Hvordan kjøpe Binance Coin – Beginner’s Guide 2021

Hvordan kjøpe Binance Coin BNB: En trinnvis veiledning

Nysgjerrig av populariteten til kryptovalutaer og vil vite hvordan du kjøper Binance Coin selv? Du har kommet på riktig side.

Binance Coin er en topp-5 kryptovaluta etter markedsverdi. Den beste delen er at din gjennomsnittlige Joe kan hoppe på vognen, med litt mer enn en internettforbindelse, en god megler og et debet- / kredittkort eller e-lommebok.

I denne guiden skal vi lede deg gjennom prosessen med hvordan kjøpe Binance Coin. Vi dekker potensielle provisjoner og gebyrer, investeringsplaner og hvordan du velger en passende megling for å kjøpe denne digitale valutaen online.

Kjøp Binance Coin i 5 trinn

For å kjøpe Binance Coin BNB, er det første trinnet å åpne en kasse med en regulert børs, deponere midler, velge BNB fra handelsplattformlisten og til slutt sjekke & bekreft at Binance Coins har lagt til lommeboken din.

Finn en 5-trinns oversikt nedenfor om hvordan du kjøper Binance Coin:

Trinn 1: Registrer deg med en lisensiert plattform der du kan kjøpe Binance Coin

Steg 2: Finansier den nye kontoen din

Trinn 3: Velg Binance Coin (BNB) fra valget av krypto-eiendeler

Trinn 4: Velg hvor mye Binance Coin du vil kjøpe

Trinn 5: Bekreft informasjonen du har angitt, og trykk “bekreft” – de digitale myntene dine blir lagt til lommeboken din

Trinn 1: Velg en online Binance Coin Broker eller Exchange

Som det fremgår av vår 5-trinns gjennomgang, før du kjøper Binance Coin – må du registrere deg med en kryptomegler.

Skal du velge den populære sosiale handelsplattformen eToro, vil du kunne kjøpe digitale valutaer på direkte basis.

Hvis du bestemmer deg for å kjøpe Binance Coin via en kryptobørs, kan du bytte BNB-mynter med andre digitale valutaer som Bitcoin, Litecoin og Ripple. Med det sagt er de nevnte tredjepartsutvekslingene ofte uregulerte – og derfor potensielt usikre.

Ved å velge å registrere deg hos en megler under streng regulering, for eksempel eToro – du har bekvemmelighet og sikkerhet i god grad. Tross alt er det mange skyggefulle meglere i den nettbaserte finansielle sektoren – spesielt når det gjelder kryptovalutaer.

Fra begynnelse til slutt, hvis du er nybegynner, er det betydelig lettere å kjøpe Binance Coin ved å registrere deg hos en lisensiert megler. Gjennom denne guiden vil denne følelsen bli tydeligere.

Likevel må du fremdeles gå gjennom prosessen med å finne en passende megler før du kan kjøpe Binance Coin. For å hjelpe deg med å finne en plattform som tilfredsstiller dine behov, sjekk ut beregningene nedenfor.

Regulering

Regulering er et viktig hensyn når man velger å finne en plattform for å kjøpe Binance Coin. Denne forskriften er ditt sikkerhetsnett mot haier.

Ikke bare det, men hvis du ikke bruker en regulert megler på nettet, har du ansvaret for din egen krypteringslommebok og dens sikkerhet. Du vil uten tvil ha hørt skrekkhistorier om lommebøker som blir hacket og investorer som mister alt. Regulerte plattformer tar bort denne bekymringen.

Når det gjelder innflytelse, vil du finne at noen kryptovaluta-børser vil tilby dette. Dette anbefales imidlertid ikke på grunn av den nevnte mangelen på regulering i rommet.

Hvis du risikerer kapitalen din ved en tredjepartsbørs eller uregulert megler, blir du urolig – som det skal – eToro vil ikke skuffe.

Binance Coin-leverandøren er strengt regulert av flere reguleringsorganer, inkludert FCA (UK), ASIC (Australia) og CySEC (Cyrus). Det er også registrert hos FINRA, noe som betyr at det har juridisk ansvar for å akseptere amerikanske borgere.

Ved å holde fast med regulerte plattformer som eToro, Du kan kjøpe Binance Coin på en praktisk, sikker og ukomplisert måte.

betalingsmetoder

Når det gjelder betalingsmåter, bør du ikke støte på noen problemer. De fleste moderne nettmeglere aksepterer en rekke forskjellige innskuddstyper.

Å kunne kjøpe Binance Coin var en helt annen historie i årene som gikk. En tid da ofte bankoverføring til en uregulert sentral var den eneste handlingen. Dette var veldig upraktisk og tok ofte uker av gangen.

I disse dager aksepterer kryptovaluta-leverandører som eToro debet- / kredittkort, og stadig mer populære e-lommebøker som Neteller, Skrill og PayPal. Disse betalingsmåtene gir en mye raskere og mer praktisk måte å sette inn når du kjøper Binance Coin.

Avgifter og provisjoner

Som du sannsynligvis vet, må nettmeglere tjene penger for å fortsette å drive en virksomhet. Dette oppnås ved å kreve gebyrer og provisjoner.

Ingen Binance Coin-meglere er de samme, så det sier seg selv at avgiftene vil variere med en mil. Når det er sagt, krever flertallet av plattformene provisjon ved hjelp av et variabelt gebyr – en prosentandel av BNB-posisjonen din.

Online kryptomegler Coinbase, for eksempel, belaster deg 1,49% for hver handel. Dette betyr at hvis du går inn på markedet til $ 100, betaler du $ 1,49 i provisjon. Ergo, hvis stillingen din er verdt $ 1000, betaler du $ 14,90 – og så videre.

Vi har satt sammen et enkelt eksempel på hvordan denne provisjonsrenten vil påvirke kjøpet ditt i Binance Coin:

 • Du legger inn en kjøpsordre på $ 1000 på Binance Coin
 • Kryptomegleren belaster deg med 1,49% – dette utgjør $ 14,90
 • Når du selger myntene dine er de verdt $ 1500 – dette tilsvarer $ 22,35
 • I dette scenariet betalte du totalt $ 37,25 i provisjon

Som du kan se, kan gebyrer – selv om de tilsynelatende er ubetydelige – snart legge seg opp. Følgelig påvirker gevinsten din. Hadde dette hypotetiske kjøpet blitt utført på eToro, ville du spart deg selv $ 37,25 – ettersom megleren er provisjonsfri.

Videre krever Coinbase et gebyr på 3,99% på kreditt- og debetkorttransaksjoner. For eksempel, ved et innskudd på $ 1000, må du betale et gebyr på $ 39,99.

Tvert imot, på eToro vil du kun bli belastet 0,5% når du gjør et innskudd. Faktisk er du basert i USA og setter inn penger i amerikanske dollar. Du kan unngå dette gebyret på 0,5% – ettersom det er en valutaomregningsgebyr.

eToro – Kjøp Binance-mynt BNB

etoro megler

eToro har vist seg å være pålitelig i kryptoindustrien i mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare.

Andre viktige faktorer

Å ha forståelse for regulering og avgifter er en avgjørende del av å kjøpe digitale valutaer online.

Som sådan bør vi nevne noen andre viktige hensyn når du kjøper Binance Coin via en kryptoplattform.

 • Brukervennlighet: Brukervennlighet bør ikke glemmes når du velger å kjøpe digitale mynter på internett. Det er viktig at du føler deg trygg på å legge inn bestillinger og at du synes nettstedet er lett å navigere.
 • Minimum investering: Før du registrerer deg hos en megler, bør du sjekke minimum Binance Coin-investering. For nybegynnere anbefaler vi å starte i det små. Tross alt kan en plattform som krever en minimumsinvestering på $ 200, kanskje ikke fungere for deg på lang sikt. I sterk kontrast gjør eToro det mulig for kunder å kjøpe Binance Coin for $ 25.
 • Oppbevaring: Selv om vi vil dekke kryptolagring mer detaljert senere, bør det være en viktig faktor for deg når du søker etter en Binance Coin-leverandør. Noen meglere krever at du lagrer dine egne mynter i en privat lommebok. Dette er et ganske tungvint alternativ for nybegynnere. eToro lagrer imidlertid BNB-myntene dine for deg, slik at du ikke trenger å oppbevare dem i en kryptolommebok – noe som kan være risikofylt.

Trinn 2: Kom med en investeringsplan

investin i binance mynt

Når det gjelder å ta vare på kapitalen din, er det praktisk å komme med en investeringsplan før du kjøper Binance Coin.

I et slikt volatilt marked er det fornuftig å prøve og planlegge fremover. Nedenfor har vi laget en liste over opplysninger du kan legge til i din egen Binance Coin-investeringsplan.

Langsiktig eller kortvarig

Du kan starte med å spørre deg selv – vil jeg være en kort eller langvarig Binance Coin-investor?

Noen foretrekker å fokusere på gevinster fra kortsiktige prisskift på Binance Coin. Dette oppnås ved å kjøpe BNB-mynter og utbetale innen en kort tidsramme på uker, dager eller til og med minutter.

På et tidspunkt har de fleste kryptovalutaer svingt dramatisk i pris. Vi snakker tosifrede prosenter innen en dag. Dette indikerer et åpenbart ustabilt marked, og for de som tør å modige disse forholdene – er det potensiale for fortjeneste.

Kjent som “buy and hold” -strategien, har langsiktige investorer en tendens til å holde på Binance Coin i flere måneder eller år. Håpet er at den digitale valutaen vil fortsette å øke i verdi. Inntil tiden kommer til å utbetale investeringen – det er ikke mer å gjøre.

Dette kan være et godt alternativ for nybegynnere, da det ikke er nødvendig å bekymre deg for kortsiktig volatilitet når du kjøper Binance Coin.

Mål Binance Coin-pris

Massevis av mennesker bruker en målstrategi for Binance Coin-pris.

For eksempel, hvis du kjøper Binance Coin til $ 20,00 og vil tredoble investeringen din – må den digitale valutaen øke til $ 60,00 i verdi.

Selv om det kan høres ut som et uoppnåelig prisskifte, bør du vurdere følgende:

 • I 2017 så Binance Coin et helt lavpunkt på $ 0,096
 • To år senere så mynten toppene på $ 39,57
 • Det er en økning på over 44.000%!

Igjen, dette demonstrerer bare at på grunn av volatilitet er alt mulig. Videre ga noen av dem som var i besittelse av Binance Coin på den tiden sannsynligvis et kjapt overskudd.

Tenk på vanlige investeringer

Som vi har illustrert ovenfor, i kryptovaluta-spillet, kan alt skje når det gjelder prisbevegelse. Når du tenker på hvordan du skal kjøpe Binance Coin, bør du vurdere å foreta regelmessige investeringer.

Å kjøpe kryptovaluta kommer tross alt ikke uten utfordringer. Å gjøre små investeringer med jevne mellomrom er en fin måte å legge Binance Coin til porteføljen din på en risikovillig måte.

Å inkludere ukentlige eller månedlige Binance Coin-kjøp i investeringsplanen din er en fornuftig måte å opprettholde et nivå av økonomisk kontroll. Dette er spesielt tilfelle hvis du aldri har handlet en dag i livet ditt.

Online megler eToro lar deg kjøpe Binance Coin fra bare $ 25, og som vi nevnte, kan du gjøre dette på direkte basis.

Vil du vurdere å investere i Binance-mynt BNB?

Trinn 3: Åpne en Binance Coin Broker-konto

Etter å ha gjort leksene dine og tatt en beslutning om hvilken nettmegler du vil kjøpe Binance Coin hos – må du registrere deg!

Gå over til plattformen og klikk på registreringskoblingen. Hvis du har handlet aksjer eller forex før, vil denne delen være kjent.

Du må gi den elektroniske megleren grunnleggende informasjon – for eksempel ditt fulle navn, adresse, e-postadresse og kontaktnummer. I henhold til KYC-prosedyrene, må du også sende over et tydelig bilde av foto-ID-en din – som et pass.

Regulerte plattformer vil også kreve bevis på adresse. Vanligvis vil det være nok med en ny regning eller kontoutskrift. Behovet for å bekrefte identiteten din er standard i det økonomiske rommet. KYC håndhevet av tilsynsorganer bidrar til å forhindre hvitvasking av penger.

Før du kan kjøpe Binance Coin, må kryptotilbyderen validere identifikasjonen din. Dette kan ta opptil 7 dager, avhengig av megler.

eToro skinner også her – ettersom plattformen bruker automatisert ID-valideringsteknologi. Dette betyr at du vanligvis kan komme i gang og kjøpe Binance Coin mindre enn 10 minutter etter registrering.

Trinn 4: Sett inn noen midler

Forutsatt at du allerede har sjekket tilgjengeligheten av betalingsmåten før du registrerer deg – er det nå på tide å gjøre et innskudd.

For å gjøre prosessen så rask og enkel som mulig, anbefaler vi å bruke et kreditt- / debetkort eller e-lommebok i stedet for en bankoverføring. Sistnevnte vil ta lengst tid å nå den nye kontoen din.

Populær plattform eToro godtar en rekke øyeblikkelige betalingsmetoder. Ikke bare inkluderer dette Visa, MasterCard og Maestro (debet og kreditt), men også PayPal, Neteller og Skrill. E-lommebøker som PayPal er raskt blitt betalingsmåten for bekvemmelighet og hastighet.

Det vil uunngåelig være et minimumsinnskudd som er bestemt av hvilken megler du bestemmer deg for å registrere deg med. Dette kan variere ganske mye. Faktisk fant vår nybegynnerveiledning at dette var et tall mellom $ 0 og $ 1000, om ikke mer!

Sjekk alltid med den spesifikke Binance Coin-leverandøren du registrerer deg hos – i tilfelle minimum innskudd er utenfor din prisklasse.

Trinn 5: Sett opp en handelsordre

trading orted, hvordan du handler binance-mynt

Når du har finansiert den nye kryptokontoen din – kan du begynne å kjøpe Binance Coin.

Du må indikere kryptoplattformen hva du ønsker å oppnå ved å opprette en ordre. Dette vil være kjent territorium hvis du har handlet før.

Likevel, for nybegynnere der ute, har vi listet opp noen nyttige bestillinger du vil bruke til å kjøpe Binance Coin.

Kjøp ordre

Ikke bare er bestillingen en av de mest brukte når du kjøper digitale valutaer, men den krevdes for å komme inn på markedet.

I lekmannsbetingelser, hvis du tror at prisen på Binance Coin vil gå høyere – legger du inn en kjøpsordre. Hvis du tror det vil falle – legger du en salgsordre hos din BNB-leverandør. Det er så enkelt.

Begrens eller markedsordre

Som vi har diskutert, endres verdien av Binance Coin på sekund for sekund. Du bør huske på dette hvis du håper å tjene penger på kortsiktige prisstigninger.

Når det gjelder en ‘markedsordre’, skal denne brukes hvis du vil gå inn i markedet til gjeldende børskurs. Når denne bestillingen er opprettet, vil megleren din utføre din Binance Coin-ordre med umiddelbar virkning.

På grunn av kryptokurrencymarkedets ustabile karakter vil du selvfølgelig merke en liten forskjell mellom den oppgitte prisen når du bestiller, og prisen du får.

For eksempel kan du opprette en markedsordre på Binance Coin til $ 28,01, men ende opp med $ 27,99. Dette skyldes de uunngåelige og hyppige prisendringene vi har snakket om.

Når det gjelder å begrense bestillinger – kan du velge din egen pris der du skal kjøpe Binance Coin.

Du vil se et praktisk eksempel på hvordan en begrensningsordre brukes nedenfor:

 • Binance-mynt er priset til $ 28,00 – men du vil ikke komme inn på markedet til mindre enn $ 31,00
 • Du legger inn en grenseordre på $ 31,00
 • Hvis, eller når den digitale valutaen treffer den prisen, utfører megleren bestillingen din
 • Dette betyr at med mindre du avbestiller bestillingen eller Binance Coin stiger til $ 31,00 – forblir bestillingen din ventende

Alt i betraktning – markedsordrer er gode for nybegynnere på grunn av deres enkelhet. Begrensningsordrer kan brukes til å kjøpe Binance Coin til en pris du liker.

Innsats

Så åpenbart som det høres ut, når du oppretter en ordre om å kjøpe Binance Coin, må du vurdere hvor mye du vil satse.

Det er ingen regler i denne forbindelse, da du kan velge å kjøpe så mye Binance Coin som du vil – så lenge du oppfyller minimumet. Likevel, som vi berørte tidligere, opplever nybegynnere ofte at treg og jevn vinner løpet.

I stedet for å pumpe inn livssparingene dine ved å kjøpe Binance Coin, ville du være klokere med å investere en bit størrelse hver gang.

Bare en påminnelse om at på eToro kan du kjøpe Binance Coin for en minimumsinvestering på $ 25. Dette er en god mengde å chip inn med hvis du planlegger å gjøre regelmessige investeringer i den digitale valutaen.

Bekreft ordre

Så snart du har fylt ut all relevant informasjon som trengs for å kjøpe Binance Coin – inkludert kjøps- eller salgsordre, markedsføring eller begrensningsordre og innsatsverdien – bekreft valgene dine for å fortsette.

Når du har bekreftet alt det ovennevnte, vises Binance Coin i kryptomeglerlommeboken din.

Klar til å kjøpe Binance-mynt BNB?

Trinn 6: Lagring av Binance Coin

Når det gjelder lagring, sier det seg selv at Binance Coin ikke kan lagres på samme måte som tradisjonelle fiatpenger. Tvert imot lagres digitale valutaer på en desentralisert hovedbok.

Når det gjelder å passe på Binance-mynten din – kan din ‘krypto-lommebok lastes ned til din hjemme-datamaskin eller mobiltelefon.

Vi bør påpeke at ved å lagre din egen Binance Coin er du ansvarlig for å huske din egen private nøkkel og beskytte den mot hackere.

Så, hva er alternativet? Ved å registrere deg hos en online megler som eToro, blir Binance Coin-investeringen lagret og ivaretatt på dine vegne. Det er ikke nødvendig å bruke en desentralisert lommebok. Videre kan du vanligvis utbetale når du vil.

Ettersom eToro er sterkt regulert av forskjellige jurisdiksjoner, sparer du deg fra å måtte bekymre deg for å miste alle dine digitale valutaer til en svindler. Det kutter også ut behovet for å gjøre flere overføringer mellom lommeboken og en uregulert bytte.

Trinn 7: Selge Binance Coin

Når du kjøper Binance Coin – håper du å sette markedet lenger ned på linjen – selge det for mer enn du opprinnelig betalte.

Vi har allerede berørt kontrasten mellom å kjøpe kryptovalutaer via en online megler mot en børs.

Likevel, å oppsummere – innløse Binance Coin via en kryptobørs er en ganske langvarig prosess. Dette innebærer å sende den digitale valutaen din fra din personlige kryptolommebok til lommeboken på børsen.

Deretter må du bytte Binance Coin til en fiat-valuta, for eksempel britiske pund eller amerikanske dollar. Denne utvekslingen vil vanligvis koste en kostnad.

Tvert imot er det like enkelt å ta ut penger via en plattform som eToro som ABC. Bare gå over til nettstedet, logg på kontoen din, og velg å ‘selge’ Binance Coin.

Dette fullføres vanligvis i løpet av sekunder. Sjansen er at pengene vil bli sendt til din første betalingsmåte – i henhold til KYC-avgjørelsen.

Andre måter å kjøpe Binance Coin i 2021

Vi har avslørt det viktigste når det gjelder hvordan du handler Binance Coin gjennom denne guiden.

Det betyr ikke at du ikke har andre alternativer, så sjekk ut listen nedenfor for noen alternative måter å kjøpe Binance Coin online.

1. Kjøp Binance Coin debetkort

Som du sannsynligvis vet, har Visa- og MasterCard-transaksjoner en tendens til å bli øyeblikkelig. Derfor velger noen å kjøpe Binance Coin med debetkort. Når tiden kommer til å ta ut penger, vil kryptoplattformen bare sende pengene til det første debetkortet som ble brukt.

Hvis du vil kjøpe Binance Coin på denne måten, bare skriv inn kortopplysningene dine – oppgi beløpet du vil kjøpe.

Ikke glem å sjekke det minste investeringsbeløpet som kreves av den aktuelle nettmegleren. På eToro er dette bare $ 25, og du kan kjøpe Binance Coin med debetkortet ditt raskt (minimum innskudd $ 200).

2. Kjøp Binance Coin-kredittkort

Hvis du vil kjøpe Binance Coin med et kredittkort, kan du gjøre det via online kryptomegler eToro.

Det er viktig å være oppmerksom på potensielle gebyrer som leverandøren din krever, for eksempel et gebyr for kontant forskudd. Dette er fordi investeringsinnskudd har en tendens til å bli kategorisert i samme leir som minibankuttak og spilltransaksjoner. Med andre ord, et “kontant forskudd”.

Et standardgebyr av denne typen som kreves av kredittkortleverandører, har en tendens til å være ca 3% av transaksjonen – det er imidlertid lurt å dobbeltsjekke dette selv.

3. Kjøp Binance Coin Paypal

De fleste har brukt PayPal, hvis ikke hørt om det. Det har blitt tilnærmet synonymt med online shopping og sikkerhet. Å bruke PayPal til å kjøpe Binance Coin er ikke annerledes, siden det er øyeblikkelig og sikkert.

Crowd-behagelig megler eToro gjør det mulig for kunder å kjøpe Binance Coin ved hjelp av en håndfull e-lommebøker, inkludert PayPal, Neteller og Skrill.

4. Binance Coin-minibank

På toppen av de ovennevnte alternativene når du tenker på hvordan du skal kjøpe Binance Coin – var du klar over krypto-minibanker? Disse minibankene er ikke de samme som terminalene vi bruker for å ta ut håndgyldige sedler.

I stedet for å kjøpe Binance Coin må du sette inn de nevnte håndgripelige pengene i maskinen. Skjermen informerer deg om hvor mye Binance Coin du får og skriver ut en kvittering.

Disse minibankene med kryptovaluta finnes på flyplasser, butikker og gater, omtrent som vanlige minibanker – selv om det bare er 12 000 ish prikket rundt om i verden på dette tidspunktet.

Noen av krypto-minibankene vi kom over kostnad i regionen på 20% for å bytte fiat-valutaer til Binance Coin. Dette er en betydelig dyr rute å ta når du kjøper digitale valutaer.

Hvordan kjøpe Binance Coin 2021 – The Verdict

Vi har dekket en mengde emner når det gjelder hvordan du kjøper Binance Coin. Hvis du er nybegynner – vil du forhåpentligvis føle deg mer trygg på dine fremtidige kryptovalutaoppgaver.

Først må du registrere deg med en regulert og pålitelig kryptomegler. Vi slo trommelen for eToro, da det er en flott allrounder. Megleren er super brukervennlig, noe som er flott for nybegynnere – og den tar ingen provisjon når du kjøper Binance Coin.

I tillegg lagrer plattformen dine digitale mynter for deg – og du er beskyttet av noen av de største reguleringsorganene fra hele verden. Når tiden kommer til å ta ut penger, oppretter du bare en salgsordre.

eToro – Beste plattform for å kjøpe Binance-mynt BNB

etoro megler

eToro har vist seg å være pålitelig i kryptoindustrien i mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare.

Vanlige spørsmål

Hvor enkelt er det å kjøpe Binance Coin?

Det er veldig enkelt å kjøpe Binance Coin. Bare registrer deg hos en megler med et brukervennlig nettsted.

Hva er den tryggeste måten å kjøpe Binance Coin på?

Den sikreste måten å kjøpe Binance Cash er via en regulert megler. eToro er en nybegynnervennlig og provisjonsfri plattform – regulert av flere regulatoriske giganter fra hele verden som FCA, ASIC og CySEC. For amerikanske kunder er selskapet registrert i FINRA.

Kan jeg kjøpe $ 100 Binance Coin?

Ja, du kan kjøpe $ 100 Binance Coin. Imidlertid vil nybegynnere kanskje begynne i det små. På eToro kan du kjøpe den digitale mynten fra $ 25

Kan du tape penger på Binance Coin?

Ja. Handel med finansiell eiendel medfører risiko. Spekulere på fremtidig pris på Binance Coin riktig – du tjener. Hvis du tar feil – taper du.

Hva er den mest Binance Coin har vært verdt?

I 2021 nådde Binance Coin høyder på $ 343,57.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me