Er Bitcoin fortsatt en verdifull investering i 2018?

2017 var et milepælår for bitcoin, ettersom vi så prisøkningen med over 1000% ved årets start, og nådde $ 19 000 innen utgangen av året. Denne øynene som åpner øynene, skyver det som en gang var en frynsevare inn i mainstream, og fikk folk fra alle turer av livet til å bli involvert og dra nytte av noen ganske store avkastninger.

Nå ser vi hedgefond og til og med førstegangsinvestorer ser ut til å bli en del av bitcoin-muligheten. Imidlertid, blant rykter om at boblen har bristet og at de gode tidene har kommet til en slutt, ble spørsmålet stilt av Handelsutdanning er, er bitcoin fortsatt en verdifull investering i 2018?

Er festen over? Har toget forlatt stasjonen? Hva er årsakene til at du investerer?

bitcoin verdt

Generelt er det to typer mennesker som investerer i noen form for kryptovaluta. Den første er de som ser på fremveksten av en slik valuta som fremtiden for penger og det første trinnet på vei mot et desentralisert finanssystem. Den andre typen mennesker? De som bare er i det for å tjene seg penger.

Ikke alle som investerer i bitcoin faller i den ene eller den andre kategorien, men de pleier å lene seg den ene eller den andre for det meste. Hvis du hører til i den tidligere kategorien, er det en god sjanse for at du investerer fordi du håper at du en dag kan bruke bitcoin til å gjøre kjøp på omtrent samme måte som du kan bruke tradisjonell valuta i dag. Du håper sannsynligvis at den også vil sette pris på verdien, men hvis du håper at bitcoin kan brukes som en dagligdags valuta, vil den ikke kunne svinge så mye som den har gjort det siste året eller så.

Se også: 8 grunner til å begynne å investere pengene dine

Det virkelige spørsmålet er om det endelig har nådd et platå og vil slå seg til eller rundt den nåværende prisen, eller om du tror det vil øke ytterligere på lang sikt? Hvis du tror det kommer til å stige ytterligere, bør du investere i kunnskapen om at du må sykle mye svingninger de neste månedene og kanskje til og med årene..

For de som bare er i spillet for å tjene penger, er svaret mye enklere.

Bitcoin er ekstremt ustabilt.

Som nevnt øverst i artikkelen steg bitcoin til $ 19.000 i desember i fjor, bare for å falle til rundt $ 11.000 en måned senere.

Markedsfluktuasjoner på det nivået vil alltid gi muligheter for å tjene noen seriøse penger, og alle tegn peker på at den bitcoin ustabile karakteren ikke kommer til å stenge når som helst snart.

Hvis kortspillet er ditt mål, er det en mulighet i bitcoin.

Hvordan blir du involvert?

Forskning

forskning for bitcoin investeringsmuligheter

Hvis du er ny i verden av Cryptocurrency, bør forskning være din første anløpshavn. Å investere dine egne penger på grunnlag av en mening du har hørt fra noen andre er aldri en god idé, spesielt i et marked som er så nytt og ustabilt som Crypto.

Få deg solid informasjon, sjekk alle vinklene og sørg for at du er så informert som mulig før du kommer inn i spillet. Entreprenører som er investert i bitcoin som Renzo Costarella er verdifulle informasjonskilder, og å følge dem online vil gjøre din kunnskapsbase mye bra.

Du vil kanskje også like: 9 Must Watch Bitcoin Documentaries

Å bygge en vane med å undersøke og gjøre din aktsomhet før du engasjerer deg, vil stå deg bra for avgjørelser du tar senere på veien. Først opp, se på blockchain og lær hvordan det revolusjonerer finansverdenen.

Sjekk ut slike Ivan on Tech og husk å sjekke ut noen av YouTube-videoene hans, siden han er god til å bryte ned kjernekonseptene, i tillegg til å gi ekspertvisninger om de siste nyhetene.

Åpne en handelskonto

åpen handelskonto

Når tiden kommer til at du føler deg klar til å investere, bør du se på å åpne en konto hos noen som Coinbase. Med et rent brukergrensesnitt og å være kjent som en flott plattform for nye investorer, kan du registrere deg her og få $ 10 gratis kreditt.!

Når du er i gang med Coinbase, bør du se etter å handle med Coinbases børs, som kalles GDAX. GDAX gir brukere tilgang til grafer og sanntidsdata sammen med lavere avgifter.

Ta også en titt på de forskjellige YouTube-videoene som viser deg trinnvise gjennomganger om hvordan du får mest mulig ut av de forskjellige børsene, som ved første øyekast kan se ganske skremmende ut, men som er enkle å mestre når du får tak i dem..

Folk leser også: Kan du bli rik ved å følge dette investeringsrådet?

Sørg for å sikre myntene dine

sikre dine bitcoins

Til slutt må du sikre bitcoins. Du har muligheten til å holde dem lagret på Coinbase, men et bedre alternativ ville være å flytte dem offline eller til og med på en fryselager..

To av de mer populære alternativene inkluderer Nano Ledger S og Trezor. Begge lar deg holde bitcoins offline og på et sikkert sted. Det har vært tilfeller der børser ble hacket, og de som holdt myntene sine med disse børsene, mistet alt, så selv om det kan være litt mer tidkrevende å flytte dem, er det bedre å feile på siden av forsiktighet.

Konklusjon

Som med enhver investering er det en sjanse for at du kan miste alt. Dette er en risiko som følger med en investering av noe slag, det være seg kryptovaluta eller mer tradisjonelle veier. Du må holde deg oppdatert om trender og undersøke kontinuerlig.

Bitcoin kan fortsatt være en verdifull investering i 2018, uansett om du går kort eller lenge.

Hvis du likte å lese denne artikkelen fra Trading Education, kan du gi den en like og dele den med alle andre du tror det kan være av interesse også.

Kilde: www.due.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me