Bitcoin kontantprisanalyse for 2021 (grundig gjennomgang)

BCH-prisvarsel for 2021

Vi deler toppen Ekspertspådommer for Bitcoin Cash i 2021.

Les vår Bitcoin Cash BCH-prisanalyse for 2021

Bitcoin Cash (BCH) startet livet som et utløp av Bitcoin (BTC), etter den opprinnelige kryptovalutaens nå beryktede harde forking i 2017. Mens de to uunngåelig deler mange tekniske likheter, forsøkte Bitcoin Cash å løse skalerbarhetsproblemene til forgjengeren og imøtekomme en mye større blokkstørrelse, som igjen gjør at flere transaksjoner kan inkluderes i hver blokk. I sitt hjerte søker Bitcoin Cash å fokusere den opprinnelige intensjonen til Bitcoin – å være en desentralisert, peer-to-peer-betalingsplattform for hverdagsbrukere..

Den nye formelen ser ut til å ha vært noe av en suksess, da Bitcoin Cash er godt og skikkelig ute av skyggen av forgjengeren, og i skrivende stund var den 7. største kryptokurrency etter markedsverdi, som bare lå under 7,5 milliarder dollar..

Som de fleste kryptovalutaer opplevde Bitcoin Cash et stormende år i 2020, med COVID-19-pandemien som la pausene på det som hadde vært et lovende okseløp. Etter en kaotisk sommer så Bitcoin Cashs formuer ut til å slå et hjørne i september, og prisene har økt jevnlig siden.

Så er Bitcoin Cash fortsatt en god investering fremover? I den følgende Bitcoin Cash-prisanalysen for 2021 vil vi avveie de ulike faktorene som påvirker kryptovalutaen og finne ut hva noen eksperter forutsier for det kommende året.

Hvis du vil kjøpe BCH raskt og enkelt, sjekk ut eToro Exchange!

Innhold:

Bitcoin Cash – En oversikt

Historien om Bitcoin kontantprisbevegelse

Bitcoin Cash i 2020

Ekspertspådommer for Bitcoin Cash i 2021

Faktorer som påvirker Bitcoin kontantpris

Bitcoin Cash-prisanalyse for 2021

Bør du investere i Bitcoin Cash i 2021?

Konklusjon

Bitcoin Cash-prisanalyse 2021 – FAQ

Bitcoin Cash – En oversikt

Et viktig skritt i enhver Bitcoin Cash-prisanalyse 2021 er å detaljere noen av de tekniske detaljene i nettverket og se på de viktigste måtene det skiller seg fra Bitcoin.

Som vi allerede har bemerket, ble Bitcoin Cash opprettet da Bitcoin traff en hard gaffel tilbake i 2017. Da dette skjedde, mottok alle som inneholdt Bitcoin en tilsvarende mengde Bitcoin Cash. Dette førte til at sistnevnte hadde en uvanlig høy debutpris på kryptobørs, på rundt $ 600.

Da gaffelen skjedde, hadde den opprinnelige Bitcoin rammet visse problemer. Kostnadene for bekreftelse på blockchain hadde økt, og transaksjoner var plaget av etterslep og forsinkelser. Det var meningen at Bitcoin Cash skulle løse disse problemene med økt blokkstørrelse. På den tiden var blokkstørrelsen på Bitcoin-nettverket begrenset til 1 MB, mens Bitcoin Cash økte størrelsen til mellom 8 MB og 32 MB, og muliggjorde dermed opptil 25 000 transaksjoner per blokk (per september 2018) sammenlignet med 1000 – 1500 mulig via Bitcoin blockchain. Hensikten med Bitcoin Cash var at den kunne brukes til daglige transaksjoner, potensielt konkurrere med eksisterende tradisjonelle metoder, for eksempel VISA eller Mastercard.

Selvfølgelig er det mange likheter mellom BCH og BTC. Begge er avhengige av konsensusmekanismen Proof of Work, som betyr at datamaskiner – eller noder – i nettverket løser komplekse ligninger for å ‘mine’ for nye mynter. For dette formålet bruker både Bitcoin og Bitcoin Cash verdens største kryptokurver, Bitmain. I utgangspunktet delte begge myntene den samme gruvedriftsalgoritmen (Emergency Difficulty Adjustment), selv om Bitcoin Cash senere justerte sin versjon for å gjøre det lettere for gruvearbeidere å generere BCH-token og forhindre at de vekslet mellom BTC og BCH til deres egen fordel. Tilførselen av både Bitcoin og Bitcoin Cash er begrenset til 21 millioner mynter.

Interessant, Bitcoin Cash opplevde en egen hard gaffel rundt et år etter at den ble til. I 2018 delte den seg i Bitcoin Cash ABC – det vi nå refererer til som Bitcoin Cash – og Bitcoin Cash SV (Satoshi Vision). Forking var relatert til foreslåtte oppdateringer for å inkludere smarte kontrakter i Bitcoin Cashs blockchain-nettverk og øke den gjennomsnittlige blokkstørrelsen. BCH gjennomgikk deretter en annen hard gaffel i november 2020, som en del av ytterligere planlagte oppdateringer av nettverksprotokollen.

Så hva betyr alt dette for vår Bitcoin Cash-prisanalyse for 2021? På papir bør Bitcoin Cash være en ‘bedre’ versjon av forgjengeren, men foreløpig har den ikke kommet i nærheten av å konkurrere med Bitcoin. Med utviklingen av Bitcoin SV, som påstås å ha adressert problemer med Bitcoin Cash, gir de tekniske detaljene til BCH oss veldig lite å fortsette når vi forutsier prisbevegelser, men det er likevel viktig å være klar over hvordan Bitcoin Cash skiller seg fra den andre Bitcoin-inkarnasjoner for å hjelpe oss med å forutsi potensiell avvik i hver sin prisbane.

Les mer: Hva er Bitcoin Cash, og er det verdt å investere i BCH i 2021?

Historien om Bitcoin kontantprisbevegelse

En måte å begynne å danne en Bitcoin Cash-prisanalyse for 2021 er med et tilbakeblikk på kryptovalutas tidligere prisbevegelse. Dette kan hjelpe oss med å identifisere mønstre i hvordan kartene har beveget seg og også til en viss grad måle hvordan visse markedskrefter kan påvirke BCH i fremtiden.

Som vi har nevnt, hadde Bitcoin Cash en noe annen start i livet enn mange andre kryptovalutaer. Mens de fleste mynter – inkludert Bitcoin – kom ut på markedet nesten nesten ingenting, begynte BCH å handle på rundt $ 600 fra begynnelsen. Dette var selvfølgelig helt nede i opprettelsen som et resultat av Bitcoin-gaffelen. Imidlertid var det opprinnelig rikelig med investorstøtte for den nye mynten, og prisene steg til over $ 2400 innen desember 2017. Men denne første suksessen viste seg å være noe av en forgiftet kalk da rykter om innsidehandel raskt begynte å sirkulere, og fikk Coinbase til å stanse. BCH-handel. Dette økte verdien av Bitcoin Cash til $ 704. Bortsett fra en økning i april 2018, fortsatte den nedadgående trenden til januar 2019, da BCH handlet på et helt lavpunkt på $ 107. Resten av 2019 var også litt knapp, med Bitcoin Cash spratt rundt $ 200 til $ 300, før året ble avsluttet med en skuffende $ 209.

Det ser ut til at mange av de teknologiske fremskrittene som ble lovet av Bitcoin Cash ikke klarte å realisere seg – i det minste ikke i den grad mange investorer forutsa. I motsetning til de opprinnelige forventningene endte den gjennomsnittlige størrelsen på blokkene som ble utvunnet på Bitcoin Cash’s blockchain, langt mindre enn Bitcoin, noe som medførte at de økte transaksjonsrentene som ble lovet ikke ble fullstendig realisert. Siden starten av Bitcoin Cash har Bitcoins transaksjonsgebyrer blitt redusert betydelig, ikke minst takket være SegWit-oppgraderingen, noe som reduserer fordelene med Bitcoin Cash i forhold til forgjengeren..

bitcoin kontant pris diagram

Imidlertid, selv om ting kan høres noe pessimistisk ut på dette stadiet i vår Bitcoin Cash-prisanalyse for 2021, ser det ut til at investorer fortsatt har litt tro på altcoin og ting begynte å snu til 2021.

Vil du vurdere å investere i Bitcoin Cash BCH?

Bitcoin Cash i 2020

Det er rettferdig å si at 2020 knapt kan tjene som en referanse for en Bitcoin Cash Price-analyse for 2021; COVID-19-pandemien var noe av en anomali som forårsaket en enestående global nedtur. Imidlertid er det fortsatt nyttig å vurdere hvordan mynter forvitret stormen – eller ikke, alt etter omstendighetene.

Etter en dempet avslutning på 2019 steg BCH fra litt over $ 200 til $ 393 innen 31. januar 2020. Den fortsatte å klatre bratt, før den nådde en 12 måneders høyde på nesten $ 500 i begynnelsen av februar. Etter et skuffende 2019 så det ut som om Bitcoin Cash kan ha slått et hjørne til pandemien slo til og prisen falt kraftig og bunket på rundt $ 149.

Ting forbedret seg litt i sommermånedene, og det var et overraskende rally i august, som så BCH krype opp til over $ 309, før det gikk tilbake i tilbakegang, ned til mellom $ 200 og $ 250 i løpet av september og oktober. Nok en gang ser Bitcoin Cash ut til å være på vei til utvinning, selv om prisveksten kanskje ikke har vært like jevn som andre kryptovalutaer, avsluttet den 2020-handelen over $ 340 og var godt på vei til å bryte $ 400-marken, noe som førte til fornyet interesse. og spekulasjoner fra den bredere kryptoindustrien.

Det er fortsatt uklart hvordan hardgaffelen i november vil påvirke BCH-prisen fremover. I teorien bør en nettverksoppgradering føre til en bullish stemning, men det har vært problemer med børser som har nektet å liste de konkurrerende tokens som følge av gaffelen: Bitcoin Cash Node (BCHN) og Bitcoin ABC (BCHA). Coinbase kunngjorde for eksempel at den ikke vil liste opp sistnevnte.

Ekspertspådommer for Bitcoin Cash i 2021

Et viktig hensyn for enhver Bitcoin Cash-prisanalyse for 2021 er om det er enighet mellom kryptoindustriens tall om hvor godt BCH kan forventes å prestere i løpet av året. Vi fant at meningene var noe delte om Bitcoin Cash, men her er hva noen få fremtredende analytikere og investorer hadde å si:

Roger Ver

Crypto-ekspert og mangeårig talsmann for Bitcoin Cash, Roger Ver, har gjentatt sin støtte til BCH og insisterer på at Bitcoin Cash er den eneste versjonen som virkelig samsvarer med den originale Satoshi-papiret. Han har nylig blitt sitert: “Jeg er veldig bullish på Bitcoin Cash, akkurat som jeg var da jeg var den aller første investoren i Bitcoin i 2011.” Så langt som en Bitcoin Cash-prisanalyse for 2021, tror han at mens BTC vil se verdien øke med 10 til 20 ganger i løpet av året, vil Bitcoin Cash-prisen i det minste doble verdien fra hva den er nå. Herr Ver hevder at BCH vil fortsette å være populær fordi den kan lagres og brukes på lik linje med kontanter, og tilrettelegger for daglige utgifter.

Mike Novogratz

Mens Mike Novogratz har holdt tilbake med å lage en Bitcoin Cash-prisanalyse for 2021, tok han seg til Twitter for å spørre sine følgere hvilke kryptokurver ut av diem, bitcoin cash, USDC og tether (USDT) “har den beste sjansen for å vinne betalinger? ” Mange fremtredende stemmer i kryptoindustrien, inkludert General Protocols ‘utvikler Jonathan Silverblood, som sa “ut av de nåværende konkurrentene jobber jeg med og tror på [bitcoin cash] BCH som skinnene. Spesielt gjør jeg det fordi de fokuserer på riktig brukstilfelle, og er innovative på dette feltet spesielt. ”

Kim Dotcom

Kontroversiell kryptoinvestor og grunnlegger av hostingtjenesten Megaupload, Kim Dotcom er ekstremt bullish på BCH. “Bitcoin > flott for lagring av aktiva, Bitcoin Cash > flott for betalinger. ” Bitcoin Cash til $ 310 i dag. Jeg forventer $ 3000 + neste år. Hvorfor? Flere og flere leverandører godtar krypto. Leverandører vil ha lave avgifter og raske transaksjoner. Jeg er bullish på BCH. Jeg skal retweet dette om et år. Kanskje tidligere, “twitret hun nylig før hun la til:” BCH har mange brukssaker i dag. Og K.im vil bruke BCH. ” Dotcom opprettet K.im-plattformen og stemplet den som “den ultimate plattformen for inntektsgenerering.”

Jedidajah Otte

Jedidajah Otte skriver som Times Money Mentor, og anbefaler advarsler for altcoins generelt – inkludert Bitcoin Cash spesielt. Selv om han ikke tilbyr en Bitcoin Cash-prisanalyse for 2021, advarer Mr Otte at krypto-nykommere bør “være forsiktige” når de nærmer seg BCH, og ikke risikere mer enn 5% av deres tilgjengelige investeringsfond..

Faktorer som påvirker Bitcoin kontantpris

bitcoin cahs pris

Bitcoin

Alle kryptovalutaer påvirkes av Bitcoin i en eller annen form. Den opprinnelige kryptovalutaen blir sett på som en indikator for det bredere markedet, og gitt at BTC ofte fungerer som en slags reservevaluta i mange kryptotransaksjoner, vil ytelsen alltid være relevant for andre mynter som kan være i investeringsporteføljen din . Dette alene gjør Bitcoin til et sentralt hensyn for vår Bitcoin Cash-prisanalyse for 2021.

Imidlertid er Bitcoin Cash også effektivt i direkte konkurranse med forgjengeren, så det er andre faktorer som spiller når man vurderer hvordan BTC direkte kan påvirke Bitcoin Cash. For eksempel var BCH ment å redusere transaksjonskostnadene med større blokker, men eventuelle teknologiske innovasjoner som gjør at Bitcoin kan forbedre sin egen nytte som en peer-to-peer-betalingsplattform, vil spise bort fordelene med Bitcoin Cash, noe som sannsynligvis vil stunt potensiell vekst.

Som sådan må alle som investerer i BCH holde øye med den teknologiske utviklingen med hensyn til den opprinnelige Bitcoin, samt hvordan BTC kan gjenspeile investorens lyst til kryptovaluta generelt..

Regelverk knyttet til kryptovaluta

Regulering er en kontinuerlig bekymring for kryptoentusiaster og investorer. Effektivt kan et enkelt stykke aggressiv regulering fra en av verdens største økonomier redusere en myntverdi til nesten ingenting over natten. Ripple, for eksempel, så rundt 50% utslettet verdien ved slutten av 2020, da SEC bestemte at dets opprinnelige token, XRP, var en omsettelig sikkerhet i stedet for en valuta.

Det bør imidlertid også huskes at det er potensial for positive reguleringsendringer, som kan se store gevinster for kryptovalutamarkedet generelt. En av de viktigste reglene for fremtidig Bitcoin Cash-prisanalyse for 2021 å vurdere, vil være det kommende EU-regelverket som skal avsluttes i løpet av de kommende månedene.

Butikksupport

Som vi har diskutert, er Bitcoin Cash ment å være en peer-to-peer-betalingsplattform for den generelle forbrukeren. Som sådan vil alle større butikkjeder eller kommersielle plattformer som begynner å støtte BCH som betalingsalternativ ha en positiv innvirkning på myntens verdi. Betalingsplattformer som Flexa har gjort det enklere enn noensinne for forbrukerne å betale for ting med krypto, og PayPal har nylig begynt å tillate brukere å kjøpe og bruke BTC, så BCH har grunn til å dekke i denne forstand.

Kjøpers etterspørsel

Til slutt vil prisen på Bitcoin Cash, som ethvert annet omsettelig instrument, være diktert av tilbud og etterspørsel. Det er blandede meninger om Bitcoin Cash og potensialet til å øke scenen for forgjengeren, noe som gjør det vanskelig å spekulere i potensielle økninger i etterspørselen. En kombinasjon av faktorene som er oppført ovenfor vil enten motivere eller demotivere investorer, men volatiliteten til BCH betyr at det er rikelig med potensial for smarte investorer til å gjøre betydelige gevinster – hvis de nøyaktig kan forutsi når de skal komme inn og når de skal komme seg ut.

Klar til å investere i Bitcoin Cash BCH?

Bitcoin Cash-prisanalyse for 2021

Å gjøre en nøyaktig Bitcoin Cash-prisanalyse for 2021 er ingen vesentlig prestasjon. Altcoin har opplevd skiftende formuer siden den ble opprettet i 2017, og mange ledende stemmer i kryptosfæren har ikke klart å forutsi effekten av BCH. Selv om de mest ivrige Bitcoin Cash-fortalerne ikke kan være noe annet enn litt skuffet over den totale ytelsen til mynten, bør det bemerkes at den har vist betydelig motstandskraft og har opprettholdt sin posisjon som en av de ti største kryptovalutaene etter markedsverdi.

Selv å vende seg til teknisk analyse fra topp kryptovaluta-plattformer tegner ikke et spesielt tydelig bilde.

Smartereum er enormt optimistisk og forutser at Bitcoin Cash-prisen vil slå $ 6700 innen utgangen av 2021 og fortsette å vokse over 2022. I mellomtiden har Tech Bullion tilbudt en mer dempet spådom, i tro på at hard gaffel i november 2020 vil føre til et bullish løp på BCH , men maksimalt ut på rundt $ 400 for 2021.

På den annen side antyder TradingBeasts-prognoser at BCH vil stagnere i løpet av det neste året, med at prisen på Bitcoin Cash svever rundt $ 350 fra januar helt til desember 2021.

Bør du investere i Bitcoin Cash i 2021?

Det er liten tvil om at Bitcoin Cash har potensial til å gi god avkastning det kommende året, men potensielle investorer bør ta hensyn til ordene til visse bransjestemmer og nærme seg altkoin med forsiktighet. Som vår Bitcoin Cash-prisanalyse for 2021 har fremhevet, er det mange faktorer som kan påvirke prisen på BCH, og flere av disse er i stor grad ukjente mengder.

Selvfølgelig kan det samme sies om ethvert annet altcoin, men suksessen til Bitcoin Cash avhenger i stor grad av dets levedyktighet som et peer-to-peer-betalingssystem, samt at det opprettholder en viss fordel i forhold til andre kryptovalutaer som konkurrerer i dette rommet..

Et annet viktig hensyn er at mens mange analytikere forutsier vekst for Bitcoin Cash i 2021, er de veldig forskjellige på nøyaktig hvor mye vekst. De mer optimistiske estimatene av BCH som stiger til tusenvis av dollar, bør kanskje tas med en klype salt. I stedet bør investorer klare forventningene sine og se etter mer dempet vekst. Et fornuftig mål vil være i området litt over $ 400 – med noe mer blir sett på som en bonus.

Endelig kan effekten av hardgaffelen i november ennå ikke være fullstendig realisert. De mer risikovillige investorene vil kanskje vente på de første ukene i 2021 før de forplikter midler og legger BCH til porteføljene sine..

Bitcoin Cash prisanalyse – Konklusjon

Bitcoin Cash har alltid vært en noe splittende kryptovaluta. Mens noen bransjeeksperter mener at det er alt Satoshi hadde ment at den opprinnelige Bitcoin skulle være, mener andre at den ikke har innfridd sine løfter, og det som ofte beskrives som et fiendtlig miljø for gruvearbeidere vil sterkt begrense BCHs kapasitet for bærekraftig vekst. De siste 12 månedene har vært en prøvende tid for alle finansmarkeder, men som vår Bitcoin Cash-prisanalyse for 2021 har påpekt – BCH så ut til å gjøre fremskritt med en solid oksekjøring før COVID-pandemien traff..

Hvordan Bitcoin Cash vil prestere i løpet av de første ukene av 2021, vil i stor grad avhenge av industriens reaksjon på novembergaffelen, og om børser som Coinbase slapper av når de nekter å liste både Bitcoin Cash Node og Bitcoin ABC. Med dette i bakhodet er det mulig at mange investorer vil holde ut til effekten av gaffelen blir tydelig – noe som kan forsinke prisveksten ytterligere.

Selvfølgelig vil dagshandlere glede seg over de hyppige svingningene i Bitcoin Cash-verdien, men investorer som ser på lang sikt, må holde øye med flere faktorer: spesielt resultatet av Bitcoin Cash-gaffelen, eventuelle kommende regulatoriske endringer og utvikling innen den opprinnelige Bitcoin blockchain.

eToro – Beste megler å kjøpe Bitcoin Cash BCH

eToro har vist seg å være pålitelig i kryptoindustrien i mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare.

Bitcoin Cash-prisanalyse 2021 – FAQ

Vil Bitcoin Cash øke i 2021?

Du kan finne en og annen Bitcoin Cash-prisanalyse for 2021 som enstemmig spår at BCH vil øke i verdi det kommende året, men realiteten er at den kan gå begge veier. Det er mange tegn som peker mot et positivt 2021, men det er også faktorer som kan redusere potensiell vekst. Uansett er Bitcoin Cash absolutt en kryptovaluta å se på i 2021.

Hvordan vil hardgaffelen påvirke verdien av Bitcoin Cash?

Å si at Bitcoin Cash-gaffelen i november 2020 var omstridt, ville være noe av en underdrivelse. Mens mange har ønsket hendelsen velkommen som en sårt tiltrengt oppgradering av protokollen, har noen børser nektet å liste de to resulterende kryptovalutaene. Det er for tidlig å si hvordan gaffelen vil påvirke prisene fremover, men sannsynligheten er at ting vil bli tydelig i åpningsukene 2021.

Hva forutsier ekspertene for Bitcoin Cash i 2021?

Det har vært noen ulike meninger blant eksperter om hvordan BCH vil prestere det kommende året. Av de som gjorde en Bitcoin Cash-prisanalyse for 2021, er Kim Dotcom kanskje den mest optimistiske, og forutsier at altcoin kan overstige $ 3000 neste år. Imidlertid forutser de mest fremtredende analytikerne langt mer dempet vekst.

Er nå et godt tidspunkt å investere i Bitcoin Cash?

2021 blir spioneringen som et stort år for kryptovaluta generelt, så det vil ikke være litt overraskende at mange investorer retter oppmerksomheten mot dette spennende nye markedet. Mens noen mynter er spådd å se enorm vekst, ser andre mer usikre ut. Bitcoin Cash har stort potensial for vekst, og mange eksperter tror at 2021 vil være et godt år for Bitcoin-utløpet. Imidlertid bør investering i BCH bare gjøres som en del av en diversifisert portefølje – spesielt ettersom resultatene av hard gaffel i november 2020 ennå ikke er fullstendig observert..

Hvor kan jeg kjøpe Bitcoin Cash?

Hvis vår Bitcoin Cash-prisanalyse for 2021 har overbevist deg om BCHs potensial for det kommende året, må du finne en børs som lar deg kjøpe kryptovalutaer. Vi anbefaler eToro som et alternativ for nybegynnere, siden det støtter alle de store tokens – inkludert BCH – i tillegg til å tilby mange analyser og utdanningsressurser.

Les mer om Bitcoin Cash:

Er Bitcoin Cash en god investering, og bør jeg investere i Bitcoin Cash?

Fordeler og ulemper ved å investere i Bitcoin Cash, vil det være en millionærmaker?

Hvordan kjøpe Bitcoin Cash – Nybegynnerguide 2021

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me