Fordeler og ulemper ved å investere i Tezos XTZ, vil det være en millionærmaker?

Fordeler og ulemper ved Tezos Investing

Fordeler og ulemper ved å investere i XTZ: Introduksjon

Vurderer du Tezos (XTZ) som en investering? Ser du på potensialet som millionærprodusent? Hvis du er interessert i Tezos og dets investeringsflair, bør du gjøre deg kjent med alle fordeler og ulemper ved å investere i XTZ.

Fortsett å lese for å finne ut mer om Tezos – en av de mest innovative bellwethers i kryptovalutaområdet – og bestem selv om potensielle belønninger oppveier mulig risiko..

Med en rekke pedagogiske materialer og interaktive kurs, er vi i Trading Education her for å støtte deg på din kryptovalutahandel til suksess. Hvem vet: å investere i XTZ kan være ditt første skritt for å bli den neste kryptokongen!

Hva er Tezos?

Tezos er en innovativ blockchain-basert plattform som støtter grenseoverskridende transaksjoner, smarte kontrakter og desentraliserte apper, også kjent som dApps.

Foreslått i 2014 av Arthur og Kathleen Breitman, Tezos ble lansert i 2018 etter et imponerende Initial Coin Offering (ICO). Tezos ICO fant sted i 2017; det varte i 13 dager hvor 232 millioner dollar ble mottatt.

Nå, bare et par år etter den første utgivelsen, er Tezos en av de ledende kryptohemmene når det gjelder markedssentiment og markedsverdi. Vær oppmerksom på at Tezos for tiden er på rangering 19th, iht CoinMarketCap.

tezos historiske prisdiagram

Akkurat som andre kryptovalutaer stoler Tezos på desentralisert nettverksstyring – noe som også gjør XTZ til et flott alternativ til tradisjonelle bank- og finansielle systemer..

Men det er ikke bare dens desentraliserte natur og avanserte teknologi som får Tezos til å skille seg ut: Tezos har tatt infrastrukturen et skritt videre slik at brukerne kan stemme på foreslåtte oppgraderinger i selve blockchain.

Som det fremgår av den offisielle nettsiden, “Tezos er en åpen kildekode-blockchain-protokoll for eiendeler og applikasjoner støttet av et globalt samfunn av validatorer, forskere og byggere.

Noter det Tezos ’opprinnelige kryptovaluta er XTZ, ofte referert til som tez eller tezzie. I skrivende stund handles en XTZ til $ 2,10.

Så når du kjenner til og med Tezos, la oss utforske fordelene ved å handle XTZ – en topp moderne selvendrende kryptovaluta.

Vil du vurdere å investere i Tezos XTZ?

invester i teos

Fordeler med å investere i Tezos

fordeler med krusning

Hva er fordelene med å investere i Tezos?

Tezos har mange fordeler i forhold til andre digitale giganter, inkludert Ethereum, EOS og Cardano; fordeler som får investorer til å tro at dette fleksible altcoinet potensielt kan bli en lønnsom finansiell satsing.

Nedenfor er noen av de største proffene til Tezos:

✅ Tezos er mer enn en kryptovaluta:

Tezos er en svært skalerbar plattform basert på smarte kontrakter. Gitt det faktum at Tezos ikke bare er en kryptovaluta, men en innovativ blockchain-plattform, tror noen investorer at Tezos har noe lovende vekstpotensial.. Tezos kan brukes i alle slags virksomheter, inkludert spill, som er en av de største og raskt voksende næringene over hele verden.

✅ Tezos har imponerende styring på kjeden:

En av de største fordelene med Tezos er det faktum at den har imponerende styring på kjeden. Dette betyr at alle Tezos-mynteholdere kan foreslå og stemme på endringer, og skape et samveld hvor alle brukere kan bli hørt og eliminere ovenfra og ned beslutninger. I motsetning til andre kryptoer har Tezos bygget beslutningsprosesser i nettverket av brukere, slik at Tezos ikke trenger å stole bare på utviklere og gruvearbeidere. Den demokratiske naturen gjør det også mulig å gjennomføre konstante endringer uten radikale harde gafler.

✅ Tezos er en selvendrende blockchain:

Tezos er svært fleksibel og har automatisert oppgradering, ofte referert til som selvendrende. Ved selvendrende natur betyr det at oppgraderinger skjer uten å måtte splittes i to forskjellige blokkjeder. Med andre ord, når endringer bestemmes av brukerne, elimineres forekomsten av harde gafler. Denne fordelaktige funksjonen eliminerer faktisk stagnasjon og forbedrer implementeringen av forbedringer etter hvert som de dukker opp.

✅ Tezos er avhengige av en nyskapende prosess kjent som baking:

Det unike nettverkets styringsprosess beskrevet ovenfor kalles baking. Tezos beskriver baking som “handlingen med å signere og publisere blokker for Tezos blockchain.” Baking er en flerstegsprosess som krever at brukerne foretar et depositum og satser en rull på 8000 XTZ. Stekeprosessen er ikke bare tilgjengelig, men også en flott måte å generere inntekt ved å tjene belønninger i XTZ, noe som er en god fordel for å investere i XTZ.

✅ Tezos bruker en forbedret flytende bevis for innsatsmekanisme:

Tezos kombinerer det beste fra tradisjonell proof-of-stake og delegert proof-of-stake. Bakere som deltar i Tezos proof-of-stake konsensus-system kan ikke bare generere priser, men bidra til nettverket. Her skal vi merke oss at tradisjonell bevis på innsats er når noder låser sine egne tokens for å validere blokker, mens delegert bevis på innsats lar mindre velstående brukere også få si noe. Tezos tillater bakere å akseptere delegerte tokens, slik at brukere med mindre eierandeler også kan delta.

✅ Sikkert programmeringsspråk for smart kontrakt:

Tezos bruker et språk som heter Michelson som muliggjør formell verifisering av smarte kontrakter. Det viktigste aspektet er at Michelson matematisk kan bevise riktigheten av koden som regulerer transaksjoner. Dette formell verifisering – ofte brukt i oppdragskritiske innstillinger (f.eks. romfart) – kan også forhindre forekomst av feil i systemet. Som sådan er dette programmeringsspråket også mer sikkert og fleksibelt enn andre språk.

✅ Sikkert og pålitelig system:

Ved å innlemme et språk som forbedrer formell bekreftelse, blir Tezos ansett som et trygt prosjekt. Når det gjelder kodens korrekthet, er Tezos ideell for brukervennlige saker og gir motstand mot angripere og kryptosvindel.

✅ Tezos er en verdsatt eiendel blant investorer:

På grunn av sin innovative teknologi og ideologi, blir Tezos høyt verdsatt blant investorer. For å gi et eksempel, da Tezos brøt ut, fikk det høyprofilerte investeringer fra firmaer som PolyChain Capital. Tezos har også inngått ulike partnerskap med store finansinstitusjoner, for eksempel en av Brasils ledende banker, Banco BTG Pactual. Interessant nok er risikokapitalisten Tim Draper en av investorene som tror på XTZ.

✅ Voksende samfunn av støttespillere:

En av de beste proffene til Tezos er det faktum at teamet tilbyr sjenerøse tilskudd til utviklere for å studere plattformen. De jobber med Kingsland University for å gi opplæring for de som er interessert i XTZ, og er også aktive på sosiale medier. I følge statistikk fra Hacker Noon har Tezos mer enn 1600 Facebook-abonnenter, 25.000 følgere på Twitter og 22.600 Reddit-medlemmer.

Ulemper med å investere i Tezos

ulemper med krusning

Mens Tezos har mange fordeler i forhold til andre kryptoer, er det viktig å vite at ulempene ved å investere i Tezos for å hjelpe investorer bestemme selv om Tezos kan føre til tilfredsstillende avkastning.

Så her er noen av de største ulempene ved Tezos investering:

❌ Tezos ICO ble etterfulgt av forsinkelser, kamp og søksmål:

Den vellykkede Tezos ICO i 2017 ble fulgt av mange uenigheter og søksmål, som fremdeles blir sett på som en stor ulempe. For eksempel gjennomgikk Tezos Foundation og Breitmans mange konflikter fordi Tezos Foundation ble usamarbeid om å bruke de innsamlede midlene til å forbedre blockchain. All intern konflikt førte til en forsinkelse i utstedelse av token, noe som resulterte i etterforskning av XTZ og forskjellige søksmål.

❌ Nedgang i popularitet:

På grunn av sine interne problemer led Tezos popularitet. Faktisk er Tezos fortsatt ansett som en umoden plattform av noen investorer som foretrekker å holde seg til store spillere, som Ethereum og Bitcoin. Selv om Tezos har klart å gjenopprette sitt offentlige image, med Tezos nådde sin heltid i midten av februar i år, plattformen har en lang vei å gå når det gjelder masseadopsjon.

❌ Tezos er en ung hovedbok:

Til tross for sin imponerende teknologi er Tezos fortsatt ung og mangler kommersiell støtte. Selv om XTZ er en attraktiv investering, bør de som vil bruke kryptoene sine til dagligdagse transaksjoner huske at Tezos ikke støttes bredt i kommersielle transaksjoner.. Plattformen har ikke nådd sin kapasitet og har fortsatt å håndtere fremtidige transaksjonsgebyrer, hastighet og delegeringsproblemer ettersom nettverket fortsetter å vokse.

Er Tezos en god investering?

investin i teos

Nå når du kjenner fordeler og ulemper med Tezos, kan du også spørre om Tezos er en god ressurs det er verdt å investere i. Sannheten er at alle investeringer kommer ned til en enkel faktor: det såkalte risikobelønningsforholdet, eller hvis potensielle belønninger oppveier mulig risiko.

Tezos har noen risikoer, sant! Det har fortsatt en lang vei å gå når det gjelder kommersiell støtte og adopsjon sammenlignet med markedskonkurrenter, som EOS, NEO og andre blockchain-plattformer som støtter smarte kontrakter og dApps.

Samtidig har Tezos imponerende teknologi og har klart å etablere seg som en av de ledende kryptoene i markedet. På grunn av noen skalerbarhetsproblemer som Ethereum for tiden har å gjøre, har Tezos en stor mulighet til å bli ledende innen kryptovalutainvestering og til og med neste konge av smarte kontrakter..

Med muligheten til å støtte styring i kjeden og et innsatsnivå på over 80% fordelt på 450 validatorer og 13 000 delegatorer, Tezos er definitivt en god investering.

Så hvis du er villig til å investere i XTZ, ikke nøl med å gjøre din egen forskning og investere i risikostyring. Rett og slett fordi XTZ-investering virkelig kan fungere for deg også!

Bare husk et viktig mantra i finanssektoren: aldri investere mer enn du har råd til å tape og risikere aldri mer enn 1% av kontoen din på en enkelt handel.

Klar til å begynne å investere i Tezos XTZ?

invester i teos

Blir Tezos Millionaire Maker?

Med en markedsverdi på $ 1,586,468,102, på en måte er Tezos allerede millionærprodusent.

Siden det alltid er bra å sammenligne en mynt mot Bitcoin, den utvilsomme # 1-kryptovalutaen, kan vi si at Tezos ikke bare har prestert bra sammenlignet med BTC, men har hatt en god prisutvikling. For eksempel, 1. januarSt., 2019 var en XTZ $ 0,47, mens den 1. januarSt., 2020 nådde den $ 1,35 (en økning på + 186%).

kryptovalutapriser sammenligning

Kilde: Hacker Noon

Verdien av Tezos vil sannsynligvis øke ytterligere når protokollen blir mer adoptert.

Gitt sine fordeler i forhold til andre kryptovalutaer, mener eksperter at Tezos er en lønnsom investering. Basert på dyp teknisk analyse, spår Wallet Investor at investering i Tezos på lang sikt kan føre til avkastning på rundt + 318,51% de neste fem årene. Med andre ord kan en nåværende investering på $ 100 være opp til $ 418,51 innen 2025.

Til tross for sin humpete vei til suksess og litt dårlig PR, har Tezos potensial til å hoppe i rampelyset og snart bli en av de 10 beste kryptovalutaene. I følge kaptein Altcoin, hvis Tezos leverer det planlagte produktet og skaper en stabil brukerbase, har den potensialet til å vokse opp til 10-100 ganger mer enn den forrige all-time-high.

Mens prisforutsigelser, spesielt av nye og ustabile eiendeler, forblir spekulative og bør alltid tas med et saltkorn, hevder noen eksperter at Tezos kan nå $ 1000 i årene som kommer.

Faktisk bør vi ikke glemme at proof-of-stake-prosjekter som Tezos kan forårsake det neste kryptotyremarkedet. Det er riktig! Det er Tezos innsatsmekanisme som kan bli en viktig prisdriver og hjelpe Tezos å gjøre det ut av den koronavirusutløste økonomiske uroen som økonomiene sliter med nå.

Husk likevel at kryptovalutaprisene også avhenger av etterspørsels- og tilbudsprinsipper, forskrifter, adopsjon og kryptonyheter, slik at Tezos og annen kryptoinvestering forblir uforutsigbar, derav risikabel!

Viktige punkter

  • Tezos er en av de mest innovative blockchain-baserte plattformene som brukes til online betalinger, smarte kontrakter og dApps.
  • Selv om Tezos hadde en grov start preget av mange interne problemer og søksmål, teknisk sett, er Tezos svært attraktivt for investorer: det tilbyr en forbedret bevis for innsatsmekanisme, smart kontraktsikkerhet og selvendrende prosedyrer.
  • En av de viktigste fordelene med å investere i Tezos er dens demokratiske natur som gjør at enda mindre velstående brukere kan delta i beslutningsprosesser og avstemninger for å forbedre hele økosystemet.
  • Tezos har også et støttende samfunn og en god del bakere – en faktor som kan hjelpe Tezos til å bli en dominerende ressurs i kryptorommet.
  • En XTZ handles for øyeblikket til $ 2,10, som også gjør det til en rimelig investering for nybegynnere.
  • Med en markedsverdi på $ 1,586,468,102, har Tezos potensial til å bli millionærprodusent i årene som kommer.
  • Noen eksperter hevder at XTZ kan slå $ 1000 de neste årene.

Nå vet du fordeler og ulemper ved å investere i XTZ. Hvis du føler deg inspirert nok til å begynne å investere i Tezos, eller hvis denne artikkelen har gitt litt ekstra innsikt i din eksisterende handelskunnskap, kan du være glad for å vite at eToro gir muligheten til å handle med kryptoaktiva, inkludert XTZ og CFD-er på opptil 90+ kryptovalutaer.

eToro – Beste megler å kjøpe Tezos XTZ

etoro megler

eToro har vist seg å være pålitelig i kryptoindustrien i mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare.

Tror du Tezos-belønninger oppveier tilbakeslagene? Gi oss beskjed!

Hvis du likte artikkelen vår Fordeler og ulemper ved å investere i Tezos (XTZ), vil Tezos være en millionærmaker? kan du dele den med alle som kan være interessert i å investere i kryptovaluta.

Vanlige spørsmål

Er Tezos en bedre investering enn Ethereum?

I tekniske termer kan Tezos betraktes som en bedre investering enn Ethereum. Tezos er en blockchain som alltid har operert i et bevis-of-stake-økosystem, noe som gjør det mer robust enn den nåværende beviset for arbeidskonsensus i Ethereum. Likevel, når det gjelder markedsverdi, adopsjon og markedsverdi, er Ethereum – ofte referert til som kongen av smarte kontrakter – fortsatt den nest største kryptovalutaen etter Bitcoin.

Er det verdt å investere i Tezos?

Ja, Tezos er en verdig investering midt i den pågående pandemien. Selv om Tezos i skrivende stund handles til $ 2,10, som ikke kan sammenlignes med andre ledende kryptoer, har Tezos åpnet døren for delegert deltakelse og har en solid posisjon når det gjelder likviditet. Noen eksperter hevder at XTZ kan slå $ 1000 de neste årene.

Hvor mye trenger du for å bake XTZ?

For å bake XTZ, trenger en rad XTZ eller minimum 8000 XTZ. Jo mer XTZ du har, jo større er sjansene for å validere blokker og tjene belønninger. Likevel kan de som ikke har nok kapital delegere sin del til en baker som vil bli tilfeldig valgt fra andre bakere.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me