Hvordan handle Stellar (lumen) 2021: En trinnvis guide

Lær hvordan du handler Stellar XLM

Stellar Lumens ble grunnlagt av Jed McCaleb i 2014 og sitter komfortabelt i de 15 beste kryptovalutaene når det gjelder markedsverdi. Naturligvis er det nå super populært å handle.

Du kan handle Stellar mot fiat-valutaer som USD og EUR, samt andre krypto-eiendeler som Litecoin og Bitcoin.

Er du interessert i å handle denne digitale valutaen selv, men har du ikke den tåkete ideen hvor du skal begynne? Du har kommet på høyre side.

I vår How to Trade Stellar 2021-guide skal vi dykke inn og ut av å handle denne digitale valutaen.

Bli med på en reise der vi dekker det grunnleggende, risikostyring og handelsstrategier. Vi snakker også om viktige beregninger for å finne en god kryptomegler for å handle Stellar, og hvordan du registrerer deg i dag.

Før du kan begynne å handle stjerne (XLM), er det viktig å lære hvordan kryptovalutamarkedet fungerer og hva som beveger markedsprisen. Så vi har samlet en guide om hvordan du handler stjerner i fem trinn.

Fem trinn for å handle Stellar

1 Velg et Stellar Trading Site

2 Åpne en Stellar Trading Account

3 Innskuddsmidler

4 Velg Stellar Trading Market

5 Sted Stellar Trade

Vi kommer til å grave dypt inn i Stellar trading, men hopp gjerne til en hvilken som helst seksjon som interesserer deg:

Hva er Stellar Trading?

Mens Stellar er det som er kjent som en digital valuta, har den fortsatt økonomisk verdi som en eiendel. Verdien av krypto-aktiva vil øke og redusere gjennom hver eneste handelsdag – vanligvis med den andre.

Tross alt vil prisen på en omsettelig eiendel svinge ofte, da dette er arten av tilbud og etterspørsel.

Når du tenker på hvordan du skal handle Stellar selv, prøver du å spekulere i prisen på XLM-mynter i fremtiden, om enn på kort eller lang sikt.

Hvis Stellar Lumens er i høy etterspørsel, vil prisen på den finansielle eiendelen stige. Hvis folk begynner å laste ut myntene sine, vil prisen falle. Å forutse disse prissvingningene er det som kan gi deg fortjeneste.

La oss tilby et tydelig eksempel på hvordan du handler Stellar:

 • Stellar er verdsatt til $ 0,15
 • Dette vises som XLM / USD
 • Du tror Stellar er undervurdert, så legg inn en kjøpsordre på $ 100
 • Det går 2 måneder, og den digitale valutaen er verdt $ 0,32
 • Dette illustrerer en verdiøkning på 113%
 • Fornøyd med fortjenesten din – du legger inn en salgsordre for å avslutte handelen

I vårt ovennevnte eksempel økte Stellar i verdi fra $ 0,15 til $ 0,32, slik at du tjente 113% av kjøpsordren på $ 100. Dette betyr gevinster på $ 113!

Som du kan se, hvis du spekulerer riktig, er det rikelig med profittpotensial når du handler Stellar. Hvis du hadde spekulert feil, ville historien ha vært ganske annerledes – noe som resulterte i et tap på handelen.

Det er viktig at du før du vurderer hvordan du handler Stellar, har en utdannet ide om hvordan dette spesifikke markedet fungerer.

Fordelene med fantastisk handel

Hvis du ønsker å bli involvert i Stellar rading, er et av de første trinnene du bør vurdere om du vil kjøpe de digitale XLM-eiendelene eller spekulere i prisene. Ta en titt på noen av fordelene ved å handle Stellar XLM.

Fordelene med Stellar XLM-handel inkluderer:

 1. XLM-volatilitet
 2. Markedstimer for kryptovaluta
 3. Evne til å gå lenge eller kort
 4. Leveraged eksponering
 5. Raskere kontoåpning

Hvordan fungerer stjerneshandel?

Hvis du noen gang har handlet forex, råvarer eller aksjer før – vil du ha en god forståelse av hvordan Stellar trading fungerer.

Det som imidlertid skiller Stellar fra omsettelige eiendeler som varer, er at folk har handlet gull og slikt i hundrevis av år. Kryptovaluta derimot har bare eksistert i litt over et tiår.

For nybegynnere skal vi dekke noen grunnleggende handelsforhold for å tåke tåken.

1. Stellar Handelsprisbevegelser

Fra og med Stellar handelsbevegelser er det viktig å forstå hva som driver prisen på digitale valutaer.

Du finner XLM-mynter på de fleste kryptoplattformer. Prisen vil bli påvirket sterkt hvis den generelle følelsen av Stellar skal gå lang (eller kort).

Prisen på Stellar økte med mer enn 44.000% i 4-årsperioden mellom 2014 og 2018 – så den generelle følelsen av kryptovalutaen var sterkere enn noensinne.

Som du uten tvil kan forestille deg, vil prisen på Stellar alltid variere noe på forskjellige kryptoplattformer. Du vil kanskje legge merke til at en online megler siterer $ 0,2105 dollar, mens en annen verdsetter myntene til $ 0,2108.

Dette er ingenting å være opptatt av, da prisforskjellen vanligvis ikke er noe å skrive hjem om. Hvis det var, ville dette raskt bli spist opp av erfarne arbitrageur!

2. Stjerners handelspar

xlm / usd cahrt

Vi nevnte i innledningen at du kan handle Stellar mot fiat-valutaer eller andre kryptovalutaer.

La oss begynne med hvordan vi handler Stellar når det gjelder ‘crypto-fiat’ par. Når du utfører din egen forskning for å handle kryptovalutaer, vil du se dette begrepet bundet mye.

Som sådan forklarer vi i dette avsnittet hva det betyr.

For eksempel, når du ser XLM / USD, er dette Stellar mot den amerikanske dollaren. Her er Stellar ‘kryptoen’, mens den amerikanske dollaren er ‘fiat’.

Den amerikanske dollaren er den mest brukte fiatvalutaen når du handler Stellar. Imidlertid gjør noen online meglere klienter i stand til å handle krypto-eiendeler mot andre fiat-valutaer. For eksempel støtter eToro det britiske pundet (XLM / GBP), Euro (XLM / EUR), kanadisk dollar (XLM / CAD), og til og med den japanske yenen XLM / JPY).

Vi nevnte at USD er den mest handlede fiat-valutaen. Dette betyr at det også kommer fordelene av likviditet og stramme spread.

Derfor er det sannsynligvis det beste alternativet for nybegynnere å holde seg til krypto-fiat-par. Det er mye lettere å prøve å kvantifisere fortjeneste og tap, men det er også lettere å prøve å forutsi den fremtidige prisen på det aktuelle XLM-paret.

Alternativt kan du også handle Stellar Lumens mot en annen kryptovaluta som Bitcoin. Ved å gjøre det spekulerer du i om valutakursen til paret vil stige eller synke.

3. Lang eller kortvarig stjernehandel

Når du vurderer hvordan du handler Stellar, bør du tenke på hvilket finansielt instrument som vil være best egnet for dine egne handelsmål.

Hvis du liker ideen om å handle Stellar, hovedsakelig fordi du tror på det bredere prosjektet og føler deg sikker på at verdien vil stige over tid – kan det være best å kjøpe XLM direkte og lagre dem i en kryptolommebok. På denne måten kan du holde på Stellar i uker, måneder eller år – til du føler deg klar til å ta ut penger.

Hvis du er nybegynner når det gjelder handel, er det ikke lett å forstå nok teknisk analyse for å hjelpe deg med den kortsiktige beslutningsprosessen..

Kartlesing og analyse kan ta måneder om gangen å lære. Derfor kan en “kjøp og hold” -strategi være bedre egnet hvis du er en nybegynner, da du ikke trenger å bekymre deg for kortsiktig volatilitet..

Hvis du foretrekker ideen om å handle Stellar mer på kort sikt, med målet om å gjøre beskjedne fortjenester regelmessig – er dette også et alternativ. Bare vær sikker på at du handler flytende par som XLM / USD eller XLM / BTC.

Handel og egen stjerne

Vi nevnte ovenfor at du kan vedta en “buy and hold” -strategi hvis du ønsker å handle Stellar over lengre tid. Hvis dette er tilfelle, anbefaler vi å kjøpe kryptovalutaen direkte, via en online megler i stedet for en børs.

Dette er hvor eToro kommer inn, da du kan kjøpe Stellar i tradisjonell forstand, helt uten provisjon. Plattformen betjener over 13 millioner handelsmenn og vil ta seg av Stellar Lumens så lenge du vil uten ekstra kostnad.

Som vi sa, er denne strategien godt egnet for nybegynnere (vel, alle ferdighetssett virkelig), ettersom kortsiktige prissvingninger ikke vil være din bekymring.

Stellar Trading CFD-er

Hvis du foretrekker å handle Stellar på en mer kortsiktig basis, ved å bruke ‘swing trading’ eller ‘day trading’ – kan du bruke en online megler som tilbyr ‘Stellar CFDs’ (Contracts for Difference).

Bosatt i USA? Da bør du være oppmerksom på at CFD-instrumenter er forbudt i henhold til amerikansk verdipapirlov. Hvis du er bosatt i Storbritannia, kan du ikke få tilgang til CFD-er via regulerte meglere, ikke noe problem – men ikke kryptovalutaer, for eksempel Stellar.

La oss ta en titt på hva CFD er:

 • Stellar CFD-er overvåker den virkelige prisen på Stellar, eller en hvilken som helst finansiell eiendel
 • Fordelene med Stellar CFD inkluderer leverage og lave avgifter
 • Du kan også dra nytte av bullish og bearish markeder ved å gå ‘lang’ eller ‘kort’ på den digitale valutaen

For de som har tilgang til CFD-er, tilbyr den sosiale handelsplattformen eToro et utvalg – slik at du også kan handle Stellar mot både krypto- og fiat-valutaer.

Hvis du virkelig vil ha tilgang på leveraged par fra et land der de er forbudt, kan du gjøre det via en tredjeparts kryptobørs. Vær oppmerksom på det faktum at disse ofte er uten regulering, noe som betyr at du i det vesentlige handler i et potensielt farlig område.

Videre er det lite sannsynlig at du vil få fordelene med å finansiere kontoen din ved hjelp av en fiat-valuta som euro eller amerikanske dollar.

Ikke bare det, men hvis du tar dette alternativet, vil du sannsynligvis handle XLM / USDT i stedet for XLM / USD. For de som ikke er klar over, er USDT en digital valuta kalt Tether som er knyttet til den amerikanske dollaren.

Vil du vurdere å handle Stellar XLM?

Hvordan handle Stellar Online – Sette opp en handel

trading stellar xlm

Når du begynner å lære å handle Stellar, må du ta tak i ordrene. Det er forskjellige nyttige ordrer som kan brukes når du handler kryptovalutaer. Uten dem vet megleren ikke din posisjon.

Hvis du noen gang har handlet før, vil du se at bestillingsprosessen er den samme uansett hva eiendelen er. Enkelt sagt, bestillingen du legger hos megleren din, indikerer hvilken handling de skal ta på dine vegne.

Vennligst se nedenfor en liste over bestillinger som er enkle å bruke, og som brukes av handelsmenn på alle nivåer av kompetanse.

1. Kjøp eller selg ordre

Kjøps- / salgsordren er obligatorisk når du handler Stellar.

I et nøtteskall:

 • Hvis du tror at prisen på Stellar kommer til å stige – opprett en kjøpsordre
 • Hvis du tror at prisen vil falle – opprett en salgsordre

Som det fremgår ovenfra, er denne prosessen superenkel.

Imidlertid vil alle kryptohandlene dine trenge både en kjøpsordre og en salgsordre.

Hvis du for eksempel går inn i Stellar-markedet med en kjøpsordre – oppretter du en salgsordre for å avslutte. Og omvendt, hvis du kommer inn i markedet med en salgsordre – oppretter du en salgsordre for å avslutte.

2. Inngangspris

Nå som vi har dekket det grunnleggende, kan vi gå videre til noen andre Stellar-ordrer for å legge til handelsrepertoaret ditt.

Når du handler Stellar, vil du bli spurt om du vil ha en ‘markedsordre’ eller en ‘begrensningsordre. Dette vil fortelle handelsplattformen din hva inngangsstrategien din er.

La oss fjerne tåken med en forklaring på hver:

 • La oss si at Stellar er priset til 0,22 dollar. Du liker den prisen og vil sikre den med en gang – så opprett en markedsordre. Megleren din utfører dette med en gang, men du vil se en liten kontrast i verdi på grunn av prisudsving.
 • Når det gjelder en begrensningsordre, lar denne deg komme inn på markedet til et bestemt prispunkt. La oss si at Stellar er verdsatt til $ 0,22, men du er ikke interessert før XLM øker til $ 0,23. Dette er når du oppretter en grenseordre på $ 0,23. Dette forblir til prisen er realisert, eller du avbestiller bestillingen.

Løvenes andel av Stellar-handelsmenn bruker begrensningsordrer, ettersom de gir deg et nivå av kontroll over din posisjon.

3. Avsluttestrategi

Vi har dekket hvordan du kan komme inn på markedet når du ønsker å handle Stellar. Når det er på tide å stenge, kommer ordrene dine med “stop-loss” og “take profit” inn.

La oss fjerne tåken med en forklaring på hver:

 • En stopp-tap-ordre hindrer deg i å miste mer enn du har råd til på en Stellar-handel. For eksempel, hvis du vil stoppe tapet ditt med 1% – vil megleren automatisk utføre bestillingen din når Stellar faller i verdi med det beløpet.
 • På ordrer med fortjeneste, låser dette inn fortjenesten fra handelen din på et bestemt tidspunkt. For eksempel, hvis målet ditt er 3% – blir handelen din automatisk stengt når Stellar stiger i verdi med 3%.

Hvis du lærer å handle Stellar for første gang, vil du se et ytterligere eksempel nedenfor:

 • Du handler XLM / USD til en pris på $ 0,30
 • Du tror verdien vil stige, så opprett en kjøpsordre
 • Du vil ikke miste mer enn 1%, så opprett en stopp-tap-ordre på $ 0,297
 • Hvis din Stellar-stilling gir et overskudd på 4%, vil du ta ut penger
 • Som sådan oppretter du en ordre på $ 0,312

Det er en vanlig brukt strategi å bruke begge ordrene, på hver side av gjeldende pris. Enten det er et tap eller et overskudd, vil handelen stenges automatisk til en pris du har avtalt.

Her er de to potensielle resultatene av ovennevnte stop-loss / take-profit ordrer:

 • Skulle XLM / USD stige til $ 0,312 – vil din overskuddsordre bli utført av megleren din. Fortjenesten din er 4% og handelen er avsluttet.
 • Skulle XLM / USD falle til $ 0,297 – vil stop-loss-ordren din bli utført av megleren din. Ditt tap er 1% og handelen er avsluttet.

Hvordan tjene penger på handel

Du kan bruke de ovennevnte ordrene for å redusere behovet for å lukke handler manuelt og tidsbestemme markedet riktig. Det faktum at disse ordrene er automatiske, betyr imidlertid ikke at det er enkelt å tjene penger på Stellar.

Nedenfor finner du en liste over andre hensyn når du prøver å tjene penger på å handle denne populære krypto-eiendelen.

1. Innsats

Når du har et godt grep om ordretyper og det grunnleggende, må du spesifisere en innsats på din valgte handelsplattform. Jo mer du risikerer, jo høyere kan avkastningen være – eller tap.

For å gi deg et eksempel, hvis du satser $ 200 på Stellar og tjener 2% – dette betyr $ 4. Hvis du hadde sprutet ut og brukt $ 1000 i stedet – ville fortjenesten din fra samme handel være $ 20.

Når det er sagt, er det lett å la seg rive med dine handelsfølelser. Av denne grunn bruker mange handelsmenn en strategi for bankroll for å handle Stellar og andre eiendeler.

Enkelt sagt, tenk på hvor mye du har råd til å bruke på hver Stellar-handel, med referanse til nåværende kontosaldo. Mange bestemmer seg for å bruke ikke mer enn 1% 2% av kontofondet av gangen.

For eksempel, hvis du hadde en saldo på $ 3000 på handelskontoen din – ville du ikke satse mer enn $ 30 – hvis du bruker en 1% -strategi.

Hvis du vedtok en 2% -strategi, ville din maksimale innsats være $ 60 – og så videre. Det er meglere der ute som lar deg handle kryptovalutaer for små beløp.

Allround crowd-pleaser eToro lar deg handle Stellar for minimum $ 25 – noe som gjør denne typen strategier enkle å holde seg til.

2. Stellar Trading Leverage

Hvis du har tilgang til Stellar CFD-er der du bor, kan du øke fortjenesten din ved å bruke gearing.

Det er viktig å ikke være naiv når det gjelder å bruke gearing på Stellar-handler. Visst, de kan forsterke gevinsten din når du har tatt en god beslutning. Men hvis du ringer feil – den samme innflytelsen vil forstørre tapene dine.

La oss se på et eksempel på en Stellar-handel ved hjelp av gearing:

 • Du legger inn en $ 1000 salgsordre på XLM / USD
 • Du legger til innflytelse på 1: 2
 • Du tjener 15% i gevinster
 • Uten innflytelse – overskuddet ditt er $ 150
 • Med 1: 2 innflytelse – overskuddet ditt er $ 300

Som det fremgår av eksemplet vårt, hvis landet ditt tillater det – kan du øke potensielle Stellar-handelsoverskudd ved å bruke gearing.

Noen meglere på nettet tilbyr så mye som 1:10, eller til og med 1: 100. Sjekk alltid at en hvilken som helst handelsplattform som tilbyr gearing er regulert.

3. Gebyrer for å handle Stellar Online

Irrelevant for om du bestemmer deg for å handle Stellar mot en krypto eller en fiat-valuta – du vil være ansvarlig for avgifter av noen beskrivelse.

Som enhver bedrift, må meglere på nettet tjene penger for å holde ballen i gang. Før du forplikter deg til en megler for å handle Stellar, sjekk vår liste over potensielle avgifter for å holde øye med.

Stellar Trading Commission

De aller fleste meglere tjener penger via kommisjonskostnader. Dette har en tendens til å bli utarbeidet som en variabel prosentsats, mot verdien av din Stellar-ordre.

For å gi deg et eksempel på hva som er der ute, kommisjonsmessig, tar Crypto-handelsplattformen Coinbase 1,49% av hver eneste handelshandling. Dette kostes i begge ender – når du går inn i XLM-handel.

Nettmegler eToro tar ingen provisjon i det hele tatt for å handle kryptovalutaer, og det er 15 flere som tilbys!

Stellar Spread

Stellar-spredningen blir best sett på som en indirekte spread som belastes av handelsplattformen. Spredningen er gapet mellom kjøpesum og salgspris på en finansiell eiendel.

Jo større gapet mellom de to prisene er, jo mer må du indirekte betale din kryptomegler. Jo strammere spredningen jo bedre er det for potensielle gevinster.

Hvis spredningen er 2,45%, starter du handelen med det beløpet i rødt. Dette betyr at du må tjene 2,45% for å bryte jevn. Alt over 2,45% kan du telle som fortjeneste.

Andre fantastiske handelsgebyrer

Vi har dekket et utvalg av vanlige gebyrer.

Her er noen flere å se etter.

 • Innskudd / uttak: Noen meglere på nettet krever et gebyr for innskudd og uttak. Coinbase belaster 3,99% på alle debetkorttransaksjoner. Over på Binance belastes klienter 2% på hver kreditt- / debetkorttransaksjon. eToro krever bare 0,5%, og bare hvis du ikke finansierer kontoen din i amerikanske dollar.
 • Inaktivitet: Mange meglere tar et gebyr for ikke å handle eller finansiere kontoen din aktivt. Dette begynner vanligvis ikke før det har gått 12 måneder med inaktivitet, selv om noen meglere tar betalt etter bare 3 måneder. Inaktivitetsgebyrer belastes vanligvis månedlig til det ikke er noe igjen i kontoen din.
 • Overnatting: Hvis du har tilgang til Stellar CFD-er der du bor, vil du alltid bli belastet et finansieringsgebyr over natten for hver dag stillingen din blir åpen. Dette belastes ofte med en høyere sats i helgene, og kalles ellers et ‘bytteavgift’.

Alt i betraktning må vi ta vår ordspråklige hatt av for eToro. Handelsplattformen krever 0% provisjon, et innskuddsgebyr på 0,5% (hvis ikke USD) og supertette spread på kryptokurver.

Klar til handel Stellar XLM?

Hvordan handle Stellar 2021 – trinnvis gjennomgang

På dette punktet i How to Trade Stellar Guide, klør du sannsynligvis for å komme i gang.

For å få ting til å gå så greit som mulig for deg i handelssaken, har vi opprettet en ukomplisert trinnvis gjennomgang.

Trinn 1: Velg et stjernesiden

Det aller første på oppgavelisten din må være å velge en pålitelig plattform å handle Stellar på. Det er hundrevis av kryptokurrencymeglere online, så pass på haier.

Med det i tankene har vi listet opp noen viktige betraktninger når vi finner en online megler for å handle Stellar:

 • Regulering: Er kryptohandelsplattformen regulert av en respektert organisasjon som ASIC, FCA eller CySEC?
 • Avgifter: Hvilke avgifter forventes du å betale for å handle Stellar?
 • Betalinger: Hvilke betalingsmåter støttes på handelsplattformen?
 • Kontominimum: Hva er minimumsinnskudd og innsats som kreves for å handle XLM?
 • Stjernepar: Hvilke fiat og digitale valutaer er tilgjengelige for handel mot Stellar?
 • Handelsplattform: Synes du handelsplattformen er enkel å navigere og nybegynnervennlig?
 • Mobil: Er det en app tilgjengelig?

Som det fremgår av listen vår, er det mye å være oppmerksom på når du ønsker å handle Stellar.

Hvis du fremdeles er usikker på hvilken handelsplattform du vil registrere deg med, tenker vi høyt på eToro – som de fleste av sine 13 millioner brukere.

Se nedenfor noen av fordelene med å handle Stellar via denne online megleren.

 • Handelsplattformen er regulert av FCA, ASIC og CySEC. For innbyggere i USA er megleren registrert i FINRA
 • Du kan handle Stellar på provisjonsfri basis med konkurransedyktige spreads
 • Innskudd behandles umiddelbart. I tillegg godtas kreditt- / debetkort og e-lommebøker som PayPal
 • På eToro kan du handle Stellar mot enten fiat-valutaer som amerikanske dollar, eller digitale mynter som Bitcoin
 • Minimumsinnsatsen er oppnåelig for nybegynnere – med bare $ 25 per Stellar-handel

Trinn 2: Åpne en Stellar Trading Account

åpen handelskonto

Gå over til eToro-nettstedet – eller den megleren du velger – og registrer deg. Hos eToro tar dette vanligvis færre enn 10 minutter fra ende til annen.

For å starte må du fortelle plattformen hvem du er – dette er vanligvis navnet ditt, adressen, e-postadressen og mobilnummeret ditt.

Deretter må du laste opp en kopi av legitimasjonen din – de fleste bruker førerkort eller pass.

På eToro, hvis du vil forlate denne delen til senere, kan du. Du må imidlertid overlevere det til slutt – enten du ber om uttak eller innskudd på over $ 2250.

Trinn 3: Innskuddsmidler

Du kan nå sette inn penger på den nye handelskontoen. For å handle Stellar er minimumsinnskuddet på eToro $ 200.

Når det gjelder betalingsmåter, finner vi at de fleste meglere godtar forskjellige typer. Du bør merke deg at bankoverføring er den tregeste metoden for å handle Stellar.

Crowd-pleaser eToro godtar en rekke raske og praktiske betalingstyper, inkludert kreditt- / debetkort og e-lommebøker som Skrill, PayPal og Neteller. Handelsplattformen bruker også automatisert ID-valideringsteknologi – slik at du vil kunne handle Stellar på kort tid.

Trinn 4: Velg Stellar Trading Market

Når kontoen din er finansiert, kan du velge et marked. Denne delen er superenkel – bare gå til kategorien ‘Trade Markets’.

Alternativt, hvis du vet hvilket par du vil handle, kan du utføre et enkelt søk. For eksempel XLM / JPY, XLM / EUR, XLM / CHF eller XLM / GBP. Alle disse crypto-fiat-parene er tilgjengelige for handel uten provisjon på eToro.

Trinn 5: Plasser Stellar Trade

På dette tidspunktet må du kanskje rulle opp for en oppsummering av ordre du kan bruke når du handler kryptovalutaer.

Likevel kan du fortsette og plassere din første Stellar-ordre.

Legg inn en kjøpsordre eller en salgsordre avhengig av spådommen din. Klikk på ‘Åpne handel’ for å utføre Stellar-posisjonen din.

Og det er det – du har nettopp handlet Stellar. Hvis du brukte eToro, var prosessen 1005 provisjonsfri.

Hvordan handle Stellar Guide – The Verdict

Hvis du vil handle Stellar kompetent, bør dette gjøres via enten en online megler eller en kryptobørs.

Vi anbefaler en regulert megler på nettet, hovedsakelig på grunn av bekvemmeligheten og sikkerheten dette gir. På eToro, Stellar kan handles mot fiat-valutaer som amerikanske dollar og euro, samt kryptoaktiver som Litecoin og Ethereum – bare for å nevne noen.

Ved å gjøre leksene dine og studere guider som dette, kan du effektivt handle Stellar selv, komfortabelt fra ditt eget hjem. Whatsmore, på eToro, kan du gjøre dette på en nybegynnervennlig plattform og på provisjonsfri basis.

eToro – Beste megler å kjøpe Stellar XLM

eToro har vist seg å være pålitelig i kryptoindustrien i mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare.

Vanlige spørsmål

Handler i Stellar trygt?

Å handle Stellar er trygt – forutsatt at du har til hensikt å handle via en regulert megler som eToro.

Hvordan handler jeg i Stellar?

Den sikreste og mest praktiske måten å handle Stellar er via en pålitelig handelsplattform som eToro. Sett inn minimum $ 200 ved hjelp av et kreditt- / debetkort eller e-lommebok, og du kan handle Stellar for så lite som $ 25.

Kan du bli rik ved å handle Stellar?

Det vil være mange handelsmenn som vil fortelle deg om uforutsette rikdommer oppnådd ved å handle Stellar. Sannheten er at nesten alle handelsmenn opplever regelmessige tap også. Lær innsiden av markedet, ikke spill mer enn du har råd, og bruk en lisensiert plattform.

Er Stellar-handel lovlig i USA?

Ja. Stellarhandel er veldig lovlig i USA. Ikke desto mindre bør du merke deg at du ikke har tilgang til Stellar CFD-er.

Kan du handle Stellar med Leverage?

Utnyttelse tilbys på Stellar på noen plattformer. Dette avhenger imidlertid av landet du bor i. Hvis du er fra USA eller Storbritannia, har du ikke tilgang til kryptovaluta-CFD-er eller giringen som følger med dem. Mens du kan bruke en uregulert plass – vil vi anbefale å unngå dette for enhver pris.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me