Hvordan investere i Ethereum Classic

The Ultimate Beginner’s Guide to Investing in Ethereum Classic

Verden av kryptokurver er nå super-omfattende. Og med så mange alternativer på bordet, kan det være en utfordring å velge riktig digital eiendel for porteføljen din.

Hvis du vil komme inn på kryptohandelsscenen, er Ethereum Classic en digital valuta som mange vurderer som et investeringsprospekt.

Det er en grunn til – gjennom årene har Ethereum Classic generert betydelig avkastning.

I denne guiden viser vi deg hvordan du kan investere i Ethereum Classic hjemmefra. Vi diskuterer også noen av risikoen du må vurdere før du investerer i Ethereum Classic, sammen med noen nyttige tips og strategier.

Hvordan investere i Ethereum Classic i 5 enkle trinn:

For å investere i Ethereum Classic, er det første trinnet å åpne en konto med en regulert børs, deponere midler, velge ETC fra plattformslisten og til slutt sjekke & bekreft at ETC-mynter har lagt til lommeboken din.

Hvis du har det travelt, vil følgende 5-trinn vise deg hvordan du kan investere i Ethereum Classic på mindre enn 5 minutter!

Trinn 1: Registrer deg hos en pålitelig og regulert kryptomegler

Steg 2: Finansier kontoen din med et minimumsinnskudd

Trinn 3: Velg Ethereum Classic (ETC) fra listen over tilgjengelige krypto-eiendeler.

Trinn 4: Spesifiser hvor mye du vil investere i Ethereum Classic.

Trinn 5: Når du har bekreftet investeringen, blir ETC-myntene lagt til lommeboken din!

Hva er Ethereum Classic?

Ethereum Classic (ETC) er den offisielle innfødte kryptovalutaen til den opprinnelige Ethereum blockchain. Med andre ord er det en desentralisert blockchain-plattform som lar utviklere bygge og bruke dApps som fungerer på en autonom måte.

Den kjører på en umodifisert versjon av den opprinnelige Ethereum blockchain. Filosofien er å sette kode over alt annet, og hvis det er utnyttelser eller kompromisser, bør de ikke fjernes av harde gafler som ødelegger prosjektets integritet.

Som sådan tror teamet bak ETC på absolutt uforanderlighet, ikke å akseptere menneskelig forstyrrelse av noe slag.

I likhet med Bitcoin er det ingen enkeltpersoner eller organisasjoner som eier eller kontrollerer Ethereum Classic-nettverket. Tvert imot, det er et open source-prosjekt sikret av Ethereum Classic-samfunnet.

Utformingen av dette kryptokurrencyprosjektet gjør at den kan være fleksibel – for å gi plass til å lage nye applikasjoner.

Hvordan fungerer investeringen i Ethereum Classic Process?

I kryptovalutamarkedet har enkeltpersoner to alternativer når de lærer å investere i Ethereum Classic.

Først kan du kjøpe ekte kryptovalutaer fra en regulert megler som eToro og ta eierskap til myntene. Dette er en langsiktig investeringsstrategi, da du sannsynligvis vil vente på at prisen på den digitale valutaen vil øke betydelig før du utbetaler.

Alternativt kan du også vurdere å bruke Ethereum Classic Contracts for Differences (CFDs).

En CFD er et finansielt instrument som tilbys av regulerte handelssteder. Dette betyr at du ikke vil eie Ethereum Classic-myntene. I stedet tillater CFDer deg å spekulere i fremtidig verdi av eiendelen – ofte med gearing.

Uansett er det overordnede målet når du investerer i Ethereum Classic, å se verdien av myntene dine øke over tid.

Med andre ord vil du se etter å selge myntene dine til en høyere pris enn du opprinnelig betalte. Ved å gjøre dette vil du tjene penger – mye på samme måte som du ville gjort ved å investere i en aksje.

La oss hjelpe deg med å fjerne tåken med et eksempel på hvordan en investering i Ethereum Classic fungerer i praksis:

 • Du åpner en handelskonto hos en online megler som selger Ethereum Classic.
 • Du setter inn handelsfond på $ 1000 og bestemmer deg for å investere hele beløpet i Ethereum Classic-myntene.
 • På kjøpstidspunktet ligger prisen på ETC-mynter på $ 10.
 • Du velger å holde på Ethereum Classic-investeringen i to år.
 • Når ETC er verdt $ 50, bestemmer du deg for å ta ut penger.
 • Dette viser en prisøkning på 400%.

Som du kan se, er dette et betydelig overskudd du oppnådde på bare to år. På din $ 1000-innsats tjente du et overskudd på $ 4000!

Mens du investerer i Ethereum Classic, er det best å bruke en regulert megler online som kan garantere sikkerheten til midlene dine.

Vi vil komme inn i detaljene om hvordan dette fungerer senere i artikkelen.

Hvorfor bør du investere i Ethereum Classic?

Med tusenvis av kryptovalutaer å velge mellom, må du vurdere om Ethereum Classic er en god investering. Tross alt vil du risikere dine egne penger – det er derfor viktig å gjøre leksene dine.

For å hjelpe deg underveis, nedenfor, finner du noen viktige beregninger som hjelper deg med å evaluere Ethereum Classic’s levedyktighet som en langsiktig investering.

1. Adopsjon av Ethereum Classic

Kryptovalutaindustrien er fortsatt relativt ung, og den har et enormt vekstpotensial i fremtiden. Ethereum Classic er ofte den valgte valutaen som brukes av ICO-er, noe som betyr at den fungerer som en startpakke for utviklere å bygge nye tokens..

Selv om Ethereum Classic har blitt overskygget av Ethereum tidligere, er det fortsatt en sjanse for at mynten vil få mer eksponering med utviklingen av kryptosektoren.

ETC er også en av de 10 beste kryptovalutaene som brukes til daglige transaksjoner. Gitt disse faktorene, er det mulig at denne populære digitale valutaen kan være vitne til en prisøkning de neste årene.

2. Blockchain-utvikling

Ethereum Classic-nettverket, som er den opprinnelige Ethereum blockchain, planlegger også bemerkelsesverdige forbedringer i fremtiden. Selv om det er andre blokkjeder som konkurrerer med dette prosjektet, kan riktig sett med utvikling være gode nyheter for prisen på ETC.

For eksempel planlegger Ethereum-nettverket å bytte til et Proof-of-Stake (PoS) -system fra sin opprinnelige Proof-of-Work (PoW) -mekanisme.

For å forklare det enkelt – disse systemene brukes til å verifisere transaksjoner på blockchain.

Imidlertid er PoW relativt dyrere og krever mer datakraft. Hvis Ethereum Classic-nettverket også skifter til PoS, vil dette gjøre det mer kostnadseffektivt og desentralisert.

Som sådan vil nettverket bli mer effektivt og dermed – dette kan øke brukernes etterspørsel.

3. Høy volatilitet

Kryptovalutamarkedet er kjent for sin volatilitet, og Ethereum Classic er ikke annerledes. Faktisk har denne digitale eiendelen historisk sett opplevd tosifrede svingninger på en enkelt dag.

Derfor kan kortsiktige handelsmenn dra nytte av så raske markedsbevegelser av kryptovalutaen.

Som vi har nevnt tidligere, hvis du handler Ethereum Classic CFD-er – kan du dra nytte av både de stigende og fallende prisene på den digitale eiendelen.

Å illustrere:

 • Hvis du tror at prisen på ETC-mynter vil stige snart, legger du først en bestilling. Når prisen stiger – vil du legge inn en salgsordre for å utbetale gevinstene dine.

Dette kalles å gå lenge på Ethereum Classic.

 • Hvis du tror at prisen på ETC-mynter kommer til å synke, vil du først legge inn en salgsordre. Når prisen faller, vil du legge inn en kjøpsordre for å utbetale gevinstene dine.

Dette kalles å gå kort på Ethereum Classic.

På denne måten trenger du ikke å bekymre deg for de langsiktige markedsutsiktene. Men heller kan du tjene på kortsiktig markedsvolatilitet.

I kortsiktig handel vil du plassere mange handler regelmessig for å oppnå beskjedne fortjenester.

Merk at det er en rekke faktorer som bidrar til den kortsiktige volatiliteten i ETC-mynter – inkludert global økonomi, økonomi, kryptovalutareguleringer, markedskonkurrenter og mer.

Vil du vurdere å investere i Ethereum Classic?

Hvordan investere i Ethereum Classic Coin – forskjellige tilgjengelige alternativer

Det er to hovedalternativer for deg å begynne å investere i Ethereum Classic – gjennom kryptovalutautvekslinger eller online meglere.

Her er en oversikt over hvordan prosessen fungerer på begge disse plattformene.

Valutaveksling

Ettersom Ethereum Classic er en av de mest populære kryptovalutaene globalt, vil du oppdage at de fleste kryptovaluta-børser støtter det. Som sådan kan du handle ETC mot en annen kryptovaluta.

Når det er sagt, tillater de fleste kryptovalutautvekslinger ikke handel gjennom fiat-valutaer. Dette betyr – du kan ikke sette inn penger med bankkort eller e-lommebok. I stedet må du finansiere kontoen din med en annen kryptovaluta.

Hvis dette er ruten du velger, fungerer det slik:

 • Du åpner en handelskonto på en kryptokursutveksling som støtter ETC.
 • Sett inn midler med en kryptovaluta som Bitcoin.
 • Deretter kan du bytte Bitcoin mot Ethereum Classic.
 • Handelen vil omfatte en liten provisjon – vanligvis i området 0,1% til 0,6%.
 • Når kjøpet er fullført, trekker du ETC-myntene i din private kryptovaluta-lommebok.

Som det er tydelig, må du først anskaffe en kryptovaluta før du kan begynne å handle på disse utvekslingsplattformene. Dette gjør hele prosessen litt upraktisk. I tillegg trenger du også en privat digital lommebok for å lagre den digitale valutaen.

Med andre ord vil du være helt ansvarlig for sikkerheten til Ethereum Classic-eiendelene dine.

Dette er bare en del av handelen. Når du vil utbetale ETC-myntene dine, må du gjenta hele prosessen, men omvendt.

Med tanke på innsatsen anbefaler vi å ta den andre ruten og investere i Ethereum Classic gjennom en online megler.

Ethereum Classic Broker

Nå skal det være tydelig hvorfor en online megler er et bedre valg for investeringsplanene dine. Det er ikke bare effektivt, men også et kostnadseffektivt alternativ til kryptokursutveksling.

Før vi fortsetter, bør vi nevne at det er best å handle kun gjennom regulerte meglere. Dette vil tillate deg å handle i et tryggere og sikrere miljø, i tillegg til investorbeskyttelse og KYC-verifisering.

Videre, hvis megleren din er lisensiert, kan du enkelt finansiere handelskontoen din med en fiat-valutametode – for eksempel et debetkort.

For eksempel har anerkjent online megler eToro lisenser fra CySEC, FCA og ASIC. For amerikanske borgere er plattformen registrert hos FINRA.

eToro, du kan behandle transaksjoner ved hjelp av et utvalg av betalingsmåter – inkludert bankkort, e-lommebøker og bankoverføringer. Videre er det ingen innskuddsavgift for finansiering i USD. Du trenger bare å betale 0,5% for innskudd som ikke er USD, noe som er mye billigere enn 3,99% som Coinbase krever når du bruker debetkort..

Viktigst, det er absolutt ingen handelsprovisjon å investere i Ethereum Classic. Når du har kjøpt myntene, kan du lagre dem gratis på eToro-lommeboken.

Hvordan velge en plattform å investere i Ethereum Classic

Hvis du er en investor interessert i Ethereum Classic, er det første spørsmålet du sannsynligvis kommer til å tenke på – hvor begynner du??

Det første trinnet er å finne en kryptovaluta megler som er anerkjent og passer dine handelsmål. For å forenkle prosessen nedenfor, finner du en liste over parametere du bør vurdere når du velger din online kryptokurrencymegler.

1. Lisensiering og anseelse

Det er avgjørende at nettmegleren din er lisensiert under et kjent reguleringsorgan. Dette bør nemlig omfatte slike som FCA, ASIC, CySEC eller FINRA. Dette vil sikre at megleren følger strenge retningslinjer implementert av disse styrende organisasjonene.

For eksempel må en lisensiert megler:

 • Få deres bøker revidert regelmessig
 • Innsamling og verifisering av alle nye kontoinnehavere i henhold til KYC-normene
 • Oppbevar midlene på separate bankkontoer
 • Vær gjennomsiktig og vis risikoen ved å investere i kryptovalutaer.

På den annen side, hvis du velger en uregulert megler, vil du invitere unødvendig risiko.

2. Gebyrer for å investere i Ethereum Classic

Som med de fleste økonomiske aktiviteter, vil du bli pålagt å betale en slags provisjon når du investerer i Ethereum Classic. I de fleste tilfeller belaster meglere dette i prosent – beregnet mot størrelsen på innsatsen din.

 • La oss for eksempel si at den valgte online megleren belaster deg en provisjon på 1,2% per handel. Dette betyr – på din innsats på $ 1000 på ETC-mynter betaler du en provisjon på $ 12.
 • Hvis du selger din Ethereum Classic-investering når den er verdsatt til $ 2000, vil kommisjonen din komme til $ 24.

Denne kommisjonen vil variere mye fra en megler til en annen. Som vi dekket tidligere, tillater eToro deg å handle Ethereum Classic til null provisjonssats – og dermed hjelpe deg med å spare på handelsavgifter.

I tillegg til handelsprovisjonen, bør du også se på andre gebyrer – for eksempel transaksjonskostnader. For eksempel kan megleren din kreve et gebyr på innskudd eller uttak. På eToro trenger du bare å betale et depositum på 0,5% – og dette gjelder bare betalingsmåter som ikke er støttet av USD.

3. Minimumsklasse Ethereum Classic-investeringer og -betalinger

Mange meglere krever at du har et minimumsinnskudd på plass for å begynne å handle Ethereum Classic. Dette beløpet vil ofte være høyere når du setter inn kreditt- / debetkort sammenlignet med bankoverføringer.

Når det er sagt, kan bankoverføringer ta opptil 7 virkedager å behandle transaksjonen. Hvis du vil at betalingene dine skal behandles umiddelbart, er det verdt å velge kreditt- / debetkort eller e-lommebøker som PayPal.

Du må også vurdere hva minimumskravet er å investere i Ethereum Classic.

I likhet med avgifter vil disse forholdene også variere fra en megler til en annen. For å gi deg en ide på eToro, kan du begynne å handle ETC-mynter fra så lite som $ 25.

4. Oppbevaring og utbetaling

Som tidligere nevnt, med langsiktige investeringsplaner, må du ta ut din digitale eiendel og flytte dem til en privat lommebok. Men hvis megleren din gir deg tilgang til en lommebok, trenger du ikke å bekymre deg for å lagre myntene dine andre steder.

Dessverre har ikke de mest populære kryptovaluta-børsene som tilbyr lommebøker noen reguleringslisenser, inkludert Binance.

Derfor er det alltid tryggere å oppbevare myntene dine hos en regulert megler. eToro kommer med sin egen kryptovaluta lommebok og lar deg beskytte dine digitale eiendeler uten ekstra kostnad.

Klar til å investere i Ethereum Classic?

Hvordan investere i Ethereum Classic i dag – trinnvis gjennomgang

Er du klar til å stupe inn i Ethereum Classic-verdenen? I så fall er alt du trenger for å konfigurere handelskontoen din 5 minutter av tiden din!

Som du allerede har lagt merke til, har vi brukt eToro som en referanse gjennom hele denne veiledningen om hvordan du kan investere i Ethereum Classic. Det er fordi eToro er en av de beste nybegynnervennlige nettmeglerne som er tilgjengelige for kryptovalutainvestering.

Som sådan viser vi deg i avsnittene nedenfor hvordan du investerer i Ethereum Classic på eToro – uten provisjon.

Trinn 1: Åpne en eToro-konto

Gå til eToro-nettstedet, og klikk på ‘Bli med nå’. Du blir bedt om å oppgi en e-postadresse og personlig informasjon – inkludert ditt fulle navn, hjemmeadresse, fødselsdato og telefonnummer.

Trinn 2: Last opp litt ID

Som en regulert megler vil eToro også be om gyldig bilde-ID for å bekrefte identiteten din. Du kan oppgi pass eller førerkort. Når den er bekreftet, blir kontoen din bekreftet og godkjent.

Merk: Du kan begynne å investere i Ethereum Classic på eToro uten å fullføre dette trinnet. Du må imidlertid komme tilbake til det hvis du ønsker å gjøre et innskudd på mer enn $ 2250 eller ta ut pengene dine.

Trinn 3: Gjør et innskudd

Minimumsinnskuddet er satt til $ 200 på eToro. Du kan legge til midler ved hjelp av en av følgende betalingsmåter:

 • Debetkort
 • Kredittkort
 • PayPal
 • Skrill
 • Neteller
 • Sofort
 • Tillit
 • Bank Wire

Alle betalingsalternativene som er oppført ovenfor behandles umiddelbart – med unntak av bankoverføring.

Trinn 4: Søk etter Ethereum Classic

investere i ethereum classic, etc pris

eToro gir deg tilgang til 16 forskjellige kryptovalutaer og nesten 100 forskjellige kryptohandelspar. Du finner Ethereum Classic-handelsinstrumentet ditt ved å bare søke etter ‘ETC’.

Du kan velge ditt foretrukne marked og klikke på ‘Trade’ -knappen for å fortsette.

Trinn 5: Fullfør Ethereum Classic Investment

Nå kan du fortsette og angi hvor mye penger du vil investere i Ethereum Classic – slik at du oppfyller et minimum på $ 25.

Når du er klar, klikker du på ‘Åpne handel’ -knappen for å fullføre din Ethereum Classic-investering!

Trinn 6: Ta ut din Ethereum-investering

På eToro er handel med kryptovaluta mulig døgnet rundt. Når du synes det er den beste tiden å tjene ut ETC-investeringen, er det bare å gå over til porteføljen din. Der kan du finne ‘Selg’ -knappen ved siden av din Ethereum Classic-investering.

Du vil finne kontanter umiddelbart oppdatert til eToro-kontoen din, og du kan gjøre et uttak når det er nødvendig.

Hvordan investere i Ethereum Classic – The Bottom Line

Ethereum Classic kunne ha hatt en langsom vekstprosess, men det forventet fortsatt å spille en viktig rolle i fremtiden for desentraliserte finansplattformer.

Etter splittelsen av Ethereum-samfunnet i 2016, har Ethereum Classic klart å få grep alene. I dag står den som en av de største kryptovalutaene globalt.

I sin kjerne fungerer ETC på samme måte som alle andre finansielle eiendeler – med verdien diktert av tilbud og etterspørsel i markedet.

Hvorvidt du velger å investere i ETC på lang eller kort sikt, avhenger helt av dine handelsmål. Alt i alt er det best å gjøre leksene dine før du tenker på hvordan du kan investere i Ethereum Classic – spesielt når det gjelder å velge en passende megler..

På eToro har du muligheten til å investere i Ethereum Classic med en minimumsinnsats på bare $ 25 – og du betaler ingen provisjon!

eToro – Beste megler å kjøpe Ethereum Classic ETC

etoro megler

eToro har vist seg å være pålitelig i kryptoindustrien i mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare.

Vanlige spørsmål

Hva er minimumsbeløpet som kreves for å investere i Ethereum Classic?

Det er best å begrense investeringen til et beløp du har råd til å tape. Hvis du er nybegynner, bør du vurdere å starte med en liten innsats. På eToro kan du begynne å investere i Ethereum Classic med minimum $ 25.

Er Ethereum Classic et godt investeringsvalg i 2021?

Ethereum Classic hadde en ugunstig start på året i 2020 og slo ned på $ 4,81 i mars. Men tidlig i januar 2021 ligger prisen på ETC på $ 8,77. Når det er sagt, avhenger den fremtidige verdien av eiendelen av hvilken rolle ETC spiller i den bredere blockchain-utviklingen.

Hvordan begynne å investere i Ethereum Classic?

På eToro kan du begynne å investere i ETC-mynter på under 5 minutter. Alt du trenger å gjøre er å åpne kontoen din, sette inn penger, og du er klar til å begynne å investere i Ethereum Classic.

Kan jeg investere $ 100 i Ethereum Classic?

Det minste investeringsbeløpet som kreves for å investere i Ethereum Classic er bare $ 25 på eToro. Du kan velge hvilket som helst beløp utover det basert på handelsbudsjettet.

Kan jeg tape penger på Ethereum Classic?

Ja, hvis du spekulerer feil og ETC-prisen faller, vil du ende opp med å tape penger. Dette er ikke forskjellig fra å investere i andre eiendeler som aksjer eller aksjefond.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me