Hvilke topp 10 kryptovalutaer vil eksplodere i år?

Topp kryptovalutaer å investere i i år

Planlegger du å kjøpe eller investere i kryptovalutaer i år? Med mer enn 7000 kryptovalutaer er det ikke lett å velge de beste kryptovalutaene å investere i for 2021. Frykt ikke, vi i Trading Education setter en liste over de beste kryptovalutaene som kan eksplodere i år.

Hvis du har noen planer om å investere i kryptomarkedet i år, har vi gode nyheter for deg! Ifølge mange kryptoentusiaster vil 2021 være det beste året å investere i kryptovalutaer, og det er ikke vanskelig å se hvorfor.

Ønsker å dykke inn i kryptomarkedet raskt og enkelt, med 0% kommisjon? Sjekk ut eToro Exchange!

Når det gjelder å bestemme hvilken krypto du skal investere i, kan valget være noe overveldende ettersom det er tusenvis av kryptomynter tilgjengelig på markedet.

Det er vanskelig og tidkrevende å gjøre undersøkelser og sortere de verdige fra de “ufruktbare”.

Derfor er vi her for å hjelpe deg. Følgende er en liste over de 10 beste kryptovalutaene som forventes å eksplodere i 2021 og få en enda større innvirkning i årene som kommer.

Så uten videre …

Topp 10 kryptovalutaer som skal eksplodere i år:

 1. Bitcoin (BTC)
 2. Litecoin (LTC)
 3. Ethereum (ETH)
 4. Basic Attention Token (BAT)
 5. Binance Coin (BNB)
 6. Ripple (XRP)
 7. Chainlink (LINK)
 8. Stellar (XLM)
 9. Polkadot (DOT)
 10. Dogecoin (DOGE)

Til syvende og sist er det ingen enkelt kryptovaluta vi kan peke ut som den beste av de beste. Det er bare ikke så enkelt.

Mange kryptokurver tilbyr ganske attraktive investeringsmuligheter, avhengig av hva du leter etter og hvilke investeringsmål du har.

Og en annen ting du bør vurdere er nivået på erfaring du har.

For eksempel kan noen kryptokurver være en god investering for nybegynnere (som har en grunnleggende forståelse av hva krypto er og konseptet med hvordan man kan tjene penger på handel), mens andre er egnet for mer avanserte kryptohandlere (de kjenner den tekniske siden av krypto og vet nøyaktig når du skal komme inn og ut!).

Du må også huske på at det ikke er nok å kjøpe de beste kryptovalutaene for å være en vellykket kryptotrader.

Mange handelsmenn har vært vitne til at deres kryptoreise kom til en slutt fordi de ikke fulgte nok sikkerhet. Hvis du virkelig seriøst med å investere i kryptovaluta, må du legge vekt på å beskytte investeringen din ved å styrke sikkerheten din.

Mange av feilene kryptovaluta investorer gjør er relatert til sikkerhet. For eksempel å glemme å aktivere 2FA (tofaktorautentisering), la myntene dine være i en børs eller ikke eie en maskinvarebok.

Men la oss komme tilbake til diskusjonstemaet vårt!

Så i denne artikkelen skal vi gi deg alt du trenger å vite om de beste kryptovalutaene som skal eksplodere i år.

Mot slutten av artikkelen bør du ha en solid forståelse av de beste kryptovalutaene, hvordan du kan investere i dem og hvorfor du bør vurdere og hvorfor du bør vurdere å kjøpe dem.

Her er listen vår over de beste kryptovalutaene som skal eksplodere i dag:

1. Bitcoin (BTC) – Er den ustoppelige goliaten på vei til $ 146 000?!

Når du snakker om topp 10 kryptovalutaer å investere i akkurat nå alle diskusjoner bør starte med Bitcoin.

Hvorfor det?

Vel, det er fordi Bitcoin er den mest brukte kryptovalutaen til dags dato, ofte referert til som “Kongen av kryptovalutaer”.

Hovedmålet med Bitcoin er å bli globale, peer-to-peer, digitale kontanter, som er løsrevet fra enhver form for regulering og dermed fullstendig desentralisert. Kanskje det nå virker som et ganske enkelt mål, men likevel står det solid.

Annet enn det, er grunnen til at du bør holde Bitcoin på investeringsradaren din at den har det den høyeste likviditeten i kryptorommet, som også gjør det til den beste kryptovalutaen å kjøpe hvis du er nybegynner.

Til slutt vil du ha absolutt ingen problemer kjøpe eller selge Bitcoin.

Det vil alltid være noen i den andre enden som er klare til å matche bestillingen din. Ikke bare det, men Bitcoin er også kjent for å være en av de mest stabile kryptovalutaene, til tross for volatiliteten.

Bitcoins innflytelse, etterspørsel og masseadopsjon forventes å øke i årene som kommer.

I februar 2021, Bitcoin brøt gjennom $ 50 000 for første gang da kryptovalutaen fortsatte rallyet.

Bitcoin økte spesielt etter Tesla avslørte at den kjøpte $ 1,5 milliarder dollar i Bitcoin og at den planlegger å begynne å godta bitcoin som betaling i fremtiden.

Sa Elon Musk: “Jeg tror på dette tidspunktet Bitcoin er en god ting. Og så er jeg en tilhenger av Bitcoin. Som jeg sa, jeg var sent på festen, men jeg er en tilhenger av Bitcoin. Og jeg tror, ​​bitcoin er virkelig på randen av å få bred aksept av konvensjonelle finansfolk, “

Når etterspørselen øker, forventes Bitcoins pris å øke betydelig det vil bare være 21 millioner mynter.

Tilbake i januar 2021 fortalte Bitpays CCO Sonny Singh Bloomberg at han forventer at BTC vil nå 45 000 dollar de neste månedene, og denne prisforutsigelsen ble helt blåst ut av vannet da Bitcoin nådde 58 000 dollar per mynt.

Interessant, Singh nevnte også at hvis Bitcoin gikk utover denne terskelen, ville det være på vei til å bli et billion dollar marked og vi vil sannsynligvis se at regjeringer begynner å bli involvert snart.

Ryan Browne, skriver for CNBC rapporterte også at JPMorgan, banken som en gang kalte Bitcoin for svindel, nå forventer BTC for å nå $ 146.000.

Har du vurdert å kjøpe Bitcoin (BTC)?

2. Litecoin (LTC) Vil 2021 være året det eksploderer til $ 600 per mynt?

En av hovedgrunnene til å vurdere å investere i Litecoin i år er dens høye likviditet og store markedsverdi.

Hvis du vil unngå risiko, hold deg unna mynter med mindre markedsverdi og samfunn og gå med kryptovalutaer som Litecoin.

Hvorfor tror vi Litecoin vil eksplodere i år og en ikke altfor fjern fremtid?

Vel, det er en begrenset tilgang på 84 millioner mynter (sammenlignet med Bitcoins 21 millioner) og en blokkbelønning på 25 LTC. Dette er en høy blokkbelønning sammenlignet med andre kryptoer.

Den gjennomsnittlige tiden for å bryte en blokk på LTC-blokkjeden er også omtrent to minutter, som også er raskere enn de fleste andre kryptoer.

Dette, sammen med det faktum at Litecoin er en av de fire store på Coinbase, mange eksperter tror at uansett hva som skjer i fremtiden, vil Litecoin helt sikkert forbli en av altcoinsene som holder seg sterke.

I 2021 blir Litecoin fortsatt vurdert en av de beste kryptovalutaene, til tross for sterk konkurranse.

Prisforutsigelser for Litecoin for 2021 kan variere ganske dramatisk, avhengig av hvor du ser.

Samtidig som Myntbryter antyder det Litecoin “kan nå $ 600” (som er enormt!), Økonomiprognosebyrået spår at det kunne nå $ 182 per mynt på det høyeste innen utgangen av 2021.

Imidlertid, med all opprør som for øyeblikket skjer, kan det være mulig at denne spådommen er litt lav.

Har du vurdert å kjøpe Litecoin (LTC)?

3. Ethereum (ETH) Undervurdert og klar skyte forbi $ 2000 per mynt?

Du kan ikke gå galt med Ethereum. Det skjer bare altfor mye med denne kryptovalutaen for at den skal mislykkes!

Ethereum vil alltid være en av de beste kryptovalutaene å investere, hva som helst året.

Som du sikkert vet var Ethereum det første store prosjektet som ble introdusert smarte kontrakter, slik at utviklere kan starte desentraliserte stasjonære og mobile applikasjoner (dApps) på baksiden av blockchain-teknologien, og det har vært en av de ti beste kryptovalutaene i 2021.

Ikke bare det men Ethereum er den nest mest flytende kryptovalutaen, rangering rett under Bitcoin. Dette betyr at du ikke har noen problemer med å kjøpe eller selge Ethereum. Det er helt perfekt for investorer.

De fleste som kommer inn i krypto, begynner å kjøpe Bitcoin og går deretter inn i Ethereum, og begynner så å se på andre kryptovalutaer.

En grunn til å tro at Ethereum vil forbli en sterk investering i årene som kommer er at det har et lojalt team og fellesskap. Dette gir Ethereum en bedre sjanse for å holde seg stabil og bare øke i verdi i det lange løp.

I tillegg kan mye mer Ether (Ethereum-tokens) eksistere i forhold til Bitcoin eller til og med Litecoin.

Ether gir drivstoff til dApp-økosystemet, noe som betyr at millioner av utviklere og selskaper trenger det for å støtte sine smarte kontrakter og lansere applikasjoner.

Det kan føre til opprettelse av et desentralisert nett eller web 3.0, der makt blir gitt tilbake til brukere og innholdsskapere.

Men den største grunnen til at Ethereum sannsynligvis vil eksplodere i 2021 er bytt til bevis på innsatsen, også kjent som Ethereum 2.0.

Denne prosessen startet i desember 2020 og vil fortsette i hele 2021, og finner sted i trinn med nøyaktige datoer som ennå ikke er oppgitt.

Hvis Ethereum er i stand til å fullføre overgangen til bevis på innsats, vil det være store nyheter og utvilsomt vil det påvirke prisen.

Digitalcoin spår for 2021 Ethereum vil nå $ 2.087,59. Med at den allerede nådde $ 1,8 000 nivåer i februar, er det en reell sannsynlighet for at den kan skyte forbi $ 2.000-merket!

Alt dette har fått oss til å tro at Ethereum mest sannsynlig er den neste kryptovalutaen som vil eksplodere i 2021.

Har du vurdert å kjøpe Ethereum?

4. Grunnleggende oppmerksomhetstoken (FLAGGERMUS) En økning på 192,83% på fem år kan gjøre BAT til en stjele!

Først lansert i 2017, har BAT vært en av de hotteste kryptovalutaene gjennom 2018, 2019 og 2020, og folk vil definitivt fortsatt snakke om det i 2021 og utover.

Basic Attention Token (BAT) er verktøytegn og brukes av Modig nettleser. BAT-token brukes til å tipse innholdsskapere, så vel som praktisk talt alle du synes er nyttige på internett.

Du kan velge hvordan du skal tipse dem for innsiktsfull informasjon eller innhold du mottar. Dette har mye potensial ettersom nettleserindustrien er ganske enorm.

Ikke bare det men brukere som ser på annonser, kan også bli belønnet i BAT. Dette er et område som ennå ikke skal utforskes, og kan potensielt føre til mange nye muligheter for både sluttviseren og den modige nettleseren..

Akkurat som Ethereum er BAT en måte å desentralisere nettet ved å sikre at midler havner på rett sted.

Teamet bak dette konseptet er Brendan Eich som er medstifter av Mozilla Firefox og bidro til å lage JavaScript. Med slik legitimasjon kan du satse på at fremtiden til BAT er lys.

Med så mange andre mynter som kollapser, forblir BAT overraskende konsistent, noe som er et godt tegn på en sunn opphopning.

5. Binance Coin (BNB)

Binance Coin er en av de beste kryptovalutaene du kan kjøpe hvis du vil diversifisere porteføljen din og se verdien bak Binance Exchange, verdens største kryptovaluta-børs.

Binance Exchange er en solid virksomhet og ledes av Changpeng Zhao (kjent for mange som ganske enkelt ‘CZ’) som er svært innflytelsesrik i kryptosamfunnet.

For å gi deg en ide om hvor stor Binance er, fra og med februar 2021, når det gjelder handelsvolum døgnet rundt, er Binance Exchange verdt over 28 milliarder dollar, dobbelt så mye som den nest største børsen, HBTC, ifølge Statista.

Binance Coin er en ‘verktøymynt’, som betyr at verdien kommer fra hvor nyttig den er, sammen med nivået på etterspørsel etter verktøyet.

Og Binance Coin sitt verktøy er at det gir handelsmenn rabatt hvis de bruker mynten til å betale gebyrer på utvekslingen.

Så som du ser, er det ikke spesielt imponerende når det gjelder teknisk evne, men det har en klar brukssak som alle kan forstå.

Opprinnelig skulle ikke rabatten som Binance Coin tilbyr vare lenge. Fra og med 2017 var det opprinnelig 50% avslag på avgifter, så i 2018 var det 25%, og i 2019 skulle det igjen halveres til 12,5%.

Men det var kunngjort i 2019 at Binance Coin ville være med 25% avslag på ubestemt tid. Den eneste bekymringen er om det er noen fremtid for Binance-mynt på et senere tidspunkt, eller vil det alltid bare være et “rabatt-token”?

Suksessen til Binance er et bevis for mange investorer at de har ferdighetene og ressursene for å gjøre denne mynten til en suksess. Og ettersom flere skynder seg å komme inn på Bitcoin når den skyter oppover, vil den bare dra Binance Coin opp med den.

Binance Coin er også en av de mest flytende kryptovalutaene akkurat nå, etter å ha blitt rangert blant topp 10 på CoinMarketCap de siste årene, hvor det sannsynligvis vil forbli.

Binance-børsen er verdens raskest voksende kryptovaluta-børs. Eventuelle transaksjoner på børsen gjøres ved hjelp av Binance Coin, noe som gjør BNB til en av de mest brukte kryptovalutaene i år, når det gjelder handelsvolum.

For å gi deg en følelse av hvor mye Binance Coin tjener på bommen i 2021, i en uke i februar vokste den i verdi med opptil 102%, ifølge CoinMarketCap.

Dette kan bare gjøre Binance Coin til en av de beste kortsiktige kryptovaluta-investeringene akkurat nå.

Digitalcoin spår at Binance Coin vil være verdt $ 319,75 i 2021 men gitt den uventede økningen i begynnelsen av året, kan dette vise seg å være for konservativ.

Vil du investere i Binance Coin?

6. Ripple (XRP) – Potensielt den beste kjøpsmuligheten for 2021?

2021 startet ikke pent for Ripple. Etter mange år med å være den tredje i køen til kryptotronen rett etter Bitcoin og Ethereum når det gjelder markedsverdi, bestemte SEC seg for å snu ryggen til dem (mer om det nedenfor).

Konseptet og målene til Ripple er litt forskjellige fra resten av kryptovalutaene på denne listen.

Ripple er en venturestøttet oppstart som tilbyr bankoppgjørstjenester som gjør det mulig for dem å foreta transaksjoner direkte og øyeblikkelig over internasjonale grenser..

På grunn av dette blir Ripple ofte sett på som mer orientert mer mot store institusjoner, snarere enn til individuelle brukere.

Siden Ripples tidlige dager har det gjort det samarbeidet med store banker over hele verden, som f.eks Bank of America og flere finansinstitusjoner ser på hvordan de best kan bruke Ripple-protokollen.

Men som vi sa i begynnelsen, er det ikke så bra på Ripple akkurat nå. Deres mangeårige venn, US SEC (Securities and Exchange Commission) bestemte at de ikke lenger ville være venner.

SEC hevder at Ripple hadde brutt verdipapirlovene ved å selge XRP-tokens til detaljinvestorer over flere år og er nå saksøker dem, under antagelse om at Ripple virkelig skal anerkjennes som en sikkerhet, ikke en kryptovaluta.

I lang tid gjettet alle i kryptosamfunnet alle når en slik hendelse kunne skje og hvilken krypto som ville bli truffet først.

Ikke overraskende søksmålet slo Ripples verdi på veldig kort tid, faller til lavt som vi ikke har sett på år.

Nå, mens dette høres ut som forferdelige nyheter, er det ikke det.

Først av alt, Ripple har en god sjanse for å slå SEC i rettssaken. Det ser ut som SEC har drastisk misforstått hva Ripple er og hvordan det fungerer, og de fleste nyhetsselskaper i kryptovaluta er rett bak dem og påpeker dette..

Og for det andre, selv om SEC lager litt støy med Ripple, til slutt vil det ikke stoppe dem. De vil gå videre og komme seg.

Hva kryptohandlere egentlig bør tenke er: ‘Wow! SEC ga oss en enorm kjøpsmulighet! ‘

Og for det tredje kan vi ikke ignorere sannsynligheten for at Bitcoins siste hopp til månen sannsynligvis også vil øke Ripples verdi (så langt har det sannsynligvis dempet skaden SEC har forårsaket).

CoinPedia gir Ripple en 2021 prisforutsigelse på $ 0,65 innen utgangen av året, en økning på ca $ 0,20 siden februar.

Vil du investere i Ripple (XRP)?

7. Chainlink (LINK) – $ 54,795 per mynt på ett år?

Chainlink er en av de nyeste myntene som har slått seg inn blant topp 10 de siste par årene, og den har definitivt tjent sin plass.

Tvillingene forklarer Chainlink som:

“[D] eksentralt nettverk av noder som gir data og informasjon fra kilder utenfor blockchain til smarte kontrakter på blockchain via orakler. Denne prosessen, sammen med ekstra sikker maskinvare, eliminerer pålitelighetsproblemene som kan oppstå hvis du bare bruker en enkelt sentralisert kilde. “.

For de som ikke vet, er orakler ikke telepatiske vesener, men er i stedet det som blir referert til som ‘mellomvare’ som tar informasjon som nyheter fra omverdenen og bringer den inn i programvaren. I tilfelle Chainlink, blockchain.

Hva alt dette betyr er at Chainlinks smarte kontrakter kan svare på nyheter som skjer i den virkelige verden. Dette er superinnovativt og ikke noe som har blitt diskutert mye før Chainlink kom på scenen.

En annen interessant ting med Chainlink er at det leder an i DeFi (mer om DeFi nedenfor!) ifølge CoinMarketCap med den største markedsverdi. Dette kan bety at når DeFi fortsetter å vokse, vil Chainlink ha en fordel i forhold til andre kryptovalutaer.

Det er fremdeles problemer med Chainlink. En av de viktigste potensielle problemene, som fremhevet av James Sangalli på Medium, er det we kan ikke være sikker på om gyldigheten av informasjonen som oracle feed blockchain.

Hvis feilinformasjon går gjennom et orakel, kan det aktivere en smart kontrakt som ikke burde vært aktivert.

Til tross for dette ser Chainlinks 2021-prisforutsigelser bra ut med Wallet Investor gir det ett års prognose på $ 54,795 per mynt. Mer enn dobbelt så mye som dagens pris.

8. Stellar (XLM) – $ 0,586 per mynt innen utgangen av 2021?

Mens Stellar ikke får så mye oppmerksomhet som før, har den holdt seg sterk for tiden på 11. plass når det gjelder markedsverdi, og 2021 kan gi litt spenning i denne mynten.

I mange forstander er Stellar ganske stabil i forhold til mange andre kryptovalutaer og lager ikke for mye støy.

Som beskrevet av Investopedia, Stellar er “en desentralisert protokoll på åpen kildekode til overfør digital valuta til fiat-penger innenlands og over landegrensene”.

Så, i utgangspunktet, hva Stellar gjør er å hjelpe folk å overføre penger mellom hverandre ved å utnytte en digital valuta (XLM) hvor som helst i verden.

Høres kjent ut? Det burde det fordi det er nøyaktig den samme ideen bak Ripple. Men det er en nøkkelforskjell; tilnærmingen. Stellar fokuserer mer på unbanked mens Ripple jobber mer for å koble finansinstitusjoner.

I dag har Stellar gjort det et stort antall partnere, inkludert Deloitte, Stripe og IBM.

Hvis du er bekymret for situasjonen med Ripple, er Stellar den klart beste hekken. Hvorfor?

Nå kan det være den perfekte tiden å skinne for Stellar mens alle leter etter et alternativ til Ripple.

Det så ut til å være en sjanse for at Stellar gjenopprettet bakke oppnådd i kryptohypen sent på 2017, men så langt har den ikke nådd de ekstraordinære prisene ennå.

Prisforutsigelser for 2021 for Stellar kan variere dramatisk ettersom faktorene som påvirker Stellar gjør det vanskelig å si hvor nøyaktig kryptoen vil gå.

Samtidig som Økonomiprognosebyrået spår ikke mye endring innen utgangen av året, Wallet Investor tror det kan nå $ 0,586 per mynt.

Og så er det mer optimistiske spådommer fra Tjen penger som tror Stellar kan stige utover sin heltidshøyde på $ 0,62, legger også til at “XLM på $ 1 per mynt ikke er umulig innen desember 2021”.

Som ideen om å investere i Stellar (XLM)?

9. Polkadot (DOT) – På vei til $ 50 per mynt i år?

Polkadot er den yngste mynten på listen vår som ble med i kryptoverdenen i 2019, ikke engang for to år siden.

Siden da har det steget til å bli en av de 10 beste kryptovalutaene ganske aggressivt og er mest sannsynlig neste store kryptovaluta.

Men når du først har forstått hva Polkadot handler om, vil du helt forstå hvorfor det har blitt så populært.

Polkadot planlegger å løse et stort problem i kryptovaluta – vi har nå tusenvis av kryptoer, og det er ingen måte for dem å kommunisere med hverandre. Informasjon om en blockchain kan ikke enkelt deles med en annen.

Løsningen på dette er interoperabilitet. Polkadot planlegger å være broen mellom alle kryptovalutaer.

For å se verdien i Polkadot-prosjektet, må du ha visningen om det kryptovaluta handler ikke bare om å erstatte fiat-penger med en digital valuta, det er så mye mer som kan gjøres.

Til slutt vil det ikke bare være en kryptovaluta for å styre dem alle, men mange jobber sammen med hverandre for forskjellige formål.

Ved å introdusere interoperabilitet i kryptovaluta-samfunnet, kan vi jobbe mot å skape et desentralisert nett (web 3.0, som vi har snakket mye om i denne artikkelen).

Super interessant å vite; Polkadot ble opprettet av Dr. Gavin Wood, en av medstifterne av Ethereum som er kreditert for å oppfinne programmeringsspråket Solidity, som ikke bare brukes av Ethereum, men alle andre kryptovalutaer som bruker Ethereum blockchain.

Med et så strålende sinn bak dette prosjektet, er det vanskelig å ikke se Polkadots potensielle verdi.

Crispus Nyaga, skriver for InvestingCube gir Polkadot en 2021-prisforutsigelse på $ 50 per mynt, som definitivt virker mulig gitt gjeldende pris.

10. Dogecoin (DOGE) – Vil en ny bølge av Redditors bringe den tilbake til $ 0,05?

Tilbake i 2020 hadde ingen forventet å se Dogecoin på en liste over topp 10 kryptovalutaer som skulle eksplodere! Og det var ingen reell grunn til før Redditors fikk tak i det.

Dogecoin ble opprinnelig opprettet som en vits, en bokstavelig fungerende meme hvis du vil.

Kanskje mer enn noe, kan du si det Dogecoin er en satire på boom av altcoins i de siste få årene.

Når alt kommer til alt, med så mange mennesker som lager kryptokurver av noen ganger veldig forenklede grunner, og med mange som prøver å løse de samme problemene, hvorfor ikke lage en krypto basert på Shiba Inu-hunden fra ‘Doge’-memene for å le av hele situasjonen?

Det var aldri meningen at det skulle vare. Hvis du tar deg tid til å se på det mer detaljert, er alt en spøk, fra blokkbelønning til sirkulerende forsyning.

Men det gjorde det. Dogecoin ble en morsom måte å tipse folk på internett på fora når de ga deg innsiktsfull eller nyttig informasjon, eller hvis de sa noe som fikk deg til å le. Til tross for dette, ingen forventet å tjene penger på å holde Dogecoin.

Alt dette endret seg i januar 2021 da en Reddit-gruppe ringte SatoshiStreetBets planla å pumpe Dogecoin så mye som mulig.

De ønsket å gjenta hva som skjedde med GameStop-aksjen, bare denne gangen var det ingen kortsalg involvert fra Wall Street.

Elon Musks tilsynelatende støtte videre Twitter bare motiverte gruppen ytterligere til å fortsette og bringe flere mennesker inn. På et tidspunkt økte Dogecoin så mye som 800% i verdi!

Nå mens spenningen stort sett har gått ned, må vi erkjenne muligheten for at dette skjer igjen. Selvfølgelig vil dette imidlertid være vanskelig å forutse.

Prisforutsigelser for Dogecoin er foreløpig ganske stabile. Myntbryter anslår at innen 2025 kunne den nå en høyde på $ 0,05 per mynt, “Hvis det ikke kommer over noen turbulens”.

Avsluttende ord: Hvilken kryptovaluta vil eksplodere i 2021?

Vi håper at du nå har fått en god ide om noe av det topp 10 kryptovalutaer som vil eksplodere i år og kan ende opp med å gi deg fortjeneste hvis du vurderer å investere i dem.

Husk det investering er alltid en risikabel prosess og det er ikke noe å haste. Du bør bare ta investeringsbeslutninger etter å ha brukt mye tid på å undersøke investeringsmuligheten.

Uansett hvilke mynter du ser på å investere i, må du kjenne dem innvendig og utvendig. Ikke la spenning motivere deg, la din innsikt motivere deg.

Hvilken kryptovaluta skal jeg investere i for 2021?

Alle de ovennevnte kryptovalutaene betraktes som sikre investeringer av mange eksperter og investorer.

De imponerer med solide team bak seg, sterke lokalsamfunn, ambisjoner og bevist historie. Noen av de listede er også gode for nybegynnere.

Enten du er i ferd med å komme inn i en verden av kryptovalutaer eller ønsker å diversifisere din eksisterende portefølje med noen av de beste kryptovalutaene i 2021, tror mange kryptovalutaeksperter at investering i noen av disse kryptovalutaene har potensial til å bli en stor suksesshistorie.

Det ser allerede ut som Bitcoin har eksplodert, men spørsmålet er om det vil fortsette å eksplodere i år? Mange eksperter mener at sjansene for at dette skjer er høye.

Kanskje de to neste myntene som mest sannsynlig vil eksplodere i år, er Ripple og Ethereum.

Ripple vil sannsynligvis sprette tilbake fra eventuelle problemer med SEC og det skjer så mye med Ethereum akkurat nå, det kan være enormt undervurdert.

Andre steder kan Litecoin, som i stor grad er glemt, ende med å eksplodere når ingen ser og Stellar har sjansen til å stjele noe av Ripples søkelys.

Tre andre store aktører inkluderer Binance Coin, som økte i verdi 102% på en uke i løpet av februar 2021, og nykommere Polkadot og Chainlink, som begge tilbyr å løse noen av kryptokurrencyens voksende smerter.

Og til slutt fortsetter BAT og Dogecoin å vise oss verdien av en kryptovaluta som fungerer utelukkende for internett.

Fremtiden for kryptovaluta bør være i forkant av tankene dine

Ikke bare tenk på 2021, tenk utover det, selv om du bare vil handle kryptovaluta på kort sikt, bør du tenke på fremtiden, fem, ti år.

Ripples moro og spill med SEC vil trolig bety andre nyheter for andre kryptovalutaer – ikke bare hvis den vinner eller taper, men SEC kan nå ha smak for å ta flere kryptoer for retten.

Og så er det introduksjonen av Bitcoin og Ethereum futures av CME viser at vi nå er på et stadium der kryptovalutamarkedet er mye mer modent enn det var for bare noen få år siden. Utvilsomt vil vi se mer kryptovalutahandel på grunn av dette.

Begge de ovennevnte er ting som kryptovalutahandlere bør passe på.

Og det er mange andre ting du bør vurdere i 2021 også når du tenker på hvilke kryptovalutaer du skal handle.

Mens vi har nevnt flere kryptovalutaer som kan være bra å handle, kan det være andre du bør slutte med.

Kryptohandlere må huske å fjerne noen kryptoer fra porteføljen sin i ny og ne når det ser ut til at de ikke kommer til å gjenopprette verdien de en gang hadde, og holde utkikk etter nye kryptovalutautgivelser i 2021.

Reddit blir sentrum for cryptocurrency-diskusjoner

Husker vi at vi nevnte Dogecoins galne reise med Reddit? Vel, det ser ut til at slike hendelser kan bli mer vanlig i 2021.

Det vi begynner å se med Dogecoin og GameStop-aksjen er at Reddit blir et sentralt knutepunkt der amatørhandlere kan samle seg og fungere som en styrke.

Dette er en enorm utvikling fordi selv om disse handelsmennene ikke har samme makt som store institusjoner, når de fungerer som en, er de en styrke å regne med og kan gjøre en stor forskjell.

Kryptohandlere bør passe på muligheten for at Redditors prøver å trekke ut en slik flåte igjen.

Når vi ser etter den beste kryptovalutaen du kan investere i for 2021, vil Reddit sannsynligvis fortsette å være et godt sted å starte.

Hva er DeFi?

‘DeFi’ står for ‘Decentralized Finance’. Alyssa Hertig, skriver for Coindesk, forklarer DeFi som:

“[En] paraplybetegnelse for en rekke økonomiske applikasjoner i kryptovaluta eller blockchain rettet mot å forstyrre finansielle mellommenn”.

Det tillater handelsmenn å koble direkte uten bruk av en megler mellom dem, en tredjepart som tjener på avtalen.

Så hvorfor er DeFi en stor avtale?

Vel, som Jeff Kauflin skrev for Forbes forklarer “det er forestillingen om at kryptoentreprenører kan gjenskape tradisjonelle finansielle instrumenter i en desentralisert arkitektur, utenfor selskapets og myndigheters kontroll”.

De bygger en tillitsløs arkitektur der vi kan komme vekk fra store selskaper som blåser opp priser for å tjene penger og kan selvfølgelig manipulere ting for egen gevinst, det er det kryptovaluta handler om fra starten.

Det vi kan se i løpet av de neste tiårene er den langsomme forsvinningen av meglere og mer kraft til individuelle handelsmenn.

Ved å gjøre dette vil det være større fortjeneste for individuelle handelsmenn, da det vil være mindre fess og markedet blir lettere å komme inn på.

Vil kryptovalutamarkedet krasje i 2021?

Det kan krasje, det er alltid en mulighet for at dette skjer. Men et krasj vil sannsynligvis ikke gjøre mye bortsett fra skape en kjøpsmulighet og det vil trolig fortsette å vokse.

Vi vil sannsynligvis se kritikere her og der som vil bash rundt kryptovaluta, men til slutt vil det egentlig ikke gjøre noe.

En ting vi burde få rett er kryptovaluta er ikke i en boble. En boble ekspanderer ikke og eksploderer ikke dette mange ganger.

Situasjonen vi ser akkurat nå med kryptovalutamarkedet er ikke den samme som dotcom-boblen på begynnelsen av 2000-tallet eller tulipanmanien.

Det må være klart nå kryptovaluta er et fremvoksende marked. Visst, det kan være ustabilt, men mange ting er i begynnelsen.

Faktisk kan vi se et helt annet marked i år, et som viser tegn på modenhet og bredere aksept.

En nøkkelfaktor som pumper opp verdien av Bitcoin og andre kryptovalutaer, er at de faktisk kan lagre verdi mye bedre enn fiatpenger..

Dette gjelder spesielt siden coronaviruspandemien med flere sentralbanker som skriver ut mer og mer penger for å stimulere økonomien. Dette gjelder spesielt Federal Reserve i USA.

Det kommer nå til det punktet hvor Bitcoin ser ut som en bedre butikk av verdi enn til og med gull!

Så alt i alt, hvis et år så ut som om det noen gang kom til å være bra for kryptovaluta, er det absolutt 2021.

Avsluttende ord:

Vi håper at du nå har fått en god ide om noe av topp 10 kryptovalutaer vil eksplodere i år og kan ende opp med å gi deg fortjeneste hvis du vurderer å investere i dem.

Husk at investering alltid er en risikofylt prosess, og det er ikke noe å bli forhastet. Du bør bare ta investeringsbeslutninger etter å ha brukt mye tid på å undersøke investeringsmuligheten.

Hvilken kryptovaluta du skal investere i 2021?

Alle de ovennevnte kryptovalutaene betraktes som sikre investeringer av mange eksperter og investorer.

De imponerer med solide team bak seg, sterke lokalsamfunn, ambisjoner og bevist historie. Noen av de listede er også bra for nybegynnere.

Enten du er i ferd med å gå inn i en verden av kryptovalutaer eller ønsker å diversifisere din eksisterende portefølje med noen av de beste kryptovalutaene i 2021, tror mange Cryptocurrency-eksperter at investering i noen av disse kryptovalutaene har potensial til å bli en stor suksesshistorie.

Hvorfor du bør velge eToro

Nå vet du hva som er de 10 beste kryptovalutaene du kan investere i i år. Hvis du føler deg inspirert til å begynne å handle topp kryptovalutaer, eller denne artikkelen har gitt litt ekstra innsikt i din eksisterende handelskunnskap, kan du være glad for å vite at eToro gir muligheten til å handle med Crypto-eiendeler og CFD-er på opptil 90+ kryptovalutaer.

eToro – Kjøp de beste kryptovalutaene uten provisjon

etoro megler

eToro har vist seg å være pålitelig i bransjen gjennom mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Kryptovalutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare

Å handle kryptovaluta med eToro har visse fordeler, for eksempel muligheten til å:

 • Handle med et veletablert, høyt regulert selskap, inkludert regulering fra USA, Storbritannias Financial Conduct Authority, Australian Securities and Investments Commission, Cyprus Securities and Exchange Commission.
 • Få tilgang til et større utvalg av topp kryptovalutaer: Som en global pioner innen kryptovalutahandel tilbyr eToros plattform allerede mange av verdens mest populære digitale valutaer..
 • Kjøp og selg eller gå lenge og kort kryptovaluta CFDer, noe som betyr at du potensielt kan tjene på både stigende og fallende markeder.
 • Vær en del av et større kryptosamfunn: Vi har funnet at eToros kryptohandlere er innovative, kloke og progressive tenkere som er like begeistret for fremtiden for blockchain som vi er! eToro er ikke bare en plattform for investering – det er også det ideelle stedet å engasjere, koble til og dele kunnskap med hverandre.
 • Oppdag den smarteste måten å investere i kryptovalutaer: Den innovative CryptoPortfolio ™ er et første av sitt slag finansielle instrument: en diversifisert og balansert portefølje med topp ytende kryptovalutaer, profesjonelt administrert av eToros investeringseksperter for optimal investering.
 • La erfarne kryptohandlere jobbe for deg: eToros eksklusive CopyTrader ™ -teknologi gjør det mulig for klienter å sammenligne topphandleres ytelse og velge å replikere handelsaktiviteten sin automatisk og i sanntid..

Topp 10 Cryptos å investere i i år – Infographic

Viktige punkter

Hvis du husker noe fra Hvilke kryptovalutaer vil eksplodere i år? gjør det til disse viktige punktene.

 • Bitcoin går foran og ser ut som det kan være beste kryptovaluta å investere i for 2021. Bitcoin kan endelig ha blitt sluppet løs, og det kan være umulig å stoppe den som går mot verdien av gull!
 • Ethereum har mye å gjøre for det i 2021. Ethereum 2.0 er rett rundt hjørnet, og det er sannsynlig at interessen for Bitcoin også vil påvirke prisene.
 • Ripple kan være den beste kjøpsmuligheten i 2021. Søksmålet med SEC har gjort en stor bule som vil gjøre det lettere å kjøpe. Hvis ikke Stellar kan være det beste alternativet.
 • Chainlink og Polkadot er kanskje de beste nykommerne i 2021. Begge kryptoene kom til topp 10 kryptovalutaer i 2020 og viser ingen tegn til å gi opp.

Videre lesning:

De 5 mest populære kryptovalutaene i USA

Kryptovaluta i Storbritannia

Topp kryptovalutaer å investere i Australia

Topp 10 viktigste kryptovalutaer enn Bitcoin

Hvis du likte å lese hvilke topp 10 kryptovalutaer vil eksplodere i år, vennligst gi den en like og del den med alle andre du tror det kan være av interesse også.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me