Hva vil føre til Cardano-prisen i 2021?

En analytisk guide til investering i Cardano ADA i 2021

Hvor vil Cardano-prisen gå i 2021?

Hva vil skje med Cardano ADA-prisen i 2021? Krypto-investorer har alltid lurt på: Hva driver Cardano-prisen?

Cardano er en tredje generasjon desentralisert app (Dapp) utvikling og en offentlig blockchain-plattform. Investorer hadde sett på Cardano på grunn av dets unike trekk ved integrert gjennomgått forskning. Den er for tiden rangert som nummer 8 i kryptovalutamarkedet og har opprettholdt sin rang i ganske lang tid nå.

Det er en god interesse i Cardano, noe som har ført til at mange investorer stiller spørsmålet: Hva driver prisene?

De tre faktorene som påvirker prisene på Cardano er:

 • Adopsjon
 • Konkurrerende mynter
 • Markedskrefter

Vi vil forklare mer grundig hvordan disse faktorene påvirker prisen på ADA, men først hvorfor du bør være på utkikk etter Cardano?

Hvorfor Cardano (ADA)?

Den tredje generasjonen av kryptovalutaene kunne lære av de to første. Cardano var i stand til å integrere kjennetegnene til den første generasjonen, Bitcoin, og andre generasjon Ethereum. I tillegg introduserte den innovasjon til markedet med sin integrerte forskningsfunksjon. Cardano benyttet seg også av nyere teknologi og utvikling for å finpusse funksjonene til første og andre generasjons mynter.

cardano prisbevegelseskjema

Cardano-prisbevegelser hele tiden. Kilde: Investing.com

Med Cardanos lagdelte arkitektur har den med hell forbedret skalerbarhet, holdbarhet og sikkerhet for kryptovalutaer. Cardano hadde klart å bygge bro over hullene som forgjengerne hadde skapt.

Visjonen til utviklerne av Cardano var å gjenopprette folks tro på det globale økonomiske rammeverket ved å gi virksomheten en økt følelse av sikkerhet & åpenhet i de internasjonale markedene. Cardano har også fokusert mye på mennesker som ikke har tilgang til finansielle tjenester. Cardano Foundation har gjennomført ulike utviklingsprosjekter i underutviklede regioner på kloden for å fremme økonomisk inkludering.

Etter hvert som desentraliserte apper blir stadig mer populære, har spørsmål og bekymringer om sikkerheten ført til at Cardano har gjort den desentraliserte appplattformen sikrere.

Hva skiller Cardano (ADA) fra hverandre?

Cardano (ADA) er hjernebarnet til Jeremy Wood og Charles Hoskinson. De hadde tidligere jobbet med Ethereum og har derfor en større forståelse av de viktigste hindringene som Ethereum har vært utsatt for.

Cardano fikk umiddelbart grep etter utgivelsen i 2017, hovedsakelig fordi de adresserte bekymringene Ethereum møtte med språk- og virtuell maskindesign. Cardano skilte seg videre fra de konkurrerende myntene ved å være sterkt involvert i Academia, og det har etablert store bånd med Academia. De forskningsintegrasjon inn i Cardanos design er definitivt et kjennetegn på Cardano.

Opprinnelig kunne Cardano bare behandle ti transaksjoner på ett sekund, noe som utgjorde et problem for myntens skalerbarhet. Et papir ble nylig utgitt som foreslo et unikt lag til løsningen kalt Hydra. Hydra kan behandle transaksjoner utenfor kjeden og gjøre det mulig for Cardano å behandle så mange som en million transaksjoner i løpet av et sekund.

Interoperabilitet er nøkkelen til masseadopsjon av kryptovalutaer over hele verden, og det er et av målene til Cardano, ettersom det har forsøkt å utvide interoperabiliteten i kryptovalutaverdenen og på tvers av dets nettverk. Systemoppgraderingsprotokoller og blockchain-styringsmodeller er to av slike forsøk.

Et nytt system for konsensus som er helt unikt for Cardano, kalt Ouroboros, ble også introdusert. Ouroboros er en Proof of Stake-mekanisme (PoS) som garanterer økt sikkerhet. Ouroboros-systemet velger tilfeldige gruvearbeidere til å godta transaksjoner. Systemet er også avhengig av fagfellevurdert forskning for å sikre bærekraft og sikkerhet for blokkjeder.

Har du vurdert å investere i Cardano ADA?

Cardano (ADA) prisfaktorer

3 faktorer som driver ADA-prisen:

Faktor 1: Adopsjon

Når adopsjonen av Cardano øker, vil verdien også øke. Cardano er en relativt ny kryptovaluta, og selv om den har en enorm samfunnsbase, har den fortsatt en lang vei å gå. Målet med Cardano er å bli en dApp-plattform og en digital valuta som vil gi økonomisk inkludering til ikke-bankede mennesker. Ved lanseringen fikk Cardano stor støtte, og samfunnet fortsetter å vokse eksponentielt.

Faktor 2: Konkurrerende mynter

Bitcoin, første generasjons kryptovaluta, er fremdeles markedsleder. Det er kongen av kryptokurver, med rette. For enhver ny eller gammel mynt betyr det å etablere seg i markedet tung konkurranse med kongen. Og det er ikke mange mynter som vil kunne konkurrere med Bitcoin vellykket. Imidlertid har Bitcoin generelt en tendens til å trekke mynter oppover, så det er en positiv sammenheng mellom Bitcoin og Cardano. Så hvis alt virker bra for Bitcoin og kryptovalutamarkedet generelt, kan det forventes positive ting fra Cardano.

Cardano korrelasjon til Bitcoin

Cardano korrelasjon til Bitcoin. Kilde: Coinpredictor.

Andre mynter som har lignende strukturer og funksjoner som Cardano inkluderer NEO, Block, Lisk etc. Disse myntene utgjør en trussel mot prisene og økning i verdien av disse myntene vil føre til devaluering av Cardano. Selv om Cardano har kommet langt fra Bitcoin, den opprinnelige mynten, er markedet dynamisk, og det oppdateres kontinuerlig. Hvis ikke Cardano følger med på tiden, vil den ikke kunne møte nye konkurrenter.

Faktor 3: markedskreftene

Markedskrefter for tilbud og etterspørsel bestemmer det optimale prisnivået for enhver vare. Knapphet er den avgjørende faktoren her borte. Jo knappere en vare eller vare er, jo høyere vil den bli verdsatt. Siden kryptokurver har et begrenset tilbud, er faktorer på etterspørselssiden mer skadelige for prisfastsettelsen enn tilbudssiden. I markedet når etterspørsel og tilbud møtes, er det der optimale prisnivåer blir etablert. Etterspørsel kan presse prisene oppover eller nedover.

Hva er fremtiden til Cardano (ADA)?

Fremtidige anslag for Cardano (ADA) ser ut til å ligge i to ytterligheter. Mens noen analytikere spår at prisen vil være på en nedadgående spiral, antyder andre spådommer en pris på $ 5 om omtrent fem år. Om Cardano-prisen kommer til å stige eller falle er et spørsmål på en million dollar. Prisen på Cardano er avhengig av den totale ytelsen til kryptovalutamarkedet.

Spådommer i begynnelsen av 2020 var optimistiske, og det ble forventet at verdien av Cardano ville stige opp til $ 2. Men ettersom året nesten har gått mot slutten, kom prisen på Cardano ikke i nærheten av den forventede prisen. Beskjedne spådommer for året 2020 indikerte stabilitet rundt 40 cent mark som Cardano lykkes med å oppnå. Denne stabiliteten indikerer fremtidige oppadgående trender.

Cardano har fått massiv samfunnsstøtte på kort tid. Cardano konsoliderer ingeniører, Blockchain-eksperter og forskere, alt under ett tak, slik at vi kan se noen ekte begivenheter og et enormt potensial i fremtiden. På sjansen for at alt fungerer positivt, kan Cardano være på vei til å bli den beste blockchain etter Bitcoin.

Prisforutsigelser av Cardano (ADA)

Cardano har vært en av de ti beste utførende kryptovalutaene og har en markedsverdi på 4,84 milliarder dollar. Cardano (ADA) har på grunn av sin rangering vært på radaren til investorer siden oppstarten. De unike egenskapene til Cardano har satt den i søkelyset. En av tingene Cardano er kjent for er det pålitelige og troverdige teamet. Løsningene Cardano tilbød til manglene i Bitcoin og Ethereum var det som tiltrukket investorer.

Cardano har nylig hatt oppadgående pigger og oppnådd en høyde på rundt $ 0,172.

Cardano pris prediksjon 2021 diagram

Prediksjon av Cardano 2021. Kilde: Previzionibitcoin.

Cardano ble raskt lansert av mange topprangerte kryptovaluta-børser umiddelbart etter oppstarten og oppnådde en god følge. På tidspunktet for lanseringen ble Cardano priset til $ 0,021. ADA oppnådde sin heltid i begynnelsen av 2018 da den klatret til svimlende $ 1,22. Markedsverdien vokste også i en eksepsjonell hastighet, og startet fra $ 0,56 millioner, det gikk opp til $ 31 milliarder innen 2018.

Eksperter spår at Cardano kan være i en sving fra begynnelsen av det nye året. Spådommer indikerer en lys fremtid for Cardano, hvor noen er like håpefulle som å oppnå $ 2-merket i 2023. Innen 2025 kan Cardano sveve nær $ 3-marken og til og med krysse den hvis alt går bra.

Det finnes mange bullish indikatorer i markedet som signaliserer mot et optimistisk langsiktig investeringsscenario. Ifølge eksperter forventes prisene å doble seg det neste året.

Cardano 2020 til 2027 prisforutsigelsestabell

Prisforutsigelse for Cardano 2020 til 2027. Kilde: Digitalcoin

Er Cardano (ADA) en god investering?

Cardano (ADA) har mange særegenheter som gjør at det ser ut til å være en god investering.

Team

Teamet til Cardano er svært anerkjent og troverdig. Grunnleggerne av Cardano hadde tidligere jobbet med Ethereum, og det var gjennom deres erfaring med Ethereum at de var i stand til å designe en kryptovaluta med kvalitetene til Ethereum, men ingen av manglene. Teamet var i stand til å innlemme forskning på en slik måte at det ville få Cardano til å skille seg ut. Det støttes også av tre anerkjente organisasjoner.

Teknologi

Cardano har integrert noen veldig avanserte teknologier for å overvinne utfordringene med tidligere kryptovalutaer. Det er ikke bare en digital valuta, men en komplett plattform for smarte kontrakter og desentraliserte apper. Ouroboros lar Cardano skalere med opp til 4 millioner ganger energieffektiviteten til Bitcoin.

Sikkerhet

Cardano (ADA) har låst opp hemmeligheten til skalerbarhet sammen med sikkerhet. Ouroboros-systemet sørger for sikkerheten til transaksjoner samtidig som det er effektivt.

Klar til å investere i Cardano ADA?

Fordeler og ulemper ved å investere i Cardano (ADA)

Fordeler med å investere i Cardano:

✅ Visjonen til Cardano er å styrke det økonomiske systemet og tilby finansielle tjenester til de som ikke har tilgang.

Ano Cardano støttes av sterk ledelse. Grunnleggerne grunnla også ETH.

✅ Det er en tredje generasjons mynt og fyller mange hull i BTC og ETH.

Ano Cardano (ADA) er rangert som nummer nummer 8 i kryptovalutamarkedet.

✅ Den har et unikt fagfellevurdert forskningsintegreringssystem på plass.

✅ Cardano har potensial til å behandle opptil en million transaksjoner på bare ett sekund med Ouroboros.

Ano Cardano-lommeboken hjelper med interoperabilitet i tverrkjeder.

Two To-lagsystemet til Cardano sørger for at transaksjoner og data ikke blandes ettersom begge lagres på forskjellige lag.

✅ Cardano tilbyr økt sikkerhet og personvern.

✅ Programmeringsspråket, Haskell, er mer presist og dynamisk med matematiske verifiseringsmetoder.

✅ Cardano er selvforsynt da 25% av belønningen fra gruvedrift går til statskassen der disse midlene brukes til utvikling gjennom stemmegivning i kjeden..

Ulemper med å investere i Cardano:

❌ Cardano er relativt nytt, og det vil ta litt tid å etablere seg som Ethereum eller Bitcoin.

❌ Cardano møter sterk kritikk om stemmesystemet i kjeden.

❌ Funksjonene vil være vanskelige å oppdatere eller fjerne.

❌ Det er ikke rikelig med intern regulering for stemmesystemet.

❌ Systemet er utsatt for troll.

Flere funksjoner og oppgraderinger er nødvendig for mynten for å gjøre det mulig å være en fullt funksjonell plattform og ikke bare en digital valuta.

❌ Det er pågående problemer med lommeboken Daedalus.

Block Blockchain til Cardano er under utvikling.

❌ For øyeblikket kan Cardano bare behandle 257 transaksjoner på ett sekund.

Begynn å investere i Cardano (ADA) med eToro

handel cardano

Høres Cardano ut som en god passform for deg? Er du optimistisk om Cardanos fremtid? Vil du investere i Cardano?

Hvis ja, så begynn å investere med eToro i dag. eToro er et av de beste meglerforetakene for sosial handel. eToro har blitt vurdert som den beste megleren for investering i kryptovaluta. Det gir mange fordeler for kryptovalutahandlere som ikke finnes andre steder, inkludert nesten øyeblikkelig gjennomføring av ordrer.

Den enkle regnskapsåpningen på eToro er også veldig høy, og eToro krever nominelle avgifter. Handelsplattformen har en sterk regulering i USA, Storbritannia, Europa og Australia, noe som gjør den til en av de sikreste.

eToro – Beste megler å kjøpe Cardano ADA

eToro har vist seg å være pålitelig i kryptoindustrien i mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare.

Viktige punkter

 • Cardano er en tredje generasjons offentlig blockchain-plattform.
 • Det er rangert åttende i kryptomarkedet med hensyn til markedsverdi.
 • Visjonen til Cardano er å gjenopprette troen på det globale økonomiske systemet og finansiell inkludering.
 • Cardano har integrert fagfellevurdert forskning i systemet.
 • Driverne til Cardano inkluderer økt adopsjon, markedskrefter og andre konkurrerende mynter.
 • Cardano har en unik PoS-mekanisme kalt Ouroboros som sikrer sikkerhet.
 • En skaleringsløsning, Hydra, er for tiden i gang.
 • Cardano oppnådde sin heltid på $ 1,22 i 2018.
 • Fremtidige spådommer antyder en økning til et prisnivå på $ 5 innen 2025.

Vi håper denne artikkelen har informert deg om Cardano og har motivert deg til å starte investeringen din i kryptomarkedet. I det siste har kryptokurver sist begynt å vokse mer med Bitcoin og Ethereum er ledere og blir institusjonalisert.

Hvis du har likt denne artikkelen, kan du dele den, i tilfelle noen andre vil ha nytte av den. Hvis du vil vite mer om andre kryptovalutaer, kan du ta en titt på kryptovarselsektoren vår.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me