Hvordan kjøpe kryptovaluta i 2021 – for nybegynnere

Hvordan kjøpe en kryptovaluta i dag – trinnvis guide

Vil du hoppe rett til svaret? Du kan kjøpe Cryptos på eToro

Fortsett å høre om kryptovaluta og lurer på hvordan du kan kjøpe kryptoer? Les vår nybegynnerveiledning om hvordan du kjøper kryptovaluta i dag!

I denne veiledningen forklarer vi alt du trenger å vite om hvordan du kjøper kryptovalutaer og gjennomgå de beste kryptobørsene der du kan kjøpe krypto i dag.

Å kjøpe kryptovalutaer har hatt en tendens i det siste siden revolusjonen innen teknologi og digitale plattformer. Utbruddet av kryptomarkeder med nye digitale mynter som dukker opp og etableringen av nye og smarte applikasjoner for å støtte krypto, har det aldri vært enklere å kjøpe kryptovalutaer.

Amatører bør ha en omfattende og konkret forståelse av kryptovalutaer. Den grunnleggende kunnskapen for de fremtredende myntene i markedet og oppfatningen om plattformer som eToro for å investere i disse kryptovalutaene er viktig. Her på Trading Education har vi lagt en kortfattet guide til kjøp av kryptovalutaer i 2021.

Hvordan kjøpe en Crypto Asset i 5 trinn

Hvis du ikke helt har tid til å lese denne grundige guiden, forklarer vi nedenfor de 5 trinnene som kreves for å kjøpe hvilken som helst kryptovaluta akkurat nå.

Kjøp Cryptocurreny i 5 enkle trinn:

1. Åpne en konto med en regulert kryptobørs

2. Sett inn penger umiddelbart med debet- / kredittkort eller e-lommebok

3. Gå over til kryptovalutahandelsområdet og velg mynter

4. Angi beløpet du vil kjøpe

5. Bekreft bestillingen om å kjøpe kryptoaktiva og få myntene til i eToro-lommeboken

Så lenge du har en øyeblikkelig betalingsmåte tilgjengelig, gir trinnene ovenfor deg muligheten til å kjøpe krypto på mindre enn 5 minutter!

Hva er de grunnleggende trinnene for kjøp av kryptovaluta?

Konvensjonelle trinn som kan følges for å kjøpe et kryptovaluta, kan skisseres som følger:

1. Lære om kryptovalutaer.

2. Forstå faktorene som påvirker prisen på en kryptovaluta.

3. Kontrollere tilgjengeligheten av din foretrukne mynt på en kryptovalutautveksling.

4. Bestemme hvor mye du skal investere i Crypto.

5. Velge kryptovalutaen & Bli kjent med det.

6. Sette opp en Crypto Exchange-konto.

7. Anskaffe en lommebok for å lagre mynten din.

8. Bestemme dine handelsstrategier.

Under, vi viser deg hvordan du kjøper kryptovalutaer. Vi vil lede deg gjennom trinnene for å velge megler, forstå de potensielle risikoene og fordelene, og fullføre kryptovaluta-investeringen din på en tryggest mulig måte.

1. Lære om kryptovalutaer før du kjøper

I henhold til Coinmarketcap er det mer enn 8000 kryptovalutaer der ute. Derfor kan det være ideelt for å velge de du vet noe om og bli spesialist i deres verdiutvikling, i motsetning til å vedta en strategi som kan vise seg å være dyr for deg. Jo mer kunnskap du har om kryptokurver, jo lettere blir det for deg å velge den rette å kjøpe. Her på Trading Education har vi en omfattende artikelsektor og handelskurs som vil hjelpe deg i denne forbindelse.

2. Forstå faktorene som påvirker prisen på en kryptovaluta

Når du skal bruke i krypto, er det første du kan vurdere å se på nøkkelfaktorene som driver prisene på disse valutaene. Disse driverne er forskjellige for forskjellige typer valutaer, men de viktigste innflytelsesrike faktorene er de samme. Prisen på en kryptovaluta svinger effektivt i markedet av følgende faktorer:

Forsyning & Kreve

Som enhver konvensjonell investering, bestemmer tilbud og etterspørsel av en bestemt mynt i markedet om det er lurt og lønnsomt å kjøpe og investere i den. I en progressiv tid har Bitcoin hersket over markedet siden det for alltid var mor-kryptokurrency. Det faktum at det bare er 21 millioner bitcoins i verden som eksploderer med en befolkning på noe syv milliarder mennesker; dermed er etterspørsels- og tilbudskurver ganske ustabile.

Konkurransefortrinn

Den skarpe konkurransefortrinnet til en bestemt mynt i markedet betyr mye for å plassere den i grafikkene over forbrukerne. Programmer som eToro er ganske hendige i dette tilfellet, siden de hjelper med å følge opp prisene umiddelbart døgnet rundt. Jo større skalaen til en kryptovaluta i markedet, jo større er sjansene for lønnsomhet. For nylig brøt Bitcoin nylig alle rekordene av prishype, og slo sin heltid på 41.941 $ 8. januar 2021.

Bitcoin har steget til en ny rekordhøy etter firdobling i løpet av 2020. Kilde: Refinitiv.

3. Kontrollere tilgjengeligheten av din foretrukne mynt på en kryptovalutautveksling

Akkurat som fiat-valuta som har murstein- og mørtelplattformer for utveksling av valutaer, trenger kryptovalutaer også en respektive plattform der de kan byttes. Det er veldig viktig å vurdere tilgjengeligheten av en bestemt valuta på disse plattformene.

Sammenlignende, som eToro, NYSE, FTSE og Nasdaq, det er plattformer som Coinbase, Gdax og andre for formålet. Vurder å sjekke posten for avløp og mulig tilgjengelighet av disse myntene på børsplattformene, slik at du kan gjøre effektive transaksjoner og skape mer verdi av investeringene dine.

4. Bestemme hvor mye du skal investere i Crypto

Beslutningen om å investere i kryptovaluta er kritisk viktig. Du må ta en beregnet risiko med eiendelene dine som sørger for at du vet hvor mye du er villig til å risikere der ute på markedet. Sørg for at du gir et rimelig bidrag slik at avkastningen på investeringen er lønnsom for deg.

På samme måte, med enhver satsning du er ny på, er det en smart tanke å begynne å investere små beløp. Det kan legges ut at å investere i små beløp hjelper til med å skape en praktisk struktur for dine første investeringsoppsett. Grunnlegger av Enkel Crypto Grainger roser dette aspektet av kryptokurver med å si det, "en del av lokket til kryptografiske former for penger er at det ikke tar massevis å begynne. Bitcoins kan skilles med opptil åtte desimaler, så det kan tenkes å kjøpe bare en liten mengde Bitcoin."

Når du har logget på din kryptohandelskonto, velger du hvor mye penger du vil investere. På det tidspunktet velger du de datastyrte kontantene du trenger å kjøpe. På kort tid er forespørselen din forberedt, og du er autoritativt en finansspesialist i digital valuta!

Som Grainger sier: "Begynnelsen med å plassere ressurser i kryptovaluta er langt mindre komplisert enn å bytte aksjer. Resultatene kan også være tilfredsstillende."

5. Velge kryptovalutaen & Bli kjent med det

Etter at du er ferdig med grunnleggende forskning, er neste trinn å velge typen kryptokurver du er villig til å investere i. Mange plattformer vil hjelpe deg med å sette opp en grunnleggende generell ramme for handel eller kjøp. De fleste kjøper vanligvis de mest anerkjente myntene som Bitcoin eller Ethereum. Men andre altcoins har også vist seg å være lønnsomme. Så gjør undersøkelser og bestem hvilken du vil gå med!

6. Sette opp en Crypto Exchange-konto

For å kjøpe kryptovaluta, må du bytte for å kjøpe og selge. Dette innebærer at du må opprette en byttekonto og lagre kryptomyntene i den avanserte digitale kontoen din, kjent som en ‘lommebok’..

Deretter må du velge en byttekonto for kryptohandel. Disse fungerer som megler mellom fiat-monetære former – offisielle kontanter som amerikanske dollar og digitale valutaer, for eksempel Bitcoin, Ethereum eller Ripple.

Alle kryptobørser krever gebyrer, og dette er noe du må undersøke for å se hvilken som passer deg bedre. Noen krever også ekstra kostnader for butikker og uttak. Nøkkelen er å forstå når avgifter påløper og beløpet du betaler.

Hvis du trenger å bytte digital valuta, trenger du ganske enkelt en konto fra en megler, i motsetning til å komme direkte til grunnhandelen. Mellommannen vil bli presentert for markedet for din skyld. Dette er normalt raskere og enklere å sette opp.

7. Å skaffe en lommebok for å lagre mynten din

Det første trinnet er å skaffe en digital lommebok for kryptovaluta. En datastyrt digital lommebok fungerer på samme måte som en online konto for banken du vil bruke til å veksle aksjer og andre valutaverdier. En lommebok gir deg et rammeverk for å organisere og oversikt kryptovalutaene dine. Via disse digitale lommebøkene kan man ha et fundament siden digitale valutaer ikke har en faktisk struktur som mynter eller sedler. Alt som eksisterer er registreringer av børser som er lagt bort på blockchain.

På det tidspunktet når du kjøper kryptovaluta, stenger leverandøren ansvaret for mynter til lommebokens plassering. Sjokkerende bedre, finessene holdes sikre av lommebokens passord eller nøkkel.

Avanserte digitale crypto-lommebøker spenner fra dingser til programmeringsapplikasjoner eller elektroniske plattformer som eToro.

8. Bestem dine handelsstrategier

Alle har en strategi for å investere i kryptomynter. Du må sørge for at du kjenner og forstår markedet ditt. Estimeringen av prisen på kryptovaluta er avhengig av et helt sett med faktorer og komponenter i den definitive kryptovalutaen.

I året før har kostnadene for kryptokurver blitt påvirket av krisen i regjeringene, medias inkludering av området og formuen til den amerikanske dollaren – akkurat som forklaringer fra overbevisende finansspesialister eller regjeringspastorer. Jo flere individer blir assosiert med sine krypto eiendeler; jo mer overbevisende vil disse forskjellige faktorene slå for deg.

Å bytte kryptovaluta og handle på digitale økonomiske plattformer er ikke barns lek. De siste månedene har kostnadene ved Bitcoin svingt drastisk. Andre digitale valutaer har vist større sikkerhet, men dette er en annen og energigivende sone og trekker uunngåelig inn teoretikere.

Hvis du i større grad er “penger under sengen” -typen, er dette antagelig ikke territoriet for deg. I alle fall, hvis du er glad for å møte noen utfordringer eller er energisk av å undersøke nye fremskritt, kan dette være en spennende region å undersøke.

Bør du investere i kryptovalutaer?

kjøper kryptovaluta

En av grunnene til at alle vurderer å legge ressurser på digitale penger er at $ 1000 investert i Bitcoin i 2013 ville være verdt over $ 400 000 i dag. I det siste har ICOs gjort forskjellige enorme avkastninger på kort tid. Stratis samlet inn $ 600.000 under deres ICO i juni 2016 og har siden sett en 63.000 prosent økning i kostnadene. Spectrecoin hentet $ 15 000 opp i januar 2017 under deres ICO og har siden steget mer enn 13 000 prosent.

Siden digitale valutaer er ustabile, anbefales det å investere proaktivt. Datum sendte sin ICO i slutten av oktober 2017, etter å ha brakt $ 1,5 millioner i pre-ICO-reserver. Siden kryptografiske former for penger er nettverksbaserte og Datum nettopp har fått en grunn til hjelp, er det spekulanter som helt sikkert vet at de kan begynne å endre sine satsninger moderat raskt.

Kjøpe kryptovalutaer med eToro

eToro er en av de beste meglerhusene i verden. Plattformen er nesten ikke å skille, forlokkende spredt og enkel å utforske. Investorer kan oppfatte hva andre på plattformen gjør og følge opp konsekvent når det gjelder børser for å gjøre investeringene også lønnsomme, i henhold til markedets krav..

eToro hjelper deg med å lage en lommebok for å lagre kryptovalutaene dine. Den har eksklusive funksjoner som lave transaksjonsgebyrer og bedre sikkerhet. EToro er langt mer praktisk å bruke.

eToro – Den beste kryptovaluta-plattformen

eToro har vist seg å være pålitelig i Crypto-bransjen gjennom mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare.

Viktige punkter

  • Hvis du ønsker å kjøpe kryptovaluta, må du vite noen grunnleggende trinn for å velge valutaene du er villig til å investere i.
  • Det første trinnet med å kjøpe kryptovalutaer er å studere det grunnleggende om digitale mynter og deres posisjoner i markedet.
  • Start med å se etter faktorene som påvirker prisene på forskjellige valutaer i markedet.
  • Bestem deg for hvor mye du ønsker å investere siden på det grunnlaget; du bestemmer hvilken mynt du vil kjøpe.
  • Velg hvilken type kryptomynter du er villig til å kjøpe basert på deres skalaer på markedet.
  • Sett opp kontoen din for utveksling av kryptovalutaer; dette tar vanligvis form av å ha en plattform for satsingen.
  • Bruk en plattform som eToro for å hjelpe deg i prosessen med å kjøpe kryptovalutaer.
  • Kryptovaluta har vist seg å være svært lønnsom. 1000 dollar investert i Bitcoin i 2013 ville være verdt over 400 000 dollar i dag.

Les også:

Hva er de 9 beste Altcoins å investere i 2021?

Hva er den beste kryptovalutaen du kan investere i 2021?

Hva er fordelene med kryptovalutahandel?

Altcoins vs tokens: Hva er forskjellen?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me