Hvordan handle Cardano: En trinnvis guide

Hvordan handle Cardano: Omfattende guide til handel med ADA i 2021

Cardano-handel er ganske grei når du først har fått tak i det.

Cardano (ADA) er en av mange raskt voksende digitale eiendeler i kryptovalutaindustrien. Selv om det hadde en relativt treg start når det gjelder priser, har Cardano siden steget i verdi.

Enten du vil diversifisere din langsiktige investeringsportefølje eller gå etter kortsiktig fortjeneste, kan Cardano være en strategisk passform for dine handelsplaner.

Du kan handle Cardano mot en fiat-valuta som den amerikanske dollaren eller mot andre kryptovalutaer som Bitcoin.

Her har vi satt sammen en omfattende guide om hvordan du handler Cardano i 2021.

Dette inkluderer en introduksjon til de mange strategiene som erfarne proffer bruker, samt tips om hvordan du finner riktig nettmegler for handel med Cardano online.

Hvordan handle Cardano i 5 enkle trinn:

For å handle Cardano er det første trinnet å åpne en kasse med en regulert børs, deponere midler, velge Cardano fra plattformlisten og til slutt Kjøp ADA (gå lenge) eller selg ADA (gå kort).

Denne guiden om hvordan du kan handle Cardano ADA vil bryte ned alt i Laymans betingelser slik at du ikke handler blindt. Men hvis du ikke helt har tid til å lese det hele veien gjennom, er dette hva du trenger å gjøre for å handle Cardano nå.

Trinn 1: Åpne en konto hos en regulert megler

Steg 2: Finansierer kontoen din med debet- / kredittkort, e-lommebok eller bankoverføring

Trinn 3: Velg hvor mye Cardano du vil handle

Trinn 4: Kjøp ADA (gå lenge) eller selg ADA (gå kort)

Trinn 5: Bekreft handelen

La oss komme i gang med å lære å handle Cardano i 2021!

Innhold

Hva er Cardano Trading?

Hvordan fungerer Cardano Trading?

Hvordan handle Cardano Online – Sette opp en handel

Hvordan tjene penger på handel med Cardano

Hvordan handle Cardano 2021 – trinnvis gjennomgang

Hvordan handle Cardano Guide – dommen

Hva er Cardano Trading?

Cardano (ADA) er en kryptovaluta som kjører på blockchain-nettverket med samme navn. I motsetning til andre blockchain-plattformer prioriterer Cardano partnerskap med akademiske institusjoner.

Siden den ble opprettet i 2015, har ADA-mynter økt i verdi med et betydelig beløp.

Når det er sagt, er prisen på kryptokurver – spesielt Cardano – svært ustabil. Enhver global økonomisk trend eller utvikling i blockchain-bransjen kan derfor føre til at verdien skifter.

Enkelt sagt er prisen på Cardano diktert av tilbud og etterspørsel i markedet.

En økning i etterspørselen etter Cardano resulterer i at prisen beveger seg oppover. Hvis det motsatte skjer, vil prisen synke.

I hovedsak, hvis du lurer på hvordan du skal handle Cardano, er målet ditt å forutsi det generelle markedssentimentet. Så lenge du spekulerer riktig, vil du tjene penger.

La oss vise deg hvordan du handler Cardano med et eksempel:

 • Si at prisen på Cardano i januar er $ 0,25
 • Du finner dette illustrert som ADA / USD hos din valgte megler eller børs
 • Når du spekulerer i at Cardano vil øke i pris, legger du en kjøpsordre verdt $ 2000.
 • To måneder senere har verdien av Cardano økt til $ 0,30.
 • Dette representerer en økning på 17,18% fra prisen du opprinnelig betalte
 • Overbevist om at det er på tide å ta ut penger, legger du en salgsordre for å avslutte handelen.

Som du ser, i løpet av to måneder, tjente du $ 343,60 på din opprinnelige $ 2000 innsats.

På den annen side, hvis du hadde spådd markedet feil, ville du ha havnet med et økonomisk tap.

Enkelt sagt, du kan kapitalisere på Cardano ved å dra nytte av markedssvingninger. For å oppnå det, bør du først utdanne deg om hvordan kryptovalutamarkedet fungerer.

Hvordan fungerer Cardano Trading?

Sammenlignet med slike som aksjer og forex, kan digitale eiendeler som Cardano være et relativt nytt tillegg til handelsmarkedet. Imidlertid vil de som er kjent med de grunnleggende innsatsene for handel, finne Cardano lett å mestre.

Hvis du trenger en rask oppfriskning, eller rettere sagt, en komplett introduksjon, her er grunnleggende om hvordan du handler Cardano online.

Cardano-kursbevegelser

For alle økonomiske eiendeler er det viktig at du vet hva som driver kostnadene for å kunne forutsi den fremtidige verdien nøyaktig.

Saken med Cardano er ikke annerledes.

 • Hvis flere handelsmenn går lenge på Cardano, vil dette gjenspeile markedsprisen.
 • Omvendt, hvis du ser at handelsmenn kommer til kort ved å selge Cardano-myntene, vil det redusere verdien av den digitale valutaen ytterligere.

Du kan handle Cardano enten via en online megler eller en kryptokursutveksling. Mens du gjør det, vil du legge merke til at prisen på Cardano varierer litt mellom konkurrerende handelsplattformer.

For eksempel, på en plattform, kan Cardano bli verdsatt til $ 0,249; mens du er på en annen, vil du kanskje finne den priset til $ 0,250. Uansett er så liten avvik bare naturlig mellom flere kryptokursutvekslinger og er ikke noe som bekymrer deg og din evne til å tjene penger.

Handelspar i Cardano

cardano prisdiagram

Som nevnt tidligere kan Cardano-handel foregå i form av et crypto-fiat-par eller et crypto-crypto-par.

For eksempel kan du handle Cardano mot en offentlig utstedt valuta som den amerikanske dollaren (ADA / USD) – eller mot en annen kryptovaluta som Bitcoin (ADA / BTC).

Mens de handler Cardano-fiat-par, foretrekker de fleste å spekulere i verdien av ADA mot den globale referansevalutaen – USD.

Du kan imidlertid også finne plattformer som tilbyr alternativer som euro (ADA / EUR), japansk yen (ADA / JPY), britisk pund (ADA / GBP) eller den australske dollaren (ADA / AUD).

Det er verdt å merke seg at Cardano-fiat-par har høy likviditet og er mer sannsynlig å gi deg bedre spread i markedet. Videre er det også lettere å spekulere på Cardano mot en fiat-valuta i stedet for slike som Bitcoin eller Ethereum.

På den annen side krever et krypto-kryptopar at du har en god forståelse av begge de digitale kryptovalutaene du handler. Av denne grunn anses et Cardano-fiat-par som mer egnet for nybegynnere.

Lang- eller kortsiktig handel

Når du bestemmer deg for hvordan du skal handle Cardano, er en av de første tingene å vurdere om du vil handle på lang eller kort sikt. Valget av ditt finansielle instrument vil også variere tilsvarende.

Hvis du for eksempel vil investere i Cardano fordi du tror verdien av eiendelen vil stige i fremtiden, kan du velge en langsiktig strategi. I denne tilnærmingen vil du kjøpe Cardano-mynter og lagre dem i en sikker kryptolommebok.

Du kan holde på disse myntene i flere uker, måneder eller noen ganger til år til riktig tid oppstår for deg å maksimere fortjenesten.

På den annen side, når du handler Cardano via en kortsiktig strategi, tar du sikte på å gi mindre fortjeneste, men oftere. Dette innebærer å plassere flere handler på kort tid, for eksempel i "swing-trading" eller "dagshandel."

Videre må du ha forståelse for tekniske indikatorer og kartanalyse for å tjene penger på kortsiktig handel med Cardano. Prosessen kan være vanskelig for nye handelsmenn.

Derfor kan du finne "kjøp og hold" strategi en enklere metode når du handler Cardano. Tross alt trenger du ikke å bekymre deg for grundig analyse av kortsiktige prissvingninger.

Mer om dette nedenfor.

1. Handel og egen Cardano

Hvis du vil handle Cardano på sikt, anbefales det at du gjør det via en regulert megler.

Imidlertid kan forskning for en pålitelig megler online bli en vanskelig og like overveldende prosess. I tilfelle du ennå ikke skal begynne søket, foreslår vi at du vurderer eToro. Den sosiale handelsplattformen har 13 millioner kunder som skal vitne om suksessen.

eToro muliggjør handel med Cardano og andre kryptovalutaer til nullprovisjon. Enda viktigere, du kan lagre ADA-myntene dine trygt på eToro – ettersom megleren er regulert i flere land.

Enten du er en nybegynner eller en erfaren handelsmann, kan eToro være gunstig for langsiktig handel med kryptoaktiva. Det er spesielt nyttig for de som ikke har tid eller ressurser til å se på alle små markedssvingninger.

Som sådan, "kjøp og hold" strategi vil tillate deg å tjene på den økende verdien av Cardano uten å måtte analysere markedet hele tiden.

2. Cardano-handel

Hvis en kortsiktig strategi er noe som interesserer deg, er det verdt å lære om Cardano CFD (Contract for Differences).

En CFD er et derivat som gjenspeiler markedsverdien til eiendelen – i dette tilfellet Cardano.

Når du handler CFD-er, vil du spekulere i den digitale valutaen uten å ta eierskap. På denne måten kan du gå begge deler "lang" og "kort," dra nytte av stigende og fallende priser på eiendelen.

Handel med Cardano CFD-er innbyr til flere fordeler. For det første gir det deg konkurransedyktige spread i markedet, samt tilgang til gearing.

Når det er sagt, kan gearing føre til at du mister mer enn du hadde tenkt deg. Som sådan har mange land, inkludert USA, forbudt CFD-handel. Hvis du er bosatt i Storbritannia, kan du delta i CFD-handel på andre finansielle eiendeler, men ikke kryptovalutaer.

Når det er sagt, er det sannsynlig at du vil kunne finne uregulerte rom som gir innflytelse på Cardano – for eksempel ved kryptovaluta-utveksling. Imidlertid vil du sette kapitalen i fare med slike tredjeparts handelsplattformer – da de opererer uten lisens.

Videre krever flertallet av disse plattformene at du handler Cardano mot ‘USDT’ i stedet for faktiske amerikanske dollar.

USDT er en kryptovaluta som heter Tether, med verdien knyttet til 1 USD. Dette betyr at i stedet for å handle et krypto-fiat-par som ADA / USD, må du nøye deg med et krypto-kryptopar som ADA / USDT.

Hvordan handle Cardano Online – Sette opp en handel

Kryptovalutamarkedet er kjent for sin volatilitet. For at du skal kunne dra nytte av disse prisbevegelsene, må du spekulere og plassere handelsordrer deretter.

Du må kommunisere disse ordrene effektivt slik at online megleren din kan utføre Cardano-handelen for deg.

Disse ordrene forblir de samme på tvers av alle finansielle eiendeler – som aksjer og forex.

Når det er sagt, hvis du nettopp begynner som en næringsdrivende, er listet nedenfor de mest grunnleggende ordrene du vil bruke mens du handler Cardano online.

Kjøp eller selg ordre

La oss starte med de mest grunnleggende og viktige ordretypene når vi handler Cardano online:

 • En kjøpsordre blir plassert når du tror at prisen på Cardano vil øke
 • En salgsordre blir plassert når du tror at prisen på Cardano vil synke.

En kjøps- eller salgsordre er hvordan du åpner din posisjon i markedet. I hovedsak, hvis du går lenge på Cardano, vil du åpne med en kjøpsordre og lukke posisjonen din med en salgsordre.

Hvis du går kort, går du inn på markedet med en salgsordre og lukker posisjonen din med en kjøpsordre.

Inngangspris

Med det grunnleggende om kjøp og salg av ordrer dekket, kan vi nå se på hvilke typer ordrer som kan forsterke din personlige handelsstrategi. For eksempel, i et raskt bevegelsesmarked for kryptovaluta, vil prisen på ADA-mynter gå opp og ned hvert sekund.

Som sådan trenger du mer enn bare å kjøpe og selge ordrer for å spesifisere hvilken pris du har tenkt å komme inn på markedet. Disse utføres ved å sette en "markedsordre" eller a "begrense rekkefølgen."

Her er en enkel forklaring på hvordan hver av disse ordrene fungerer når du handler Cardano online.

 • Markedsordre: La oss si at prisen på Cardano er på $ 0,26. Fornøyd med dette legger du en markedsordre på å kjøpe Cardano med en gang. Dette betyr at megleren må utføre bestillingen din umiddelbart eller til den nærmeste tilgjengelige prisen. Det kan være en liten forskjell mellom når du bestiller og når den blir utført, slik det er naturlig i ethvert marked.
 • Begrens rekkefølge: Til sammenligning er en grenseordre mer presis. For eksempel er Cardano verdsatt til $ 0,26 i markedet. Men du vil bare plassere din kjøpsordre når prisen på Cardano når $ 0,27. Det er her en grenseordre kommer inn. Du kan plassere en grenseordre på $ 0,27, noe som betyr at bestillingen bare blir utført når Cardano treffer målprisen.

Som du kanskje har gjettet, gir grensebestillinger deg mer kontroll over dine handler. Deretter er det det foretrukne valget av ordretype blant handelsmenn. Men hvis du ønsker å delta i Cardano-handelen umiddelbart, vil en markedsordre være det bedre alternativet.

Slutt strategi

Hvordan du avslutter Cardano-handelen er kanskje enda viktigere enn hvordan du går inn i den. Som sådan kan ordrer med overskudd og stopp-tap være avgjørende når du planlegger når du skal stenge posisjonen din.

 • Tjene på det: La oss si at du vil låse inn fortjenesten din når Cardano-handelen din gir gevinster på 2%. Dette kan gjøres ved å sette en fortjenesteordre til 2% over eller under inngangsprisen. Megleren din vil avslutte handelen når verdien av Cardano treffer det spesifiserte stopp-tap-ordrepunktet.
 • Forhindre tap: I likhet med å sikre fortjenesten, kan du også begrense tapene dine når du handler Cardano. Enkelt sagt, hvis du ikke vil risikere å miste mer enn 1,5% på Cardano-handelen, setter du stop-loss-ordren til 1,5%. Handelen din blir kun stengt når ADA-mynter når det angitte prisnivået.

Du kan angi både take-profit og stop-loss ordrer på samme handel. Faktisk er dette sterkt anbefalt.

La oss forklare hvordan vi kan handle Cardano med disse to ordretypene med et eksempel.

 • Du vil handle ADA / USD.
 • Cardano er priset til $ 0,2600.
 • Håper at prisen vil stige, legger du inn en kjøpsordre.
 • Som en beredskap vil du begrense tapene dine til 1%. Dette betyr at du legger inn en stop-loss-ordre på 1% under inngangsprisen på $ 0,2600 – så det er $ 0,2574
 • Du vil avslutte Cardano-handelen automatisk med et overskudd på 2%, så du legger inn et overskudd på $ 0,2652.

Nå, avhengig av hvilken retning verdien av Cardano beveger seg, vil megleren din utføre den respektive bestillingen og avslutte handelen automatisk.

Ovennevnte eksempel kan gå på to måter:

 • Cardano øker i verdi – megleren din utfører ordningen med fortjeneste og avslutter handelen til $ 0,2652.
 • Cardano synker i verdi – megleren din utfører stopp-tap-ordren og avslutter handelen til $ 0,2574.

Klar til å dykke inn i Cardano ADA Handel?

Hvordan tjene penger på handel med Cardano

Å sette de riktige ordrene kan eliminere behovet for at du manuelt ser på hvordan dine handler spiller ut. Faktisk ville dette være en svært ineffektiv måte å lære å handle Cardano.

Når det er sagt, vil forståelse av de ovennevnte ordrene ikke garantere at du forlater handelen med fortjeneste, eller at du vil unngå betydelige tap.

Når du lærer å handle Cardano, må du også være oppmerksom på noen få andre faktorer som kan og vil påvirke om du tjener eller ikke.

Innsats

Din ‘innsats’ når du handler Cardano er hvor mye penger du risikerer på posisjonen. Når det gjelder, er størrelsen på innsatsen din direkte proporsjonal med din potensielle fortjeneste. Dessverre strekker denne korrelasjonen seg også til tap.

Hvis du for eksempel satser $ 100 på en Cardano-handel og tjener 2%, vil det gi deg gevinster på $ 2. Men hvis du øker din innsats til $ 1000, vil fortjenesten din være på $ 20.

Med andre ord betyr en høyere innsats også høyere fortjeneste og høyere tap.

Dette gjør det viktig at du bruker en strategi for styring av bankroll. I praksis vil du sette en begrensning på hvor mye penger du handler med. De fleste handelsmenn implementerer en regel om aldri å satse mer enn 1% av sine tilgjengelige handelsmidler.

For å illustrere – hvis du har $ 1000 på handelskontoen din, vil du ikke satse mer enn $ 10 på en enkelt Cardano-handel.

Å ha slik kontroll over midlene dine er spesielt viktig når du handler på kort sikt, med penger som strømmer inn og ut av kontoen din hele tiden.

Regulert plattform eToro gjør det mulig å begynne å handle Cardano med så lite som $ 25 per ordre. Dette gjør at du kan prøve lykken din ved Cardano-handel uten å trenge å risikere store summer.

Cardano Trading Leverage

Som vi allerede har diskutert, er ikke handel med krypto-CFDer lovlig i alle land. Imidlertid, hvis posisjonen din gir deg tilgang til CFD-er, må du vite hva innflytelse er.

Leveraging er et middel for deg å handle ved å sette opp bare en liten mengde av ønsket innsats. Du låner resten av pengene fra megleren.

Hvis du klarer å forutsi Cardanos fremtidige pris riktig, kan innflytelse være enormt fordelaktig når du gir store fortjenester.

Imidlertid kan feil spekulasjon også føre til tap, bare forsterket av gearing.

La oss gi deg et eksempel for å fjerne tåken.

 • Du bestemmer deg for å legge inn en kjøpsordre verdt $ 100 på ADA / USD.
 • Du bruker gearing på 1:10
 • Dette betyr at innsatsen din nå er $ 1000
 • Overskuddet på denne handelen er 5%.

Uten gearing ville du tjent $ 5 på denne handelen. Siden du brukte gearing klokken 1:10, utgjør fortjenesten faktisk $ 50.

I tilfelle markedet gikk imot deg, ville tapene dine også forstørres av det valgte forholdet ditt på 1:10.

Som sådan er det avgjørende at du unngår uregulerte handelsplattformer som tilbyr eksponensielle girgrenser. Dette kan ofte stå på 1: 100 eller mer.

I stedet, hold deg til regulerte meglere som eToro, som tilbyr beskjedne gearing cap på CFDer for kryptovaluta for å sikre at dette stemmer overens med risikoprofilen din.,

Gebyrer for å handle Cardano Online

Ikke all fortjenesten du tjener, finner veien til lommen. Noen av gevinstene dine telles av handelsgebyrene som belastes av din online megler. Avhengig av handelsplattformen din og hvilken type strategi du bruker, vil gebyrene du betaler variere.

Som handelsmann må du også bekymre deg for vilkårene til nettmeglerne du velger.

For å peke deg i riktig retning, nedenfor er en liste over de vanligste avgiftene du må holde øye med når du handler Cardano online.

Cardano Trading Commission

Provisjon er et gebyr du betaler til megleren for å utføre handler på dine vegne. Mens noen plattformer krever det som en engangsavgift, vil andre kreve at du betaler det i begge ender av handelen.

Provisjoner beregnes oftest i prosent mot verdien av bestillingen din.

Mens vi undersøkte markedet, fant vi ut at kryptokurrencymegler Coinbase krever et gebyr på 1,49% for å komme inn og ut av markedet. Dette betyr at du må betale 1,49% når du åpner en Cardano-handel og deretter igjen når du lukker den.

På den annen side lar eToro deg handle Cardano og andre kryptovalutaer til 0% provisjon.

Cardano Spread

Spredningen er variasjonen mellom eiendelens kjøpesum og salgspris. Når du handler Cardano online, vil du gjøre det ved stramme spreads.

Et større prisgap vil bety en høyere spredning, noe som vil påvirke fortjenesten du står for.

For eksempel, hvis megleren belaster seg med 1,80% spredning på Cardano, går du inn i handelen med 1,80% i rødt.

Sagt på en annen måte: et overskudd på 1,80% vil bare tillate deg å bryte selv på handelen. Gevinstene dine bør være over 1,8% for at du faktisk skal tjene penger på den aktuelle Cardano-handelen.

Andre Cardano-handelsavgifter

Bortsett fra provisjon og spredning, kan også megleren ha et utvalg administrasjonsgebyrer på plass.

Vi har listet opp hovedavgifttypene som også kan spille inn:

 • Innskudd / uttak: Dette er transaksjonsgebyrer som oppstår når du setter inn og tar ut penger fra handelskontoen din. Noen meglere belaster deg bare for uttak, mens de dekker innskuddskostnadene. På eToro kan du sette inn penger mot et gebyr på bare 0,5% (ingenting hvis betalingsmåten din er denominert i USD).
 • Inaktivitet: En inaktivitetsavgift belastes når du ikke oppfyller minimumsaktiviteten på handelskontoen din. Varigheten av inaktivitet kan være mellom tre og tolv måneder – avhengig av megler.
 • Overnatting: Også referert til som ‘bytteavgifter’, dette gebyret blir belastet av meglere for å holde handler åpen over natten. Dette er imidlertid bare tilfelle når du handler CFDer eller bruker gearing.

Med tanke på at den nevnte avgiften raskt kan legge seg opp, bør du alltid sjekke en online meglers prisstruktur før du registrerer deg.

Klar til å begynne å handle Cardano ADA?

Hvordan handle Cardano 2021 – trinnvis gjennomgang

Er du klar til å handle Cardano akkurat nå?

I så fall er det bare å følge trinnene som er beskrevet nedenfor. Når du gjør det, vil du ha din første Cardano-handel på mindre enn 5 minutter!

Trinn 1: Velg et Cardano-handelssted

I dag kan du handle Cardano hjemmefra via online handelsplattformer. Men kampen er å finne en megler som du kan stole på med din handelskapital.

Som sådan gjennomgår beregningene nedenfor når du søker etter en plattform for handel med Cardano online.

 • Regulering: Er plattformen lisensiert under regulerende organer som ASIC, CySEC eller FCA?
 • Avgifter: Hva er provisjon, spread og andre administrasjonsgebyrer du må betale når du bruker meglertjenesten?
 • Betalinger: Hvilke betalingsmåter godtar megleren?
 • Minimum innskudd: Hva er minimum innskuddsbeløp og innsats som trengs for å begynne å handle Cardano?
 • Cardano-par: Hvilke Cardano-handelspar er tilgjengelige på nettstedet?
 • Handelsplattform: Er plattformen brukervennlig for nybegynnere?
 • Mobilapp: Kan du få tilgang til handelsplattformen og legge inn bestillinger via en mobilapp?

Avgjørelsen krever, som du ser, mye omtanke.

I den forbindelse og mange flere, eToro kommer absolutt til tankene. Vi fant ut at plattformen har flere funksjoner som appellerer til alle nivåer av handelsmenn, for eksempel:

 • Lisenser fra FCA, ASIC og CySEC
 • FINRA-registrering for å lette amerikanske handelsmenn
 • Nullprovisjonshandel på Cardano og andre digitale eiendeler
 • Sikker eToro-lommebok for å lagre kryptovalutaer
 • Betalingsmåter som strekker seg fra debetkort til tredjeparts e-lommebøker.

Trinn 2: Åpne en Cardano-handelskonto

Når du har bestemt deg for en nettmegler, går du til deres nettsted og klikker på Registrer deg. Registreringsprosessen er vanligvis enkel og kan fullføres i løpet av få minutter.

eToro, plattformen vil be om grunnleggende informasjon, inkludert ditt fulle navn, e-postadresse, adresse og fødselsdato. For å sikre at plattformen overholder KYC-regelverket, blir du også bedt om å oppgi en gyldig foto-ID, for eksempel pass eller førerkort.

eToro bruker automatisert ID-teknologi, så verifiseringen av dokumentene dine blir gjort nesten umiddelbart.

Uansett kan du begynne å handle Cardano selv før du bekrefter ID-en. Dette trinnet må imidlertid fullføres når innskuddene dine overstiger $ 2 250, – eller du prøver å gjøre et uttak.

Trinn 3: Innskuddsmidler

Før du begynner å handle Cardano, må du legge til penger på kontoen din. Du kan velge din foretrukne betalingsmåte fra rullegardinlisten, som inkluderer kreditt- / debetkort, e-lommebøker som Neteller og PayPal, eller en bankoverføring.

Trinn 4: Velg Cardano Trading Market

handel cardano

Nå er kontoen din fullt utstyrt for å begynne å handle Cardano. Du kan se hvilke handelspar som er tilgjengelige for Cardano ved å skrive inn ‘ADA’ i søkefeltet.

Trinn 5: Plasser Cardano Trade

Når du har bestemt deg for hvilket Cardano-par du vil handle, kan du legge inn din første bestilling.

Ta en rask oppdatering av de forskjellige ordretypene og betydningen vi diskuterte tidligere i denne Hvordan kjøpe Cardano-guide.

Avhengig av hvor du ser verdien av Cardano flytte til, kan du legge inn en kjøpsordre eller en salgsordre før du treffer "åpen handel".

Det er det – du har nettopp handlet Cardano til eToro uten provisjon!

eToro – Beste megler å handle Cardano ADA

eToro har vist seg å være pålitelig i kryptoindustrien i mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare.

Hvordan handle Cardano Guide – dommen

Din suksess med å handle Cardano online kommer til slutt ned på hvor godt du spår markedet. Når det er sagt, kan handel gjennom en regulert online megler hjelpe deg med å bli kvitt mange sperringer underveis.

En plattform som eToro er bygget for både nye og erfarne handelsmenn, med mange funksjoner som tilfredsstiller dine behov. Nettmegleren gir deg tilgang til mer enn et dusin kryptovalutaer og masser av handelspar.

Fremfor alt kan du være trygg på at eToro er regulert for at dine handler vil bli utført på kommisjonsfri basis.

For å oppsummere, sørg for at du utdanner deg på markedet og velger en pålitelig megler for å handle Cardano trygt og sikkert online.

Les mer:

Hva er Cardano og er det verdt å investere i Cardano i 2021?

3 grunner til at Cardano kunne doble pengene dine i 2021

Fordeler og ulemper ved å investere i Cardano, vil det være en millionærmaker?

Hva er de beste kryptovalutaene å handle i 2021?

Hvordan handle Cardano – vanlige spørsmål

Hvordan kan jeg handle Cardano trygt?

Du kan handle Cardano gjennom eToro, en handelsplattform med lisenser fra FCA, CySEC og ASIC.

Hvordan kan jeg handle Cardano online?

Cardano-handel er mulig gjennom en regulert online megler som eToro. Du kan begynne å handle ved å finansiere kontoen din minst 200 dollar og sette så lite som 25 dollar på Cardano.

Hvordan kan du tjene penger ved å handle Cardano?

Du kan tjene penger på Cardano ved å spekulere i fremtidig verdi riktig. Hvis spådommen din er feil, vil du ende opp med tap.

Er Cardano-handel lovlig tillatt i USA?

Du kan handle Cardano lovlig i USA. Det er imidlertid forbudt å handle Cardano CFD-er for innbyggere i USA.

Hvordan kan du handle Cardano med Leverage?

Ja, den enkleste måten er via krypto-CFDer. Innbyggere i USA, Storbritannia og Hong Kong kan imidlertid ikke få tilgang til CFD-er via en lisensiert megler. Du kan finne uregulerte handelsplattformer som tilbyr høye nivåer av innflytelse på Cardano, men det anbefales at du unngår dem.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me