Cryptocurrency Trading Australia: Ultimate Guide to Crypto Trading

Contents

Hvordan begynne å handle Crypto i Australia

Den første kryptovalutaen ‘Bitcoin’ ble avslørt for verden i 2009. Ingen kunne ha forestilt seg at innen 2020 ville denne digitale valutaen bli brukt – på en eller annen måte form eller form, av godt over 54 millioner mennesker globalt. Noen av de mest omsatte eiendelene i digital valuta er Bitcoin, Ripple, Litecoin og Ethereum.

Med det sagt er det nå anslått å være nesten 7000 kryptokurver tilgjengelig for handel. Kryptovaluta kan handles mot hverandre i et par, for eksempel Bitcoin mot Ethereum. Imidlertid har det store flertallet av australske handelsmenn en tendens til å handle kryptoaktiver mot fiat-valutaer som amerikanske dollar.

Er du interessert i kryptovalutahandel i Australia? I så fall, hold deg der du er. I denne guiden skal vi røpe alt du trenger å vite om handel med denne enormt populære aktivaklassen. Dette inkluderer alt fra kryptovalutaer og hvordan du kan handle dem i Australia – til strategier, hvordan du bestiller hos megleren din, og hvordan du registrerer deg.

Innhold

Hva er en kryptovaluta?

Hva er Cryptocurrency Trading Australia?

Hvordan fungerer kryptovalutahandel i Australia?

Cryptocurrency Trading Australia: handelsordrer

Hvilke kryptovalutaer kan jeg handle i Australia?

Er jeg i stand til å tjene penger på handel med kryptovaluta i Australia?

Cryptocurrency Trading Australia: Testede og testede strategier

Cryptocurrency Trading Australia: fordelene

Cryptocurrency Trading Australia: Ulempene

Cryptocurrency Trading Australia: Mulige meglergebyrer

Cryptocurrency Trading Australia: Valgfri programvare og signaler

Cryptocurrency Trading Australia: Fire tips og triks

Cryptocurrency Trading Australia: Rask sjekkliste for valg av megler

Hvordan åpne en konto med en Cryptocurrency Broker i Australia i 4 trinn

Konklusjon

FAQS

Hva er en kryptovaluta?

En kryptovaluta er i sin mest grunnleggende form en virtuell valuta. Flertallet av digitale kryptomynter kan beskrives som ‘desentraliserte nettverk’ – hvorav de fleste ble utviklet ved hjelp av blockchain-teknologi og digitale filer.

Når vi sier at kryptovalutaer er desentraliserte, betyr dette at de ikke støttes av en sentralbank – som for eksempel i den australske dollar, amerikanske dollar og britiske pund. Vi har nevnt at det er nesten 7000 av disse virtuelle valutaene, et tall som vokser år for år – så parringsmulighetene er nesten uendelige.

Du kan tenke på kryptovalutaer som digitale tokens som du kan bruke til å handle, overføre og bytte. I motsetning til bankkontoen du bruker for håndgripelige, trykte penger – handelsmenn oppbevarer sine digitale mynter i en ‘kryptolommebok’. For de som ikke er klar over, er en crypto-lommebok egentlig programvare du kan bruke til å lagre, sende og motta virtuelle valutaer.

Hver lommebok kommer med sin egen unike kode. Denne koden er som ditt eget personlige pin-nummer, kalt en ‘privat nøkkel’ som gir deg tilgang til din egen lommebok. Som sådan bør du aldri dele dette med noen andre. Cryptocurrency lommebøker kommer også med en ‘adresse’. Dette er en ‘offentlig nøkkel’ som identifiserer deg som eieren av lommeboken, og som lar deg motta digitale valutaer.

På dette punktet håper vi at du har en bedre forståelse av hva en kryptovaluta er. Med det i tankene, la oss gå videre til hvordan en virtuell valuta kan handles.

Hva er Cryptocurrency Trading Australia?

Når du handler, i alle sammenhenger – er ditt endelige mål å kjøpe, selge og tjene penger. Spesielt kryptovalutahandel består av at du velger et kryptopar å handle – og deretter prøver å forutsi om verdien vil stige eller falle.

I et nøtteskall kjøper og selger du digitale valutapar, i håp om at du har tidsbestemt markedet godt, og spekulert i parets pris riktig.

Vi har satt sammen et enkelt handelsscenario som kan fjerne tåken på din rolle som en australsk kryptovalutahandler.

 • Du bestemte deg for å handle BTC / USD
 • Derfor handler du verdien av Bitcoin mot den amerikanske dollaren
 • BTC / USD er sitert til deg til $ 13.200
 • Du legger inn en kjøpsordre verdt AU $ 500
 • Det går 3 timer, og du legger inn en salgsordre på $ 13 800 – som er den nåværende prisen på paret
 • BTC / USDs verdi økte med 4,54%
 • Fra din innsats på $ 500 – fikk du gevinster på $ 22,70

Mange australske kryptovaluta meglere gjør det mulig for handelsmenn å ‘gå kort’ også. Dette betyr at du kan dra nytte av fallet av den aktuelle kryptovalutaen. For at dette skal tjene penger, må du legge inn en salgsordre og håpe at verdien på ditt valgte kryptopar går ned

Det er åpenbare likheter mellom kryptovalutahandel og valutahandel. Tross alt er markedet basert på et par valutaer som kjemper mot hverandre. I stor grad på grunn av tilbud og etterspørsel kan valutakursen skifte med den andre. Det er her du kommer inn, og spekulerer i hvilken vei eiendelens verdi vil svinge.

Omtrent enhver Fred Nerk med internettforbindelse kan handle digitale valutaer i disse dager. Hvis du er usikker på hvor du skal begynne når du handler med kryptovaluta i Australia, så hold deg til oss. Vi skal dykke inn i kryptopar-kategorier og bestillinger om kort tid. Først skal vi belyse hvordan kryptovalutahandel fungerer i praksis

Hvordan fungerer kryptovalutahandel i Australia?

Vi har berørt det grunnleggende – det å være må du spekulere i økningen eller fallet av verdien til kryptoparet. Imidlertid er det andre ting å være klar over.

Enhver erfaren trader vil fortelle deg viktigheten av å lære inn og ut av markedet du er interessert i – før du risikerer kapitalen din. Du vil bli overrasket over hvor mange nybegynnerhandlere i Australia som dykker rett inn og med tillit antar at de vil lære når de går videre. Vi fraråder dette på det sterkeste.

Kryptovalutahandel innebærer beslutningstaking, se på tekniske diagrammer og følge kryptonyheter. Det er ikke bare et enkelt tilfelle av kjøp og salg uten forsiktighet, så det anbefales alltid at du gjør noen undersøkelser på egenhånd før du dykker inn i dypenden. Med det i tankene, vil denne ultimate guiden til kryptohandel i Australia sikre at du starter på høyre fot.

Vi berørte tidligere at flertallet av mennesker handler krypto mot en valuta som USD. Dette vil imidlertid ikke utgjøre et problem for australske handelsmenn. Du vil kunne finansiere handelskontoen din i AU $ med din vanlige betalingsmåte (forutsatt at megleren godtar det).

Det anbefales å registrere seg på en handelsplattform som har lisens fra et anerkjent organ som ASIC (Australian Securities and Investments Commission) eller FCA (Financial Conduct Authority). Vi vil dekke dette nærmere senere.

Parkategorier for kryptovaluta

Når du er på jakt etter den beste kryptomegleren for dine handelsoppgaver, vil du legge merke til at digitale valutaer har en tendens til å være segregerte i to typer.

Krypto-til-Fiat

krypto til fiat-par

Vi nevnte kort fiat-valutaer, så du er allerede klar over at dette betyr en myndighetsgodkjent valuta som den australske eller amerikanske dollar.

Et krypto-til-fiat-par er en kryptovaluta som Bitcoin, sammenkoblet med en fiat-valuta. Råvarer som Brent råolje og gull er tradisjonelt priset med USD også. Årsaken til dette er at den amerikanske dollaren er den mest omsatte og etterspurte valutaen i verden.

Nedenfor ser du et eksempel på hvordan krypto-til-fiat-handel fungerer, ved hjelp av et enkelt scenario:

 • La oss si at du handler i Bitcoin mot USD
 • Din ASIC-godkjente megler siterer BTC / USD til $ 11.000
 • Du føler at BTC / USD er undervurdert
 • Som et resultat åpner du en kjøpsordre verdt AU $ 800
 • Etter et par dager har prisen på BTC / USD steget til $ 12,650
 • Forforutsetningen din var riktig – verdien av paret har økt med 15%
 • Du gjør en salgsordre via megleren din
 • Som du kan se, er din første innsats på AU $ 800 nå verdt AU $ 920
 • Gevinstene dine fra denne handelen beløper seg til $ 120 – mindre avgifter

I eksemplet vårt ovenfor brukte vi BTC / USD – men det er mange flere fiat-valutaer og kryptomynter å handle parvis.

Nedenfor ser du bare en håndfull andre omsettelige krypto-til-fiat-par som er populære blant australiere. Det er selvfølgelig hvis de er inkludert i parene som tilbys av din valgte handelsplattform.

 • BTC / ETH
 • BTC / XRP
 • BTC / BCH
 • BTC / AUD
 • ETH / AUD
 • XRP / AUD

Krypto-til-krypto

Krypto-til-kryptopar blir noen ganger referert til som ‘krysspar’. I et nøtteskall er dette to forskjellige kryptovalutaer som konkurrerer mot hverandre.

For eksempel kan du handle Bitcoin mot Litecoin. Dette vil bli vist som BTC / LTC. I vårt eksempel er basisvalutaen Bitcoin, mens kursvalutaen er Litecoin.

Mens vi snakker om dette, kan vi tilby et eksempel på den aktuelle handelen:

 • Krypto-til-kryptopar BTC / LTC er priset til 230,71
 • Dette betyr at for 1 Bitcoin får du 230,71 Litecoin
 • Din rolle som kryptovalutahandler er å korrekt forutsi den uunngåelige økningen eller fallet av parets verdi

Helt ærlig, hvis du er litt av en uerfaren kryptovalutahandler, kan du bedre holde deg til krypto-til-fiat-par. Årsaken til dette er at par er mye enklere å beregne når det gjelder potensielt fortjeneste og tap hvis det er et kjent anbud som AUD eller USD..

Les mer: Topp kryptovalutaer å investere i Australia i 2021

Cryptocurrency Trading Australia: handelsordrer

kryptovalutahandel

Nå har vi forklart hva kryptohandel er og hvordan det fungerer – vi skal nå kaste litt lys over hvilke ordrer du kan bruke. Tross alt er ordrer en integrert del av kryptovalutahandel. Uten dem vet megleren ikke hvilken posisjon du vil ta i markedet.

Kjøp og selg ordrer

Vi trodde vi skulle starte med kjøp og salg av ordrer, ikke minst fordi de sannsynligvis er de mest brukte, og også de enkleste å forstå.

Du vet nå at når du handler kryptovaluta i Australia, er målet ditt å gjette riktig om verdien av det valgte kryptoparet ditt vil gå opp eller ned. Videre bestemmes prisen på en eiendel av markedets etterspørsel og også tilbudet.

Nedenfor finner du et eksempel på hvordan du kan bruke en salgsordre i et reelt handelsmiljø:

 • Du bestemte deg for å handle krypto-til-fiat-par BTC / AUD (Bitcoin / australsk dollar)
 • La oss si at du har en følelse av at verdien vil stupe
 • Dette fører deg til å legge inn en salgsordre hos megleren din

Nå når det gjelder en kjøpsordre:

 • BTC / AUD er notert til $ 19,198
 • Du spår at verdien av paret vil øke
 • Med dette i bakhodet, instruerer du megleren din om å utføre en kjøpsordre

Som du kan se fra eksemplene ovenfor hvis du tror at prisen på et par vil falle – legger du en salgsordre. Hvis du derimot tror prisen på paret vil stige – du legger inn en kjøpsordre.

Markedsordrer

Når du legger inn en markedsordre, kjøper eller selger du kryptomyntene til den pris som er på det tidspunktet.

I klarhetens navn, finn et enkelt eksempel nedenfor som illustrerer når en markedsordre kan komme til nytte:

 • Du vil kjøpe eller selge kryptoparet ditt på et øyeblikk – til gjeldende pris
 • Med dette i tankene legger du en markedsordre
 • Som et resultat utfører megleren din forespørsel til – eller så nær som mulig – den nåværende markedsprisen

En markedsordre er på ingen måte en garanti for at du får den nøyaktige prisen du ønsket. Det garanterer imidlertid at bestillingen din blir utført umiddelbart.

Begrens bestillinger

Du kan tenke deg en begrensningsordre når du forhåndsinnstiller de valgte kjøps- eller salgsprisgrensene – eller bedre. Enkelt sagt, denne typen ordre lar deg instruere megleren din til å handle en super presis inngangsstrategi.

Vi vil nå gi deg et eksempel på når du kan bruke en begrensningsordre:

 • La oss anta at valget ditt av kryptovaluta er sitert til AU $ 180
 • Du vil gå inn i stillingen din til AU $ 160
 • Med dette i bakhodet legger du en begrensningsordre
 • Det nevnte kryptoparet faller til AU $ 160
 • Megleren din utfører bestillingen din

Fordi bestillingen din er så spesifikk, er begrensningsordrer mye mer passende for kortsiktige investorer. Avgjørende, vær oppmerksom på at handelsforespørselen din vil forbli i påvente til den begrensede bestillingsprisen er oppnådd.

Stop-Loss-ordrer

Stop-loss-ordrer er populære blant australske handelsmenn, hovedsakelig fordi de er veldig nyttige når det gjelder å redusere tap. Det er en god ide å bruke stop-loss-ordrer på hver eneste handel for å sikre at du ikke mister mer enn du hadde forventet.

Nedenfor finner du et enkelt eksempel på når du kan legge inn en stop-loss-ordre når du handler kryptovaluta i Australia.

 • La oss si at du handler BTC / USD (Bitcoin / US dollar)
 • Du har lyst på sjansene dine på dette paret, så legg inn en kjøpsordre på $ 3000
 • Du er ikke villig til å tape mer enn 12% av den innsatsen
 • Med det i bakhodet, legger du en $ 2,640 stopp-tap-ordre
 • Prisen på BTC / USD faller til $ 2,640
 • Du la inn en stop-loss-ordre, slik at megleren lukker handelen til den spesifikke prisen

I eksemplet ovenfor ville det ikke ha hatt noen betydning om paret fortsatte å tankere i verdi, da stopp-tap-ordren din forhindret ytterligere tap!

Take-Profit-ordrer

Nå har vi dekket noen av de mest populære handelsordrene for kryptovalutaer som brukes av det australske handelssamfunnet – la oss fortelle deg om ordrer med overskudd. På samme måte som i tilfelle stop-loss-ordrer, er ordrer med fortjeneste en fin måte å håndtere risikoen mot belønningseksponering på.

La oss sette sammen en forekomst når du kan gjøre en ordning med overskudd:

 • Tenk deg at du handler ETH / AUD
 • Du legger inn en kjøpsordre verdt AU $ 1000
 • La oss si at målet ditt er et overskudd på 20%
 • Med dette i bakhodet legger du inn en gevinstbestilling på AU $ 1200
 • Hvis eller når ETH / AUD når det beløpet – avslutter megleren din for deg
 • Du har låst gevinstene dine på 200 AUD

Ved å bruke ordrene vi har beskrevet i denne delen av guiden vår, kan du få litt sårt tiltrengt kontroll over potensielle tap og gevinster.

Når du for eksempel har opprettet en overskuddsordre, utføres denne automatisk av megleren din. Dette betyr at du kan slappe av til en viss grad – noe som betyr at du ikke trenger å lukke ordrene manuelt til rett tid.

Hvilke kryptovalutaer kan jeg handle i Australia?

Millioner av oss handler online hver eneste dag. Når alt kommer til alt, der det er etterspørsel etter en eiendel, er sjansen stor for at du vil kunne kjøpe eller selge den. Uten å mene å slå deg over hodet med det, er det tusenvis av kryptovalutaer som kan handles i Australia.

Vi har gitt deg noen eksempler på bestillinger i guiden vår så langt, så sannsynligheten er at du er ivrig etter å sjekke ut kryptoalternativene dine

Med det sagt har vi listet opp noen av de digitale valutaene som er tilgjengelige for handel i Australia – for å inspirere deg.

 • Bitcoin
 • Bitcoin kontanter
 • Fantastisk
 • Tron
 • Cardano
 • IOTA
 • Ethereum
 • Ethereum Classic
 • NEO
 • Binance Coin
 • ZCash
 • Bindestrek
 • EOS
 • Ripple
 • Litecoin

Hvis du vil få en ide om hvor mye disse kryptovalutaene for øyeblikket er priset til – kan du sjekke med megleren din. Alternativt kan du sjekke ut en prissporingsplattform som CoinMarketCap.

Alle de ovennevnte kryptovalutaene er tilgjengelige hos australsk megler eToro – og kan handles kommisjonsfritt. Selv om de alle er priset mot den amerikanske dollaren – tilbyr eToro også flere parkurser i GBP, EUR, AUD og JPY.

Er jeg i stand til å tjene penger på handel med kryptovaluta i Australia?

Ja, du kan virkelig tjene penger på å handle kryptovaluta i Australia. Å si at du kan, betyr selvfølgelig ikke at du vil. Ikke vær for motløs, men handel med eiendeler medfører risiko.

Sannheten er den beste måten å forutsi din handels fremtid – er å lage den. Ved å få en god forståelse av kryptovalutamarkedet og få mest mulig ut av alle verktøyene som er tilgjengelige for deg – hvorfor skulle du ikke prøve å tjene penger?

Vi kommer til å dykke rett inn i handelsstrategier om kort tid. Men la oss først forklare hvordan du faktisk tjener penger ved å handle kryptovalutaer i Australia.

Nedenfor ser du et eksempel på både å gå ‘kort’ og gå ‘langt’:

Eksempel a) Går kort på BTC / AUD – Å tro at prisen vil falle

 • Tenk deg at du handler Bitcoin mot den australske dollaren
 • På tirsdag er BTC / AUD sitert av megleren til AU $ 21.000
 • Du gjør en salgsordre på paret til en verdi av 500 AUD
 • Fredag ​​kommer rundt og BTC / AUD er nå sitert til AU $ 18 500
 • Verdien av dette kryptoparet har falt med 11,90%
 • Du gikk riktig kort, så nå gjør du en kjøpsordre – lukker deretter posisjonen
 • AU $ 500-utgiftene har blitt AU $ 559,90
 • Du oppnådde gevinster på $ 59,90 på denne handelen

Som du kan se fra ovenstående, plasserte du en kjøpsordre for å komme inn i posisjonen og deretter en salgsordre for å lukke den.

Eksempel b) Går lenge på ETH / AUD – Å tro at prisen vil stige

 • La oss anta at du handler ETH / AUD
 • Megleren din angir deg $ 550
 • Du tror prisen vil stige
 • Du gjør en kjøpsordre på $ 1000
 • 2 timer senere er ETH / AUD priset til $ 580
 • Den nylig oppgitte prisen på AU $ 580 illustrerer en økning på 5,45%
 • Du bestemmer deg for å legge inn en salgsordre for å tjene inn gevinstene dine
 • Resultatet er at din første AU $ 1000 vokste til AU $ 1.054,50
 • Du oppnådde gevinster på AU $ 54,50 på denne handelen

I dette scenariet skrev du inn en salgsordre, og for å lukke posisjonen plasserte du en kjøpsordre.

Cryptocurrency Trading Australia: Testede og testede strategier

kryptovaluta strategier

På dette punktet i guiden vår har vi detaljert den indre funksjonen til kryptovalutahandel i Australia, inkludert omsettelige kryptoaktiva, ordretyper og noen tips underveis.

Deretter skal vi utforske noen velprøvde strategier for deg å vurdere å bruke i dine egne kryptohandelsoppgaver. Fra svinghandel og markedskorrigeringer til nyttige verktøy og teknisk analyse!

Kryptovaluta: Swing Trading

Ved swinghandel har posisjoner en tendens til å være åpne i løpet av 1 handelsdag til noen få ukers maksimum. I denne strategien er det viktig å studere markedets trender.

Kortsiktige kryptovalutahandlere i Australia bruker ofte swing-trading – med hovedideen er å få øye på eiendeler som viser en fremtredende trend, og handle i parameteren til en kanal.

Enkelt sagt er fokuset med en krypto-swing-handelsstrategi å konsentrere seg om kortsiktige trender og beskjedne gevinster. Kutte tapene dine eller kjøpe, basert på dine funn når du analyserer markedet.

La oss gi deg et eksempel på swinghandel, ved å bruke Litecoin og den amerikanske dollaren som vårt par:

 • LTC / USD har hatt en oppadgående trend i flere uker – så kjøpsordren din har gjort noen fine gevinster
 • Etter å ha utført noen undersøkelser, mistenker du at paret ikke lenger er ønskelig
 • Du må nå fange markedskorreksjonen i tide ved å avslutte handelen
 • Med dette i tankene oppretter du en salgsordre på din LTC / USD-handel
 • Men så legger du inn en ekstra salgsordre for å fange den nedadgående trenden!

Hvis LTC / USD derimot fortsatte sin oppadgående bane, vil du sannsynligvis holde den posisjonen åpen og sykle trenden så lenge som mulig.

Bruk markedskorrigeringer

Markedskorrigeringer skal ikke forveksles med et ‘markedskrasj’. Mens et markedskrasj kan vare i flere måneder, om ikke år, er markedskorreksjoner derimot kortvarige. – De kan faktisk bare vare i noen få dager eller uker.

I et nøtteskall blir disse markedskorreksjonene handlet når det er en langvarig oppad- eller nedadgående trend i prisen på kryptokurver som er ‘midlertidig’ stoppet.

La oss gi deg et eksempel på markedskorrigeringer og hvordan de brukes:

 • Se for deg at BTC / LTC har hatt en oppadgående trend i litt over 3 uker
 • La oss si paret har hatt en gevinst på 38%
 • Dette kan umulig fortsette med en oppadgående trend i denne hastigheten
 • Videre er kryptoinvestorer bundet til å tjene penger på fortjenesten en gang
 • På hvilket tidspunkt faller verdien av BTC / LTC og endrer retning

I vårt eksempel endrer BTC / LTC retning fordi mengden mennesker som selger en finansiell eiendel erstatter antall personer som kjøper den. Dette er tilbud og etterspørsel i et nøtteskall.

Selv om disse ‘korreksjonene’ kan tas som en sterk indikasjon på sammenbruddet av BTC / LTCs oppadgående trend – er det bare et midlertidig pause.

Med dette i bakhodet, kan du bare bestemme deg for å fortsette med en kjøpsordre via megleren din, synkronisert med markedskorreksjonen. Dette gir deg muligheten til å hoppe på den oppadgående trenden mens prisen er lav.

Forstå teknisk analyse

Teknisk analyse er en av de viktigste faktorene når du handler kryptovaluta i Australia. Å studere diagrammer og bruke handelsverktøy kan gi deg en mye klarere indikasjon på markedssentimentet til kryptovalutapar.

I tillegg til teknisk analyse har vi satt sammen en liste over de mest nyttige verktøyene og programvaren som brukes av kryptovalutahandlere i dag (selvfølgelig er det massevis mer):

 • Verktøy for kryptokartlegging – Tradingview, Cryptowatch
 • Markedsdata – Coinmarketcap, OnchainFX, CryptoCompare
 • Kalenderverktøy – CoinMarketCal, Coindar
 • Nettverksstatistikk – BitcoinVisuals, CryptoMiso
 • Nyhetsaggregatorer – CryptoPanic, FAWS
 • Forskningsrapporter – Crypto Research Report
 • Krypto skatteverktøy – Cointracking.info, TokenTax
 • Porteføljesporere – Blockfolio, Cointracking, Blox
 • Verktøy for balansering av portefølje – Reker, 3Commas
 • Blockchain oppdagere – Blockchain.com, Etherscan

Nå, tilbake til teknisk analyse. Selv om det kan ta måneder eller til og med år å få tak i teknisk analyse, gir du deg selv den beste sjansen for å lykkes ved å ha en grunnleggende forståelse til å begynne med..

Med det i tankene har vi satt sammen en liste over de mest nyttige indikatorene og diagrammene for din vurdering.

Relativ styrkeindeks

rsi-indikator

Denne momentumoscillatoren (RSI) sporer tempoet og prissvingningene til en krypto eiendel. Det er et veldig nyttig verktøy for kryptovalutahandel. Dette skyldes at indeksen illustrerer når en eiendel er oversolgt og overkjøpt.

Å vite om en eiendel blir overkjøpt eller oversolgt, vil hjelpe deg med å forutse potensielt lønnsomme handelsmuligheter.

Lysestake-diagrammer

Lysestakekart er en av de mest grunnleggende formene for teknisk analyse, og de kan brukes til å hjelpe deg med å spekulere i den fremtidige prisen på en kryptovaluta..

Høye veker på et diagram har en tendens til å peke mot et super volatilt marked – kan derfor indikere en markedskorreksjon i den nært forestående fremtiden.

Hvis den øverste veken på lysestaken er kort, viser dette sannsynligvis at den høyeste verdien av den digitale eiendelen var bemerkelsesverdig, når det gjelder kryptomyntenes prishistorie. En lengre toppveke peker mot et midlertidig bearish marked.

Hvis du ser at veken i bunnen er kort, kan dette bety at handelsmenn selger – noe som sannsynligvis vil føre til en økning i tilbudet. Økningen i tilbudet av den aktuelle eiendelen vil vanligvis bety et verdifall.

Støtte- og motstandsnivåer

Støtte- og motstandsnivåer er i hovedsak horisontale linjer som kan legges til ditt valgte handelskart.

Disse horisontale linjene tjener to hovedformål:

 • Støttenivået er nivået der en nedadgående trend sannsynligvis vil ende – hovedsakelig på grunn av kryptohandlere som kjøper store mengder av paret til dette prispunktet. Fordi etterspørselen her er høy, stiger prisen på kryptovalutaen – og slik opprettes støttelinjen.
 • Når det gjelder motstandsnivået – fungerer dette på samme måte som støtter linjer, om enn i omvendt retning. Med andre ord, dette er et prispunkt som virker et forsvar mot fortsatt oppadgående fart.

Bollinger Bands

bollinger-band

Dette statistiske diagrammet viser deg verdien og volatiliteten til kryptovalutaer over tid. Ved å studere Bollinger Bands vil du i det minste kunne belyse hvilken retning du tror et digitalt kryptopar vil gå.

Her er noen av hovedtrekkene i dette statistiske diagrammet:

 • Bollinger Bands viser en midtlinje og to forskjellige prislinjer
 • Midtlinjen viser det glidende gjennomsnittet av paret
 • Prislinjene er standardavvik for kryptoaktiva
 • Hvis ‘båndene’ er nær den glidende gjennomsnittslinjen – kan dette indikere lav volatilitet, med sannsynlighet for en endring i retning senere
 • Skulle linjene være avstand fra hverandre, er det motsatte sant, og du kan forvente at lav volatilitet følger

Som eksemplet vårt illustrerer, hjelper Bollinger Bands handelsmenn med å oppdage den kommende volatiliteten til et kryptovalutapar. Dette kan gi deg en god indikasjon på når du skal gå inn eller ut av markedet. Du kan også bruke flere indikatorer i forbindelse med dette diagrammet – som BandWidth eller BBTrend.

Flytte gjennomsnitt

Et glidende gjennomsnitt tar sikte på å avsløre prisutviklingen, uten den ekstra ‘støyen’ – noe som betyr minus alvorlige prisbevegelser. Dette bidrar til å skape et klarere bilde av hvilken retning et valutapar kan gå.

Glidende gjennomsnitt inkluderer:

 • Utjevnede glidende gjennomsnitt
 • Enkle glidende gjennomsnitt
 • Eksponensielle glidende gjennomsnitt
 • Lineært vektet glidende gjennomsnitt

Cryptocurrency Trading Australia: fordelene

Bare hvis du fremdeles er usikker på om du vil starte kryptovalutahandel eller ikke – er det nå på tide i vår guide å detaljere fordelene ved å handle denne populære eiendelen.

✅ Kortsiktig / langsiktig handel

Selv om du kanskje ikke kjenner din egen preferanse akkurat nå, foretrekker noen handelsmenn å handle på lang sikt – og holde posisjonene åpne i mange år. Andre foretrekker kortsiktig handel – holder posisjoner i minutter, timer eller dager av gangen.

Hvis du er interessert i å investere i kryptovalutaer, kan det være lurt å bruke en kjøps- og holdstrategi. Dette gir deg tilgang til den underliggende digitale valutaen direkte. I dette tilfellet vil du bruke den nevnte kryptolommeboken og opprette en byttekonto.

Med det sagt kan du investere i 16+ kryptovalutaer hos ASIC-regulert megler eToro uten å måtte bekymre deg for kompliserte lommebøker. Best av alt, du kan investere bare $ 50 i den valgte mynten din – som er omtrent AU $ 70!

Det er viktig at når du handler kryptovalutaer på lang sikt, må du unngå CFD-er. Hovedårsaken til dette er fordi CFD-er som er åpne på lang sikt, inviterer finansieringsgebyrer over natten. For de som ikke er klar over, er finansieringsgebyrer over natten, eller bytteavgifter, en form for gearing interest. Denne avgiften belastes daglig for å holde handler over natten.

På den annen side er CFD-er gode for kortsiktige kryptovalutahandlere, da de lar deg gå kort, bruke gearing, og i noen tilfeller – dra nytte av nullprovisjoner.

✅ Kjøp og selg: Potensielle gevinster uansett

Når de handler på aksjemarkedet, kjøper investorer visse aksjer i tro på at prisen vil stige – noe som gir et overskudd.

Det samme gjelder handel med kryptovaluta, med den ekstra bonusen å kunne spekulere på en eller annen måte – som forklart tidligere, oppnås dette ved å gå lenge eller kort.

For å gjenta, hvis du tror at valutaparet du vil handle, vil gå ned i pris – selg det ved å gå kort. Hvis du har en følelse av at prisen vil stige – gå lenge.

✅ 24/7 kryptovalutahandel

De fleste børsene opererer 5 dager i uken, mellom kl. 09.00 og 17.00.

Dette betyr at hvis du jobber heltid som de fleste av Australia – kan det være utfordrende å handle rundt arbeidsforpliktelser. Selv når det gjelder utbetaling – noen handelsplattformer tilbyr ikke helghandel.

Tvert imot, når du handler med kryptovaluta i Australia, kan du handle digitale eiendeler døgnet rundt – noe som betyr 24/7.

Klar til å dykke inn i kryptomarkedet?

✅ Handel med løftestang

I denne delen av vår ultimate guide til kryptohandel skal vi forklare fordelene ved å handle digitale mynter med innflytelse. Som nevnt ovenfor er en hovedtrekk ved kryptovalutahandel via CFD-er gearing.

CFD-innflytelse gjør det mulig for handelsmenn å få mer eksponering mot markedet, mens de betaler en liten prosentandel av handelen. Det er litt som megleren din tilbyr deg mer enn du har på kontoen din – sammenlignet med et lån.

Løftestang måles som et forhold, og på dette tidspunktet kan du få tilgang til så mye som 1:30 med noen australske meglere. Dette betyr at for hver AU $ 10-innsats kan du ha ytterligere AU $ 300 til å pumpe inn i handelen din.

Her er et enkelt eksempel på hvordan gearing kan påvirke kryptovalutahandelen din:

 • La oss si at du for øyeblikket har AU $ 1500 på handelskontoen din
 • Du ønsker å handle BTC / USD
 • Megleren din gir deg 1: 2 gearing
 • Dette betyr at du nå kan handle BTC / USD med AU $ 3000

Som du kan se fra eksemplet vårt, doblet bruken av gearing din andel i BTC / USD. Når det er sagt, er det viktig at du husker at mens denne innflytelsen kan øke fortjenesten din – det samme kan skje med tapene dine, hvis ikke handelen skulle gå slik du trodde det ville.

Det er viktig å merke seg at på grunn av nylige endringer i ASIC-reguleringen, som angivelig vil sette i gang 29. mars 2021, vil innflytelsen være begrenset til 1: 2, som er den samme som Storbritannia og Europa (i henhold til ESMAs regler). Dette gjør det fortsatt mulig for deg å handle krypto mens du dobler innsatsen din.

Cryptocurrency Trading Australia: Ulempene

Vi har informert deg om fordelene ved å handle med denne spekulative aktivaklassen, så på dette punktet i vår guide vil vi detaljere noen av ulempene å vurdere.

Ulemper med AUs handelsscene for Cryptocurrency

Potensielt et superflyktig marked

Verdien på eiendeler skifter kontinuerlig. Imidlertid kan Bitcoin for eksempel svinge med så mye som 10% på en enkelt handelsdag. Dette betyr at kryptovalutahandel har potensial til å være svært volatil.

Det er måter å implementere et nivå på skadekontroll, som for eksempel de nevnte stop-loss og take-profit ordrene.

Å bruke mer enn bare kjøp og salg av ordrer gir deg fordelen av å kunne redusere tap og sikre gevinstene dine. Ikke bare det, men du trenger ikke å bekymre deg for å holde øye med ting i sanntid, da det er meglerens jobb å utføre disse ordrene for deg.

Det må imidlertid sies, de fleste velger å handle kryptovalutaer fordi de liker den volatiliteten. La oss innse det når risikoen er høy, kan fortjenesten potensielt bli enda større.

❌ Uregulert markedsbytte

Selv om det gjennom årene har blitt snakket om regulering av kryptovalutaer i Australia, er dette lettere sagt enn gjort. Tross alt eier ingen enkeltperson eller myndighet Bitcoin, noe som gjør det vanskelig å regulere i den sanneste formen.

I tillegg reguleres ikke digitale valutaer fordi de ikke er ‘lovlig betalingsmiddel’ for å si det sånn. Dette betyr at verdien av eiendelen ikke bestemmes av en monetær myndighet.

Enkelt sagt betyr dette at de ikke blir trykt eller sirkulert av en større bank eller myndighet. Du kan ikke betale skatten med dem, og de er ikke en ‘fiat’ valuta. I stedet avgjøres verdien av kryptovalutaer av markedssentimentet – tilbud og etterspørsel.

Hvis mangelen på en autoritativ regulator gir deg frykten, bør du 100% holde deg til en fullstendig lisensiert megler som Australias egen ASIC, FCA i Storbritannia eller CySEC på Kypros. Vi kommer til å dekke regulering mer detaljert lenger ned i denne guiden.

Cryptocurrency Trading Australia: Mulige meglergebyrer

Det er viktig å være oppmerksom på at det er gebyrer å ta i betraktning når du handler med kryptovaluta i Australia, eller et hvilket som helst land for den saks skyld. Megleren kommer til å belaste deg avgifter for å tjene litt penger på å tilby deg en tjeneste.

Hver handelsplattform er forskjellig i denne forbindelse, så med det i tankene har vi samlet en liste over potensielle avgifter du kan forvente å betale når du handler online.

Crypto Spreads

For å gjenta, er spredningen forskjellen mellom kjøps- og salgsverdien til et kryptovalutapar. Dette er en viktig faktor når du vurderer hvilket meglerfirma du kanskje vil registrere deg for.

Det er mange handelsplattformer der ute, for eksempel eToro, som tilbyr provisjonsfri handel på kryptovalutaer. Siden megleren ikke tjener penger i provisjon, er det viktig at de prøver å motvirke tapet med spread. Denne spredningen vises vanligvis i prosent eller i pips.

La oss gi deg et eksempel på spredningen i en hypotetisk handel:

 • La oss si denne gangen du handler LTC / GBP
 • Den oppgitte kjøpesummen for dette paret er £ 41,20
 • Salgsprisen på LTC / GBP er 41,96 £
 • Dette viser oss at spredningen på dette kryptoparet er 1,84%

I dette eksemplet må fortjenesten din på handelen være 1,84% før du kan gå i balanse – alt over den prosentandelen du kan legge til dine gevinster.

Handelskommisjoner

Som vi har nevnt, er det kommisjonsfrie nettmeglere der ute. Vi bør imidlertid påpeke at noen faktisk tar betalt en provisjon for hver handel.

I dette tilfellet vil hver kjøps- og salgsordre være ansvarlig for et gebyr. De fleste handelsplattformer i Australia tar gebyrer i form av en prosentandel av bestillingsverdien din.

Nedenfor ser du et eksempel på hvordan dette kan påvirke kryptohandlene dine, og vi har basert dette på at en megler tar 2% provisjon.

 • Du vil handle BTC / USD
 • Du satser 1000 dollar på paret
 • Megleren belaster deg med 2% avgift, som tilsvarer AU $ 20
 • Uansett årsak velger du å stenge BTC / USD-posisjonen
 • På tidspunktet for avreise er handelen verdt $ 1400
 • Igjen trenger megleren din 2% for å utføre bestillingen din, som er AU $ 28 (2% av AU $ 1400)
 • Å åpne og avslutte denne handelen har kostet deg $ 48 i kommisjon alene

Selv om dette er noe å passe på når du leter etter en god handelsplattform, er det, som vi sa, meglere som tilbyr nullprovisjon kryptohandel – spesielt eToro.

Gebyrer for kontoaktivitet

Selv om ikke alle handelsplattformer tar betalt for at du ikke bruker kontoen din, gjør noen det. Vår ultimate guide til kryptohandel i Australia fant at dette kan variere ganske mye.

For eksempel er det meglere som liker at du aktivt handler måned ut måned og vil belaste deg en månedlig avgift for ikke å bruke kontoen din i 30 dager. Andre kan kreve en liten månedlig avgift – men etter 12 måneders inaktivitet.

Av de nevnte årsakene er det alltid et klokt grep å sjekke gebyrtabellen og vilkårene for en hvilken som helst handelsplattform. Gjør dette før du registrerer deg og skiller deg fra kontanter.

Finansieringsgebyrer over natten

Som vi berørte, belastes finansieringsgebyrer over natten på enhver handelsposisjon som er åpen over natten. Dette er spesielt tilfelle med CFDer i kryptovaluta på grunn av det finansielle instrumentets utnyttede karakter.

For å spare forvirring bør du vite at finansieringsgebyrer over natten ellers kalles ‘bytteavgifter’ eller ‘overnattingsfinansieringsgebyrer’. Det er litt som å utnytte renter, som skal betales for hver dag en handel er åpen.

Nedenfor ser du et enkelt eksempel på disse gebyrene og hvordan de belastes:

 • Tenk deg at det er onsdag – du handler en kortsalg-ordre verdt AU $ 2000 på BTC / USD
 • Du lar stillingen være åpen
 • Første ting på søndag morgen avslutter du handelen
 • Ved å bruke eToro som et eksempel, vil du bli belastet $ 0,23 per dag – onsdag til fredag
 • Lørdager og søndager kommer med et finansieringsgebyr på $ 0,69 over natten på dette spesifikke paret og ordrestørrelsen
 • Hvis du holder din BTC / USD-posisjon åpen fra onsdag til søndag morgen, koster du $ 1,38 på eToro

Hvis du hadde brukt eksemplet ovenfor, hadde du ikke valgt å bytte avgifter i det hele tatt hvis du hadde valgt å gå lenge på den samme handelen uten innflytelse..

Transaksjonsgebyrer

Med transaksjonsgebyrer mener vi kryptoinnskudd og uttak. Ikke alle handelsplattformer krever et transaksjonsgebyr – det er likevel viktig å være oppmerksom på dem.

Noen meglerplattformer tar et lite gebyr for hvert uttak, andre kan bare belaste deg hvis du ber om å ta ut et spesifisert beløp. Uansett er det viktig å sjekke gebyrtabellen til hver megler før du registrerer deg.

Cryptocurrency Trading Australia: Valgfri programvare og signaler

Vi har gått grundig inn i detalj om de forskjellige verktøyene og de tekniske indikatorene som vil være en integrert del av handelssaken.

På dette punktet i guiden vår vil vi gå gjennom tre (av mange) handelsprogramvaretillegg brukt av kryptovalutahandlere.

Crypto Trading Signal Software

Det kan være at du vil nedsenke deg helt i kryptovalutahandel. Med det mener vi å holde et øye med markedene, lese diagrammer og plassere hver ordre manuelt når du ser potensielle handelsmuligheter.

Men hvis du er den typen handelsmann som ikke har noe imot en mer praktisk tilnærming, kan en kryptohandelsignaltjeneste være av interesse for deg.

En signaltjeneste skanner de aktuelle markedene 24 timer i døgnet og 7 dager i uken – og sender handelsmenn sanntidssignaler. Dette inkluderer informasjon om eiendelen og når du skal kjøpe eller selge for forhåpentligvis å oppnå gevinster.

La oss ta en titt på hvordan en kryptovalutahandelstjeneste kan hjelpe deg:

 • I vårt eksempel refererer handelssignalet til BTC / USD
 • Meldingen vil inneholde et forslag om å kjøpe dette paret
 • Et forslag til grenseordre på $ 13.200
 • Et stop-loss-forslag på $ 13100
 • Til slutt et overskuddsforslag på $ 13.300

Selvfølgelig er eksemplet ovenfor hypotetisk. Som du kan se, gjør kryptovalutahandelssignaltjenester imidlertid undersøkelsene for deg. Alt som er igjen å gjøre er å avgjøre om du vil utføre den foreslåtte bestillingen med din valgte megler eller ikke.

Crypto Trading automatisert robot

I motsetning til den ovennevnte handelssignalprogramvaren, oppretter kryptohandelsautomatiske roboter (eller EAer) også dine handelsordrer for deg. Dette er en helt passiv måte å handle på. Som for øvrig er egnet for både nybegynnere og folk som rett og slett ikke har tid til å handle aktivt.

Her er noen viktige fordeler ved å bruke en kryptovalutahandel EA:

 • Som mennesker trenger vi søvn og hvile for å opprettholde mental og fysisk funksjon – automatiserte roboter kan gjennomsøke markedene 24 timer i døgnet, 7 dager i uken
 • Å kontrollere ens skadelige handelsfølelser av grådighet og frykt kan være vanskelig i de beste tider – automatiserte roboter bruker algoritmer og signaler. Dermed fjerner det psykologiske aspektet ved handel
 • Det er ikke nødvendig å bruke måneder eller år på å lære å lese pristabeller og forstå teknisk analyse – EA gjør leggarbeidet for deg

MetaTrader4 programvare

Det er forskjellige veier hvis du er interessert i å prøve en automatisert kryptohandelrobot. En av de mest populære måtene å bruke denne typen programvare er via tredjeparts handelsprogramvare MetaTrader4.

Hvis dette høres ut som noe du kan være interessert i, så ta en titt på vår trinnvise guide for å få din egen kryptobot (via MT4).

 1. Finn en automatisert robotleverandør du liker, og registrer deg
 2. Betal den nødvendige forhåndsavgiften
 3. Klikk på lenken (vanligvis sendt via e-post) – last ned programvaren
 4. Finn en online megler som er kompatibel med MT4
 5. Velg å installere / laste ned MT4
 6. Bruke handelsplattformens påloggingsdetaljer – logg inn på MT4
 7. Legg til den automatiserte robotprogramvaren til MT4
 8. Tillat programvaren å utføre handler på dine vegne

Ikke bare det, men MT4 er høyt respektert i kryptorommet og har en mengde handelsverktøy som tilbys.

Cryptocurrency Trading Australia: Fire tips og triks

tips om handel med kryptocurency og triks

Nå føler du deg forhåpentligvis trygg på å begynne en karriere innen kryptovalutahandel. Før vi går nærmere inn på hvordan du registrerer deg, har vi listet opp fire tips og triks du kan vurdere.

Nummer én: Bruk et lisensiert meglerfirma

Gjennom denne guiden har vi nevnt ASIC og regulering. Dette er fordi vi synes det er ekstremt viktig å holde oss til lisensierte meglere. Dette organet er ansvarlig for å styre og regulere meglerfirmaer i Australia for å opprettholde et trygt handelsmiljø for alle.

ASIC-handelsplattformer er forpliktet til å holde handelsfondene dine på en egen konto til meglerens egen konto. Dette kalles ‘kontosegregering’ og beskytter deg i det usannsynlige tilfellet selskapet går konkurs eller opplever underslag osv.

I tillegg har ingen ASIC-godkjent megler lov til å tilby finansielle tjenester uten en minimumssaldo på selskapets konto på 1 million dollar. Se etter ASIC-logoen, eller gå over til det offisielle ASIC-nettstedet for å sjekke legitimiteten til handelsplattformen selv hvis du er usikker.

Nummer to: Få en forståelse av Crypto Market

I likhet med ethvert nytt kapittel i livet ditt, spesielt et som involverer penger, må du ha en klar forståelse av det og gjøre leksene dine.

I tillegg til guider som dette, er det alle mulige nyttige kurs og bøker for kryptovalutahandel tilgjengelig – hvorav de fleste er tilgjengelige online.

Når det gjelder online kurs for kryptohandel, kan du finne dynger ved å utføre et enkelt internett-søk på det du er interessert i. De kan virkelig hjelpe handelsmenn til å forstå hvordan de kan håndtere risiko og oppdage potensielle kryptokurrencytrender. Ikke bare det, men du kan lære å strategisere, lese pristabeller og mer – komfortabelt i ditt eget hjem.

Vi i Trading Education tilbyr et vell av kurs som kan hjelpe deg med å ta dine kryptovalutahandlinger fra null til helt på kort tid!

Nummer tre: Prøv en kopieringsfunksjon

kopihandel

Kopihandel er et voksende globalt fenomen i handelssamfunnet. For de som ikke er klar over denne funksjonen, gir det handelsmenn muligheten til å velge en næringsdrivende med dokumentert merittliste og kopiere dem.

På den ledende sosiale handelsplattformen eToro kan du velge å kopiere alle fremtidige handler fra en investor du liker utseendet på, eller du kan speile hele porteføljen deres.

For å utdype litt videre, hvis kopihandleren skulle investere 2,6% av sin egen portefølje i Bitcoin, ville din egen handelsportefølje gjenspeile dette. Irrelevant for kontosaldoen, er 2,6% av porteføljen din også investert i Bitcoin.

Gjennom en handelsplattform som eToro, du kan kopiere en næringsdrivende for så lite som $ 200 (ca. AU $ 284). Hvis du hadde en kontosaldo på $ 1000, kan du i hovedsak kopiere 5 forskjellige pro-tradere – noe som er en fin måte å diversifisere porteføljen din og redusere risikoen.

Les mer: Copy trading: The Ultimate Beginner’s Guide

Har du vurdert å kopiere topphandlere på eToro?

Nummer fire: Bruk demokontoer til fordel for deg

Hvis du ikke aner hva en demohandelskonto er, gjør de handelsmenn det mulig å kjøpe og selge kryptovaluta (eller en hvilken som helst eiendel) med ‘papir’ -midler. Dette betyr at du kan handle i et marked som gjenspeiler forholdene i det virkelige liv – uten å bruke ekte penger.

Demokontoer er der for å bli utnyttet, enten du er en komplett nybegynner for kryptohandel, eller ønsker å øve på en potensiell strategi. Disse kontoene er vanligvis gratis, selv om ikke alle meglere tilbyr dem.

Handelsplattform eToro gir alle kunder en gratis handelskonto, som kommer med $ 100.000 i demo-midler.

Cryptocurrency Trading Australia: Rask sjekkliste for valg av megler

Det er hundrevis av kryptokurrency meglere der ute i Australia, alle faller over seg selv for å tilby en ypperlig online handelsopplevelse. Som sådan kan det være en skremmende oppgave å velge den rette for din egen handelsstil.

Med det i tankene er det en god ide å tenke på dine personlige handelsmål og lære om markedet.

Vi har satt sammen en enkel sjekkliste med viktige beregninger du bør ta hensyn til når du søker etter den ideelle handelsplattformen din.

 • Hva er innskudds- og uttaksalternativene??
 • Er handelsplattformen for kryptovaluta regulert av ASIC eller lignende?
 • Tilbyr megleren den spesifikke eiendelen / markedet du er interessert i?
 • Er kryptovaluta-handelsplattformen brukervennlig og enkel å navigere?
 • Er spreadene stramme og gebyrene lave?
 • Tilbyr kryptovalutamegleren live chat og har positive tilbakemeldinger når det gjelder kundesupport generelt?

Det lange og korte av det er – det er massevis av fantastiske og høyt ansett meglere på nettet du kan bruke når du handler kryptovaluta i Australia. Når det er sagt, topper eToro regningen for oss ettersom den tilbyr provisjonsfri handel, er fullstendig regulert av ASIC, og lar deg handle eller investere i kryptokurver ved å klikke på en knapp.

Klar til å dykke inn i kryptomarkedet?

Hvordan åpne en konto med en Cryptocurrency Broker i Australia i 4 trinn

De aller fleste handelsplattformene gjør det veldig enkelt å registrere seg og komme i gang.

For å være grundig har vi imidlertid laget en 4-trinns guide for hvordan du åpner en handelskonto for kryptovaluta i Australia akkurat nå..

Trinn 1: Registrer deg med en handelsplattform

åpen handelskonto

Når du har funnet en megler du liker, kan du velge å åpne den nye kontoen din. Dette innebærer vanligvis å klikke ‘påmelding’ på nettstedet. Etterfulgt av å angi fullt navn, e-postadresse, fødselsdato og mobilnummer – når du blir bedt om det.

Du vil sannsynligvis trenge å gi handelsplattformen et tydelig bilde av foto-ID-en din (australsk pass eller førerkort er enklest). Dette er vanlig praksis blant ASIC-regulerte meglere, da det er viktig at de verifiserer hvem du er for å forhindre økonomisk kriminalitet og lignende.

eToro – Beste Cryptocurrency Trading Platform i Australia

eToro har vist seg å være pålitelig i bransjen gjennom mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

75% av detaljistinvestorkontoer taper penger ved handel med CFD-er med denne leverandøren.

Trinn 2: Finansier handelskontoen din

Deretter må du sette inn på kontoen din ved hjelp av din foretrukne betalingsmåte fra det som aksepteres av megleren.

eToro lar deg betale med kreditt- og debetkort, e-lommebok (f.eks. Skrill, Paypal) eller bankoverføring. Hvis du trenger å betale etter en bestemt metode, bør du alltid sjekke hva megleren godtar før du registrerer deg.

Deretter må du velge hvor mye du vil sette inn på kontoen din. Handelsplattformen eToro har et minimum innskudd på $ 200. Det er et 0,5% valutagebyr når du betaler med australske dollar – eller noe annet enn USD for den saks skyld.

Trinn 3: Velg et par å handle

Deretter må du bestemme hvilket kryptovalutapar du vil begynne med. Generelt sett bør du finne at det er et søkefasiliteter – eller i det minste en meny der du kan velge fra en liste over krypto-eiendeler.

Det er derfor det er viktig å først sjekke hvilke digitale eiendeler megleren kan tilby deg – før du deler med noen penger. eToro tilbyr 16 kryptovalutaer du kan investere i, og massevis mer du kan handle via fiat- og kryptokorspar.

Trinn 4: Bestill

Nå er kontoen din finansiert – du kan legge inn en ordre og begynne å handle. Vi har diskutert kryptohandelsordrer i detalj – så du vet at du må begynne med kjøp eller salg – avhengig av hvilken retning du tror paret vil gå.

Så snart du har fylt ut bestillingsopplysningene og har bestemt deg for din innsats – vil pengene bli trukket fra kontoen din og handelen din vil bli handlet. Nå kan du lene deg tilbake og håpe på en lønnsom kryptovalutahandel!

Cryptocurrency Trading Australia: Konklusjon

Du vil aldri mangle opsjoner når du handler kryptovaluta i Australia. Vi har nevnt at de mest handlede kryptovalutaparene inkluderer Bitcoin – sammen med Ethereum, Ripple og Bitcoin Cash. I tillegg er det over 7000 omsettelige digitale eiendeler å velge mellom, og en haug med fiat-valutaer å koble dem til.

Løvenes andel av australske meglere vil gi deg innflytelse når du handler kryptovalutaer. Dette betyr at med en innflytelse på 1: 2 kan du doble investeringen din. Gå alltid med forsiktighet når du handler med gearing, da det også kan forstørre tapene dine.

Det er noen utrolig nyttige verktøy tilgjengelig for australske kryptovalutahandlere, for eksempel tekniske indikatorer, pedagogiske videoer og demokontoer – for å nevne noen. Spesielt demo-kontoer kan brukes som et gratis krasjkurs om hvordan markedene, og en handelsplattform, fungerer.

Den sosiale handelsplattformen eToro gir for eksempel alle australske kunder $ 100.000 demo fond å handle i et marked som speiler det virkelige liv.

Når du føler deg klar til å begynne din karriere med kryptovalutahandel, bør du bare stole på regulerte meglere. Hvis handelsplattformen har en ASIC- eller FCA-logo, vet du i det minste at pengene dine er i gode hender. Så er det bare å spekulere riktig i det valgte kryptoparet!

FAQS

Hvordan kan jeg forfølge kryptovalutahandel i Australia?

For å starte kryptovalutahandel i Australia, må du finne en megler som tilbyr kryptoaktiva. Deretter må du registrere deg, sette inn og legge inn en ordre – basert på om du tror verdien av paret vil stige eller falle..

Kan jeg kort kryptovaluta i Australia?

Ja, du kan korte kryptovalutaer i Australia. I et scenario hvor du mener at kryptovaluta-paret er priset for høyt, for eksempel BTC / LTC – legg en salgsordre på din krypto CFD hos megleren din.

Er jeg i stand til å bruke gearing på mine kryptovalutahandler i Australia?

Ja. De aller fleste meglere tilbyr gearing. Husk imidlertid at dette er via kontrakter for forskjeller – så sørg for at handelsplattformen tilbyr krypto-CFDer. Vær oppmerksom på at i mars 2021 vil australiere være begrenset til å utnytte 1: 2 når de handler kryptovalutaer.

Hva er det mest flytende kryptoparet å handle?

De mest flytende krypto-til-kryptoparene som handles er BTC / ETH, USDT / BTC, ETH / LTC og BTC / LTC. Krypto-til-fiat-par BTC / USD er det mest populære når det gjelder handelsvolum.

Hvordan kan jeg fortelle om en megler er legitim?

En fin måte å fortelle om megleren din er legitim og ekte, er å lete etter lisenslogoen fra det aktuelle reguleringsorganet. For eksempel ASIC (Australian Securities and Investments Commission), Storbritannias FCA (Financial Conduct Authority) eller CySEC (Cyprus Securities and Exchange Commission).

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me