Hva er fordelene med Cardano Trading?

Cardano-handel gjør det mulig for handelsmenn å spekulere i om prisen på ADA vil stige eller falle i verdi, uten behov for å ta eierskap til den digitale eiendelen.

Cardano (ADA) er en tredje generasjons delt blockchain og plattform som tilbyr muligheten til å lage og utvikle DApps. Som den første blockchain som integrerte en fagfellevurdert akademisk tilnærming i de viktigste verdiene, fikk nettverket verdensomspennende mediedekning for sin ekstra innovasjon og strategi. ADA er en av verdens beste altcoins i dag.

Hvorfor handle Cardano?

Det er flere fordeler ved å handle Cardano. Det hjelper erfarne individer i kryptomarkedet å handle, uansett om de til og med eier noe av kryptovalutaen.

Handel handler om å prøve å avgjøre om prisen på ADA vil øke eller synke i verdi.

Fordelene med Cardano-handel inkluderer:

 1. Forbedret likviditet
 2. Minimerte skattekostnader
 3. Eksponering under gearing
 4. Cardano-volatilitet
 5. Minimalistisk handel og lavere risiko for inflasjon
 6. Tilgjengelighet på Cardano-markedet
 7. Muligheten til å gå lang eller kort

1. Forbedret likviditet

Likviditet er indikatoren for hvor lett og effektivt Cardano, uten å endre markedsprisen, kan byttes mot kontanter. Likviditet er kritisk fordi det for teknologisk forskning gir bedre priser, raskere behandlingstider og forbedret presisjon.

Som en førsteklasses digital eiendel og smart kontraherende DApp-utviklerplattform, viser ADA løfte og et behov for å holde øye med slike som Ethereum og Tron i ledertavlen for likviditet. For tiden kommer verdiproposisjonen til Cardano fra sin rolle som et forskningsdrevet DAP-nettsted for smarte kontrakter.

Til sammenligning trener Shelly-oppdateringstesten ikke bare ADA for full desentralisering, men også for overherredømme på kryptomarkedet. Cardano vil optimalisere AlgoZs utvekslingsalgoritme og bakgrunnskunnskap for likviditetsformål via et nytt samarbeid.

Siden handler distribueres gjennom flere markeder, kalles Cardano-markedet generelt illikvide, noe som betyr at relativt små transaksjoner kan utgjøre en enorm effekt på markedsrentene og forårsake uforutsigbare krav til ADA..

Les også: Hva er Cardano? En nybegynnerguide

2. Minimerte skattekostnader

Evnen til å både spre betting og CFD-handel på Cardano vil gi store skattefordeler i forhold til transaksjoner med virtuell valuta. For eksempel, når du handler din virtuelle krypto for en verdi høyere enn det du opprinnelig kjøpte den for, er du underlagt kapitalgevinstskatt (CGT). Imidlertid, med spread betting, da du ikke nødvendigvis eier eiendelen, fjerner du forpliktelsen til skyldig skatt ut av ligningen.

På den annen side er en kontrakt for forskjell (CFD) fortsatt ansvarlig for CGT. Du bør imidlertid redusere tapene dine mot CGT-forpliktelsen din, noe som gjør CFD-er verdifulle for sikring. Merk at Cardano-handel kun er åpen for erfarne tradere med spread bets og CFD-er.

3. Eksponering under gearing

Tilgang til høy gearing er nok en bonus ved å selge CFD-er på Cardano. Husk at dette refererer til å satse på Cardano-markedssvingninger og ikke kjøpe gjennom tradisjonelle kryptobørser og kjøpe ekte kryptoaktiva. CFD-er ser bare prisen på Cardano, og den underliggende eiendelen eies ikke nødvendigvis av handelsmenn som selger CFD-er.

Oppsiden av dette er at handelsmenn som selger ADA CFD-er, kan ha nytte av både bullish og bearish marked. Utnyttelse gjør det mulig for handelsmenn å åpne enda større porteføljegrep enn deres handelskonto når de går tilbake til gearing.

Det er også viktig å merke seg at du som investor bør sørge for at du har en tilstrekkelig plan for risikokontroll, som skal inneholde passende barrierer. Utnyttelse kan forstørre gevinsten din mens den også dobler din tap hvis ikke forsiktig. Imidlertid kan det spille en enorm effekt på bunnlinjen til en investor, derfor hvorfor vi oppførte det som et oppside til Cardano-handel.

4. Cardano-volatilitet

Selv om Cardano-markedet er relativt nytt, på grunn av store volumer av kortsiktig handelsaktivitet, har det møtt betydelig volatilitet. For eksempel er Cardano 16,39 ganger mer ustabilt enn DOW (Dow Jones Industrial Average). 96 prosent av hele aksjene og investeringene er mindre ustabile enn Cardano og volatiliteten i Cardanos historiske vanlige avkastning de siste 30 dagene er større enn 96 prosent av alle globale aksjer og porteføljer i forhold til de totale aksjemarkedene, ifølge Makroaksis.

Utsjekking: Cardano Price Prediction

5. Minimalistisk handel og lavere risiko for inflasjon

Markedshandel for aksjer innebærer å måtte gi visse legitimasjoner eller tegningsretter for muligheten til å faktisk handle. For å bytte selskapets aksjer eller aksjer, må du også gå gjennom en megler. Likevel er det enkelt og elegant å kjøpe for Cardano. Du kjøper eller selger ganske enkelt ADA fra børser og plasserer de nye eiendelene i lommeboken. I motsetning til den tradisjonelle måten å betale for børsordrer, som er kjent for å være tidkrevende, er Cardano-overføringer vanligvis umiddelbare.

Cardano er også motstandsdyktig mot inflasjon, i motsetning til andre tradisjonelle valutaer som styres av sentraliserte institusjoner. Blockchain-teknologien bak ADA er ubegrenset, og det er ingen grunn til å tenke på at verdien mister langsiktig.

6. Tilgjengelighet på Cardano-markedet

Cardano-markedet er ofte åpent for handel til din disposisjon 24 timer i døgnet, syv dager i uken. Dette er takket være at ingen sentralisert markedsstyring tar over kontrollen over markedstidene, i motsetning til vanlige børser. På kryptovaluta-børser over hele verden vil ADA-transaksjoner skje direkte mellom individuelle handelsmenn. Selv om industrien går over til infrastrukturelle forbedringer, ellers kjent som ‘gafler’, kan det være driftsstopp på bestemte tidspunkter for vedlikeholdsformål..

7. Muligheten til å gå lang eller kort

Cardano har fortsatt en mening, omtrent som prisen på en aksje. På denne måten, etter at markedsverdien har steget, kan du tjene penger ved å selge (Shorting) ADA-myntene dine. Du kaller det lenge når du kjøper ADA-valuta og forventer at prisen vil øke. Når du håndterer prisen på Cardano, og du benytter deg av prisene som både faller og øker i pris, blir dette referert til som å gå lavt..

Det er flere børser der du har muligheten til å gå lenge eller kort med Cardano, der det samtidig kan forventes et stigende eller fallende mønster. Du vil fortsatt kunne gå lang eller kort på de fleste nettsteder der du kan drive marginhandel.

Ikke gå glipp av: Ethereum vs Cardano: Hvilken krypto skal du kjøpe i 2021

Skal jeg kjøpe eller handle med Cardano?

Det er viktig å forstå avvikene mellom å kjøpe og handle Cardano før du tar en solid beslutning. Bruk av CFD-er vil gjøre det mulig å vurdere lønnsomheten din ved å investere i ADA med høyere risikonivåer involvert. Det er viktig å ta hensyn til visse faktorer som volatilitet, skatteforpliktelser og din beslutning om å gå lenge eller kort før du tråkker foten på bensinpedalen. Hvis du vil vite mer om Cardano i detalj, kan du ta en titt på denne Cardano-guiden.

Du kan være interessert i å kjøpe Cardano hvis …

 • Du vil ta hele eierskapet av Cardano-beløpet du kjøper
 • Du betaler gjerne hele verdien av eiendelen på forhånd
 • Du har ikke noe imot å betale kapitalgevinstskatt på fortjeneste
 • Du har ikke noe imot å vente på en byttekonto før du kan kjøpe eller selge
 • Du har ikke noe imot introduksjonsgrenser eller maksimale innskudd
 • Det er greit for deg å betale ekstra avgifter for innskudd eller uttak
 • Du vil tjene innsatsbelønninger for å ha Cardano

Du kan være interessert i å handle Cardano hvis …

 • Du vil spekulere i prisen på Cardano uten å eie den
 • Du vil utnytte posisjonen din slik at du bare plasserer en del av kostnaden på forhånd
 • Du vil dra nytte av skattefordelene ved spread betting eller CFD-handel med Cardano
 • Du vil begynne å handle med en gang
 • Du liker ikke maksimale innskuddsgrenser
 • Du liker ikke å betale innskudd eller uttaksgebyr

eToro – Beste megler å kjøpe Cardano ADA

eToro har vist seg å være pålitelig i kryptoindustrien i mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare.

Viktige punkter:

 • Fordelene med Cardano-handel inkluderer forbedret likviditet, minimerte skattekostnader, eksponering under gearing, Cardano-volatilitet, minimalistisk handel og lavere inflasjonsrisiko, Cardano-markedstilgjengelighet og muligheten til å gå lang eller kort.
 • Cardano (ADA) er en tredje generasjon delt blockchain og plattform som tilbyr muligheten til å lage og utvikle DApps.
 • Handel handler om å prøve å avgjøre om prisen på ADA vil øke eller synke i verdi.
 • Cardano er 16,39 ganger mer ustabilt enn DOW (Dow Jones Industrial Average)
 • Cardano-markedet er ofte åpent for handel til din disposisjon 24 timer i døgnet, syv dager i uken.
 • Mindre transaksjoner kan utgjøre en enorm effekt på markedsrentene, og forårsake uforutsigbare krav til ADA.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me