Bitcoin-pris for å eksplodere utover $ 100.000, sier en kjedelig beregning

Bitcoin vil sannsynligvis slå $ 100.000, hvis historien gjentas med forholdet mellom markedsverdi og termokap.

Denne uken traff Bitcoin bakken for $ 50.000, men ble plutselig forplukket til $ 48.000. Oppsvinget ble til slutt etterfulgt av en reversering med en bekreftelse på ny støtte på $ 44.000. Selv om flaggskipet kryptovaluta bytter hender til $ 47,640, er motstanden, som er på $ 48,000, fortsatt på plass og viser ingen tegn til endring. En unik beregning på kjeden sier at BTCs opptrend fremdeles er intakt og kan treffe høyder over $ 100.000.

Rallying over $ 100.000, forutsier Bitcoin Market Cap-to-Thermocap Ratio.

Denne beregningen er beskrevet som en markedsverdi delt av Thermocap, av Glassnode. I tilfeller der Bitcoin utveksler hender mot en premie med det totale sikkerhetsbeløpet gruvearbeidere bruker, avslører beregningen det helt. Det skal også bemerkes spesielt at det resulterende forholdet justeres for å ta hensyn til en økning i sirkulerende forsyning over tid.

Spesielt har krystallkryptovaluta samlet omtrent 135% på mindre enn 30 år. En fremtredende analytiker Rafael Schultze nevnte at BTC i forrige bull run byttet hender til $ 8500, mens markedsverdi-til-thermocap-forholdet fortsatt var på de rådende nivåene. Denne raske rallyen fra den betydelige kryptovalutaen indikerer også hvor dynamisk kryptomarkedet er og mengden av muligheter for at ting kan bevege seg raskt over natten. Bitcoin kunne faktisk ha spiked til høyder over $ 100.000 hvis det skulle rally med samme 135%.

bitcoin market cap chart

Santiments NVT Token Circulation-modell forsterker også denne bullish fortellingen, da det som denne beregningen er knyttet til, er endringen i økningen av markedsverdien til de tokens som byttes ut i nettverket. I tillegg til de semi-bullish utsiktene over de fem månedene, er Bitcoins NVT-modell bemerkelsesverdig bullish for øyeblikket.

Bitcoins NVT-modell:

bitcoin nvt modelloversikt

Den første Bitcoin ETF- godkjent av Canadian Securities Regulator

Ontario Securities Commission (OSC) signerte forslaget under det multilaterale instrumentets passsystem i forskjellige kanadiske jurisdiksjoner, og har vellykket godkjent det første Bitcoin børshandlede fondet (ETF) i Nord-Amerika. Dupliseringen av BTC-prishandling vil bli gjort uten å inkludere fondets avgifter og noen relaterte utgifter, som nevnt av et faktaark som er delt av Purpose Investment. Videre vil denne Bitcoin ETF ikke blandes sammen i spekulasjonene om kortsiktige prisendringer.

Det er en sjanse i USA som vurderer et lignende produkt, da Canada har godkjent den første Bitcoin ETF i Nord-Amerika. 2019 og de første dagene av 2020 har faktisk vært vitne til avvisningen av forskjellige forslag fra Securities and Exchange Commission (SEC). I mellomtiden mener Hester Peirce, SEC-kommisjonær, at markedet er grunnlagt for en Bitcoin ETF.

"Hvis vi ikke gir dem (investorer) den naturlige måten, som jeg tror ville være en ETP, kommer de til å se etter andre (mindre optimale) måter å gjøre det på."

Bitcoin-prisanalyse

Siden 28. januar har Bitcoin-prisen økt fra $ 30,300 til $ 48,500, og har fått rundt $ 18,200 i den totale verdsettelsen. Slik ting ser ut er eiendelen fortsatt overpriset sett av relativ styrkeindeks (RSI).

btc / usd daglig diagram 021621

Bilde: BTC / USD daglig

Imidlertid, som IOMAP forteller oss, svever Bitcoin-prisen seg over sterke støttenivåer. Disse nivåene er robuste nok til å absorbere enormt mye salgspress. Den nærmeste sterke støttemuren er på $ 48 000-nivå, hvor 590 000 adresser tidligere hadde kjøpt 222 000 BTC-tokens.

Bilde: IntoTheBlock

På den andre siden av gjerdet:

Hva som skjer hvis Bitcoin ikke klarer å overvinne motstanden på $ 48.000, er en plutselig økning i salgspresset fordi til slutt vil oksene bli utmattet. Denne pioner kryptovalutaen vil bli stoppet fra å kjøre lenger frem med støtten på $ 44.000. Hvis det testes på nytt, er sjansen for svekkelse veldig høy, noe som kan trekke fremgangen mot $ 40.000.

India vil fortsette sitt forbud mot investering i kryptovaluta

Det foreslåtte fullstendige forbudet mot kryptovaluta i India vil gå videre som planlagt. India er ekstremt fast i sin beslutning om å la innbyggerne delta i kryptorelaterte aktiviteter. Likevel er regjeringen klar til å gi investorer i India en overgangsperiode på over tre til seks måneder. I følge Bloomberg Quint vil den indiske regningen faktisk ha noen unntak:

"Lovforslaget søker også å forby alle private kryptovalutaer i India; det tillater imidlertid visse unntak for å fremme den underliggende teknologien til kryptovaluta og dens bruk."

Det indiske parlamentet er klar til å innføre forbud mot og forbud mot ethvert engasjement med kryptovalutaer. Transaksjoner med utenlandske børser vil også være inkludert i dette forbudet.

India er et av verdens mest befolkede land og har ganske mange mennesker som driver med kryptovalutahandel og andre virksomheter. Bitcoin kan snart lide under stort salgspress, og alt avhenger av hvor snart det fullstendige forbudet kommer opp i loven. Selv om det er en overgangsperiode, vil dette bare gi begrenset tid for folk å selge sine digitale eiendeler, noe som vil påvirke Bitcoin negativt og hindre anslaget til $ 100.000..

eToro – Beste megler å kjøpe Bitcoin

etoro megler

eToro har vist seg å være pålitelig i kryptoindustrien i mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare.

Les mer:

5 grunner til å investere i Bitcoin i 2021

10 fettslagsprognoser for Bitcoin for 2021

5 topp kryptovalutaer som kan gjøre deg millionær

Hva er Bitcoin? En nybegynnerguide

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me