Hvordan kjøpe Bitcoin Cash – Nybegynnerguide 2021

Hvordan kjøpe Bitcoin Cash BCH: En trinnvis veiledning

Bitcoin Cash ble lansert i 2017 og har mange likheter med den mest kjente kryptoaktiva i verden – Bitcoin. Imidlertid, som epler og appelsiner, er de to ganske forskjellige.

Interessert i å hoppe på vognen og kjøpe denne digitale mynten selv? Du er ikke den eneste.

Selv om Bitcoin Cash har eksistert i drøye tre år, er BCH fortsatt en av de 10 beste kryptovalutaene å kjøpe. Den beste biten er – omtrent hvilken som helst Joe Public kan komme ombord.

I denne omfattende nybegynnerguiden skal vi dykke inn i innsiden av hvordan kjøpe Bitcoin Cash. Ikke bare det, men vi kommer til å detaljere potensielle avgifter for å holde øye med investeringsplaner, og hvordan du velger en god plattform for å kjøpe Bitcoin Cash online.

Kjøp Bitcoin Cash i 5 trinn

For å kjøpe Bitcoin Cash BCH er det første trinnet å åpne en konto med en regulert børs, deponere midler, velge BCH fra handelsplattformlisten og til slutt sjekke & bekreft at Bitcoin Cash-mynter har lagt til lommeboken din.

Finn en 5-trinns gjennomgang nedenfor:

Trinn 1: Registrer deg hos en regulert Bitcoin Cash-megler

Steg 2: Sett inn penger på kontoen din

Trinn 3: Finn og velg ‘Bitcoin Cash’ fra listen over kryptovalutaer på nettstedet

Trinn 4: Bestem hvor mye Bitcoin Cash du skal kjøpe, og skriv inn beløpet i den aktuelle boksen

Trinn 5: Bekreft at all oppgitt informasjon er riktig, og legg inn bestillingen din.

Trinn 1: Velg en online Bitcoin Cash Broker eller Exchange

Som du kan se fra trinnene ovenfor, må du registrere deg med en plattform før du kan kjøpe Bitcoin Cash.

Hvis du bestemmer deg for en publikumstilpass sosial handelsplattform eToro – du kan kjøpe de digitale myntene direkte.

Alternativt, hvis du skaffer deg BCH-mynter via en tredjeparts kryptobørs, kan du bytte Bitcoin Cash med en annen kryptovaluta, som Ethereum eller Ripple. Likevel er disse utvekslingene vanligvis uregulerte rom.

Som sådan er det ikke bare mer praktisk å velge å registrere seg med en lisensiert megler som eToro, men det gir deg også et sikkerhetsnett mot de økonomiske haiene i rommet. Det er også en mye enklere helhetlig opplevelse for de av dere som er uerfarne.

For å hjelpe deg med å velge en plattform som oppfyller din egen handelsstil og økonomiske behov, sjekk ut listen over hensyn nedenfor.

Regulering

Vi berørte regulering i avsnittet over. For å avklare – vi anbefaler at du bare registrerer deg hos en regulert Bitcoin Cash-leverandør.

Uten dem er du ansvarlig for sikkerheten til din egen crypto-lommebok. Disse lommebøkene har vært kjent for å være hacket tidligere. Det eksisterer en regulering for å skille tvilsomme selskaper fra respektable selskaper – og gi bedre service over hele linja for krypto-eiendomsinvestorer og handelsmenn.

Du kan kanskje søke om innflytelse på en børs eller uregulert Bitcoin Cash-megling – men vi vil ikke anbefale å risikere din egen kapital i et potensielt usikkert miljø.

eToro er suveren i så måte. Faktisk er den online Bitcoin Cash-leverandøren regulert av flere reguleringsorganer. Dette inkluderer FCA (Storbritannia), CySEC (Kypros) og ASIC (Australia). For deg i USA er eToro også registrert hos FINRA, slik at du kan kjøpe Bitcoin Cash lovlig og trygt.

betalingsmetoder

Når det gjelder betalingsmåter, bør du ikke ha noen problemer. I disse tider er det vanskelig å kjøpe Bitcoin Cash, da de fleste kryptomeglere godtar en rekke betalingstyper.

I barndomsårene har du kanskje bare hatt ett alternativ – bankoverføring via en uregulert børs. Dette tok dager eller uker om gangen – og det var historier om at folk aldri hadde mottatt Bitcoin Cash i det hele tatt.

Bitcoin Cash-leverandører som eToro aksepterer alt fra kreditt- og debetkort til super praktiske e-lommebøker som PayPal, Skrill og Neteller.

Avgifter og provisjoner

Som alle bedrifter, må Bitcoin Cash-plattformer tjene penger slik at de kan fortsette å tilby deg en tjeneste. Dette oppnås vanligvis ved å belaste kundene provisjoner og andre avgifter.

Beløpet du forventes å betale vil helt avhenge av BCH-megleren du velger, og kan variere ganske dramatisk.

Vi fant ut at størstedelen av Bitcoin Cash-meglere krever klienter variable avgifter. For de som ikke er klar over, er dette vanligvis en prosentandel av stillingen din. Det populære kryptovaluta-nettstedet Coinbase vil belaste deg 1,49% for hver handel.

Siden avgiften er variabel, kan du enkelt finne ut at hvis du bruker $ 1000, må du betale $ 14,90 i avgifter for å komme inn på markedet. Hypotetisk, hvis du går ut av markedet til si $ 1 800 – betaler du Coinbase $ 26,82. Og så videre.

Nedenfor ser du et raskt eksempel på hvordan gebyrer kan påvirke ditt Bitcoin Cash-kjøp. Vi skal bruke en provisjonsrente på 1% for enkelhets skyld.

  • La oss si at du oppretter en $ 1000 kjøpsordre på Bitcoin Cash.
  • Megleren din krever 1% provisjon som tilsvarer $ 10
  • Hvis de på tidspunktet for salg av BCH-mynter var verdt $ 1800 – ville avgiften være $ 18
  • I vår hypotetiske situasjon utgjorde provisjonsgebyrene deg $ 28

Avgifter som dette, selv om de høres rimelige ut, kan raskt spise fortjenesten din. Coinbase belaster også 3,99% på hvert debet- / kredittkortinnskudd. Som sådan, hvis du alltid har satt inn $ 100, må du betale $ 3,99 hver gang.

I sterk kontrast til dette belaster eToro bare 0,5%, og bare hvis du finansierer kontoen din med en annen valuta enn amerikanske dollar. Når det gjelder handelsavgifter, vil eToro tillate deg å kjøpe Bitcoin Cash med 0% provisjon.

Andre viktige faktorer

Vi har gjort deg oppmerksom på viktigheten av regulering og avgifter i delen ovenfor.

Men det er andre viktige faktorer å tenke på når du kjøper Bitcoin Cash med en online megler, for eksempel de som er oppført nedenfor.

  • Brukervennlighet: Når du er på utkikk etter en plattform for å kjøpe Bitcoin Cash, bør du vurdere hvor brukervennlig nettstedet er. Registrer deg med en plattform du synes det er lett å navigere og føler deg komfortabel med å bestille.
  • Minimum investering: Du bør alltid være oppmerksom på hva som er den minste Bitcoin Cash-investeringen før du registrerer deg hos en megler. Hvis du er en nybegynner av krypto, er det bedre å starte med små investeringer. Som sådan, hvis din digitale valutaplattform belastet minst $ 300 for å kjøpe, kan du oppleve at det er urealistisk på lang sikt. eToro lar deg kjøpe Bitcoin Cash til et veldig rimelig minimum på bare $ 25!
  • Oppbevaring: Vi skal snakke mer om lagring om kort tid, men det er en viktig faktor når du velger en Bitcoin Cash-megler likevel. For eksempel, mens BCH-plattformer som eToro passer på og lagrer kryptomyntene for deg, krever andre at du lagrer dem i din egen digitale lommebok. Sistnevnte betyr forskjellige overføringer som kan være for kompliserte for en nybegynner.

Trinn 2: Kom med en investeringsplan

kjøpe bitcoin kontanter

Å komme med en investeringsplan for dine Bitcoin Cash-kjøpsopplevelser er en viktig del av å ta vare på kapitalen din. Selvfølgelig, i et så ustabilt miljø, kan du bare planlegge så mye, men det hjelper absolutt å holde deg på sporet.

For å fjerne tåken, ta en titt på listen over hensyn du kan tenke på når du kjøper Bitcoin Cash hjemmefra.

Langsiktig eller kortvarig

Når du vurderer kjøpsmålet ditt for Bitcoin Cash, ser du deg selv investere på kort eller lang sikt?

For eksempel har noen handelsmenn på nettet som mål å tjene på kortsiktige prisforskyvninger i Bitcoin Cash. Dette oppnås vanligvis ved å kjøpe og losse innen få minutter, timer eller dager.

De fleste kryptovalutaer har historisk skiftet verdi med tosifrede prosent på bare en handelsdag – og Bitcoin Cash er ikke annerledes. Der det er slik volatilitet, er det en potensiell mulighet til å tjene penger.

Når det gjelder langsiktig, blir dette vanligvis referert til som en ”buy and hold” -strategi. Som navnet antyder – i dette tilfellet vil du holde tak i Bitcoin Cash i flere måneder eller år. Dette er bra for nybegynnere, da du ikke trenger å bekymre deg for kortsiktig volatilitet!

Mål Bitcoin kontantpris

Å ha en målsatt Bitcoin Cash-pris er en strategi som brukes av mange.

For eksempel, hvis du skulle kjøpe Bitcoin Cash til en pris på $ 400 – er den eneste måten du kan doble denne investeringen hvis myntene øker til $ 800.

Høydepunktet av Bitcoin Cash ble registrert i desember 2017 til $ 4,355. Bare 5 dager tidligere opplevde BCH et helt lav på $ 75,03 USD. Dette viser en enorm 5-dagers verdiøkning for den digitale valutaen. De som tidsbestemte markedet hadde uten tvil noen imponerende gevinster!

Tenk på vanlige investeringer

Med tanke på de potensielt skarpe prisendringene som Bitcoin Cash møter – vurderer regelmessige investeringer å være et fornuftig alternativ for nybegynnere.

Å kjøpe Bitcoin Cash og tjene penger er ikke en tur i parken, siden du må ta beslutninger basert på markedssentiment. Det er derfor det er en god idé å investere lite og ofte i denne digitale valutaen.

Ved å kjøpe en liten mengde BCH-mynter med jevne mellomrom, for eksempel ukentlig eller månedlig, kan du enkelt ha kontroll over budsjettet og planen. Som vi sa, hvis du kjøper Bitcoin Cash via eToro, kan du kjøpe bare $ 25 om gangen.

Vil du vurdere å investere Bitcoin kontanter?

Trinn 3: Åpne en Bitcoin Cash Broker-konto

Når du har bestemt deg for en passende Bitcoin Cash-megler, må du registrere deg. Bare gå til krypto-leverandørens nettside og se etter ‘registrer deg’ -linken. Denne delen vil være gjenkjennelig for deg hvis du noen gang handlet forex, aksjer eller råvarer før.

I henhold til KYC-regler pålagt av reguleringsorganer, må du gi plattformen beskjed om hvem du er. Dette innebærer å fylle ut et grunnleggende skjema med ditt fulle navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse.

Du vil også bli spurt om din offisielle legitimasjon, for eksempel et førerkort eller pass. Hos eToro trenger du ikke laste opp denne ID-en før du a) bruker mer enn $ 2250, eller b) ønsker å gjøre en uttaksforespørsel (det som kommer først).

Det vil også være nødvendig for deg å bekrefte navn og adresse ved å sende en kopi av en regning eller en bankkontoutskrift som er utstedt de siste 3 månedene. Dette er en standard prosedyre med alle online finansielle tjenester – hovedsakelig for å unngå økonomisk kriminalitet og svindel.

Noen Bitcoin Cash-meglere tar opptil en hel uke å sjekke ID-dokumentasjon manuelt. Tvert imot bruker eToro automatisert ID-teknologi – som lar deg fullføre registreringsprosessen på få minutter.

Trinn 4: Sett inn noen midler

Etter å ha opprettet meglerkontoen din – må du finansiere den slik at du kan kjøpe Bitcoin Cash. Før du registrerer deg på en kryptoplattform, bør du sjekke hvilke innskuddsmetoder som godtas.

Hvis du vil kjøpe Bitcoin Cash snart etter at du har åpnet den nye kontoen, foreslår vi at du unngår bankoverføring. Dette er uten tvil den tregeste måten å begynne å kjøpe Bitcoin Cash via megleren din.

eToro godtar bankoverføring, men også de raskeste og mest praktiske betalingstypene. Disse inkluderer kreditt- / debetkort og e-lommebøker som Neteller, PayPal og Skrill.

Det vil alltid være et minimum innskuddsbeløp som kreves for å komme i gang, som har en tendens til å være mellom $ 0 – $ 1000, noen ganger mer. Det er derfor det er viktig at du sjekker BCH-leverandørens minimum før du registrerer deg.

Trinn 5: Sett opp en handelsordre

handel med bitcoin kontanter, hvordan kjøpe bitcoin kontanter

Når du har finansiert meglerkontoen din, kan du kjøpe Bitcoin Cash. For å starte prosessen, må du fortelle megleren hva du ønsker å oppnå fra din handel via en kjøps- / salgsordre.

Hvis du har handlet andre eiendeler tidligere, vil du vite hvordan dette gjøres.

For de som aldri har handlet, uansett kapasitet – har vi listet opp de viktigste ordrene du kan bruke når du vurderer hvordan du skal kjøpe Bitcoin Cash.

Kjøp ordre

Kjøpsordren er en du vil bruke ofte når du kjøper BCH-mynter, da det er slik du vanligvis kommer inn i kryptomarkedet.

Vi sa generelt der fordi noen Bitcoin Cash-meglere gjør det mulig for kunder å tjene penger selv om den aktuelle finansielle eiendelen mister verdi. Dette oppnås ved å opprette en salgsordre.

I et nøtteskall, hvis du følte at prisen skulle stige – ville du legge inn en kjøpsordre hos din BCH-megler. Hvis du trodde det motsatte, må du i stedet legge inn en salgsordre.

Begrens eller markedsordre

Som vi har nevnt ved flere anledninger – forblir prisen på Bitcoin Cash ikke den samme veldig lenge.

Verdien skifter hvert sekund hver dag på grunn av tilbud og etterspørsel. Dette er viktig å være oppmerksom på når du prøver å få gevinster fra disse kortsiktige BCH-prisendringene.

I tilfelle av en ‘markedsordre’, skal dette gjøres hvis du liker prisen du er sitert på Bitcoin Cash. Dette indikerer at du vil at megleren skal utføre bestillingen umiddelbart.

Du må imidlertid ta hensyn til de nevnte prisendringene. Hvis du ser en pris på $ 380 når du trykker på “bekreft”, kan du faktisk få $ 379 eller $ 381. Dette er en uunngåelig forskjell.

Når det gjelder ‘begrensningsordrer’, er du i stand til å diktere din egen pris for å kjøpe Bitcoin Cash.

Se et eksempel nedenfor:

  • La oss si at Bitcoin Cash er verdsatt til $ 380. Men du vil ikke komme inn på markedet før det når en pris på $ 400
  • Ved å plassere en begrensningsordre på $ 400, vil megleren din utføre bestillingen din når den når denne spesifikke prisen
  • Bestillingen din forblir utestående til du enten kansellerer den, eller Bitcoin Cash treffer $ 400-merket

Alt i alt er markedsordrer perfekt egnet for nybegynnere, fordi de er så enkle å forstå. Begrensninger er en flott måte å kjøpe Bitcoin Cash til ønsket pris.

Innsats

Når du legger inn bestillingen din hos den valgte megleren, blir du spurt om hvor mye du vil satse på din posisjon. Med dette mener vi – hvor mye Bitcoin Cash du ønsker å kjøpe.

Du kan kjøpe så mye Bitcoin Cash som du ønsker, det er pengene dine. Men som vi tidligere foreslo, er det tilrådelig å gå stødig, kanskje holde seg til minimumsinnsatsen for nå.

Som vi nevnte, vil eToro gjøre det mulig for deg å kjøpe Bitcoin Cash for så lite som $ 25 – et beløp som er innen rekkevidde for folk flest.

Bekreft ordre

Etter at du har fullført all informasjonen som kreves for å plassere din første Bitcoin Cash-handel – inkludert en kjøps- / salgsordre, begrense / markedsordre og din innsats – bare bekreft posisjonen.

Når du er ferdig, vil du se at Bitcoin Cash-myntene dine er trygt lagret i din nye konto lommebok.

Klar til å dykke inn i Bitcoin kontanter marked?

Trinn 6: Lagring av Bitcoin Cash

Når det gjelder lagring av Bitcoin Cash, holdes de ikke i tradisjonell forstand som fysiske kontanter. I stedet holdes digitale valutaer på en desentralisert hovedbok kalt ‘blockchain’.

Når det gjelder dine personlige Bitcoin Cash-mynter, kan de lagres i en kryptolommebok. Krypto-lommeboken din, hvis du bestemmer deg for å ta denne ruten, kan lastes ned til både mobilen din og skrivebordet.

Selv om dette høres ganske ukomplisert ut, vil du være 100% ansvarlig for myntene dine. Hvis den stasjonære eller mobile lommeboken din ble hacket av en dårlig skuespiller, ville du miste hele Bitcoin Cash-saldoen.

Av denne grunn anbefaler vi sterkt å bruke en høyt respektert Bitcoin Cash-megler som eToro, som som vi sa er fullt regulert av forskjellige jurisdiksjoner.

Dette er fordi eToro vil passe på myntene dine på et trygt sted, og du kan ta ut penger når du vil. Dette sparer deg for å måtte bekymre deg for å holde den desentraliserte kryptolommeboken trygg fra hackere eller gjøre flere transaksjoner.

Trinn 7: Selge Bitcoin Cash

Som du vet, når du vurderer hvordan du kjøper Bitcoin Cash – må du starte med å timing markedet. Hvis du forutsier prisretningen på BCH riktig, kan du potensielt tjene penger når du selger den videre. Tross alt er det hele poenget med å gjøre en investering!

Vi har fortalt deg om både BCH-meglere, tredjeparts kryptobørs og forskjellen mellom de to.

I klarhetens navn – hvis du bruker en børs, er utbetalingsprosessen for krypto litt mer kjedelig. Du må først overføre de digitale myntene fra kryptolommeboken til lommeboken til BCH-utvekslingsplattformen.

Du må da bytte Bitcoin Cash til en konkret valuta som amerikanske dollar, britiske pund, euro – du får kjernen. Denne konverteringen kommer nesten alltid med et gebyr.

Den ovennevnte prosessen gjør at kjøp av Bitcoin Cash via en regulert megler virker desto enklere. Som nevnt, når du tar ut Bitcoin Cash via en plattform som eToro – er alt du trenger å gjøre å logge på kontoen din og klikke på ‘selg’.

Ingen meglere er de samme, men de fleste moderne kryptovaluta meglere vil få dette til i løpet av få minutter eller til og med sekunder. I henhold til KYC-reglene må du sannsynligvis ha midlene overført til samme betalingsmåte som du opprinnelig brukte for å kjøpe Bitcoin Cash.

Andre måter å kjøpe Bitcoin Cash i 2021

Vi har grundig dekket flertallet av hva kjøp av Bitcoin Cash innebærer gjennom denne nybegynnerveiledningen.

Når det er sagt, er det andre alternativer når det gjelder å kjøpe denne topp 10 digitale valutaen – se nedenfor.

Kjøp Bitcoin Cash debetkort

Noen kryptoinvestorer kjøper Bitcoin Cash med debetkort. Dette utføres vanligvis umiddelbart. Når det er på tide å utbetale, overføres dette ganske enkelt til det samme debetkortet som ble brukt til å finansiere kjøpet.

For å kjøpe Bitcoin Cash på denne måten, er alt du trenger å gjøre å fylle ut debetkortopplysningene dine, og du kan finansiere kontoen din så mye du vil. Du må selvfølgelig oppfylle meglerens minste investeringsbeløp.

Kjøp Bitcoin Cash kredittkort

Hvis du foretrekker et kredittkort for å kjøpe Bitcoin Cash, støttes dette av eToro.

Men vær oppmerksom på tilleggsgebyrer som kredittkortleverandøren din krever. Dette er fordi – i likhet med spilltransaksjoner og uttak av minibanker, investeringsrelaterte innskudd vanligvis betraktes som et “kontant forskudd”.

Vi fant ut at standard kontant forskuddsgebyr belastet av kredittkortleverandører er rundt 3% av transaksjonsverdien. De kan variere, så sjekk alltid med din egen leverandør.

Kjøp Bitcoin Cash PayPal

Når det gjelder e-lommebøker, er PayPal utvilsomt den mest kjente for trygge online-transaksjoner. Å kjøpe Bitcoin kontanter med PayPal er ikke bare sikkert – men øyeblikkelig.

Populær kryptomegler eToro vil gjøre det mulig for deg å kjøpe Bitcoin Cash ved hjelp av forskjellige e-lommebøker. På toppen av PayPal inkluderer dette også Skrill og Neteller. Alle tre anses å være en rask, sikker og sikker måte å kjøpe Bitcoin Cash online.

Minibank med Bitcoin Cash

I tillegg til det ovennevnte, visste du at du også kan kjøpe Bitcoin Cash via en minibank? For å avklare er terminalene vi snakker om ikke dine gjennomsnittlige minibanker. I stedet lar de deg kjøpe cryptocurrency personlig.

Minibanker med Bitcoin Cash er spredt over hele verden på forskjellige butikker, flyplasser og gater. Enkelt sagt vil du sette inn ekte penger i maskinen. Maskinen forteller deg deretter hvor mange BCH-mynter du kan få for pengene.

Det er viktig å merke seg at noen minibanker med kryptovaluta vil belaste hele 20% for utvekslingen – noe som gjør dette til en av de dyreste måtene å kjøpe Bitcoin Cash.

Hvordan kjøpe Bitcoin Cash 2021 – dommen

Vi har snakket om masser av forskjellige faktorer om hvordan du kjøper Bitcoin Cash. Nå skal du føle deg klar til å begynne å kjøpe den digitale eiendelen.

Før du begynner, må du finne en anstendig og respektert megler som er regulert. For dette anbefaler vi eToro. Nettstedet er uten provisjon, enkelt å bruke og regulert av flere organer over hele verden.

Til slutt, når det gjelder lagring av Bitcoin Cash – trenger du ikke å bekymre deg for dette hos eToro. Dette er fordi den regulerte megleren vil holde tak i BCH-myntene dine for deg. Som sådan trenger du ikke gjøre noe annet før du bestemmer deg for å ta ut penger!

eToro – Beste plattform for å kjøpe Bitcoin Cash BCH

eToro har vist seg å være pålitelig i kryptoindustrien i mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare.

Vanlige spørsmål

Hvor enkelt er det å kjøpe Bitcoin Cash?

Det har aldri vært enklere å kjøpe Bitcoin Cash, spesielt hvis du gjør det via en lisensiert megler. Se etter plattformer med et nybegynnervennlig nettsted og null – om ikke lav – provisjon.

Hva er den tryggeste måten å kjøpe Bitcoin Cash på?

Den klart sikreste måten å kjøpe Bitcoin Cash på er å registrere deg hos et regulert meglerfirma som nybegynner eToro. Denne plattformen er regulert av FCA (Storbritannia), ASIC (Australia) og CySEC (Kypros). Det er også registrert hos FINRA (US)..

Kan jeg kjøpe $ 100 i Bitcoin Cash?

Ja. Du kan kjøpe $ 100 i Bitcoin Cash. På eToro kan du begynne å kjøpe digitale valutaer fra $ 25 og oppover.

Kan du tape penger på Bitcoin Cash?

Ja. Når du kjøper eller selger en finansiell eiendel, er det potensialet for å tape et eller annet tidspunkt nedover linjen. Avgjørende, hvis du forutsier den fremtidige verdien av Bitcoin Cash feil, gjør du et tap.

Hva er det mest Bitcoin Cash har vært verdt?

Det mest Bitcoin Cash har vært verdt er $ 4 355, som de traff i desember 2017.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me