Hva vil gi Tezos pris i 2021?

En analytisk guide til investering i Tezos (XTZ) i 2021

Hvor vil XTZ-prisen gå i 2021?

Hva vil skje med Tezos i 2021? Den første utgitte kryptovalutaen var Bitcoin i 2009. Etter Bitcoin dukket det opp mange andre kryptovalutaer, inkludert Tezos, og nå er det mer enn 8000 av dem iht. Coinmarketcap.

Men det har vært litt utfordrende for folk og investorer å forstå hvordan kryptovalutaer fungerer og hva som bestemmer prisen deres, siden deres natur er annerledes og de er relativt nye..

Ulike økonomiske faktorer, som inflasjon, arbeidsledighet, etc. påvirker prisen på aksjer eller obligasjoner. Men når det gjelder kryptovaluta, er ting annerledes. Hva som virkelig bestemmer prisen deres?

Hva som faktisk driver Tezos (XTZ) -prisen?

Det er tre hovedfaktorer som mest påvirker Tezos-prisen:

 • Den økende populariteten til staking
 • Adopsjon av Tezos
 • Korrelasjon til Bitcoin

Her på Trading Education analyserte vi disse tre faktorene, og nedenfor vil vi vise i detalj hva vi fant ut.

Hvis du vil vite mer om å investere i Tezos, kan du sjekke ut denne Ultimate Tezos Guide.

Hvorfor Tezos (XTZ)?

Hvorfor bør en investor vurdere å investere i Tezos? Hva gjør denne kryptovalutaen så spesiell? Første ble Tezos foreslått i 2014 i en whitepaper, og deretter ble den live i september 2018. Videre ble Tezos whitepaper skrevet av Arthur Breitman.

Tezos er en blokkjedebasert smart kontraktplattform. Den opprinnelige kryptovalutaen er tez eller tezzie – XTZ. Tezos er ikke basert på gruvedrift av XTZ slik den har gjort Bevis for innsats (PoS) konsensusmekanisme der tokenholdere får belønning for å delta i den.

Tezos ‘nåværende markedsverdi er $ 1 745 579 739 med en sirkulerende forsyning på 753 794 850 XTZ. Foreløpig ligger Tezos-prisen på $ 2,31.

Tezos ’rykte vokste i 2017 for sine store innledende mynttilbud, med hell å hente $ 232 millioner.

tezos historiske prisdiagram

Tezos prisbevegelser hele tiden. Kilde: Coinmarkecap.

Klar til å dykke inn i Tezos XTZ marked?

invester i teos

Hva driver Tezos (XTZ) Pris?

Gjennom sin eksistenshistorie har Tezos price opplevd oppturer og nedturer. 2020 har vært et godt år for Tezos, og i det siste begynte mynten å få oppmerksomhet igjen da den nådde sin heltid på $ 4,44 den 13. august 2020. Som nevnt ovenfor er Tezos ikke gruvebasert; i stedet er den avhengig av konsensusmekanismen Proof of Stake (PoS).

Imidlertid, hva som faktisk påvirker prisen på Tezos?

Faktor 1: Den økende populariteten til staking

Jo mer etterspørsel det er etter kryptokurver, jo mer øker prisen deres oppover. Som nevnt ovenfor, bruker Tezos beviset på stake-konsensusmekanismen, og det er den mest populære kryptovalutaen for staking. Proof of Stake (PoS) er mer foretrukket enn Proof of Work (PoW) -mekanismen, da det ikke krever dyr maskinvare. Staking ble veldig populær i 2019, spesielt i 2020. Følgelig vokste etterspørselen etter Tezos og forårsaket en økning i prisen på XTZ, og til og med nådde sin heltidshøyde i august 2020. La oss huske at frem til 2020 var prisen på Tezos ikke opplever en betydelig økning.

Tezos er den mest innsatte kryptovalutaen med 79,42%. Kilde: Stakingrewards.com

Faktor 2: Adopsjon av Tezos

Adopsjon av krypto fortsetter bare å vokse ettersom mange banker og finansinstitusjoner innser viktigheten av kryptovalutaer, og investerer dermed millioner av dollar i krypto eller begynner å bruke blockchain-teknologi.

I september 2020 Coindesk rapporterte at Forge, et teknologifokusert datterselskap av den franske investeringsbanken, Societe Generale uttalte at det eksperimenterte med Tezos-blockchain for å teste digitale verdipapirer og en sentralbank digital valuta (CBDC).

Videre lanserte nylig en Tezos-utviklingsgruppe kalt StableTech innpakket Ethereum-tokens, som gjør at verdien av ETH kan flyttes til Tezos blockchain. Wealthchain CEO Kevin Mehrabi kunngjorde på Twitter 12. desember at de nye tokens kalt ETHtz vil tillate Tezos-brukere å handle innfødte tokens knyttet til prisen på Ethereum.

Wealthchain CEO Kevin Mehrabi kunngjør på Twitter lanseringen av ETHtz.

Welthchain er en av virksomhetene som utgjør StableTech som består av en gruppe utviklere forpliktet til å forbedre DeFi på Tezos blockchain. Videre, gjennom ETHtz, prøver Tezos å trekke DeFi-aktivitet bort fra Ethereum-nettverket til sin egen blockchain som et lavere gebyralternativ..

Positive nyheter for Tezos som de som er nevnt ovenfor kan alltid påvirke prisen, ettersom jo mer Tezos fortsetter å utvide seg, jo flere investorer vil bli tiltrukket, og dermed påvirke prisen og muligens få den til å øke oppover.

Faktor 3: Korrelasjon til Bitcoin

Selv om Tezos ikke er en av kryptovalutaene som har en sterk korrelasjon med Bitcoin, kan fremdeles bevegelser i prisen på Bitcoin ha innvirkning på ytelsen til andre mynter, inkludert Tezos.

I følge Makroaksis, korrelasjonskoeffisienten mellom Tezos og Bitcoin for oktober, november og desember 2020 er 0,28. Verdiene av korrelasjonskoeffisienten mellom to kryptoaktiva varierer fra -1 til +1. Så, når det gjelder Tezos og Bitcoin, forteller 0.28 oss at det fortsatt er noen sammenheng mellom de to parene.

Tezos vs Bitcoin ytelse. Kilde: Macroaxis.com

Vil du vurdere å investere i Tezos XTZ?

invester i teos

Hvordan investere i Tezos (XTZ) i 2021?

For tiden opplever kryptovalutaer en spesiell fase, med Bitcoin som toppet prislappen på $ 30.000, og til og med nådde den historiske prisen på over $ 40.000 i begynnelsen av januar 2021, som også er merket som den høye prisen hele tiden pr. Coingecko.

Oppmerksomhet har nå vokst mot kryptokurver, og mange eksperter spår fortsatt vekst, etterfulgt av altcoins også. Vil Tezos vokse også? La oss ta en kort titt på Tezos nåværende pris, og la oss se hva prediktorer har å si for fremtiden.

Hvor mye kan prisen på Tezos (XTZ) gå i 2021?

For øyeblikket ligger Tezos-prisen på $ 2,31. Walletinvestor, som faktisk ikke er kjent for å være så optimistisk når spådommer på myntpriser, har en positiv spådom for Tezos. I 2021 kan prisen ifølge dem nå $ 5,06.

tezos pris forecasst diagram

Tezos prislinje og prognose trendlinje 2020-2021. Kilde: Walletinvestor.

Digitalcoin sier at prisen på Tezos kan bli til bearish modus fra april 2021 til oktober 2021. Imidlertid kan XTZ ifølge dem øke opp på $ 5,23 i desember 2021 og oppleve en økning på 126,58% fra nå.

tezos pris prediksjon diagram

Tezos (XTZ) Price Prediction Chart 2021. Kilde: Digitalcoin

Tezos (XTZ) pris utover 2021

Tezos langsiktige prisforutsigelser er også optimistiske.

Vil Tezos nå $ 10?

Selv om det kanskje ikke er lett å forutsi en myntprisen nøyaktig i løpet av en viss tidsperiode, spår Walletinvestor at Tezos i desember 2023 kunne nå $ 10,04, noe som ville gi god fortjeneste til de som har investert nå. Videre ifølge dem kunne Tezos nå $ 13,11 innen desember 2024, deretter 15,95 et år senere, i desember 2025.

Videre, Digitalcoin, selv om det forutsier noen betydelige prisreduksjoner for Tezos i løpet av de neste årene, likevel er de optimistiske og forventer at XTZ vil nå $ 12,43 innen februar 2026, og registrere en økning på 442,75%

Har Tezos (XTZ) en fremtid?

Gitt veksten av desentralisert økonomi (DeFi) og rollen som Tezos har i den, så kan vi si at Tezos har en lys fremtid. Med tanke på ovennevnte optimistiske prognoser for Tezos-prisen i fremtiden av Walletinvestor og Digitalcoin med potensial for vekst på 442,75%, kan det sies at Tezos virkelig er et lovende prosjekt med en lovende fremtid..

Hvis vi ser på dem generelt, er fremtiden for kryptovalutaer sikker fordi de allerede er i den innledende fasen av institusjonaliseringen. Bedrifter, banker og finansinstitusjoner fortsetter å investere tungt i kryptokurver, spesielt Bitcoin, og begynner å implementere blockchain-teknologi, inkludert Tezos som nevnt ovenfor. Derfor er dette klare tegn på at kryptokurver kan være en seriøs konkurrent i finansverdenen i nær fremtid.

Er Tezos (XTZ) et godt kjøp?

Prisen på Tezos forventes å øke i fremtiden, og dette gjør denne kryptovalutaen verdt å investere i. Siden prognosene er fulle av optimisme, hvis du investerer i Tezos nå, kan du glede deg over god fortjeneste i en ikke altfor fjern fremtid..

Tezos er et seriøst prosjekt og har et dedikert team bak seg som tar sikte på å sette sine spor ved å bli en nøkkelkomponent i den desentraliserte økonomien (DeFi).

Men siden prognosemakere spår at 2021 vil være lik 2020 når det gjelder priser på Tezos, er Tezos derimot en god investering på lang sikt – HODL. De som investerer nå og har tålmodighet til å vente til 2025 eller 2026 i følge prognoser, kunne ha god fortjeneste.

Klar til å begynne å investere i Tezos XTZ?

invester i teos

Hva er fordelene og ulempene med å investere i Tezos (XTZ)?

Hver kryptovaluta har fordeler og ulemper når det gjelder å investere i dem. Nedenfor presenterer vi fordeler og ulemper ved å investere i Tezos.

Fordeler med å investere i Tezos:

✅ Tezos er ikke bare en kryptovaluta. Den har unik kjedestyring som gjør mynten så “demokratisk” som myntholderne kan delta i beslutningstaking.

✅ Tezos er en innovativ blockchain-plattform, som ifølge eksperter gir mye potensial for fremtidig vekst.

✅ Tezos bruker konsensusmekanismen Proof-of-Stake (PoS), som er mye billigere sammenlignet med andre blokkjeder som bruker Proof of Work (PoW).

✅ Mange bedrifter kan bruke Tezos blockchain. Hvis adopsjonen av Tezos fortsetter å vokse, vil etterspørselen vokse og dermed føre til at prisen på XTZ også vokser.

✅ Prognosemakere spår at Tezos-prisen kan vokse i fremtiden. Derfor er det potensial for fortjenesteinvestering i Tezos.

Ulemper med å investere i Tezos:

Popularity Tezos popularitet har begynt å vokse i det siste. Likevel er det ikke i nærheten av Ethereum eller Bitcoin. Så mangler Tezos promoteringsstøtte.

❌ Tezos har møtt søksmål fra ICO-investorer på grunn av forsinkelse av utstedelse av token, noe som har skadet omdømmet.

❌ Blockchain-utviklere er ikke sikre på hva transaksjonsgebyrer og hastighet vil være, ettersom kravene og bruken av Tezos øker i fremtiden, siden mange av dem anser det som et umoden nettverk.

❌ Tezos største konkurrenter er Ethereum og NEO. Ethereum vokser aktivt, så Tezos må holde seg oppdatert uten å miste tempoet i utvikling, for å være en verdig konkurrent i fremtiden.

Start investeringen din i Tezos (XTZ) med eToro

investin i teos

Hvis du etter å ha lest denne artikkelen føler deg motivert til å starte investeringen din i Tezos eller annen kryptovaluta, har vi gleden av å informere deg om at eToro er den mest foretrukne megleren for deg, for å starte investeringen. eToro er en brukervennlig plattform og er også den beste megleren i verden for handel.

Det er funksjoner som "Kopier handel" hvor du kan kopiere en profesjonell handelsmann. eToro er også kjent som en sosial handelsplattform, siden handelsmenn over hele verden distribuerer forskjellig informasjon og nyheter innen plattformen, og informerer deg om de siste nyhetene i handelsverdenen. Sikkerhet er også på høyeste nivå med eToro, fordi det er en plattform som har en tradisjon og tar brukerne på alvor, og prøver å gjøre opplevelsen deres best mulig..

eToro – Beste megler å kjøpe Tezos XTZ

etoro megler

eToro har vist seg å være pålitelig i kryptoindustrien i mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare.

Viktige punkter

 • Det er tre hovedfaktorer som mest påvirker Tezos-prisen, den økende populariteten til innsats, Tezos-adopsjon og korrelasjon til Bitcoin.
 • Tezos er en blokkjedebasert smart kontraktplattform. Den opprinnelige kryptovalutaen er tez eller tezzie – XTZ.
 • Tezos er ikke basert på gruvedrift av XTZ, da den har en Bevis for innsats (PoS) konsensusmekanisme der tokenholdere får belønning for å delta i den..
 • Tezos ‘rykte vokste i 2017 for sine store innledende mynttilbud, og hevde vellykket $ 232 millioner.
 • Tezos nådde sin heltid på $ 4,44 den 13. august 2020.
 • Tezos er den mest innsatte kryptovalutaen med 79,42%.
 • Korrelasjonskoeffisienten mellom Tezos og Bitcoin for oktober, november og desember 2020 er 0,28.
 • I henhold til Walletinvestor i 2021 kan Tezos-prisen nå $ 5,06.
 • Digitalcoin er optimistisk og forutser at XTZ vil nå $ 12,43 innen februar 2026, og registrerer en økning på 442,75%.

Vi håper faktisk du har funnet denne artikkelen nyttig, og i så fall gi oss en like og del den, siden det kan være noen andre som ønsker å dra nytte av den.

Og til slutt, Hvis du vil lese flere artikler og få mer kunnskap om kryptovalutahandel, kan du sjekke ut våre omfangsrike sektorer om kryptohandel.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me