Hva er Bitcoin Cash, og er det verdt å investere i BCH i 2021?

Er Bitcoin Cash en krypto verdt å vurdere i 2021?

BCH investeringsguide 2021

Hva er Bitcoin Cash? Hva er forskjellen mellom Bitcoin (BTC) og Bitcoin Cash (BCH)? Er det verdt å investere i BCH i 2021? Hvis dette er noen av investeringsspørsmålene du tenker på, er dette det rette stedet for deg.

Med en rekke pedagogiske materialer, kryptonyheter og interaktive kurs, er vi i Trading Education her for å hjelpe deg med å få tilgang til relevant og grundig økonomisk informasjon og selv bestemme om investering i kryptovaluta er noe for deg.

Fortsett å lese for å finne ut mer om en av de største aktørene i kryptosektoren: Bitcoin kontanter.

Hva er Bitcoin Cash??

Bitcoin Cash er en populær digital betalingsvaluta fra peer-to-peer som muliggjør grenseoverskridende transaksjoner til lave kostnader. En av de store fordeler med BCH-investering er det faktum at transaksjoner skjer uten involvering av sentralbanker og mellommenn.

Faktisk øker desentralisert finansiering i popularitet over hele verden, med blockchain-teknologi som tilbyr et imponerende alternativ til tradisjonell bankvirksomhet.

På den annen side er kanskje et av de mest tiltalende aspektene ved BCH det faktum at Bitcoin Cash ble opprettet i 2017 som en gaffel av Bitcoin – den mangeårige lederen i kryptosektoren når det gjelder markedsverdi, adopsjon og følelse.

For å være mer presis, ble Bitcoin Cash opprettet for å forbedre Bitcoins skalerbarhet og la flere transaksjoner bli behandlet til en enkelt blokk. Merk at Bitcoin Cash ble opprettet med blokker på 8 MB, som ble ytterligere økt til 32 MB.

Her skal vi nevne at Bitcoin-skalerbarhetsproblemene ble utløst av sin egen popularitet: jo flere mennesker bruker det, jo lengre og dyrere tar det å behandle en transaksjon.

Likevel, Bitcoin Cash og Bitcoin deler noen likheter: begge bruker gruvealgoritmer og er begrenset til 21 millioner mynter.

Før vi dykker inn i detaljene til Bitcoin Cash, bør vi si noen ord om gafler. Blokkjeder kan vanligvis oppgraderes via en hard eller myk gaffel. Hovedforskjellen er at en myk gaffel er bakoverkompatibel, mens en hard gaffel er en ikke-bakoverkompatibel teknikk.

Eller som forklart av blockchain-entusiaster: “Tenk PlayStation 3 og PlayStation 4: I en hard gaffel kan du ikke spille PS3-spill på PS4, og du kan ikke spille PS4-spill på PS3. Skulle en myk gaffel finne sted, som følger med PlayStation-analogien, vil du kunne spille PS3-spill på PS4 (men ikke PS4-spill på PS3). “

Forking er også en enkel måte å opprette ny krypto og et nettverk av brukere; det kan også være til fordel for kryptoutvikling på steder der Initial Coin Offerings (ICOs) er ulovlig.

Historien om Bitcoin Cash

Historien til Bitcoin Cash er skjult i kontrovers. Midt i mange diskusjoner og kryptoprosjekter for å løse Bitcoin-skalerbarhetsproblemet ble to hovedløsninger foreslått: for å skille adresser fra signaturer for hver transaksjon eller for å øke den maksimale blokkstørrelsen, som ble foreslått av teamet bak Bitcoin Cash.

Ved å bruke et eksempel fra virkeligheten: Hvis vi registrerer hver Bitcoin-transaksjon på et papirark som er 10 mm langt, ønsket Bitcoin Cash å øke størrelsen med 2 ganger (til 20 mm lang), med potensial til å øke den ytterligere med 8 -32 ganger (i vårt tilfelle, MB).

Villig til å øke blokkstørrelser, lanserte utviklere BCH i 2017. Mynten debuterte med en høy pris på opptil $ 900 på større børser. Interessant nok, i desember 2017 – på høyden av krypto-buzz – nådde Bitcoin Cash $ 4 091.

Ikke desto mindre utløste utviklingen av Bitcoin Cash mange debatter fordi Bitcoin Cash delte seg i 2018 i Bitcoin Cash ABC og Bitcoin SV.

Merk at Bitcoin Cash ABC bruker den opprinnelige Bitcoin Cash-klienten og har innlemmet endringer som Canonical Transaction Ordering Route, mens Bitcoin SV ledes av Craig Wright som avviste bruken av smarte kontrakter. I dag er Bitcoin Cash ABC referert til som Bitcoin Cash.

Nylig splittet Bitcoin Cash igjen i Bitcoin Cash ABC og Bitcoin Cash Node – en gaffel som ifølge CoinDesk, kan bli den dominerende programvaren.

Hvordan fungerer Bitcoin Cash?

Bitcoin Cash bruker et peer-to-peer-nettverk av datamaskiner for å støtte den desentraliserte naturen til systemet.

Vi bør merke oss igjen at blokkstørrelsen på Bitcoin Cash er økt til 32 MB, noe som letter transaksjoner, behandlingstider og gebyrer.

Det er riktig! På grunn av sine større blokker er Bitcoin Cash i stand til å tilby lave transaksjonsgebyrer og raskere behandlingstider. Videre, som sagt av Roger Ver – en av de viktigste fortalerne for Bitcoin Cash – er Bitcoin Cash nærmere den opprinnelige visjonen om Satoshi som kontanter for verden.

Rett og slett fordi økte blokkeringsstørrelser vil gjøre det mulig for Bitcoin Cash å bli brukt som et medium for daglige betalinger og hjelpe det å konkurrere med Visa og andre grenseoverskridende betalingssystemer!

Når det er sagt, på samme måte som Bitcoin, bruker Bitcoin Cash Bevis for arbeid (PoW) konsensusmekanisme for å gruve nye mynter og bruker også tjenestene til Bitmain, en av de ledende kryptominnearbeiderne.

Hvis du er ny i kryptovaluta-sektoren, bør vi nevne at gruvedrift er prosessen der transaksjoner blir bekreftet og lagt til i hovedboken. Gruvedrift er også prosessen der nye mynter introduseres i den eksisterende forsyningen uten behov for sentralbanker eller finansielle myndigheter.

Det er verdt å merke seg at Bitcoin Cash er begrenset til 21 millioner mynter.

I motsetning til fiat-valutaer blir ikke Bitcoin Cash skrevet ut av regjeringer, noe som reduserer risikoen for inflasjon og devaluering. Samtidig gjør denne knappheten det til en attraktiv investering på lang sikt.

Vil du vurdere å investere i Bitcoin kontanter?

Hva er BCH?

BCH er tickersymbolet til Bitcoin Cash. Som nevnt ovenfor er det en grense på 21 millioner mynter, med 18.600.863 mynter som er i omløp, iht CoinMarketCap.

BCH tilbyr ganske allsidighet som en ressurs: den aksepteres på mer enn 5000 fysiske steder og adopteres av et bredt spekter av elektroniske tjenester. Eksperter hevder at det også gir støtte til forskjellige betalingsplattformer og tilbyr en PoS-løsning (PoS) -løsning for forretningsforetak.

Når det er sagt, selv om Bitcoin Cash ønsker å bli et medium for daglige transaksjoner, er sannheten at i motsetning til konkurrenten Bitcoin og altcoins som Litecoin, mangler Bitcoin Cash fortsatt masseadopsjon utenfor kryptosamfunnet..

Dessuten har BCHs fire år lange historie blitt påvirket av en rekke hendelser og gafler som påvirket prisen betydelig uten å la den tilpasse seg en naturlig vekststrøm..

Etter den siste gaffelen forventer vi fortsatt om BCH kommer til å få flere investorer.

Er det verdt å investere i Bitcoin Cash i 2021?

Investering i Bitcoin Cash i 2021 er absolutt verdt det med en markedsverdi på $ 5,473,421,549 og forskjellige fordeler..

bitcoin kontant pris diagram

La oss ikke glemme at Bitcoin Cash har et bredt spekter av fordeler i forhold til andre digitale mynter. BCH tilbyr transaksjonsgebyrer nesten ingenting, desentraliserte finansielle transaksjoner, relativ stabilitet sammenlignet med andre kryptovalutaer, raske og sikre transaksjoner og robust infrastruktur.

Husk det samtidig Bitcoin Cash er en høy risiko og høy belønning.

Kryptovalutaer er svært ustabile, og handel med kryptoer kan utslette besparelsene dine. Derfor investerer du aldri penger du ikke har råd til å tape. Ikke glem en av hovedreglene i finanssektoren: invester aldri mer enn 1% av kontoen din på en enkelt handel.

Videre, hvis Bitcoin klarer å forbedre skalerbarheten, kan Bitcoin Cash miste relevans.

Så hvis du bestemmer deg for å investere i BCH, må du alltid undersøke og Fortsett forsiktig.

Hvor mye vil Bitcoin Cash være verdt?

Selv om ingen kan komme med nøyaktige prisforutsigelser, vil du kanskje vite hvor mye Bitcoin Cash vil være verdt i 2021.

Ser vi på tidligere ytelse og analyserer forskjellige tekniske indikatorer, kan vi si at Bitcoin Cash kan øke i verdi i nær fremtid.

La oss ikke glemme at Bitcoin Cash hadde en imponerende åpningsverdi da den ble lansert, og ved utgangen av 2017, som nevnt ovenfor, hoppet Bitcoin Cash til over $ 4000.

Merk at 1. januar 2020 var BCH $ 204,62 eller 24,12% høyere enn starten av 2019; og 15. februar nådde Bitcoin Cash $ 491,16.

Siden den gang har Bitcoin Cash vært relativt stabil og klart å holde stabiliteten selv under det coronavirusutløste bearish markedet. For å være mer presis, forble Bitcoin Cash (BCH) -prisen stabil mellom februar og november 2020, svingende mellom $ 230 og $ 270.

BCH / USD-prisen har også hatt en viss bedring.

Noen eksperter hevder at Bitcoin Cash kan dobles i 2021. I følge tall presentert av Digital Coin Price, Bitcoin Cash kan nå $ 700 innen utgangen av 2021, mellom $ 500 (maks) og $ 60 (min).

Med en sterk veikart og ideer for hva Bitcoin skal være, virker fremtiden til Bitcoin Cash ganske lys.

Klar til å investere i Bitcoin kontanter?

Bør jeg investere i Bitcoin Cash?

Gitt sin positive fremtid og fordeler i forhold til andre kryptovalutaer, tilbyr Bitcoin Cash noen store muligheter for investorer.

Men bare fordi du kan, betyr ikke det at du burde. Før du investerer i en eiendel, bør du vurdere avveiningen mellom risiko og avkastning og bestemme en strategi, enten på kort eller lang sikt..

Fordi ingen svært lønnsom investering er 100% trygg! Risikostyring er avgjørende for å sette stop-limit og stop-loss ordrer og for å redusere risiko.

Når det gjelder potensielle risikoer, bør vi merke oss at vanligvis tre faktorer påvirker levetiden til en kryptovaluta: adopsjon, et fellesskap av støttespillere og et sterkt utviklingsteam. Fremtiden til BCH avhenger også av hvordan den vil tåle konkurranse.

Den gode nyheten er at akkurat nå indikerer alle disse faktorene at det ser ut til at BCH kan lykkes.

Med det sagt, Selv om disse indikatorene er på et godt nivå for BCH, må du alltid være forsiktig.

Hvordan kan jeg Investere i BCH?

Hvis du bestemmer deg for å investere i Bitcoin Cash, er det enkelt å finne et sted å kjøpe og selge BCH. Det er forskjellige måter å investere i BCH på kort eller lang sikt, med utvekslingsplattformer som eToro, som er de tryggeste stedene å investere i krypto.

Legg merke til det med vår partner eToro, man kan kjøpe BCH og handle CFDer på opptil 90+ kryptopar. Alt du trenger å gjøre er å registrere deg, åpne og finansiere kontoen din og begynne å handle.

Her du kan lese mer om hvordan du kjøper Bitcoin Cash.

Viktige punkter

  • Bitcoin Cash er en av de mest populære kryptovalutaene, og rangerer for tiden # 6 i henhold til CoinMarketCap.
  • Bitcoin Cash ble opprettet i 2017 som en gaffel av Bitcoin.
  • En av hovedforskjellene mellom Bitcoin Cash og Bitcoin er at BCH har økt blokkstørrelser på 32 MB.
  • I likhet med Bitcoin bruker Bitcoin Cash Proof of Work og er begrenset til 21 millioner mynter.
  • BCH er tickersymbolet til Bitcoin Cash.
  • BCH forårsaket kontrovers i kryptosamfunnet, og som et resultat, bare en dag etter utseendet, oversteg markedsverdien 7 milliarder dollar.
  • Bitcoin Cash har en god sjanse for å bo i kryptoverdenen som et alternativ til Bitcoin; faktisk har BCH klart å holde seg stabil til tross for den pågående koronaviruspandemien.
  • Noen eksperter mener at verdien vil dobles innen utgangen av 2021.

Hvis du bestemmer deg for å investere i BCH, kan vi i Trading Education hjelpe deg med å forstå kompleksiteten i kryptovalutahandel og kryptonyheter og etablere en lønnsom strategi for risikostyring.

Med eToro kan man enkelt kjøpe og selge kryptovalutaer og andre eiendeler og handle CFD-er på opptil 90+ par.

eToro – Beste megler å kjøpe Bitcoin Cash BCH

eToro har vist seg å være pålitelig i kryptoindustrien i mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare.

Tror du at kryptovalutamarkedet vil komme seg etter den pågående pandemien? Tror du det å kjøpe BCH er verdt det i 2021?

Hvis du likte å lese artikkelen vår om kryptohandel Hva er Bitcoin Cash og er det verdt å investere i Bitcoin Cash i 2021?, kan du dele den med alle som kan være interessert også.

FAQ

Er BCH bedre enn BTC?

I tekniske termer har Bitcoin Cash (BCH) større blokker og kan behandle flere transaksjoner til lavere avgifter enn Bitcoin (BTC), noe som gjør BCH til en bedre investering, spesielt for brukere som er interessert i daglige betalinger og online kjøp. Når det er sagt, er Bitcoin – den første og mest populære kryptokurrency utenfor kryptosamfunnet – fortsatt kryptoinvestering nr. 1 når det gjelder markedsverdi og følelse, med eksperter som hevder at BTC kan slå $ 50 000 innen utgangen av 2021.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me