Beste Altcoins å handle i 2021: (Dybdegående gjennomgang)

Trading Education velger de fem beste Altcoins å handle i 2021

Beste Altcoins å vurdere i 2021

Lurer du på hva er de beste altcoins å se på i 2021? Du er ikke alene!

Kryptoindustrien er som en berg- og dalbane med opp- og nedturer, med tusenvis av mynter som eksisterer. Ingen overraskelse at det å velge et altcoin å handle i 2021 kan være en utfordrende oppgave, spesielt for nybegynnere. Som å finne veien ut av en labyrint!

Mens noen kryptoer som Bitcoin er kjent over hele verden, forblir andre undervurdert til tross for deres potensial. Dermed for å hjelpe deg med å nyte turen til kryptohandelssuksessen din, vi i Trading Education velger de fem beste altcoins å handle i 2021.

I tillegg tilbyr vi forskjellige kurs for kryptohandel som kan veilede deg på din handelsreise i den stadig skiftende verden av kryptovaluta.

Er du klar til å dykke ned i det fryktinngytende universet av kryptohandel?

Hvis du vil dykke inn i Altcoins-markedet raskt og enkelt eToro Exchange!

Beste Altcoins å handle i 2021:

1. Litecoin (LTC)

2. Ethereum (ETH)

3. Ripple

4. Tezos (XTZ)

5. IOTA (MIOTA)

Hvorfor skal jeg investere i Altcoins i 2021?

Med dette turbulente året som endelig tar slutt, mange kryptovalutahandlere lurer på hva 2021 kan ha for kryptohandelens verden. Hvilke altcoins vil eksplodere i 2021? Hvilke altcoins bør handelsmenn unngå? La oss ikke glemme at den pågående pandemien har ført til høye nivåer av arbeidsledighet, økonomisk usikkerhet og kollapsende økonomier, så å investere i tvilsomme mynter er rett og slett urimelig.

Men du trenger ikke å bekymre deg lenger! Vi i Trading Education er her med våre toppvalg for 2021.

Men først, la oss forklare hvorfor investering i kryptovaluta i utgangspunktet er en god idé. Kryptohandel er en spennende finansiell satsning som til slutt kan føre til høy fortjeneste. Ikke rart at det, til tross for den høye volatiliteten i kryptovalutaverdenen, er mer enn 50 millioner aktive handelsmenn over hele verden, ifølge Statista.

Cryptocurrency trading gir også handelsmenn mulighet til å lære nye ferdigheter og strategier og diversifisere porteføljene sine.

Sist men ikke minst, bør vi erkjenne det faktum at mange altcoins er basert på blockchain-teknologi, som har potensial til å revolusjonere verden langt utenfor finanssektoren. For å gi et eksempel, under den pågående pandemien, kan blockchain-basert teknologi brukes til å overføre medisinske data fra den virkelige verden på en gjennomsiktig måte.

Blockchain-teknologi kan også endres spill, stemmegivning, og forsyningskjeder til et punkt uten retur.

Med så mange applikasjoner er det absolutt verdt det å investere i altcoins i 2021? Men hvilke er de beste altcoins å handle i 2021?

Topp 5 Altcoins å vurdere å handle i 2021

Med tusenvis av altcoins som eksisterer, lurer mange kryptohandlere på hvilke som er de beste altcoins å handle i 2021.

Hvis du er en nybegynner i kryptovalutahandel, la oss begynne med det grunnleggende først. Altcoins er mynter som er alternativ til Bitcoin, derav kalt altcoins. Og som vi vet er Bitcoin den første og mest populære kryptoen som handles, med en markedsverdi på $ 343,941,459,923, i henhold til CoinMarkerCap.

Selv om Bitcoin regnes som kongen av alle kryptoer, kommer mange altcoins med lovende funksjoner og spesielle funksjoner. Som et resultat blir kryptohandlere mer og mer interessert i å handle altcoins.

Les mer: Altcoins vs tokens: Hva er forskjellen?

For å hjelpe deg med å velge et altcoin presenterer vi i Trading Education fem av de beste altcoins å handle i 2021.

1. Litecoin (LTC)

Når det gjelder velkjente altcoins å handle i 2021, bør vi innrømme det Litecoin er et flott investeringsalternativ. Som et av de første alternativene til Bitcoin, og ofte kalt sølvet til Bitcoins gull, er Litecoin en stor aktør – en av de 20 største kryptovalutaene etter markedsverdi.

Interessant nok ble Litecoin opprettet i 2011 som en hard gaffel av Bitcoin med en forsyningsgrense på 84 millioner mynter, som er fire ganger mer enn Bitcoin.

Vi bør også nevne at Litecoin bruker en arbeidsbevis-konsensusmekanisme kalt scrypt, som er mer effektiv enn algoritmen som brukes av Bitcoin. Litecoin er også billigere og raskere, noe som kan hjelpe Litecoin til å bli bransjeleder i fremtiden.

Hvis du er interessert i å handle Litecoin, bør du vite at fra og med november 2020 er en LTC $ 128, med et døgnåpent handelsvolum på $ 6,550,578,125. Når det er sagt, ifølge noen prisforutsigelser, kan prisen stige, med potensial til å bli en god investering å vurdere i 2021.

Er du klar til å handle Litecoin?

Litecoin Relaterte artikler:

Hvordan handle Litecoin – Den ultimate guiden til LTC-handel

Hva vil drive Litecoin-prisen i 2021?

Er Litecoin en god investering?

2. Ethereum (ETH)

Kanskje du ikke er overrasket over å se Ethereum på listen vår. Ethereum er definitivt en av de beste altcoins å se på i 2021. Selv om Ethereum står overfor en sterk konkurranse i møte med andre altcoins, som EOS og NEO (kjent som Ethereum of China), kan ingen benekte det faktum at Ethereum er den nest største mynten etter Bitcoin.

I motsetning til Bitcoin er Ethereum mer enn en virtuell mynt. Teamet bak Ethereum – med sjarmerende Buterin ved roret – mener at blockchain-teknologi har mange applikasjoner utover kryptohandel. Ethereum støtter bruken av smarte kontrakter og desentraliserte apper (med egne tokens), som har et bredt spekter av fordeler på tvers av forskjellige områder, inkludert handelsvare, vitenskap og virksomhet.

Her skal vi merke oss at Ethereum ble delt inn i Ethereum (ETH-mynt) og Ethereum Classic (ETC-mynt) i 2016, så dobbeltsjekk alltid tickersymbolene til myntene du vil kjøpe og selge.

I skrivende stund er en ETH $ 750, med noen eksperter som er optimistiske med hensyn til fremtidig vekst. Selv om ETH er mye mindre enn Bitcoin, vil Litecoin fortsatt ha en plass som en av de beste altcoins for handelsmenn i 2021.

Er du klar til å handle Ethereum?

Ethereum relaterte artikler:

Hvor mye vil Ethereum være verdt i 2021 og utover?

Fordeler og ulemper ved å investere i Ethereum

Er det verdt å investere i Ethereum i 2021?

Hvordan handle Ethereum 2021

3. Ripple (XRP)

Mens Bitcoin og mange altcoins har som mål å erstatte vårt finansielle system ved å eliminere behovet for sentralbanker og tradisjonelle betalingsnettverk, er Ripple et unikt altcoin som tar sikte på å endre det faktiske systemet på plass.

Ripples XRP ble designet for å fungere som en bro mellom valutaer, både fiat og crypto, for å lette betalinger over landegrensene. Tenk deg potensialet! Mens det nåværende SWIFT-systemet som brukes av store banker over hele verden har lange transaksjonstider og høye gebyrer, kan Ripple foreta internasjonale overføringer på få sekunder.

Siden Ripples hovedformål er å tilrettelegge for transaksjoner utenfor landegrensene, er dets viktigste adoptere store finansielle institusjoner. Ennå, flere og flere kryptohandlere er interessert i å handle dette revolusjonerende altcoinet. gjør det til et verdifullt altcoin for det kommende året og utover.

Vil du vurdere å handle Ripple?

Relaterte artikler om krusninger

Hvor mye vil krusning være verdt i 2021 og utover?

Er Ripple en god investering

4. Tezos (XTZ)

Tezos er et annet lovende altcoin å investere i 2021. Hva gjør det spesielt? Vel, Tezos er kanskje det mest adaptive altcoinet noensinne; det er et demokratisk blockchain-prosjekt som fokuserer på kjedestyring og bedre konsensus. Tross alt er styring avgjørende for å forbedre myntens brukervennlighet, beslutningstaking og evolusjon over tid.

Tenk deg om du også kan foreslå endringer i mynten du er interessert i, uten å frykte harde gafler som gjør det vanskeligere for altcoins å bli adoptert. For å sikre at endringer blir diskutert av samfunnet som helhet og forbedre stabiliteten for brukerne, Tezos fokuserer på en desentralisert autonom organisasjon.

Tezos er også avhengig av bevis på innsats og formell verifisering for å sikre at henholdsvis transaksjoner og smarte kontrakter er korrekte.

Gitt sine unike egenskaper, er Tezos kommet for å bli. Til tross for utfordringene og den grove starten knyttet til det beryktede Initial Coin-tilbudet (ICO), er det ingen tvil om at Tezos er en av de beste altcoins å vurdere.

Skal du handle Tezos?

Tezos Relaterte artikler:

Hvor mye vil XTZ være verdt i 2021 og utover?

Hva er Tezos XTZ og er det verdt å investere i Tezos i 2021?

Hva vil drive Tezos-prisen i 2021?

5. IOTA (MIOTA)

Sist men ikke minst, la oss analysere IOTA – en av de beste altcoins å handle i 2021. Mens de fleste kryptoer er basert på blockchain-teknologi, er IOTA annerledes.

Først og fremst er IOTA en rettet asyklisk graf (DAG), ikke en blockchain. Betydning? I stedet for å plassere transaksjoner i en kjede, plasserer IOTA overføringer på et nett eller den såkalte Tangle.

I følge eksperter letter denne strukturen transaksjoner og behandlingstider og sikrer høy skalerbarhet for hele IoT-økosystemet (Internet of Things). Og gitt det IOTA kan etablere et stort nettverk av sammenkoblede IoT-enheter, potensialet er rett og slett imponerende. Dette gjør IOTA til en av de beste altcoins å investere for de som ønsker å diversifisere seg fra de tradisjonelle og populære altcoins.

Selv om IOTAs MIOTA ofte blir oversett, mener vi i Trading Education at MIOTA er en av de mest lovende altcoinsene å handle neste år. Basert på prisforutsigelser kan MIOTA faktisk nå en potensiell høyde på $ 7,10, sammenlignet med den nåværende verdien på $ 0,3019.

Er du klar til å handle IOTA?

Andre Altcoins å handle i 2021

Mens de fem myntene som er analysert ovenfor, er våre toppvalg, bør vi innrømme at det er mange flere mynter å kjøpe og se på. Andre kjente altcoins å handle i 2021 er Bitcoin Cash, EOS, Cardano, Tether, TRON og ChainLink.

1. Bitcoin kontanter:

Bitcoin Cash er en gaffel med Bitcoin, lansert i 2017. Den tar sikte på å gjøre transaksjoner raskere og enklere. Som et resultat støtter mange vellykkede Bitcoin-investorer handel med BCH i 2021, med en gjeldende pris på $ 255 og et døgnåpent handelsvolum på $ 1.614.271.051.

2. EOS:

EOS er en imponerende smart kontraktplattform som tar sikte på å lette transaksjoner og forbedre ytelsen. Dermed, selv om en EOS er mye mindre enn en ETH ($ 2,78 i skrivende stund), tror mange det EOS kan overgå Ethereum i 2021.

3. Tether:

Tether er et annet altcoin som øker i popularitet. Siden Tether er en stablecoin, med en USDT som tilsvarer $ 1, er det ideelt å investere i Tether i tider med økonomisk usikkerhet. Faktisk, ifølge CoinMarketCap, Tether ligger på tredje plass etter total markedsverdi.

4. TRON:

TRON er et annet innovativt altcoin som kan gjøre torrentmetoder og deling av innhold sikrere og mer effektivt. Den gode nyheten er at brukerne har full kontroll over dataene og myntene sine, så det er ingen overraskelse det er mer enn fire millioner TRON-brukere. Fra og med november 2020 ligger TRX på 16. plass på listen over de største kryptoene etter markedsverdi.

5. ChainLink:

ChainLink er et annet altcoin verdt å investere i 2021. Det er et desentralisert orakelnettverk som kan bygge bro gapet mellom smarte kontrakter og data fra den virkelige verden. Med sine unike egenskaper er det ingen overraskelse LINK, ChainLinks digitale aktiva-token er blant de beste kryptovalutaene etter markedsverdi.

eToro – Beste megler for handel med Altcoins

etoro megler

eToro har vist seg å være pålitelig i kryptoindustrien i mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare.

Hvordan velge en Altcoin å handle i 2021?

Handel med kryptovaluta er attraktiv, endring og risikabelt på samme tid, så det å velge et altcoin å handle i 2021 er en seriøs oppgave.

Mens de øverste altcoins presentert ovenfor har noen imponerende muligheter, alltid gjøre din forskning og vurdere potensielle risikoer før du begynner å handle kryptovaluta.

Her skal vi merke oss at likviditet, volum, markedsverdi og volatilitet er noen av de viktigste faktorene du bør vurdere når du velger et altcoin å handle, sammen med markedssentiment og teknologiske innovasjoner. Ikke glem at kryptonyheter kan spille en avgjørende rolle i å popularisere eller demonisere et altcoin, så følg alltid nyhetene for å holde deg oppdatert.

Til slutt, uansett om du velger å investere i en personvernmynt som Monero eller en stablecoin som Tether, må du alltid være oppmerksom på Bitcoin og dens prissvingninger..

Og ikke glem det skikkelig krypto trading utdanning og selvdisiplin er viktig for å hjelpe deg med å mestre kunsten å handle med kryptohandel. Invester i kurs, seminarer og bøker for å finne ut mer om de mest populære altcoins å handle i 2021 på vei til å bli en vellykket kryptotrader..

Når du har skaffet deg nok kompetanse, ikke glem å gjøre deg kjent med kryptoverskriftene i landet du er basert i. Uansett om du handler full- eller deltid, er kryptohandel en alvorlig venture som kan være underlagt beskatning og andre lovbestemmelser – ikke bare en hobby.

Beste Altcoins å handle i 2021: Nøkkelpoeng

  • Kryptovalutahandel er et attraktivt investeringsalternativ i 2021.
  • Mens det er tusenvis av kryptoer der ute, er visse altcoins her for å bli lenge.
  • Noe av de beste altcoins å handle i 2021 er Ethereum, Ripple, Litecoin, Tezos og IOTA.
  • Andre interessante altcoins å handle neste år er Bitcoin Cash, EOS, Tether, TRON og ChainLink.
  • Før du velger et altcoin å handle, må du alltid undersøke det og ta hensyn til Bitcoin.
  • Riktig utdannelse og selvkontroll er også viktig for å hjelpe deg med å handle altcoins i 2021.

Vil du vite mer om altcoin trading? Vi i Trading Education er her for å veilede deg på kryptohandelsreisen din og hjelpe deg med å velge de beste altcoins å handle i 2021.

Tror du at noen altcoins er bedre enn Bitcoin? Vil du vurdere å handle altcoins? Hvilket altcoin velger du å handle i 2021?

Hvis du likte artikkelen vår Beste Altcoins å handle i 2021 | Trading Education velger de 5 beste Altcoins å handle i 2021, trykk på deleknappen.

Vanlige spørsmål

Er kryptovaluta en god investering i 2021?

Selv om kryptovalutahandel kan være en risikabel satsing, er mange eksperter optimistiske med hensyn til kryptohandel og potensialet i 2021. For å gi et eksempel, mener noen at den økende bruken av blockchain-basert teknologi under den pågående pandemien i områder utenfor finanssektoren kan endre seg. sosiale holdninger til kryptovaluta og tiltrekker seg flere og flere kryptoentusiaster.

Hvilke kryptoer vil eksplodere i 2021?

Selv om mange faktorer påvirker kryptohandelens verden, inkludert etterspørsel og tilbud, teknologi og markedssentiment, mener eksperter at noen av de beste kryptoene som vil eksplodere i 2021 er Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Litecoin, Ripple, TRON, Cardano, Tezos og IOTA.

Hva vil skje med Bitcoin i 2021?

Til tross for det økende antall altcoins, er Bitcoin – kongen av alle kryptoer – kommet for å bli. Mange eksperter mener at det kan treffe høye nivåer, som nevnt av Forbes. I skrivende stund er en BTC $ 33,100, og mange forventer at snart Bitcoin vil bli en verdibutikk som vil være mye mer betydelig enn gull.

Ansvarsfraskrivelse: Ingenting er garantert

Våre valg ”er de vi synes er mest interessante basert på vår forskning, og er ikke anbefalinger for enhver person. Dette skal ikke tas som råd om å kjøpe eller handle.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me