Bitcoin vs Bitcoin Cash: Hvilken krypto skal du kjøpe i 2021

BTC vs BCH: Hvilken bør være i porteføljen din??

Denne guiden sammenligner Bitcoin mot Bitcoin Cash for å forklare alle måtene som Bitcoin versus Bitcoin Cash er like, og fremhever de viktigste forskjellene som skiller dem fra hverandre. Når alle fordeler og ulemper for begge myntene er lagt ut på linjen, vil svaret på hvilken krypto du skal kjøpe, Bitcoin vs Bitcoin Cash, bli mye tydeligere.

Etter et tumultuøst 2020, forventes kryptovalutamarkedet å komme kraftig tilbake de neste månedene, med de fleste eksperter som forutsier vekst over hele linja. Ettersom flere og flere bedrifter, investorer og institusjoner forbereder seg på å investere i kryptokurrency i 2021, er det god grunn til å tro at de neste 12 månedene kan se rekordhøye priser for de store tokens..

Så hva er de beste tokens? De fleste har hørt om Bitcoin. Det var den opprinnelige kryptovalutaen og er den klart største når det gjelder markedsverdi. De som er kjent med kryptomarkedene, kan også ha hørt om Bitcoins utløp – Bitcoin Cash. Men gitt deres lignende navn og delte opprinnelse, er mange mennesker uklare om de faktiske forskjellene mellom de to.

Hvis du ønsker å investere i Bitcoin eller kjøpe Bitcoin Cash i 2021, er det viktig å forstå hvordan de varierer og hva slags avkastning du kan forvente realistisk. For dette formål har vi satt sammen følgende Bitcoin vs bitcoin kontant sammenligning for å hjelpe deg med å bestemme hvilken av de to som passer bedre til porteføljemålene dine.

Det er også viktige detaljer om hver myntprisvarsel, en titt på tidligere prishistorikk og informasjon om hvordan du investerer de to kryptovalutaene.

Bitcoin eller Bitcoin Cash, hvilken har den bedre investeringen i 2021 og utover? Finne ut

Bitcoin Cash vs Bitcoin – De viktigste forskjellene

Før vi begynner, er det verdt å merke seg at hvis du ønsker å investere i kryptovaluta i 2021, kan både Bitcoin og Bitcoin Cash potensielt være gode alternativer. Mens BTC utvilsomt er den største av de to, kan det sies at BCH har mer rom for vekst. Som sådan kan du velge å investere i Bitcoin Cash som en høyere risiko, høyere belønningsalternativ og investere i Bitcoin for komparativ stabilitet.

Å forstå forskjellene mellom Bitcoin og Bitcoin cash er imidlertid et grunnleggende krav for å investere i kryptovalutamarkedet. Så la oss ta en titt på noen viktige funksjoner i Bitcoin Cash vs Bitcoin.

Bakgrunn

Bitcoin ble opprettet tilbake i 2009 da den mystiske Satoshi Nakamoto publiserte den originale whitepaper, med en visjon om en ny type valuta. Den sentrale ideen var at kryptovaluta ved å bruke blockchain-teknologi kunne dispensere behovet for en sentral myndighet og gi et trygt, sikkert peer-to-peer-betalingssystem.

Det som en håndfull fremtidsrettede tekniske innsidere som valgte å investere i Bitcoin i de første dagene av kryptovaluta, men svært få vanlige investorer la merke til i løpet av de første 2-3 årene av eksistensen. Imidlertid begynte prisen på BTC i 2013 å sveve med tidlige investorer som fikk avkastning på flere hundre prosent.

I dag er Bitcoin verdt svimlende 46 000 dollar, og det er nok å si at det nå er mange vanlige finansielle eksperter som er opptatt av å kjøpe Bitcoin i 2021.

Bitcoin Cash ble dannet da den opprinnelige Bitcoin traff en hard gaffel tilbake i 2017. Da gaffelen skjedde, ble eksisterende Bitcoin-holdere tildelt en tilsvarende mengde Bitcoin Cash-tokens. Dette førte til at BCH ble lansert med en uvanlig høy pris på rundt $ 600 per token på de fleste børser.

Alle som ønsker å kjøpe Bitcoin Cash i 2021, bør forstå hvordan det skiller seg fra forgjengeren. Selv om det utvilsomt er basert på samme kildekode og grunnleggende prinsipper som Bitcoin, er det viktige forskjeller mellom de to. En av dem innebærer behandling av transaksjoner, som vi vil utforske mer detaljert nedenfor.

Naturligvis er det også mange likheter når man ser på Bitcoin vs Bitcoin Cash. Begge bruker beviset for arbeidskonsensusmekanisme, og begge har en samlet forsyning på 21 millioner tokens. De som ønsker å investere i Bitcoin Cash, bør imidlertid være klar over at det fortsatt er betydelig lavere markedsverdi enn forgjengeren og ikke har så mye støtte over hele finansverdenen..

Transaksjoner og hastighet

Hver kryptovaluta bringer noe annet til bordet, men blant nøkkelegenskapene til enhver digital valuta er kostnadene og hastigheten på transaksjoner. Selvfølgelig er det mange andre tekniske detaljer, men for de som ønsker å investere i kryptovaluta i 2021, er det et godt sted å starte å forstå de viktigste grunnleggende..

Hvis du ønsker å investere i Bitcoin, kan du allerede være kjent med ideen om Bitcoin-gruvedrift. Dette er en viktig del av protokollen, da det er hvordan transaksjoner blir verifisert og nye BTC slippes i omløp. I et nøtteskall er Bitcoin-gruvedrift prosessen der datamaskiner på blockchain effektivt konkurrerer om å løse komplekse ligninger for å verifisere transaksjoner.

Bitcoin gruvedrift bruker en fantastisk mengde datakraft og ressurser. Gruvearbeidere på nettverket blir derfor belønnet for å verifisere datakjedene – eller blokkene – med Bitcoin-tokens. Dette systemet sørger for at nettverket er sikkert, og det er ingen ‘dobbel forbruk’ av Bitcoin, dvs. det samme token som brukes mer enn en gang. Mer informasjon finner du i vår forklaring på kryptodrift.

Mange av Bitcoins motstandere har sitert ‘proof of work’ gruvesystemet som årsaken til den relativt langsomme transaksjonstiden. Å lage en ny Bitcoin-blokk kan ta opptil ti minutter. Til sammenligning produserer Ethereum blockchain blokker på så lite som 10 – 15 sekunder.

Transaksjonelle begrensninger av Bitcoin er hovedårsaken til at Bitcoin Cash ble til i utgangspunktet.

Da gaffelen skjedde i den opprinnelige kryptovalutaen, hadde Bitcoin møtt kritikk for sin langsomme og kostbare transaksjonsbehandling. Bitcoin Cash forsøkte å forbedre den opprinnelige protokollen med en større blokkstørrelse – rundt 8 MB til Bitcoins 1 MB. Den økte blokkstørrelsen tillater uunngåelig flere transaksjoner, noe som betyr at BCH er mye mer gjennomførbart som en valuta for dagligvarekunder..

Effektivt gjør de som velger å kjøpe Bitcoin Cash i 2021, med håp om at BCH vil bli sett på som et mer attraktivt alternativ enn BTC når det gjelder daglig detaljhandel. Imidlertid, igjen, de som ønsker å investere i Bitcoin Cash, bør merke seg at den opprinnelige Bitcoin fortsatt har bredere detaljhandelstøtte i skrivende stund.

Tilbud og etterspørsel

Alle som ønsker å investere i Bitcoin, bør allerede være klar over at prisbevegelser på eiendeler i stor grad er drevet av tilbud og etterspørsel. Imidlertid skiller kryptovaluta seg fra andre eiendeler i hvordan tilbud og etterspørsel opprettholdes.

Som vi har diskutert, genereres nye Bitcoin-tokens når Bitcoin-gruvearbeidere oppretter nye blokker. Naturligvis stiller dette spørsmålet, hvis BTC ganske enkelt kan opprettes av ingenting, hvordan kan det noen gang ha knapphet og dermed noen reell verdi? Svaret på dette er en prosess kjent som Bitcoin halvering. Hver 210.000 blokker blir BTC-belønningen for gruvearbeidere halvert. I 2009 startet den på 50. I 2013 ble den kuttet til 25, i 2018 var den 12,5, og i mai 2020 ble den halvert til 6,25. Neste halvering anslås å finne sted i 2024.

Det er også et maksimalt antall BTC skrevet inn i protokollen, noe som sikrer at det aldri vil være mer enn 21 millioner tokens i omløp. Denne innebygde deflasjonsmekanismen er en nøkkelfaktor bak Bitcoins stadig økende verdi per token. Imidlertid kan alle som ønsker å kjøpe Bitcoin i 2021 være trygg – Bitcoin-hetten forventes ikke å bli realisert før 2140.

Akkurat som med Bitcoin, kan alle som ønsker å investere i Bitcoin Cash ha spørsmål om tilbudet og etterspørsel av tokenet. I denne forstand har både BCH og BTC veldig like legitimasjon.

Bitcoin Cash blir utvunnet, akkurat som Bitcoin. BCH-belønningen halveres også for å skape en deflasjonseffekt, akkurat som med forgjengeren. I tillegg, som vi har nevnt, er den totale tilgangen på BCH også begrenset til 21 millioner. Dette betyr at forsyningskurven til Bitcoin Cash har en veldig lignende bane som tilførselen av den opprinnelige kryptovalutaen.

Ting kan være litt forskjellige på etterspørselssiden av ting. Bitcoin har sett en økning i etterspørselen fra institusjonelle investorer de siste månedene, men det samme kan egentlig ikke sies for Bitcoin Cash. Sistnevnte er imidlertid inkludert i kryptovalutaene som støttes på PayPal, så det er alle muligheter for at etterspørselen etter BCH er i ferd med å øke betydelig.

Bitcoin Cash vs Bitcoin: Hvilken er den bedre investeringen?

Enten du velger å investere i Bitcoin eller kjøpe Bitcoin Cash i 2021, gjør det aldri vondt å forstå noen av de tekniske detaljene. Imidlertid vil dette realistisk sett bare gå så langt i å hjelpe deg med å forutsi fremtidige prisbevegelser og bestemme hvilke som vil bevise den bedre investeringen.

For å bygge et mer fullstendig bilde gjennomfører vi et tilbakeblikk på hvert tokens tidligere prisbevegelser, for å få et inntrykk av hvilke markedskreftene som tidligere har stimulert vekst, og finne ut om de kan gjøre det igjen i nær fremtid. Dette er spesielt relevant for BTC og BCH, ettersom prisene deres alltid påvirkes av deres respekterte halvinger.

I tillegg til å vurdere tidligere resultater, kan vi også se på hvilke bransjetall eller investeringsgiganter som ønsker å investere i Bitcoin Cash eller kjøpe Bitcoin i 2021 – ofte er betydelig interesse fra store aktører i seg selv nok til å øke prisen på et token.

Bitcoin Cash vs Bitcoin – Viktige forskjeller

Bitcoin vs Bitcoin Cash: Prishistorie

Å velge å investere i kryptovaluta i 2021 inkluderer utvilsomt betydelig risiko – det samme gjør de fleste former for investering. Selv om ingen kan gi noen garantier for fremtidige prisbevegelser, kan et tilbakeblikk på kryptovalutas historie i det minste forbedre våre sjanser til å gjøre en mer realistisk projeksjon..

BTC

Hvis du planlegger å kjøpe Bitcoin i 2021, vet du sannsynligvis allerede noe om den imponerende prisbevegelsen. BTC handlet mer eller mindre for øre til de nådde $ 1 i 2011. Da begynte ting å ta fart, ettersom flere institusjoner flyttet til å investere i Bitcoin.

Innen 2013 hadde BTC nådd $ 1 242 og begynte å etablere seg som en seriøs investeringsmulighet. Prisbanen var langt fra å være rett skråning, men da et økende antall mennesker begynte å investere i Bitcoin, ble token’s mer og mer verdifulle, og nådde til slutt en topp på $ 19,783.06 i 2017.

Mer nylig, Bitcoin steg til en ny heltidshøyde på $ 48,364.06 i første halvdel av februar, og prisene viser ingen tegn til å avta i skrivende stund. Naturligvis lover dette godt for alle som ønsker å kjøpe Bitcoin i 2021, selv om det er en dyr tid å komme inn på markedet.

BCH

Bitcoin Cash hadde en mye høyere debutpris enn de fleste kryptovalutaer, og startet på rundt $ 600. Dette var mer ned på hvordan kryptoen ble til, i stedet for noe innledende rush for å investere i Bitcoin Cash.

I desember 2017 hadde BCH allerede nådd imponerende $ 2400, og mange innsidere i bransjen spekulerte i at det kunne speile Bitcoins prisbane. Dette ble imidlertid snart opphevet da sager prisene falt ned til $ 704 innen begynnelsen av 2018.

Ting fortsatte å gå nedoverbakke for BCH gjennom 2018 og 2019, med prisene falt så lave som $ 107. Imidlertid gjenopprettet Bitcoin Cash til $ 393 i begynnelsen av 2020 og for å klatre bratt, før de nådde en 12 måneders høyde på nesten $ 500 i begynnelsen av februar. Nok en gang ble det spekulert i at det ville være en økning i folk som ville investere i Bitcoin Cash. Nok en gang viste dette seg å være feil, og BCH falt igjen til rundt $ 149 senere i 2020.

Fremover forbedret tingene seg for BCH gjennom 2020, og kryptoen opplevde ganske stabile og konsistente prisøkninger, og endte året på over $ 340. I skrivende stund hadde Bitcoin Cash nådd imponerende $ 660,90.

Bitcoin vs Bitcoin Cash: Fremtidige spådommer

De fleste kryptoanalytikere bruker historisk prisbevegelse for å informere sine prognoser. Enten du har tenkt å investere i Bitcoin Cash eller investere i Bitcoin, er de tekniske analysene av de ledende analytiske plattformene uten tvil den beste måten å få et innblikk i hvordan prisene kan bevege seg i nær fremtid.

BTC

Det har vært mye spenning angående Bitcoins potensiale de neste månedene. For eksempel forutsier DigitalCoinPrice at Bitcoin har en veldig reell sjanse til å nå en heltidshøyde på 76 768 dollar innen juni i år. Gitt at BTC hadde slått rekordhøye $ 51.914 i skrivende stund, er det lett å se hvordan denne spådommen kan slå ut.

En annen ledende plattform, TradingBeasts, har nylig justert sine spådommer i lys av BTCs enestående ytelse. Det hadde tidligere knyttet BTC til å forutsi et gjennomsnitt på $ 37.000 før utgangen av 2021, men forutser nå $ 43.788 innen desember 2021.

Selvfølgelig antyder dette at den nylige økningen kan være kortvarig, og de som velger å investere i Bitcoin kan forvente prisnedgang på et eller annet tidspunkt i år.

bitcoin prisvarsel diagram

Imidlertid forutsier WalletInvestor ikke noe slikt, og prognosen har BTC jevnt og trutt gjennom hele året og når et gjennomsnitt på $ 55, 390,70 i løpet av de neste 10 månedene..

Alt i alt antyder analytikertips at valg av å kjøpe Bitcoin i 2021 kan være et godt trekk – forutsatt at prognosene holder..

Les mer: Bitcoin-prisforutsigelse for 2021

BCH

De som ønsker å kjøpe Bitcoin Cash i 2021, vil også finne mye positivitet rundt de fremtidige prisbevegelsene. Som det ofte er tilfelle med kryptovalutaer, har prisstigningen som BTC har opplevd, resultert i et løft for markedet som helhet, og BCH handlet til $ 724 i skrivende stund..

DigitalCoinPrice har revurdert prognosen for BCH og spår at den kan nå $ 949,45 før slutten av februar. Banen til BCH har imidlertid ikke helt den samme konsistensen som BTC, og plattformen forutsier at Bitcoin Cash vil se verditoppen over $ 1000 tre ganger i løpet av sommeren, før den synker til $ 965,32 innen utgangen av året..

prognose for bitcoin kontantpris

i mellomtiden, WalletInvestor har en mer dempet prognose for Bitcoin Cash. Imidlertid forutser det fortsatt en jevn prisøkning gjennom året, med BCH som kryper opp måned for måned til det når et gjennomsnitt på $ 757 innen desember 2021.

Til tross for at du til en viss grad kjører på Bitcoin’s coattails, kan det være et godt alternativ å velge å investere i Bitcoin Cash – spesielt for de som ønsker å skaffe seg en større eierandel med en mindre investering.

Les mer: Bitcoin kontantprisanalyse for 2021

Bitcoin Cash vs Bitcoin: Hva ekspertene sier

Ekspertuttalelser kan ofte tjene som en indikator på bransjens følelser mot kryptovaluta, men enda viktigere, hvis de kommer fra en innflytelsesrik investor eller markedsleder, så kan en mening være nok til å direkte påvirke prisene.

Denne effekten ble nylig sett da Bitcoins pris økte etter kunngjøringen om at Elon Musks Tesla hadde investert rundt 1,5 milliarder dollar i kryptovalutaen. Nyheten sendte prisen på BTC opp med 17% over natten.

Mens du velger om du vil kjøpe Bitcoin i 2021 eller ikke skal være en beslutning basert på nøye forskning, vil det ikke være en overdrivelse å si at de mest fremtredende bransjestemmene er optimistiske om fremtiden til BTC. Mike Novogratz og Citibanks Tom Fitzpatrick er blant stemmene som forutsier betydelig vekst, og til og med tidligere skeptikere som Bernstein Researchs Inigo Fraser-Jenkins har gjort en U-sving og råder nå klienter til å investere i Bitcoin.

Imidlertid, hvilke eksperter anbefaler folk å kjøpe Bitcoin Cash i 2021? Meninger er kanskje ikke like enhetlige som de er til fordel for Bitcoin, men det er fortsatt mange fremtredende bransjefigurer som er mer enn bullish på BCH.

Kryptoekspert Roger Ver – som tidligere har vist en evne til nøyaktige spådommer – mener at BCH er den virkelige realiseringen av Satoshi Nakamotos opprinnelige visjon for kryptovaluta og er sikker på at Bitcoin Cash vil doble verdien over 2021.

Andre steder velger den frittalende kryptoinvestoren Kim Dotcom også å investere i Bitcoin Cash, og forutsier – kanskje noe optimistisk – at BCH kan øke til over $ 3000 innen utgangen av 2021, og beskriver det som “den ultimate plattformen for inntektsgenerering.” Imidlertid bør de som ønsker å kjøpe Bitcoin Cash i 2021 ta de mer outlandish spådommene med en klype salt.

Så er Bitcoin Cash bedre enn Bitcoin?

Bitcoin Cash ble spioneringen som forbedret Bitcoin da den ble lansert tilbake i 2017. Imidlertid har den foreløpig ikke akkurat lyktes i å velte forgjengeren. Men selv om det kanskje ikke er ‘bedre’, er det fortsatt mange grunner til å investere i Bitcoin Cash, og mynten har stort potensial som en valuta for dagligdagse detaljhandelstransaksjoner – diskutabelt mer enn den opprinnelige Bitcoin.

Til slutt kommer den endelige avgjørelsen ned til deg. Som for tiden er den mest undervurderte mynten?

Finn ut svaret på det spørsmålet, du vil definitivt vite om Bitcoin Cash er en bedre investering enn Bitcoin!

Bør jeg investere i Bitcoin eller Bitcoin Cash?

Bitcoin har sjelden vært ute av nyheten de siste ukene, med flere store selskaper som signaliserer at de har til hensikt å investere i Bitcoin. Dette har uunngåelig ført til en bølge av tilfeldige observatører som lurer på om de skal kjøpe Bitcoin i 2021. BTC kan virkelig være en veldig god investering, men det er ikke uten risiko. Men Bitcoin Cash er billig per mynt, raskere og har fortsatt mye verdi. Det spiller ingen rolle om du investerer i Bitcoin eller Bitcoin Cash.

Begge kan gå godt sammen i samme portefølje. Å investere i begge deler kan være en god ide siden de begge tilbyr verdi. De er begge gode å handle og kan være enda mer lønnsomme med riktig risikostyring og ferdigheter.

Hva er den viktigste forskjellen mellom Bitcoin og Bitcoin Cash?

Når du vurderer Bitcoin Cash vs Bitcoin, er det noen viktige forskjeller, men den viktigste for investorer å være klar over er at BCH har en mye raskere blokkopprettelsestid, og som sådan var ment å være mer nyttig i dagligdagse detaljhandelstransaksjoner..

Bitcoin Cash vs Bitcoin: Konklusjon

Det kan virke som et opplagt valg å investere i Bitcoin i stedet for å kjøpe Bitcoin Cash i 2021 – førstnevnte ser ut til å være mye lavere risiko og med flere indikatorer som antyder betydelige prisøkninger. Til tross for bakgrunnen til hver mynt er det imidlertid ingen grunn til at du faktisk må velge mellom dem.

Når det gjelder Bitcoin vs Bitcoin kontanter, er det vanskelig å kalle en klar vinner, og til tross for flere likheter, supplerer de to myntene fortsatt hverandre godt..

Hvis du velger å kjøpe Bitcoin i 2021, tar du uten tvil veien inn i kryptomarkedet med lavest risiko, men å velge å investere i Bitcoin Cash vil tillate deg å skaffe deg en mye større eierandel for samme utlegg.

Det kan være færre stemmer som anbefaler folk å kjøpe Bitcoin Cash i 2021, men det bør alltid huskes at kryptovalutamarkedet endres raskt, og følelsen kan endres fra en dag til den neste. Hvis for eksempel BCH viser seg å være verdt det som et solid alternativ for daglige transaksjoner de neste månedene, vil de som valgte å investere i Bitcoin Cash tidligere finne seg foran pakken når det gjelder avkastning.

Bitcoin er et utmerket investeringsmiddel på grunn av hvor kraftige prisendringene er og den langsiktige økningen i henhold til prisforutsigelsene. Bitcoin Cash høres også ut som det er like spennende på grunn av $ 700 per mynt for øyeblikket og $ 4000 per myntspådommer, det er mye lettere å eie dusinvis av BTC i stedet for BTC, og avkastningen er like sterk om ikke bedre.

Enten du bestemmer deg for å investere i Bitcoin Cash eller forgjengeren, husk at det er risiko involvert – eksperter kan ta feil og prisforutsigelser er på ingen måte garantert. Som alltid involverte de beste investeringsstrategiene en diversifisert portefølje for å redusere risikoen.

Hvordan investere i kryptovaluta i 2021

Enten du ønsker å investere i Bitcoin Cash eller kjøpe Bitcoin i 2021, må du finne en hederlig megler for å lette eventuelle transaksjoner. Vi anbefaler eToro som en toppplattform for de fleste investorer, da den tilbyr handel med alle de store kryptovalutaene og har et meget brukervennlig grensesnitt.

Det første du må gjøre er å åpne en konto, som innebærer å skrive inn noen detaljer før du laster opp en kopi av passet eller førerkortet for å bekrefte identiteten din. Hele prosessen kan fullføres på få minutter, og når du er i gang, har du tilgang til banebrytende handels- og analyseverktøy.

De fleste nybegynnerinvestorer burde sannsynligvis starte med Bitcoin vs Bitcoin Cash, da det presenterer en mer stabil investering, men med riktig strategi kan du raskt begynne å diversifisere porteføljen din for å tjene på prisbevegelsen til andre kryptovalutaer.

Nå vet du de kritiske forskjellene mellom BTC og BCH. Hvis du føler deg inspirert til å kjøpe Bitcoin eller Bitcoin kontanter, eller denne artikkelen har gitt litt ekstra innsikt i din eksisterende investeringskunnskap, kan du være glad for å vite at eToro gir muligheten til å kjøpe Crypto-eiendeler og handle CFD-er på opptil 90+ kryptovalutaer.

eToro – Topp kryptovaluta-plattform

eToro har vist seg å være pålitelig i Crypto-bransjen gjennom mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare.

FAQ

Hvor kan jeg kjøpe Bitcoin Cash i 2021?

Hvis du ønsker å kjøpe Bitcoin Cash i 2021, må du finne en megler eller børs som kan lette transaksjonen. Vi anbefaler vanligvis eToro som en god plattform for de som er nye på markedet, da det tilbyr et brukervennlig grensesnitt og mange pedagogiske ressurser.

Hvilken krypto skal jeg investere i 2021?

Hvis du vil investere i kryptovaluta i 2021, må du undersøke hvert token nøye og bestemme hvilken som passer best til dine investeringsmål. Du vil oppdage at mange nybegynnerinvestorer rådes til å kjøpe Bitcoin i 2021, men det er mange andre muligheter i markedet. Bare vær oppmerksom på at jo mer obskure altcoins har større risiko enn de mer etablerte tokens.

Bitcoin vs. Andre kryptovalutaer

  • Bitcoin vs. Ethereum
  • Bitcoin vs Ripple
  • Bitcoin mot Cardano
  • Bitcoin vs Dogecoin
  • Bitcoin vs. Binance Coin
  • Topp 10 viktigste kryptovalutaer enn Bitcoin

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me