Hva er fordelene med Bitcoin-handel?

Bitcoin-handel gjør det mulig for handelsmenn å spekulere i om prisen på bitcoin vil stige eller falle i verdi, uten behov for å ta eierskap til bitcoin.

Med den fortsatte økningen i Bitcoin-popularitet, er flere og flere interessert i å selge og kjøpe kryptovaluta. Men fortsatt har mange ikke riktig informasjon og lurer på hva som er fordelene med å handle Bitcoin og andre kryptovalutaer?

Så anta at du er en del av en av de mange håpefulle gruppene av kryptohandlere der ute. I så fall kan det være i din beste interesse å samle all informasjonen du er i stand til når det gjelder fordelene ved å handle bitcoin og kryptovaluta før du starter i et plutselig rush..

Tross alt er det veldig viktig å gjøre undersøkelser før du går inn i en ny aktivitet eller i dette tilfellet finansfelt, spesielt når det er nytt for handel.

Hvorfor handle med Bitcoin?

Vil du vite hvordan du kan dra nytte av å handle Bitcoin? Det kan gjøre det på mange forskjellige måter. For å være sikker på at interessen din vil oppfylle best mulig informasjon, vil vi nøye forklare deg fordelene ved å handle Bitcoin.

Fordelene med Bitcoin-handel inkluderer:

1. Høy volatilitet

2. Døgnåpent globalt marked

3. Lav avgift

4. Uavhengighet

5. Raskere kontoåpning

6. Lett å forstå markedsbevegelsen

7. Tilgjengelighet i enhver kryptobørs

1. Høy volatilitet

Den opplevde butikken med verdi versus fiat-valutaer er en viktig årsak til at Bitcoin kan svinge mot fiat-valutaer. Bitcoin ligner på gull. Selv om gruvearbeidere kan fortsette å utvinne mer gull, er Bitcoin regulert av en utviklerens designbeslutning om kjerneteknologien for å begrense produksjonen til maksimalt 21 millioner BTC.

Dette er et avgjørende aspekt av Bitcoin, som bruker sin høye volatilitet til å lokke inn onlinehandlere over hele verden. Denne kryptovalutaen viser bevegelser som ofte er større enn 3% i løpet av en enkelt dag. I tider når volatiliteten er relativt høy, er disse bevegelsene kjent for å ha oversteget til og med 10%.

2. Døgnåpent globalt marked

Bitcoin-markedet og hvert annet kryptovalutamarked er åpent 24/7 på et økende antall børser. I motsetning til tradisjonelle finansielle systemer som bare fungerer etter en fast tidsplan, søker kryptokurver på ideen om at det ikke er noen begrensning på tidspunktet for bruk. Dette betyr at handelsmenn over hele verden kan bruke dette faktum til sin fordel når det gjelder Bitcoin-handel når de vil (etter vanlig arbeidstid, i ferier eller i helgene).

3. Lave avgifter

Ingen liker å betale gebyrer. Lave avgifter er faktisk en av de beste fordelene når det gjelder handel med Bitcoin. Avgifter som er knyttet til børser som bruker Bitcoin, er langt lavere sammenlignet med tradisjonelle børssystemer. Som en ekstra bonus blir Bitcoin-innskudd og uttak vanligvis fullført på bare noen få timer så langt det gjelder behandlingsfasen, uavhengig av hvor du bor den gangen..

4. Uavhengighet

Bitcoin fungerer helt på en peer-to-peer-måte. Blockchain er gratis når det gjelder kontroll siden den er desentralisert. Generelt sett korrelerer Bitcoins pris ikke med prisen på aksjer, råvarer, valutapar eller obligasjoner. Bitcoin-handelsmenn anser ikke ekstern nyhetsstrøm som påvirker andre markedssegmenter, som viktig for dem.

Så hvis du har kunnskap om å handle og kan lese prisdataene i diagrammer, vil det være nok for deg å handle og tjene fortjeneste. Dette er grunnen til at Bitcoin er egnet for handel kun basert på prisoppsettoppsett.

5. Raskere kontoåpning

Bitcoin lagres i myntlommebøker, da det teknisk sett ikke kan lagres noe annet sted. Denne typen programvare er kjent for sin brukervennlighet og pålitelighet, samtidig som den opprettholder sikkerhet på høyt nivå og åpningshastighet. Å åpne en byttekonto for å handle Bitcoin kan også være rask i noen plattformer som eToro, for eksempel. eToro er en brukervennlig plattform hvor du kan handle Bitcoin og andre kryptovalutaer.

6. Lett å forstå markedsbevegelsen

Bitcoin er lite, og prisen er etterspørselsdrevet. Som nevnt ovenfor kan 21 millioner bitcoins være i omløp maksimalt. Det er for tiden 18 millioner bitcoins i omløp, så jo nærmere vi kommer til 21 millioner, jo mer vil prisen på Bitcoin sannsynligvis stige.

Dette er en indikasjon på at jo mer etterspørsel det er etter Bitcoin, jo mer vil prisen øke. Så i utgangspunktet som mange kryptoanalytikere sier, kan Bitcoin-prisen bare gå opp. Det kan ha svingninger her og der ettersom det er ustabilt, men det kan bare øke på lang sikt.

7.Bitcoin er tilgjengelig i hvilken som helst kryptobørs

Det er mange kryptokursutvekslinger der ute som du kan velge for å handle Bitcoin. Siden Bitcoin er den første kryptovalutaen som blir gitt ut og den mest anerkjente, kan du handle den i hvilken som helst kryptobørs. eToro er den beste sosiale handelsplattformen i verden. Du kan enkelt begynne å handle Bitcoin i eToro.

Skal jeg kjøpe eller handle Bitcoin?

Hvis du er interessert i å komme i gang med å handle Bitcoin, bør du undersøke om du skal kjøpe eller handle, avhengig av hva som passer best for dine behov. Hvis du vil forstå Bitcoin bedre, er det en detaljert artikkel om Bitcoin.

Du kan være interessert i å handle Bitcoin hvis…

 • Du godtar å betale skatt på fortjeneste.
 • Du kan betale for eiendelen på forhånd.
 • Du vil eie Bitcoin.
 • Du blir ikke plaget av introduksjonsgrenser eller maksimale innskudd.
 • Du er tålmodig med å vente på en byttekonto før du kjøper Bitcoin.
 • Du har ingen problemer med gebyrer for innskudd eller uttak.
 • Du vil oppleve spenningen ved å handle Bitcoin.

Du kan være interessert i å kjøpe Bitcoin hvis …

 • Du har ikke noe imot å betale hele verdien av eiendelen på forhånd.
 • Du har ikke noe imot å betale kapitalgevinstskatt på fortjeneste.
 • Å vente på en byttekonto før du kjøper eller selger, utgjør ikke noe problem for deg.
 • Maksimale innskudd eller introduksjonsgrenser får deg ikke motløs.
 • Å betale ekstra avgifter for innskudd eller uttak er ikke noe problem for deg.
 • Du vil være en del av det enorme fellesskapet av Bitcoin HODLers.
 • Du vil eie en digital valuta.

eToro – Beste megler for handel med Bitcoin

etoro megler

eToro har vist seg å være pålitelig i Crypto-bransjen gjennom mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare

Viktige punkter

 • Bitcoin er utvilsomt den mest populære kryptovalutaen, og prisbevegelsen har en innflytelsesrik innvirkning på resten av kryptomarkedet.
 • Siden Bitcoin er kjent som en form for valuta som finnes i det digitale domenet, gjør dette det mulig for alle å sende og motta det hvor som helst over hele verden..
 • Bitcoin er av sin art ustabilt, noe som gjør det til et godt handelsmiddel.
 • Bitcoin-markedet er åpent 24 timer i døgnet, syv dager i uken.
 • Bitcoin er helt uavhengig av tradisjonelle finansielle eiendeler, ettersom det er desentralisert.
 • Bitcoin har en innebygd knapphetsfunksjon. Dette betyr at antall bitcoins som noensinne vil eksistere bare er 21 millioner.
 • Å forstå Bitcoin-markedet er enkelt, siden prisen er etterspørselsdrevet.
 • Siden Bitcoin er den mest anerkjente kryptovalutaen, støtter enhver kryptobørs den.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me