Hva vil gi EOS-prisen i 2021?

En analytisk guide til investering i EOS i 2021

Hvor vil EOS-prisen gå i 2021?

Hva vil skje med EOS-prisen i 2021? Krypto-investorer har alltid lurt på: Hva driver EOS-prisen?

EOS har vært på radaren til mange investorer ettersom det har vært en konstant sus rundt altcoin og dets plattform, EOS.IO. Buzz startet med det første mynttilbudet fra EOS. Den første ICO varte nesten et år, som er en av de lengste i bransjen. Ikke bare var det lengst, men det reiste også en rekord av 4 milliarder dollar. Denne enestående ICO-ytelsen satte nesten øyeblikkelig EOS i søkelyset.

Et viktig spørsmål å vurdere er om EOS har levd opp til sitt rykte eller ikke. Er EOS en god investering? Selv om det er vanskelig å finne et klart svar på dette spørsmålet, er en måte å se på det å identifisere driverne av prisen på EOS.

Hva er driverne til EOSs pris?

De tre faktorene som bestemmer prisen på EOS er:

 • Nettverksutvikling
 • Kryptovalutamarkedet
 • Økt adopsjon

Hvorfor EOS?

Plattformen, EOSIO, er en open-source neste generasjons protokoll. Visjonen er å bygge en desentralisert blockchain med lynrask prosesseringshastighet og praktisk talt ingen transaksjonsgebyr. Fokus på plattformen er smarte kontrakter som vil tillate utgivelse av desentraliserte apper.

Med at verden beveger seg raskt mot digitalisering, har kryptokurver ønsket å gi brukerne fart og smidighet, men ikke mange har lyktes. EOS har tatt målet til neste nivå da det sikter mot å kunne legge til rette for en million transaksjoner per sekund. Hvis det skjer, kan dette øke kryptovalutaindustrien mye. EOS strever også for å øke bruken av smarte kontrakter ved å tilby hovedfunksjoner som innebygd i plattformen, som ikke bare vil øke hastigheten, men også lette.

EOS har mange likheter med dronningen av kryptovalutaer, Ethereum, og har ikke bare innlemmet noen av kjennetegnene til dronningen, men den har også fokusert på hullene Ethereum har. Av denne grunn har EOS blitt kalt “Ethereum morder” av hovedutvikleren, Daniel Larimar. Larimar har også blitt sitert for å ha sagt at EOS har den sterkeste ennå infrastrukturen for desentraliserte apper.

Den største forskjellen mellom Ethereum og EOS er konsensusmekanismen. Ethereum bruker et bevis på innsats (PoS) mens EOS har en delegert bevis på innsats (DPoS) -mekanisme på plass. DPoS gjør det mulig for EOS å spare tid ettersom tradisjonell gruvedrift ikke er nødvendig. EOS er mer effektiv når det gjelder behandling av transaksjoner. Ethereum kan behandle 15 transaksjoner i løpet av et sekund der EOS behandler hele 1000 tps, og det sikter enda høyere, mot 1 million. Derfor er EOS svært skalerbar. Gruvearbeidere, eller rettere sagt validatorer, velges ikke på grunn av antall poletter de har, men heller gjennom en mer demokratisk prosess.

Hva skiller EOS ut?

EOS kan betraktes som en veldig ambisiøs kryptovaluta. EOS ble lansert 18. januar 2018, og det er for tiden under utvikling. Det er imponerende hva slags oppmerksomhet og støtte EOS har fått på kort tid. Dette kan også være en indikasjon på at hype EOS kan skape når den er fullstendig utviklet.

EOS opererer i hovedsak på samme måte som alle kryptovalutaer som betalingssystem. I følge Myntliste, EOS har overgått større kredittkort som Visa når det gjelder transaksjonsbehandling. EOS har også mange likheter med Ethereum, selv om EOS tar ting til et annet nivå.

EOS er i stand til å behandle et stort antall transaksjoner også uten ekstra gebyrer. Dette oppnås gjennom en unik mekanisme som ligner på Ethereums. Blokkprodusenter betales av blockchain, og dermed elimineres alle tilleggsgebyrer. En annen funksjon som hjelper rammeverket med å opprettholde balansen, er inflasjonen.

Konsekvent opprettes to firkanter på EOS-blokkjeden. Men bare en blokkprodusent har lov til å lage en blokk på et tidspunkt. Disse begrensningene sikrer at plattformen fungerer på det ideelle nivået. En blokkprodusent som ikke klarer å levere noen blokker i løpet av den angitte tidsperioden, blir kort tatt ut av nettverket for å sikre effektivitet.

EOS-nettverket kan også brukes til å utvinne eller lagre data av organisasjoner. Det har også lagrings- og serverhostingsfunksjoner tilgjengelig som definitivt vil hjelpe brukervennligheten og produksjonen av desentraliserte apper.

Et av målene med EOS er å øke bruken av blockchain-teknologi, og EOS-nettverket har også god brukervennlighet. Plattformen er brukervennlig og relativt enklere.

Hva er driverne av EOS Price?

Å forutsi prisene på kryptovaluta er en veldig vanskelig virksomhet. Ofte er det ikke få faktorer som spiller, men heller en mengde faktorer. Det blir vanskelig å skille og analysere hvilke faktorer som har større betydning. Men ettersom prisforutsigelsen er av største betydning for investorene, tar vi her de viktigste faktorene som spiller en rolle for å bestemme prisen på EOS.

3 faktorer som driver EOS-prisen:

Faktor 1: Nettverksutvikling

Konseptet bak EOS-nettverket har lokket mange mennesker mot det. Det er en av grunnene til at altcoin var så vellykket i sitt første mynttilbud. Tingene som EOS strever for å oppnå, appellerer til mange mennesker. Nettverket er imidlertid ikke fullt utviklet ennå. Selv om EOS har oppfylt noen av sine løfter ved å tilby massiv skalerbarhet og praktisk talt uten kostnader, har det ennå ikke blitt sett hvor mange av alle løftene som EOS faktisk vil oppfylle.

Faktor 2: Kryptovalutamarkedet

I ethvert marked bestemmes prisene hvor tilbud og etterspørsel møtes. Økt tilbud trekker prisene ned, mens økt etterspørsel trekker prisene opp, Økonomi 101. Men kryptovalutamarkedet er litt unikt som; vanligvis har kryptokurver en hard hette på tilbudet. Derfor spiller ikke levering en avgjørende rolle i prisfastsettelsen. Dette etterlater etterspørsel. Etterspørselen etter en kryptovaluta er den viktigste faktoren i prisfastsettelse, ettersom verdien av en kryptovaluta ligger i forbrukerens oppfatning. Kryptovaluta blir stadig mer akseptert. Dette vil naturligvis øke verdien på kryptovalutaene.

I kryptovalutamarkedet spiller Bitcoin en stor rolle. Som kongen av kryptovalutaer påvirker Bitcoin i stor grad prisene på andre kryptovalutaer. Som bransjen var vitne til i 2017-bommen, har kryptokurver en tendens til å følge Bitcoin. EOS har en korrelasjonskoeffisient på 0,83 med Bitcoin. Dette betyr at eventuelle endringer i verdien av Bitcoin vil påvirke EOS-prisen sterkt.

Korrelasjonsdiagram for Bitcoin og EOS

Figur 1: Bitcoin & EOS-pris korrelasjon av Coinpredictor.

EOS møter også sterk konkurranse fra dronningen av kryptovalutaer, Ethereum. Denne konkurransen utgjør en trussel mot EOS-prisene ettersom Ethereum er en av de originale myntene og har et høyborg over markedet. Bare tiden vil vise om EOS kan beseire dronningen eller vil den bukke under for dronningens makt.

Faktor 3: Økt adopsjon

Visjonen til EOS er å gjøre blockchain-teknologi tilgjengelig for alle og øke brukervennligheten. Med det i tankene ble EOS designet og blir for tiden designet for adopsjon i massiv skala. Skalerbarheten til EOS er en av kjennetegnene da EOS sikter mot at en million transaksjoner skal behandles på ett sekund.

EOS er egnet til å være en digital betalingsplattform. Det streber også etter å oppmuntre til bruk av blockchain-teknologi gjennom smarts kontrakter og desentraliserte apper. Vi har også sett en økning i adopsjonen av kryptovalutaer, og når EOS nærmer seg å oppnå visjonen, kan vi se en økning i adopsjonen. Med økt adopsjon ville myntenes opplevde verdi øke, noe som ville øke prisene.

Har du vurdert å kjøpe EOS?

invester i eos

Prisforutsigelse for EOS

EOS er for tiden rangert som 14. i kryptovalutamarkedet med en markedsverdi på $ 2,929,576,070 USD. Den har en sirkulerende forsyning på rundt 950 millioner altcoins og en hard cap på 1 milliard tokens. Den nåværende prisen på EOS er $ 3,10. EOS nådde topp i 2020 på rundt $ 5,4, men etter noen veldig lave fall, brøt det motstandsnivået på $ 3 og er for tiden stabilt på det nivået.

eos prisdiagram

Figur 2: EOS Market Cap, Volume & Pris – Data med tillatelse: Coinmarketcap.

Grunnleggeren, Daniel Larimer, har også vært med å grunnlegge Steemit og BitShares, og mye av det positive suset rundt EOS kan tilskrives Larimers gode rykte i kryptovalutaverdenen. Dette har også vært en kilde til en optimistisk fremtid for altcoin.

EOS-prisforutsigelsesgraf

Figur 3: EOS Prediksjon av Wallet Investor.

Ifølge Wallet Investor kommer EOS til å ha noen store svingninger det nye året. I løpet av de første månedene av det nye året forventes EOS å nå en topp på rundt $ 5, men i verste fall kan EOS falle under $ 1-merket. Wallet Investor har også spådd at EOS på kort tid kunne oppleve en negativ endring på rundt 64%, og EOS kan slippe $ 1.103.

Prisforutsigelsen av Coinliker.com er veldig optimistisk. Kortsiktig prisforutsigelse viser en negativ endring på 10%, men EOS kan være en god langsiktig investering. Ettersom EOS-nettverket fortsatt er under utvikling, er langsiktige spådommer håpefulle fordi nettverket forventes å fullføre utviklingen snart.

EOS Fem års prisforutsigelse

Figur 4: Fem års prisforutsigelse av CoinLiker

Alt i alt ser det ut til at det generelle markedssentimentet til EOS er bullish, noe som kan indikere at EOS kan vokse i fremtiden. Andre faktorer som det voksende samfunnet, økt aksept etc. vil også spille en viktig rolle i å øke prisene på EOS.

Klar til å investere i EOS?

invester i eos

Fordeler og ulemper ved å investere i EOS

Fordeler med å investere i EOS:

✅ EOS kan behandle så mange som 1000 transaksjoner per sekund og ønsker å øke antallet opp til en million.

✅ EOS er meget skalerbar, kostnadseffektiv og miljøvennlig.

✅ Den delegerte bevismessemekanismen sikrer høyere effektivitet.

✅ DPoS gjør også nettverket mer demokratisk.

✅ Blokkprodusenter investerer i nettverket og har dermed en eierandel i EOS.

✅ Fremtidige spådommer om prisene virker optimistiske, spesielt langsiktige.

Ulemper med å investere i EOS:

❌ EOS har hatt noen sikkerhetsproblemer. I Mai 2018, det ble avslørt i en rapport at hackere har vært i stand til å identifisere en rekke problemer i nettverkets sikkerhet.

❌ Det har også vært bekymringer med hensyn til desentralisering av EOS ettersom 49,67% av EOS-myntene er tilgjengelig på noen få toppadresser. Dette betyr at sammensmelting av disse adressene kan føre til at nettverket blir sentralisert, ettersom noen få vil få autoritet over nettverket.

❌ Det omfattende engasjementet Block.one, kjerneorganisasjonen bak EOS, i nettverket har også vært en kilde til motvilje.

❌ EOS møter sterk konkurranse fra noen etablerte mynter som Ethereum.

Begynn å investere i EOS med eToro

handel eos

EOS forventes å ha et stort potensial i fremtiden, med langsiktige investeringer som et lønnsomt alternativ. Hvis du tenker på å investere i EOS, så er eToro din plattform.

eToro er et av de største navnene i markedet når det gjelder handelsplattformer, da det av forskjellige kilder er rangert som et av de beste. Det tilbyr også noen unike funksjoner som sosial handel som passer for nybegynnere, men det har også avanserte muligheter for eksperter. Plattformen er brukervennlig og tar noen av de laveste prisene i markedet.

eToro – Beste megler å kjøpe EOS

etoro megler

eToro har vist seg å være pålitelig i kryptoindustrien i mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare.

Viktige punkter

 • EOS har hatt den lengste ICO som samlet inn en rekord på 4 milliarder dollar. Det er foreløpig fortsatt under utvikling.
 • Drivkreftene for prisen på EOS er nettverket, kryptovalutamarkedet og økt adopsjon av mynten
 • EOS er en open-source neste generasjons protokoll som retter seg mot desentraliserte apper gjennom smarte kontrakter.
 • Noen kritikere hevder at EOS ikke er helt desentralisert, og at nettverket veldig enkelt kan monopoliseres.
 • Visjonen er å bygge en desentralisert blockchain med lynrask prosesseringshastighet og praktisk talt ingen transaksjonsgebyr.
 • EOS møter sterk konkurranse fra Ethereum da de er noe like.
 • EOS’s Delegated Proof of Stake-mekanisme sikrer effektivitet i transaksjoner.
 • EOS sikter mot å kunne behandle en million transaksjoner per sekund.
 • De langsiktige prisforutsigelsene virker veldig optimistiske, og noen kilder spår en økning til $ 135 om fem år.

Vi håper denne artikkelen har informert deg om EOS og har motivert deg til å starte investeringen din i kryptomarkedet.

Hvis du har likt denne artikkelen, kan du dele den, i tilfelle noen andre vil ha nytte av den. Hvis du vil vite mer om andre kryptovalutaer, kan du ta en titt på kryptovarselsektoren vår.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me