De mest kryptovennlige byene rundt om i verden!

En kryptovaluta er en digital valuta som opprettes og administreres ved hjelp av avanserte krypteringsteknikker, også kjent som kryptografi. Fra et konsept til en av de største kreftene i finansverdenen, har kryptovalutamarkedet sammen med blockchain-teknologien som følger med, fullstendig transformert oppfatningen vi har for penger, konvensjonelle banker og innkjøp av produkter og tjenester.

Med opprettelsen av Bitcoin i 2009 har kryptovaluta blitt et globalt fenomen kjent av folk flest. I dag fortsetter toppkryptomynter som Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ripple og mer å score det ene flotte året etter det andre, etter å ha nådd en markedsverdi på 800 milliarder dollar i 2018.

Spørsmålet i alles sinn er om disse alternative valutaene en dag vil erstatte konvensjonelle valutaer, eller om det bare er en kortvarig ting som vil dø om få år? Det spørsmålet gjenstår å bli besvart.

En ting er sikkert, kryptovalutaentusiaster og støttespillere fortsetter å vokse i antall. Med den økende populariteten til kryptovaluta, hovedsakelig på grunn av den desentraliserte typen blockchain-teknologi, sammen med det faktum at millioner av mennesker fra hele verden har en digital lommebok med en eller mange forskjellige kryptovalutaer, etterspørselen etter å betale med kryptovaluta for produkter eller tjenestene har vokst.

Hvis du elsker å reise og også er kryptovalutaentusiast, som foretrekker å bruke digitale mynter i stedet for kontanter, er det mange byer over hele verden som godtar kryptovaluta-betalinger. For din bekvemmelighet fant vi i Trading Education opp med en liste over kryptovennlige byer hvor du kan bruke myntene dine uten bekymringer. Det er ferietid for kryptovaluta!

Hva er noen av de mest kryptovennlige byene rundt om i verden?

Amsterdam, Nederland

Amsterdam, mest kryptovennlige byer

I tillegg til å være hjemmet til mange fantastiske aktiviteter og et av de mest populære turistmålene i Europa, er hovedstaden i Nederland ganske kjent for hvor åpen det er for kryptovaluta og Bitcoin, spesielt. Amsterdam er hjemmet til ledende Bitcoin-oppstart, inkludert BitPlay og BitFury. Ikke bare det, men det er robuste 74 kjøpmenn som godtar Bitcoin og en Bitcoin-minibank for hver 800 000 mennesker. Du kan også gjøre morsomme aktiviteter, for eksempel å besøke Bitcoin-ambassaden! De Bitcoin ambassade i Amsterdam er der kryptosamfunnet aktivt markedsfører Bitcoin gjennom ulike anstrengelser. Også i 2015 åpnet Amsterdam sin berømte Bitcoin Boulevard, som er en gate der de fleste kjøpmenn godtar Bitcoin som betaling for sine tjenester og produkter..

Europeerne refererer allerede til Amsterdam som et hjem for en “blomstrende kryptostart-scene”.

Toronto, Canada

Toronto, de mest kryptovennlige byene

Canada er kjent for å være et av de mest imøtekommende landene for blockchain og kryptovaluta. Regelverket for kryptoer og ICOer er ganske lette sammenlignet med andre land, og regjeringens generelle holdning er ganske støttende.

I løpet av de siste 10 årene har Toronto blitt en av verdens mest kryptovennlige byer i verden, og har vært vert for en rekke ganske vellykkede kryptoverlegg. For eksempel en veletablert kryptovaluta lommebok, kalt Desentral, som også skapte Jaxx, er et eksempel på et kanadisk kryptoverlegg som ble stort over hele verden.

I tillegg er det over 200 crypto-minibanker, spredt over Toronto. På verdensbasis er dette et av de største antallet minibanker som finnes i en by.

Praha, Tsjekkia

Praha, de mest kryptovennlige byene

I tillegg til å være kjent som å ha enestående øl, er Praha også en av de største arenaene i Europa (og i verden) som godtar kryptovalutaer. Hvis du reiser til Praha, kan du enkelt leie en leilighet og betale den med kryptovaluta, betale for maten din i mange restauranter og kjøpe mange produkter og tjenester.

Praha har også vært vertskap for en av de største kryptovaluta- og blockchain-relaterte konferansene i Europa.

Videre er det en berømt espressobar, kalt Bitcoin kaffe, hvor den eneste aksepterte betalingsmåten er Bitcoin. Den andre leiligheten i verden som ble kjøpt ved hjelp av kryptovaluta, ligger i Praha. Den ble kjøpt i 2017 for 35 Bitcoins.

For å oppsummere er Praha en av kryptolevolusjonslederne i Europa, i tillegg til å være en av de eldste og mest livlige byene på kontinentet..

Zug, Sveits

Zug, mest kryptovennlige byer

Når du tenker på Sveits, forestiller du deg sannsynligvis sjokolade, vakre fjell, jodling og masse penger. På grunn av sitt rykte for å ha mye og mye penger, har Sveits blitt en av de første som bruker kryptovalutaer. Mange blockchain-selskaper har åpnet sitt hovedkvarter der og setter dem på kartet for et veletablert, regulert lokalt kryptovalutamarked og selvfølgelig den naturlige skjønnheten..

Hvis du går til Zug, kan du besøke House of Wines og betale for utsøkte flasker med kryptovaluta. Du kan til og med finne en tannlege som godtar kryptovaluta. Selv om Zug er en liten by og mindre kjent som noen av de andre byene på listen, regnes den som en av de mest teknologisk avanserte byene på global skala. Zug har også fått kallenavnet “Crypto Valley”.

For noen år siden ble Zug til og med den første byen som aksepterte Bitcoin for å betale skatt. Det er i utgangspunktet himmelen på jorden for kryptovalutaentusiaster.

Ljubljana, Slovenia

Ljubljana, mest kryptovennlige byer

Selv om hovedstaden i Slovenia er en av de minste byene i Europa, slutter den aldri å imponere verden når det gjelder teknisk innovasjon og adopsjon av blockchain-teknologi..

Ljubljana er hjemmet til verdens første Bitcoin-vennlige kjøpesenter, Bitcoin City. Som du kanskje mistenker, godtar alle kjøpmenn som har åpnet butikker (for øvrig over 500) i kjøpesenteret Bitcoin som betaling og bruker blockchain-teknologi. Det er ikke bare et kjøpesenter. Det fungerer også som et stort forretnings- og fritidssenter.

I tillegg, Bitstempel, en av de mest populære kryptobørsene, har etablert hovedkvarter i Ljubljana.

Alt dette har åpnet hele markedet i Slovenia for kryptovaluta og definitivt presset det til generell bruk.

Byen får også skryt for sin skjønnhet, så hvis du kanskje vil utforske den mens du tar en kryptokjøpt kopp kaffe.

San Francisco, California

San Francisco, mest kryptovennlige byer

Det er ingen overraskelse å se San Francisco på listen vår, da dette er det ultimate teknologiske mekkaet i California. Byen har nesten 200 selgere som godtar Bitcoin og omtrent 60 minibanker som behandler kryptokonverteringer. Det høres ikke ut i det hele tatt, gitt den relativt lille befolkningen på 837 000 mennesker.

Videre til det er San Francisco hjemmet til Coinbase – en av de mest berømte plattformene for utveksling av kryptovalutaer, samt skaperselskapet bak en av de mest sikre og populære kryptovaluta-lommebøkene.

Mange andre kryptovaluta- og blockchain-selskaper velger San Francisco for sitt hovedkontor på grunn av det raske blockchain-markedet og blockchain-besatte lokalbefolkningen.

Buenos Aires, Argentina

Buenos Aires, mest kryptovennlige byer

Hovedstaden og den største byen i Argentina, Buenos Aires, er også den ledende Bitcoin-byen i Sør-Amerika. Buenos Aires har over 130 selgere som godtar Bitcoin og et økende antall Bitcoin-minibanker i byen, med en befolkning på 2,9 millioner mennesker.

I et land som ble kjent for den pågående valutakrisen, har Bitcoin sikkert funnet et varmt sted å bosette seg i. Landet har fremdeles ikke kommet seg etter den dype lavkonjunkturen fra et par år siden. I fjor var inflasjonen i Argentina på over 25%.

Nedgangen i den argentinske pesoen og den strenge kapitalkontrollen som ble installert av regjeringen fikk mange argentinere til å vende seg til kryptovaluta, spesielt Bitcoin.

Den første Bitcoin-konferansen i Latin-Amerika ble også avholdt i Buenos Aires i fjor. Mange startups som Ripio, Buda og SatoshiTango har også dukket opp i byen.

Jacksonville, Florida

Jacksonville, mest kryptovennlige byer

Floridas største by, Jacksonville, har gjort noen fremragende grep de siste årene med hensyn til kryptoadopsjon og integrering. Med en befolkning på rundt 800 000 mennesker har Jacksonville 20 minibanker med kryptovaluta, spredt over hele byen.

I tillegg er et annet kryptovaluta-relatert emne Jacksonville skiller seg ut for, kryptoinvestering. Når det gjelder beholdning av kryptovaluta per person, kan ingen andre byer matche Jacksonvilles rangeringer. Den gjennomsnittlige kryptovalutaandelen per innbygger i Jacksonville ligger på mer enn $ 31 000. Byen som rangerer rett etter Jacksonville er Memphis, Tennessee med $ 15 700 per person.

Vilnius, Litauen

Vilnius, mest kryptovennlige byer

Hovedstaden i Litauen, Vilnius, er ikke bare et flott sted å tilbringe ferien i. Det er en absolutt digital frontløper og et viktig knutepunkt for fintech.

Hovedstaden er kjent for å være veldig fremtidsrettet og være vert for globale spillere som Uber og Google, samt lokalt utviklede nystartede selskaper som erobrer verden, som Trafi og Vinted..

En annen ting som er verdt å nevne er at den britiske selvutnevnte bankkilleren Revolut anskaffet er den første banklisensen i Vilnius.

Det er mange historiske severdigheter å se i hovedstaden i Litauen, men med de store fremskrittene innen finansteknologisektoren, kan du også finne fantastiske steder, kafeer, matbutikker, restauranter, treningssentre og mer der du kan betale med Bitcoin.

Hong Kong, Kina

Hong Kong, mest kryptovennlige byer

Hong Kong er utvilsomt et av de hotteste stedene for næringsliv og økonomi i verden.

I 2017 forbød Kina effektivt kryptovalutaer og ICOer. I 2018 ble forholdet mellom Kina og kryptovaluta enda mer komplisert etter at Kina forbød og blokkerte over 120 kryptobørser.

Ved å gjøre dette, gikk mange kryptovalutafirmaer, børser og ICO til nærliggende regioner på jakt etter et mer vennlig miljø for å drive sin virksomhet i. Ett område er Hong Kong, som imidlertid er en del av Kina har sin egen jurisdiksjon..

For eksempel ble Blockchain Global Summit flyttet til Hong Kong fra Beijing i 2018. En av de største børsene i verden, Binance, åpnet også kontorer i Hong Kong i fjor..

Kryptovaluta er en lovlig betalingsmåte i Hong Kong. Mange forhandlere i byen godtar kryptovalutaer. Det forventes at det skal bygges et frakoblet kryptovaluta-salgsnettverk for å utvide bruken av kryptovaluta ytterligere i butikkområdet.

Avsluttende ord

Den endelige dommen er at det er mange byer rundt om i verden som har begynt å ta i bruk kryptovaluta og integrere dem i den lokale hverdagen. Adopsjonsprogrammet i form av selgere som godtar Bitcoin og andre kryptovalutaer, så vel som i et gunstig miljø for kryptokursbedrifter, ICO og andre blockchain-satsinger.

Vi forventer at masseaksepten av kryptokurver bare vil fortsette å øke, ettersom bruken av dem over hele verden bare fortsetter å øke.

Hvert land har sine egne unike regler og lover som ikke kan, men på noen måte påvirker bruken av disse valutaene og i noen land, til og med helt blokkere dem. Imidlertid har mange steder rundt om i verden anerkjent potensialet og vedtatt ny teknologi tidlig, noe som gjør dem kryptovennlige.

Hvis du er kryptovalutaentusiast eller profesjonell og leter etter et nytt bosted eller et feriested hvor du kan bruke kryptovalutaen din, er denne artikkelen et flott sted å begynne søket ditt med.

Velg destinasjon, gjør den digitale lommeboken klar og nyt ferien!

Vil du lære mer om kryptovalutaer og hvordan du handler dem?

Registrer deg på Trading Education sitt kurs i kryptovalutahandel!

Hvis du likte å lese denne artikkelen fra Trading Education, kan du gi den en like og dele den med alle andre du tror det kan være av interesse også.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me