Er Bitcoin en god investering i 2021?

Lær hvorfor Bitcoin kan være en god investering i 2021

Er det gode grunner til å kjøpe Bitcoin i 2021? Er okseløpet akkurat i gang?

Er bitcoin en god investering i 2021? Denne artikkelen utforsker fem grunner til at bitcoin kan være en god investering i år.

Bitcoin trenger ingen introduksjon til investorer. Det er den største kryptovalutaen etter markedsverdi og den mest populære, selv om den hadde en grov start på 2020, takket være COVID-19-pandemien. Kryptovalutaen nådde et lavpunkt på $ 4721 da pandemien traff, men samlet seg spektakulært og brøt $ 40000 i januar 2021.

Bitcoin nådde en høyde på $ 41299 før en priskorreksjon brakte den ned til $ 35000. I skrivende stund handler kongen av kryptovaluta for $ 36701.

De fleste eksperter har spådd at Bitcoin vil ha et hausseår i 2021. Noen har til og med spådd at det kan krysse $ 100 000 innen utgangen av 2021 og $ 300 000 innen 2022. Slike spådommer er dristige, men det er en mulighet for at Bitcoin kan oppfylle disse forventningene, gjør det til en spennende investeringsmulighet.

Et steinete år

2020 startet på en grov tone for Bitcoin, med et kraftig verdifall. Bitcoin hadde møtt nedgangstider to ganger tidligere, i 2013 og 2017. Imidlertid var disse prisfallene naturlige, født av spekulasjoner. Dette året var annerledes, Bitcoin møtte et bjørnemarked, og pandemien tok sin toll på markedene. Kryptovaluta bar tyngden av nedgangen da investorer solgte aksjer for å flytte til kontanter.

Bitcoin krasjet i mars og nådde et lavpunkt på $ 4721. Lavene holdt imidlertid ikke lenge, og Bitcoin var tilbake i det grønne. Rallyet så Bitcoin nå sin høyeste verdivurdering i januar 2021. Til tross for lavt slutt endte kryptovaluta året med rekordhøye.

Er Bitcoin en god investering i 2021?

Eksperter spår et bull run for Bitcoin i 2021, og det er flere grunner til at bitcoin kan være en god investering i 2021. La oss se på noen av årsakene nedenfor.

5 grunner til å investere i Bitcoin i 2021:

1. Institusjonell interesse

Det er økende institusjonell interesse for Bitcoin, og det var rikelig med bevis på det samme under markedsutsalget i mars. Bitcoin-eksperter mener at institusjonell interesse vil være en betydelig driver i prisen på Bitcoin fremover.

Coinbase, som blir offentlig senere i år, har kunngjort at institusjonell aktivabase steg fra 6 milliarder dollar til 20 milliarder dollar bare i 2020. Flere høydepunkter skjedde det siste året for å vise hvilken type interesse Bitcoin har generert og fortsetter å generere.

  • JPMorgan Chases JPM Coin går live og danner Onyx-divisjonen for å fokusere på blockchain-teknologi.
  • Galaxy Digital kunngjør at de har kjøpt to selskaper, i tråd med planen om å bygge en plattform for institusjonell tilgang til digitale valutaer og eiendeler.
  • MassMutual kunngjør at de har kjøpt 100 millioner dollar i Bitcoin.

Punktene ovenfor er bare en håndfull kunngjøringer. Det var lignende grep i andre land da verden ser på digitale valutaer og blockchain-teknologi. Interessen drives også av plattformer som PayPal, som gjør kryptovalutaer som Bitcoin mer tilgjengelige for mennesker.

Flere og flere selskaper har begynt å konvertere kontanter til Bitcoin som en mer sikker verdi-verdi. Bemerkelsesverdig blant disse er MicroStrategy, et analyseselskap. MicroStrategy konverterte 425 millioner dollar i kontanter til Bitcoin. Andre selskaper som Square har også gjort lignende trekk og konvertert kontanter til Bitcoin.

2. Inflasjon og USDs nedgang i valutamarkeder

Bitcoin sammenlignes ofte med gull, med investorer som betegner det som en butikk av verdi. De er et anleggsmiddel sammenlignet med fiat-valutaer. Bitcoin møter ikke inflasjonstrykk som tradisjonelle fiat-valutaer gjør. Nylig inflasjon har skadet kjøpekraften i USD. Investorer har sikret seg mot den økende inflasjonen og har investert i "trygg havn" eiendeler som Bitcoin, som øker verdien.

Den amerikanske regjeringens beslutning om å trykke $ 3 billioner kan sees på som årsaken til dollarens nedgang, og nye stimulanseregninger kan se en ytterligere svekkelse av USD mot verdens valutaer.

3. Masseadopsjon som betalingsmåte

Bitcoin har sett en jevn økning i adopsjon som en betalingsmetode. PayPal kunngjorde at brukere av tjenesten kunne kjøpe, selge og godta Bitcoin og andre kryptovalutaer som betalingsmodus.

PayPal har over 350 millioner brukere som nå har tilgang til Bitcoin. PayPal-konkurrenter har også begynt å akseptere Bitcoin, noe som forbedrer kryptovalutas omdømme som betalingsmodus, noe som resulterer i større adopsjon av bedrifter og enkeltpersoner.

Les mer: Hva vil drive Bitcoin-prisen i 2021?

4. Bitcoin er avkortet og halvert

Bitcoin er begrenset til 21 millioner, noe som betyr at ikke mer enn 21 millioner Bitcoins kan eksistere, noe som gjør Bitcoin knapp, noe som øker prisen. Den andre grunnen til Bitcoins høye pris er kodet inn i kryptovalutaen. Bitcoin gruvearbeidere blir belønnet for behandling av transaksjoner. Denne belønningen halveres hvert fjerde år. På grunn av prosessen med å halvere, reduseres Bitcoins inflasjon.

Så er Bitcoin en god investering i 2021: Konklusjon

Selv om du bør bestemme selv om Bitcoin er en god investering eller ikke i 2021, det er bemerkelsesverdig at mange investorer tror på den lyse fremtiden til Bitcoin og hevder at det kan overgå gull og andre eiendeler.

2020 var åpenbart et av de beste årene for Bitcoin, og det er mange eksperter som føler at 2021 vil være et godt år for bitcoin og andre kryptoaktiva.

Enkelt sagt er Bitcoin lavrisikoinvestering med mange potensielle fordeler. Det er noe du absolutt bør undersøke før du vurderer å legge BTC til porteføljen din.

Når det er sagt, medfører investering i Bitcoin risiko. Kryptovalutamarkedet er ekstremt volatilt, og investorer bør være klar over sine mål, strategier og risikotoleranse før de investerer i BTC. Det anbefales at alle som ønsker å investere i Bitcoin bør undersøke grundig før de investerer, se på markedstrender og ekspertuttalelser.

eToro – Beste megler å kjøpe Bitcoin

etoro megler

eToro har vist seg å være pålitelig i Crypto-bransjen gjennom mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me