Ethereum Price Prediction: Hvor mye vil Ethereum være verdt i 2021 og utover?

 • Crypto Research Report har spådd at Ethereum-prisen skulle nå $ 1650 senere i 2021.
 • Ifølge James Todaro vil Ethereum gå opp og nå et prispunkt på $ 9000 til slutt. Han tror sterkt at ETH potensielt vil øke opp til en markedsverdi på 1 billion dollar.
 • Long Prognose spådde at Ethereum prisvarsel ved utgangen av 2021 er $ 2449.
 • Coin Price Forecast mener at prisen på Ethereum kan stenge til $ 2000 innen slutten av 2021.

Vil Ethereum gå opp eller krasje? Les våre Ethereum-prisforutsigelser 2021 – 2025

Leter du etter de beste Ethereum-prisforutsigelsene i 2021? Eller har du slitt med å svare på spørsmålet ‘er Ethereum en god investering?’ Du er på rett sted. Vi vil undersøke hva ekspertene har å si om Ethereums fremtidige ytelse. Finn ut de beste prognoseprognosene for Ethereum for 2021 og utover, og finn ut hvor mye Ethereum kan være verdt i 2021-2025.

Enten du er en eksisterende investor eller ikke, har den siste ytelsen til Ethereum sannsynligvis fått øye på deg. Tilbake i desember 2020 startet kryptovalutamarkedet skyrocket – og en måned senere ser det ikke ut til å bremse det bullish løp..

Da vi ga ut våre første Ethereum-prisforutsigelser i oktober, var prisen på ETH $ 387,09, og markedsverdien var $ 43822840729. I dag har prisen steget til svimlende $ 1 309,70, og markedsverdien er nå $ 150,707,844,344.

Hvis du lurer på ‘vil Ethereum fortsette å gå opp?’, Er du ikke alene. Investorer og analytikere har prøvd å finne ut om det eksplosive markedet vil fortsette i løpet av 2021 og utover.

I denne oppdaterte artikkelen vil vi dele noen av de beste Ethereum-prisforutsigelsene for 2021-2025. Les videre for å oppdage om ETH er en smart investering eller en altcoin på vei ned.

Ethereum ble først lansert i 2014 og er en av verdens eldste altcoins. Det er også den mest vellykkede. Ethereum er med den nåværende markedsverdien på $ 43822840729 og en pris på $ 387,09, den nest største kryptokurrency etter Bitcoin – og den har vunnet en rekke dedikerte investorer gjennom årene.

Selv om Ethereum ofte brukes som en totalbetegnelse, er det faktisk navnet på blockchain-nettverket som den opprinnelige valutaen (Ether, ETH) kjører på. Dette nettverket bruker smarte kontrakter for å utføre transaksjoner som er 100% sikre. I motsetning til Bitcoin er det ingen fast forsyning av Ether, noe som betyr at den er mye mer skalerbar enn andre kryptoalternativer. Dette er bare en av grunnene til at mange investorer tror Ethereum til slutt vil overgå Bitcoin.

Men hvor realistisk er disse troene? Hvis du noen gang har lurt på “er Ethereum en god investering”, les videre. Vi vil utforske noen av de beste Ethereum-prisforutsigelsene for å se hvor mye kryptoen kan være verdt mellom 2020 og 2025.

Hvis du vil kjøpe Ethereum raskt og enkelt, med 0% provisjon, sjekk ut eToro Exchange!

Hva er Ethereum?

Som vi nevnte innledningsvis, er Ethereum en open source blockchain-teknologiplattform som utfører sikre kryptotransaksjoner. Denne open source blockchain er kjent som en desentralisert applikasjon, ellers referert til som en dApp.

I tillegg til sin opprinnelige Ether, støtter Ethereum-plattformen også mange andre kryptovalutaer. Mange av disse kryptoene er aktive i desentralisert økonomi (DeFi) -markedet – en raskt voksende sektor som tilbyr tjenester som lån, forsikringer og spareprogrammer gratis fra store banker og andre sentraliserte virksomheter.

I løpet av 2020 så langt har Ethereum behandlet desentraliserte børser til en verdi av 13,5 milliarder dollar, opp fra mindre enn 3 milliarder dollar i 2019! Ettersom etterspørselen etter flere desentraliserte tjenester fortsetter å øke, vil Ethereum dra nytte av suksessen til altcoins som kjøres på plattformen.

I tillegg til å være verdens nest største kryptovaluta, Financial Conduct Authority (FCA) har også oppdaget at Ethereum er den fjerde mest kjente kryptoen i Storbritannia. 17% av respondentene rapporterte at de hadde hørt om altcoin tidligere, og plasserte det bak Bitcoin, Facebooks Libra og Bitcoin Cash.

Spent av Ethereums nylige vekst? Har lyst til å svare på spørsmålet ‘er Ethereum en god investering’? Du er på rett sted. Vi har utforsket hva ekspertene har å si om prisen på Ethereum i 2021-2025.

Kortsiktige Ethereum-prisforutsigelser: 2021

Prediksjon for Ethereum for 2021

Etter en begivenhetsrik 2020 på grunn av den verdensomspennende koronaviruspandemien (som fikk prisene til å stupe i midten av mars), har kryptovalutamarkedet spratt tilbake med hevn. Så hva kryptoeksperter tror kan skje med prisen på Ethereum i 2021?

Vår første kortsiktige Ethereum-prisforutsigelse kommer fra WalletInvestor. Investeringsanalyseplattformen har gitt en til slutt bullish spådom, selv om den spår en liten nedgang i mars:

Som vi kan se fra grafen ovenfor, forventer WalletInvestor at Ethereum vil falle i verdi ved begynnelsen av året, og nå et potensielt lavpunkt på under $ 900 innen utgangen av mars i henhold til minimumsprognosene. Dette vil utgjøre et tap på over $ 400, en stor skuffelse for investorer som håper at eiendelen vil være i stand til å opprettholde sin bullish strek. Den gode nyheten er imidlertid at denne bearish perioden ikke vil vare lenge – i begynnelsen av mai legger selv den mest konservative prognosen prisen på ETH tilbake til $ 1015. (Det gjennomsnittlige estimatet er $ 1172,04 og det maksimale er $ 1334,150).

Fra dette punktet og fremover vil ETH fortsette å øke og få verdi gjennom resten av året. Ved utgangen av 2021 har WalletInvestor listet opp følgende potensielle priser:

 • Minstepris: $ 1274.290
 • Gjennomsnittspris: $ 1465,930
 • Maksimal pris: $ 1677,270

Selv om minimumsprognosen er lavere enn Ethereums nåværende verdi på $ 1 309,70, er dens gjennomsnittlige og maksimale spådommer mer oppmuntrende. Ingen av utsiktene er svimlende høye i forhold til prisen på ETH i dag, men de antyder at eiendelens vekst ikke har nådd ut ennå.

For vår andre kortsiktige Ethereum-prisforutsigelse for 2021 har vi henvendt oss til Previsioni Bitcoin. Det italienske kryptanalysesiden er ofte optimistisk når det gjelder kortsiktige utsikter til digitale eiendeler, hovedsakelig fordi det forutsetter masseadoptisering av kryptovaluta de neste årene. Det mener at Ethereum er inne for nok et rekordår, med sin pris som stiger til en ny heltid (ATH) på $ 5796.076 i desember. Ethereums nåværende ATH er $ 1 392, som den slo tilbake i 2017-18.

Speiling av markedseksplosjonen som skjedde i desember 2020, Previsioni Bitcoin tror at ETH vil oppleve størstedelen av veksten i 2021 i form av et massivt okseløp mellom september og oktober. Det spår at prisen på Ethereum vil øke fra $ 2898,038 til $ 5664,347 i løpet av bare en måned – en vekstrate som, hvis det er sant, vil bety at eiendelen vil dobles i verdi på 30 dager!

En annen ting å merke seg om Previsioni Bitcoins prediksjon er det faktum at de forventer at Ethereum vil klatre til $ 1962.7621 før slutten av januar. I løpet av de neste ukene kan dette bety at vi vil se ETH få mer enn $ 600 i verdi. Det gir et interessant alternativ til WalletInvestors forventning om at ETH vil falle til under $ 900 før de finner føttene igjen i mai.

Før vi går videre til våre langsiktige Ethereum-prisforutsigelser, la oss se på hva DigitalCoinPrice mener kan skje med ETH-prisen i 2021. I følge sine prognoser vil Ethereum til slutt få verdi i løpet av året. Imidlertid vil prisen sannsynligvis svinge, med en minimumspris på $ 1 759,29 og en maksimumspris på $ 2,075,12.

Som både WalletInvestor og Previsioni Bitcoin, forventer DigitalCoinPrice å se en bratt bullish løp mot slutten av året. Denne sene bølgen vil være kulminasjonen av en serie topper av kummer – ingen av dem er spesielt drastiske, men likevel en kontrast til de langsomme og jevne økningene vi har sett tidligere.

BeinCrypto.com har et enda mer optimistisk syn. Plattformen brukte teknisk analyse, en prosess som innebærer å analysere viktige høyder og nedturer i historien om en kryptovalutas pris for å forutsi fremtidige prisbevegelser. BeinCrypto identifiserte følgende markante priser for sin tekniske analysestrategi:

verdien av eterum

Ved å bruke det oppadgående mønsteret som vi kan se i den første grå boksen i den andre boksen, gir dette diagrammet en pris på ca $ 2800 innen desember 2021. Som en prediksjon kan det virke for bullish i forhold til de mer beskjedne forventningene til den andre kryptoplattformer vi har nevnt.

Ettersom BeinCryptos spådom er mer enn to ganger Ethereums ATH, er det trygt å si at dette er en veldig optimistisk projeksjon.!

Så er Ethereum en god investering for 2021? Kortsiktige Ethereum-prisforutsigelser som vi har tatt med i denne artikkelen antyder at det kan være. Ingen spår at ETH vil stenge 2021 til en lavere pris enn den nåværende verdien på $ 1 309,70, noe som burde være et betryggende tegn for investorer. Nøkkelspørsmålet er nå om de langsiktige utsiktene er like lovende som de kortsiktige.

Hva blir prisen på Ethereum i 2021?

Vil Ethereum gå opp i 2021?

Ethereum ser ut til å øke i 2021. Ethereum-investorer kan se $ 1500 på kort sikt og $ 2500 en gang innen utgangen av 2021.

Crypto Research Report har spådd at Ethereum-prisen skulle nå $ 1650 senere i 2021.

Ifølge administrerende partner i Blocktown hovedstad, James Todaro, vil Ethereum gå opp og nå et prispunkt på $ 9000 til slutt. Han tror sterkt at ETH potensielt vil øke opp til en markedsverdi på 1 billion dollar.

Long Prognose spådde at Ethereum prisvarsel ved utgangen av 2021 er $ 2449.

Coin Price Forecast mener at prisen på Ethereum kan stenge til $ 2000 innen slutten av 2021.

Selv om ingen av disse anslagene konkurrerer med prognosen på 2800 dollar vi så fra BeinCrypto, bør de fortsatt være oppmuntrende nyheter for enhver næringsdrivende som lurer på om Ethereum skal opp i 2021? Eller ‘er Ethereum en god investering for 2021?’ I følge disse tallene kan ETH definitivt være en god investering, med prisen som øker fra år til år.

Vil du vurdere Ethereum ETH i 2021?

Ethereum-spådommer for 2021 er utrolig varierte, alt fra under $ 1600 til rundt $ 3800! Hvis du foretrekker en langsiktig investeringsstrategi, la oss ta en titt på Ethereum-prisforutsigelsene for 2022-2025.

Langsiktige Ethereum-prisforutsigelser: 2022-2025

Hva forutsier kryptoeksperter for Ethereum i 2022 og utover?

Ser vi frem til 2022-208, hvordan kan prisen på Ethereum endre seg de neste fem årene? Vår første spådom kommer fra Trading Beasts. I følge analysen forventer den at ETH vil se beskjeden vekst i løpet av 2022, med langsom, men jevn fremgang på omtrent $ 30 per måned i henhold til de maksimale spådommene..

Som tabellen over viser oss, er Trading Beasts gjennomsnitts- og minsteprisforutsigelser litt mer skuffende. Begge kolonnene antyder at Ethereums pris kan falle gjennom hele 2021, ettersom spådommene for januar 2022 er lavere enn ETHs nåværende verdi på $ 1 309,70.

Selv om alle tre kolonnene viser at prisen stiger etter hvert som året fortsetter, er maksimumspriskolonnen den eneste som åpnes og lukkes til en høyere verdi. Selv da er det bemerkelsesverdig lik noen av spådommene vi så for 2021. Hvis Trading Beasts er riktig, betyr det at vi kanskje ikke ser så mye fremgang de neste par årene som de kortsiktige spådommene har antydet.

For 2023 og 2024 har plattformen gitt følgende Ethereum-prisvarsler:

 • Åpen 2023: minimum = $ 1,231,115, maksimum = $ 1,810,464, gjennomsnitt = $ 1,448,371
 • Lukk 2023: minimum = $ 1.457.230, maksimum = $ 2142.986, gjennomsnitt = $ 1.714.389
 • Åpent 2024: minimum = $ 1.478.247, maksimum = $ 2.173.892, gjennomsnitt = $ 1.739.114
 • Lukk 2024: minimum = $ 1.699.011, maksimum = $ 2.498.546, gjennomsnitt = $ 1.998.837

Den gode nyheten er at disse spådommene antyder at den generelle trenden for Ethereum er bullish. Selv om Trading Beasts tilsynelatende forventer at fremdriften vil være relativt treg, tror den ikke at Ethereums nylige vekst er en kortvarig fluk.

For vår andre langsiktige Ethereum-prisforutsigelse kommer vi tilbake til DigitalCoinPrice. Plattformen forutsa en topppris på $ 2.075,12 for ETH i 2021, så hva forventer den å se i 2022-2025? Hvis du lurer på ‘vil Ethereum gå opp?’, Vil du sannsynligvis føle deg oppmuntret av DigitalCoinPrices prognoser. Mellom 2022 og 2025 tror den at ETH vil stige fra $ 2,334,40 til $ 4,039,23 – en drastisk forbedring i forhold til sin tidligere ATH

I følge plattformen DigitalCoinPrice.com vil Ethereum ETH være en lønnsom investering for 2022 og utover. Nedenfor viser grafen sine spådommer for prisene på Ethereum ETH 2022-2028:

I følge DigitalCoinPrices spådommer vil Ethereums jevne fremgang kulminere i 2026, for hvilket år har plattformen spådd en topppris på 4.639,04 dollar. Selv om prisen for Ethereum i 2027 vil falle ned til 4 072,13 dollar, vil 2028 være et nytt rekordår, med ETH som når en verdi på 5 858,47 dollar. Hvis du lurer på “hva vil Ethereum være verdt i 2030?”, Betyr dette at svaret kan være så høyt som $ 6000.

Vår endelige langsiktige Ethereum-prisforutsigelse kommer fra Crypto Rating. Kryptovaluta-analyseplattformen bruker en AI-algoritme for å nå sine spådommer, som for tiden plasserer prisen på Ethereum på $ 16 000 innen 2025. Dette vil utgjøre en vekstrate på 3 274% fra midten av januar 2021. Vi kan se denne prisen gjenspeiles i grafen nedenfor :

Mellom 2023 og 2025 forventer Crypto Rating også at ETH når følgende milepæler:

 • 2023: 4100 dollar per mynt (en vekstrate på 760% siden midten av januar 2021)
 • 2024: $ 8000 per mynt (en vekst på 1600% siden midten av januar 2021)

Plattformen tror at 2024 vil se den største pristilgangen de neste fem årene. Dette er fordi det forutser at den etterlengtede Ethereum 2.0 bare vil bli implementert fullt ut i år. Den økte effektiviteten og evnene til oppgraderingen vil utløse en økning i prisen, og bidra til å øke ETHs verdi opp til $ 16 000 innen 2025.

Kryptoplattformen har spådd at gjennomsnittsprisen på Ethereum vil stige fra $ 2250 i januar 2022 til $ 2900 i desember 2023, med potensielle maksimumspriser til og med over $ 3,00-marken.

Imidlertid bleker alle disse spådommene i forhold til PrimeXBTs. Ved å bruke teknisk analyse for å utvide det tre bunnmønsteret som vi så i prisforutsigelsene sine i Ethereum 2022, har plattformen spådd en svimlende verdi på $ 35.000 før 2025 slutter.!

ethereum prisdiagram

$ 35.000 er mer enn 20 ganger høyere enn Ethereums forrige ATH, så det ville være en ekstrem prestasjon for kryptotoken hvis denne spådommen fra PrimeXBT blir oppfylt.

Hvor mye vil Ethereum være verdt i 2021 – 2025?

Ifølge ETH-prisforutsigelsen som tilbys av WalletInvestor.com, skal ETH stige til $ 1872 innen utgangen av 2021, $ 2 276 i 2022, for å sveve helt til $ 3 735 innen desember 2025.

Basert på Ethereum-anslag fra DigitalCoinPrice.com, forventes det at mynteprisen vil stige betydelig de neste årene, og handler rundt $ 1 993 i 2021, $ 2 517 i desember 2023 og $ 3 255 i desember 2025. Longforecast spår at ETH vil nå $ 3 698 innen utgangen av 2025.

Langsiktige prisforutsigelser antyder at ikke bare Ethereum kan nå 10.000 dollar, men det kan også nå priser godt over det i fremtiden etter å ha brutt over den forrige rekordhøye tiden..

Ytterligere prisforutsigelser for Ethereum (ETH) 2023-2025:

Prediksjoner for Ethereum 2023:

Langvarsel: $ 1 694

Myntprisvarsel: $ 2000

Prognoser for Ethereum 2025:

Brian Schuster, Ark Capital Company: $ 100.000

Myntprisvarsel: $ 5000

Simon Dedic, Blockyre: $ 9000

Crypto Research Report: $ 3.500

Crypto Newsz: $ 2500

Konklusjon: Ethereum ETH Price Prediction Forecast

Nedenstående prognosetall skisserer noen av Potensiell høye og lave av prognoseprognoser for Ethereum ETH i 2021, 2022, 2023, 2024, 2025, 2026, 2027 og 2028 tilbudt av tekniske analytikere og bransjeeksperter.

År Høy Lav
2021 $ 2400 1100 dollar
2022 $ 3,300 $ 455
2023 $ 6200 2200 dollar
2024 $ 5150 $ 2,865
2025 $ 9.500 $ 3.560
2026 $ 12,150 4500 dollar
2027 $ 17,560 $ 6.470
2028 $ 22,690 $ 9 850

Ethereum kan prestere veldig sterkt de neste årene. I henhold til sine spådommer kan verdien av Ethereum-tokens stige til $ 2500 innen slutten av 2021, øke til $ 3,300 i 2022, slå til $ 6,200 i 2023 og oppnå en gjennomsnittspris på $ 12,500 innen 2025.

Hvem har investert i Ethereum?

Det er ikke bare kryptoplattformer som mener Ethereum er bestemt for storhet. Ulike bemerkelsesverdige Ethereum-investorer har også veid inn i debatten. Faktisk, hvis du lurer på ‘vil Ethereum stige som Bitcoin?’ Eller til og med ‘vil Ethereum slå Bitcoin?’, Kan det hende du er glad for å vite at mange investorer tror at altcoin vil utfordre – og til og med kunne erstatte – kongen av krypto i fremtiden.

Ian McLeod, en teknologiekspert, har spådd at Ethereum kan ta 50% av Bitcoins markedsandel i løpet av de neste fem årene. Grunnleggeren av Ark Capital LLC, Brian Schuster, er tilsvarende optimistisk. Han spår $ 100.000 valutakurser for Ethereum innen 2025 og mener også at ETH snart kan erstatte gull på det globale finansmarkedet..

James Todaro, administrerende partner i Blocktown Capital, er en annen kryptoinvestor som tror at Ethereum vil slå en markedsverdi på 1 billion dollar i de kommende årene. Han mener dette er takket være den økende interessen for dApps, som Ethereum har en god plass til å kapitalisere på. Basert på den totale tilførselen av Ethereum, betyr dette at hver Ether-mynt vil trenge å verdere $ 9000 for å treffe dette markedsverdi.

Hvis noen av disse Ethereum-prisforutsigelsene går i oppfyllelse, vil de være i godt selskap. Det ville ikke være første gang en ETH-entusiast korrekt har forutsett kryptoens fremtid. Kommunikasjonsdirektøren i ConsenSys, Andrew Keys, forutsa riktig at Ether ville slå en pris på $ 1,15 innen 29. februar 2016 da han ble intervjuet av CoinDesk. Spådommene hans gikk i oppfyllelse bare to uker inn i året – så hvis du leter etter de beste Ethereum-spådommene 2020-2028, må du ikke overse synspunktene til investorene som har forkjempet kryptoen fra begynnelsen.

Hvordan har prisen på etereum endret seg over tid?

Da Ethereum kom inn på kryptomarkedet i 2015, var prisen ganske stillestående, fra $ 0,31 til $ 2,83. Gjennom 2016 var ATH $ 8,21 – men i 2017 så vi et tempoendring. 2017 var et rekordår for kryptovaluta-sektoren, med nesten alle større kryptoer som opplevde rask og enestående vekst. Bitcoin steg for eksempel til sin daværende ATH på $ 20.000, mens Ripple XRP vokste med svimlende 36.000%. Ethereum var ikke noe unntak fra regelen, og hoppet til en pris på $ 740 fra litt over $ 8. Det er en økning på rundt 9000% på mindre enn ett år.

Skuffende for mange investorer, var denne veksten kortvarig. Mange kryptokurver mistet verdien raskt i 2018, og etter å ha nådd ATH på $ 1 389,18 den 15. januar 2018, falt prisen på Ethereum ned til rundt $ 100 innen august. Dette er en viktig årsak til at markedets siste bull run har fått folk til å føle seg urolige. Kan det være like kortvarig som veksten vi så i 2017?

På dette stadiet tror heldigvis mange analytikere ikke det. Etter at verdien av ETH falt fra $ 245 7. mars 2020 til $ 111,28 den 17. mars, virket det som om den globale koronaviruspandemien ville være skadelig for kryptokurrency. Usikkerheten varte imidlertid ikke lenge. Faktisk fornyet vår plutselige avhengighet av teknologi og kontaktløse betalinger investorinteressen, noe som delvis forklarer oksekjøringen som fulgte.

Resten av 2020 fortsatte Ethereum (og markedet som helhet) å klatre. I slutten av november hadde ETH nådd $ 500 – og veksten stoppet ikke der. Den neste milepælen var $ 1000, og innen 20. januar pusset den mot sin forrige ATH. Bør vi forvente å se en ny ATH i løpet av de kommende årene?

Hvilke faktorer påvirker prisen på Ethereum?

For å gjøre de mest nøyaktige Ethereum-prisforutsigelsene 2021-2025, og til slutt svare på spørsmålet ‘er Ethereum en god investering?’, Er det viktig å forstå de forskjellige faktorene som kan påvirke prisen på ETH.

1. Kravet om desentralisert økonomi

Interessen for desentralisert økonomi, også kjent som DeFi, har skutt i været. Desentralisert finans er ideen om at vi skal kunne få tilgang til finansielle tjenester som ikke eies av sentrale organer som banker og store bedrifter. Kryptovaluta er helt desentralisert, et viktig trekk for mange mennesker som tror at dens selvforsyning gjør det til en mer demokratisk form for valuta. I kjølvannet av coronavirus har denne tegningen bare blitt sterkere. Med digitale betalinger som den nye normen, tror eksperter nå at krypto vil bli mer populær enn noensinne.

Ethereum er perfekt plassert for å dra nytte av dette. Ethereum-plattformen driver mer enn 280 000 ERC-tokens – navnet som brukes til å beskrive kryptovalutaer som er lansert på merkets nettverk. Av disse er mer enn 40 på listen over verdens 100 beste kryptokurver etter markedsverdi, og mange flere er aktive i DeFi-sektoren. Ettersom etterspørselen etter desentraliserte tjenester fortsetter å vokse, vil etterspørselen etter Ethereum også vokse. Dette vil øke prisen på ETH.

2. Coronavirus

Som vi nevnte tidligere, tror mange analytikere at koronavirus (COVID-19) vil ha en positiv langsiktig effekt på prisen på valutaer som Ethereum. Tilbake i mars ville denne påstanden hørtes latterlig ut – men med tanke på den nylige okseløpet, er det tilsynelatende sant. Dette er fordi behovet for digitale kontaktløse betalinger garantert vil øke når verden sliter med å inneholde viruset. Ettersom bedrifter ser etter nye betalingsalternativer, kan tjenester som Ethereum blockchain vise seg å være medvirkende til å legge til rette for sikre transaksjoner.

3. Lanseringen av Ethereum 2.0

Den første fasen av Ethereum 2.0, den etterlengtede oppgraderingen til Ethereum-nettverket, ble lansert 1. desember 2020. Selv om eiendelen tydeligvis har blitt fanget opp i det markedsmessige bull run, forventes allerede prisutsikter i Ethereum å se verdien av ETH-økning som et resultat av oppgraderingen. Dette er fordi Ethereum 2.0 vil gi en rekke viktige fordeler for plattformen.

 • Den nye Eth2-plattformen er designet for å behandle flere transaksjoner og samtidig forbedre energieffektiviteten. For øyeblikket krever en enkelt Ethereum-transaksjon svimlende 22,65 kWh energi. I løpet av bare ett år betyr dette at Ethereums strømforbruk er sammenlignbart med hele Costa Rica!
 • Ethereum vil bytte fra en proof-of-work-algoritme (PoW) til en proof-of-stake-algoritme (PoS). I et PoW-system må kryptovalutearbeidere løse komplekse ligninger ved hjelp av datamaskinen for å verifisere transaksjoner og legge dem til blockchain. Denne prosessen krever enorme mengder energi, noe som bidrar til Ethereums enorme strømforbruk. I et PoS-system kan imidlertid brukerne bare ‘stake’ kryptovalutaen som sikkerhet for å verifisere transaksjonene.

Den første fasen ble kraftig forsinket, så mange analytikere mener at vi ikke vil se de fulle fordelene med den komplette oppgraderingen på en stund. (Crypto Rating, for eksempel, tror vi vil begynne å se betydelige økninger i prisen på ETH rundt 2024, ettersom de resterende fasene neppe er implementert før da). Imidlertid, hvis Ethereum er i stand til å behandle flere transaksjoner, senke gebyrene og øke transaksjonstiden, vil vi sannsynligvis se en enorm økning i etterspørselen etter tjenestene. Dette vil igjen ha en positiv innvirkning på ETH-prisen.

Har du vurdert å investere Ethereum?

Viktige punkter

 • Ved utgangen av 2021 mener WalletInvestor at ETH kan treffe en maksimal potensiell pris på $ 1 677,270.
 • Previsioni Bitcoin mener at Ethereum er inne for nok et rekordår, med prisen som stiger til en ny heltid (ATH) på $ 5796.076 i desember.
 • Ifølge prognosene tror DigitalCoinPrice at prisen på Ethereum vil svinge i 2021, med en minimumspris på $ 1 759,29 og en maksimumspris på $ 2,075,12.
 • Mellom 2022-2025 har Trading Beasts gitt en langsom, men jevn bullish spådom.
 • DigitalCoinPrice mener at ETH vil stige fra $ 2,334,40 til $ 4,039,23 mellom 2022-2025.
 • Crypto Rating har gitt den mest bullish spådommen, og tror at suksessen til Ethereum 2.0 kan føre til $ 16 000 innen 2025.
 • Ethereums nåværende ATH er $ 1 392.
 • Nøkkelfaktorer som kan påvirke prisen på Ethereum inkluderer etterspørsel etter desentralisert finansiering, virkningene av coronaviruspandemien og den forventede Ethereum 2.0-oppgraderingen.

Enten du er en eksisterende ETH-investor eller en våken fremtid, håper vi denne artikkelen har vært nyttig. Selv om minimums- og maksimumsforutsigelsene varierer, er det oppmuntrende å se at alle kortsiktige og langsiktige prognoser mener Ethereum kan være en god investering. Hvis disse spådommene har gitt deg muligheten til å sjekke ut ETH selv, kan det være lurt å vite den multi-asset meglerplattformen eToro kan gi muligheten til å handle med Crypto-eiendeler og CFD-er på opptil 90+ kryptovalutaer (inkludert Ethereum).

eToro – Beste Ethereum-plattform

investere i etereum

Melde deg på for eToro og begynn å handle Ethereum eller kopiere topp ETH-investorer uten ekstra kostnad. Det er ingen administrasjonsgebyrer eller andre skjulte kostnader involvert.

etoro megler

eToro har vist seg å være pålitelig i Crypto-bransjen gjennom mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare.

Vanlige spørsmål om Ethereum Price Prediction

Hva er Ethereum-prisforutsigelse i 2021?

Ethereum kan nå $ 2380 innen 2021.

Vil prisen på Ethereum gå opp?

I henhold til markedsanalytikere og entusiaster har Ethereum stor sannsynlighet for prisstigning. Ethereum har en flott veikart planlagt til 2021 og utover.

Er Ethereum verdt å kjøpe?

Ifølge mange eksperter kan Ethereum overgå Bitcoin i nær fremtid. Som verdens nest største krypto er det definitivt den mest vellykkede altcoin. Dette betyr at hvis du vurderer å kjøpe kryptovaluta, er Ethereum en verdig konkurrent for porteføljen din.

Vil Ethereum nå $ 2000?

Mange analytikere er enige om at $ 2000 er et realistisk mål for Ethereum. Nåværende spådommer er nesten enstemmige i å hevde at ETH sannsynligvis vil slå $ 2000 i løpet av de neste månedene, spesielt med tanke på Ethereum 2.0-oppdateringen som har skjedd.

Hva blir Ethereum-prisforutsigelsen i 2025?

Ethereum kan nå $ 3500 innen 2025.

Skal jeg kjøpe Bitcoin eller Ethereum?

Selv om hver krypto har sine egne fordeler og ulemper, er det verdt å huske at Ethereum ble lansert etter Bitcoin – noe som betyr at den ble designet for å løse noen av problemene som plager den såkalte kongen av kryptovaluta. Ethereum er generelt enige om å være mer skalerbart og vil snart være mye mer energieffektivt. Dette kan potensielt bety at den har en mer robust fremtid.

Videre lesning:

Hvilke topp 10 kryptovalutaer du kan investere i 2021?

Ethereum vs. Bitcoin: Er Ethereum en bedre investering enn Bitcoin?

Er Ethereum en god investering, og bør jeg investere i Ethereum?

Ethereum VS. Ripple: Hvilken som bør være i porteføljen din?

Ethereum er en av de mest populære kryptovalutaene i USA?

Prediksjoner for ripple: Hvor mye vil Ripple være verdt i 2021

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me