Den beste kryptovalutaen du kan kjøpe nå

Hva er den beste kryptovalutaen du kan kjøpe nå?

Den beste kryptovalutaen å kjøpe nå er Bitcoin eller Ethereum.

Året 2020 vil forbli i finanshistorien som et av de mest dramatiske årene som testet økonomier globalt.

Samtidig så mange investorer investering i kryptovaluta som en flott mulighet og en sikring mot økonomiske trusler og lavkonjunktur.

Videre ble blockchain-teknologien bredt adoptert i områder, som medisin, identifikasjon og til og med avstemning, på grunn av potensialet for å lette interoperabilitet og sikkerhet.

Selv tradisjonelle giganter som JP Morgan henvendte seg til kryptobank.

Hvis du også har tenkt litt på kryptovaluta, la oss se på de 7 beste kryptovalutaene du kan investere i nå når det gjelder adopsjon, behandlingstid, markedsentusiasme og vekstpotensial..

Fra noen populære mynter til mindre kjente konkurrenter, her er de beste myntene å kjøpe nå:

De beste 7 kryptovalutaene du kan kjøpe nå:

1. Bitcoin

2. Bitcoin kontanter

3. Litecoin

4. Ethereum

5. Binance Coin

6. TRON

7. IOTA

Hvis du vil dykke inn i kryptomarkedet raskt og enkelt, med 0% kommisjon, sjekk ut eToro Exchange!

Hvordan velge den beste kryptovalutaen å kjøpe

Når det gjelder å plukke opp den beste kryptovalutaen, må du se på forskjellige viktige faktorer.

En av de største faktorene som påvirker kryptoprisene er etterspørsel og tilbud. Som vi vet, jo høyere etterspørsel, jo høyere pris, og omvendt. Ettersom mange mynter har et begrenset tilbud, mener eksperter at dette kan føre til prisøkning.

Når for eksempel tilgangen på bitcoins når 21 millioner, vil prisene ikke lenger avhenge av den kunstige inflasjonsmekanismen for halvering av Bitcoin-belønninger..

La oss ikke glemme at selv om kryptokurver ikke har noen fysisk form, de har reelle produksjonskostnader. Kryptoer som er avhengige av gruvedrift, for eksempel, avhenger av kostnadene ved utvinning. Hvis kostnadene fortsetter å øke, vil prisene også bli påvirket.

Når det gjelder Bitcoin, bør vi nevne at Bitcoin krever enorme mengder kraft og dyrt utstyr. Tall viser det Bitcoin gruvedrift bruker mer kraft enn hele Danmark!

Kryptoverskrifter er en annen faktor å vurdere når du velger den beste kryptoen å kjøpe. Selv om regelverk kan være positive, kan restriktive regler føre til undertrykkelse og reduksjon i kryptopriser. Dessverre, i et lovlig grått område, prøver kryptoer fortsatt å finne en balanse mellom teknologi og forskrifter.

Media er en annen katalysator for prisøkninger. Det er ingen tvil om at markedssentiment og spekulasjoner driver stemninger i kryptosektorene og påvirker etterspørselen. Manipulasjoner forårsaket av kryptahvaler har også innvirkning på kryptovalutainvestering.

Konkurranse, tekniske innovasjoner og intern styring er en annen hjul som driver prisene. Med nye Initial Coin Offerings (ICOs) hele tiden i horisonten, kan konkurransen være hard, spesielt når det gjelder hastighet og skalerbarhet.

Her skal vi nevne det tilgjengeligheten av kryptobørs er også avgjørende. Jo mer populær børsen er, desto mer populær er mynten. Binances popularitet har for eksempel hjulpet Binance Coin med å etablere seg som en av lederne i feltet.

Sist men ikke minst, når vi velger en krypto å kjøpe, må vi vurdere den økonomiske situasjonen i det berørte landet. Året 2020 var et tydelig eksempel på at finanskriser påvirker kryptoprisene. Når tradisjonelle systemer kollapser, henvender mange investorer seg til alternative eiendeler; jo flere mennesker vender seg til kryptoinvestering, jo større blir kapitaliseringen av kryptomarkedet.

Uansett, de beste kryptovalutaene du kan kjøpe nedenfor, gir deg muligheten til å velge mellom forskjellige typer kryptovalutaer.

Så det er bare å velge myntene du kan forstå. Les videre for å oppdage de 7 beste kryptovalutaene du kan kjøpe nå.

1. Bitcoin (BTC)

Med en markedsverdi på $ 686,328,177,991, er Bitcoin uten tvil en av de beste kryptovalutaene som er verdt å se nå.

Siden lanseringen i 2009 har Bitcoin skapt historie. Det forvandlet hele finanssektoren og resulterte i opprettelsen av tusenvis av altcoins.

Bitcoin er imidlertid mer enn en krypto og en digital metode for å utføre betalinger over landegrensene! Bitcoin er uten tvil gullstandarden i kryptoinvestering.

Og selv om andre mynter også har fått forbløffende gevinster, forblir Bitcoin den mest omsettede og mest adopterte kryptokurrency i 2021. Bitcoin er som en blå chip-eiendel!

Til tross for sin humpete reise og tilknytning til Dark Web, økte Bitcoin til over $ 40.000 i januar 2021, med bitcoins som utgjorde over 69% av kryptomarkedet. For langsiktige holdere var det en flott mulighet.

Når det er sagt, forblir Bitcoin svært volatil. Merk at etter at BTC hadde nådd sine høyeste tider, mistet den nesten 26% av verdien på mindre enn 32 timer, noe som var et drastisk utsalg.

Likevel er analytikere optimistiske med hensyn til BTC-priser basert på institusjonell etterspørsel og negative holdninger til tradisjonell pengepolitikk. Merk at hvis den amerikanske dollaren gjenvinner makten, kan dette imidlertid legge press på BTC og andre digitale eiendeler.

Så la oss se hva året 2021 har for Bitcoin og hele kryptovalutamarkedet!

2. Bitcoin Cash (BCH)

Bitcoin Cash er en annen krypto som er verdt å vurdere nå. Bitcoin Cash er, som navnet antyder, naturlig knyttet til Bitcoin. Bitcoin Cash er en av de mest populære gaflene til Bitcoin opprettet i 2017.

Faktisk, med en markedsverdi på $ 7,900,800,002 og et imponerende brukerfellesskap, er Bitcoin Cash en av de største Bitcoin-gaflene. Gitt støtten den får i kryptosektoren – med Roger Ver (kjent som Bitcoin Jesus) som en av de mest lidenskapelige talsmennene – er det ingen overraskelse at Bitcoin Cash er verdt å se nå.

La oss ikke glemme det Bitcoin Cash førte også til en trend med å forde Bitcoin blockchain.

Her skal vi forklare at Bitcoin Cash ble designet for å løse Bitcoins skalerbarhetsproblemer ved å endre størrelsesgrensen for blokker fra 1 MB til 8 MB, ytterligere økt til 32 MB. Større blokker fører også til raskere behandlingstider og lavere avgifter.

På grunn av potensialet, tror mange eksperter at BCH vil øke i verdi i fremtiden og kan være en lønnsom investering. Merk at ifølge noen optimistiske spådommer kan BCH-prisene variere mellom $ 500 (min) og $ 1900 (maks) de neste årene.

Masseadopsjon kan øke prisen ytterligere snart etter januar 2021, så la oss holde BCH på overvåkningslisten vår!

3. Litecoin (LTC)

Hvis du er ny i verden med investering i kryptovaluta, så sett Litecoin også på listen din. Denne kryptoen ble opprettet for å hjelpe brukerne med å forstå den underliggende teknologien til kryptomarkedet og lage en lite versjon av Bitcoin.

Som mange sier, Litecoin er sølvet til Bitcoins gull.

Litecoin ble opprettet i 2011 av Carlie Lee for å forbedre Bitcoins behandlingstid. Faktisk er Litecoin en av kryptoene med lavest behandlingstid når det gjelder gruvedrift.

Merk at i motsetning til Litecoin tar det opptil 10 minutter å validere transaksjoner på Bitcoin.

Ingen overraskelse at selv om Litecoin ikke er den beste mynten, har den aldri forlatt topp 10 i årevis; den rangerer for øyeblikket # 8 i henhold til CoinMarketCap. Mange eksperter mener at 2021 ikke vil være et unntak, og hevder at LTC kan klatre opp til $ 347 i løpet av få år.

I henhold til noen enda mer optimistiske spådommer gjort av CoinSwitch, kan LTC slå $ 600 i 2021!

Vi bør nevne at prisene kan drives videre av innovasjoner og prosjekter, for eksempel det første Litecoin-baserte rollespill-videospillet LiteBringer. Som vi vet er spill en av de største og raskest voksende bransjene over hele verden, med blockchain-teknologi som en stor styrke i spillutviklingen i dag.

LTC er definitivt fortsatt i spillet!

4. Ethereum (ETH)

Ethereum er en av de beste kryptovalutaene å kjøpe for investorer som er nye i aktivaklassen.

Mens en av hovedideene bak Bitcoin og andre mynter er desentralisering av penger og betalinger, tok Ethereum et skritt videre og desentraliserte ikke bare betalinger, men tjenester. Innføringen av smarte kontrakter og desentraliserte apper (dApps) førte til en total revolusjon i finanssektoren.

Ethereum opprettet også Ethereums verdenscomputer, en datamaskin for hele verden med noder spredt over hele verden.

Dessuten ble mange mynter opprinnelig utviklet på Ethereum blockchain, noe som har økt populariteten til Ethereum.

Ethereum støtter også forskjellige kryptoplattformer som er aktive i Decentralized Finance (DeFi) -området. Merk at DeFi-økosystemet i 2020 nådde nye høyder og en tilstrømning av brukere.

Ikke rart at Ethereums innfødte mynt Ether (ETH) er en av de mest omsatte myntene i kryptosektoren. Med en markedsverdi på $ 161.726.694.608 er Ethereum nest nest etter Bitcoin.

Ethereum viste gode resultater i løpet av 2020, som var et utfordrende år for økonomier, og opplevde en bullish start på året 2021. Ifølge tall økte ETH med 13,09% de siste dagene (innen 24. januar).

Eksperter mener at ETH kan bryte gjennom $ 1500 nivåer og kan teste motstand på $ 1750. Vi kan bare vente og se!

5. Binance Coin (BNB)

Binance Coin er en annen topp kryptovaluta verdt å kjøpe i år. Binance Coin ble opprinnelig opprettet på Ethereum blockchain, men flyttet senere til sin egen blockchain, Binance Chain. Den fullførte sitt første mynttilbud i 2017, og på under få år ble det en av de beste myntene det er verdt å vurdere.

Binance Coin ble opprettet av den populære børsen Binance som en alternativ metode for å betale handelsavgift og fungere som en rabattkupong. Denne rabattstrategien er definitivt en magnet for brukerne!

La oss ikke glemme at avtaler verdt milliarder dollar finner sted på Binance, noe som er en av grunnene til at Binance etablerer seg som en leder innen kryptofeltet..

Binance Coin er imidlertid mye mer enn det og utvidet til å bli en av myntene med de beste brukssakene. Binance Coin kan brukes til å utføre betalinger for varer og tjenester, inkludert eiendom, reise og virtuelle gaver.

På grunn av det brede bruksområdet, BNB ble en mynt med dype bassenger av likviditet og en markedsverdi på $ 6,776,923,662.

Mens mange faktorer kan påvirke BNB-prisene, inkludert slutten på tilbudte rabatter, forutsetter eksperter at Binance Coin vil øke i verdi.

Ifølge TradingBeasts vil BNB nå $ 34,557 innen begynnelsen av februar, med en forventet makspris på $ 43,584 og en minpris på $ 29,637.

6. TRON (TRX)

Og mens vi forbinder kryptoer med kryptohandel og investering, er sannheten at digitale eiendeler har potensial til å transformere områder langt utenfor finans, inkludert underholdningsindustrien.. TRON er en av lederne som har som mål å demokratisere og forbedre innholdsskaping og brukeropplevelse.

TRON er et peer-to-peer-nettverk opprettet i 2017 som også kan brukes som en innholdsdelingsplattform. De som lager innhold blir belønnet. TRON er mye mer gjennomsiktig enn sosiale medier og krever ikke en mellommann som AppStore.

Med andre ord handler TRON ikke om å stjele data som andre tjenester, men om å beskytte sine kunder og til og med belønne dem gjennom Tronix (TRX).

Tro det eller ei, TRONs dApp-transaksjoner overgikk til og med Ethereum når det gjelder volum, noe som gjør TRON til en av hovedkonkurrentene til Ethereum. Ingen overraskelse at TRON samarbeider med høyprofilerte selskaper som Samsung og Baofeng, referert til som kinesiske Netflix.

Til tross for suksessen har ikke TRONs utvikling stoppet: i 2020 TRONs 4.0 Great Voyage-protokoll ble implementert som en oppgradering, og introduserte personvernfunksjoner. Dette gjør eksperter positive til den bullish fremtiden til TRON.

Dermed kan 2021 være et positivt år for TXR, som for tiden er rangert som nr. 21. TradingBeasts spår at innen utgangen av dette året har TRON gode muligheter til å nå $ 0,4 for en viss periode.

7. IOTA (MIOTA)

Og når det gjelder alternative kryptovalutaer, kan vi ikke ignorere IOTA og dets investeringspotensial i 2021!

IOTA ble designet for å bli et nytt dataoverførings- og transaksjonsoppgjørslag for tingenes internett (IoT).

IOTA har potensial til å samle inn data mellom millioner av mennesker, maskiner og hverdagsenheter, og forbedrer interoperabilitet på tvers av tjenester.

Siden tingenes internett er avhengig av sensorer, programvare og andre innovasjoner for å hente ut og utveksle data, tror mange det tingenes internett er smartere enn internett. Vær oppmerksom på at det ifølge data er milliarder enheter koblet til tingenes internett.

Den underliggende distribuerte hovedboksteknologien Floke er det som gjør denne mynten unik i kryptosektoren; mange mener at Tangle er sikrere og mer effektivt enn blokkjeder som brukes av andre kryptoer.

Selv om markedsverdi på IOTA gikk ned fra 2017-toppene, tror mange at IOTA vil fortsette å forbedre seg gjennom 2021. Noen spådommer for Februar 2021 foreslår for eksempel at MIOTA vil nå $ 0,502.

Skal jeg kjøpe kryptovaluta akkurat nå?

Mens det er mange faktorer å vurdere før du kjøper kryptovaluta, du bør alltid utføre uavhengig forskning og vurdere risikotoleransen. Se på historiske diagrammer, tekniske analysedata og kryptomeldinger.

Merk at gjeldende priser ikke er den eneste faktoren å vurdere; vær oppmerksom på markedssentiment, sirkulasjon og markedsverdi i stedet. Prøv å forstå teknologien og problemene kryptoen du er interessert i prøver å løse.

ICO-er gir deg for eksempel en god mulighet til å få store gevinster uten å stole på tidligere data, men nylige trender.

Undersøk også ledelsen av mynten! For å gi et eksempel, selv om Tezos nå er en av de mest innovative plattformene, hadde prosjektet en humpete start da ICO ble fulgt av internt drama og ulike juridiske spørsmål.

For å spre risikoen din, se etter stabilitet og styrke porteføljen din ved å diversifisere den. Mynter med lave prissvingninger er ideelle, spesielt for nybegynnere. Når det er sagt, selv om Bitcoin er svært volatil, betraktes det fortsatt som en trygg investering!

Før du velger en krypto, hold deg til fakta, ikke emosjonelle avgjørelser, og være årvåken for å sikre mulig innbringende retur.

Avsluttende ord om den beste kryptoen å kjøpe

Året 2021 har startet med lyse løfter for den utbredte adopsjonen av kryptovalutaer og blockchain-teknologier.

Midt i coronavirus pandemic, interessen for kryptovaluta-sektoren fortsetter å øke. Bare fordi mange anser kryptoer som et trygt alternativ til å kollapse tradisjonelle systemer!

Bitcoin økte til $ 40.000 i januar 2021 var bare et av tegnene som beviste at kryptoer er her for å bli lenge etter slutten av 2021.

Selv om kryptoer fortsatt er risikable og ustabile, mener eksperter at dette året vil være et godt år for hele markedet. Stadig flere nye produkter produseres i regulerte miljøer, med stadig flere brukstilfeller i horisonten.

Dessuten vil økningen i interessen blant institusjonelle investorer fortsette å presse prisene opp gjennom 2021. Sentralbanker vil også bli med i trenden og begynne å produsere egne tokens.. Kinas digitale yuan er et tydelig eksempel på økningen i kryptovaluta!

Sannheten er at 2021 vil tillate kryptoer å trives videre. Da listene over de beste kryptoene å kjøpe ofte varierer, er det derfor verdt å vurdere andre giganter som Cardano, Ripple, Dash, EOS, NEO, ChainLink og Tezos, hver med sine fordeler og utfordringer.

Cardano, for eksempel, er en av de mest lovende myntene i 2021 som har en to-lags struktur for å forbedre både transaksjoner og utvikling av smarte kontrakter. Tezos, derimot, tiltrekker seg stadig flere investorer med sin demokratiske styring; mens ChainLink har som mål å revolusjonere sektoren ved å gjøre det mulig for blockchain-plattformer å få tilgang til virkelige data.

Listen over populære og mindre kjente, ofte undervurderte mynter, fortsetter og fortsetter. En ting er sikkert: selv om massevaksinasjon viser seg å være effektiv, er kryptovaluta her for å bli lenge etter utgangen av 2021

eToro – Den beste kryptovaluta-plattformen

eToro har vist seg å være pålitelig i Crypto-bransjen gjennom mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare.

Nøkkel Poeng

  • Den beste kryptovalutaen å kjøpe nå er Bitcoin eller Ethereum.
  • Året 2020 var et utfordrende år for økonomier over hele verden. Likevel, mens viruset infiserte investeringer, klarte kryptoer å stige til en ny sikring mot inflasjon og lavkonjunktur.
  • Bitcoin er fortsatt den mest omsettede mynten, med den største markedsverdi og adopsjon av detaljhandel.
  • Bitcoin Cash er et av de mest populære alternativene til Bitcoin som tilbyr raskere prosesstider og større blokker.
  • Litecoin, kjent som sølvet til Bitcoins gull, tilbyr også raske behandlingstider.
  • Ethereum, kjent som kongen av smarte kontrakter, er andre bare for Bitcoin, og tilbyr imponerende muligheter for smart kontrakt og dApp-distribusjon.
  • Binance Coin øker i popularitet, noe som støttes av den imponerende legitimasjonen til Binance selv – en av de største kryptobørsene.
  • TRON er en av toppmyntene som kan transformere underholdningssektoren og forbedre innholdsskapingen.
  • IOTA tilbyr imponerende alternativer til blockchains og kan transformere tingenes internett-økosystemet som helhet.
  • Andre kryptoer å vurdere nå er Cardano, Ripple, Dash, EOS, NEO, ChainLink og Tezos.

Kryptovaluta er kommet for å bli! Så hvis du vil velge de beste kryptoene du kan kjøpe nå, kan du bare registrere deg med eToro som lar deg kjøpe og selge kryptoer, samt handle CFD-er på over 90 par med 0% provisjon.

Hvis du likte artikkelen vår Den beste kryptovalutaen du kan kjøpe nå, vennligst del den med alle som er interessert i kryptoinvestering.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me