Hva er Bitcoin og er det verdt å investere i Bitcoin i 2021?

Alt du trenger å vite om Bitcoin-investering i 2021

Hva er Bitcoin og er det verdt å investere i Bitcoin i 2021?

Hvis du er i ferd med å dykke inn i en verden av kryptovaluta og vil vite hva Bitcoin er, og hvis det er verdt å investere i Bitcoin i 2021, så fortsett å lese.

Som kryptovalutaverdenen endrer seg stadig, vi i Trading Education er her for å hjelpe deg med å holde deg oppdatert med kryptoinvestering i 2021.

I dag vil vi introdusere Bitcoin og forklare hvordan og hvorfor det er kongen av markedet for kryptovaluta. Vi vil også prøve å svare på følgende spørsmål – Hva er Bitcoin? Er Bitcoin en god investering? ” og “Bør jeg investere i Bitcoin i 2021?”

Bitcoin forklart

Bitcoin! Et av de mest populære ordene på nettet; et av de mest omtalte fenomenene i finansverdenen. Men hva er Bitcoin?

Bitcoin er den første digitale mynten som ble opprettet i 2009 av den gåtefulle figuren Satoshi Nakamoto. Som et resultat av den økonomiske krisen og boligkrisen i 2008, foreslo Nakamoto en digital valuta for å la folk gjøre betalinger enkelt, raskt og til lavere kostnader.

En av de mest tiltalende aspektene ved Bitcoin er dens desentralisert natur – ingen myndigheter og ingen unnvike-avgifter lenger.

Bitcoin driver sin egen blockchain, som er en samling blokker eller transaksjoner, med 100% lik og gjennomsiktig tilgang.

For å oppnå sine mål stoler Bitcoin på en sterk konsensusmekanisme og kryptografi, forskjellige noder eller datamaskiner og gruvearbeidere. Per april 2020 var det mer enn 47.000 Bitcoin-noder over hele verden.

bitocin noder

Bitcoin ble utgitt i 2009, og på over et tiår har det blitt en av de mest populære og omsatte eiendelene noensinne.

Hovedforkortelsen av Bitcoin som valuta er BTC. Til tross for volatiliteten – Bitcoin er et attraktivt investeringsalternativ.

Du kan være interessert i å vite at når vi snakker om Bitcoin som plattform, bruker vi stort bokstav, mens når vi snakker om den faktiske valutaen bitcoin, kan vi bruke en liten bokstav..

Vil du investere i Bitcoin?

Hvordan fungerer Bitcoin?

Vet når vi vet hva Bitcoin er, la oss utforske hvordan det fungerer, og om det er verdt å investere i Bitcoin i 2021.

Som nevnt ovenfor er Bitcoin en innovativ peer-to-peer-teknologi som er avhengig av spesifikke regler, noder og gruvearbeidere. Gruvearbeidere er de faktiske menneskene som behandler alle Bitcoin-transaksjoner og sørger for gjennomsiktighet og sikkerhet. Bitcoin-gruvedrift er også prosessen med å slippe nye mynter i omløp.

For å holde systemet i gang blir naturligvis gruvearbeidere belønnet. Merk at denne belønningen halveres hvert fjerde år; den siste halveringen fant sted i mai 2020.

Det er også viktig å vite at i motsetning til fiat-valutaer, Bitcoin har et begrenset tilbud på 21 millioner mynter, som gjør Bitcoin til en ønsket investering.

Mens Bitcoin har vokst fra en peer-to-peer-plattform til et globalt fenomen og en butikk med verdi, er sannheten at Bitcoin-transaksjoner går tregt og gruvedrift tar mye kraft. Tro det eller ei, en Bitcoin-transaksjon kan ta opptil 10 minutter.

Interessant nok, som et resultat av langsom behandlingstid, ble Bitcoin Cash opprettet i et forsøk på å gjøre transaksjoner raskere. Bitcoin Cash er en gaffel av Bitcoin som har fått støtte fra mange store Bitcoin-investorer (tickersymbolet er BCH).

Når det er sagt, trenger du ikke å være gruvearbeider eller kryptokonge for å realisere potensialet til Bitcoin i finansverdenen. Selv om Bitcoin er en eiendel som skiller seg fra andre investeringsalternativer (for eksempel aksjer), øker Bitcoin definitivt.

Er det verdt å investere i Bitcoin i 2021?

Bitcoin har endret verden av investeringer til et punkt uten avkastning. Som vi kan se, er dens natur og måte å behandle transaksjoner fascinerende på. Ingen overraskelse Bitcoin er den største kryptoen etter markedsverdi av $ 254,620,631,806 i skrivende stund.

Hvis du lurer på om det er verdt å investere i Bitcoin i 2021, la oss grave mer i historien. På grunn av sin revolusjonerende natur har Bitcoin endret måten vi tenker på å investere og penger generelt. Bitcoin har også ført til opprettelsen av mange digitale alternativer eller altcoins, som Ethereum, Litecoin og Tether.

Bitcoin er svært flytende og blir ofte sett på som en trygg havn. Faktisk, noen eksperter mener at Bitcoin kan overgå gull. Å investere i Bitcoin er verdig fordi det kan hjelpe handelsmenn med å diversifisere porteføljene og også sikre seg mot inflasjon. Ekspert Paul Tudor Jones er for eksempel en av de økonomiske guruer som mener at Bitcoin er en god sikring mot inflasjon, akkurat som gull på 70-tallet..

Fra kortsiktig til mellom- og langsiktig investering, er Bitcoin et populært valg blant handelsmenn og blockchain-entusiaster. Ser vi tilbake på 2019, så Bitcoin for eksempel 300% avkastning på investeringen (ROI) i midten av 2019. Til tross for sin tøffe historie og prissvingninger klarte Bitcoin å overleve bjørnemarkedet utløst av den pågående pandemien.

Hvis vi fokuserer på Bitcoin-sentimentanalyse, vil vi se at følelsen rundt denne kryptoen er høy, spesielt under COVID-19-pandemien.

Som rapportert av Handelsdyr, innen oktober 2021 kan Bitcoin nå maksimalt $ 15,121,582 og minimum $ 10,282,676.

Samtidig kommer investering i Bitcoin i 2021 med mange risikoer og usikkerheter, så det er bare opp til deg å bestemme om Bitcoin-investering i 2020 er verdt det.

Hvor mye vil Bitcoin være verdt om 5 år?

Hvis du lurer på om Bitcoin er en god investering eller ikke i 2021, vil du kanskje også vite hvor mye Bitcoin vil være verdt om fem år.

Som nevnt ovenfor er kryptoer svært flyktige, og ingen vet hvor mye Bitcoin vil være verdt i fremtiden.

Ser jeg tilbake, har Bitcoin hatt mange opp- og nedturer. Tro det eller ei, den første handlede Bitcoin var verdt $ 0,003. Nå handler det til $ 13 742,24, slik at de som kjøpte Bitcoin de første dagene, kan ha en avkastning på over 100 000 000%.

Til tross for volatiliteten, tror mange eksperter at Bitcoin har en positiv fremtid og hevder at verdien vil øke de neste årene.

For eksempel tror investor Tim Draper at Bitcoins verdi innen 2023 vil øke betydelig: “$ 250 000 betyr at Bitcoin da vil ha omtrent 5% markedsandel av valutaverdenen, og jeg tror det kanskje undervurderer kraften til Bitcoin.”

Ekspert Max Keizer sa derimot: “Jeg løfter offisielt målet mitt for Bitcoin – og jeg spådde først da det var $ 1, jeg sa at dette kunne gå til $ 100.000 – jeg løfter mitt offisielle mål for det første tid på åtte år, hever jeg den til $ 400 000. ”

Selv om det er mange faktorer som påvirker Bitcoin og dens pris, for eksempel etterspørsel og tilbud, teknologi og følelser, er en ting sikkert: Bitcoin er her for å bli og endre verden av investeringer langt utover 2021.

Skal jeg kjøpe Bitcoin?

Mens Bitcoin er en av de mest handlede kryptovalutaene som potensielt kan gjøre deg millionær, betyr det ikke at du bør kjøpe Bitcoin.

Selv om vi baserer våre fremtidige spådommer på tidligere resultater og antar at Bitcoin er verdt å investere i 2021, bør du gjøre din egen undersøkelse og avklare dine økonomiske mål. Er du interessert i kryptodagshandel eller hodling? Vil du handle CFD-er eller eie Bitcoin? Først etter at du har satt deg klare og realistiske mål, kan du komme i gang og investere i Bitcoin.

Enten du bestemmer deg for å investere i Bitcoin eller andre kryptoer og eiendeler, ikke glem at investering medfører høy risiko og ukjente. Uten en skikkelig risikostyringsstrategi og vilje til å ta imot tap, kan handelsmenn oppleve økonomisk og følelsesmessig katastrofe.

Faktisk, ifølge data taper 90% av nybegynnere som ikke investerer i utdanning penger og slutter i sitt første år med investering. Så undervurder aldri viktigheten av risikostyring og handelspsykologi. Aldri bytt ut av grådighet eller hevn og lær hvordan du kan kontrollere følelser og stress for å bane vei for kryptoinvestering.

Hvem bør vurdere å plassere Bitcoin i porteføljene?

Gitt det faktum at det er mer enn 54 millioner digitale lommebøker eksisterer, er det ingen tvil om at kryptoinvestering er populær over hele verden. De som er villige til å ta risikoen og investere i Bitcoin i 2021, kan potensielt tjene penger.

Bitcoin er et flott investeringsalternativ for dagshandlere som ønsker å tjene på høye svingninger og flere handler i løpet av en enkelt handelsdag.

Bitcoin er også et flott alternativ for mellom- og langsiktige investorer som ønsker å kjøpe og holde kryptoer til en god mulighet kommer.

Bitcoin er også bra for kryptoentusiaster som tror på fremtiden for desentraliserte finansielle systemer.

Er du en av dem??

Klar til å dykke inn i Bitcoin-handel?

Avsluttende ord

Er det verdt å investere i Bitcoin i 2020?

Selv om det er opp til deg å bestemme om du skal investere i Bitcoin, la oss ikke glemme at Bitcoin – den første digitale mynten som har inspirert tusenvis av kryptoprosjekter – har mange ulemper.

Den største fordelen med Bitcoin over andre kryptovalutaer er likviditeten. Det er bemerkelsesverdig at rundt 15 174 bedrifter over hele verden aksepterer Bitcoin. Brukere trenger ikke å stole på det, skjønt; med mer enn 5041 bitcoin-minibanker eksisterer over hele kloden, kan man enkelt overføre Bitcoin til fiat-penger og omvendt.

Bitcoins markedsverdi er over $ 254,620,631,806, noe som gjør det klart at Bitcoin er den mest populære og handlede mynten.

Poenget er at du alltid bør gjøre din egen undersøkelse før du investerer i Bitcoin eller andre eiendeler. Forsikre deg om at du nøye vurderer alle faktorene som påvirker prisen på Bitcoin før du bestemmer deg for om du vil investere i Bitcoin (BTC)..

Viktige punkter

  • Bitcoin er den første kryptovalutaen noensinne som har inspirert til å skape tusenvis av altcoins og kryptoprosjekter.
  • Til tross for høy volatilitet, mange eksperter sier at det å investere i Bitcoin i 2021 er verdig og tror på sin positive fremtid.
  • Å investere i Bitcoin er ikke en risikofri satsing, så man må investere i riktig handelsutdanning, risikostyring og selvkontroll for å lykkes.

eToro – Den beste kryptovalutautvekslingen for både investorer og handelsmenn

etoro megler

eToro har vist seg å være pålitelig i bransjen gjennom mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Nå vet du hva som er Bitcoin og hvorfor det er verdt å investere i Bitcoin i 2021. Hvis du føler deg inspirert til å investere i Bitcoin, eller hvis denne artikkelen har gitt litt ekstra innsikt i din eksisterende handelskunnskap, kan du være glad for å vite at eToro gir muligheten til å handle med Crypto eiendeler og CFDer opp til 90+ kryptovalutaer.

Tror du det å investere i Bitcoin i 2021 er verdig?

Vi håper denne artikkelen om Hva er Bitcoin og er det verdt å investere i Bitcoin i 2021? Alt du trenger å vite om Bitcoin-investering i 2021 har vært nyttig. Hvis du vurderer å legge til Bitcoin BTC i porteføljen din og vil vite svaret på spørsmålet ‘er Bitcoin en god investering’, er det ikke noe bedre sted å starte enn å holde oversikt over trender og spådommer for kryptovaluta..

Les mer:

Prognoseprognose for Bitcoin: Hvor mye vil Bitcoin være verdt i 2021 og utover?

Hvilke topp 10 kryptovalutaer du kan investere i 2021?

Topp 15 beste kryptovalutaer å kjøpe denne måneden

15 grunner til å investere i kryptovalutaer

Mest populære kryptovalutaer i Storbritannia

Topp kryptovalutaer å investere i Australia i 2021

Hvordan handle kryptovaluta med $ 100

Viktigste kryptovalutaer enn Bitcoin

Mest populære kryptovalutaer i USA

Vanlige spørsmål

Hva er Bitcoin i enkle termer?

Bitcoin er en digital plattform som lar folk sende virtuelle penger over Internett uten å stole på banker og finansielle myndigheter. Transaksjoner registreres i en blokkjede (eller en kjede av transaksjoner), slik at alle kan se dem på en gjennomsiktig og rettidig måte. Den gode nyheten er at man ikke bare kan sende eller motta penger globalt, men også kan investere i Bitcoin.

Er det lovlig å investere i Bitcoin?

Selv om kryptovalutainvesteringer øker i popularitet, er sannheten at statusen ikke er veldig tydelig, og at kryptohandelsregler over hele verden fremdeles henter inn blockchain-teknologien. Før du investerer i Bitcoin, må du sørge for at du er kjent med kryptoreglementet og beskatningen som gjelder for landet du er basert i.

Hvordan begynner jeg å investere i Bitcoin?

Det er enkelt å begynne å investere i Bitcoin. Alt du trenger å gjøre er å velge en pålitelig plattform med avanserte handelsverktøy, åpne og finansiere kontoen din og starte investeringsreisen din. Sjekk ut eToro som lar deg kjøpe og selge Bitcoin og handle CFD-er på over 90 kryptopar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me