Er Ripple verdt å kjøpe 2021?

Lurer du på om Ripple er verdt å investere i år? Bruk guiden nedenfor og få svar på spørsmålet ditt!

  • Ripple søker regulatorisk klarhet etter den pågående SEC-søksmålet.
  • XRP-hvaler fyller sekkene sine i høy hastighet, noe som i sin tur legger enormt til kjøpetrykket.
  • En pause på over $ 1 vil utløse FOMO når investorer presser på for gevinst mot all-time high.
  • Ripples utsikter virker bullish på sikt basert på MVRV, noe som innebærer en verdig investering i 2021.

I denne guiden skal vi snakke om Ripple – hva vil Ripple være verdt i 2021, og hvorfor du bør vurdere å investere i Ripple. Mot slutten av denne guiden vil du få en bedre forståelse av Ripple – og du vil kunne svare på spørsmålene “er Ripple verdt å kjøpe i år?”, Og i så fall, "hva er den beste børsen å kjøpe XRP?".

Verden av kryptovaluta øker stadig. Som du sikkert er klar over, siden presentasjonen av Bitcoin, utvides estimatene av datastyrte monetære former trinn for trinn. Selv i en kort tidsramme har estimatet av kryptoprisene blitt økt med tusenvis, og kryptovalutaer har blitt attraktive eiendeler å investere i.

Tyresyklusen for kryptovaluta 2020/2021 har etterlatt mange saliverende, mens bransjeentusiaster sitter på kanten og ikke klarer å ta blikket fra hitlistene. Ripple startet rallyet med sine jevnaldrende, men fikk et stort tilbakeslag etter søksmålet fra United State Securities and Exchange Commission (SEC) mot det utstedende selskapet, Ripple Labs Inc., og dets ledere. Vi kommer inn i detaljene litt senere.

En kolossal sammenbrudd skjedde i desember, med XRP-dykking 80% til $ 0,17. Søksmålet var en betydelig ulempe, spesielt under en oksesyklus. I mellomtiden har XRP tatt store steg mot $ 1, men en årlig høyde ble oppnådd på $ 0,75. I skrivende stund slipper XRP for $ 0,56 midt i et generelt up-trendende marked.

Ripple Oversikt

Ripple har stått ut som en go-to blockchain-plattform for grensekryssende overføringer som er raske og rimelige, fra starten. I lengst tid var XRP den tredje største kryptovalutaen i markedet. Det ble imidlertid forbigått av Tether (USDT) og mistet senere flere stillinger på grunn av usikkerheten forårsaket av den pågående søksmålet.

Det internasjonale overføringstokenet ble designet for å løse problemet som ledende fiat-overføringssystemer som SWIFT står overfor for øyeblikket. Derfor brølte Ripple i 2013 som et verdensomspennende system som støtter betalinger, internasjonale oppgjør og et handelsinstrument. Token XRP er innfødt i blockchain, XRP Ledger.

Det er viktig å huske på at Ripple skiller seg ut fra Bitcoin (BTC) og Ethereum (XRP) som broen mellom fiat og den digitale verdenen. Videre mener Ripple at den er i stand til å løse virkelige problemer. Merk at XRP ikke er en minearbeidelig mynt som BTC og ETH fordi alle 100 milliarder tokens ble opprettet i begynnelsen av prosjektet.

Den eneste hindringen er at XRP kommer ut som en sentralisert kryptovaluta og ikke desentralisert som sine jevnaldrende, hovedsakelig fordi 55 milliarder av den totale forsyningen er under Ripple Labs ‘eierskap.

Hva har Ripple oppnådd så langt?

Ripple har bygget ulike systemer opp gjennom årene for å hjelpe det å nå sine mål. For eksempel er RippleNet en blockchain-plattform som gjør det mulig for kunder å bruke XRP når de kjøper likviditet, spesielt i internasjonale markeder. Plattformen knytter allerede mer enn 300 banker og betalingsinstitusjoner for å sikre øyeblikkelige oppgjør mens de senker valutakostnader.

Selskapets siste flaggskipprodukt er on demand-likviditet (ODL) som hjelper mennesker, banker og andre pengeoverføringsinstitusjoner med å levere umiddelbare grenseoverskridende betalinger uten å forhåndsfinansiere de nye markedene.

Store globale organisasjoner som MoneyGram har støttet ODL. Det fortsetter å trives i land som Brasil, Filippinene og den asiatiske regionen. Dessuten gir det mennesker et middel til å sende og motta penger internasjonalt på en rask og rimelig måte.

Av mange eksperter anses Ripple for å være en avansert mynt som er posisjonert som den sjette kryptoaktiva i Coimarketcaps liste. Lansert i 2012 Ripple er en av de mest verdifulle kryptovalutaene blant kryptosamfunnet.

Ripple opplevde nylig en prisnedgang da den møtte SEC-påstander, men kryptoanalytikere mener at Ripple er verdt å kjøpe i 2021 da verdien forventes å vokse.

Hvorfor bør du investere i Ripple i 2021?

XRP er en av de digitale eiendelene som fremdeles handler til en relativt lav pris til tross for bull run i markedet. Ripple Labs Inc. og toppledere står overfor en søksmål fra SEC for angivelig å ha solgt uregistrerte verdipapirer til kunder. US SEC hevder at blockchain-selskapet har klart å holde seg borte fra regulering i over syv år mens de bryter med Securities Act.

Samtidig har Ripple allerede avfyrt SEC, og ba regulatoren bevise at Bitcoin og Ethereum ikke er verdipapirer. Ripple er klar til å slå tilbake og vil ikke ta regulatorens slag på knærne, for å kutte en lang historie kort.

Derfor vil usikkerheten som svever rundt Ripple til slutt forsvinne, slik at XRP kan samles som sine jevnaldrende. Det er verdt å nevne at XRP nylig stengte inn på $ 1, men korrigerte rundt $ 0,75. Fordelingen fant støtte på $ 0,35, slik at okser kunne kjempe for en rebound. En barriere på $ 0,7 begrenser for øyeblikket bevegelse som grenseoverskridende token kjemper for en breakout over $ 0,6.

Ripples hausseutsikter fra et kjedeperspektiv

On-chain-beregninger gir god innsikt i prisaksjonen for kryptovalutaer. I følge Santiments distribusjonsmodell for holder, er hval på et vilt kjøp. For eksempel økte antall adresser som inneholdt mellom 10.000 og 100.000 XRP fra desember-lavpunktet på 95.022 til nesten 104.500. Samtidig steg de som inneholder mellom 100.000 og 1 million XRP fra 15.860 til omtrent 17.225.

Oppsvinget i hval er et massivt bullish signal som kan se XRP-verdiøkning i år. Merk at volumet som flyttes av hvalene vil øke medvinden bak XRP.

MVRV-modellen avslører at XRP fortsatt er i en kjøpesone. Santiment forklarer at beregningen fremhever gjennomsnittlig fortjeneste eller tap for de som har XRP-tokens som byttet hender de siste 30 dagene, og basert på prisen da hvert token sist flyttet. Derfor antyder en MVRV som tilsvarer to at XRP-innehavere for tiden er 2x på investeringen.

Med andre ord, det er lite sannsynlig at investorer vil selge når de er med penger eller tap. En høy MVRV-verdi betyr at en korreksjon er sannsynlig, ettersom investorer foretrekker å ta ut penger. I skrivende stund holder XRPs MVRV-modell 0,459, noe som antyder at det grenseoverskridende token fortsatt er i kjøpesonen..

Ripple blir populært på en gradvis måte, en av de få grunnene støttet av den totale utvidelsen av mynten gjennom årene. Økningen av brukere som ble med i nettverket først i slutten av 2020, etterlater et positivt inntrykk på Crypto forventer. Først i januar 2021 steg økningen av brukerengasjement i nettverket til en prosentandel på 240%.

Ripple var aldri ment å være penger eller en betalingsstrategi. Dette gjør det til en noe gjennomsnittlig mynt å investere i. I alle fall er det en liten oversikt over markeder som anerkjenner betaling i XRP-tokens på nettet..

For eksempel kan du kjøpe forskjellige varer med det, noe som gjør det mer attraktivt for kjøpere. Du kan oppdage en oversikt over selgere som tydeligvis er i stand til å anerkjenne Ripples XRP, men ting endrer seg kontinuerlig, og noen kjente markeder på dette tidspunktet anerkjenner ikke det..

Den essensielle brukssaken for XRP foreslås å være for bevegelse av forskjellige monetære standarder (eller for visse gjenstander, for eksempel gull eller olje) over Ripple-organisasjonen. Videre kan investering i Ripple i 2021 være et godt trekk ettersom prisen på XRP er lav for øyeblikket, og det forventes å øke i nær fremtid..

Hva vil Ripple være verdt i 2021?

Ripples prisforutsigelse i 2021 plasserer det langt over all-time high på $ 3,56. Fra et teknisk perspektiv ser XRP frem til å bryte den årlige høyden på $ 0,75. Bulls får lov til å fokusere på å takle barrieren i april 2018 på $ 0,99. Handel over $ 1 vil sannsynligvis utløse frykten for å gå glipp av (FOMO), og i sin tur katapultere prisen mot rekordhøy.

XRP / USD ukentlig diagram

Moving Average Convergence Divergence (MACD) har en bullish impuls, og antyder at XRP vil fortsette med opptrenden. Videre er 50 Simple Moving Average (SMA) i ferd med å krysse over 100 SMA på det ukentlige diagrammet, og skape et bullish gylden korsmønster. Hvis opptrenden fortsetter, kan XRP overskygge all-time high og rally mot $ 10. Ripples verktøy fortsetter å vokse, en faktor som vil støtte det forventede massive hoppet i verdi.

Siden prisen på Bitcoin nå har krysset $ 50000 dollar, foretrekker enkeltpersoner som ønsker å investere mindre tall og har høyere avkastning, å investere i mynter som Ripple. Dette kan også bidra til at Ripple øker i verdi ettersom det vil være mer etterspørsel.

Men hva vil Ripple være verdt i 2021? Longforecast spådde at XRP-verdien kunne nå så høyt som $ 1,29 innen 2021. Digitalcoin spår at Ripple kan nå $ 0,89 allerede i mars, og deretter falle til 0,86 innen desember 2021.

Er XRP verdt å investere i 2021?

XRP er fortsatt en verdig investering i 2021. Den eneste snublesteinen ser ut til å være søksmålet mot det utstedende selskapet. Imidlertid er Ripple Labs klare til å kjempe for en seier, noe som også vil øke symbolets verdi på grunn av klarhet i regelverket. Samtidig presenterer Ripple seg som en støtteplattform for stabile penger og kan dra nytte av sentralbankene som har til hensikt å lansere suverene digitale eiendeler.

XRP, det avanserte token laget av Ripples grunnleggere, har gledet seg over noen sterke gevinster, og steg fra generelt $ 0,25 til mer enn $ 0,75 i januar 2021.

Ripple kan verdsettes til $ 1 i 2021, som indikert av Nigel Green, arrangør og administrerende direktør i monetært konsulentselskap deVere Group. Green refererte til både oppmerksomheten som omfatter XRP-token, akkurat som den rimelige handinessen når du lager denne prognosen. Dette vil gjøre token veldig attraktiv å investere i.

Vil Ripple Price vokse i 2021?

For å være moderat kan XRP nå $ 1,20 før slutten av 2021. Det kan til og med nå $ 2 ifølge mange kryptoobservatører generelt.

Som oppstart har det blitt finansiert av ulike økonomiske støttespillere. Denne finansieringsstarten har navnet verdenskjente organisasjoner, inkludert Google. Siden estimeringen av Ripple utvides, valgte mange andre vanlige og realiserte organisasjoner i tillegg å legge ressurser på denne investeringen de neste månedene..

Dette gir Ripple makten til å bidra og skape tillit for sine økonomiske støttespillere. I tillegg forbedrer det gitte faktum muligheten for at denne mynten kan oppleve prisvekst i 2021.

Ripple Coin News, vurderer at de kommende årene kan dukke opp som en jevn tid for Ripple etter et uforutsigbart mønster. Siden det vil være en utvikling av kollusjoner og økende innovasjon, som kan øke XRPs pris til $ 8 eller $ 10. Dette gjør det til et attraktivt investeringssted for alle personer som er interessert i kryptoregjeringen. Dermed er det logisk at prisen kan stige i nær fremtid, nemlig innen utgangen av 2021.

eToro – Den beste plattformen å kjøpe Ripple XRP

eToro har vist seg å være pålitelig i bransjen gjennom mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare.

Nøkkelord

  • Longforecast er optimistisk når vi prognoser Ripple-prisen i 2021, og forutsier at den kan nå så høyt som $ 1,09 innen oktober.
  • Ripple-prisstigningen til en høyere verdi, nemlig rundt $ 1,20 innen utgangen av 2021.
  • Det er bare logisk at Ripple-prisen skal stige i nær fremtid, nemlig innen utgangen av 2021.

Hva er Ripple? En nybegynnerguide

Prediksjon for krusning

Hva vil drive Ripple XRP-prisen i 2021?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me