Hvordan kjøpe Ethereum Classic – Beginner’s Guide 2021

Hvordan kjøpe Ethereum Classic: En trinnvis veiledning

Ethereum Classic, den opprinnelige Ethereum blockchain, ble utgitt i 2015. Vil du kjøpe ETC-mynter selv, men trenger litt veiledning?

Hold deg der du er. I vår Hvordan kjøpe Ethereum Classic – nybegynnerveiledning gir vi deg gjennom de forskjellige aspektene ved å kjøpe denne kryptovalutaen.

Dette inkluderer potensielle avgifter, populære teknikker og inspirasjon fra investeringsplanen.

Vi skal også diskutere noen viktige hensyn å gjøre når du kjøper Ethereum Classic online – for eksempel hvordan du finner en god megler og hva du trenger å gjøre for å gjøre et kjøp i dag!.

Kjøp Ethereum Classic i 5 trinn

Les følgende 5-trinns gjennomgang av hvordan du kjøper Ethereum Classic akkurat nå:

Trinn 1: Registrer deg med en pålitelig og regulert kryptomegler

Steg 2: Finansier kontoen din

Trinn 3: Velg Ethereum Classic (ETC) fra den tilgjengelige listen over kryptoaktiva

Trinn 4: Angi mengden Ethereum Classic du vil kjøpe

Trinn 5: ETC-mynter blir lagt til lommeboken din med en gang!

Trinn 1: Velg en online Ethereum Classic-megler eller Exchange

Som det fremgår av vår 5-trinns gjennomgang av hvordan du kjøper Ethereum Classic – før du kan kjøpe digitale valutaer – må du registrere deg med en online megler.

Hvis du velger sosial handelsplattform eToro, du kan kjøpe Ethereum Classic direkte via meglerfirmaet. Du har også den ekstra beskyttelsen av forskjellige reguleringsorganer. Mer om regulering senere.

Hvis du foretrekker ideen om en kryptovalutautveksling, kan du kjøpe Ethereum Classic på denne måten. Du kan også bytte andre krypto-eiendeler som Bitcoin til Ethereum Classic hvis du ønsker det.

Avgjørende er det å merke seg at slike utvekslinger er oftere enn ikke uregulerte. Dette betyr at du kjøper kryptovalutaer i et potensielt usikkert miljø.

Vi nevnte at eToro er regulert. Dette sikkerhetsnettet kommer fra forskjellige organer over hele verden som ASIC, FCA og CySEC. Det amerikanske eToro-nettstedet er også registrert hos FINRA.

Ovennevnte regulering betyr at du kan slappe av og kjøpe Ethereum Classic, trygt i visshet om at megleren er legitim og under streng tilsyn.

Ikke bare det, men ved å bruke et lisensiert meglerfirma som eToro for å kjøpe Ethereum Classic, vil du kjøpe den digitale valutaen i et nybegynnervennlig miljø..

Regulering

Dette bringer oss pent til viktige faktorer å vurdere når vi søker etter en passende megler for å kjøpe Ethereum Classic. Som vi berørte – gir regulering deg en beskyttelse mot skyggefulle kryptomeglere, som det er mange av i denne bransjen.

Sjansen er stor for at du vil bli tilbudt innflytelse når du registrerer deg på en kryptobørs. Imidlertid, hvis børsen er uregulert, noe som er høyst sannsynlig, bør dette unngås. Videre er historier om uregulert tredjepartsutveksling som blir hacket og ranet blind ikke uhørt.

Det er et annet alternativ – du kan ta ut Classic Ethereum fra en kryptovalutautveksling til din egen private lommebok. Det er imidlertid en ulempe med dette.

Å lagre dine egne krypto-eiendeler, så tiltalende som det kanskje høres ut, betyr å ta fullt ansvar for sikkerheten til lommeboken din. Hvis du er hacket, eller hvis du forlater ditt lange personlige passord – er du ganske mye alene.

Over på eToro vil ikke bare megleren lagre Ethereum Classic for deg, men du vil ikke ha noen bekymringer med sikkerhet – på grunn av en så tung regulering.

betalingsmetoder

I dag og i dag kan du kjøpe Classic Ethereum ved hjelp av de fleste betalingstyper. Selv om selvfølgelig hver nettmegler vil variere.

Hvis du var på scenen for noen år siden, ville kjøp av kryptovaluta ofte ha gitt deg noe annet valg enn å bruke bankoverføring. Selv i dag er denne typen innskudd ofte den mest langvarige prosessen av alle.

Online kryptomegler eToro er kompatibel med en rekke betalingstyper som kreditt- / debetkort, samt praktiske e-lommebøker som Neteller, PayPal og Skrill. Alle er trygge, raske og praktiske.

Avgifter og provisjoner

Som med enhver bedrift, vil din online kryptomegler trenge å tjene penger. Dette oppnås ofte ved å belaste kundene provisjoner og gebyrer for kjøp og handel.

Alle vinner virkelig, hjulene fortsetter å snu for kryptovaluta-leverandøren – og du er i stand til å kjøpe Ethereum Classic fra ditt eget hjem.

Det er ikke mange nettmeglere som ikke tar betalt provisjon. I tillegg vil disse gebyrene variere fra plattform til plattform – men varierer vanligvis basert på din innsats.

 • Coinbase belaster for eksempel klienter 1,49% for hver handel – inntog i markedet, og utgang også.
 • Så hvis du går inn i Ethereum Classic-stillingen til $ 1000, må du betale Coinbase $ 14,90.
 • Ergo, hvis du kom inn med $ 100, vil du være ansvarlig for å betale $ 1,49 – og så videre.

Du vil se nedenfor et ukomplisert eksempel på hvordan denne avgiften kan ha innvirkning på fortjenesten din når du kjøper Ethereum Classic.

 • Du kjøper Ethereum Classic ved å opprette en bestilling på $ 2000
 • Du betaler Coinbase en 1,49% provisjon – dette tilsvarer $ 29,80
 • Ved salg av ETC-mynter verdsettes de til $ 2500
 • Du må igjen betale 1,49%, som er $ 37,25
 • Totalt betalte du $ 67,05 i provisjon alene

Mens 1,49% kan virke som et ubetydelig beløp, kan gebyrene knuse av disse gevinstene. For eksempel, hvis du i stedet hadde gått til eToro for å kjøpe Ethereum Classic, ville du ha spart deg selv $ 67,05 – fordi kryptotilbyderen er provisjonsfri!

Når det gjelder innskuddsgebyrer, krever eToro bare 0,5% – og dette er bare hvis du setter inn med en annen valuta enn amerikanske dollar.

Tvert imot, på Coinbase vil du bli belastet 3,99% for alle debetkorttransaksjoner. Dette betyr at hvis du kjøper Ethereum Classic med en innsats på $ 1000, må du betale $ 39,90.

Andre viktige faktorer

Så langt har vi dekket regulering, avgifter og betalingsmåter når det gjelder å kjøpe Ethereum Classic.

Når det er sagt, er det andre beregninger du bør vurdere når du søker etter en kryptoplattform for å kjøpe krypto-eiendeler, for eksempel:

 • Brukervennlighet: Det er avgjørende når du leter etter et trygt sted å kjøpe Ethereum Classic at du synes nettstedet er enkelt å bruke, og at det å lage ordrer er byrdefri. Alt i alt vil du ha et regulert område som kan tilby deg en jevn kjøpsopplevelse.
 • Minimum investering: Før du registrerer deg hos en nettmegler, bør du sjekke hva som er minimumsbeløpet for investeringen. For eksempel er det ikke ideelt for nybegynnere hvis megleren trenger minimum $ 150 hver gang de vil kjøpe noen ETC-mynter. Vi anbefaler å starte med bitbiter. eToro tillater kunder å kjøpe Ethereum Classic fra $ 25.
 • Oppbevaring: Lagring er også noe som er verdt å vurdere før du forplikter deg til en plattform. Det er tross alt ganske kontrast mellom å bruke en uregulert børs og å lagre de digitale myntene selv – og å ha en respektert megler som eToro som holder krypto-eiendelene dine trygge uten ekstra kostnad..

Trinn 2: Kom med en investeringsplan

hvordan kjøpe ethereum classic

Med risiko for å høres åpenbart ut, er det en fornuftig vei å komme med en investeringsplan når du kjøper Ethereum Classic, spesielt for nybegynnere.

Tross alt er kryptovalutamarkedene notorisk ustabile, derfor blir investeringsplaner brukt av både nybegynnere og erfarne investorer.!

Hvis du er usikker på hvor du skal begynne med å lage en plan for å kjøpe Ethereum Classic – se nedenfor.

Langsiktig eller kortvarig

Når du tenker på hvordan du skal kjøpe Ethereum Classic – ser du deg selv som en langsiktig eller kortsiktig investor?

Kortsiktig investering handler om å søke å tjene penger på kortsiktige prisstigninger i Ethereum Classic. Denne prosessen innebærer å kjøpe digitale valutaer til rett tid, og ta ut penger når du ønsker det. Dette kan være i løpet av minutter, dager eller noen ganger uker.

På et eller annet tidspunkt har flertallet av kryptokurver svingt i pris med to sifre – noe som viser oss igjen hvor ustabilt markedet er.

Sjansene er at du her leser denne guiden fordi du er begeistret av kryptokurver for akkurat den volatiliteten. Jo større risiko du tar i livet, jo mer imponerende kan belønningen være.

På emnet for et langsiktig syn på å kjøpe Ethereum Classic – dette kalles ofte en “buy and hold” -strategi. Som du uten tvil gjettet, innebærer dette å kjøpe ETC-mynter og holde på dem i flere måneder, eller noen ganger år – utbetale når du føler at tiden er riktig.

Dette sparer deg for å måtte bekymre deg for den kortsiktige svingningen i verdien til Ethereum Classic.

Mål Ethereum Classic-pris

Å komme opp med en mål Ethereum Classic-pris er en strategi som brukes av mange mennesker, men er helt valgfri.

La oss for eksempel si at du kjøpte Ethereum Classic til $ 6,00 og ønsket å øke investeringen din dobbelt. ETC-mynter måtte øke i verdi til $ 12,00. Hvis du ønsker å tredoble investeringen i den digitale valutaen, må du se prisøkningen til $ 18,00.

Dette kan høres like sannsynlig ut som solen stiger i Vesten. Men tenk at Ethereum Classic sin aller laveste verdi var $ 0,45 i 2016 – og bare halvannet år senere nådde den digitale eiendelen sin heltid på $ 47,77.

Det er en prisstigning på over 10 000%. Så som du kan se, er alt mulig! Hvis du hadde spekulert i markedet riktig på dette tidspunktet, ville du ha gjort noen imponerende gevinster.

Tenk på vanlige investeringer

Det er verdt å vurdere vanlige investeringer når du ønsker å kjøpe Ethereum Classic. Som det er åpenbart ovenfra – svingninger i prisen på digitale valutaer kan være ganske bratte.

Som sådan anbefales det at du investerer små mengder regelmessig – i stedet for å kaste alt du har på det og se hva som stikker.

Å gjøre beskjedne investeringer hver uke eller måned er en velprøvd måte å holde handelsfølelsene i sjakk, så vel som bankbalansen. På denne måten kan du jevnlig bygge porteføljen din mens du holder deg til investeringsplanen din.

Nybegynner-favoritt eToro gjør denne strategien superenkel ved å la kundene kjøpe Ethereum Classic fra bare $ 25!

Har du vurdert å kjøpe Ethereum Classic ETC?

Trinn 3: Åpne en Ethereum Classic Megler-konto

Hvis du har funnet en online megler du føler deg glad for å kjøpe Ethereum Classic fra, kan du gå over til det offisielle nettstedet og registrere deg. På dette tidspunktet er prosessen omtrent den samme som om du skulle investere i aksjer, gull eller et aksjefond.

For de som ikke har kunnskapen, må du fylle ut noen grunnleggende detaljer om hvem du er før du kan kjøpe Ethereum Classic. Dette inkluderer navn, bostedsadresse, telefonnummer og e-postadresse.

Som vi har sagt, er den regulerte meglermetoden for å kjøpe kryptovaluta bedre for nybegynnere, siden den bare er for risikabel der ute i det uregulerte rommet. Ikke bare det, men online meglerarena svermer av ‘profesjonelle svindlere’.

Regulerte meglere må skaffe deg det grunnleggende som nevnt ovenfor, samt foto-ID i form av pass eller førerkort. Dette er lovpålagt av reguleringsorganer og er en del av KYC for å prøve å utrydde økonomisk kriminalitet.

I tillegg til den nevnte identifikasjonen, må du sende en kopi av en kontoutskrift eller en regning for å bevise adressen din.

Vi har hørt om ETC-leverandører som tar dager om gangen for å sjekke alle tidligere nevnte ID-former manuelt.

På eToro gjøres dette ved hjelp av automatisert valideringsteknologi, så du vil vanligvis kunne kjøpe Ethereum Classic innen 10 minutter etter at du registrerte deg.

Trinn 4: Sett inn noen midler

Nå vil du ha sjekket at den elektroniske megleren godtar den valgte betalingsmåten. Nå kan du sette inn penger på den splitter nye kontoen din.

Den raskeste måten å finansiere kontoen din er via debet- / kredittkort eller e-lommebok. eToro er kompatibel med begge deler. Med e-lommebok kan du velge mellom PayPal, Neteller og Skrill.

Vær oppmerksom på at hvis du har vurdert å kjøpe Ethereum Classic ved bankoverføring, kan dette forsinke kjøpet ditt med dager, da det er tregest å behandle.

De aller fleste meglere vil fastsette et minimum innskuddsbeløp. Dette kan variere vilt. mens noen er gratis, krever noen ikke mindre enn $ 1000 (noen ganger mer) for hvert innskudd.

På eToro er minimumsinnskudd $ 200 for å kjøpe Ethereum Classic eller andre eiendeler.

Trinn 5: Sett opp en handelsordre

trading ethereum classic

Når du har finansiert kontoen din, kan du begynne å kjøpe Ethereum Classic.

Som du sannsynligvis vet, må du først lage en ordre for å fortelle din online megler hva din posisjon er.

Se nedenfor for litt inspirasjon.

Kjøp ordre

Kjøpsordren er bestillingen du vil bruke mest, da dette er hvordan du får tilgang til det relevante markedet for å kjøpe Ethereum Classic.

Enkelt sagt, hvis du tror Ethereum Classic kommer til å øke i verdi – legg inn en kjøpsordre hos din ETC-megler.

Hvis kryptoplattformen din aktiverer ‘short-selling’, har du muligheten til å plassere en salgsordre hvis du tror prisen vil falle.

Begrens eller markedsordre

Med fare for å gjenta oss selv – prisen på Ethereum Classic stiger og faller med hvert sekund som går. Det er viktig å huske det, ettersom folk flest vil tjene regelmessige gevinster av disse konstante kortsiktige svingningene.

La oss starte med ‘markedsordren’. Dette indikerer tydelig for megleren at du vil at Ethereum Classic-ordren skal utføres umiddelbart – til gjeldende eller nærmeste pris.

Som vi snakket om, vil det være en liten forskjell mellom prisen du ser når du bekrefter bestillingen din – og prisen du får. Som et eksempel kan du plassere markedsordren din til $ 6,2618, men faktisk få $ 6,2610. Dette er helt uunngåelig og har en tendens til å være et ubetydelig beløp.

Nå går vi over til ‘grenseordren’. Dette indikerer tydelig for megleren at du vil gå inn i Ethereum Classic til et veldig spesifikt prispunkt.

La oss forklare videre med et raskt eksempel:

 • Ethereum Classic er priset til $ 6,2618 – men du vil gå inn på markedet til $ 6,6600
 • Som sådan legger du en begrensningsordre på $ 6,6600
 • Hvis ETC når $ 6,6600 – vil megleren utføre handelen din
 • Bestillingen forblir utestående til enten a) prispunktet ditt er nådd, eller b) du avbestiller det via megleren

Alt i alt er markedsordrer superenkle, men effektive for nybegynnere. Mens begrensningsordrer gjør at du kan være mer prisspesifikk når du velger å kjøpe Ethereum Classic.

Innsats

Alt er bra og forståelige ordrer når du vurderer hvordan du skal kjøpe Ethereum Classic. Imidlertid må megleren din vite hvor mye du er villig til å satse på din posisjon.

Som vi sa, hvis kjøp av kryptokurver er nytt for deg, er sakte og jevn en fornuftig tilnærming til å kjøpe Ethereum Classic. Selvfølgelig har du rett til å kjøpe så mye Ethereum Classic som du vil, men å investere små beløp er ofte veien å gå i starten.

Hvis du tenker på det større bildet, kan du legge til digitale valutaer i porteføljen din på en mer risikovillig måte ved å investere det minste beløpet som kreves på den valgte plattformen. Som nevnt, kan du kjøpe Ethereum Classic fra $ 25 hvis du registrerer deg med eToro for dine kryptovalutaoppgaver.

Bekreft ordre

Når du har sjekket at innsatsen du har angitt er korrekt og bestillingene dine er som du hadde tenkt deg – kan du trykke ‘bekreft’. I et nøtteskall er dette en autorisasjon fra deg til megleren din til å gå videre med kjøp / salg, markedsføring / begrensning av ordre og innsats.

Nå, hvis du sjekker porteføljen din på eToro, vil du se at de digitale myntene dine er lagt til tilsvarende.

Klar til å kjøpe Ethereum Classic ETC?

Trinn 6: Lagring av Ethereum Classic

Fiat-pengene vi alle betaler skatten med, er ganske forskjellige fra digitale valutaer. Til å begynne med lagres digitale mynter som Ethereum Classic på en desentralisert hovedbok.

Vi berørte tidligere om børser mot nettmeglere. Men for å avklare tilbyr de to en helt annen opplevelse – spesielt når det gjelder lagring.

Hvis du for eksempel velger å ikke bruke en megler til å kjøpe Ethereum Classic, vil du være ansvarlig for å lagre det selv – i en personlig nedlastbar kryptolommebok. Dette betyr at du er ansvarlig for sikkerheten, innholdet og din private nøkkel. Dette etterlater deg ganske sårbar når det gjelder hackere og svindlere, som det er mange av.

Hvis du velger å kjøpe Ethereum Classic via populær megler eToro, har du ekstra sikkerhet for reguleringsorganene FCA, CySEC og ASIC. Dette reduserer behovet for å bekymre deg for å være sårbar for svindlere. For ikke å snakke om å glemme din private nøkkel, eller enda verre, den faller i feil hender.

Trinn 7: Selge Ethereum Classic

Som det er åpenbart med dette trinnet – hele poenget med å kjøpe Ethereum Classic er å selge det senere for mer enn du betalte opprinnelig. Det er fortjenesten din akkurat der – selvfølgelig må du riktig markedsføre først.

Når det gjelder å selge Ethereum Classic, er regulerte meglere også mye tryggere og praktisk i denne avdelingen.

Tross alt gir uregulerte tredjepartsbørser ofte klienter intet annet valg enn å sende kryptovalutaer til den uregulerte børsen.

Dette etterfølges av å måtte bytte Ethereum Classic til en fiat-valuta som euro – som sannsynligvis kommer med et gebyr.

Hvis du registrerte deg med eToro for å kjøpe Ethereum Classic – trenger du ganske enkelt å ‘selge’ ETC-myntene dine. Pengene vil bli lagt til den opprinnelige betalingsmåten din i henhold til KYC-avgjørelsen. Det er så enkelt som det.

Andre måter å kjøpe Ethereum Classic i 2021

Vi har diskutert muttere og bolter ved å kjøpe Ethereum Classic – men du har andre alternativer.

Kjøp Ethereum Classic debetkort

Debetkort brukes av millioner på grunn av den bekvemmeligheten og sikkerheten denne betalingstypen tilbyr. Det samme gjelder hvis du vil kjøpe Ethereum Classic.

Hvis du vil kjøpe Ethereum Classic med debetkort – bare skriv inn kortopplysningene dine som du ville gjort med andre online-tjenester. Du må oppgi beløpet du vil kjøpe og bekrefte valget. Ved utbetalingen vil midlene dine bli sendt til det opprinnelige kortet.

Sjekk med kryptotilbyderen hva minimumsinvestering og innskuddsbeløp er, da de kan variere avstand.

Kjøp Ethereum Classic kredittkort

I likhet med å kjøpe med debetkort, betraktes kredittkort som trygge og praktiske. Hvis et kredittkort passer bedre for deg, vil du være glad for å vite at eToro godtar denne typen.

Det er viktig å merke seg at hvis du kjøper digitale mynter via kredittkort, må du kanskje betale et “kontant forskuddsgebyr”. Du kan gjenkjenne dette fra uttak av minibank.

Gjennomsnittlig avgift for å kjøpe Ethereum Classic via kredittkort er rundt 3%, men vi anbefaler å utføre din egen undersøkelse og sjekke med leverandøren din.

Kjøp Ethereum Classic Paypal

Paypal har blitt synonymt med trygge onlinebetalinger. Det er ikke rart at flere og flere velger å kjøpe Ethereum Classic på denne måten.

Det ser ikke ut til å være mange nettmeglere som muliggjør betaling via PayPal. Imidlertid godtar eToro PayPal, så vel som andre e-lommebøker Neteller, og Skrill.

Minibank til Ethereum Classic

I motsetning til tradisjonelle minibanker – kryptovaluta-minibanker lar deg sette inn ekte / fiat-penger i maskinen for å kjøpe kryptovalutaer – som blir lagt til lommeboken din..

Vår Hvordan kjøpe Ethereum Classic – Beginner’s Guide fant at det foreløpig ikke er noen ETC-maskiner. Disse maskinene tar vanligvis et stort gebyr uansett, så en regulert kryptomegler er det tryggeste og billigste alternativet.

Hvordan kjøpe Ethereum Classic 2021 – The Verdict

investere i ethereum classic, etc pris

Gjennom denne guiden om hvordan du kjøper Ethereum Classic, har vi gitt advarsler om potensielle fallgruvene ved å kjøpe krypto-eiendeler. Vi har også gitt deg noen velprøvde råd.

Dette markedet er svært ustabilt, og det kan i seg selv være et spennende miljø for å gjøre noen anstendige gevinster. Først må du selvfølgelig tid på markedet. Som sådan er det rasjonelt å bare registrere seg med en regulert megler. Tross alt er det dine hardt opptjente kontanter du skiller deg fra.

eToro er godkjent og regulert av flere organer, inkludert FCA og ASIC. Videre kan du kjøpe Ethereum Classic uten å betale en cent i provisjon. Registreringsprosessen tar mindre enn 10 minutter, og du kan sette inn penger på kontoen din med en rekke betalingstyper.

eToro – Beste megler å kjøpe Ethereum Classic ETC

etoro megler

eToro har vist seg å være pålitelig i kryptoindustrien i mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare.

Vanlige spørsmål

Hvor enkelt er det å kjøpe Ethereum Classic?

Å kjøpe Ethereum Classic er veldig enkelt. Alt du trenger er en regulert megler, en støttet innskuddsmetode og litt kunnskap om markedet.

Hva er den tryggeste måten å kjøpe Ethereum Classic på?

Den raskeste måten å kjøpe Ethereum Classic er via en respektert megler som har lisens. eToro er for eksempel registrert hos FINRA i USA og regulert av myndigheter i Storbritannia, Kypros og Australia.

Kan jeg kjøpe $ 100 av Ethereum Classic?

Ja, du kan kjøpe $ 100 av Ethereum Classic. Hvis du ville, kan du til og med kjøpe 10 000 dollar verdt. Vi anbefaler imidlertid å holde deg til små investeringer, spesielt hvis du er nybegynner. På eToro kan du kjøpe Ethereum Classic for bare $ 25.

Kan du tape penger på Ethereum Classic?

Ja. Du kan tape penger på Ethereum Classic, og alle eiendeler for den saks skyld. Hvis du forutser økningen eller fallet i verdi av Ethereum Classic og plasserer riktig ordre – vil du tjene penger. Hvis du er feil, vil du tape penger.

Hva som er det mest Ethereum Classic har vært verdt

Ethereum Classic nådde hele tiden 47,77 dollar i desember 2017.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me