Hvordan vet du at du er klar til å handle kryptovaluta?

På hvilket tidspunkt vet du når du er klar til å begynne å handle kryptovaluta? Det er et modig skritt å ta, og det er mye du bør vite på forhånd.

Du ble sannsynligvis interessert i kryptovalutahandel på grunn av store mengder penger du kan tjene.

Kanskje en venn interesserte deg, eller du ble sugd inn i alle nyheter og spenning.

Ja, det kan virkelig gjøres mye penger. Bitcoin, for eksempel den mest kjente kryptovalutaen, er kanskje det mest ustabile markedsinstrumentet i verden.

Og mange mennesker har tjent sin formue på å handle kryptovaluta.

men, ikke tro at det er enkelt å handle med kryptovaluta. Det er ingen ordning som raskt blir rik, det er mye du trenger å vite.

I denne artikkelen ser vi på alle ting nybegynnere bør vite før de begynner å handle med kryptovaluta.

Vil du lære å handle kryptovalutaer som en proff? Ta vår kryptokurs!

Du forstår allerede det grunnleggende

forstå det grunnleggende om blockchain

Nybegynnere må forstå alt det grunnleggende om hvordan blokkeringer arbeid, den Prosess av gruvedrift, lagring av kryptovaluta, og hvordan å gjøre transaksjoner med kryptovaluta.

Det er mye å lære om kryptovaluta som kan bli veldig teknisk, og du må bruke tid på å lære hvordan alt fungerer.

Tror ikke en fem minutters video på YouTube om det grunnleggende vil være nok! Det er et veldig stort tema, og informasjon kan bli utdatert veldig raskt.

Det første du bør lære er all terminologien rundt kryptovaluta.

Mange vilkår er unike for kryptovaluta eller har blitt lånt fra handel eller andre har en annen teknisk bakgrunn.

Men kanskje enda viktigere, du må forstå filosofien bak kryptovaluta og dens opprinnelse. Du må forstå hvorfor folk tror at kryptovaluta er viktig.

En god forståelse av hvordan dagens banksystem fungerer er viktig, samt hvordan kryptovaluta planlegger å erstatte tredjeparter, for eksempel banker søker å tjene på dette.

Videre til det, søker kryptovaluta i noen forstander å inkludere mer privatliv og være raskere enn det nåværende banksystemet. De søker å skille staten fra penger og ta tilbake kontrollen.

Et annet flott område å ha litt forståelse for er smarte kontrakter og dApps, andre konsepter som kommer opp mye når man snakker om kryptovaluta.

Ikke hopp inn i handel med kryptovaluta hvis du ikke har forståelse for hvordan det fungerer!

Hvis du gjør det, utsetter du deg selv for risikoen for å bli lurt eller sugd inn i dårlig utviklede kryptokurrencyprosjekter.

Hvis du ikke føler at du kjenner det grunnleggende ennå, kan du sjekke ut kryptovalutaveiledningen vår for nybegynnere her.

Du har gode forskningsferdigheter

resarch ferdigheter, kryptovalutahandel

Kryptovalutaindustrien er fortsatt veldig ung og endrer seg dramatisk, og derfor må du holde deg oppdatert på den siste utviklingen.

En av de beste måtene å gjøre dette på er å lese kryptovaluta nyheter og hele tiden holde deg oppdatert ved å se kryptovaluta videoer på YouTube.

I de fleste tilfeller er dette imidlertid ikke nok. Du må være besatt av kryptovaluta og vil lære alt du kan om det og undersøke så mye du kan.

Før du handler en kryptovaluta, bør du lære hvordan den fungerer, hva som gjør den unik og vite om individene bak kryptovalutaen.

Du bør også vite om begrensninger og utfordringer for kryptokurver og se dem fra et objektivt synspunkt.

Ikke la dine personlige følelser eller skjevheter komme i veien for beslutningsprosessen din.

På toppen av det bør du forstå hvordan kryptovaluta reguleres i landet ditt. Ulike land klassifiserer kryptovaluta på forskjellige måter og skattefortjeneste på forskjellige måter også.

Et viktig råd om kryptovaluta blir ikke overbevist av andres meninger. Kom til dine egne konklusjoner.

Du kan oppdage svindel

En av de viktigste ferdighetene du kan ha som kryptovalutahandler er muligheten til å oppdage svindel. Denne ferdigheten oppnås bare ved å gjennomføre grundige undersøkelser.

Svindel kan komme i mange forskjellige former og former. Noen ganger er de kryptovalutaer selv andre ganger de er tjenester relatert til kryptovaluta eller kryptovalutahandel.

Du må utvikle ferdighetene til å skille forskjellen mellom kjente kryptovalutaer og prosjekter og svindel.

Bruk bare lommebøker, apper og børser som er velkjente. Men vær forsiktig, noen svindlere er gode til å replikere ekte apper.

Jo mer du forstår kryptovaluta, jo bedre vil du kunne oppdage svindlere. Vær spesielt forsiktig med at enkeltpersoner tilbyr deg en enorm avkastning for en liten investering.

Du vet hvordan du skal handle

hvordan du handler kryptovaluta

Hvis du allerede har handelsferdigheter, vil du være veldig fremme. Du har kanskje allerede handlet forex eller aksjer.

Hos Trading Education tror vi det alle kan lære å handle, uansett alder eller økonomisk erfaring.

Du forstår kanskje det grunnleggende om handel; kjøp lavt, selg høyt. Men i virkeligheten er det litt mer komplisert.

Det du vil gjøre er å handle i retning av en trend. Hvis du ikke forstår hvordan trender fungerer, kan det være vanskelig å handle med kryptovaluta.

Videre forstår du kanskje ikke hvilke indikatorer du skal bruke. Hvis du begynner å handle uten noen kunnskap om hvordan indikatorer fungerer, vil du ikke vite når du skal gå inn eller ut av markedet.

Hva slags handelsmann er du?

Tidlig på nybegynnere bør ta en beslutning; å velge å handle kryptovaluta i en børs eller vil de handle kryptovaluta som en CFD gjennom en megler?

Hvis du bestemmer deg for å handle kryptovaluta som en CFD, trenger du sannsynligvis ikke å forstå hvordan du skal lagre kryptovaluta.

En avgjørende ting som kryptovalutahandlere bør vite er farene ved å bruke kryptovaluta utvekslinger som har en dårlig vane å få hacket.

Det har skjedd gang etter gang etter gang og millioner er stjålet.

Hvis du bestemmer deg for å bruke en kryptovalutautveksling, må du ikke la kryptovalutaen din være der, ta den alltid ut og legg den i lommeboken.

CFD-handel fjerner denne risikoen fordi du ikke teknisk eier den underliggende eiendelen.

Fordelene ved å handle via en børs eller med CFD-er er imidlertid ikke alltid klare.

Handlere som ikke holder seg til bare CFD-handel, vil ha fordelen av å delta i ICO-er (Initial Coin Offering).

ICO er en fin måte å tjene mye penger på, som vanligvis etter at en ICO er ferdig, øker prisen på en kryptovaluta.

Til slutt må handelsmenn også ta hensyn til gebyrene knyttet til deres valgte handelsmetode.

Dagshandler eller svinghandler

Du må også bestemme om du er dagshandler eller svinghandler.

Daghandel er egentlig en heltidsjobb hvor du handler hele dagen og lukker alle stillingene dine på slutten av dagen.

Swing-handel foregår over en mye lengre periode. Swing-handelsmenn stenger kanskje ikke en stilling i dager, uker eller til og med måneder.

Handelsstilen du velger, bør passe inn i din livsstil og tiden du kan forplikte deg til å handle.

Grunnleggende om handel

Du må vite hvordan du kan lese diagrammer og lysestaker. Hvis du ikke forstår hvordan du skal lese disse, vil du finne det veldig vanskelig å begynne å handle.

Du forstår risikoen

risiko i kryptovalutahandel

Alt har en risiko, det er ikke mulig å unnslippe det. Hvis du ikke kan takle presset knyttet til handel med kryptovaluta, er det kanskje ikke noe for deg.

Du kan virkelig miste alt hvis du ikke har en plan og en risikostyringsstrategi.

En generell regel som mange handelsmenn følger er ikke å risikere mer enn 1 til 2% av kontoen din på noen handel. Dette vil gjøre handelskontoen din lenger.

Ikke handel med penger du ikke har råd til å tape, spesielt i begynnelsen når du akkurat begynner. Du vil tape penger når du lærer å handle.

Du bør tro at kryptovaluta har en slags fremtid

Ja, som en handelsmann vil du sannsynligvis bare tjene penger på å handle kryptovaluta og sannsynligvis bryr deg mindre om hvordan kryptovaluta potensielt kan endre måten vår verden fungerer på.

Du bør imidlertid ha troen på at kryptovaluta vil vare lenge nok til at du kan tjene på det.

Viktige punkter

Hvis du husker noe fra denne artikkelen, gjør det til disse viktige punktene.

  • Før du begynner å handle med kryptovaluta, bør du forstå filosofien bak den. Du bør vite hva de prøver å oppnå og hvorfor det er viktig.
  • Gode ​​forskningsferdigheter er avgjørende. Du må forstå hvordan forskjellige kryptovalutaer fungerer, hva som gjør dem unike og hvordan du kan oppdage svindel.
  • Å vite hvordan man skal handle er et helt annet ballspill. Selv om det er viktig å forstå kryptovaluta, er det like viktig å vite hvordan man skal handle.
  • Handel med kryptovaluta er veldig risikabelt. Du bør aldri overse risikoen forbundet med handel med kryptovaluta.

Lær å handle kryptovaluta med kurset vårt for trading av kryptovaluta

Vil du lære mer om andre kryptovalutaer og hvordan du handler dem? Registrer deg deretter på kurset for kryptovalutahandel!

Hvis du likte å lese denne artikkelen fra Handelsutdanning, vennligst gi den en like og del den med alle andre du tror det kan være av interesse også.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me