Hvilke kryptovalutaer vil prestere best i 2021?

I følge kryptoeksperter er Bitcoin, Cardano og Ethereum de beste resultatene i 2021.

Med Bitcoin som nådd sin heltidshøyde, har 2020 vært enestående for kryptovalutamarkedet. Vi tror imidlertid at 2021 kommer til å bli enda bedre for 2021. Globale markeder har lidd enormt under pandemien, noe som har fått folk til å vende seg til kryptovalutaer som et fristed. Mens den økonomiske nedsmeltingen har forbedret seg og vil fortsette å forbedre seg i 2021, tror vi at kryptomarkedet har nok bullish momentum, for nå, for å opprettholde seg selv og til og med trives når vi går inn i det nye året.

2020 – Året der kryptovalutamarkeder strålte

2020 har vært et år å huske for kryptovalutaer. Etter bjørnesyklusen i 2018 og konsolidering av 2019 økte virksomheten raskt denne gangen. Det globale kryptomarkedet har eksplodert fra 193 milliarder dollar til 566 milliarder dollar. Det var tre hovedfaktorer bak denne nær 300% økningen.

  • For det første, som vi allerede har nevnt, har folk en tendens til å se på kryptovalutaer som et fristed. Dette har hjulpet den med å få enorm verdsettelse og troverdighet midt i den økonomiske kollapsen.
  • Ved å utvide det første punktet, har institusjonelle investorer valgt å investere mer i kryptokurver for å sikre og utvide sin formue.
  • DeFi-revolusjonen har ført enestående brukstilfeller og nytteverdi inn i kryptoøkosystemet.

Så når det er sagt, la oss se på fem kryptovalutaer som forventes å fortsette sin oppadgående fart i 2021.

5 mest effektive kryptovalutaer i 2021:

1. Bitcoin

2. Cardano

3. Ethereum

4. Tezos

5. Binance Coin

#1 Bitcoin vil styre 2021

Bitcoin er offisielt i ukjent territorium akkurat nå. Når det gjelder pressetid, har Bitcoin brutt forbi $ 22 500-nivået og er godt på vei mot $ 30 000.

Her er den skumle delen.

Selv de mest konservative analytikerne spår at BTC vil nå minst $ 30 000 i 2021. De mer optimistiske håper BTC vil nå $ 100 000 innen utgangen av 2021. Uansett, hva dette betyr er at BTC absolutt burde være øverst på handlelisten din. akkurat nå. Med institusjoner som kjøper store blokker på BTC over tid, vil denne kommende “supply crunch” være en viktig faktor ettersom etterspørselen etter den fremste kryptovalutaen går gjennom taket..

Les mer: Bitcoin-prisanalyse for 2021 (grundig gjennomgang)

# 2 Cardano er en mørk hest i spillet

I løpet av det siste året har det vært en enorm etterspørsel etter DeFi-applikasjoner, noe som har forårsaket en betydelig belastning på Ethereum blockchain. Som sådan leter utviklere alltid etter et alternativ til Ethereum. Cardano kan være en mulig løsning.

Cardano går for øyeblikket inn i sin tredje utviklingsfase kalt “Goguen.” I denne fasen vil Cardano aktivt jobbe med smart kontraktsintegrasjon og desentralisering. I denne fasen vil ADA-kontrakter støtte visse betingelser, for eksempel å gjøre at brukerne holder tokens i en bestemt periode for å fullføre en kontrakt.

ADA steg fra $ 0,032 til $ 0,17, og økte med >500% gjennom 2020. Hvis Cardano kjører DeFi-momentum, kan det til og med nå $ 1.

# 3 Ethereum kommer til å ha et sterkt 2021

Ethereum vil fortsette sin økning i 2020 og flytte inn i 2021, hovedsakelig på grunn av Ethereum 2.0-oppgraderingen og at den er en DeFi-plattformsleder. Imidlertid er en annen viktig faktor som skal øke ETHs pris institusjonell interesse. Faktisk kunngjorde Chicago Mercantile Exchange (CME) Group sine planer om å lansere ETH futures catering til sine institusjonelle investorer. Dette vil bli lansert i februar 2021. Dette kan presse ETH til $ 1000.

# 4 Tezos er et annet flott DeFi-alternativ

Tezos fikk en hel dollar i verdsettelsen over 2020, etter å ha steget fra $ 1,34 til $ 2,33. Den bruker den delegerte proof-of-stake (DPoS) algoritmen, som gjør at den kan være mye mer skalerbar og fleksibel. Sammen med det har Tezos nylig redusert sine smarte kontraktsgassgebyrer med 75% via Delphi-oppgraderingen. Dette skal gjøre det mer DeFi-vennlig og en forlokkende plattform for utviklere.

# 5 Binance Coin kan bli den mest brukte mynten i kryptospace

Binance Coin har mer enn doblet seg gjennom 2020, etter å ha steget fra $ 13,60 til $ 30,50. Vi kan forvente at prisen vil øke betydelig gjennom 2021 av en enkel grunn – dens tilknytning til Binance.

Binance er en av de mest populære børsene i verden. I løpet av det siste døgnet gjorde Binance svimlende 12 milliarder dollar i handelsvolum. Etter hvert som kryptospace blir større, vil Binance oppleve en massiv tilstrømning av nye brukere, noe som også vil føre BNBs bruk gjennom taket. Hva dette betyr er at BNB kan være i ferd med å ha et uhyrlig 2021. Hold øye med denne mynten.

Les mer:

Hva er den beste kryptovalutaen du kan investere i 2021?

Kryptovaluta å kjøpe, se på og unngå

Hva er de 10 mest populære kryptovalutaene i Storbritannia?

eToro – Den beste kryptovaluta-plattformen for både handelsmenn og investorer

eToro har vist seg å være pålitelig i Crypto-bransjen gjennom mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me