En samlet oversikt over kryptovalutamarkedet – Hva kan du forvente i 2021?

Nå er ikke kryptokurver bare en "internett ting". De avslutter nå endelig beskyldninger om "Svindel" eller "Ponzi-ordninger" som noen kritikere har kalt dem. Ting har forandret seg. Nå er det ikke bare detaljinvestorer som investerer. Vi snakker om store verdenskjente finansinstitusjoner som investerer store penger i Bitcoin.

20. oktober 2020 vil bli husket som en historisk dato for kryptovalutaer. Denne dagen bestemte den største betalingsplattformen i verden, Paypal, for å gjøre det mulig for brukerne å kjøpe kryptovalutaer på plattformen. Denne nyheten forårsaket ikke bare tumult blant tilhengerne av kryptovalutaer, men overrasket også kritikerne.

Det var dette øyeblikket som markerte begynnelsen på crypto bull-run, hvor prisen på Bitcoin gikk til en ny rekord på 41.941 $ 8. januar 2021. Dette var en ny milepæl for Bitcoin. Få trodde i 2009 da Bitcoin ble lansert at det ville komme en dag da Bitcoin ville nå og til og med overstige prislappen på $ 40.000!

2020 – året da institusjonaliseringstiden for kryptovaluta begynte

Generelt har ikke 2020 vært et bra år. Det er et år som vi alle vil glemme så snart som mulig. 2020 vil bli husket som året for COVID-19-pandemien. Vi vil huske det som et år med isolasjon og karantene.

COVID-19-pandemien forårsaket betydelig skade på verdensøkonomien. Måten kryptomarkedet svarte på disse økonomiske endringene viste imidlertid at COVID-19-pandemien gikk til fordel for kryptovalutaer.

Opprinnelig, tidlig i 2020, opplevde kryptokurver en drastisk nedgang. I mars gikk Bitcoin-prisen under $ 4000. Det tok imidlertid ikke lang tid, og kryptokurver begynte å komme seg.

Da verdensøkonomien opplevde vanskelige tider, så noen store investorer det som rimelig å investere i Bitcoin. De mener at Bitcoin kan tjene som en safe-haven eiendel og sikring mot inflasjon.

Noen av de mest fremtredende investorene i 2020 i Bitcoin er Microstrategy med 1,3 milliarder dollar; Ruffer Investment med $ 744 millioner; Square med $ 50 millioner; Stone Ridge med $ 115 millioner og Massachusetts Mutual med $ 100 millioner investering i Bitcoin. Dessuten utgjorde gråtoner en hel del 13 milliarder dollar i krypto eiendeler under deres ledelse.

Videre begynte JP Morgan å bankere Gemini og Coinbase; Visa og Mastercard begynte å levere tjenester til kryptovaluta selskaper; Paypal lanserte kryptotjenester, og Fidelity introduserte et nytt Bitcoin indeksfond.

Dette er noen av de største trekkene til noen av de verdenskjente selskapene mot kryptovalutaer. Og det var disse investeringene som fikk kryptokurver til å oppleve bull-run med Bitcoin som nådde $ 41,941 den 8. januar 2021, og Ethereum på $ 1336 den 10. januar 2021, ikke langt fra den høyeste tiden på $ 1432 den nådde 13. januar , 2018.

Microstrategy’s Michael Saylor – The True Bitcoin Supporter i 2020

Michael Saylor, administrerende direktør i Microstrategy – det største uavhengige børsnoterte business intelligence-selskapet, som investerte 1,3 milliarder dollar i Bitcoin, har promotert Bitcoin non-stop på Twitter og i de vanlige media. Etter selskapets massive investering, Saylor har gjentatte ganger sagt at Bitcoin er et sofistikert digitalt gull og et “mesterverk for monetær ingeniørfag”.

I et intervju med CNBC sa Saylor at hver institusjonelle investor er på utkikk etter et fristedselement og at eiendelen er Bitcoin.

“Bitcoin er konstruert syntetisk farmasøytisk gull. Det er alle fordelene med gull, men du kan ikke gjøre mer av det, ”understreket Saylor. Videre sa han at til slutt andre store selskaper vil måtte konvertere sine egne eiendeler til Bitcoin.

Disse ordene kommer fra en administrerende direktør i det største uavhengige børsnoterte firmaet, med den ledende bedriftsanalyseplattformen.

bitcoin prisdiagram

Prisbevegelser av Bitcoin hele tiden. Kilde: Coinmarketcap

Det faktum at Bitcoin har nådd dette punktet viser potensialet den har og fremtiden. Hvis vi stoler på Saylors ord, vil snart andre store anerkjente selskaper sannsynligvis se Bitcoin som et sted der de kan konvertere sine egne eiendeler.

Crypto Market Cap overstiger $ 1 billion

7. januar 2021 er en annen historisk dato for kryptokurver da de nådde en ny milepæl. På denne datoen passerte markedsverdi for kryptovaluta for første gang i historien $ 1 billion.

markedsverdi for kryptovaluta

Totalt markedsverdi for kryptovaluta. Kilde: Coinmarketcap

Mange mennesker ble overrasket over denne kryptoprestasjonen, men ikke medstifteren av Chainlink Sergey Nazarov.

"Mens utenforstående kan se på at kryptovalutaindustrien blir verdsatt til over 1 billion dollar som en utrolig viktig milepæl, er faktisk rommet vårt fremdeles i en av sine meget tidlige stadier av utvikling og vekst," sa Nazarov.

Analytikere mener at denne økningen har kommet etter alle institusjonelle investeringer nevnt ovenfor. Ifølge dem mister disse investorene troen på dollar og investerer i eiendeler som Bitcoin.

“Et stort prisnivå er rammet, og Bitcoin har bevist at dette ikke er aktivaklassen du vil rote med. Det har vist seg for alle vantro i dag ”, sa AvaTrade-analytiker, Naeem Aslam.

“Institusjonelle handelsmenn er de som virkelig har startet rallyet”, la han videre til.

I henhold til Coinmarketcap for øyeblikket er den totale verdien av krypto markedsverdi $ 1.034 billioner. Bitcoin får mest mulig ut av det med 715 milliarder dollar, etterfulgt av Ethereum med 132 milliarder dollar.

Prosent av total markedsverdi (dominans). Kilde: Coinmarketcap.

Fra Crypto Critics til Crypto Investors

Akkurat som de har mange støttespillere, har kryptokurver også kritikere. Men selv om de pleide å kritisere Bitcoin og kryptovalutaer, har noen av dem nå blitt investorer.

En av dem er Dallas Mavericks eier Mark Cuban som alltid har brukt kritisk retorikk mot kryptovalutaer. I en serie tweets med Tyler Winklevoss, Kubansk sa at han hadde investert i kryptovaluta før og aldri hadde solgt dem.

Jamie Dimon, styreleder og administrerende direktør i Wall Street bankkraftverk JP Morgan kalte også en gang Bitcoin for svindel. “Det er verre enn tulipanpærer. Det ender ikke bra. Noen kommer til å bli drept ”, sa han da han ble spurt om Bitcoin i 2018.

Imidlertid endret JP Morgan i 2020 sin posisjon med 180 grader ved å lansere sin JPM stablecoin. Videre følger JP Morgan nøye med kryptovalutaer nå. 5. januar 2021 publiserte JP Morgan et notat som sa det Bitcoin kan stige til $ 146.000 på lang sikt som det konkurrerer med gull.

Det at kryptokritikere allerede investerer i dem viser tydelig at kryptokurver får godkjenning blant investorer.

Altcoins Surge After Bitcoin’s Rally – Is 2021 The Altcoin Season?

Kryptovaluta er korrelert, selv om korrelasjonen har vært mindre merkbar enn under kryptobommen i 2017. Altcoins har imidlertid igjen steget etter veksten av Bitcoin.

“Vi har sett [altcoins] pumpe – både før og etter [11. januar] korreksjon – på måter som vi ikke har sett siden 2017,” sa Andrew Tu, administrerende direktør i quant firma Efficient Frontier..

Ethereum nådde $ 1.336 den 10. januar 2021, ikke langt fra historien på $ 1.432 den nådde 13. januar 2018. Dette er også forventningen fra kryptoanalytikere, gitt at Decentralized Finance (DeFi) er på vei opp og gitt lansering av Ethereum 2.0 i 2020.

(DeFi) har som mål å revolusjonere finansverdenen, for eksempel ved å kvitte seg med mellommannen som bankene når noen låner et lån. Investorer ser på Ethereum som plan for (DeFi).

markedsverdi for kryptovaluta

Den totale markedsverdien av altcoins. Kilde: Coinmarketcap.

Historisk, når Bitcoin opplevde bull-run altcoins har fulgt også. For eksempel, i 2014, da Bitcoin steg til $ 1200, fulgte Litecoin og kom nær $ 50. I 2016 fant Bitcoin halvering sted. Et år senere, i desember 2017, nådde Bitcoin nesten $ 20.000.

Både Ethereum og Ripple samlet seg også etter Bitcoins halveringsbegivenhet i 2016. Ethereum økte mot en heltidshøyde på $ 1432 i begynnelsen av 2018. XRP fulgte også og nådde sin heltidshøyde på $ 3,34.

Hvis vi vurderer denne utviklingen tidligere, og hvordan markedet setter fart, kan 2021 faktisk være altcoin-sesongen. I tillegg til Ethereum er noen av altcoins med mest potensial i 2021 Ripple, Stellar, Chainlink, Cardano, TRON og Tezos.

Hvis du vil vite detaljert hva som er de beste altcoins å investere i 2021, kan du ta en titt på denne artikkelen.

Hvor går kryptovaluta i 2021?

Det bør tas i betraktning at alle sammenligningene som nå er gjort med "kryptobom" av 2017 kanskje ikke er nøyaktig, for nå er ting annerledes, gitt at vi har institusjonelle investorer involvert, i motsetning til i 2017 at de fleste investeringer kom fra detaljistinvestorer. Så, nå har vi å gjøre med andre faktorer, som flytter prisene.

Imidlertid starter kryptokurver 2021 med et spesielt fokus, og bygger fart som kan føre til nye poster i prisene. Hvis store finansinstitusjoner fortsetter å investere i Bitcoin i 2021, vil prisene med stor sannsynlighet kunne skyte i været, slik noen analytikere har spådd mot $ 100.000 eller enda høyere. Og gitt at Bitcoin dominerer markedet med 69%, med en slik innvirkning, vil selv altcoins sannsynligvis følge det.

Begynn å investere i kryptovalutaer med eToro

Hvorfor skal du bruke eToro? eToro er den beste sosiale handelsplattformen i verden. Det er en veldig enkel plattform å bruke. Fremfor alt kan eToro-handelsmenn dele nyheter, ideer og tanker om visse utviklingstrekk i handelsverdenen. Dermed, hvis du er ny innen handel, har du muligheten til å lære mer innen plattformen.

eToro – Den beste kryptovaluta-plattformen

eToro har vist seg å være pålitelig i Crypto-bransjen gjennom mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare.

Viktige punkter

  • 20. oktober 2020 vil bli husket som en historisk dato for kryptosfæren, da Paypal bestemte seg for å gjøre det mulig for brukerne å kjøpe kryptovalutaer på plattformen.
  • I 2020 begynte institusjoner å betrakte Bitcoin som et fristed og beskytte mot inflasjon.
  • De mest fremtredende investorene i 2020 i Bitcoin er Microstrategy med 1,3 milliarder dollar; Ruffer Investment med $ 744 millioner; Square med $ 50 millioner; Stone Ridge med $ 115 millioner og Massachusetts Mutual med $ 100 millioner investering i Bitcoin.
  • Gråtoner utgjorde hele 13 milliarder dollar i kryptoaktiva under deres ledelse.
  • JP Morgan startet med å bankere Gemini og Coinbase; Visa og Mastercard begynte å levere tjenester til kryptovaluta selskaper; Paypal lanserte kryptotjenester, og Fidelity introduserte et nytt Bitcoin indeksfond.
  • Etter $ 1,3 milliarder investeringer i Bitcoin, har Microstrategys administrerende direktør Michael Saylor vist støtte for Bitcoin og har sagt at Bitcoin er et sofistikert digitalt gull og et “mesterverk for monetær ingeniørfag”..
  • 7. januar 2021 er en annen historisk dato for kryptovalutaer da kryptomarkedet oversteg 1 billion dollar for første gang i historien.
  • Kryptoanalytikere mener at 2021 kan være året for altcoins.
  • Hvis store finansinstitusjoner fortsetter å investere i Bitcoin i 2021, kan prisene med stor sannsynlighet skyte i været, slik noen analytikere har spådd mot $ 100.000 eller enda høyere.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me