaksjoner.

Bitcoin Cash ble effektivt opprettet for å redusere dette problemet ved å utvide den opprinnelige blokkstørrelsen fra 1 MB til 8 MB, noe som muliggjør raskere og hyppigere transaksjoner. Mens BCH ikke har klart å tilsvare sin forgjenger når det gjelder verdi, betyr den relativt lave prisen på Bitcoin Cash, kombinert med skalerbarheten, at det er potensial for alvorlig vekst..

Bitcoin Cash hadde en imponerende slutt på 2020, etter sin egen harde gaffel i november. Hvorvidt BCH er blant de beste kryptoinvesteringene det kommende året eller ikke, vil i stor grad hvile på industriens reaksjon på denne utviklingen. Imidlertid, med BCH-handel på nesten $ 400 i skrivende stund, ser det ut som om det er fortsatt støtte for Bitcoins offshoot.

Bemerkelsesverdig kryptoanalytiker Roger Ver har gått så langt for å forutsi at BCH kan ende opp med å bli 10 eller 20 ganger så verdifull som den er nå, takket være dens nytte som et daglig betalingssystem. Andre steder har den frittalende kryptoinvestoren Kim Dotcom også satt sin lit til Bitcoin Cash, og forutsi at den kan sveve så høyt som $ 3000.

Les mer: Bitcoin kontantprisanalyse for 2021

4. Litecoin

Litecoin ble grunnlagt av tidligere Google-ansatt Charlie Lee og spioneringen som ‘sølv’ til Bitcoin ” gull ‘. Litecoins viktigste funksjoner er forbedrede transaksjonstider, med en mye raskere blokkgenereringsrate enn Bitcoin og lavere behandlingsgebyrer. LTC krever også mye mindre datakraft for å utvinne enn BTC.

Dens tekniske fordeler og levedyktighet som et ekte daglig betalingssystem er det som gjør Litecoin spesielt interessant for investorer. Hva mer, hvis du ønsker å kjøpe krypto i 2021, har LTC en ganske lav kostnad per token for en topp ti kryptovaluta. Dette betyr at investorer som er nye på markedet, kan anskaffe seg en rimelig mengde enheter med minimalt utlegg.

Som de fleste av de beste kryptovalutaene, opplevde Litecoin en bullish slutt til 2020 da tilliten kom tilbake til markedet. Ser vi frem til 2021, forventer mange analytikere faktisk en dempet ytelse fra LTC, med altcoin stagnert store deler av året. TradingBeasts ser for eksempel at LTC oppnår nominelle gevinster på litt over 10% gjennom året.

Så hva gjør Litecoin til en av de beste kryptoinvesteringene? Riktignok, hvis du er dagshandler, foretrekker du kanskje et token med en mer volatil prognose. Men hvis du er forberedt på å ha kryptoaktiva, kan Litecoin vise seg å være den beste kryptovalutaen du kan kjøpe i 2021, ganske enkelt fordi prisen antas å være lav til 2022. Etter dette tror imidlertid mange nettsteder, inkludert TradingBeasts. LTC kan øke med opptil 100% innen desember 2022.

5. Binance Coin

Mens Litecoin er sølvet til Bitcoins gull, kan Binance Coin sees på som mer i formen til Ethereum. Faktisk ble BNB opprinnelig lansert på Ethereum-nettverket, til lanseringen av Binance desentraliserte børs, eller DEX, senere i 2017.

Binance Exchange i seg selv er den største kryptokursbørsen over hele verden, og behandler mer enn 1,4 millioner transaksjoner hvert sekund. Naturligvis har BNB flere bruksområder i det overordnede økosystemet, inkludert å betale for handels-, børs- og noteringsgebyrer, samt å bli brukt som medium for utveksling av andre kryptovalutaer i Binance-nettverket..

Det er verktøyet på verdens største kryptokursutveksling gir uunngåelig Binance Coin en viss grad av stabilitet, men er sannsynligvis blant de beste kryptovalutaene i 2021?

Teknisk analyse utført av Coinpedia spår at BNB kan oppleve en bullish 2021, og kanskje nå $ 61 innen utgangen av året. På samme måte mener WalletInvestor at BNB kan oppleve en vekst på 17,31% over 2021.

Imidlertid forventer WalletInvestor at prisene vil falle igjen innen utgangen av året, så alle som planlegger å kjøpe krypto i 2021 med den hensikt å holde, vil kanskje nærme seg forsiktighet, eller sjekke ut noen lengre prognoser.

Les mer: Hvor mye vil BNB være verdt i 2021 og utover?

6. Cardano

Cardano ble utviklet i 2015 og etablerte seg raskt som en av de største tokens på markedet – regelmessig blant de ti beste når det gjelder markedsverdi.

Det er et par ting som gjør Cardano spesiell. For det første er det verdens første fagfellevurderte blockchain – etter å ha hatt en pool av akademiske eksperter som gransket hvert trinn i utviklingen. For det andre har Cardano sitt proprietære Ouroboros-system, som effektivt består av to blokkjeder: en for håndtering av generelle transaksjoner og den andre om smarte kontrakter..

Denne unike, to-lags arkitekturen gir Cardano mye mer skalerbarhet og raskere transaksjoner.

WalletInvestor og DigitalCoinPrice spår begge vekst for Cardano de neste månedene, noe som potensielt gjør det til en av de beste kryptovalutaene i 2021 for investorer – spesielt når man vurderer den lave tokenprisen på $ 0,34 i skrivende stund..

Imidlertid kan Cardanos virkelige appell være som en langsiktig investering. Prime XBT forutsier for eksempel at Cardano-tokens kan slå $ 0,82 innen desember 2021, men vil fortsette å vokse gjennom 2022 og 2023 og nå $ 2.700 per token innen 2025.

7. Tron

Tron er en litt mer uortodoks investeringsmulighet. Tron bringer effektivt fordelene med blockchain til underholdningsverdenen ved å tilby å koble innholdsskapere til forbrukere.

Brukere kan tjene Tronix (TRX), Tron-kryptokurrency-token, ved å lage innhold på plattformen. Ideen er å lage et økosystem for deling av innhold som tilbyr et mer direkte skaper-til-forbruker-betalingssystem uten behov for en mellommann, som Netflix fra Apple TV.

Dette kan høres ut som noe nytt, men Tron har allerede noen store navn ombord, inkludert Samsung, Baidu og Global Social Chain. Det er også flere fremtredende analytikere som forutsier vekst for TRX i 2021 – både TradingBeasts og DigitalCoinPrice spår at prisen på Tron vil øke med mellom 10% og 15% i løpet av det kommende året.

Det er rimelig å si at Tron sannsynligvis ikke er den beste kryptovalutaen å kjøpe i 2021, men den lave tokenprisen og potensialet for vekst gjør det til en interessant spekulativ investering – forutsatt at den er en del av en diversifisert portefølje.

Les mer: Hva vil føre TRX-prisen i 2021?

Hvor kan jeg kjøpe Crypto i 2021

Å identifisere de beste kryptovalutaene som kan gjøre deg millionær i 2021 krever grundig forskning og nøye overvåking av kryptomarkedene. Men når du har valgt de beste kryptoinvesteringene dine, må du finne en megler som kan lette transaksjonene.

Å velge riktig megler vil i stor grad avhenge av personlige preferanser. Noen plattformer henvender seg til nybegynnere, med enkle grensesnitt og trinnvise veiledninger, mens andre har en rekke komplekse analyseverktøy rettet mot profesjonelle handelsmenn..

For den gjennomsnittlige investoren anbefaler vi eToro som en god allsidig plattform. Den gir tilgang til alle de beste kryptovalutaene og tilbyr en one-stop-shop for handel og investering i kryptoer – inkludert en proprietær kryptovaluta-lommebok og brukervennlig grensesnitt.

eToro – Den beste kryptovaluta-plattformen

eToro har vist seg å være pålitelig i Crypto-bransjen gjennom mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare.

Konklusjon

Det kommende året ser ut til å være en spennende tid for kryptovaluta. Etter store anskaffelser fra institusjonelle investorer og adopsjon av kryptovaluta av populære betalingsplattformer som PayPal, spår selv de mer konservative bransjekommentatorene en oppadgående trend på tvers av alle de store kryptovalutaene. Disse kunngjøringene alene har ansporet et rush for å kjøpe krypto i 2021.

Dette er fantastiske nyheter for den potensielle kryptovalutainvestoren, men hvis du er ny på markedet, er det tilrådelig å nærme seg forsiktig. Selv om det er mange grunner til å tro at store ting kommer for de beste kryptovalutaene i 2021, bør det huskes at ingenting er garantert, og eventuelle lovendringer eller regulatoriske sanksjoner vil raskt kunne betale for eventuelle bullish trender..

Ingen kan si med sikkerhet hva som vil være den beste kryptovalutaen å kjøpe i 2021, men hvis du planlegger å kjøpe krypto i løpet av de kommende månedene, er de syv myntene som er oppført ovenfor alle gode alternativer å vurdere. Imidlertid, som alltid, bør alle investeringer du gjør inngå i en diversifisert portefølje.

FAQ

Hva er de beste kryptovalutaene du kan investere i 2021?

Det er rikelig med spenning rundt digital valuta som en investeringsressurs, men å velge den beste kryptovalutaen til å investere i 2021, avhenger av mange faktorer. Mange av de beste kryptoinvesteringene kan også være bedre egnet til en langsiktig investeringsstrategi. Du kan finne noen av våre forslag til topp kryptovalutaer i 2021 her.

Skal jeg kjøpe Bitcoin i 2021?

Bitcoin er den klart største digitale valutaen og er fortsatt uten tvil den beste kryptovalutaen å kjøpe i 2021. Selv om alle kryptoer opplever en høy grad av volatilitet hver dag, tilbyr BTC relativ stabilitet og er en av de beste kryptoinvesteringene for de som er nye på markedet..

Hva er den beste kryptovalutaen å investere i?

Å velge de beste kryptoinvesteringene avhenger av målene dine og din generelle investeringsstrategi. For eksempel kan den beste kryptovalutaen å kjøpe i 2021 oppleve en formueendring året etter, mens et token som har en lav pris gjennom 2021 kan være den perfekte investeringen for en langsiktig strategi.

Hvor kan jeg kjøpe krypto i 2021?

Den økende populariteten til kryptovaluta har sett en eksplosjon i antall børser og meglere som er tilgjengelig for den uformelle investoren. Plattformer som eToro er enkle å komme i gang med og tilbyr mange læringsressurser for de som er nye i markedene.

Er 2021 et godt tidspunkt å kjøpe krypto?

de beste kryptovalutaene i 2021 forventes å se imponerende vekst, og alle som ønsker å tjene på dette, bør se etter å legge til krypto i porteføljen sin snarere enn senere. Som de siste 12 månedene har det vært en interessant tid for kryptovalutamarkedet. Det har vært en økende interesse fra institusjonelle investorer, og online betalingsgiganten PayPal har begynt å støtte transaksjoner i digital valuta

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me