Hvordan handle Bitcoin Cash: En trinnvis guide for 2021

Hvordan handle BCH: Omfattende guide til handel med Bitcoin Cash i 2021

Hvis du er interessert i å handle kryptovalutaer hjemme hos deg – vil du kanskje vurdere Bitcoin Cash.

Denne enormt populære topp 10 digitale mynten kan handles mot fiat-valutaer som USD og EUR, samt andre kryptovalutaer som Bitcoin, Ethereum og Ripple.

Uansett må du ha en solid forståelse av hvordan du handler Bitcoin Cash før du tar det økonomiske spranget.

I denne guiden går vi gjennom prosessen med hvordan du handler Bitcoin Cash på en risikovillig måte. Vi dekker viktige emner som å velge megler, plassere ordrer, redusere potensielle tap og hvordan du kommer i gang med en Bitcoin Cash-handelskonto i dag.

Hvordan handle Bitcoin Cash i 5 enkle trinn

Trading Education har satt sammen en liste over 5 trinn for å begynne å handle Bitcoin Cash.

For å handle BCH er det første trinnet å åpne en konto hos en regulert megler eller bytte, sette inn midler, velge Bitcoin Cash BCH fra plattformlisten, og til slutt Kjøp BCH (Go Long) eller selg BCH (Go short), og sjekk handelsordre.

Trinn 1: Åpne en konto med en regulert børs

Steg 2: Finansierer kontoen din

Trinn 3: Velg hvor mye BCH du vil handle

Trinn 4: Kjøp eller selg BCH

Trinn 5: Bekreft handelsordren

Vi skal grave dypt inn i Bitcoin Cash trading, men hopp gjerne til en hvilken som helst seksjon som interesserer deg:

Hva er Bitcoin Cash Trading?

Bitcoin Cash er en digital valuta som har virkelig verdi. Denne verdien vil endres sekund for sekund – omtrent som alle andre finansielle instrumenter.

Med dette i tankene refererer Bitcoin Cash-handel ganske enkelt til prosessen med å spekulere i den fremtidige verdien av BCH. Og selvfølgelig bestemmes dette av markedskreftene.

Med andre ord, ettersom flere og flere mennesker begynner å innse den virkelige verdien av Bitcoin Cash og dens underliggende rammeverk, vil dette resultere i at flere investorer kommer inn i markedet. I sin tur bør dette skyve verdien av Bitcoin Cash opp.

På den annen side er det sannsynlig at flere og flere mennesker i løpet av tider med markedstemperatur vil avlaste sine Bitcoin Cash-beholdninger. Ved å gjøre dette vil dette ha en negativ innvirkning på markedsprisen på BCH.

Som du kan se, er disse prinsippene ikke forskjellige fra noe annet omsettelig instrument – enten det er gull, olje, aksjer eller forex.

Fortsatt forvirret? La oss se raskt på et grunnleggende eksempel på hvordan du handler Bitcoin Cash online.

 • Bitcoin Cash er for tiden verdt $ 250
 • Dette er representert av paret BCH / USD
 • Du tror at på $ 250 er Bitcoin Cash undervurdert
 • Som sådan plasserer du en kjøpsordre med en innsats på $ 2000
 • Noen uker senere er BCH / USD priset til $ 550
 • Dette betyr en økning på 120%
 • Du er fornøyd med fortjenesten din, så du legger inn en salgsordre for å avslutte handelen

Som du kan se, oppnådde du gevinster på 120% på en andel på $ 2000. Dette betyr at du lukket posisjonen med et overskudd på 2200 dollar ved å korrekt spekulere i den fremtidige verdien av Bitcoin Cash.

Mens dette eksemplet illustrerer at en vellykket Bitcoin Cash-handel kan resultere i sjenerøse gevinster, ville ting vært hvis du hadde spekulert feil. Faktisk ville du ha hatt et økonomisk tap.

Dette er grunnen til at det er viktig å lære om hvordan du handler Bitcoin Cash fordi du risikerer dine egne penger!

Hvordan fungerer Bitcoin Cash Trading?

Som du forhåpentligvis nå vet, er grunnleggende om å handle Bitcoin Cash ikke forskjellig fra noen annen investeringsklasse. Denne populære digitale valutaen er imidlertid ikke som aksjer eller obligasjoner. Tvert imot, den har eksistert i drøye tre år.

Som sådan er det avgjørende at vi går nærmere inn på, slik at du fullt ut forstår hvordan du handler Bitcoin Cash.

Prisbevegelser i Bitcoin Cash

Først og fremst må du forstå hva som påvirker prisen på Bitcoin Cash i den virkelige verden. BCH som digital valuta er notert på hundrevis av kryptovaluta-børser.

Avhengig av om det bredere markedet er kollektivt langt eller kort på Bitcoin Cash, vil verdien i sin tur gå opp og ned.

For eksempel, i andre halvdel av 2020, var følelsen av kryptokurver supersterk, noe som betyr at den store delen av digitale mynter gikk på en oppadgående bane. Som sådan fulgte prisen på Bitcoin Cash.

Det vil alltid være en liten variasjon i prisen på Bitcoin Cash, avhengig av hvilken børs eller megler du bruker. For eksempel kan plattform A prise BCH / USD til $ 245,50, mens det for Plattform B kan være $ 246,10.

Uansett vil disse variasjonene være små, ettersom markedskreftene sørger for at børsene harmoniseres med en nok. Hvis de ikke var det, ville kloke investorer ganske enkelt dra nytte av prisgapet gjennom en arbitragestrategi.

Les mer: Bitcoin Kontantprisforutsigelse

Handelspar for Bitcoin Cash

Når du lærer å handle Bitcoin Cash effektivt, må du forstå at det er to typer par du har tilgang til.

For det første har du krypto-til-fiat-par. I forkant av dette er BCH / USD – som betyr at du handler verdien av Bitcoin Cash mot amerikanske dollar. På samme måte kan den valgte megleren tilby et marked på andre fiat-valutaer, for eksempel BCH / AUD eller BCH / GBP.

Når det er sagt, styrer den amerikanske dollaren roen i trading-scenen – noe som betyr USD-pålydende BCH-par drar nytte av mest likviditet og strammeste spread.

For det andre har du kryptopar til kryptopar (noen ganger kalt kryptokorspar). Dette er par som inneholder Bitcoin Cash sammen med en annen kryptovaluta. For eksempel vil BCH / BTC se deg handle Bitcoin Cash mot Bitcoin. På samme måte vil BCH / XRP bestå av valutakursen mellom Bitcoin Cash og Ripple.

Hvis dette er første gang du lærer å handle Bitcoin Cash, er det best å unngå krypto-til-kryptopar. Dette er fordi det kan være mye vanskeligere å måle hvilken vei paret skal gå.

Tross alt er det mye lettere å kvantifisere den fremtidige verdien av Bitcoin Cash mot den amerikanske dollaren enn den er mot en konkurrerende digital valuta som Ethereum!

Lang- eller kortsiktig handel

Du må også finne ut hvilket Bitcoin Cash-instrument som passer best for dine handelsmål.

For eksempel, hvis du planlegger å handle Bitcoin Cash fordi du tror at verdien vil øke i løpet av de kommende månedene eller årene – bør du bare kjøpe den digitale valutaen. Ved å gjøre dette kan du la BCH-myntene lagres hos din nettmegler eller i en privat lommebok til det er på tide å selge.

På samme måte, hvis du er en nybegynnerhandler og ikke aner hvordan tekniske indikatorer eller kortsiktige prissvingninger fungerer – en klassisk kjøps- og holdestrategi er den beste handlingen.

Imidlertid, hvis du aktivt vil handle Bitcoin Cash og dra nytte av liten, men hyppig fortjeneste – så kan CFD-er være mer oppe i gaten din. Alternativt kan du bestemme deg for å bruke en tradisjonell kryptokursutveksling.

La oss undersøke hva alternativene dine er når du handler Bitcoin Cash mer detaljert.

Handel og egne Bitcoin Cash

Som nevnt ovenfor, hvis du vil handle Bitcoin Cash og beholde posisjonen din i det lange løp, er du ute av å bruke en online megler som støtter tradisjonelt eierskap. Et godt eksempel her er eToro – en regulert online plattform med 13 millioner kunder.

Megleren lar deg handle Bitcoin Cash uten provisjon og holde på myntene så lenge du ønsker uten å pådra deg noen avgifter. Du kan avslutte din Bitcoin Cash-handel 24 timer i døgnet, 7 dager i uken.

Avgjørende er at du ikke trenger å bekymre deg for kortsiktige volatile markedssvingninger. I stedet vil du ri disse opp- og nedturene ved å ‘hodle’.

Bitcoin Cash Trading

Hvis du ønsker å kjøpe og selge Bitcoin Cash som en dag- eller swinghandler, vil du kanskje vurdere en plattform som støtter CFD-instrumenter.

Før vi kommer til det, er ikke CFD-er tilgjengelige for amerikanske borgere. I tillegg er alle CFD-instrumenter bortsett fra kryptovalutaderivater tilgjengelig for britiske statsborgere.

 • CFD-er sporer ganske enkelt den virkelige markedsprisen på en eiendel. I dette tilfellet, at Bitcoin Cash.
 • Dette gir flere fordeler, for eksempel lave handelsavgifter.
 • I tillegg kan Bitcoin Cash CFD-er handles med innflytelse.
 • Du vil også ha muligheten til å gå lenge eller kort på Bitcoin Cash CFD-er, noe som betyr at du kan tjene på både bullish og bearish marked.

eToro, for eksempel, tilbyr massevis av CFDer i kryptovaluta. Dette inkluderer fiat-til-kryptopar og krypto-til-kryptopar som inneholder Bitcoin Cash.

Hvis du imidlertid ikke har tilgang til CFD-er, vil du kanskje vurdere en kryptovaluta-utveksling. På grunn av mangel på lisensiering kan det hende at du ikke kan sette inn penger i fiat-valuta.

På samme måte vil du sannsynligvis handle BCH / USDT i motsetning til BCH / USD. Dette betyr at du handler Bitcoin Cash mot Tether – som er en kryptovaluta knyttet til dollaren.

Klar til å dykke inn i Bitcoin kontanter marked?

Hvordan handle Bitcoin Cash Online – Sette opp en handel

hvordan du handler bitcoin kontanter

En av de viktigste tingene du må forstå når du lærer å handle Bitcoin Cash, er hvordan du legger ‘ordrer’. Dette er de samme ordretypene som du finner i den tradisjonelle aksje- og valutahandelsscenen.

Enkelt sagt, de forteller din valgte megler eller bytter hvilken Bitcoin Cash-handel du ønsker å plassere. I sin tur vil plattformen gjøre resten.

De viktigste ordretypene du trenger å vite når du handler Bitcoin Cash, er oppført nedenfor.

Kjøp eller selg ordre

Denne ordretypen er obligatorisk.

I et nøtteskall:

 • Hvis du tror at prisen på Bitcoin Cash vil stige, vil du legge inn en kjøpsordre.
 • Eller hvis du tror at Bitcoin Cash vil falle i verdi, legg inn en salgsordre

Det er virkelig så enkelt som det. Vi bør imidlertid gjøre det klart at alle Bitcoin Cash-handler vil kreve både en kjøps- og salgsordre.

Hvis du for eksempel går inn i handelen ved å legge inn en kjøpsordre, må du legge inn en salgsordre for å lukke den. Og selvfølgelig, hvis du går inn med en salgsordre, avslutter du med en kjøpsordre.

Inngangspris

Når du handler Bitcoin Cash online, må du alltid velge mellom et marked og begrense bestillingen. Dette er med hensyn til prisen du går inn i Bitcoin Cash-handel til.

I et nøtteskall:

 • Hvis du vil at Bitcoin Cash-handelen skal utføres umiddelbart, velger du en markedsordre. På grunn av glidning vil du sannsynligvis få en pris litt over eller under prisen du ser på skjermen.
 • Begrens bestillinger, men gir deg mye mer fleksibilitet. Dette er fordi du får spesifisere den nøyaktige prisen som Bitcoin Cash-handelen skal utføres til. For eksempel, hvis BCH handler til $ 220,50, men du vil gå inn i en kjøpsposisjon på $ 230,50, er en begrensningsordre veien å gå.

I de fleste tilfeller vil erfarne Bitcoin Cash-handelsmenn velge en begrensningsordre. Dette er fordi de kan ta full kontroll over handelen ved å sette klare inn- og utreisemål.

Slutt strategi

Mens markeds- og begrensningsordre er relevante for Bitcoin Cash-inngangsprisen, tar stopp-tap og take-profit-ordre seg av exitstrategien din.

I et nøtteskall:

 • Stopp-tap-ordrer begrenser hvor mye penger du kan tape på Bitcoin Cash-handelen. Megleren din vil rett og slett stenge posisjonen når den oppgitte stopp-tap-ordreprisen utløses – si med et tap på 1%
 • Take-profit ordrer lar deg låse gevinstene dine. Ved å spesifisere et resultatmål – si til 6%, sikrer ordningen med fortjeneste at posisjonen lukkes automatisk hvis dette prispunktet oppnås.

Hvis du lærer å handle Bitcoin Cash for første gang, vil vi sterkt anbefale at du blir komfortabel med hvordan disse to ordretypene fungerer.

For å hjelpe til med å fjerne tåken, la oss utdype et raskt eksempel:

 • Du handler BCH / USD – som for øyeblikket er priset til $ 250
 • Du legger inn en kjøpsordre ettersom du tror prisen på paret vil stige
 • Du vil ikke miste mer enn 1% av innsatsen din. Som sådan oppretter du en stop-loss-ordre på $ 247,50 (1% under inngangsprisen på $ 250)
 • Du vil at handelen din skal lukkes hvis den utgjør 6%. Som sådan oppretter du fortjenesteordre til $ 265 (6% over inngangsprisen på $ 250)

Når du har plassert de to ovennevnte ordrene, lukker megleren automatisk posisjonen uavhengig av om du vinner eller taper.

For eksempel:

 • Hvis BCH / USD treffer $ 265 – blir din profittordre utløst og du tjener 6%. Handelen stengt.
 • Hvis BCH / USD treffer $ 247,50 – utløses stopp-tap-ordren din og du mister 1%. Handelen stengt.

Som sådan er dette ikke bare bra for å sette klare mål før handel, men det unngår behovet for å lukke posisjoner manuelt.

Vil du vurdere å handle Bitcoin kontanter?

Hvordan tjene penger på handel med Bitcoin Cash

tjene penger på å handle bitcoin kontanter

Det er flere variabler som kan påvirke hvor mye du kan tjene (eller tape) ved å handle Bitcoin Cash.

Dette inkluderer følgende:

1. Innsats

Det sier seg selv at jo mer du risikerer, jo mer står du for å tjene eller tape. For eksempel vil en handel på $ 10.000 med gevinster på 1% gjøre deg betydelig mer hvis du bare hadde spilt $ 100.

Imidlertid er det et par poeng å merke seg om innsatsstørrelser. For det første bør du implementere et bankroll management system. Dette dikterer det maksimale beløpet du kan satse i forhold til din nåværende kontosaldo – i prosent.

For eksempel, hvis du har $ 5000 på din tradingkonto for kryptovaluta og begrenser risikoeksponeringen til 2%, er det mest du kan handle $ 100. For det andre, hvis dette er første gang du lærer å handle Bitcoin Cash, anbefales det å holde innsatsen til et minimum.

For å gjøre dette er det best å bruke en megler som eToro som krever en minimumsinnsats på bare $ 25. Dette er en ubetydelig risiko.

2. Gevinst i prosent

På toppen av størrelsen på den valgte innsatsen bestemmes hvor mye penger du kan tjene eller tape på å handle Bitcoin Cash av hvor rett eller galt du hadde.

 • For eksempel, hvis du satset $ 500 på en kjøpsordre og Bitcoin Cash stiger med 20% – tjener du $ 100.
 • På den annen side, hvis du risikerte $ 1000 på denne handelen og den digitale valutaen falt med 10% – ville du ha tapt $ 100.

Avgjørende er at både innsatsstørrelse og prosentvis gevinst / tap er det du trenger for å holde øye med. Å satse for mye vil til slutt føre til at du brenner kontosaldoen din fullstendig.

På samme måte kan innsats for lite gjøre Bitcoin Cash-handel lite levedyktig! Som sådan, prøv å finne den perfekte saldoen basert på kapitalgodtgjørelse, handelserfaring og økonomiske mål.

3. Bitcoin Cash Trading Leverage

Hvis du er fra et land som tillater kryptokurvering via CFD-er – kan du forsterke fortjenesten din. Selvfølgelig fungerer dette det samme for tap også, så trå alltid med forsiktighet.

La oss likevel se på et raskt eksempel på hvordan gearing kan øke dine potensielle Bitcoin Cash-handelsgevinster:

 • Du satser $ 100 på en BCH / USD-salgsordre
 • Du bruker gearing på 1: 2
 • Du tjener 10% fortjeneste
 • Vanligvis utgjorde gevinstene $ 10
 • Imidlertid, ved å bruke innflytelse på 1: 2, er gevinsten din dobbel til $ 20

Som nevnt ovenfor vil mengden innflytelse du kan få, avhenge av posisjonen din og den respektive megleren. For eksempel vil uregulerte plattformer som ligger offshore ofte tilby innflytelse på mer enn 1: 100.

4. Fess to Trade Bitcoin Cash Online

Uansett om du bestemmer deg for å handle Bitcoin Cash mot en fiat-valuta som den amerikanske dollaren eller mot en annen kryptovaluta – avgifter av noe slag vil gjelde. Dette sikrer at den respektive megleren eller børsen tjener penger uavhengig av hvilken vei markedene går.

De viktigste avgiftene du må passe på før du registrerer deg for et Bitcoin Cash-handelssted, er diskutert nedenfor.

Bitcoin Cash Trading Commission

Nesten hver handelsplattform som tilbyr et marked på Bitcoin Cash, vil belaste deg en provisjon. Dette uttrykkes vanligvis i prosent og naturlig – ganget mot innsatsen din.

For eksempel belaster Coinbase 1,49% på Bitcoin Cash-handler. Du betaler dette når du går inn i stillingen og igjen når du lukker den. derimot, eToro tilbyr provisjonsfri handel på Bitcoin Cash og 15 andre digitale valutaer.

Bitcoin Cash Spread

Ikke glem å se opp for spredningen, da dette er uunngåelig. For de som ikke er klar over, er det ganske enkelt gapet mellom kjøps- og salgsprisen på det valgte Bitcoin Cash-paret. Jo bredere spredningen, jo mer betaler du til megleren for å få tilgang til markedet.

eToro, Vi finner at spredningen på populære kryptovalutaer som Bitcoin Cash ligger rundt 0,75% -merket.

Dette betyr at du trenger at posisjonen din øker i verdi med 0,75% før du går inn i det profittfylte territoriet. Med andre ord øker posisjonen din med 1%, reelt sett er du oppe med 0,25% når du tar hensyn til spredningen.

Andre Bitcoin Cash-avgifter

Andre potensielle gebyrer å vurdere når du handler Bitcoin Cash inkluderer følgende:

 • Innskudd / uttak: Noen meglere tar gebyrer når du setter inn og tar ut penger. Coinbase belaster 3,99% på debetkortinnskudd, mens eToro belaster 0,5% på alle betalingsmåter. Binance krever 2% for å sette inn et debet- / kredittkort.
 • Inaktivitet: De fleste Bitcoin Cash-meglere tar en månedlig avgift når kontoen din er inaktiv i en viss periode – si 12% måneder. Dette vil redusere kontosaldoen din hver måned til du handler, gjør et uttak, eller det går til null.
 • Overnatting: Hvis du er kvalifisert til å handle CFDer med Bitcoin Cash, betaler du et gebyr for hver dag du holder posisjonen din åpen. Dette er fordi CFD er finansielle instrumenter.

Alt i alt, hvis du leter etter en billig måte å handle Bitcoin Cash på – eToro skiller seg ut for oss. Du vil dra nytte av innskudd på bare 0,5%, spread i gjennomsnitt 0,75%, og absolutt ingen provisjon når du handler Bitcoin Cash.

Klar til å begynne å handle Bitcoin kontanter?

Slik handler du Bitcoin Cash 2021 – trinnvis gjennomgang

Hvis du har lest vår guide om hvordan du handler Bitcoin Cash til nå – bør du nå være bevæpnet med de nødvendige verktøyene for å komme i gang akkurat nå.

I så fall følger du trinnvis gjennomgang nedenfor for å begynne å handle Bitcoin Cash i dag.

Trinn 1: Velg et Bitcoin Cash Trading-nettsted

Din første anløpshavn vil være å velge et Bitcoin Cash-handelssted som passer for dine behov. Det er hundrevis av plattformer aktive i dette markedet, så velg en med omhu.

De viktigste faktorene du bør se etter når du undersøker en Bitcoin Cash-handelsplattform, er oppført nedenfor:

 • Regulering: Er plattformen regulert av et organ som FCA eller ASIC?
 • Avgifter: Hvilke avgifter må du betale for å handle Bitcoin Cash?
 • Betalinger: Hvilke betalingsmåter støttes?
 • Konto Minimum: Hva er minimum innskudd og handelsstørrelse på plattformen?
 • Bitcoin kontantpar: Hvilke andre fiat / kryptovalutaer kan du handle Bitcoin Cash mot?
 • Handelsplattform: Er handelsplattformen i seg selv egnet for dine ferdighetssett?
 • Mobil: Tillater megleren at du kan handle Bitcoin Cash på farten via en app?

Alt i alt er det mye å tenke på når du velger en megler som skal handle Bitcoin Cash. Når det er sagt, vil vi foreslå å vurdere eToro av følgende grunner:

 • Plattformen er regulert av FCA, ASIC og CySEC. Det er også registrert hos FINRA i USA.
 • Alle handler er kommisjonsfrie og spreads er stramme
 • Du kan umiddelbart sette inn penger med debet- / kredittkort eller e-lommebok
 • Du kan handle Bitcoin Cash mot masser av andre fiat og digitale valutaer
 • Minste handelsstørrelse på bare $ 25

Hvis du liker lyden av eToro, fortsett til trinn 2 for å finne ut hvordan du kommer i gang med en konto akkurat nå.

Trinn 2: Åpne en Bitcoin Cash-handelskonto

Gå over til eToro-nettstedet (eller den valgte megleren) og start prosessen med å åpne kontoen. Dette tar deg ikke mer enn noen få minutter og krever ganske enkelt grunnleggende personlig informasjon.

I tillegg som en sterkt regulert megler, eToro vil be deg om å laste opp en kopi av passet eller førerkortet.

Du har muligheten til å hoppe over dette trinnet hvis du ikke planlegger å sette inn mer enn $ 2250. Men du må gjøre dette før du kan sende en uttaksforespørsel.

Trinn 3: Innskuddsmidler

Nå er det på tide å gjøre et innskudd. På eToro er minimum $ 200.

Du kan velge mellom debetkort, kredittkort, Paypal, Neteller eller Skrill. Du kan også overføre penger fra brukskontoen din, men dette blir ikke behandlet umiddelbart som de nevnte betalingsmåtene.

Trinn 4: Velg Bitcoin Cash Trading Market

velg bitcoin kontanthandel

Så snart innskuddet ditt er behandlet, kan du begynne å handle Bitcoin Cash. Gå til delen “Handelsmarkeder” for å finne et par du liker utseendet på. Eller hvis du allerede vet hvilket par du vil handle (for eksempel BCH / USD), kan du søke etter det.

Trinn 5: Plasser Bitcoin Cash Trade

Nå er det bare å plassere en kjøps- eller salgsordre. Ikke glem, du bør også sette opp en markeds- / begrensningsordre, samt stop-loss og take-profit ordrer.

Hvis du trenger å oppdatere minnet om hvordan disse fungerer, blar du opp til delen ovenfor der vi diskuterer ordretyper.

Til slutt klikker du på ‘Åpne handel’ -knappen for å gå inn i Bitcoin Cash-posisjonen din!

Hvordan handle Bitcoin Cash Guide – dommen

Bitcoin Cash er nå en aktivaklasse på flere milliarder dollar. Ikke bare kan du handle det mot store valutaer som USD, EUR og GBP – men hundrevis av andre kryptovalutaer.

Uansett hvilken type Bitcoin Cash-par du har lyst på, må du bare sørge for at du har et godt tak på risikoen. Tross alt kommer du til å handle med ekte penger.

Med det sagt, hvis du er klar til å begynne å handle Bitcoin Cash akkurat nå, vil vi foreslå å komme i gang med eToro. Du vil kunne handle kommisjon og viktigst av alt – plattformen er sterkt regulert.

eToro – Kjøp Bitcoin Cash BCH med 0% provisjon

eToro har vist seg å være pålitelig i kryptoindustrien i mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare.

Vanlige spørsmål

Handler Bitcoin Cash trygt?

Å handle Bitcoin Cash online er trygt – men dette er bare med forbehold om at du bruker en regulert megler. Noe mindre enn dette, og du setter din hardt opptjente kapital i fare.

Hvordan handler jeg Bitcoin Cash?

Hvis du lurer på hvordan du skal handle Bitcoin på en enklest mulig måte, er det bare å åpne en konto hos eToro. Etter at du har møtt et minimumsinnskudd på $ 200 med debet- / kredittkort eller e-lommebok, har du tilgang til massevis av Bitcoin Cash-markeder på denne regulerte plattformen.

Kan du bli rik ved å handle Bitcoin Cash?

Det er mange vellykkede Bitcoin Cash-handelsmenn aktive i markedet. På samme måte er det mange som ender opp med å tape penger. Din evne til å lykkes i dette rommet er til slutt ned til hvor mye arbeid du er forberedt på å legge ned.

Er Bitcoin Cash trading lovlig i USA?

Ja, du kan fritt kjøpe, selge og handle Bitcoin Cash som du vil. Som amerikaner har du imidlertid ikke tilgang til Bitcoin Cash CFD-er – i henhold til CFTC.

Kan du handle Bitcoin Cash med innflytelse?

Ja, men det avhenger av hvor hjemlandet ditt tillater dette. For eksempel kan de i USA og Storbritannia ikke handle CFDer med kryptovaluta. Innbyggere fra disse landene kan vurdere å bruke en offshore megler som opererer uten lisens, men vi vil på det sterkeste fraråde dette.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me