Fordeler og ulemper ved å investere i Cardano, vil det være en millionærprodusent?

Fordeler og ulemper ved å investere i Cardano, er det bra å investere i Cardano?

Lær mer om fordeler og ulemper ved å investere i Cardano, som presser deg fremover for å vite om det er en god ide å investere i Cardano.

Cardano kan bare være den manglende delen i investeringsporteføljen din. Her kan du vurdere å investere i Cardano, fordeler og ulemper og hva du skal se etter.

Før du investerer i Cardano, er det viktig at du forstår hva det er du går inn på. Cardano er ikke bare en annen form for kryptovaluta, som Ethereum eller Bitcoin, men en ny type desentralisert blockchain-basert plattform.

Så la oss lære mer om Cardano – en av de ledende kryptovalutaene som er verdt å se på i år. Men hva er Cardano i utgangspunktet?

Hva er Cardano?

Før vi analyserer fordelene og ulempene ved å holde og investere i Cardano, bør vi forklare mer om selve mynten. Cardano er en desentralisert offentlig blockchain-basert plattform som også er et av de første nettverkene med åpen kildekode og fagfellevurderte eksisterende.

Cardano har som mål å levere avanserte funksjoner basert på en streng vitenskapelig og forskningsbasert prosess. Cardanos grunnleggere – med Charles Hoskinson i spissen – tildelte akademikere og spesialister fra forskjellige utdanningsinstitusjoner å gjennomgå Cardanos protokoll.

Hovedmålet var å lage en tredje generasjons plattform som kan forbedre distribusjonen av smarte kontrakter og løse skaleringsproblemene til Bitcoin, en første generasjons mynt. Ikke rart hvorfor mange eksperter mener at hvis Cardano oppfyller sine løfter, kan det erstatte Ethereum, en andre generasjons mynt.

Cardano bruker to lag: ett for å gjøre opp transaksjoner og ett for smarte kontrakter; Cardano Settlement Layer (CSL) og Control Layer, henholdsvis.

Hjertet til Cardano er dens bevis på innsatsalgoritme kalt Ouroboros. I motsetning til proof-of-work-protokoller, er Cardanos protokoll mindre energikrevende og rimeligere. Merkelig nok, Ouroboros er et eldgammelt bilde av en drage som spiser halen.

Hvordan fungerer Cardano?

Cardano har en unik to-lags arkitektur. Som nevnt ovenfor brukes den ene til å håndtere transaksjoner med minimale transaksjonsgebyrer, den andre brukes til å kjøre smarte kontrakter og desentraliserte apper.

Det er bemerkelsesverdig at i motsetning til proof-of-work-protokoller, proof-of-stake blockchains ikke krever enorm mengde strøm og er mer miljøvennlig.

Ennå, Ouroboros-protokollen er ganske forskjellig fra andre proof-of-stake-algoritmer. Blockchain er delt inn i epoker, som er laget av faste perioder som kalles slots.

Det er spilleautomatledere som er ansvarlige for å legge til blokker. De må opprette 50% transaksjonsblokker innen en periode, med blokker som er godkjent av inngangsstøttere hvis valg er basert på deres innsats.

For å sikre upartisk deltakelse og rettferdig valideringsprosesser, har Cardano ansatt et flerparts beregningssystem, som fungerer som et digitalt myntkast.

Økonomiske fordeler deles mellom inngangsstøtterne, interesseparter for beregning av flere parter og spilleautomatledere.

Kilde: BraveNewCoin

Med den skalerbare konsensusmekanismen tillater Cardanos modell også flere transaksjoner per sekund, noe som hjelper det å være konkurransedyktig med tradisjonelle betalingssystemer, som Visa.

Hva er ADA?

Cardanos innfødte mynt kalles ADA. ADA har et begrenset tilbud på 45 milliarder mynter. Foreløpig er det 31,112,484,646 mynter i omløp.

Interessant nok får ADA navnet fra matematikeren og forfatteren Ada Lovelace fra 1800-tallet (datteren til Lord Bayron) som foreslo den første mekaniske datamaskinen..

ADA er en desentralisert valuta, og er en attraktiv ressurs på tvers av forskjellige bransjer, siden den gir økt gjennomsiktighet og prosessuell effektivitet.

Så langt er selskapet bak Cardano, Inngangsutgang Hong Kong (IOHK) har tilbudt forskjellige tjenester, inkludert Atala SCAN som tar sikte på å beskytte brukere mot forfalskede varer og uautoriserte farmasøytiske produkter; Atala PRISM som gir et manipulasjonssikkert økosystem for akademiske sertifiseringer og utstedelse av legitimasjon; Atala Trace / EMURGO for produktsertifisering i landbrukssektoren.

Selvfølgelig kan ADA også brukes som betalingsmåte eller som et stemmeverktøy i økosystemet.

Men hva er de andre fordelene ved å investere i Cardano i 2021?

I slekt: 3 grunner til at Cardano kan doble pengene dine i år

Vil du vurdere å investere i Cardano ADA?

Fordelene med å investere i Cardano

fordeler med krusning

Hva er fordelene med å investere i Cardano?

Å vite fordelene med å investere i Cardano er viktig for å hjelpe deg med å bestemme selv om ADA er en god og potensielt lønnsom investering. Så her ser vi raskt på fordelene ved å investere i Cardano.

✅ Flott utviklingsteam:

Cardano ble grunnlagt av Charles Hoskinson og Jeremy Wood, medstiftere av Ethereum, og fikk stor popularitet etter sin offisielle utgivelse i 2017. Cardano blir også fagfellevurdert for å sikre at det ikke er noen svakheter i protokollen. Merk at for å forhindre feil og hack, Cardano testet forskjellige protokoller og utviklet en avansert blockchain.

✅ Cardano bruker flere lag:

Dette er en av de viktigste fordelene med Cardano. Ved å implementere et oppgjørslag og et beregningslag, sikrer Cardano ubegrenset skalerbarhet og raske transaksjoner. Det gjør det også mulig å utføre oppdateringer uten å forstyrre betalinger og transaksjoner.

✅ Open source-plattform:

Cardanos potensial som en fullstendig åpen kildekodeplattform med en kode skrevet i Haskell programmering Språk er også verdt å vurdere. Her skal vi merke oss at Haskell er et funksjonelt språk som handler om funksjoner og blokker som utfører oppgaver når det er nødvendig.

✅ Tredje generasjons blockchain:

Cardano er utropt til å være en tredje generasjons blockchain. Det anses å være mer pålitelig enn andre kryptovalutaer, ettersom ADA fortsetter å overvinne utfordringer som andre plattformer har møtt. Det er også mer skalerbart enn Ethereum og mer desentralisert enn Bitcoin da det skaleres horisontalt (gjennom protokollen Ouroboros Hydra).

Ano Cardano er sikkert:

Cardano er en proof-of-stake-protokoll som sikrer matematisk bevist sikkerhet. Gitt det økte antallet cyberangrep i kryptosektoren, er det ingen tvil om at sikkerhet er avgjørende. Vær oppmerksom på at Cardanos system har enestående planer for å administrere sikkerhet og personvern.

Ano Cardano kan gi digital identitet:

Akkurat som andre kryptovalutaer stoler Cardano på desentralisering. Den gode nyheten er at Cardano kan gi digital identitet til ikke-bankede borgere over hele kloden, spesielt i utviklingsland over hele kloden. Faktisk har Cardano begynt å samarbeide med over 54 land. Merk at ifølge data, verdens befolkning uten tilgang til finansielle tjenester er over 1,7 milliarder.

Ulempene med å investere i Cardano

ulemper med krusning

Mens Cardano har noen imponerende fordeler i forhold til andre mynter, både handelsmenn og investorer bør være kjent med ulempene ved å investere i ADA for å ta en informert beslutning.

Som alle investeringer er det ikke risikofritt å plassere pengene dine i Cardano. Her er noen alvorlige ulemper ved å investere i Cardano:

❌ Cardano utvikler seg fortsatt:

Selv om Cardano er kjent som den akademiske blockchain som har gjennomgått viktig gjennomgang og testing, er sannheten at Cardano fremdeles utvikler seg og utvikler seg sakte. Mens de prøver å holde tritt med konkurrenter og teknologiske fremskritt, vil Cardano ta seg tid til å utvikle seg. Foreløpig mister Cardano posisjon blant Ethereum og EOS, ettersom det fremdeles arbeider med ufullstendige standarder for smart kontrakt og token.

Som et resultat er det vanskelig for folk som ønsker å starte deres Initial Coin Offerings (ICO) på plattformen. Cardano jobber fortsatt med sitt skalerbarhetsaspekt, og mens kryptoer som Ripple kan behandle 1000 transaksjoner per sekund, kan Cardano bare behandle 257 transaksjoner per sekund.

❌ Cardano ønsker å implementere et stemmesystem:

Selv om det å ha et åpent stemmesystem der oppgraderinger kan foreslås og stemme for / imot, er en tiltalende faktor, er dette en mulig ulempe. Rett og slett fordi tokenholdere ikke alltid er teknologikyndige og kan stemme på en urimelig beslutning! Ethereums bevisforsker Vlad Zamfir hevder at avstemning i kjeden kan være farlig og kan tvinge endringer i fulle noder.

❌ Problemer med synkronisering mellom hovedbøker:

Selv om Cardano har implementert en unik algoritme, hevder noen kritikere at Cardanos antagelser om at ledgers vil bli synkronisert til et gitt tidspunkt er urealistiske for en global blockchain. På toppen av det sier mange at dobbeltbruk eller 51% angrep fortsatt er mulig. Input-godkjennere kan for eksempel ende opp med å godkjenne de samme transaksjonene fra to spillelederledere.

Konklusjon: Så er Cardano en god investering?

Ja, til tross for all kritikk, Cardano er en god investering. Faktisk er Cardano mer enn en god investering.

Det er rangering # 7 som rapportert av CoinMarketCap.

Siden det totale antallet poletter er begrenset, er risikoen for inflasjon også begrenset ettersom etterspørselen etter mynten fortsetter å vokse. Det er også mange tekniske fordeler, som Cardanos desentraliserte natur og lagdelt arkitektur som gjør Cardano til en god investering.

Når det er sagt, for å svare på om ADA er verdt å holde, bør vi vurdere et bredt spekter av faktorer og potensielle risikoer. Cardanos suksess avhenger også av antall smarte kontrakter og dApps det vil være i stand til å være vert for. Selv om den fagfellevurderte naturen gjør den sikker, det er mye å utvikle seg videre.

Vi kan bare si at ADA har en god sjanse til å få sin rettferdige andel i kryptoinvesteringssektoren.

Den beveger seg oppover og har vært jevnt okkuperende CoinMarketCaps topp 10 når det gjelder markedsverdi og handelsvolum.

Det lave inngangsnivået gjør det til en attraktiv investering for handelsmenn og nybegynnere, så vel som langsiktige investorer. ADA er også det riktige valget for folk som bare vil diversifisere porteføljene sine.

Enkelt sagt, Cardano er investering med lav risiko med mange potensielle fordeler. Det er noe du absolutt bør undersøke før du vurderer å legge ADA til porteføljen din.

Det virkelige Cardano-investeringsspørsmålet, fungerer det egentlig? Hvis du er villig til å investere tid og energi, kan det godt gjøre for deg.

Hvor mye å investere i Cardano?

handel cardano

Hvis du mener at Cardanos fordeler oppveier ulempene og gjør det til en god investering både på kort og lang sikt, vil du kanskje vite hvor mye du skal investere i ADA.

Som nevnt tidligere gjør ADAs nåværende priser det til et attraktivt aktivum for både nybegynnere og erfarne handelsmenn.

Likevel, bare fordi det er svært tilgjengelig å investere i Cardano, betyr det ikke at du bør risikere alle besparelsene dine. Man skal aldri investere mer enn de har råd til å tape.

Husk at kryptokurver er svært ustabile, og det kan være risikabelt å investere i ADA.

Men her er en godbit: å kjøpe ADA kan være enkelt. Med eToro du kan kjøpe og selge ADA og handle CFD-er på opptil 90+ kryptopar.

Klar til å investere i Cardano ADA?

Vil Cardano være en millionærmaker?

Med en markedsverdi på $ 9,672,163,390 (i skrivende stund), vi kan si at Cardano allerede er millionærprodusent.

Interessant, selv om Bitcoin er den største mynten når det gjelder markedsverdi, har ADA overgått Bitcoin de siste månedene. Cardano har vokst med mer enn 500% økning!

Den generelle bullish trenden gjør nå også ledende mynter som ADA til en lønnsom investering.

De fleste prognoser er enige om at ADA vil fortsette å øke midt i det bullish momentumet i kryptosektoren. Mange tror det coronavirus-krisen vil føre til økt bruk av kryptoer og blockchain-teknologi, som kan føre til en økning i ADAs verdi.

Her skal vi merke oss at ADAs høye verdi gjennom tidene fant sted 4. januar 2018, da ADA nådde $ 1,33.

Hvis Cardano klarer å etablere seg som en smart kontraktsoperatør, det er mulig for ADA å nå $ 1,5 – $ 2 de neste årene.

Ekspert Adam Web antyder at Cardano har potensial til å hoppe over $ 10 per mynt de neste fem årene.

Les artikkelen vår om ADAs prisforutsigelser her.

eToro – Beste megler å kjøpe Cardano ADA

eToro har vist seg å være pålitelig i kryptoindustrien i mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Viktige punkter

  • Cardano er en av de ledende blockchain-plattformene i kryptovaluta-sektoren.
  • Cardanos desentraliserte natur og lagdelte arkitektur er bare et par fordeler som gjør Cardano til en god investering.
  • Cardanos opprinnelige token ADA har sett en imponerende økning sammenlignet med andre digitale giganter, så noen eksperter hevder at verdien kan nå over $ 2 i årene som kommer.
  • Når det er sagt, er investering i Cardano fortsatt en risikabel finansiell satsing, med utviklingssystemet som en av de største ulempene med å investere i ADA.

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare.

Tror du at Cardanos proffer oppveier ulempene?

Hvis du likte artikkelen vår Fordeler og ulemper ved å investere i Cardano, så del den med alle som kan være interessert i kryptovaluta og blockchain-teknologier.

Vanlige spørsmål

Er Cardano (ADA) bedre enn Ethereum (ETH)?

Selv om Cardano har en mer effektiv innsatsmekanisme enn Ethereum – med Charles Hoskinson som hevder at Cardano har den beste koden i kryptovaluta-sektoren, er Cardano fortsatt i utvikling, så det er for tidlig å si fra. Mens Cardano har en lovende fremtid, viser tall at Ethereum fremdeles er ledende innen sektoren for smart kontrakt og distribusjon av dApps, for tiden rangert som nr. 2 når det gjelder markedsverdi og handelsvolum..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me