Bitcoin-prisanalyse for 2021 (grundig gjennomgang)

BTC-prisvarsel for 2021

Vi deler toppen Ekspertspådommer for Bitcoin i 2021.

Les vår Bitcoin BTC-prisanalyse i 2021

Det er rettferdig å si at 2020 har vært et år med usikkerhet for finansmarkedene. COVID-19-pandemien kastet alle velplasserte spådommer og analyser i uorden – spesielt de fra det beryktede ustabile kryptovalutamarkedet. Men når vi nærmer oss 2021, ser det ut til at investorinteressen vender tilbake til kryptomarkedet med fornyet optimisme, og det kan godt være lys ved enden av tunnelen.

Som alltid har avgiften blitt ledet av Bitcoin. Etter en rystende start på året, økte prisen på Bitcoin til en heltidshøyde på $ 19,850.11 i slutten av november, noe som naturlig nok har generert en alvorlig interesse for kryptovalutapotensialet for 2021.

Så hva kan året fremover ha i vente for verdens mest berømte digitale valuta? I den følgende Bitcoin-prisanalysen 2021 vil vi vurdere de ulike faktorene som kan påvirke Bitcoins pris, samt vurdere hva bransjeeksperter har å si.

Hvis du vil kjøpe BTC raskt og enkelt, sjekk ut eToro Exchange!

Innhold

Bitcoin – en oversikt

Historien om Bitcoin-prisbevegelse

Bitcoin i 2020

Ekspertspådommer for Bitcoin i 2021

Faktorer som påvirker Bitcoin-prisen

Bitcoin-prisanalyse for 2021

Bør du investere i Bitcoin i 2021?

Konklusjon

FAQ

Bitcoin – en oversikt

Før vi går inn i vår Bitcoin-prisanalyse for 2021, er det verdt å oppsummere noen viktige fakta om kryptovalutaen og teknologien bak den.

Bitcoin var den aller første kryptovalutaen og er enestående ansvarlig for å sette blockchain på kartet. Opprettet av Satoshi Nakamoto – om hvem vi nesten ikke kjenner noe annet enn et navn, ble Bitcoin designet for å være verdens første desentraliserte, peer-to-peer digitale betalingssystem med sin underliggende blockchain-teknologi som tilbyr sikre transaksjoner uten behov for bekreftelse fra en bank. eller finansinstitusjon.

Bitcoin-transaksjoner fungerer takket være et komplekst system der nettverksnoder verifiserer transaksjoner ved å løse blokker med komplekse ligninger i det som er kjent som Bitcoin-gruvedrift. For hver blokk som er bekreftet og lagt til i blockchain, blir gruverearbeidere belønnet med BTC, som fungerer som et incitament for dem å fortsette å operere i nettverket.

Hvert fjerde år eller så reduseres belønningen fra Bitcoin-nettverket med halvparten, noe som resulterer i at gruvearbeidere får færre BTC etter hvert som tiden går. Dette er prosessen referert til som halvering. Et annet viktig aspekt av Bitcoin er at tilgangen på tokens er begrenset – det vil aldri være mer enn 21 millioner Bitcoins i omløp. Disse funksjonene simulerer effektivt en deflasjonseffekt og gir knapphet slik at Bitcoins verdi – i teorien – kan oppføre seg på samme måte som andre knappe varer, for eksempel gull.

På dette stadiet lurer du kanskje på hvorfor all denne historien er relevant for en Bitcoin-prisanalyse i 2021, men som vi skal se, er funksjonen til kryptovaluta og blockchain-teknologi ofte iboende knyttet til hvordan prisen på tokens beveger seg – og hvordan markedet følelser kan påvirkes av utviklingen utenfor kryptovalutaindustrien.

Historien om Bitcoin-prisbevegelse

Det er rettferdig å si at prisen på Bitcoin har beveget seg mye gjennom årene. Faktisk er kryptovalutamarkedet generelt beryktet ustabilt. Men det er nettopp denne volatiliteten som gjør kryptovalutaen til en så attraktiv mulighet for handelsmenn. Vi kan bruke Bitcoins historiske prisbevegelse som et utgangspunkt for vår Bitcoin-prisanalyse for 2021 – det er uten tvil den beste indikatoren vi har på hvordan BTC-markedet vil reagere på visse påvirkninger.

I skrivende stund handlet Bitcoin på rundt 18 325 dollar – men som vi skal se, kan dette tallet se veldig annerledes ut innen bare noen få måneder, uker, dager – eller til og med timer.

Ettersom Bitcoin nærmer seg sin høyeste verdi når det gjelder verdi, er det rart å tenke at da kryptovalutaen ble lansert, var den nesten verdiløs – da den opprinnelige koden ble utgitt til det bredere markedet og handlet til mindre enn en krone ett år senere. Først i 2011 nådde BTC paritet med amerikanske dollar. Denne langsomme starten er selvfølgelig ganske lett å forstå. Blockchain var en helt ny teknologi, og en omfattende forståelse av bruken og potensialet tok litt tid. Årene 2011 – 2013 var da søkelyset virkelig begynte å skinne på kryptovaluta og i 2013 så Bitcoins pris svinge mellom $ 350 og $ 1 242 – da ble den fast etablert som en eiendel med reelt potensial for fortjeneste.

Prisen på BTC spratt rundt de neste årene, men innen 2017 hadde den oversteget $ 1000 i verdi og skulle oppnå en rekord på hele 19783,06 dollar før året var ute. Det er nok å si at mange tidlige investorer hadde gjort store gevinster, og verdens øyne var nå fast rettet mot Bitcoin og andre kryptokurver, med stor dekning på tvers av vanlige medier og en økning i interessen fra detaljinvestorer..

Men for å indikere hvor mye prisen på Bitcoin kan bevege seg, falt verdien i 2018 med rundt 80% og nådde et nivå på rundt $ 3000. I 2019 var Bitcoin nok en gang på farta, denne gangen i oksemarkeder som så at prisene nådde $ 14 000 før tilliten igjen begynte å avta..

Bitcoin i 2020

bitcoin prisdiagram

Som vi har sett, endres prisen på Bitcoin raskt og ofte med enorm margin – men generelt har det klatret, og mange analytikere spår at dette vil fortsette på lengre sikt. Å se på Bitcoins prisbevegelse i 2020 for å måle hvordan det kan endres i 2021, gir et litt annet problem.

COVID-19-pandemien var selvfølgelig noe av en kurveball, og en verdensomspennende pandemi er ikke noe de fleste handelsmenn vil faktorere i fremtidige spådommer som en gjentakende hendelse. Bitcoin startet året med et lovende perspektiv, men da krisen vokste, så det uunngåelig at verdien falt. Bitcoin falt fra det høyeste på $ 10.000 til det laveste på $ 3.800. Så i november, nesten ut av det blå, samlet BTC seg til den høyeste prisen noensinne på i underkant av 20 000 dollar. Dette gjør det naturligvis til et veldig spennende prospekt for året som kommer, og vår Bitcoin-prisanalyse 2021 har hørt noen veldig optimistiske meninger fra kryptoverdenen.

Ekspertspådommer for Bitcoin i 2021

For å danne en balansert Bitcoin-prisanalyse for 2021, er det nødvendig å samle informasjon fra flere områder. Å se på meningene og spådommene fra ledende kryptoeksperter er naturligvis en god måte å måle industrins følelser mot Bitcoin og markedet generelt.

Hva forutsier kryptoeksperter for Bitcoin-prisen i 2021?

Anthon Pompliano

Medstifter av Morgan Creek Digital Anthon Pompliano har utstedt sin egen Bitcoin-prisanalyse for 2021 og høres veldig positiv ut i forhold til tokens prisbane. “Det kommer til å bli ganske aggressivt,” sier han. “Jeg er ganske trygg på Bitcoin til $ 100 000 innen utgangen av 2021." Pompliano la til at han mener det stadig synkende tilbudet av Bitcoin-tokens kombinert med økt interesse fra institusjonelle investorer vil se Bitcoins verdi stige til nivåer som man aldri har sett før.

Mike Novogratz

Galaxy Digital CEO og milliardærinvestor Mike Novogratz er også ekstremt positiv til Bitcoins fremtid. Han bekreftet via sin Twitter-konto at ”Bitcoin nå er en institusjonell eiendel. Periode ”og mener at det institusjonsledede innkjøpet som så Bitcoins prisoppgang ved slutten av 2020, vil fortsette å øke verdien i 2021.

Henri Arslanian

Henri Arslanian, Global Crypto Leader hos PwC, tror også at tradisjonelle finansinstitusjoner vil fortsette å flytte inn i kryptorommet og spår at mange private banker er mye mer åpne for å tilby tjenester knyttet til investering i kryptovaluta. Arslanian skrev for Yahoo Finance, og påpekte også at “2020 så et rekordmange bitcoin-lommebøker” åpnet, slik at vi kan forvente å se at etterspørselen fortsetter å øke i hele 2021. Selv om han slutter å lage en Bitcoin-prisanalyse for 2021, er Arslanian umiskjennelig optimistisk om fremtiden for kryptovalutaen.

Willy Woo

Populær kryptovaluta investeringsanalytiker Willy Woo har spådd store ting for Bitcoin i året som kommer. “Min toppmodell som foreslår $ 200 000 per bitcoin innen utgangen av 2021, ser konservativ ut, $ 300 000 er ikke utelukket," tvitret han. Etter å ha analysert ulike markedssignaler la han til at Bitcoins bane er "peker på økende refleksivitet, en forsterket 2021 bullish tilbakemeldingssløyfe".

Tom Fitzpatrick

En annen ekspert som forutsier en økning i verdien for Bitcoin, er Citibank-analytiker, Tom Fitzpatrick. Hans egen Bitcoin-prisanalyse for 2021 er mildt sagt bullish. Han spår at Bitcoin vil nå $ 318 000 det kommende året, og nevner Bitcoins historiske bane som en nøkkelindikator. Interessant, mener Fitzpatrick også at investorer i økende grad ser på Bitcoin som et middel til å sikre seg mot inflasjon og som en “safe haven asset” i kjølvannet av COVID-19.

Vil du vurdere å investere i Bitcoin BTC?

Faktorer som påvirker Bitcoin-pris

faktorer som påvirker bitcoin-prisen

Det er fire hovedfaktorer som mest påvirker Bitcoin-prisen:

1. Bitcoin Halvering

Vi har allerede diskutert halvering – der belønningen som tilbys Bitcoin-gruvearbeidere reduseres med 50%. Sist dette skjedde var i mai 2020. Historisk har halvinger blitt fulgt av prisøkninger, da blokkhalvering uunngåelig reduserer tilbudet uten nødvendigvis å påvirke etterspørselen. Det er imidlertid ingen måte å vite hvordan COVID-krisen kan ha kastet en nøkkel i verk – vi kan godt se en forsinket effekt som vil hjelpe Bitcoins verdi å stige i 2021.

2. Krav fra institusjonelle investorer

En nøkkelfaktor for enhver Bitcoin-prisanalyse for 2021 vil være fortsatt interesse fra institusjonelle investorer. Interesse fra finansielle kraftverk som JPMorgan, Standard Chartered, Citibank og Deutsche Bank fungerer ikke bare som en effektiv godkjenningsforsegling for kryptovaluta, men den beveger også Bitcoin mot å være en institusjonell eiendel og tilbyr reell, håndgripelig verdi i motsetning til Bitcoins verdi å være skapt utelukkende via sosial konstruksjon. Å ha institusjonelle investeringer omfavne Bitcoin er også et skritt mot at private banker tar en mer seriøs tilnærming til kryptovaluta.

3. Regelverk knyttet til kryptovaluta

Kryptovaluta og blockchain er fremdeles relativt nye, og de fleste nasjoner rundt om i verden får fortsatt tak i sin regulatoriske tilnærming. Selvfølgelig er hele appellen av kryptovaluta dens desentraliserte natur, noe som utgjør noe av et problem for jurisdiksjoner som ønsker å regulere hvordan det skifter hender. Så langt som Bitcoin-prisanalyse for 2021 går, er det verdt å merke seg at det er rykter om at det er nye EU-reguleringer på vei – EU-kommisjonen publiserte i år det første utkastet til sine Markets in Crypto-assets-regulering, og dette er noe som kan ha en stor effekt på Bitcoins pris. For britiske investorer kan Brexit også føre til regulatoriske endringer, som vil ha en påkjøringseffekt for det internasjonale markedet. Alle som er interessert i å handle eller investere i krypto, vil ønske å holde seg oppdatert på slik utvikling.

4. Kjøperspørsel

Åpenbart vil etterspørsel alltid øke prisen på en finansiell eiendel. Som vi har sett, åpnet det i 2020 et rekordstort antall crypto-lommebøker, og med populære plattformer som PayPal som nå lar brukerne enkelt kjøpe og bruke Bitcoin, har det aldri vært enklere for den uformelle investoren å dyppe tærne i kryptovalutamarkedet. Som sådan kan vi godt se at etterspørselen øker dramatisk de neste månedene – noe som igjen vil se Bitcoins verdi drevet opp.

Les mer: Hva vil drive Bitcoin-prisen i 2021?

Bitcoin-prisanalyse for 2021

Så hvordan kan vi bruke all informasjon som er diskutert så langt for å lage vår Bitcoin-prisanalyse for 2021?

Når du har analytikere fra slike som PwC, Morgan Creek og CityBank som enstemmig forutser et langvarig oksemarked for Bitcoin i året som kommer, kan du være ganske trygg på at BTC sannsynligvis vil være en god investering. Det bør imidlertid bemerkes at det er noen forskjellige tall som blir nevnt når vi ser på målprisen på Bitcoin i 2021.

Mens det har vært flere meget troverdige bransjeeksperter som forutsier at BTC vil nå $ 300 000 og utover, har andre vært litt mer konservative i sine estimater. Men selv i den nedre enden av skalaen blir Bitcoin fremdeles spionert for å nå $ 100.000 – noe som er en viss alvorlig vekst, med tanke på at den handles til $ 19,155 i skrivende stund..

Bør du investere i Bitcoin i 2021?

kjøper bitcoin

Med så mange kryptomyndigheter som forutsier skyhøye priser på Bitcoin, er det fristende å skynde seg hardt inn i seriøse investeringer. Men det skal huskes at dette er kryptovalutamarkedet – spådommer fra bransjen har vært galt tidligere, og de kan godt være galt i fremtiden. Som med handel med finansielle eiendeler er ingenting garantert, og det er visse faktorer som kan stoppe Bitcoin-vekst i sporene. Men BTC gir absolutt en spennende mulighet, og vår Bitcoin-prisanalyse for 2021 peker mot seriøs vekst. Som sådan bør det være en del av en diversifisert portefølje for enhver seriøs investor.

Klar til å investere i Bitcoin BTC?

Konklusjon

Bitcoin så veldig lovende ut i begynnelsen av 2020, før coronaviruspandemien kastet oss en kurvekule og så prisene hoppe rundt som en global nedgang forårsaket kaos på finansmarkedene. Men da året nærmet seg slutten, så Bitcoin ut til å ha overvært stormen overraskende bra, og prisene steg til en heltidshøyde i november. Selvfølgelig er det vanskelig å si hvordan COVID-19 kan ha oppveid potensielle gevinster fra Bitcoin-halveringen i mai, men å dømme etter hvordan BTC har samlet seg, kan vi godt se de forsinkede effektene nå.

De fleste bransjeeksperter forutsier store ting for kryptovaluta de neste månedene, og vår Bitcoin-prisanalyse for 2021 viser at den opprinnelige digitale valutaen godt kan være frontløperen når det gjelder investeringsmuligheter. Med store navn som Anthon Pompliano og Mike Novogratz som er så sikre på Bitcoins potensiale, er det vanskelig å se hvordan det kan være noe annet enn et oksemarked for en stor del av året fremover. Hvis du ennå ikke vil legge til kryptovaluta i porteføljen din, kan det nå være den beste tiden å gjøre det.

eToro – Beste megler å kjøpe Bitcoin

etoro megler

eToro har vist seg å være pålitelig i kryptoindustrien i mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare.

FAQ

Er Bitcoin en god investering for 2021?

De fleste eksperter er enige om at Bitcoin sannsynligvis vil øke i verdi i 2021 – med mange som antyder at det vil sveve forbi den høyeste hver verdsettelse tidlig. Hvis disse spådommene viser seg å være korrekte, antyder vår Bitcoin-prisanalyse 2021 at den opprinnelige kryptovalutaen faktisk kan være en smart investering for det kommende året..

Hvordan påvirket Bitcoin-halveringen tokens verdi?

Historisk sett har Bitcoin sett betydelige prisøkninger når gruvebelønningen halverte. På grunn av COVID-19 kan det hende at de fulle effektene av halveringen i mai 2020 kanskje ikke har trådt i kraft. Dette er en av grunnene til at de fleste industriinnsidere forutsier et langvarig oksemarked for BTC i 2021.

Hva forutsier ekspertene for Bitcoin i 2021?

Da vi gjennomførte vår Bitcoin-prisanalyse for 2021, ble vi slått av hvordan de fleste ledende eksperter var enstemmige i å forutsi betydelig vekst for BTC. Mange anerkjente kryptokurrencyanalytikere har antydet at Bitcoin kan nå $ 300 000 innen utgangen av året. Andre er mer konservative, men tror likevel at Bitcoin vil knuse sin forrige rekordhøyde på $ 19,850.11.

Vil Bitcoin overstige $ 100.000 i 2021?

Ingen kan si med sikkerhet hvordan Bitcoins pris vil bevege seg i 2021, men vår Bitcoin-prisanalyse 2021 identifiserte flere bransjeeksperter som trygt forutsa at prisen på BTC vil sveve forbi 100 000 dollar.

Er nå et godt tidspunkt å investere i Bitcoin?

Som de fleste finansielle eiendeler hadde Bitcoin noen utfordrende måneder i 2020. Men ettersom flere institusjonelle investorer veier inn i kryptomarkedet og populære plattformer som PayPal tilbyr Bitcoin å kjøpe, kan prisen på verdens første digitale valuta godt settes til å skyte i været. De fleste kunnskapsrike investorer vil ønske å legge BTC til porteføljen sin – og det kan nå være den beste tiden å gjøre det.

Hvordan investerer jeg i Bitcoin?

Hvis du vil investere i Bitcoin, er det første du trenger en Bitcoin-lommebok. Dette er effektivt et middel til å lagre tokens og fungere på en måte som ikke er så ulik din vanlige lommebok. Du må også finne en hederlig børs eller megler som lar deg kjøpe og selge kryptovalutaen du velger.

Kilder:

https://capital.com/bitcoin-price-prediction-2021-and-beyond

https://www.express.co.uk/finance/city/1369586/bitcoin-price-value-forecast-2021-prediction-crypto-markets

https://investorplace.com/2020/11/bitcoin-price-prediction-2021-where-will-bitcoin-go-after-all-time-high/

https://cointelegraph.com/news/anthony-pompliano-breaks-down-his-bitcoin-outlook-for-2021

https://finance.yahoo.com/news/10-predictions-2021-china-bitcoin-174532075.html

https://www.bobsguide.com/guide/news/2020/Nov/24/no-regime-rest-bite-uk-regulations-to-cause-stir-in-2021/

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me