Hvordan investere i Ethereum: The Ultimate Beginner’s Guide to Investing in ETH

Hvordan investere i Ethereum (ETH): En trinnvis guide

Hvorfor investere i Ethereum ETH? Hva er fordeler og utfordringer for Ethereum? Her er alt du trenger å vite om Ethereum-investering.

Mens de fleste investorer i kryptovaluta-arenaen foretrekker å holde seg til Bitcoin – er det viktig å huske at det er tusenvis av andre innovative digitale mynter som tilbys.

I forkant av dette er Ethereum – den nest største kryptovalutaen når det gjelder markedsverdi og handelsvolum.

Hvis du vil diversifisere deg til andre kryptovalutaer, kan du enkelt investere i Ethereum ved å klikke på en knapp.

I denne Hvordan investere i Ethereum-guiden – vi veileder deg gjennom kjøpsprosessen. Dette inkluderer viktige trinn som å finne en god megler, åpne en konto og fullføre Ethereum-investeringen online.

Hvis du vil investere i ETH raskt og enkelt, sjekk ut eToro Exchange!

Hvordan investere i Ethereum i 5 enkle trinn

For å investere i Ethereum, er det første trinnet å åpne en konto med en regulert børs, deponere midler, velge Ethereum fra plattformlisten og til slutt sjekke & bekreft at mynter er lagt til lommeboken din.

Selv om vi foreslår at du leser denne veiledningen hele veien gjennom – noen av dere kan være strapet for tid. Hvis du lurer på hvordan du kan investere i Ethereum akkurat nå, finner du de nødvendige trinnene nedenfor.

Trinn 1: Åpne en konto med en regulert, provisjonsfri Ethereum-megler som eToro

Steg 2: Sett inn penger med debet- / kredittkort, e-lommebok eller bankoverføring

Trinn 3: Velg hvor mye Ethereum du vil kjøpe ($ 25 minimum)

Trinn 4: Bekreft investeringen

Trinn 5: La Ethereum være lagret på eToro til du bestemmer deg for å ta ut penger

Ved å følge de fem enkle trinnene som er skissert ovenfor – det tar mindre enn 10 minutter å investere i Ethereum hjemmefra!

Hva er Ethereum?

Selv om det er veldig greit å forstå hvordan man investerer i Ethereum, vil vi foreslå å gjøre litt lekser før du tar steget. Med andre ord, bør du forstå forståelsen av hva Ethereum er hvis du skal avgjøre om denne kryptovalutaen representerer en levedyktig investering eller ikke..

Ethereum er altså en kryptovaluta som ble offisielt lansert i 2015. Ethereum-prosjektet ble grunnlagt av Vitalik Buterin og har mange likheter med Bitcoin – som ble opprettet seks år tidligere..

For eksempel er både Ethereum og Bitcoin digitale valutaer som opererer på toppen av blockchain-protokollen. Begge lar deg sende og motta midler via en digital lommebok, og avgjørende – begge er desentraliserte nettverk som ikke kontrolleres av en enkelt person eller myndighet.

Det er imidlertid viktig å merke seg at Ethereum har flere evner enn sin Bitcoin-motpart. For eksempel lar den underliggende blockchain-protokollen deg opprette og distribuere ‘smarte kontrakter’.

På vanlig engelsk – dette lar brukerne utføre desentraliserte og tillitsløse avtaler utover bare økonomiske transaksjoner. I tillegg blir Ethereum-transaksjoner vanligvis bekreftet på bare 15 sekunder, mens Bitcoin tar 10 minutter.

Vi bør også merke oss at tusenvis av andre kryptovalutaer – kjent som ERC-20-tokens, har blitt bygget på toppen av Ethereums proprietære blockchain.

Når vi tar i betraktning alt det ovennevnte, kommer det ikke som noen overraskelse at Ethereum nådde heltid i 2018 – oversatt til en markedsverdi på 130 milliarder dollar. For å sette det i perspektiv er dette mer enn de aller fleste S&P 500 aksjer.

Hvordan fungerer investeringen i Ethereum-prosessen?

Det beste med å investere i Ethereum er at selve prosessen ikke skiller seg fra et tradisjonelt aksjekjøp. Med andre ord vil du investere i Ethereum fordi du tror verdien av kryptovalutaen vil øke.

Hvis og når det gjør det, vil du kunne selge din Ethereum-investering for mer enn du opprinnelig betalte. For eksempel kan du investere i Ethereum når den digitale valutaen er verdt $ 600 – og utbetale når prisen treffer $ 900.

Som sådan er dette ikke forskjellig fra å kjøpe Tesla-aksjer til $ 400 og selge dem til $ 500 – du tjener når verdien av Ethereum går opp!

Likevel, la oss se på et veldig grunnleggende eksempel på hvordan du kan investere i Ethereum online og tjene penger.

 • Du åpner en konto hos en online megler som selger Ethereum
 • Du setter inn $ 1000 og investerer hele beløpet i Ethereum
 • På kjøpstidspunktet er Ethereum verdt $ 300
 • Du holder på myntene i tre år
 • Når du kommer til å ta ut penger, er Ethereum verdt $ 1200
 • Dette betyr en prisøkning på 300%

I henhold til eksemplet ovenfor investerte du opprinnelig $ 500 i Bitcoin og ga 233% avkastning. Dette betyr at du totalt forvandlet $ 500 til $ 1665.

Som eksemplet ovenfor fremhever, investerte du opprinnelig $ 1000 i Ethereum. Da du gjorde det, var den digitale valutaen verdt bare $ 300.

Men da du solgte Ethereum-beholdningene dine til en pris på $ 1200, fikk du et saftig overskudd på 300%. Dette betyr at på en innsats på $ 1000 – var du i stand til å ta ut $ 4000!

Hvorfor bør du investere i Ethereum?

Det er mange grunner til at du kan velge å investere i Ethereum.

Dette inkluderer følgende:

5-års retur er gjennom taket

Da Ethereum først ble lansert i 2015 og til slutt traff de elektroniske børsene – ville du ha betalt i området 2,60 dollar. Raskt frem bare to år senere, og den digitale valutaen nådde heltidshøyder på nesten $ 1400.

Dette betyr at i løpet av litt over to års handel så tidligere Ethereum-investorer en avkastning på over 53.000%. Dette betyr at hvis du hadde investert i Ethereum med en innsats på $ 1000 – ville pengene dine vært verdt over en halv million dollar.

Når det er sagt, endte prisen på Ethereum i et par år – nådde et lavt nivå på under $ 100 i 2019. Imidlertid flyr den digitale valutaen igjen – går fra 2020 til $ 117 til høyder på $ 600. Dette betyr at i 2020 alene så Ethereum-investorer avkastning på over 400%.

Til sammenligning, bortsett fra den odde tekniske aksjen som Tesla, har tradisjonelle investorer hatt det vanskelig. Hovedsakelig til coronaviruspandemien handler de viktigste indeksfondene bare om å komme tilbake til nivåer før COVID.

Ethereum kan fraksjoneres

Selv om Ethereum brøt $ 600 i slutten av 2020 – er dette ikke å si at du trenger å investere så mye for å få eksponering for markedet. Tvert imot kan Ethereum – som alle andre kryptovalutaer, deles opp i mindre mengder.

Tross alt er kryptovalutaer digitale – så det er fornuftig at du kan dele mynter ned til mindre og rimeligere beløp. Når det er sagt, vil minimumsbeløpet du kan investere i stor grad avhenge av megleren du bestemmer deg for å bruke for å investere i Ethereum.

Hvis du derimot vil starte med små mengder, foreslår vi eToro. Dette er fordi den regulerte megleren lar deg investere i Ethereum fra bare $ 25. Ikke bare er dette et ubetydelig beløp, men det lar deg enkelt diversifisere til andre kryptovalutaer / eiendeler.

Ethereum Smart Contracts kan spille en viktig rolle i fremtiden for handel

Selv om det er litt vanskelig å forstå for det utrente øye, er ikke smarte kontrakter så komplekse som de høres ut. I sin mest grunnleggende form tillater smarte kontrakter to eller flere parter å inngå en tillitsløs avtale.

Dette er fordi de støttes og styres av kryptografisk kode. Enkelt sagt er vilkårene i avtalen tydelig angitt i den respektive smarte kontrakten, og den kan ikke endres eller manipuleres når den er distribuert.

Et enkelt, men effektivt eksempel på hvordan en smart kontrakt kan fungere i praksis, er oppført nedenfor.

 • La oss si at en bonde kjøper en forsikringspremie via en smart kontrakt
 • Dette med tanke på å beskytte bondens avlinger i tilfelle ugunstige værforhold
 • Smartkontrakten inneholder alle de nødvendige vilkårene i avtalen – så den er gjennomsiktig for alle involverte parter
 • En slik betingelse er at hvis det ikke er regn i 10 påfølgende dager på gårdens respektive beliggenhet, betaler forsikringspremien ut
 • Den smarte kontrakten kan bestemme dette autonomt ved å bruke tusenvis av tredjepartsværsider for å verifisere om det har regnet eller hvor lenge
 • Skulle tilstanden til den smarte kontrakten utløses, utførte bonden en betaling

Årsaken til at vi har forklart eksemplet ovenfor, er å fremheve at Ethereums smarte kontraktsteknologi en dag kan være i høy etterspørsel. Hvis det er tilfelle, krever smarte kontrakter Ethereum-tokens å fungere – som igjen vil øke etterspørselen, og dermed – verdien vil øke.

Ethereum 2.0

Ethereum 2.0 er en veldig viktig fase av prosjektets reise. Det oppgraderer og forbedrer mange spesifikasjoner som blockchain for tiden har. Gjennom flere utbyggingsfaser forventes Ethereum 2.0 å være i full drift innen det neste året eller to.

Ikke desto mindre vil Ethereum 2.0 kunne ta kryptovalutaen fra en maksimal kapasitet på bare 15/16 transaksjoner per sekund (T / ps) til hele 100.000 T / ps.

Når du kombinerer dette med en gjennomsnittlig transaksjonshastighet på 15 sekunder, gjør dette Ethereum svært gunstig for grenseoverskridende transaksjoner. Dette er spesielt tilfelle når du vurderer de minimale kostnadene knyttet til en Ethereum-transaksjon.

Vil du vurdere å investere i Ethereum ETH?

Hvordan investere i Ethereum – forskjellige tilgjengelige alternativer

Hvis du lurer på hva som er den enkleste, sikreste og mest effektive måten å investere i Ethereum – det er gjennom en regulert online megler. Men det er også mulig å investere i Ethereum via en minibank med kryptovaluta.

La oss utforske hvordan dette fungerer.

Ethereum-minibanker

I følge CoinATMRadar er det over 12 500 minibanker med kryptovaluta globalt. Dette lar deg kjøpe kryptovaluta ved å sette inn penger i maskinen.

Av dette tallet er det tusenvis av minibanker med kryptovaluta som støtter Ethereum-investeringer. Dette kan passe de av dere som ønsker å kjøpe den digitale valutaen med lokale penger.

Slik fungerer Ethereum-investeringen når du bruker en minibank med kryptovaluta:

 • Du besøker din nærmeste minibank for kryptovaluta
 • Du starter prosessen ved å velge Ethereum som din foretrukne mynt
 • Du angir beløpet du vil investere i din lokale valuta
 • For eksempel, hvis du er i USA og vil investere $ 200 i Ethereum, oppgir du bare dette beløpet
 • Minibankomten vil da vise deg hvilke avgifter det er involvert i og hvor mye Ethereum du får
 • Hvis minibanken for eksempel krever 10%, vil du sitte igjen med $ 180 i Ethereum til gjeldende ETH / USD-valutakurs
 • Du setter inn kontanter i minibanken
 • Minibanken skriver ut kvitteringen din – som inneholder Ethereum-lommebokdetaljene du trenger for å kreve myntene

Nå kan du på den ene siden bli ledet til å tenke at en minibank med kryptovaluta er en veldig praktisk måte å investere i Ethereum på. Men hvis du er basert utenfor en større by i USA, Canada eller Europa – kan det hende du sliter med å finne en maskin nær din posisjon.

Videre – og kanskje viktigst, at minibanker med kryptovaluta er veldig, veldig dyre når det gjelder gebyrer. I henhold til eksemplet ovenfor – der vi oppga et gebyr på 10% – er dette ikke uvanlig. Faktisk er det kjent at noen minibanker med kryptovaluta som selger Ethereum velger så mye som 20%.

Vi bør også være oppmerksom på at du trenger å laste ned en digital lommebok for å kreve dine Ethereum-mynter. Selv om dette kan være passende for de av dere som forstår hvordan lommebøker og private nøkler fungerer, vil det ikke være hvis du er en helt nybegynner.

Dette er grunnen til at vi sterkt tror at den enkleste måten å investere i Ethereum er å bruke en regulert megler på nettet.

Ethereum megler

Hvis du trygt og praktisk vil investere i aksjer – bruker du en megler. Dette er også tilfelle med andre aktivaklasser som obligasjoner, verdipapirfond og ETFer. Som sådan er det veldig fornuftig at du bør bruke en online megler til å investere i Ethereum.

For eksempel vil du kunne sette inn penger med en daglig betalingsmåte, for eksempel et debet- / kredittkort eller en bankkonto. Noen meglere godtar til og med e-lommebøker som Paypal og Skrill. Nettmeglere er selvfølgelig pålagt å ha den nødvendige lisensen for å akseptere tilrettelagte investeringer. Dette er ikke forskjellig fra nettmeglere som tilbyr legitime kryptokurrency-tjenester.

Du vil også oppdage at avgiftene som Ethereum-meglere tar betalt er betydelig lavere enn andre kanaler – spesielt de tidligere omtalte kryptovaluta-minibankene. Faktisk – og som vi kort dekker, er det plattformer som eToro som lar deg investere i Ethereum uten provisjon.

Med tanke på ovenstående vil delen nedenfor utforske de mange tingene du må passe på når du velger en online megler å investere i Ethereum..

Hvordan velge en plattform å investere i Ethereum

handelsplattform

Så bra som online kryptokurrencymeglere er, er det rett og slett for mange leverandører aktive i rommet. Dette gjør det utfordrende å vite hvilken plattform du skal registrere deg med.

De viktigste beregningene du bør vurdere er listet opp nedenfor:

Lisensiering og anseelse

Som vi nevnte ovenfor, er en av hovedårsakene til at du kjøper tradisjonelle aksjer fra en regulert megler at du vet at du er beskyttet mot falske leverandører. Dette er ikke annerledes når du investerer i Ethereum online.

Tross alt ville du ikke investere dine hardt opptjente penger i en megler som opererte uten lisens, ville du? Selvfølgelig ikke.

Som sådan bør du holde deg til kryptovaluta meglere som er regulert av minst en anerkjent instans. Dette er grunnen til at eToro merker av i de riktige boksene – ettersom megleren har lisensiering med FCA, CySEC og ASIC.

Hvis du er basert i USA, vil du være glad for å vite at eToro også er registrert hos FINRA. Ved å bruke eToro til å investere i Ethereum, vil du dra nytte av adskilte bankkontoer – som sikrer at pengene dine holdes atskilt fra eToros arbeidskapital..

Du kan også være trygg på at kriminalitet holdes borte fra plattformen – ettersom alle eToro-brukere må laste opp en kopi av deres myndighetsutstedte ID.

Minimum Ethereum investering og betaling

Gjør ingen feil med det – Ethereum er en svært spekulativ finansiell eiendel. Visst, kryptovalutaen returnerte gevinster på over 400% i 2020. Men, Ethereum har også returnert årlige tap på over 80%.

Som sådan er det alltid best å starte med små, men vanlige beløp. Ved å gjøre dette kan du distribuere en ‘dollar-cost-averaging’ strategi. Nå, for at du skal kunne gjøre dette, må du velge en kryptovaluta megler som støtter lave investeringsbeløp.

eToro, for eksempel, lar deg investere i Ethereum fra bare $ 25. Ettersom det krever et minimum innskudd på $ 200 – betyr det at du kan tildele $ 25 per uke i 8 uker på rad.

Like viktig, må du også sjekke hvilke betalingsmåter den valgte Ethereum-megleren støtter. Etter vårt syn vil du velge en plattform som lar deg gjøre et øyeblikkelig innskudd med debet- / kredittkort.

Plattformer som eToro støtter også e-lommebøker som Paypal, Skrill og Neteller. Hvis du derimot velger en megler som bare støtter bankoverføringer – det vil ta noen dager før transaksjonen er klar.

Lagring og utbetaling

Som vi nevnte tidligere, må Ethereum – som alle kryptovalutaer – lagres i en digital lommebok. Det er her nybegynnere ofte blir skremt, ettersom lommebøker for kryptovaluta kan virke noe kompliserte ved første øyekast.

For eksempel må du ha en grunnleggende forståelse av offentlige adresser og private nøkler. Du må også være komfortabel med sikkerhetskopifraser og til syvende og sist – innsatsen til å holde pengene dine trygge.

Hvis dette høres ut som for mye å håndtere, foreslår vi at du bruker en regulert kryptokurrencymegler som kan lagre Ethereum for deg. eToro er et slikt eksempel – ettersom megleren bruker institusjonell sikkerhetspraksis.

Og selvfølgelig, ved å holde Ethereum-myntene dine på eToro – i motsetning til å trekke dem ut i en privat lommebok, kan du øyeblikkelig utbetale investeringen din når du måtte ønske det. Deretter vil inntektene legges til din eToro kontantkonto – klar til å bli trukket.

Klar til å investere i Ethereum ETH?

Tips om hvordan du kan investere i Ethereum og tjene penger

Hvis du investerer i Ethereum for aller første gang – sjekk ut de tre tipsene som er oppført nedenfor, for å sikre at du begynner på høyre fot!

Tips 1: Sett noen økonomiske mål

For det første bør du sette deg et mål når du investerer i Ethereum. For eksempel, hvis du investerer når den digitale valutaen er verdt $ 600 og du vil 10 ganger pengene dine – vær klar til å ta ut penger hvis og når Ethereum treffer $ 6000!

Tips 2: Gjennomsnittlig dollar-kostnad for dine Ethereum-investeringer

Som vi kort nevnte tidligere, bør du alltid bruke kostnadsgjennomsnittet når du investerer i Ethereum. Dette vil gjennomsnittlig beregne kostprisen din og dermed fjerne behovet for å bekymre deg for kortsiktig volatilitet.

Et grunnleggende eksempel på gjennomsnittlig dollar-kostnad er å kjøpe Ethereum på 100 dollar på samme dato i hver måned.

Tips 3: Diversifiser din Ethereum-investering

Som enhver investering, bør du alltid diversifisere Ethereum-kjøpet ditt. For eksempel tilbyr eToro 15 andre ledende kryptovalutaer – så hvorfor ikke lage en diversifisert portefølje av mynter? Ved å gjøre dette vil du redusere risikoen for tap hvis Ethereum ikke helt går etter planen.

Hvordan investere i Ethereum i dag – trinnvis gjennomgang

Lurer du på hvordan du kan investere i Ethereum på den tryggeste og mest praktiske måten? Ved å følge trinnene som er beskrevet nedenfor, kan du kjøpe din første Ethereum-mynt på bare noen få minutter!

Trinn 1: Åpne en eToro-konto

Besøk eToro nettstedet og start kontoregistreringsprosessen. Du må oppgi navn, nasjonalitet, hjemmeadresse, fødselsdato og kontaktinformasjon.

Trinn 2: Last opp litt ID

Du blir nå bedt om å laste opp en kopi av passet eller førerkortet. Du må også oppgi et dokument som bekrefter adressen din – som en kontoutskrift. Dette er for å sikre at eToro er i samsvar med FCA, ASIC, CySEC og FINRA!.

Merk: Hvis du ikke setter inn mer enn $ 2250 akkurat nå, kan du laste opp dokumentene ovenfor på et senere tidspunkt.

Trinn 3: Gjør et innskudd

Du må nå sette inn minst $ 200.

Støttede eToro-betalingsmåter inkluderer:

 • Debetkort
 • Kredittkort
 • Paypal
 • Skrill
 • Neteller
 • Sofort
 • Tillit

Alle betalingsmåtene ovenfor blir kreditert umiddelbart. Hvis du velger en bankoverføring, kan du forvente å vente noen dager til midlene kommer.

Trinn 4: Søk etter Ethereum

investere i ethereum

eToro tilbyr tusenvis av aksjer, ETFer, CFDer og kryptovalutaer. Som sådan er det lettere å bare søke etter ‘Ethereum’ og klikke på resultatet som lastes opp.

Trinn 5: Fullfør Ethereum-investering

Du vil nå bli presentert med et bestillingsskjema. Bare skriv inn beløpet du vil investere i Ethereum, og klikk på ‘Åpne handel’ -knappen.

Vær oppmerksom på at alle investeringer på eToro er pålydende i amerikanske dollar, og et minimumskjøp av Ethereum er $ 25.

Og det er det – du har nettopp lært hvordan du investerer i Ethereum på eToro – uten provisjon!

Trinn 6: Utbetal din Ethereum-investering

Når du kommer til å innløse Ethereum-investeringen din – enten det er om noen få dager, måneder eller til og med år – er alt du trenger å gjøre å gå over til porteføljens dashbord.

Klikk deretter på ‘Selg’ -knappen, skriv inn beløpet du vil utbetale, og bekreft bestillingen. Umiddelbart vil midlene legges til eToro-kontoen din – som du kan ta ut!

eToro – Den beste plattformen å investere i Ethereum

eToro har vist seg å være pålitelig i kryptoindustrien i mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare.

Hvordan investere i Ethereum – bunnlinjen

Selv om det store flertallet av nybegynner-kryptovaluta-investorer velger Bitcoin, kan potensialet på oppsiden av Ethereum være mye større. Tross alt er Ethereums underliggende teknologi uten tvil en bedre utøver – både når det gjelder hastighet og skalerbarhet. I tillegg har Ethereum Smart Contract-teknologi – noe som Bitcoin mangler.

Med det i tankene, hvis du vil investere i Ethereum akkurat nå – prosessen tar bare 10 minutter på eToro. Alt du trenger å gjøre er å åpne en konto, sette inn penger og investere minst $ 25 i Ethereum. Ved å velge denne multiregulerte megleren – vil du også investere provisjonsfri!

Vanlige spørsmål

Hvor mye skal jeg investere i Ethereum?

Det er ingen hard og rask regel om hvor mye du skal investere i Ethereum. Det viktigste er at du aldri investerer mer enn du har råd til å tape. Tross alt er Ethereum – som alle kryptovalutaer – en svært spekulativ finansiell eiendel.

Er Ethereum en god investering i 2021?

Ingen vet hva fremtiden vil ha for Ethereum. Men med tanke på at kryptovalutaen bare var verdt $ 2,60 ish i 2015 og siden har nådd en høyde på $ 1400 + Ethereum vokser i en enestående hastighet.

Hvordan begynner jeg å investere i Ethereum?

Alt du trenger å gjøre er å åpne en konto hos eToro, gjøre et innskudd på minst $ 200 med debet- eller kredittkortet eller e-lommeboken, og investere minst $ 25 i Ethereum. End-to-end-prosessen bør ta deg mindre enn 10 minutter.

Kan jeg investere $ 100 i Ethereum?

Ja, du kan investere så lite du vil – så lenge du oppfyller det minimum som er angitt av den valgte megleren. På eToro er det bare $ 25.

Kan du tape penger på Ethereum?

Du kan tape penger i alle aktivaklasser – enten det er etablerte aksjer av høy kvalitet eller Ethereum. Dette er grunnen til at du bør ha en solid forståelse av risikoen før du tar det økonomiske steget.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me