Hva er Binance Coin, og er Binance Coin en god investering?

Er det verdt å investere i Binance Coin (BNB) i 2021?

Hva er Binance Coin & Er Binance Coin en god investering? | Introduksjon

Hva er Binance Coin?

Hvordan fungerer Binance Coin?

Er det verdt å investere i BNB i 2021?

Hvor godt har Binance Coin utført?

Binance Coin har fortsatt stort potensiale for å vokse

Bør jeg investere i BNB?

Hvordan kan jeg investere i BNB?

Hvor kan jeg handle Binance Coin?

Hva er Binance Coin & Er Binance Coin en god investering? | Viktige punkter

Vanlige spørsmål

Hva er Binance Coin & Er Binance Coin en god investering? | Introduksjon

Binance Coin (BNB) fanget oppmerksomheten din? Vil du vite hva Binance Coin er? Lurer du på om Binance Coin er en god investering? Ingen bekymringer! Vi i Trading Education er her for å veilede deg på din reise mot kryptovalutahandel.

I denne artikkelen tar vi en titt på hva Binance Coin faktisk er, inn og ut av Binance Coin investering, hvordan BNB fungerer, og også hvordan du potensielt kan tjene penger på å handle eller bruke BNB.

Hvis du vil investere i BNB raskt og enkelt, sjekk ut eToro Exchange!

Hva er Binance Coin?

Binance Coin (BNB) er den svært populære kryptovalutaen skapt av den velkjente Binance-sentralen. BNB-tokens kan brukes til å betale gebyrer på børsen og også til å handle kryptoer.

La oss ikke glemme at Binance er forbi langt den største kryptokursutvekslingen i verden, skapt av Changpeng Zhao. De tilbyr også mest krypto til kryptopar og har et daglig handelsvolum på 1,5 milliarder dollar.

Historien til BNB er mer enn nysgjerrig. Binance Coin var gjort tilgjengelig for publikum for første gang 25. juli 2017 og har BNB tickersymbol. Interessant nok ble BNB lansert på Ethereum blockchain som et ERC-20-token.

I Binance Coin’s første Initial Coin Offering (ICO) samlet de inn 15 millioner innen tre uker. Siden da har BNB flyttet fra Ethereum blockchain til sin egen Binance blockchain.

Vi bør også merke oss at Binance Coin har et tak på 200 millioner. Det betyr at Binance Coin til slutt vil overgå Bitcoin når det gjelder volum, noe som vil gjøre det lettere å handle.

I skrivende stund er det en sirkulerende forsyning på 144406661 og en markedsverdi på $ 51,08B, ifølge CoinMarketCap – noe som gjør den til den 9. største kryptovalutaen.

Hvorfor har BNB-prisen gått opp 300% i 2021?

Hvorfor har BNB fått så mye verdi de første to månedene av 2021, skjønt? Rett og slett fordi Binance er en av de mest populære kryptobørsene i verden. Da kryptohandelsvolumet økte generelt, klarte Binance å tjene penger. masse penger, fra denne handlingen.

Kryptoeksperter mener at Binance Coin kan fortsette å øke i verdi, muligens overgå Bitcoin-prisen. Binance Coin vil imidlertid ikke erstatte Bitcoin som leder for global digital valuta. BNB vil sannsynligvis være en av de store vinnerne i 2021, spesielt hvis kryptomarkedet fortsetter å stige.

Les mer: Hvor mye vil BNB være verdt i 2021 og utover?

Binance Coin: Top Utility Token i 2021?

Selv om mange mener at Binance Coin er en god investering og en av de sikreste kryptovalutaene der ute (hovedsakelig på grunn av sin relative stabilitet), kan ingen si dette med sikkerhet. Dermed er det opp til deg å bestemme om det er verdt å investere i BNB i 2021.

Når det er sagt, er BNB en av de beste verktøytegnene i 2021. Den brukes primært til å betale gebyrer på Binance-kryptovaluta-utvekslingen., med gebyrer betalt i Binance Coin på børsen som får rabatt.

Interessant er at de forskjellige typene valutakostnader som kan betales med BNB inkluderer transaksjonsgebyrer, stemmegebyrer for nye poletter, provisjoner og også avgifter for å lansere nye instrumenter.

Det kanskje mest tiltalende aspektet ved å investere i BNB er det faktum at handelsmenn som gjør transaksjoner med Binance Coin på Binance-børsen, får en rabatt på 25%. I 2017 var denne rabatten enda større, 50%.

Vi må være enige om at denne tilnærmingen er en veldig smart måte å holde handelsmenn tilbake på plattformen og på en måte, Binance Coin er som en rabattkupong.

Det er imidlertid verdt å lure på hvor lenge denne rabatten vil fortsette å bli tilbudt. I fremtiden kan det fortsette å avta eller til og med stoppe.

Faktisk, ifølge deres hvitt papir, i 2019 Binance skulle halvparten av denne rabatten igjen til 12,5%, men så langt har dette ikke skjedd.

Det antas at Binance ikke har redusert 25% rabatt fordi de ønsker å forbli populære og i god tro hos sine handelsmenn. For nå er det imidlertid noe å se opp for i fremtiden.

Det er også verdt å nevne at stortingsmeldingen deres også peker på at det i fjerde året, som ville være 2021, rabatten reduseres ytterligere til 6,75%.

Hvis dette skjer, kan interessen for Binance Coin stoppe – med mindre utviklerne bak Binance tilbyr en annen grunn til å handle eller holde BNB.

Har Binance Coin den beste brukssaken?

Når vi snakker om BNB som et verktøy, bør vi også påpeke at noen eksperter har kommentert hvordan Binance Coin kanskje har en av de beste brukersakene i kryptovalutaverdenen..

I forhold til andre mynter er det en reell grunn til å bruke BNB; det kan også fremme et samfunn rundt det. La oss ikke glemme det Binance Coins verdi støttes av børsen som har en offentlig adresse.

Mange kryptokurver mangler dette. Faktisk gir mange løfter om at de vil gjøre ting over tid eller at folk vil kunne bruke smarte kontrakter. Sjelden tilbyr de håndgripelige funksjoner som de kan bruke i dag. Av den grunn kan verktøymynter bli veldig populære.

Som nevnt ovenfor, BNB har flere brukssaker, inkludert å legge til rette for transaksjoner, betale for transaksjonsgebyrer på sentralen, foreta betalinger, betale for gjestfrihetstjenester, og så videre og videre.

Hvordan fungerer Binance Coin?

binance-mynt foran en bærbar datamaskin med kart

Fra et teknisk synspunkt er det ikke noe spesielt unikt med Binance Coin. Når det er sagt, er det noen viktige ting å vite om Binance Coin.

Som nevnt tidligere ble BNB opprettet på Ethereum blockchain, men har flyttet til sin egen blockchain Binance Chain.

Interessant, denne blockchain bruker den bysantinske feiltolerante konsensusmekanismen Tendermint og har tre forskjellige typer noder:

  1. Valideringsnoder som validerer transaksjoner
  2. Vitnekoder som er vitne til prosessen og kringkaster transaksjoner
  3. Accelerator noder som eies av organisasjoner og som fremskynder prosessen

Merk at gebyrer fordeles mellom alle validatorer.

Som BNB var bygget på Ethereum blockchain, det kan antas at mye av teknologien bak er veldig lik. Etter at Binance byttet til sin egen blockchain, kan det være mer signifikante forskjeller.

En viktig forskjell med Ethereum er at Binance Coin støtter ikke smarte kontrakter, selv om BNB kan brukes som ‘gass’ i Binance blockchain, som er en likhet.

Det skal også nevnes at Binance Coin-nettverket er sentralisert, som alltid vil være avskyelig for noen kryptovalutaentusiaster. Rett og slett fordi desentralisering er en av de viktigste fordelene med kryptokurver i forhold til fiat-penger!

Når det er sagt, sammenlignet med andre sentraliserte mynter, har Binance Coin et mye bedre bilde. Børsen har mye økonomisk støtte, noe som kan forbedre bruken av BNB.

Noen av fordelene med BNB er raske transaksjoner, sømløse opplevelser og høy sikkerhet.

Når vi snakker om sikkerhet, må vi merke oss at siden BNB hovedsakelig brukes over hele Binance-økosystemet, vil man trenge en bekreftet konto. Derfor begrenser BNB – sammenlignet med personvernmynter som Monero – anonymitet og etterlater et digitalt fotavtrykk.

Har du vurdert å kjøpe BNB?

Mynteforbrenning

Når vi snakker om tekniske forhold, er kanskje myntforbrenning det mest bemerkelsesverdige aspektet av Binance Coin.

På grunn av den kunstige mangelen på kryptovalutaer har BNB-leverandører funnet en måte å sikre at verdien på eiendelen stiger jevnt: BNB-tokens fjernes gjennom en prosess som kalles brenning.

Med andre ord ødelegger Binance mynter i det de kaller en ‘burn’. Dette er nevnt i Binance-papiret.

Brenning er motsatt av preging. Hvert kvartal (3 måneder) planlegger Binance å ødelegge Binance Coin i samsvar med handelsvolumet på Binance handelsplattform.

Alle transaksjoner blir logget på Binance blockchain. Binance utfører denne brenningen ved hjelp av en smart kontrakt. Det er umulig å returnere myntene når de er ødelagt.

De planlegger å til slutt ødelegge 100 millioner mynter, noe som vil etterlate 100 millioner når grensen på 200 millioner er nådd. Når 100 millioner gjenstår, vil de stoppe.

For Binance å utføre en forbrenning, de må bruke 20% av fortjenesten for å kjøpe tilbake BNB.

Teamet bak Binance eier omtrent 40% av den totale forsyningen, og forbrenningen er å belønne Binance-teamet for sitt arbeid.

Interessant nok får omtrent 9 av 10 ansatte i Binance en del av lønnen deres i BNB.

Hva som resultat av dette er at forsyningen tømmes i stedet for oppblåsing. Å skifte tilbuds- og etterspørselskurven kan øke prisen på mynten over tid.

Dette ligner på aksjer når selskaper kjøper tilbake aksjer fra opprinnelige investorer. Det tilsvarer et utbytte.

Du kan finne ut mer om Binances forbrenningsprosess og når disse forbrenningene har funnet sted på Binance nettsted.

Ved å vite når mynteforbrenningen vil finne sted, handelsmenn kan potensielt vite når de skal selge mynten fordi å senke antall mynter vil øke verdien av BNB, gir dem fortjeneste.

Er det verdt å investere i BNB i 2021?

Med en markedsverdi på over $ 51,08 milliarder dollar og forskjellige fordeler, er det absolutt verdt det å investere i BNB i 2021.

La oss ikke glemme at BNB er en av de beste verktøytegnene og har et bredt spekter av fordeler i forhold til andre digitale mynter.

Husk det samtidig BNB er en eiendel med høy risiko og høy belønningsinvestering.

Derfor, hvis du bestemmer deg for å investere i BNB, må du alltid gjøre undersøkelser og Fortsett forsiktig.

Binance Coin er ikke veldig flyktig

Hvis du bestemmer deg for å ta risikoen og investere i BNB, ikke glem det, som nevnt tidligere, Binance Coin er en relativt sikker mynt. Det har ikke volatiliteten som andre kryptovalutaer har.

men, Binance Coin er teknisk sett ikke en stablecoin, men det er ganske stabilt. Binance Coin kan mer nøyaktig kalles a verktøy token.

På grunn av dette kan det være vanskeligere å finne viktige inngangs- og utgangspunkter og tjene på volatilitet.

Imidlertid kan det fortsatt være nyttig å holde BNB som en handelsmann som et sted å sette verdien når kryptomarkedet går ned.

Det er verdt å merke seg at ganske ofte forhandlere tar ut penger fra krypten sin når de er ferdige med å handle eller når markedet er for ustabilt. Problemet med å ta ut penger i fiat er imidlertid at det kan være kostbart og ta tid. Ved å bruke Binance Coin kan handelsmenn lagre midlene sine der midlertidig til det er trygt å handle igjen.

Hvis du ønsker å utføre en lang handel med Binance Coin, Binance-børsen må blomstre for at du skal tjene penger. Hvis den ikke gjør det, kan det påvirke valutaen negativt.

Ideelt sett vil du at BNB skal forbli stabil og ikke bevege seg for mye hvis du vil bruke den som rabatt på Binance-børsen eller som et stabilt sted å lagre kryptoen din under ustabile tider..

Hvor godt har Binance Coin utført?

binance mynt diagram

Binance Coin har prestert veldig bra siden åpningen: for det meste treg til begynnelsen, men økte mye senere inn i 2019-2020.

Etter en skuffende slutt på 2018, Binance Coin hadde steget i pris med 15% i slutten av februar 2020.

I Februar 2020 økte Binance Coin i pris med 57% og fortsatte å stige i mars, hvor den økte med 55%. Det er helt sikkert veldig store bevegelser!

I andre kvartal 2020 har prisene vært mer statiske med fall i pris så vel som enorme stigninger.

I april varierte Binance Coin i en periode, men den 17. skjøt prisen opp igjen og fortsatte å trene oppover og avsluttet måneden med 25% høyere.

I februar 2021 har prisen på BNB økt med 200% for å nå rekordhøye $ 336 per mynt.

Så langt ser det ut til at Binance Coin kan fortsette denne opptrenden. Selvfølgelig kan ingen garantere dette, og noen tror en større korreksjon i prisen kan forekomme.

Hendelser som har påvirket prisen på Binance Coin

“Hva har påvirket BNB-prisene da?”, Spør du kanskje. Generelt sett, når de fleste kryptovalutaer går ned, går Binance Coin opp, selv om dette rett og slett er en generalisering og ikke alltid vil skje.

La oss minne deg på at i mai 2019, Binance exchange ble offer for et stort sikkerhetsbrudd og tapte $ 40 millioner i Bitcoin.

Det er naturlig å anta at hacket hadde en negativ innvirkning på Binance Coin, men i virkeligheten hadde det liten effekt.

Binance har hevdet at alle brukernes midler vil bli returnert; det setter imidlertid spørsmålstegn ved; hvor sikker Binance-sentralen er og hvor sikker Binance Coin er for tyveri?

Vel, det ser ut til at Binance-børsens ytelse rett og slett er for god til å bli påvirket av negativ presse, for eksempel hacket.

Faktisk, i juni 2020 hadde Binance et handelsvolum på mer enn 60 milliarder dollar.

Imidlertid er ikke alle nyhetene rundt Binance Coin rosenrød. Det er utvikling i verkene som sannsynligvis vil påvirke mynten negativt.

For å gi et eksempel, kommer over 15% av trafikken til nettstedet fra USA, langt mer enn noen annen nasjon. USAs trafikk er fire ganger høyere enn på andreplass, India.

Når det er sagt, skaper Binance visstnok en ny amerikansk regelverkskompatibel plattform for amerikanske handelsmenn. På dette punktet vet imidlertid ingen hvordan dette vil se ut, og om dette vil involvere Binance Coin eller ikke.

Det er fullt mulig på grunn av amerikansk lov når en ny amerikansk versjon av Binance-børsen lanseres, BNB er kanskje ikke tilgjengelig for handel fordi det blir sett på som et verdipapir.

På toppen av det, hvis det er nyheter om Binance-børsen eller Changpeng Zhao, kan det påvirke verdien av Binance Coin.

Merk at Changpeng Zhao er kjent for å være veldig innflytelsesrik i kryptovalutaverdenen. Før Binance jobbet Zhao også med OKCoin. Etter Binance ICO ga han imidlertid fra seg kontrollen over mynten til en ny administrerende direktør.

Binance Coin har fortsatt stort potensiale for å vokse

Etter hvert som kryptovalutamarkedet fortsetter å utvikle seg, har ledende kryptobørs som Binance potensial til å vokse. Hvis institusjonelle investorer og store banker, som kunngjort, kommer inn i kryptovalutamarkedet de neste årene, vil denne inngangen føre til økt etterspørsel på kjøpesiden av Binance Coin..

En ekstra faktor er at Binance har lovet å bruke omtrent 20% av overskuddet til å kjøpe tilbake Binance Coin omtrent 50% enheter. Dette bør også gi prisene et stort løft i fremtiden hvis Binance leverer sitt løfte!

La oss til slutt ikke glemme at digitale valutaer har en tendens til å følge okser og bjørnesykluser, så man bør alltid holde et øye med tekniske indikatorer, grunnleggende, kryptonyheter og markedssentiment.

Hvor mye vil BNB være verdt?

Selv om ingen kan komme med nøyaktige prisforutsigelser, vil du kanskje vite hvor mye BNB vil være verdt i 2021.

Med et sterkt samfunn av tilhengere og et positivt markedsimage kan BNB øke i verdi.

Wallet Investor hevder for eksempel at BNB vil vokse med 77,31% i 2021.

Gov Capital gir en forventet pris på $ 727,53 innen utgangen av 2021, som betyr at hvis man investerer $ 100 nå, vil de tjene $ 141,34 i desember 2021.

Digital Coin Price spår også at BNB vil nå nye høyder og slå over $ 600 per mynt i 2022.

Bør jeg investere i BNB?

Gitt sin positive fremtid og fordeler i forhold til andre kryptovalutaer, tilbyr BNB noen store muligheter for investorer.

Men bare fordi du kan, betyr det ikke at du bør investere i Binance Coin. Husk at det ikke er noen 100% lønnsom investering.

Før du åpner en konto og investerer i en eiendel, bør du vurdere avveiningen mellom risiko og avkastning og bestemme en risikostyringsstrategi for å lykkes.

Hvordan kan jeg investere i BNB?

Hvis du bestemmer deg for å investere i BNB, er det enkelt å finne et sted å kjøpe Binance Coin.

Det er forskjellige måter å investere i BNB på kort eller lang sikt, med kryptovaluta-utvekslingsplattformer som eToro å være de tryggeste stedene å investere i krypto.

Naturligvis vil Binance Coin-handelsmenn kjøpe BNB som et investeringsalternativ hvis de tror at prisen sannsynligvis vil øke fra dagens valutakurs..

Hvor kan jeg handle Binance Coin?

Nå vet du mer om Binance Coin og alle aspektene av Binance Coin-investering. Så hvis du vurderer å handle Binance Coin, anbefaler vi i Trading Education å bruke regulerte børser, for eksempel eToro.

eToro – Beste megler å kjøpe Binance Coin BNB

etoro megler

eToro har vist seg å være pålitelig i kryptoindustrien i mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare.

Lær å handle Binance Coin med eToro

Vil du dele dypere inn i Binance Coin-verdenen og lære å handle kryptovalutaer? Registrer deg deretter med eToro.

Enten du er en erfaren kryptoinvestor eller tar dine første skritt inn i denne sektoren, er Binance Coin potensielt en sterk konkurrent for investeringsporteføljen din. BNB-investorer kan også bygge en diversifisert portefølje med de mest populære myntene.

Vi håper denne guiden har hjulpet demystifiseringen av denne store kryptomynten for deg. Hvis du føler deg inspirert til å begynne å investere i BNB, eller denne artikkelen har gitt litt ekstra innsikt i din eksisterende investeringskunnskap, kan du være glad for å vite det eToro gir muligheten til å investere i kryptoaktiva og CFD-er på opptil 90+ kryptovalutaer.

Hva er Binance Coin & Er Binance Coin en god investering | Viktige punkter

  • Binance Coin er en av de beste verktøytegnene som er opprettet av den velkjente Binance Exchange.
  • Binance Coin ble opprinnelig opprettet på Ethereum blockchain, men flyttet senere til sin egen blockchain, Binance Chain.
  • BNB Coin er tickersymbolet til Binance Coin.
  • BNB-tokens blir regelmessig ødelagt eller brent for å sikre at BNB øker i verdi jevnt.
  • BNB har sett en imponerende vekst, og ifølge noen prisforutsigelser har den et bemerkelsesverdig fremtidig potensial.
  • Hvis du bestemmer deg for å investere i BNB, kan vi i Trading Education veilede deg på reisen din og hjelpe deg med å registrere deg med en hederlig megler som eToro.

Vil du investere i BNB i 2021?

Hvis du likte å lese "Hva er Binance Coin, og er Binance Coin en god investering? Er det verdt å investere i Binance Coin (BNB) i 2021?" kan du dele den med noen andre du tror det kan være av interesse også.

Vanlige spørsmål

Er Binance velrenommert?

Ja, Binance er en av de mest anerkjente og raskt voksende kryptobørsene. Binance ble opprettet i 2017 og har vokst til en kryptogigant som tilbyr mer enn hundre kryptovalutaer å kjøpe og handle.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me