Hvordan investere i kryptovaluta i 2021

Lær hvordan du kan investere i kryptovalutamarkedet i 2021

Cryptocurrency har vært en av de mest spennende investeringsmulighetene de siste årene, og ting kan være i ferd med å bli enda mer interessant etter 2020, da mer tradisjonelle finansinstitusjoner tilbyr støtte for DeFi.

En annen viktig utvikling for krypto i 2020 var den ledende betalingsplattformen Paypal, som begynte å støtte kjøp og bruk av Bitcoin, Ethereum, Litecoin og Bitcoin Cash – noe som gir over 350 millioner brukere tilgang til kryptovaluta for transaksjoner i den virkelige verden. Dette betyr at kryptovaluta fortsetter å gå vekk fra sin ‘sosialt konstruerte’ verdi og gjøre inntog som et legitimt og funksjonelt handelsmiddel.

Uunngåelig har denne utviklingen ført til fornyet interesse for å investere i kryptovaluta. Faktisk har kryptovalutainvesteringer aldri vært mer etterspurt – som et rekordantall krypto-lommebøker ble åpnet i 2020. Alt i betraktning kan de neste 12 månedene være veldig lønnsomme for kunnskapsrike kryptoinvestorer.

Imidlertid, hvis du er ny i kryptovaluta-investering, eller finansielle investeringer generelt, kan du ha et tap på hvor du skal begynne. Derfor har vi satt sammen følgende guide om hvordan du kan investere i kryptovaluta i 2021, som vil fortelle deg alt du trenger å vite for å begynne å utvikle porteføljen din.

Innholdsfortegnelse

En kort historie om kryptovaluta

Hvorfor investere i kryptovaluta i 2021?

Investeringsstrategier for kryptovaluta

Finn de beste kryptovalutaene du kan investere i 2021

Hvordan investere i kryptovaluta i 2021

Hvor kan jeg kjøpe Cryptocurrency

Hvordan kjøpe Cryptocurrency

Kryptovaluta lommebøker

Administrere din Cryptocurrency Investment

Konklusjon

Vanlige spørsmål om investering i kryptovaluta

En kort historie om kryptovaluta

Med mindre du har bodd under en stein, er du sannsynligvis allerede kjent med kryptokurrency i noen grad. Før vi tar en titt på hvordan vi kan investere i kryptovaluta i 2021, er det viktig å vite hvorfor digital økonomi har blitt et så hett tema for investorer..

Blockchain kom først til verdens oppmerksomhet i 2008, da Satoshi Nakamoto publiserte sin nå legendariske hvite papir som etablerte en modell for verdens første store kryptovaluta: Bitcoin. Naturligvis ble teknologien ikke utviklet over natten, og Nakamotos arbeid var faktisk kulminasjonen av flere tiårs utvikling. Men for å lære om kryptovaluta-investering er 2008 et godt utgangspunkt.

Bitcoin ble deretter til i 2009, midt i en mengde mediespekulasjoner om at det snart ville bli normen for tradisjonelle transaksjoner. BTC har kanskje ikke gjort noen reelle inngrep i å erstatte fiat-valuta de neste par årene, og mange børser var fortsatt tilbakeholdne med å begynne å notere digital valuta, men å investere i kryptovaluta tidlig hadde vist seg å være en veldig smart beslutning innen 2013, som gang BTC hadde steget til $ 1 242.

Da mange tekniske innsidere som ikke visste lite om investering, plutselig tjente en formue på BTC, tok det ikke lang tid før resten av verden tok igjen, og innen 2017 hadde Bitcoin toppet $ 10 000 per token. Investering i kryptovaluta var nå et etablert porteføljealternativ for selv de mest ivrige tradisjonalistene.

Spol frem til slutten av 2020, og kryptovalutamarkedet er nå verdt over 1 billion dollar når det gjelder kombinert myntverdi – bevis på at investering i kryptovaluta kan være en veldig smart beslutning.

Hvorfor investere i kryptovaluta i 2021?

Etter at markeder over hele verden ble enormt forstyrret på grunn av COVID-19-pandemien som rammet i 2020, har de fleste økonomier vist en viss motstandsdyktighet og tidlige indikasjoner har vist at de snart begynner å sprette tilbake når restriksjoner blir opphevet.

Økonomisk utvinning er en enorm mulighet for investorer, og mange ser frem til et vellykket år i 2021. Investering i kryptovaluta har inntil nylig blitt sett på som noe nisje, men som vi allerede har nevnt, syntes ting å endre seg i 2020, som et økende antall vanlige investorer og finansinstitusjoner vendte oppmerksomheten mot digital valuta.

Selv om det en gang kan ha blitt sett på som et kaotisk marked, som bare virkelig hadde interesse for daghandlere, blir Cryptocurrency-investering nå sett på som en mye mer levedyktig investeringsstrategi, og mange investorer på høyt nivå inkluderer minst en digital valuta i porteføljen – en trend som forventes å fortsette de neste månedene.

Selvfølgelig forblir kryptovalutamarkedet svært uforutsigbart, men hvis du er forberedt på å ta en liten risiko og leter etter et utviklingsmarked å investere i, kan det nå være den perfekte tiden å begynne å investere i kryptovaluta..

Investeringsstrategier for kryptovaluta

Hvis du er ny på markedet for kryptovalutainvesteringer, har du kanskje hørt forskjellige ting om det allerede, for eksempel hvor uforutsigbar det kan være og hvordan nybegynnere ofte taper penger – begge er selvfølgelig helt sanne. Imidlertid gjelder de også mange andre finansielle instrumenter.

Investering kan imidlertid potensielt være veldig innbringende. Men for å starte i en sterkest mulig posisjon er det noen få grunnleggende strategier som nybegynnere kan investere når de lærer å investere i kryptovaluta i 2021.

1. Kjøp og glem

Kjent i bransjen som HODLing, kan du investere i kryptovaluta på samme måte som du ville gjort i aksjer og aksjer – bare identifiser symbolet som du tror vil øke i verdi på lang sikt og gjøre investeringen din.

Fordelene med dette bør være ganske åpenbare. Som vi har nevnt ovenfor, begynte Bitcoin å handle for mindre enn en dollar et token de første dagene, men i skrivende stund er en enkelt Bitcoin verdt over $ 36.000. Så som du ser, tilbyr investering i kryptovaluta potensial for betydelig avkastning hvis du er forberedt på å spille det lange spillet.

HODLing skiller seg fra handel ved at du faktisk vil kjøpe den underliggende eiendelen. Med andre ord eier du kryptovalutaen du investerer i, i motsetning til å handle et derivat.

2. Gjennomsnittlig

Gjennomsnitt er en etablert investeringsteknikk som ikke er spesiell for kryptovaluta. Imidlertid gjør de raskt skiftende kryptomarkedene det veldig godt egnet for nye investorer.

Gjennomsnittlig innebærer å dele kapitalen din over flere separate investeringer i et målmiddel. Effektivt er dette en måte å redusere prisvolatiliteten over tid. Innkjøpene gjøres med jevne mellomrom, uavhengig av prisbevegelse.

Fordelen med gjennomsnitt er at det reduserer sjansen for at du investerer på et dårlig tidspunkt – noe nesten umulig å forutsi nøyaktig i kryptomarkedet. Gjennomsnitt viser også at du holder deg til en etablert plan og reduserer den følelsesmessige delen av investeringen – avgjørende for de som er nye på kryptomarkedet.

Selvfølgelig er den viktigste ulempen ved å beregne gjennomsnittet at prisen på en eiendel har en tendens til å klatre over tid, noe som betyr at du samlet sett tjener høyere fortjeneste ved å investere et engangsbeløp tidligere. Men ideen her er å redusere risikoen.

3. Diversifisering

Enhver erfaren handelsmann vet at diversifisering er nøkkelen til en vellykket portefølje. I et nøtteskall betyr diversifisering å spre investeringskapitalen din på flere eiendeler. Dette kan oppnås innenfor og uten kryptovalutamarkedet.

For eksempel anbefaler CNBC finansforfatter, Darla Mercado, at investorer forplikte bare 1% av sin totale investeringskapital til Bitcoin, og dermed få eksponering mot markedet mens du minimerer risikoen gjennom mer konservative investeringer andre steder. Tilsvarende har teknisk investor Pondering Durian investert mindre enn 15% av tilgjengelig kapital i de digitale markedene.

Hvor mye av kapitalen du tildeler til kryptovalutainvestering, vil selvfølgelig avhenge av hvor stor risiko du er forberedt på å ta på deg. Det er også verdt å merke seg at du kan diversifisere innen kryptosektoren. For eksempel er BTC en mye mer stabil investering enn Tellor, men sistnevnte har stort potensial for vekst. Som sådan kan du inkludere begge myntene i investeringsstrategien din, og balansere den relativt risikable TRB mot den “sikre innsatsen” som er BTC.

Hvilken kryptovaluta du skal investere i 2021?

Et av de første spørsmålene som ble stilt når du lærte å investere i kryptovaluta i 2021, er uunngåelig hvilket symbol å investere i?

1. Bitcoin

Det er ikke noe å komme vekk fra det, Bitcoin er den klart største kryptovalutaen på markedet. Siden lanseringen i 2009 har BTC konsekvent hatt topplasseringen når det gjelder markedsverdi, og i skrivende stund er ett Bitcoin-token verdt imponerende 36 000 dollar. Selv om du er helt ny i kryptovaluta-investering, vil du sannsynligvis vite om Bitcoin.

Som en investeringsmulighet er BTC uten tvil det første anropet for å investere i kryptovaluta. Mange bransjeeksperter har spådd store ting for Bitcoin i 2021, inkludert Citibank-analytiker, Tom Fitzpatrick, som tror BTC vil sveve forbi $ 300 000 de neste månedene. Som sådan er Bitcoin et godt alternativ for din første kryptovaluta-investering.

2. Ethereum

Ved siden av Bitcoin er Ethereum en annen kryptovaluta som har skapt mye oppmerksomhet fra investorer. Med en markedsverdi på 70 milliarder dollar i skrivende stund, har ETH holdt nummer to bak BTC i ganske lang tid nå..

Fra et teknisk synspunkt kan Ethereum blockchain gjøre ting som Bitcoin ikke kan. Mens Bitcoin for eksempel bare er et digitalt betalingssystem, tillater Ethereum-økosystemet å lage smarte kontrakter og programmer, utviklet med sitt eget programmeringsspråk – samt å være vert for sin egen innfødte kryptovaluta, Ether.

Ser vi frem til 2021, har en teknisk analyse utført av LongForecast Ethereum vil vokse med over 200% i de kommende månedene, noe som absolutt gjør Ethereum til en investering det er verdt å vurdere.

3. Litecoin

En annen kjent kryptovaluta som konsekvent er blant de ti beste når det gjelder markedsverdi, er Litecoin. Ofte beskrevet som sølvet til Bitcoins gull, de to er faktisk veldig like i hvordan de fungerer, men Litecoin har forbedret skalerbarhet og raskere blokkerings ganger.

LTC startet 2021-handel på over $ 140 og populært kryptonettsted Coinswitch har antydet at altcoin kan nå $ 600 innen utgangen av året – noe som tilsvarer rundt 300% vekst. Naturligvis gjør dette Litecoin til en veldig attraktiv investeringsmulighet. Som alltid bør kryptoprisforutsigelser tas med forsiktighet, og altcoins bør være en del av en diversifisert portefølje i stedet for en frittstående investering..

4. Bitcoin kontanter

De tre kryptovalutaene som er beskrevet ovenfor, bør være nok til at en nybegynnerinvestor kan begynne å bygge sin portefølje. Men hvis du allerede ser på å gå videre inn i verden av digital valuta, er Bitcoin Cash også verdt å vurdere.

Bitcoin Cash er et utløp av den opprinnelige kryptovalutaen, dannet da Bitcoin-blockchain opplevde en hard gaffel i august 2017. Selv om det er rettferdig å si at Bitcoin Cash egentlig aldri har kommet nær å konkurrere med Bitcoin, har den etablert seg som en av de beste kryptoene på markedet og har sjelden vært utenfor topp ti når det gjelder markedsverdi siden starten.

Så langt det går med å investere i kryptovalutaen, så Bitcoin Cash synkende priser gjennom 2020, og mange næringslivsinnsidere mener at det skyldes en betydelig gjenoppretting i 2021. Nybegynnere bør imidlertid nærme seg forsiktighet: BCH har ikke stabiliteten til forgjengeren og er absolutt en mer risikofylt investering.

5. Ring

Et annet tegn som det absolutt er verdt å være oppmerksom på, er XRP, ofte kjent som Ripple. Ripple opplevde en viss ulykke i slutten av 2020, da US Securities and Exchange Commission bestemte at XRP ble klassifisert som en omsettelig eiendel i stedet for en valuta.

Hvis du ser på å investere i kryptovaluta, gir XRP uunngåelig en mulighet – om enn en mer risikabel. SEC-kjennelsen så at prisen på altcoin falt med rundt 50% i desember 2020. Nå ser kryptoverdenes øyne på Ripple for å se om tokenet kan gjøre en gjenoppretting.

Ripples styrke er at den fokuserer på å legge til rette for raske, rimelige transaksjoner for banker og finansinstitusjoner som ønsker å foreta interbank- og grenseoverskridende overføringer. Som sådan er det fortsatt mye potensial for XRP, og gitt at prisene nå er relativt lave, kan 2021 være et godt tidspunkt å ta et poeng på Ripple.

Hvordan investere i kryptovaluta i 2021

Hvis du ser alvorlig på investeringer i kryptovaluta, desto bedre forskning kan du gjøre før du forplikter deg. Imidlertid, hvis du allerede har listet de tokens du tror vil prestere bra de neste månedene eller årene, så er neste trinn å se på hvordan du kan investere i kryptovaluta i 2021.

Hvor kan jeg kjøpe Cryptocurrency

Det første trinnet i å investere i kryptovaluta er å finne ut hvor du faktisk kan kjøpe poletter. Det er mange plattformer på markedet, og det er noen faktorer som bør vurderes når du velger riktig leverandør. Vurder følgende:

  • Enten du planlegger å ha kryptovaluta
  • Er du interessert i dagshandel?
  • Vil du investere i andre eiendeler?
  • Hvor mye vet du om investering?
  • Er du flink med komplekse beregninger og infostrømmer?

Dette er bare noen få viktige faktorer å veie opp når du velger en plattform for å gjennomføre kryptovaluta-investeringen din. For eksempel, hvis du er interessert i dagshandel, trenger du en børs som lar deg kjøpe og selge derivater. Eller hvis du er en nybegynnerinvestor, vil du kanskje søke etter en plattform som har mange pedagogiske ressurser.

En av de beste meglerne for både nye og mer erfarne investorer er eToro. Plattformen har en enkel ombordstigningsprosess og rikelig med informasjon om hvordan du kan investere i kryptovaluta. Du får også muligheten til å bli kjent med grensesnittet med en praksiskonto – foreta dummy investeringer uten å risikere kapital.

Hvordan kjøpe en kryptovaluta

Når du har opprettet en handelskonto, er du klar til å begynne å gjøre transaksjoner. Vanligvis vil en kryptokursutveksling ha et diagram som viser gjeldende pris på et gitt aktivum. Du vil også kunne se hvordan prisen har beveget seg over en spesifisert tidsperiode, noe som kan informere investeringsstrategien din ytterligere.

De fleste plattformer er rettet mot den daglige forbrukeren og involverer vanligvis lite mer enn å klikke på “kjøp” -alternativet. Du bør da ha muligheten til å spesifisere mengden av et token du vil kjøpe, gitt enten i tokenverdien eller tilsvarende i valgt valuta.

La oss si at du vil investere i Bitcoin. Slik ser prosessen ut:

  1. Åpne en handelskonto med den valgte megleren
  2. Om nødvendig, sett inn penger på handelskontoen din
  3. Velg alternativet for å kjøpe BTC
  4. Angi beløpet du ønsker å kjøpe
  5. Bekreft transaksjonen

Kryptovaluta lommebøker

En av tingene som ofte virker forvirrende når du lærer å investere i kryptovaluta, er hvor du lagrer tokens.

Når kryptovaluta er anskaffet, må den lagres – akkurat som enhver annen form for valuta. Alle som er seriøse med å investere i kryptovaluta, må sette opp en kryptolommebok. Dette er faktisk bare et middel til å lagre kryptonøkler – lange tallstrenger som angir din tokenallokering.

Det er flere typer lommebøker tilgjengelig, inkludert maskinvarelommebøker, stasjonære lommebøker og nettbaserte lommebøker. Vanligvis er hardware-lommebøker den sikreste formen, men noe bekvemmelighet blir ofret, og det er ikke så enkelt å sende og motta kryptovaluta som med lommebøker som er permanent koblet til nettet..

Du kan finne utvekslingen du velger å bruke, tilbyr en kryptolommebok som standard, men hvis du investerer i kryptokurrency på lang sikt, anbefales det å sikkerhetskopiere dem på en maskinvarepungebok..

Administrere din Cryptocurrency Investment

Å lære å handle kryptovaluta er en pågående prosess – markedet er fortsatt i sin spede begynnelse og er utsatt for mye mer volatilitet enn de mer etablerte finansielle indeksene. Når du har investert, er det viktig å holde deg oppdatert på utviklingen i kryptoverdenen og reagere deretter.

En av de viktigste tingene å være klar over er regulering. De fleste nasjoner og jurisdiksjoner tar fremdeles tak i digitale valutaer, og som vi allerede har bemerket med Ripple / SEC-saken, kan endringer i lovgivningen ha en betydelig innvirkning på prisen på kryptovaluta. I tillegg til regulering opplever mange kryptovalutaer forkings – noe som direkte kan påvirke beholdningen din.

Selvfølgelig, hvis du holder deg til strategi, bør du være i stand til å kjøre ut generell markedsvolatilitet, men det er viktig å holde deg oppdatert på utviklingen i kryptoverdenen for å sikre at du ikke blir uvitende om betydelige endringer..

Konklusjon

Alle som er seriøse med å lære å investere i kryptovaluta i 2021, må være forberedt på å utføre omfattende undersøkelser – å forstå forskjellen mellom de forskjellige kryptovalutaene er ofte nøkkelen til å forstå om de har noe investeringspotensial.

Digitale markeder gir en fantastisk mulighet for både langsiktige investorer og daghandlere, men det er viktig å huske at kryptovalutainvestering skiller seg fra de tradisjonelle finansmarkedene, og nybegynnere bør huske på at de utsetter seg for risiko.

Imidlertid, med en fornuftig strategi på plass og rikelig med grundig forskning, har investering i kryptovaluta potensial for enorm avkastning, og markedet blir bare sterkere etter hvert som flere og flere forbrukere og institusjoner omfavner begrepet digital valuta..

Kan Bitcoin nå prisen på $ 100 000 i 2021

7 kryptovaluta-spådommer for 2021 som alle vil være enige med

Hva er de beste kryptovalutaene å handle i 2021?

Prognoseprognose for Bitcoin: Hvor mye vil Bitcoin være verdt i 2021 og utover?

eToro – Den beste kryptovaluta-plattformen

eToro har vist seg å være pålitelig i Crypto-bransjen gjennom mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare.

Vanlige spørsmål om investering i kryptovaluta

Hvor kan jeg lære å investere i kryptovaluta i 2021?

Å lære å investere i kryptovaluta i 2021 er en pågående prosess, men det beste stedet å starte er å lese gjennom noen guider og veiledninger fra en pålitelig plattform. Trading Education tilbyr guider om alt fra hvordan du velger en kryptovaluta-lommebok som kryptokurver sannsynligvis vil være gode investeringer i året fremover.

Er nå et godt tidspunkt å investere i kryptovaluta?

COVID-pandemien forårsaket en nedgang i de fleste økonomier rundt om i verden. Kryptovaluta viste faktisk overraskende motstandskraft, med mange som allerede har kommet seg til sommeren 2020. På vei inn i 2021 har kryptovalutainvesteringer skapt stor interesse, ettersom mange analytikere spår betydelige prisøkninger for de store tokens..

Hvordan kjøper jeg kryptovaluta?

Å lære å investere i kryptovaluta i 2021 inkluderer å lære hvor og hvordan man faktisk kan kjøpe digital valuta. Den enkleste måten å komme i gang på er å åpne en konto hos en detaljhandelmegler, for eksempel eToro, som gjør at du kan være i gang på få minutter, samt gi deg tilgang til mange pedagogiske ressurser.

Hvilke kryptovalutaer skal jeg investere i?

Når du har forstått hvordan du skal investere i kryptovaluta i 2021, må du velge hvilke tokens du vil legge til i porteføljen din. Forskning er nøkkelen her, og en av de beste måtene for nybegynnere å foreta fornuftige valg er å sjekke pålitelige analyser av de beste kryptovalutaene å investere i, da disse vil samle flere informasjonsstrømmer for å presentere et realistisk bilde av hva som kan forventes i månedene fremover.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me